Az antarktiszi német űrprogram feltárja magát és felszabadítja a fejlett technológiákat?

A Forbes Magazin egykori szerkesztője, Benjamin Fulford február 5-i blogbejegyzésével kapcsolatban sok vita keletkezett, miszerint az Ant...


A Forbes Magazin egykori szerkesztője, Benjamin Fulford február 5-i blogbejegyzésével kapcsolatban sok vita keletkezett, miszerint az Antarktiszon található német űrprogram titokban megállapodást kötött az Egyesült Államokkal és a globális hatóságokkal, és vezetői készen állnak arra, hogy felfedjék magukat. Egy ilyen közzététel az életünket megváltoztató antigravitációs és más elfojtott technológiák nyilvánosságra hozását eredményezi, Fulford szerint.

Fulford nem nevezi meg a forrásait, vagy nem nyújt közvetlen bizonyítékot a vitatott állításának alátámasztására, de az Egyesült Államok külügyminiszterének, Rex Tillersonnak és az Amazon alapító Jeff Bezosnak nemrégiben tett látogatásai Dél-Argentínában jelentős közvetett bizonyítékkal szolgálnak. Fulford állítása ezért alapos vizsgálatot érdemel, tekintettel arra, hogy valójában mit csinált Tillerson és Bezos Argentínában. (1)(2)

Fulford meg nem nevezett Pentagon forrásait idézi ellentmondásos állításának alátámasztására, amiről február 5-én azt írta:

"A múlt héten jelentős békemegállapodást értek el azon tárgyalások során, amelyekre szó szerint a kék vérhold fénye alatt került sor egy bizonyos ázsiai országban, a tárgyalásokon jelenlévő források szerint. Ennek eredményeként a világ katonai-ipari komplexumának náci frakciója megállapodott abban, hogy csatlakozik az erő fényes oldalához. Így a közeljövőben a bolygó "felszíni lakossága" számára elérhetővé válik a náci technika, nevezetesen az antigravitációs és hiperszonikus (több, mint 20-szoros hangsebesség) légi utazás, mondták a források. A tárgyalások egyik résztvevője Richard Byrd admirális, a hírneves antarktiszi felfedező közeli rokona volt, aki gyakran látogatta a náci antarktiszi bázisokat, így ez egy igazi megállapodás, emberek. További részleteket ezen jelentés vége felé kapunk."

Kapcsolódó cikk: A nácik csatlakoznak a Fehér Sárkányokhoz, miközben az elszigetelt sátánisták folytatják haláltusájukat

Beszámolójának végén Fulford megadja a korábban ígért részleteket:

"Mindenesetre most, hogy a nácik beleegyeztek abba, hogy előjönnek rejtekükből és csatlakoznak az emberek családjához, egyszerűen nincs olyan katonai hatalom, amely támogatná a kazár népirtó projekteket. A nácikat most egy olyan generáció vezeti, amely a 30-as éveiben jár, és akiknek nincs tapasztalata vagy érintettsége a 2. Világháború borzalmaival kapcsolatban. Ezért nincs okuk elrejtőzni.

Ugyanakkor a fent említett források szerint a nácik egyáltalán nem rejtőztek el. A való világban a legtöbb náci vezető, akiket nem tartóztattak le a 2. Világháború végén, nem az Antarktiszra ment, sőt nem is Dél-Amerikába. Ehelyett Spanyolországba mentek, amelyet még mindig a fasiszta kormány vezetett a háború befejezése után. Sokan Spanyolországban maradtak, de mások többek között Kubába és Nevadába költöztek. A hírhedt 51-es körzet és más nevadai bázisok elsősorban a fejlett náci űrtechnológia tesztelésének bázisai, a forrás szerint. Ezt a technológiát most megosztják a teljes lakossággal, mondja a forrás.

Az antarktiszi náci bázisok sokkal kisebbek és kevésbé jelentősek, mint sokan hiszik, tette hozzá a forrás. Azt állítja, hogy az antarktiszi óriás náci bázisról szóló dezinfomrációkat szándékosan hintették el a nácik annak érdekében, hogy a nácivadászokat félrevezessék. A valóság az, hogy meleg üregeket találtak a jég alatt, melyeket a vulkanikus források alakítottak ki, de a víz nem volt iható.
"


Válaszul egy olvasó kérdésére a jelenlegi német vezetés Antarktisszal kapcsolats szándékairól szólva Fulford hozzátette:

"A náci vezetők új generációja lemond apáik és nagyapáik népirtó terveiről, és meg kívánják osztani csodálatos technológiáikat az emberiséggel. Mint ilyen, üdvözölnünk kell őket, és remélhetőleg titkos űrprogramuknak nem kell többé titkosnak lenniük."

Bennfenntesek már eddig is számos szemtanúi beszámolóval szolgáltak egy teljesen működőképes német titkos űrprogramról az Antarltiszon, amely az 1950-es években titokban egyezményeket kötött az amerikai katonai-ipari komplexummal. Köztük található William Tompkins egykori amerikai haditengerészeti hírszerző és repülőgép mérnök, Clark McClelland egykori NASA alkalmazott és Corey Goode, az egy titkos űrprogram egykori résztvevője.

Kapcsolódó cikkek: Titkos űrprogram

A szemtanúk egy részének titkos űrprogramokról tett tanúvallomásai Michael Salla exopolitikai és ufókutató könyvsorozatának első és második részében olvashatók, és egy részletesebb vizsgálatra és a bizonyítékok kiterjedtebb elemzésére kerül sor a harmadik könyvben, melynek címe: "Az Antarktisz titkos története: A titkos űrprogramok vállalati alapjai" (2018. március).

Röviden összefoglalva, sok bizonyíték van arra vonatkozóan, hogy az Antarktiszon titokban létrehoztak egy német űrprogramot, és hogy az Egyesült Államok Katonai Ipari Komplexumával megkötött megállapodások megteremtették a lehetőséget annak terjeszkedésére és a Jim Marrs és mások által hivatkozott Negyedik Birodalom létrehozására.

Itt válik fontossá az argentin város, San Carlos de Bariloche (más néven Barilcoche). Hiteles források szerint Adolf Hitler elmenekült a háború végén, hogy létrehozza elsődleges tartózkodási helyét Bariloche-ban, amely Patagóniában, Argentína legdélibb régiójában található. A második világháború történészei, mint például Harry Cooper és Dr. Jerome Corsi, kiterjedt dokumentumokat és szemtanúi vallomásokat idéztek az ezzel kapcsolatos szóbeszédek alátámasztására. (3)(4)

Ezen kívül Martin Bormann is Argentínába menekült, és ez lett a háború utáni nácik fő repülési programjának, a Operation Eagle Flight-nak a középpontja. Bormann programja nem csak egy titkos globális kísérletet finanszírozott a Negyedik Birodalom létrehozására, hanem egy német titkos űrprogramot is az Antarktiszon.

A nemzetközi pénzügyek és a száműzött náci vezetők összefonódásával Bariloche gyakorlatilag a Negyedik Birodalom fővárosává vált, és az Egyesült Államok vezetői rendszeresen meglátogatták a helyszínt, hogy megállapodásokat kössenek az antarktiszi német űrprogrammal.

Ezt bizonyítják az amerikai elnökök Bariloche-i látogatásai, köztük Dwight D. Eisenhower (1960. február 28.), William Clinton (1997. október 18.) és Barack Obama (2016. március 24-én), akik mind ellátogattak Bariloche-ba, látszólag gazdasági fejlődéssel és/vagy környezetvédelemmel kapcsolatos okok miatt. A valódi ok talán inkább az lehetett, hogy mélyreható tárgyalásokat folytattak az antarktiszi német titkos űrprogram vezetőivel.

Ezért fontos Rex Tillerson külügyminiszter február 3-i Bariloche-i útja. Vajon tényleg azért volt ott, hogy egyszerűen csak "ökológiai kérdéseket" vitasson meg, ahogy azt Steve Goldstein külügyminisztérium államtitkár kijelentette a sajtónak? Vagy Tillerson azért volt ott, hogy titkos tárgyalásokat folytasson a német antarktiszi űrprogram vezetőinek új generációjával, ahogy azt Pentagon források állítólag Fulfordnak mondták?

Ami további valószínűséget ad Fulford titkos tárgyalásokról tett állításainak, az Jeff Bezos, az Amazon alapítójának és a világ leggazdagabb emberének egyidejű látogatása Argentínában. Február 3-án egy argentin újság egy Bezosról szóló beszámolót tett közzé egy előre be nem jelentett látogatásról a Patagóniában található Perito Moreno gleccsernél, melynek cálja állítólag az volt, hogy "megmentse a földet":

"Jeff Bezos amerikai üzletember, az Amazon alapítója és elnöke, a legendás Washington Post tulajdonosa és a Blue Origin alapítója, melynek célja, hogy szuborbitális kereskedelmi járatokat indítson, az argentin Patagóniába érkezett.

A milliárdos ma fotót tett közzé magáról a Perito Moreno gleccser előtt. 'Ez a lenyűgöző Perito Moreno gleccser Patagóniában, robotikus szondákat küldünk a naprendszer összes bolygójára, és a Föld messze a legjobb hely, amit meg kell mentenünk,' - mondta Bezos."


Érdemes megemlíteni, hogy Bariloche Patagónia negyedik legnagyobb városa, amely eléggé nagy reptérrel rendelkezik repülőgépeik fogadására. Tillerson és Bezos könnyedén részt vehettek titkos tárgyalásokon, vagyis az Egyesült Államok kormányának és iparának legmagasabb szintjét képviselték.

Dr. Joseph Farrell szerint, aki először számolt be Tillerson és Bezos látogatásáról, a következő történt:

"Bezos megjegyzései azt sugallják, hogy patagóniai gleccserörténeti expedíciójának célja az űrt érintő kérdésekkel kapcsolatos ... amely ismét felidézi az Obamáról készült képet Bariloche-ban a NASA embereinek kíséretében. (És ne felejtsük el a kínai jelenlétet a térségben, az állítólagos 'űrrel kapcsolatos' célok érdekében.) Tehát igen, spekulációm szerint Bezos látogatása a régióban Tillerson úrhoz kapcsolódik, és hogy a cél nem a gleccserek vagy a Fullbright ösztöndíjak, vagy a természet megőrzéséről szóló tárgyalások voltak, bár meg kell jegyezni, hogy a 'természetben' történt ábrázolás a fedő történet mind Tillerson, mind Bezos számára!

Ez önmagában azt sugallja nekem, hogy összehangolt eseményekről van szó, és hogy az utak valójában valahogyan kapcsolódnak egymáshoz. Ez a másik befolyás a térségben, ami olyan kérdéseket vet fel, mint a nácik. Végül is Bariloche volt az otthona és a székhelye, többé-kevésbé Dr. Ronald Richter nagyon furcsa, háború utáni plazma kísérleteinek Juan Perón részére. Az úgynevezett Náci Estancia, a 'Telep', egy hatalmas, mintegy 10 000 négyzetmérföldes körbekerített terület, amely a régióban található.

A lényeg az, hogy Bezos nyomot hagyott a 'nagy nevek' és a 'nagy pénzek' folyamatos érdeklődését bizonyítva a térségben, ami valójában az űr és a fejlett technológiák, és hogy e furcsa látogatások közvetlenül ezekhez kapcsolódnak." (5)

Farrell észrevételei itt nagyon éleslátóak. A Tillerson és Bezos látogatások nagy valószínűséggel kapcsolatban vannak az új generációs náci vezetőkkel folytatott tárgyalásokkal, akik hajlandóak nyilvánosságra hozni a fejlett űrtechnológiákat.

Az ilyen megfigyelésnek további hitelt ad a kínai hadsereg szerepe a közös űrprogram létesítmény működtetésében az argentin kormánnyal együtt, amely 2016-ban kezdte meg működését a Patagónia régióban, Obama elnök Bariloche-i látogatása idején. (6)

Ez visszavezet minket Fulford névtelen Pentagon forrásaihoz, amelyek elmondták neki, hogy tárgyalások zajlottak egy ázsiai országban a január 31-i szuper kék vérhold és telihold idején. Ezek a globális eliteket érintő tárgyalások (más néven mély állam / összeesküvés / illuminátus stb.) látszólag kikövezték az utat a német űrprogram nyilvánosságra hozatalához.

Négy nappal később Tillerson és Bezos megjelentek Bariloche-ban, vitathatatlanul a kínai űrprogram képviselőivel, akik már a patagóniai térségben működnek, hogy megállapodásra jussanak a német antarktiszi vezetők új generációjával.

Bár Fulford állításai közül sok továbbra is ellentmondásosnak és megalapozatlannak tűnik, legutóbbi kijelentése egy titkos megállapodásról a Negyedik Birodalom új generációjának vezetésével, akiknek célja, hogy nyilvánosan felfedjék magukat és az egész bolygó életét megváltoztató űrtechnológiáikat, jelentős bizonyítékok támasztják alá, és komoly nyomozást érdemel. (7)

(1) - https://www.cbsnews.com/news/tillerson-visits-argentina-national
(2) - https://www.lanacion.com.ar/2106447-jeff-bezos-esta-en-la-patagonia
(3) - https://www.amazon.com/Hitler-Argentina-Documented-Hitlers-Trilogy
(4) - https://www.amazon.com/Hunting-Hitler-Scientific-Evidence-Escaped
(5) - https://gizadeathstar.com/2018/02/anyone-else-part-two-bezos-bariloche/
(6) - http://www.foxnews.com/lifestyle/2016/03/18/chinese-military-space-sta
(7) - http://exopolitics.org/german-space-program-antarctica-to-reveal-itself/

Név

3D nyomtató,50,432 Hz,1,51-es körzet,36,52-es körzet,1,5d,1,5G,1,6 órás munkanap,2,911,24,Aaron Swartz,1,Ábrahám,2,acél,5,adattárolás,11,adósság,21,Afganisztán,27,Afrika,137,agy,345,agykontroll,28,ájulás,1,Akasa-krónika,4,akkumulátor,89,alagút,1,alakváltó,1,alapjövedelem,24,Alaszka,26,Albánia,1,albínó,1,Alekszej Navalnij,3,Alex Jones,22,alga,3,Algéria,3,aligátor,1,alkímia,4,alkohol,7,állati tudatosság,42,állatvilág,597,allergia,14,álmatlanság,3,álom,55,alumínium,7,alvás,60,alvási paralízis,2,Amazonas,8,Amerika,1505,aminosav,1,amputáció,1,anarchia,1,Andrew Basiago,8,Anglia,463,angyal,11,animációs film,7,Anonymous,5,Antarktisz,92,antenna,1,antianyag,4,antibiotikum,9,antigravitáció,30,Antikrisztus,5,antioxidáns,1,Antonio Urzi,2,Anunnaki,25,anyagtudomány,97,anyaméh,3,anyatej,1,Apollo,7,arany,134,aranymetszés,2,árapály,3,arcfelismerés,8,arcolvasás,1,arcvakság,1,Argentína,35,Arisztotelész,1,árja faj,2,arkhónok,1,árnyékember,3,árnyember,3,árvíz,14,Asgardia,1,ASMR,1,ásvány,9,Asszíria,3,aszteroida,61,asztma,1,asztráltest,21,asztrológia,7,ateizmus,1,Atlantisz,39,átok,5,atombomba,95,atomenergia,83,atomok,6,átverés,1,aura,11,Ausztrália,197,Ausztria,30,autizmus,18,autó,36,autokrácia,1,avarok,2,azbeszt,1,Azerbajdzsán,3,Aztékok,29,Ázsia,48,Bábel tornya,2,babona,3,Bahama-szigetek,1,Bahrein,2,Bajkál-tó,1,baktérium,49,baleset,34,Balti-tenger,1,balzsamozás,1,Banglades,1,Bankrendszer,296,bányászat,36,barlang,41,barlangfestmény,7,barlangrajz,6,bázisugrás,1,Belgium,27,Belize,3,belső hang,7,Benedek pápa,27,bennszülött,1,bénulás,2,Bermuda-háromszög,6,beszéd,10,betegség,676,beton,1,Bhután,3,Biblia,96,Bilderberg,13,Bill Gates,19,bilokáció,1,biofegyver,1,biofoton,10,biogáz,2,biokerámia,1,biológia,2,biológiai fegyver,5,biológiai kor,2,biológiai memória,2,biológiai ritmus,5,bioprinter,2,biorobot,10,bioüzemanyag,9,blossom goodchild,6,Bob Dean,4,Bob Lazar,12,boldogság,25,Bolívia,22,bolygómérnökség,8,bor,3,Bosznia-Hercegovina,3,boszorkányság,10,Botswana,3,böjtölés,11,bölcsek köve,1,bőr,19,bőrszín,3,Brazília,83,Brbados,1,BRICS nemzetek,35,bronzkor,1,Buddha,18,buddhizmus,18,Bulgária,9,bunker,4,bűnözés,1,cannabis,83,Carl Sagan,17,Carrie Fisher,1,cenzúra,2,Ceres,1,cetfélék,1,Charlie Chaplin,1,chemtrail,14,Chile,37,chip,1,CIA,151,Ciprus,5,Costa Rica,7,cukor,20,cukorbetegség,20,csakra,7,család,1,családfakutatás,1,csapadék,2,Csecsenföld,2,Csehország,11,csend,1,Csernobil,8,csillagászat,286,csillagkapu,3,csillagkép,6,Csillaggyermek,3,csoda,8,csont,4,csontritkulás,2,Dagesztán,2,Dalai láma,12,Dánia,44,DARPA,18,Darwin,11,David Icke,12,David Wilcock,26,deepfake,6,déjà vu,1,Dél-Afrika,36,Dél-Amerika,1,Dél-Korea,42,demokrácia,7,démon,10,depresszió,30,diagnosztizálás,2,digitális pénz,78,digitális társadalom,12,diktátor,8,diktatúra,18,dimenziók,64,Dimitrij Medvegyev,2,dinoszauruszok,33,DNS,327,dogonok,1,dohányzás,18,dokumentumfilm,1089,dolmen,1,Donald Trump,121,döntés,2,drágakő,9,drón,63,druidák,1,dűne,1,Dzsibuti,2,dzsinn,1,Ebola,3,ébredés,3,Eckhart Tolle,5,Ecuador,23,édesítőszer,1,Edgar Mitchell,12,Edison,6,Edward Snowden,13,Egely György,6,egészség,794,éghajlat,174,ego,1,egyedüllét,3,Egyesült Arab Emírségek,16,Egyiptom,283,Einstein,85,ékírás,6,Eldorádó,1,elektromos áram,103,elektromos autó,143,elektromos hajó,4,elektromos impulzus,3,elektromos kerékpár,6,elektromos közlekedés,20,elektromos motor,14,elektromos repülőgép,6,elektromos roller,1,elektromos út,1,elektromos vonat,9,elektroszmog,44,élelmiszer,210,élet a halál után,159,életcél,7,elhízás,4,elme,2,elme kontroll,75,elmezavar,5,Elon Musk,55,élővilág,57,előző élet,15,elveszett nyelv,5,ember állat hibrid,5,ember idegen hibrid,29,emberáldozat,10,emberi faj,6,emberi jogok,3,emberi nyelv,38,emberi öngyulladás,2,emberi rekord,5,emberiség,216,emberkereskedelem,2,emlékezet,60,empátia,15,Enceladus,1,energia,113,energiafegyver,7,ENSZ,82,enzim,1,epilepszia,4,építészet,424,erdő,4,erdősítés,22,erdőtűz,3,ereklye,2,Erich Von Däniken,3,erkölcs,1,érrendszer,5,érzékelés,28,érzelmek,161,érzéstelenítés,1,Erzsébet királynő,5,ESA,37,esküvői ruha,1,esőerdő,20,Észak-Korea,35,északi fény,2,Északi-sark,16,Észtország,10,étel,194,Etiópia,14,Etruszkok,3,Eurázsia,6,Európa,285,Európai Űrügynökség,7,eurózóna,7,eutanázia,1,evolúció,112,évszakok,2,exobolygó,38,extrém időjárás,84,ezüst,7,fa,82,Facebook,4,fájdalom,33,fakír,1,FBI,53,FED,42,fegyver,39,fehér lyuk,1,fehérje,6,Fehéroroszország,6,fejlődés,330,fekete lyuk,52,feldolgozott étel,22,félelem,116,felemelkedés,1,fém,28,feminizmus,1,fenntartható gazdaság,16,fény,129,fényevés,1,fénygömb,5,fényjelenség,5,fénysebesség,19,fényterápia,10,fénytest,11,féregjárat,8,Ferenc Pápa,43,ferrofluid,1,fertőzés,2,fiatalság elixírje,17,film,358,filozófia,5,Finnország,37,fizika,104,fluorid,4,fóbia,5,fog,3,fogamzásgátló,1,fogyás,1,fokhagyma,2,folyadékmembrán,1,fosszília,4,fosszilis tüzelőanyag,39,fotó,74,foton,12,fotoszintézis,2,Föld,659,föld alatti város,10,földalatti bázis,44,földalatti tó,1,földcsuszamlás,3,földgáz,11,földönkívüliek,783,földrengés,95,Fönícia,1,Franciaország,200,frekvencia,34,frigyláda,1,furcsa hangok világszerte,24,fúzió,2,fúziós reaktor,26,függőség,11,Fülöp-szigetek,16,gabonakör,25,galaktikus föderáció,53,galaxis,75,gáz,22,genetika,238,génmanipuláció,19,génszerkesztés,4,geoglifa,10,George Orwell,2,geotermikus energia,4,gerinc,4,Ghána,3,giroszkóp,1,Gladio,1,gleccser,20,glifozát,5,Globális Fedezeti Számlák,2,globális felmelegedés,145,globális lehűlés,67,GMO,27,gnoszticizmus,1,gomba,28,gondolatátvitel,1,gondolatolvasás,15,gondolkodás,1,gonosz,15,gömbvillám,4,Görögország,67,grafén,11,gravitáció,39,gravitációs hullám,8,Grönland,19,Grúzia,2,Guatemala,17,Günther Wiechmann,1,gyémánt,20,gyermekfejlődés,255,gyermekmunka,2,gyógyítás,346,gyógynövény,86,gyógyszeripar,156,gyulladás,1,gyulladáscsökkentő,5,HAARP,19,háború,469,hacker,5,hadi fejlesztés,95,haj,5,hajó,2,hajóroncs,29,hajszín,4,halak,2,halál,117,halálközeli élmény,48,halhatatlanság,14,hallás,15,Halley -üstökös,1,hallucináció,16,hang,56,hangszer,1,hangterápia,6,harcművészet,11,harmadik szem,10,hatodik érzék,6,Hawaii,31,házasság,1,hazugság,4,hibernálás,8,hibrid faj,7,hidegháború,32,hidrogén,14,hidroponika,1,hieroglifa,12,higany,3,Himalája,9,hipnózis,11,hírek,1712,hírszerzés,3,hit,18,Hold,268,holdbázis,24,holdfogyatkozás,5,holdjáró,16,Hollandia,81,holografikus univerzum,29,hologram,15,Holt-tenger,4,homeopátia,1,Honduras,6,Hongkong,5,hormon,15,horpaszizom,1,Horvátország,12,humor,3,hunok,6,húrelmélet,4,hurrikán,7,húsevés,11,Húsvét-sziget,5,hüllő,21,Hüperborea,1,idegen elrablás,86,idegen lény,404,idegen technológia,302,idegsejt,10,idézet,3,idő,54,időgép,18,időhurok,1,időjárás,85,időjárás módosítás,52,időjárási fegyver,15,időkapszula,5,időkristály,1,időszámítás,2,időutazás,59,igazságszérum,1,III. Richárd,1,iker,2,ikerláng,3,ikrek,1,illat,12,illóolaj,6,illúzió,10,immunrendszer,46,immunterápia,1,implantátum,25,India,189,indián,16,indigó gyerekek,11,Indonézia,38,influenza,4,információ,11,ingyen energia,101,Inkák,17,inkarnáció,2,intelligencia,55,internet,71,intuíció,7,invázió,1,ionhajtómű,4,Irak,87,Iraki Kurdisztán,2,Irán,125,írás,7,irídium,1,Írország,20,iskola,62,ISON üstökös,1,ISS,58,Isten,172,Iszlám,7,ital,2,ITCCS,7,Izland,26,ízlelés,1,izom,1,Izrael,160,James Tyberonn,1,Japán,270,járvány,356,játék,6,jég,63,jéghegy,1,jégkorszak,22,Jemen,10,Jézus,60,jezsuita,1,jód,1,Joe Biden,32,jóga,5,jógi,2,Jordánia,15,jóslat,50,jövőbelátás,42,Jugoszlávia,2,Jupiter,37,kalóz,1,Kambodzsa,10,Kamerun,2,Kanada,129,Kanári-szigetek,3,kannibalizmus,1,káosz,2,kapcsolat,37,kapitalizmus,1,karma,8,karmikus kapcsolat,3,Kasmír,1,Katar,8,katonai technológia,123,kávé,1,Kazahsztán,6,Kazárok,1,Kelták,4,kémkedés,16,kemoterápia,6,kender,77,Kenya,10,kerámia,2,Kereszténység,92,Keshe Alapítvány,5,KGB,8,kiberháború,8,kibernetika,2,kiborg,4,kihalt faj,68,kiméra,3,Kína,630,kincs,16,kiropraktika,1,kísérlet,40,kísértet,12,kiterjesztett valóság,4,klímaváltozás,44,klónozás,21,kobold,1,Kobra,35,Kolumbia,32,kommunikáció,104,kondenzátor,1,Kongó,2,konkréció,1,koponya módosítás,1,korall,8,Koszovó,2,kőkör,1,könyv,618,környezetszennyezés,242,környezetvédelem,200,Közép-Amerika,4,középkor,2,közlekedés,268,közösség,4,kráter,11,kreativitás,10,kreditrendszer,1,Kréta,1,Krím,4,kriogenika,1,kriptid,1,kriptovaluta,45,kristály,37,kristály gyerekek,9,kristálykoponya,6,kromoszóma,9,Kuba,9,kultúra,26,Kung-fu,1,kungfu,1,kutatás,79,Kuvait,8,kvantumfizika,161,kvazár,2,labirintus,2,Laosz,3,lapos Föld,4,látás,51,láthatatlanság,4,látomás,5,Laura Eisenhower,13,láva,3,láz,1,lebegésterápia,1,LED,8,léggömb,4,léghajó,6,légkör,25,légzés,13,lélek,123,lélekcsoport,2,lélektárs,1,lélekvándorlás,12,lelki fejlődés,421,Lemúria,3,Lengyelország,57,létezés,8,Lettország,1,levegő,69,levitáció,7,lézer,54,Li-Fi,1,Libanon,13,Líbia,22,lítium,1,Litvánia,1,Livánia,1,Lukács Béla,1,Luxemburg,5,Madagaszkár,1,madár,23,magány,13,mágia,8,mágnes,2,mágneses mező,82,mágneses portál,1,mágus,1,Magyarország,174,magyarság eredete,9,Maja leletek,50,maja naptár,5,májbetegség,2,majom,1,Malajzia,12,Mali,1,Málta,5,mamut,10,Mandela effektus,4,manipuláció,12,manó,1,Marokkó,3,Mars,216,Mars Curiosity,21,Marshall-szigetek,2,marsjáró,19,masszázs,1,matematika,18,mátrix,10,Matthew Ward,4,Mauritánia,1,Mauritius,3,meddőség,1,média,75,meditáció,131,médium,4,megalit,37,megfigyelés,40,megnyúlt koponyák,20,megtermékenyítés,7,megújuló energia,161,megvilágosodás,15,méhek,12,memória,63,menedék,2,mentális betegség,42,mennyország,57,méregtelenítés,7,mérés,3,mérgezés,35,Merkúr,14,messiás,2,mesterséges anyaméh,2,mesterséges intelligencia,228,metaanyag,2,meteor,67,meteor Kuba,2,meteor oroszországban,5,Mexikó,143,mezoamerika,8,Mezopotámia,12,Mianmar,2,mike quinsey,10,mikroba,3,mikrohullám,4,Minósz,1,mitológia,4,mítosz,6,mkultra,17,Mongólia,4,Monsanto,27,Mooji,10,morgellon,2,multiverzum,26,múmia,92,munka,30,mutáció,12,műanyag,95,műhold,97,műtét,5,művészet,208,nagylábú,7,Namíbia,1,nanotechnológia,38,Nap,255,napciklus,6,napelem,53,napenergia,164,napfény,106,napfogyatkozás,11,napfolt,11,napkitörés,10,Naprendszer,201,napszél,19,naptár,1,NASA,393,NATO,65,Nazca-kultúra,2,Nazca-vonalak,15,Nefilim,5,nehézfém,6,Neil Keenan,3,nemesfém,13,Németország,348,nemiség,3,Nepál,8,Neptunusz,13,népvándorlás,5,NESARA,3,neuron,5,neutrínó,1,nevetés,2,Niels Bohr,1,Nigéria,10,Nissan,1,nitrogén,1,Norvégia,50,Nostradamus,11,növények,276,növényvédőszer,41,NSA,28,nukleáris energia,58,nullponti energia,1,nyersétel,14,nyomtató,3,Obama,51,obeliszk,1,obszervatórium,5,óceán,86,okkultizmus,5,okostelefon,41,oktatás,64,olaj,62,olajfüggőség,31,Olaszország,196,Olmékok,5,oltás,178,Omán,3,omniverzum,1,online tv,5,OPPT,4,optikai csalódás,1,orákulum,1,organikus,1,orgon energia,3,óriások,27,Orionidák,1,Oroszország,751,oxigén terápia,1,ózonréteg,5,önbecsülés,3,önellátás,1,önismeret,317,önkényuralom,2,önvezető autó,32,önvezető motor,1,őrangyal,1,ördög,8,ördögűzés,8,öregedés,66,Örményország,5,örök élet,9,örök fiatalság,20,öröklés,1,öröklődés,31,ősi civilizációk,448,ősi gyógyítók,5,ősi szöveg,71,ősi technológia,189,ősi viselet,2,őslakos,20,ősrobbanás,22,őssejt,23,összeesküvés-elmélet,1,ötvözet,1,özönvíz,8,Pakisztán,16,Palesztina,26,Panama,5,Pangea,1,pánpszichizmus,3,pánspermia,2,papír,6,Pápua Új-Guinea,6,paradoxon,1,Paraguay,1,paranormális,111,parazita,1,pareidolia,1,párhuzamos univerzum,34,Paul T. Hellyer,4,Pentagon,78,pénz,419,permafroszt,1,Peru,95,perzsák,2,Phobos,3,pihenés,1,piramis,123,platina,4,plazma,10,Plejádok,4,Plútó,3,pokol,10,polgárháború,2,Polinézia,3,politika,2,poltergeist,3,pólusváltás,14,Popper Péter,1,porördög,1,portál,1,Portugália,23,prekogníció,4,prófécia,32,propaganda,10,protézis,1,Proxima Centauri,2,pszichiátria,8,pszichikai erő,14,pszichokinézis,7,pszichológia,67,Puerto Rico,10,pulzár,1,rabszolgaság,9,radioaktív,10,rákbetegség,158,rakéta,1,reaktor,2,régészet,935,reiki,1,reinkarnáció,35,rejtélyek,685,rémálom,1,rendőrállam,75,replikátor,1,reptilián,17,repülés,222,repülő autó,6,repülő humanoid,2,rezgés,18,robot,28,robotok,151,ródium,1,Római Birodalom,81,Románia,18,Roswell,39,rovarok,3,rovarölő,8,rovásírás,4,röntgenlátás,1,Rudolf Steiner,1,Rúmí,1,rúnaírás,2,Rupert Sheldrake,1,Russell Brand,1,ruténium,1,Sabrina Pasterski,1,Salamon király,2,Salvador,3,sámánok,10,sárkányok,2,sarki fény,12,Sátán,16,sav,1,schumnann frekvencia,6,sci-fi,216,sellő,7,shaolin,1,sheldan nidle,13,shelley young,1,Shogun Amona,1,sírkamrák,8,sivatag,48,Skandinávia,1,skizofrénia,3,Skócia,21,smaragd,1,só,21,sors,2,sótalanítás,9,sötét anyag,17,sötét energia,4,Spanyolország,107,spiritualitás,372,sport,39,Srí Lanka,3,Star Trek,13,Star Wars,8,Stephen Bassett,5,Stephen Hawking,16,Steve Quayle,1,Stonehenge,12,stressz,44,sugárzás,58,sumérok,14,suttogás,1,suzanne lie,2,Svájc,59,Svédország,67,szabad akarat,7,szabadkőműves,1,szabadság,8,szag,12,szaglás,4,számítástechnika,175,számmisztika,1,szamuráj,2,szaporodás,6,szarkofág,12,Szaturnusz,33,Szaúd-Arábia,69,szavak,1,szegénység,14,szekta,5,Szelei Magdolna,6,szélenergia,61,szellem,11,szellemek,86,szellemváros,1,szem,58,szembetegség,25,személyiség,1,személyiségteszt,9,személyiségzavar,1,szén,1,szén-dioxid,18,szent geometria,1,Szerbia,12,szerelem,12,szeretet,58,szerotonin,1,szertartás,2,szerv implantátum,9,szerzetes,1,szfinx,10,sziámi iker,1,sziámi ikrek,2,Szibéria,56,Szicília,3,sziget,4,sziklarajz,11,szimbiózis,1,Szingapúr,25,szinkronicitás,5,színlátás,2,színpszichológia,2,színterápia,2,szintetikus üzemanyag,11,Szíria,187,szív,56,szkíták,9,Szlovákia,3,Szlovénia,4,szoftver,2,Szomália,2,szorongás,17,Szovjetunió,88,szökőár,12,Szudán,7,szuperkontinens,10,szupernóva,6,szülés,10,születés,41,Tádzsikisztán,1,Tajvan,17,találmány,42,táltos,1,tanítások,38,tanulás,57,Tanzánia,3,táplálkozás,97,tarot,1,társadalom,146,távolbalátás,31,technológia,1328,tej,5,tektonikus lemez,4,telekinézis,4,telepátia,49,teleportálás,15,teleszkóp,37,telomer,9,temetkezés,2,tengeralattjáró,24,tengervíz,244,teremtés,42,terhesség,4,téridő,19,térkép,6,térmeghajtás,2,természet,462,természetfeletti,59,természetvédelem,61,terraformálás,1,terrorcsoport,12,tervezett elavulás,2,Tesla,97,testbeszéd,1,testelhagyás,6,testen kívüli élmény,19,testhőmérséklet,4,testmódosítás,4,testmozgás,12,testsúly,1,tetoválás,6,Thaiföld,20,Tibet,22,Timbuktu,1,Titán,1,titkos tanítások,2,titkos társaságok,265,titkos űrprogram,134,tó,1,tobozmirigy,9,Toltékok,2,Tonga,1,torinói lepel,2,tornádó,9,torpedó,1,tömegmédia,65,Törökország,121,történelem,1174,törzs,1,transzhumanizmus,9,transzplantáció,1,Trianon,4,tudat,114,tudatalatti,79,tudatmódosítás,20,tudatos álom,28,tudatosság,782,tudomány,1198,túlnépesedés,9,túlvilág,144,Tunézia,1,tüdőbetegség,20,tündérek,1,Türkmenisztán,2,tűz,5,tűzönjárás,1,ufo,885,UFO felfedés,102,UFO vadászok,7,ufo-afrika,4,ufo-amerika,399,ufo-ausztrália,7,ufo-ázsia,29,ufo-budapest,1,ufo-cikkek,2,ufo-egyéb,20,ufo-európa,113,ufo-fotók,9,ufo-magyar,6,ufo-oroszország,20,Uganda,1,új,10860,új pénzügyi rendszer,174,Új-Zéland,37,újrahasznosítás,65,Ukrajna,87,ultrahang,9,Univerzum,253,Uránusz,11,Uri Geller,1,Uriel,1,Uruguay,5,uso,9,utazás,7,űrállomás,43,űrbányászat,3,Üreges Föld,28,űrfegyver,5,űrháború,12,űrhaderő,2,űrkutatás,660,űrlift,2,űrsikló,2,űrszemét,10,űrtechnológia,234,űrutazás,163,űrverseny,10,üstökös,20,üveg,14,üzenetek,63,vakcina,180,vakság,4,választás,2,Valiant Thor,1,vallás,258,valóság,46,vámpír,4,Vatikán,95,vécé,1,vécépapír,2,vegetáriánus,12,végítélet,3,Végjáték,26,végtelen,1,vegyi anyag,68,vegyi fegyver,13,véletlen,1,Venezuela,43,Vénusz,29,vér,41,vércsoport,5,vertikális gazdálkodás,2,veszélyeztetett faj,7,vezeték nélküli áram,2,videó,9660,videojáték,17,Vietnam,18,viking,16,Világgazdasági Fórum,11,világítás,1,világkormány,2,világvége,15,villám,28,virtuális valóság,14,vírus,241,vitamin,20,víz,368,vízenergia,13,vízesés,1,víznyelő,13,Vlagyimir Putyin,26,vonat,9,vulkán,11,vulkánkitörés,87,Wi-Fi,16,WikiLeaks,33,x-akták,21,zaj,5,Zambia,1,zene,60,zeneipar,4,Zimbabwe,4,Zsidóság,24,
ltr
item
Új Világtudat | Az Élet Más Szemmel: Az antarktiszi német űrprogram feltárja magát és felszabadítja a fejlett technológiákat?
Az antarktiszi német űrprogram feltárja magát és felszabadítja a fejlett technológiákat?
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgiRVbXfkLERm6dKqz44XQ91evQQ9MWS9eR_mVmNhWFr2ry1pRNDzU8R0_G627-LGwep-A6q9zrTHrAYACMSxvpYQuFFxDYWJPYnonOEE5PX1SJJ5SJBX_MCamo4SjZ15fO44HALFlH9LQ/s1600/jeff+bezos+rex+tillerson+antarktisz+argnet%25C3%25ADna+titkos+n%25C3%25A9met+n%25C3%25A1ci+%25C5%25B1rprogram+fejlett+technol%25C3%25B3gia+nyilv%25C3%25A1noss%25C3%25A1gra-hozatal-video-corey-goode-2018-%25C3%25BAj+vil%25C3%25A1gtudat.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgiRVbXfkLERm6dKqz44XQ91evQQ9MWS9eR_mVmNhWFr2ry1pRNDzU8R0_G627-LGwep-A6q9zrTHrAYACMSxvpYQuFFxDYWJPYnonOEE5PX1SJJ5SJBX_MCamo4SjZ15fO44HALFlH9LQ/s72-c/jeff+bezos+rex+tillerson+antarktisz+argnet%25C3%25ADna+titkos+n%25C3%25A9met+n%25C3%25A1ci+%25C5%25B1rprogram+fejlett+technol%25C3%25B3gia+nyilv%25C3%25A1noss%25C3%25A1gra-hozatal-video-corey-goode-2018-%25C3%25BAj+vil%25C3%25A1gtudat.jpg
Új Világtudat | Az Élet Más Szemmel
https://ujvilagtudat.blogspot.com/2011/01/az-antarktiszi-nemet-urprogram-feltarja.html
https://ujvilagtudat.blogspot.com/
https://ujvilagtudat.blogspot.com/
https://ujvilagtudat.blogspot.com/2011/01/az-antarktiszi-nemet-urprogram-feltarja.html
true
6773355663696938213
UTF-8
Loaded All Posts Nincs ilyen bejegyzés MEGNÉZEM Tovább Válasz Válasz elvetése Törlés By Kezdőlap OLDALAK BEJEGYZÉSEK Mindet megnézem TOVÁBBI CIKKEK CÍMKE ARCHÍV KERESÉS MINDEN BEJEGYZÉS Nincs ilyen bejegyzés Vissza a kezdőlapra Vasárnap Hétfő Kedd Szerda Csütörtök Péntek Szombat Vas Hét Ke Sze Csüt Pén Szo Január Február Marcius Aprilis Május Június Július Augusztus Szeptember Október November December Jan Feb Már Ápr Máj Jún Júl Aug Szep Okt Nov Dec éppen most 1 perce $$1$$ perce 1 órával ezelőtt $$1$$ órával ezelőtt Tegnap $$1$$ nappal ezelőtt $$1$$ héttel ezelőtt több mint 5 hete Követők Követés THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy