10 módszer arra, hogy egyre tudatosabbá válj

Mit jelent az, hogy tudatosabbnak lenni? Ez a gondolataid feletti uralmad fokozatos megvalósítását jelenti. A kihívás abban áll, hogy k...


Mit jelent az, hogy tudatosabbnak lenni? Ez a gondolataid feletti uralmad fokozatos megvalósítását jelenti.

A kihívás abban áll, hogy közben növekedjen is a tudatosságod. De ne aggódj, a mag már megvan. Gondolj csak a tűzre! Van egy kis lángod, és te szeretnél nagyobb lángra kapcsolni. Hogyan csináld? Fel kell tankolnod. Az alábbi lista példákat tartalmaz arra vonatkozóan, hogyan adhatsz több üzemanyagot a lángodhoz, hogy tudatod egy magasabb szintre érkezzen. Talán a hasonlat nem pontos, de kifejezi a lényeget.

10 módszer tudatosságod növelésére:

1. Igazság

Az igazság növeli a tudatosságot . A hazugság csökkenti azt.

Először is, fogadd el az igazságot! Bármitől is félsz, az csökkenti a tudatosságodat. Lépj a mérlegre, és nézd meg a súlyodat! Beszélgess el házastársaddal a kapcsolatotok állapotáról! Gondolkodj el a karriereden! Nem csupán megismerned szükséges jelenlegi állapotod, hanem el kell fogadnod igazságként! Fogadd el az igazsággal kapcsolatban felmerült érzéseidet akár tetszik, akár nem!

Másodszor, mondj igazat! Ha az őszinteség kihívás számodra, az azért van, mert nem vagy elég őszinte önmagadhoz sem. Ha másoknak hazudsz az olyan, mintha magadnak hazudnál. Vedd számba azokat a helyzeteket, amikor képtelen vagy az őszinteségre, és áss le egészen mélyen magadban, hogy megtudd, mi az oka ennek! Meg fogod tudni, ha feltárod legbelül azt a részed, amit eddig képtelen voltál elfogadni. Ne hazudj magadnak ezekről, fogadd el őket 100 százalékban!

Minél többet vagy képes elfogadni az igazságból és beszélni róla, annál tudatosabb leszel. Emeld fel a tudatod annak érdekében, hogy minél több hazugság kerüljön felszínre és tűnjön el az életedből! Ahogy növekszik a tudatosságod, úgy fog egyre több őszinteség is eljutni hozzád.

Igen, lehetnek következményei annak, amikor a hazugságokból és féligazságokból a teljes igazságra váltasz, de a tudatos emberek azt mondják, hogy érdemes átkelni a hídon, már csak a hatás kedvéért is. Egy rövid ideig tartó "kiigazítás" semmi ahhoz képest, hogy örömmel élvezhesd az őszintévé és nyitottá vált életedet. Sokkal könnyebb és kevésbé stresszes, hogy önmagad légy, és ez másoknak is bátorságot adhat, hogy ugyanezt tegyék. Nem mindenki fogja értékelni a valódi énedet, különösen ha megszokta a korábbi személyiségedet, de ez nem számít, ha már egyszer elfogadtad és elismerted önmagad.

2. Bátorság

A bátorság növeli a tudatosságot . A gyávaság csökkenti azt.

A bátorság a kapuőr a tudattalan és a tudatosság növekedése között. Ameddig a tudattalan oldalon állsz, az élet újabb és újabb problémákkal fog bombázni, amíg fel nem lépsz ellene, és át nem veszed az irányítást. Amikor szembenézel a félelmeiddel, a félelem eltűnik, és a problémák átváltoznak lehetőségekké. De ha elfutsz a problémák elől, a félelmeid csak növekedni fognak.

Egy nagyon fontos vezérelvet el kell fogadnod, "Bármitől félsz, azzal szembe kell nézned". Minél több félelmeddel nézel szembe, annál tudatosabb leszel. Amint ennek a leckének a mesterévé válsz, egyre kevesebb bátorság is elég lesz. Ha fejleszted a bátorságod, és szembenézel bármivel amit az élet hoz, azzal elkerülöd a sok félelmetes tapasztalatot, amit máskülönben átélnél. Ezért jelenti a bátorság a határvonalat a tudattalanság és a tudatosság növekedése között. A bátorság elsajátításával a döntés hatalma a kezedben van, hogy növekedni szeretnél, vagy hagyod magad kitenni a sors szeszélyeinek.
[post_ads_2]
3. Együttérzés

Az együttérzés növeli a tudatosságot . A kegyetlenség csökkenti azt.

Nagyszerű módja annak, hogy tudatosabb légy, ha az öntudatlan kegyetlenség és elkülönülés jeleit keresed az életedben. Ezt nagyon nehéz lehet megtenni, mert bátorságot követel. Természetünknél fogva ellenállunk annak, hogy szembenézzünk a saját kegyetlenségünkkel, de akkor is ott van, és arra vár, hogy szembesüljünk vele.

Az együttérzés a feltétel nélküli szeretet gyökere, az összekapcsoltság érzése mindennel, ami létezik. Úgy érzed, hogy kapcsolatban vagy önmagaddal? És másokkal? Az állatokkal? Minden élő dologgal? Minél többet fejleszted ezt a fajta kapcsolódást, annál tudatosabb leszel.

4. Vágy

A vágy növeli a tudatosságot . A fásultság csökkenti azt.

Ha tisztában vagy azzal, hogy mit akarsz, például célok kitűzésével, azzal emelkedik a tudatosságod. Az egyértelmű dolgokra fókuszálás erőt ad számodra az értelmes és intelligens gondolkodáshoz. Ha határozottan szeretnél valamit, érezheted ezt a hatást.

Másfelől, amikor a vágyad nem elég egyértelmű, a tudatod is zavarosabb. Ha nincs meg az összpontosítás és az irány, akkor csak pörögni fognak a gondolataid.

Törekedj arra, hogy minél világosabb legyen, mire vágysz leginkább, ettől a tudatosságod növekedni fog.

5. Figyelem

A figyelem növeli a tudatosságot . A figyelmetlenség csökkenti azt.

A koncentrációs képességed fejlesztésével nagyobb tudatosságra tehetsz szert. Emelj fel egy követ, szánd rá teljes figyelmedet, és vedd észre, hogy mi történik.

Ha megengeded, hogy a fejed tele legyen zavaró dolgokkal, a tudatod ebbe bele fog süllyedni. A zaklatott tudat egy erőtlen tudat.

A meditáció egy jó módja annak, hogy gyakoroljuk a figyelmet és a koncentrációt. Ülj csendben, lélegezz mélyeket, figyelj a gondolataidra amennyire csak képes vagy, hogy kizárd a zavaró gondolatokat. Ezt könnyű megtanulni, és akár egész életedre mesterévé válhatsz.

6. Tudás

A tudás növeli a tudatosságot . A tudatlanság csökkenti azt.

Az első és legfontosabb, hogy megismerd önmagad. Gondolkodj el mélységében az életeden, és jegyezd le a gondolataidat! Tedd fel azokat a kérdéseket, amikre nem tudod a választ, aztán kezdd el keresni ezeket a válaszokat!

Járj nyitott szemmel, és szívd magadba a tudást, akár egy szivacs. Lépj kölcsönhatásba a környezeteddel egyfajta gyermeki kíváncsisággal és rácsodálkozással. Tanulmányozz mindent, kísérletezz és tanulj belőle.

Igyekezd megérteni a valóságot, benne a saját szerepedet, amennyire csak tudod. Minél pontosabban ismered a valóságot, annál tudatosabb leszel.

7. Értelem

Az értelem növeli a tudatosságot. Az irracionalitás csökkenti azt.

A logika a tudat hatékony eszköze, ha helyesen használják. Ez jól felépítetté és lényegretörővé teszi a gondolataidat.

A logika nagy kihívása, hogy elkerüljük a téves feltételezéseket. Egy egyszerű téves feltételezésnek egész életedre hatása lehet. Tedd próbára az összes hiedelmedet, és sose légy biztos abban, hogy biztos alapokon nyugszanak.

8. Tudatos emberek

A tudatos emberek növelik a tudatosságot. A tudattalanok csökkentik azt.

Keress olyan embereket, akik érezhetően nagyobb tudatossággal rendelkeznek, mint te! Beszélj velük, tegyél fel nekik kérdéseket, és élvezd a társaságukat! Hagyd, hogy megfertőzzenek az ötleteikkel és tudásukkal, és úgy fogod érezni, hogy minden irányban elkezdesz fejlődni, növekedni. Egyre becsületesebb, bátrabb, együttérzőbb leszel.

De ha több időt töltesz alacsonyabb tudatosságú emberek között, akkor fokozatosan az ő szintjükre fogsz süllyedni. Meg fognak fertőzni a gondolataik, ami azt jelenti, hogy egyre tisztességtelenebb, félelemmel telibb, és közönyösebb leszel magad is.

Törekedj arra, hogy megtaláld az egyensúlyt a tudatosabb emberekkel töltött idő, és a te segítségedet igénylőkre fordított idő között. Tanulj azoktól, akik nálad tudatosabbak, és segíts azoknak, akik kevésbé tudatosak. Ily módon szolgálhatod a legfőbb jót, a tudatosság terjedését.

9. Energia

Az energia  növeli a tudatosságot. A betegség csökkenti azt.

Vigyázz a fizikai testedre, mert ez az elsődleges eszközöd, hogy kölcsönhatásban maradj a világgal! Az energia biztosítja az élethez szükséges létfontosságú tapasztalatokat. Energia nélkül éhezni fog a tudatod.

Egyél olyat, amit tudatosan vásároltál! Legyél tudatában annak, hogy miképpen fog hatni a testedre és az elmédre! Bármit juttatsz a szervezetedbe, az hatással van az energiádra, nemcsak rövid, hanem hosszú távon is. Mindig kérdezd meg magadtól: "Vajon az adott étel/ital energiává válik, vagy megbetegít?"

10. Szándék

A szándék, hogy növeld a tudatosságod, magában is tudatosságnövelő.

A tudatosságnak megvan az önálló fejlődésre vagy csökkenésre való képessége, ahogy képes vagy fejlődni, úgy képes vagy öngyilkosságot is elkövetni. Bármely pillanatban adott számodra a szabad választás lehetősége.

Azáltal, hogy valóban hangot adsz a szándékodnak (esetleg imádkozol), "Azt kívánom, hogy egyre tudatosabb és körültekintőbb legyek", ezzel meg is kezdted a tudatosságod kiterjesztését. Tartsd meg a szándékodat bármelyik fent említett ponttal kapcsolatban, és hasonló hatást fogsz elérni.

Steve Pavlina
Név

3D nyomtató,50,432 Hz,1,51-es körzet,36,52-es körzet,1,5d,1,5G,1,6 órás munkanap,2,911,24,Aaron Swartz,1,Ábrahám,2,acél,5,adattárolás,11,adósság,21,Afganisztán,27,Afrika,137,agy,345,agykontroll,28,ájulás,1,Akasa-krónika,4,akkumulátor,89,alagút,1,alakváltó,1,alapjövedelem,24,Alaszka,26,Albánia,1,albínó,1,Alekszej Navalnij,3,Alex Jones,22,alga,3,Algéria,3,aligátor,1,alkímia,4,alkohol,7,állati tudatosság,42,állatvilág,597,allergia,14,álmatlanság,3,álom,55,alumínium,7,alvás,60,alvási paralízis,2,Amazonas,8,Amerika,1505,aminosav,1,amputáció,1,anarchia,1,Andrew Basiago,8,Anglia,463,angyal,11,animációs film,7,Anonymous,5,Antarktisz,92,antenna,1,antianyag,4,antibiotikum,9,antigravitáció,30,Antikrisztus,5,antioxidáns,1,Antonio Urzi,2,Anunnaki,25,anyagtudomány,97,anyaméh,3,anyatej,1,Apollo,7,arany,134,aranymetszés,2,árapály,3,arcfelismerés,8,arcolvasás,1,arcvakság,1,Argentína,35,Arisztotelész,1,árja faj,2,arkhónok,1,árnyékember,3,árnyember,3,árvíz,14,Asgardia,1,ASMR,1,ásvány,9,Asszíria,3,aszteroida,61,asztma,1,asztráltest,21,asztrológia,7,ateizmus,1,Atlantisz,39,átok,5,atombomba,95,atomenergia,83,atomok,6,átverés,1,aura,11,Ausztrália,197,Ausztria,30,autizmus,18,autó,36,autokrácia,1,avarok,2,azbeszt,1,Azerbajdzsán,3,Aztékok,29,Ázsia,48,Bábel tornya,2,babona,3,Bahama-szigetek,1,Bahrein,2,Bajkál-tó,1,baktérium,49,baleset,34,Balti-tenger,1,balzsamozás,1,Banglades,1,Bankrendszer,296,bányászat,36,barlang,41,barlangfestmény,7,barlangrajz,6,bázisugrás,1,Belgium,27,Belize,3,belső hang,7,Benedek pápa,27,bennszülött,1,bénulás,2,Bermuda-háromszög,6,beszéd,10,betegség,676,beton,1,Bhután,3,Biblia,96,Bilderberg,13,Bill Gates,19,bilokáció,1,biofegyver,1,biofoton,10,biogáz,2,biokerámia,1,biológia,2,biológiai fegyver,5,biológiai kor,2,biológiai memória,2,biológiai ritmus,5,bioprinter,2,biorobot,10,bioüzemanyag,9,blossom goodchild,6,Bob Dean,4,Bob Lazar,12,boldogság,25,Bolívia,22,bolygómérnökség,8,bor,3,Bosznia-Hercegovina,3,boszorkányság,10,Botswana,3,böjtölés,11,bölcsek köve,1,bőr,19,bőrszín,3,Brazília,83,Brbados,1,BRICS nemzetek,35,bronzkor,1,Buddha,18,buddhizmus,18,Bulgária,9,bunker,4,bűnözés,1,cannabis,83,Carl Sagan,17,Carrie Fisher,1,cenzúra,2,Ceres,1,cetfélék,1,Charlie Chaplin,1,chemtrail,14,Chile,37,chip,1,CIA,151,Ciprus,5,Costa Rica,7,cukor,20,cukorbetegség,20,csakra,7,család,1,családfakutatás,1,csapadék,2,Csecsenföld,2,Csehország,11,csend,1,Csernobil,8,csillagászat,286,csillagkapu,3,csillagkép,6,Csillaggyermek,3,csoda,8,csont,4,csontritkulás,2,Dagesztán,2,Dalai láma,12,Dánia,44,DARPA,18,Darwin,11,David Icke,12,David Wilcock,26,deepfake,6,déjà vu,1,Dél-Afrika,36,Dél-Amerika,1,Dél-Korea,42,demokrácia,7,démon,10,depresszió,30,diagnosztizálás,2,digitális pénz,78,digitális társadalom,12,diktátor,8,diktatúra,18,dimenziók,64,Dimitrij Medvegyev,2,dinoszauruszok,33,DNS,327,dogonok,1,dohányzás,18,dokumentumfilm,1089,dolmen,1,Donald Trump,121,döntés,2,drágakő,9,drón,63,druidák,1,dűne,1,Dzsibuti,2,dzsinn,1,Ebola,3,ébredés,3,Eckhart Tolle,5,Ecuador,23,édesítőszer,1,Edgar Mitchell,12,Edison,6,Edward Snowden,13,Egely György,6,egészség,794,éghajlat,174,ego,1,egyedüllét,3,Egyesült Arab Emírségek,16,Egyiptom,283,Einstein,85,ékírás,6,Eldorádó,1,elektromos áram,103,elektromos autó,143,elektromos hajó,4,elektromos impulzus,3,elektromos kerékpár,6,elektromos közlekedés,20,elektromos motor,14,elektromos repülőgép,6,elektromos roller,1,elektromos út,1,elektromos vonat,9,elektroszmog,44,élelmiszer,210,élet a halál után,159,életcél,7,elhízás,4,elme,2,elme kontroll,75,elmezavar,5,Elon Musk,55,élővilág,57,előző élet,15,elveszett nyelv,5,ember állat hibrid,5,ember idegen hibrid,29,emberáldozat,10,emberi faj,6,emberi jogok,3,emberi nyelv,38,emberi öngyulladás,2,emberi rekord,5,emberiség,216,emberkereskedelem,2,emlékezet,60,empátia,15,Enceladus,1,energia,113,energiafegyver,7,ENSZ,82,enzim,1,epilepszia,4,építészet,424,erdő,4,erdősítés,22,erdőtűz,3,ereklye,2,Erich Von Däniken,3,erkölcs,1,érrendszer,5,érzékelés,28,érzelmek,161,érzéstelenítés,1,Erzsébet királynő,5,ESA,37,esküvői ruha,1,esőerdő,20,Észak-Korea,35,északi fény,2,Északi-sark,16,Észtország,10,étel,194,Etiópia,14,Etruszkok,3,Eurázsia,6,Európa,285,Európai Űrügynökség,7,eurózóna,7,eutanázia,1,evolúció,112,évszakok,2,exobolygó,38,extrém időjárás,84,ezüst,7,fa,82,Facebook,4,fájdalom,33,fakír,1,FBI,53,FED,42,fegyver,39,fehér lyuk,1,fehérje,6,Fehéroroszország,6,fejlődés,330,fekete lyuk,52,feldolgozott étel,22,félelem,116,felemelkedés,1,fém,28,feminizmus,1,fenntartható gazdaság,16,fény,129,fényevés,1,fénygömb,5,fényjelenség,5,fénysebesség,19,fényterápia,10,fénytest,11,féregjárat,8,Ferenc Pápa,43,ferrofluid,1,fertőzés,2,fiatalság elixírje,17,film,358,filozófia,5,Finnország,37,fizika,104,fluorid,4,fóbia,5,fog,3,fogamzásgátló,1,fogyás,1,fokhagyma,2,folyadékmembrán,1,fosszília,4,fosszilis tüzelőanyag,39,fotó,74,foton,12,fotoszintézis,2,Föld,659,föld alatti város,10,földalatti bázis,44,földalatti tó,1,földcsuszamlás,3,földgáz,11,földönkívüliek,783,földrengés,95,Fönícia,1,Franciaország,200,frekvencia,34,frigyláda,1,furcsa hangok világszerte,24,fúzió,2,fúziós reaktor,26,függőség,11,Fülöp-szigetek,16,gabonakör,25,galaktikus föderáció,53,galaxis,75,gáz,22,genetika,238,génmanipuláció,19,génszerkesztés,4,geoglifa,10,George Orwell,2,geotermikus energia,4,gerinc,4,Ghána,3,giroszkóp,1,Gladio,1,gleccser,20,glifozát,5,Globális Fedezeti Számlák,2,globális felmelegedés,145,globális lehűlés,67,GMO,27,gnoszticizmus,1,gomba,28,gondolatátvitel,1,gondolatolvasás,15,gondolkodás,1,gonosz,15,gömbvillám,4,Görögország,67,grafén,11,gravitáció,39,gravitációs hullám,8,Grönland,19,Grúzia,2,Guatemala,17,Günther Wiechmann,1,gyémánt,20,gyermekfejlődés,255,gyermekmunka,2,gyógyítás,346,gyógynövény,86,gyógyszeripar,156,gyulladás,1,gyulladáscsökkentő,5,HAARP,19,háború,469,hacker,5,hadi fejlesztés,95,haj,5,hajó,2,hajóroncs,29,hajszín,4,halak,2,halál,117,halálközeli élmény,48,halhatatlanság,14,hallás,15,Halley -üstökös,1,hallucináció,16,hang,56,hangszer,1,hangterápia,6,harcművészet,11,harmadik szem,10,hatodik érzék,6,Hawaii,31,házasság,1,hazugság,4,hibernálás,8,hibrid faj,7,hidegháború,32,hidrogén,14,hidroponika,1,hieroglifa,12,higany,3,Himalája,9,hipnózis,11,hírek,1712,hírszerzés,3,hit,18,Hold,268,holdbázis,24,holdfogyatkozás,5,holdjáró,16,Hollandia,81,holografikus univerzum,29,hologram,15,Holt-tenger,4,homeopátia,1,Honduras,6,Hongkong,5,hormon,15,horpaszizom,1,Horvátország,12,humor,3,hunok,6,húrelmélet,4,hurrikán,7,húsevés,11,Húsvét-sziget,5,hüllő,21,Hüperborea,1,idegen elrablás,86,idegen lény,404,idegen technológia,302,idegsejt,10,idézet,3,idő,54,időgép,18,időhurok,1,időjárás,85,időjárás módosítás,52,időjárási fegyver,15,időkapszula,5,időkristály,1,időszámítás,2,időutazás,59,igazságszérum,1,III. Richárd,1,iker,2,ikerláng,3,ikrek,1,illat,12,illóolaj,6,illúzió,10,immunrendszer,46,immunterápia,1,implantátum,25,India,189,indián,16,indigó gyerekek,11,Indonézia,38,influenza,4,információ,11,ingyen energia,101,Inkák,17,inkarnáció,2,intelligencia,55,internet,71,intuíció,7,invázió,1,ionhajtómű,4,Irak,87,Iraki Kurdisztán,2,Irán,125,írás,7,irídium,1,Írország,20,iskola,62,ISON üstökös,1,ISS,58,Isten,172,Iszlám,7,ital,2,ITCCS,7,Izland,26,ízlelés,1,izom,1,Izrael,160,James Tyberonn,1,Japán,270,járvány,356,játék,6,jég,63,jéghegy,1,jégkorszak,22,Jemen,10,Jézus,60,jezsuita,1,jód,1,Joe Biden,32,jóga,5,jógi,2,Jordánia,15,jóslat,50,jövőbelátás,42,Jugoszlávia,2,Jupiter,37,kalóz,1,Kambodzsa,10,Kamerun,2,Kanada,129,Kanári-szigetek,3,kannibalizmus,1,káosz,2,kapcsolat,37,kapitalizmus,1,karma,8,karmikus kapcsolat,3,Kasmír,1,Katar,8,katonai technológia,123,kávé,1,Kazahsztán,6,Kazárok,1,Kelták,4,kémkedés,16,kemoterápia,6,kender,77,Kenya,10,kerámia,2,Kereszténység,92,Keshe Alapítvány,5,KGB,8,kiberháború,8,kibernetika,2,kiborg,4,kihalt faj,68,kiméra,3,Kína,630,kincs,16,kiropraktika,1,kísérlet,40,kísértet,12,kiterjesztett valóság,4,klímaváltozás,44,klónozás,21,kobold,1,Kobra,35,Kolumbia,32,kommunikáció,104,kondenzátor,1,Kongó,2,konkréció,1,koponya módosítás,1,korall,8,Koszovó,2,kőkör,1,könyv,618,környezetszennyezés,242,környezetvédelem,200,Közép-Amerika,4,középkor,2,közlekedés,268,közösség,4,kráter,11,kreativitás,10,kreditrendszer,1,Kréta,1,Krím,4,kriogenika,1,kriptid,1,kriptovaluta,45,kristály,37,kristály gyerekek,9,kristálykoponya,6,kromoszóma,9,Kuba,9,kultúra,26,Kung-fu,1,kungfu,1,kutatás,79,Kuvait,8,kvantumfizika,161,kvazár,2,labirintus,2,Laosz,3,lapos Föld,4,látás,51,láthatatlanság,4,látomás,5,Laura Eisenhower,13,láva,3,láz,1,lebegésterápia,1,LED,8,léggömb,4,léghajó,6,légkör,25,légzés,13,lélek,123,lélekcsoport,2,lélektárs,1,lélekvándorlás,12,lelki fejlődés,421,Lemúria,3,Lengyelország,57,létezés,8,Lettország,1,levegő,69,levitáció,7,lézer,54,Li-Fi,1,Libanon,13,Líbia,22,lítium,1,Litvánia,1,Livánia,1,Lukács Béla,1,Luxemburg,5,Madagaszkár,1,madár,23,magány,13,mágia,8,mágnes,2,mágneses mező,82,mágneses portál,1,mágus,1,Magyarország,174,magyarság eredete,9,Maja leletek,50,maja naptár,5,májbetegség,2,majom,1,Malajzia,12,Mali,1,Málta,5,mamut,10,Mandela effektus,4,manipuláció,12,manó,1,Marokkó,3,Mars,216,Mars Curiosity,21,Marshall-szigetek,2,marsjáró,19,masszázs,1,matematika,18,mátrix,10,Matthew Ward,4,Mauritánia,1,Mauritius,3,meddőség,1,média,75,meditáció,131,médium,4,megalit,37,megfigyelés,40,megnyúlt koponyák,20,megtermékenyítés,7,megújuló energia,161,megvilágosodás,15,méhek,12,memória,63,menedék,2,mentális betegség,42,mennyország,57,méregtelenítés,7,mérés,3,mérgezés,35,Merkúr,14,messiás,2,mesterséges anyaméh,2,mesterséges intelligencia,228,metaanyag,2,meteor,67,meteor Kuba,2,meteor oroszországban,5,Mexikó,143,mezoamerika,8,Mezopotámia,12,Mianmar,2,mike quinsey,10,mikroba,3,mikrohullám,4,Minósz,1,mitológia,4,mítosz,6,mkultra,17,Mongólia,4,Monsanto,27,Mooji,10,morgellon,2,multiverzum,26,múmia,92,munka,30,mutáció,12,műanyag,95,műhold,97,műtét,5,művészet,208,nagylábú,7,Namíbia,1,nanotechnológia,38,Nap,255,napciklus,6,napelem,53,napenergia,164,napfény,106,napfogyatkozás,11,napfolt,11,napkitörés,10,Naprendszer,201,napszél,19,naptár,1,NASA,393,NATO,65,Nazca-kultúra,2,Nazca-vonalak,15,Nefilim,5,nehézfém,6,Neil Keenan,3,nemesfém,13,Németország,348,nemiség,3,Nepál,8,Neptunusz,13,népvándorlás,5,NESARA,3,neuron,5,neutrínó,1,nevetés,2,Niels Bohr,1,Nigéria,10,Nissan,1,nitrogén,1,Norvégia,50,Nostradamus,11,növények,276,növényvédőszer,41,NSA,28,nukleáris energia,58,nullponti energia,1,nyersétel,14,nyomtató,3,Obama,51,obeliszk,1,obszervatórium,5,óceán,86,okkultizmus,5,okostelefon,41,oktatás,64,olaj,62,olajfüggőség,31,Olaszország,196,Olmékok,5,oltás,178,Omán,3,omniverzum,1,online tv,5,OPPT,4,optikai csalódás,1,orákulum,1,organikus,1,orgon energia,3,óriások,27,Orionidák,1,Oroszország,751,oxigén terápia,1,ózonréteg,5,önbecsülés,3,önellátás,1,önismeret,317,önkényuralom,2,önvezető autó,32,önvezető motor,1,őrangyal,1,ördög,8,ördögűzés,8,öregedés,66,Örményország,5,örök élet,9,örök fiatalság,20,öröklés,1,öröklődés,31,ősi civilizációk,448,ősi gyógyítók,5,ősi szöveg,71,ősi technológia,189,ősi viselet,2,őslakos,20,ősrobbanás,22,őssejt,23,összeesküvés-elmélet,1,ötvözet,1,özönvíz,8,Pakisztán,16,Palesztina,26,Panama,5,Pangea,1,pánpszichizmus,3,pánspermia,2,papír,6,Pápua Új-Guinea,6,paradoxon,1,Paraguay,1,paranormális,111,parazita,1,pareidolia,1,párhuzamos univerzum,34,Paul T. Hellyer,4,Pentagon,78,pénz,419,permafroszt,1,Peru,95,perzsák,2,Phobos,3,pihenés,1,piramis,123,platina,4,plazma,10,Plejádok,4,Plútó,3,pokol,10,polgárháború,2,Polinézia,3,politika,2,poltergeist,3,pólusváltás,14,Popper Péter,1,porördög,1,portál,1,Portugália,23,prekogníció,4,prófécia,32,propaganda,10,protézis,1,Proxima Centauri,2,pszichiátria,8,pszichikai erő,14,pszichokinézis,7,pszichológia,67,Puerto Rico,10,pulzár,1,rabszolgaság,9,radioaktív,10,rákbetegség,158,rakéta,1,reaktor,2,régészet,935,reiki,1,reinkarnáció,35,rejtélyek,685,rémálom,1,rendőrállam,75,replikátor,1,reptilián,17,repülés,222,repülő autó,6,repülő humanoid,2,rezgés,18,robot,28,robotok,151,ródium,1,Római Birodalom,81,Románia,18,Roswell,39,rovarok,3,rovarölő,8,rovásírás,4,röntgenlátás,1,Rudolf Steiner,1,Rúmí,1,rúnaírás,2,Rupert Sheldrake,1,Russell Brand,1,ruténium,1,Sabrina Pasterski,1,Salamon király,2,Salvador,3,sámánok,10,sárkányok,2,sarki fény,12,Sátán,16,sav,1,schumnann frekvencia,6,sci-fi,216,sellő,7,shaolin,1,sheldan nidle,13,shelley young,1,Shogun Amona,1,sírkamrák,8,sivatag,48,Skandinávia,1,skizofrénia,3,Skócia,21,smaragd,1,só,21,sors,2,sótalanítás,9,sötét anyag,17,sötét energia,4,Spanyolország,107,spiritualitás,372,sport,39,Srí Lanka,3,Star Trek,13,Star Wars,8,Stephen Bassett,5,Stephen Hawking,16,Steve Quayle,1,Stonehenge,12,stressz,44,sugárzás,58,sumérok,14,suttogás,1,suzanne lie,2,Svájc,59,Svédország,67,szabad akarat,7,szabadkőműves,1,szabadság,8,szag,12,szaglás,4,számítástechnika,175,számmisztika,1,szamuráj,2,szaporodás,6,szarkofág,12,Szaturnusz,33,Szaúd-Arábia,69,szavak,1,szegénység,14,szekta,5,Szelei Magdolna,6,szélenergia,61,szellem,11,szellemek,86,szellemváros,1,szem,58,szembetegség,25,személyiség,1,személyiségteszt,9,személyiségzavar,1,szén,1,szén-dioxid,18,szent geometria,1,Szerbia,12,szerelem,12,szeretet,58,szerotonin,1,szertartás,2,szerv implantátum,9,szerzetes,1,szfinx,10,sziámi iker,1,sziámi ikrek,2,Szibéria,56,Szicília,3,sziget,4,sziklarajz,11,szimbiózis,1,Szingapúr,25,szinkronicitás,5,színlátás,2,színpszichológia,2,színterápia,2,szintetikus üzemanyag,11,Szíria,187,szív,56,szkíták,9,Szlovákia,3,Szlovénia,4,szoftver,2,Szomália,2,szorongás,17,Szovjetunió,88,szökőár,12,Szudán,7,szuperkontinens,10,szupernóva,6,szülés,10,születés,41,Tádzsikisztán,1,Tajvan,17,találmány,42,táltos,1,tanítások,38,tanulás,57,Tanzánia,3,táplálkozás,97,tarot,1,társadalom,146,távolbalátás,31,technológia,1328,tej,5,tektonikus lemez,4,telekinézis,4,telepátia,49,teleportálás,15,teleszkóp,37,telomer,9,temetkezés,2,tengeralattjáró,24,tengervíz,244,teremtés,42,terhesség,4,téridő,19,térkép,6,térmeghajtás,2,természet,462,természetfeletti,59,természetvédelem,61,terraformálás,1,terrorcsoport,12,tervezett elavulás,2,Tesla,97,testbeszéd,1,testelhagyás,6,testen kívüli élmény,19,testhőmérséklet,4,testmódosítás,4,testmozgás,12,testsúly,1,tetoválás,6,Thaiföld,20,Tibet,22,Timbuktu,1,Titán,1,titkos tanítások,2,titkos társaságok,265,titkos űrprogram,134,tó,1,tobozmirigy,9,Toltékok,2,Tonga,1,torinói lepel,2,tornádó,9,torpedó,1,tömegmédia,65,Törökország,121,történelem,1174,törzs,1,transzhumanizmus,9,transzplantáció,1,Trianon,4,tudat,114,tudatalatti,79,tudatmódosítás,20,tudatos álom,28,tudatosság,782,tudomány,1198,túlnépesedés,9,túlvilág,144,Tunézia,1,tüdőbetegség,20,tündérek,1,Türkmenisztán,2,tűz,5,tűzönjárás,1,ufo,885,UFO felfedés,102,UFO vadászok,7,ufo-afrika,4,ufo-amerika,399,ufo-ausztrália,7,ufo-ázsia,29,ufo-budapest,1,ufo-cikkek,2,ufo-egyéb,20,ufo-európa,113,ufo-fotók,9,ufo-magyar,6,ufo-oroszország,20,Uganda,1,új,10860,új pénzügyi rendszer,174,Új-Zéland,37,újrahasznosítás,65,Ukrajna,87,ultrahang,9,Univerzum,253,Uránusz,11,Uri Geller,1,Uriel,1,Uruguay,5,uso,9,utazás,7,űrállomás,43,űrbányászat,3,Üreges Föld,28,űrfegyver,5,űrháború,12,űrhaderő,2,űrkutatás,660,űrlift,2,űrsikló,2,űrszemét,10,űrtechnológia,234,űrutazás,163,űrverseny,10,üstökös,20,üveg,14,üzenetek,63,vakcina,180,vakság,4,választás,2,Valiant Thor,1,vallás,258,valóság,46,vámpír,4,Vatikán,95,vécé,1,vécépapír,2,vegetáriánus,12,végítélet,3,Végjáték,26,végtelen,1,vegyi anyag,68,vegyi fegyver,13,véletlen,1,Venezuela,43,Vénusz,29,vér,41,vércsoport,5,vertikális gazdálkodás,2,veszélyeztetett faj,7,vezeték nélküli áram,2,videó,9660,videojáték,17,Vietnam,18,viking,16,Világgazdasági Fórum,11,világítás,1,világkormány,2,világvége,15,villám,28,virtuális valóság,14,vírus,241,vitamin,20,víz,368,vízenergia,13,vízesés,1,víznyelő,13,Vlagyimir Putyin,26,vonat,9,vulkán,11,vulkánkitörés,87,Wi-Fi,16,WikiLeaks,33,x-akták,21,zaj,5,Zambia,1,zene,60,zeneipar,4,Zimbabwe,4,Zsidóság,24,
ltr
item
Új Világtudat | Az Élet Más Szemmel: 10 módszer arra, hogy egyre tudatosabbá válj
10 módszer arra, hogy egyre tudatosabbá válj
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgJ6BhwAbjfbIvjFvlI7DlWGEqB4A-ma8qq1mt9HMGRjL6tbpDdl_uVkqppHYcRmwQZpoq3RuGDgho9VsZNVussgUGHHsqE_Zyh1w0c2t8q5zvPVhlVB91m9OSA3z8qW9FTLWO7ccJG60E/s1600/tudatoss%25C3%25A1g+lelki+spiritu%25C3%25A1lis+fejl%25C5%2591d%25C3%25A9s+medit%25C3%25A1ci%25C3%25B3+energia+k%25C3%25B6nyv+video+%25C3%25A9rzelmek+tudalatti-egy%25C3%25BCtt%25C3%25A9rz%25C3%25A9s-2018-%25C3%25BAj+vil%25C3%25A1gtudat.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgJ6BhwAbjfbIvjFvlI7DlWGEqB4A-ma8qq1mt9HMGRjL6tbpDdl_uVkqppHYcRmwQZpoq3RuGDgho9VsZNVussgUGHHsqE_Zyh1w0c2t8q5zvPVhlVB91m9OSA3z8qW9FTLWO7ccJG60E/s72-c/tudatoss%25C3%25A1g+lelki+spiritu%25C3%25A1lis+fejl%25C5%2591d%25C3%25A9s+medit%25C3%25A1ci%25C3%25B3+energia+k%25C3%25B6nyv+video+%25C3%25A9rzelmek+tudalatti-egy%25C3%25BCtt%25C3%25A9rz%25C3%25A9s-2018-%25C3%25BAj+vil%25C3%25A1gtudat.jpg
Új Világtudat | Az Élet Más Szemmel
https://ujvilagtudat.blogspot.com/2013/02/10-modszer-arra-hogy-egyre-tudatosabba.html
https://ujvilagtudat.blogspot.com/
https://ujvilagtudat.blogspot.com/
https://ujvilagtudat.blogspot.com/2013/02/10-modszer-arra-hogy-egyre-tudatosabba.html
true
6773355663696938213
UTF-8
Loaded All Posts Nincs ilyen bejegyzés MEGNÉZEM Tovább Válasz Válasz elvetése Törlés By Kezdőlap OLDALAK BEJEGYZÉSEK Mindet megnézem TOVÁBBI CIKKEK CÍMKE ARCHÍV KERESÉS MINDEN BEJEGYZÉS Nincs ilyen bejegyzés Vissza a kezdőlapra Vasárnap Hétfő Kedd Szerda Csütörtök Péntek Szombat Vas Hét Ke Sze Csüt Pén Szo Január Február Marcius Aprilis Május Június Július Augusztus Szeptember Október November December Jan Feb Már Ápr Máj Jún Júl Aug Szep Okt Nov Dec éppen most 1 perce $$1$$ perce 1 órával ezelőtt $$1$$ órával ezelőtt Tegnap $$1$$ nappal ezelőtt $$1$$ héttel ezelőtt több mint 5 hete Követők Követés THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy