A tökéletes hang - Shogun Amona gondolatai - 2013-01-11

Gondolatok a Felemelkedésről -Shogun Amona 2013-01-11 „A TÖKÉLETES HANG“ Kedves Társlelkek – kedves Társteremtők – kedves Ébredők! Ist...

Gondolatok a Felemelkedésről -Shogun Amona 2013-01-11

„A TÖKÉLETES HANG“

Kedves Társlelkek – kedves Társteremtők – kedves Ébredők!

Isten hozott az Új Korban. Nos – mivel tavaly 2012. december 21-én, a mágikus dátumon, a sokak által remélt változások nem az elvárt módon valósultak meg – újra érzékeljük a lábunk alatt a talajt. (*)

Az Új Kor – az új időciklus – elkezdődött. A fizikai és kézzel fogható változások eddig még nem mutatkoztak meg és ezért a dátum, valamint az egyes csatornázások által erre a napra jósolt Felemelkedés miatt, sokan csalódottak voltak. Még mindig sok elmélet kering mikor és hogyan lép színre a Felemelkedés. Egyesek úgy hiszik, már megtörtént a Felemelkedés, mások (már) egyáltalán nem hisznek benne. Ezért ez jó időponthoz, hogy tisztázzunk néhány alapvető dolgot.

A Felemelkedés egy folyamat, amit a legbensőből, a szándékainknak megfelelően hajtunk végre. Senki nem emelkedhet fel kizárólag külső hatásra, ez mindig egy egyéni folyamat, és mindenki a saját egyéni folyamata során közeledik önállóan az eredeti rezgésszintje felé. Ezek a tapasztalatok az Akasha-krónikába – az univerzum könyvtárába – kerülnek feljegyzésre és szolgálják azt a sok világot, amik hasonló Felemelkedési forgatókönyv szerint élnek. Személyes meglátásom szerint a Felemelkedés közepén tartunk és közelítünk a Felemelkedés csúcspontjához. Ez a csúcspont az ébredés hangja által – a tökéletes hang által – kerül „beharangozásra” és csak a Földanya és a Forrás tudja, mikor jött el ennek az ideje.

Ezért ebben az írásomban szeretnék az észlelésünk beszélni, hogyan jön létre és közelebbről szeretnék a tökéletes hangról és annak hatásáról részletesen írni. A tökéletes hang – egy módszer, hogy minden embert egyszerre érintsen meg – ezért kulcsfontosságú szerepet játszik. Hisz sok ember nem tudja, mit jelent a Felemelkedés és még elképzelésük sincs róla. Mentális szinten – tehát csak szavak útján – nem igazán lehetséges értelmes és egységes megoldás találni, anélkül, hogy valaki meggyőződéseit [hitét] erőszakos módon változtassák meg (ez érvényes erre a szövegre is…), mégis szeretném röviden és egyszerűen elmagyarázni a tökéletes hangnak a hatásmechanizmusát.

De előtte tisztázzuk még az észlelés és a mentális beállítottságunk összefüggését. Normális esetben nem beszélek ezekről a dolgokról, mivel mindenkinek meg van a saját értelmezése ezt illetően és a szóbeli vagy írásbeli magyarázatok az észlelés csak bizonyos részterületeit – mint a kondicionált észlelés- érintik és csak bizonyos pontokon van egyetértés.

A mentális szint [értelem vezérelt szint] a mi hagyományainkban nagyon mélyen gyökerezik. A logikai- tudományos gondolkodás a társadalmunkban, az oktatási rendszerünkben az alapvető elfogadott észlelési módszer és a modern tudomány alapköve. De ez természetesen csak az érme egyik oldala – de hogy a logika értelmet nyerjen, szükség van egy ellentétpárra – mely egyensúlyt teremt. (**) Ez a férfias út – amihez nagyon nagy jelentőséget fűztünk eddig – de most – 2012. december 22-vel elkezdődött az új ciklus – a női energia időszaka – mely az energiákban egyensúlyt teremt. A női energia minősége – mely kifejti hatását és harmóniát, egyensúlyt hoz.

Tudományos szinten ez egybecseng az egység-mező elmélettel és az ősmező kutatás is részletesen leírja a téma lényegét. A tudósok felismerik – hogy az univerzum egy hologram és hogy minden részecske minden információt tartalmaz és mindez a szeretet tudatából származik.

Közel vagyunk ahhoz a ponthoz, amikor jelentéktelen mindent vagy semmit sem tudni – mert az ébredés sok szinten történik, nem csak mentális szinten. Most pedig térjünk rá a hangra – a zenére – a csengésre és a zene multidimenziós és holografikus természetére.

Világra jövetelünk előtt is mélyen kötődünk a zenéhez. Egy gyors példa erre: még mielőtt édesanyánk hasában fizikai szinten létrejövünk – mielőtt az első szervünk, a szív kialakul, ott már fellelhető a hang. Pontosan azon a helyen – ahol a szív keletkezik – a hangokon keresztül kerül átadásra az információ, rezgések formájában – melyek tartalmazzák a fizikai szív Isteni tervének másolatát.(***)

A hang valóban sokkal több és magában hordozza az információt, a tudást, a geometriát és az érzelmet – és mindenki, akit megérint ez az információ és képes vele együtt rezegni és létrejön a rezonancia– egyszerűen megszerezheti a tudást, belemerülhet és egyszerűen átadhatja magát a rezgésnek. A lényeg egyszerűen az, hogy a hangok/csengések természetszerűleg egyesítik a tudást és az érzelmet egy tökéletesített formában. A hangok már az ókorban hídként voltak ismertek, melyek az eget és a földet összekötötték…

Atmoszférikus hangzások – a Föld gyakorolja a tökéletes hangot

Már régóta felfigyeltek az emberek az atmoszférából származó hangok jelenségére, sok szem- és fültanú leírta és észlelte ezeket a hangokat, úgyis, mintha a föld belsejéből jönnének.

Itt szeretnék beszúrni egy példát ezekre a hangokra. [2012. januári -ford-megj.]



Debrecenben:



Ezeket a hangokat a világ minden táján a legkülönbözőbb emberek észlelik és rögzítik. Ezek a hangok, ezek a hangzások gyakorlatként szolgálnak, előkészület a tökéletes hangra, amit a Földanya bocsát ki magából, ami az egész világon hallható lesz. Ezen a hangon keresztül „olvadnak’” össze a különböző dimenziók, mondhatni egyberezonálnak. Ez olyan, mint egy ébresztő jel a Földanya részéről, egy olyan hang, amivel Földanya gyermekeit ébreszti fel. Minden ember, függetlenül tudatszintjétől, meg fogja hallani az ébresztő hívást, kívül és belül.

Egy olyan pillant, esemény ez, ami minden embert egyszerre érint meg és senki nem vonhatja ki magát hatása alól. Mindenkit egyénileg emelnek-ébresztenek ezzel a hanggal az egység, az élet egységének közös rezgésszintjére.


Az emberek hirtelen felismerik, hogy részei az élő teremtésnek, mely a szeretet tudatában gyökerezik. Az emberek egy pillanat alatt tudatába kerülnek Lényüknek, magasabb szintű részeiknek, belső fényüknek. Olyan ez mint egy kapu, amin át kell haladni, hasonló az eksztatikus transzdimenzionális élményekhez vagy részben hasonlít a halálközeli élményhez, egy olyan határeseti élmény, ami által a valóság felismerésébe emelkedünk, ez pedig a szeretet tudatállapota.

A szeretet a cél és amint ilyen közvetlenül érezzük magunkban a szeretetet, visszatérnek a lélek emlékei és így lépünk át a Felemelkedés csúcspontjába. Ezután az élmény után nincs visszaút a régi érzelmi-/viselkedés-/gondolkodásmintákba, a régi szokásokba. Minden lélek, aki itt van a Földön, pillanatszerűen áttekint a fátylon és megérzi a szeretetet.

A lélek vágyódik a szeretet után, a szeretet után, ami az eredetünk Forrásából származik. Ez egy csodás folyamat, ami ránk, mint egyesült emberiség vár.

Egyéni szinten már észlelhető az ébredés hangja, ha mélyen elmerülünk önmagunkban. Így tapasztaltam meg magam is ezt az élményt és ez egy leírhatatlan, felemelő és szép érzés, a tökéletes harmóniába és örömbe való Felemelkedés érzése. (****). Nehéz szavakba önteni és megint a szavak problematikájához lyukadtunk ki, melyek által az érzelmeket és az érzelmi állapotokat csak leírhatjuk- zenében kifejezve a kifejezésmód sokkal precízebb lenne – teljes és természetesen multidimenziós. Barátaink a delfinek, mesterei ennek a kommunikációs formának. Ha meg tudunk nyílni ennek, akkor nagyon sokat tanulhatunk tőlük. Segítségüket és támogatásukat most is felajánlják, mint azt korábban is már megtették.

Végezetül azt szeretném mondani: A tökéletesség hangja az Isteni kegyelem kifejezésmódja, a Forrás terve, mely mindenki számára lehetővé teszi tudatának a lehetőségek szerinti legnagyobb kiterjesztését és felébreszti bennünk a szeretetet és a fényt, mely jelenlétté válik.

Mi mindannyian az Isteni tudat részei vagyunk, és mindannyian Egyek vagyunk ezen az Isteni tudaton belül.

(*)Tulajdonképpen már a megjósolt időpont előtt szerettem volna ezt az írást nyilvánosságra hozni, de energetikailag valahogy minden olyan nagyon sűrű volt, az emberek elvárásai nagyon magasra csaptak és sokan egy bizonyos irányban voltak fixálva, így a figyelmemet inkább befelé fordítottam és onnan figyeltem és igencsak volt mit…

(**)Hasonló, mint az elektromosság (férfias) és a mágnesesség (nőies) kapcsolata. Az egyik a másik nélkül nem létezhet és ez mögött láthatatlan erőként a gravitáció húzódik meg, mely a két polaritást önmagában egyesíti.

A tudomány által kondicionált észlelés eddig egyszerűen kissé elhanyagolta a női aspektust: (Anélkül, hogy túlságosan leegyszerűsítsem és bárkit elítéljek.) Ez körülbelül olyan, mintha az ember megpróbálna szavakkal leírni egy érzelmi állapotot, mely valóban a tiszta érzelmi szintről jön, az érzelmi világból és itt ér el az ember a szavak korlátolt határaihoz. A szavak eszközök, melyek eddig jó szolgálatot tettek, de minél magasabb szinten rezeg a tudatunk, azok egyre „oda nem illőek” lesznek és nem pont azt fejezik ki, amit érzelmileg szerettünk volna.Próbáljon meg valakinek elmagyarázni egy eksztatikus érzést vagy orgiasztikus állapotot szavakkal leírni és gyorsan rá fog jönni, tulajdonképpen mennyire beszűkült a szóhasználat.

Térjünk vissza a mentális szinthez: világképünk – meggyőződéseink – hitvilágunk –és észlelésünk az által keletkezik, amit lehetségesnek tartunk vagy amit éppen ellenkezőleg lehetetlennek tartunk – tapasztalataink és élményeink a kondicionált észlelést tükrözik. Órák hosszat lehetne folytatni és elmélyedhetünk benne mentálisan és megint ide lyukadtunk ki, mert szavakkal önmagában nem igazán juthatunk elégséges eredményre. A tudomány mindig csak további kérdéseket szül, mint hogy megválaszolja azokat.

(***) Itt több példát lehetne szemléltetni: az egész kozmikus felépítés és a harmonikaszerű struktúrák és összefüggések… részletesen Kepler, Phythagoras, Schauberger,… által leírva)

(****) Ez az élmény teljesen meglepetésszerűen érkezett az ébredés szeminárium közepette. Erősen követtem a szándékom, hogy felébredjek és ez meg is történt. Egyszerűen leírhatatlanul jó érzés volt – zene és eksztázis belül és kívül, mint egy kozmikus hangtál, összefonódva az éggel és a Földdel. Csak a későbbiek folyamán jöttem rá, hogy ez egy részleges felemelkedés volt, amivel kegyelemből ajándékoztak meg. Ez egy nagyon személyes élmény volt és alapjaiban erősebben kapcsolódtam a Mindenség szeretetéhez (de ez, mint azt mondani szokták, egy másik történet…).


Szerző: Shogun Amona

Magyar nyelvű fordítás: Scarlett

Forrás: http://www.shogun-amona.net/gedanken-zum-aufstieg/gedanken-zum-aufstieg-shogun-amona-11-1-2013/

Shogun Amona korábbi csatornázása a Kristályhangon: http://kristalyhang.wordpress.com/2012/08/19/gaia-planetaris-tanacsa-2012-06-01/

Forrás: http://kristalyhang.wordpress.com/2013/02/03/a-tokeletes-hang-shogun-amona-gondolatai-2013-01-11/

Név

3D nyomtató,50,432 Hz,1,51-es körzet,36,52-es körzet,1,5d,1,5G,1,6 órás munkanap,2,911,24,Aaron Swartz,1,Ábrahám,2,acél,5,adattárolás,11,adósság,21,Afganisztán,27,Afrika,137,agy,347,agykontroll,28,ájulás,1,Akasa-krónika,4,akkumulátor,89,alagút,1,alakváltó,1,alapjövedelem,25,Alaszka,26,Albánia,1,albínó,1,Alekszej Navalnij,3,Alex Jones,22,alga,3,Algéria,3,aligátor,1,alkímia,4,alkohol,7,állati tudatosság,42,állatvilág,597,allergia,14,álmatlanság,3,álom,55,alumínium,7,alvás,60,alvási paralízis,2,Amazonas,8,Amerika,1516,aminosav,1,amishok,1,amputáció,1,anarchia,1,Andrew Basiago,8,Anglia,463,angyal,11,animációs film,7,Anonymous,5,Antarktisz,92,antenna,1,antianyag,4,antibiotikum,9,antigravitáció,30,Antikrisztus,5,antioxidáns,1,Antonio Urzi,2,Anunnaki,25,anyagtudomány,97,anyaméh,3,anyatej,1,Apollo,7,arany,134,aranymetszés,2,árapály,3,arcfelismerés,8,arcolvasás,1,arcvakság,1,Argentína,35,Arisztotelész,1,árja faj,2,arkhónok,1,árnyékember,3,árnyember,3,árvíz,14,Asgardia,1,ASMR,1,ásvány,9,Asszíria,3,aszteroida,62,asztma,1,asztráltest,21,asztrológia,7,ateizmus,1,Atlantisz,39,átok,5,atombomba,95,atomenergia,83,atomok,6,átverés,1,aura,11,Ausztrália,197,Ausztria,30,autizmus,18,autó,36,autokrácia,1,avarok,2,azbeszt,1,Azerbajdzsán,3,Aztékok,29,Ázsia,48,Bábel tornya,2,babona,3,Bahama-szigetek,1,Bahrein,2,Bajkál-tó,1,baktérium,49,baleset,34,Balti-tenger,1,balzsamozás,1,Banglades,1,Bankrendszer,296,bányászat,36,barlang,42,barlangfestmény,7,barlangrajz,6,bázisugrás,1,Belgium,27,Belize,3,belső hang,7,Benedek pápa,27,bennszülött,1,bénulás,2,Bermuda-háromszög,6,beszéd,10,betegség,678,beton,1,Bhután,3,Biblia,96,Bilderberg,13,Bill Gates,19,bilokáció,1,biofegyver,1,biofoton,10,biogáz,2,biokerámia,1,biológia,2,biológiai fegyver,5,biológiai kor,2,biológiai memória,2,biológiai ritmus,5,bioprinter,2,biorobot,10,bioüzemanyag,9,blossom goodchild,6,Bob Dean,4,Bob Lazar,12,boldogság,25,Bolívia,22,bolygómérnökség,9,bor,3,Bosznia-Hercegovina,3,boszorkányság,10,Botswana,3,böjtölés,11,bölcsek köve,1,bőr,19,bőrszín,3,Brazília,84,Brbados,1,BRICS nemzetek,35,bronzkor,1,Buddha,18,buddhizmus,18,Bulgária,9,bunker,4,bűnözés,1,cannabis,83,Carl Sagan,17,Carrie Fisher,1,cenzúra,2,Ceres,1,cetfélék,1,Charlie Chaplin,1,chemtrail,14,Chile,37,chip,1,CIA,151,Ciprus,5,Costa Rica,7,cukor,20,cukorbetegség,20,csakra,7,család,1,családfakutatás,1,csapadék,2,Csecsenföld,2,Csehország,11,csend,1,Csernobil,8,csillagászat,294,csillagkapu,3,csillagkép,6,Csillaggyermek,3,csoda,8,csont,4,csontritkulás,2,Dagesztán,2,Dalai láma,12,Dánia,44,DARPA,18,Darwin,11,David Icke,12,David Wilcock,26,deepfake,6,déjà vu,1,Dél-Afrika,36,Dél-Amerika,1,Dél-Korea,42,demokrácia,7,démon,10,depresszió,30,diagnosztizálás,2,digitális pénz,78,digitális társadalom,12,diktátor,8,diktatúra,18,dimenziók,64,Dimitrij Medvegyev,2,dinoszauruszok,33,DNS,327,dogonok,1,dohányzás,18,dokumentumfilm,1094,dolmen,1,Donald Trump,121,döntés,2,drágakő,9,drón,63,druidák,1,dűne,1,Dzsibuti,2,dzsinn,1,Ebola,3,ébredés,3,Eckhart Tolle,5,Ecuador,24,édesítőszer,1,Edgar Mitchell,12,Edison,6,Edward Snowden,13,Egely György,6,egészség,795,éghajlat,176,ego,1,egyedüllét,3,Egyesült Arab Emírségek,16,Egyiptom,283,Einstein,85,ékírás,6,Eldorádó,1,elektromos áram,103,elektromos autó,143,elektromos hajó,4,elektromos impulzus,3,elektromos kerékpár,6,elektromos közlekedés,20,elektromos motor,14,elektromos repülőgép,6,elektromos roller,1,elektromos út,1,elektromos vonat,9,elektroszmog,44,élelmiszer,210,élet a halál után,159,életcél,7,elhízás,4,elme,2,elme kontroll,75,elmezavar,5,Elon Musk,55,élővilág,58,előző élet,15,elveszett nyelv,5,ember állat hibrid,5,ember idegen hibrid,30,emberáldozat,11,emberi faj,6,emberi jogok,3,emberi nyelv,38,emberi öngyulladás,2,emberi rekord,5,emberiség,216,emberkereskedelem,2,emlékezet,60,empátia,15,Enceladus,1,energia,113,energiafegyver,7,ENSZ,82,enzim,1,epilepszia,4,építészet,425,erdő,5,erdősítés,23,erdőtűz,3,ereklye,2,Erich Von Däniken,3,erkölcs,1,érrendszer,5,érzékelés,28,érzelmek,163,érzéstelenítés,1,Erzsébet királynő,5,ESA,38,esküvői ruha,1,esőerdő,20,Észak-Korea,35,északi fény,2,Északi-sark,16,Észtország,10,étel,195,Etiópia,14,Etruszkok,3,Eurázsia,6,Európa,287,Európai Űrügynökség,7,eurózóna,7,eutanázia,1,evolúció,112,évszakok,2,exobolygó,38,extrém időjárás,85,ezüst,7,fa,84,Facebook,4,fájdalom,33,fakír,1,FBI,53,FED,42,fegyver,39,fehér lyuk,1,fehérje,6,Fehéroroszország,6,fejlődés,331,fekete lyuk,53,feldolgozott étel,22,félelem,116,felemelkedés,1,fém,28,feminizmus,1,fenntartható gazdaság,16,fény,130,fényevés,1,fénygömb,5,fényjelenség,5,fénysebesség,19,fényterápia,10,fénytest,11,féregjárat,8,Ferenc Pápa,43,ferrofluid,1,fertőzés,2,fiatalság elixírje,17,film,359,filozófia,5,Finnország,37,fizika,104,fluorid,4,fóbia,5,fog,3,fogamzásgátló,1,fogyás,1,fokhagyma,2,folyadékmembrán,1,fosszília,4,fosszilis tüzelőanyag,39,fotó,74,foton,12,fotoszintézis,2,Föld,663,föld alatti város,10,földalatti bázis,44,földalatti tó,1,földcsuszamlás,3,földgáz,11,földönkívüliek,786,földrengés,96,Fönícia,1,Franciaország,200,frekvencia,34,frigyláda,1,furcsa hangok világszerte,24,fúzió,2,fúziós reaktor,26,függőség,11,Fülöp-szigetek,16,gabonakör,25,galaktikus föderáció,53,galaxis,76,gáz,22,genetika,238,génmanipuláció,19,génszerkesztés,4,geoglifa,10,George Orwell,2,geotermikus energia,4,gerinc,4,Ghána,3,giroszkóp,1,Gladio,1,gleccser,20,glifozát,5,Globális Fedezeti Számlák,2,globális felmelegedés,147,globális lehűlés,68,GMO,27,gnoszticizmus,1,gomba,28,gondolatátvitel,1,gondolatolvasás,15,gondolkodás,1,gonosz,15,gömbvillám,4,Görögország,67,grafén,11,gravitáció,39,gravitációs hullám,8,Grönland,19,Grúzia,2,Guatemala,17,Günther Wiechmann,1,gyémánt,20,gyermekfejlődés,255,gyermekmunka,2,gyógyítás,347,gyógynövény,86,gyógyszeripar,156,gyulladás,1,gyulladáscsökkentő,5,HAARP,19,háború,469,hacker,5,hadi fejlesztés,96,haj,5,hajó,2,hajóroncs,29,hajszín,4,halak,2,halál,117,halálközeli élmény,48,halhatatlanság,14,hallás,15,Halley -üstökös,1,hallucináció,16,hang,56,hangszer,1,hangterápia,6,harcművészet,11,harmadik szem,10,hatodik érzék,6,Hawaii,31,házasság,1,hazugság,4,hibernálás,8,hibrid faj,7,hidegháború,32,hidrogén,14,hidroponika,1,hieroglifa,12,higany,3,Himalája,9,hipnózis,11,hírek,1713,hírszerzés,3,hit,18,Hold,269,holdbázis,24,holdfogyatkozás,5,holdjáró,16,Hollandia,81,holografikus univerzum,29,hologram,15,Holt-tenger,4,homeopátia,1,Honduras,6,Hongkong,5,hormon,15,horpaszizom,1,Horvátország,12,humor,3,hunok,6,húrelmélet,4,hurrikán,7,húsevés,11,Húsvét-sziget,5,hüllő,21,Hüperborea,1,idegen elrablás,88,idegen lény,406,idegen technológia,304,idegsejt,11,idézet,3,idő,54,időgép,18,időhurok,1,időjárás,86,időjárás módosítás,53,időjárási fegyver,15,időkapszula,6,időkristály,1,időszámítás,2,időutazás,59,igazságszérum,1,III. Richárd,1,iker,2,ikerláng,3,ikrek,1,illat,12,illóolaj,6,illúzió,10,immunrendszer,46,immunterápia,1,implantátum,26,India,189,indián,16,indigó gyerekek,11,Indonézia,39,influenza,4,információ,11,ingyen energia,101,Inkák,17,inkarnáció,2,intelligencia,55,internet,71,intuíció,7,invázió,1,ionhajtómű,4,Irak,87,Iraki Kurdisztán,2,Irán,125,írás,7,irídium,1,Írország,20,iskola,62,ISON üstökös,1,ISS,58,Isten,172,Iszlám,7,ital,2,ITCCS,7,Izland,26,ízlelés,1,izom,1,Izrael,160,James Tyberonn,1,Japán,270,járvány,356,játék,6,jég,63,jéghegy,1,jégkorszak,22,Jemen,10,Jézus,60,jezsuita,1,jód,1,Joe Biden,32,jóga,5,jógi,2,Jordánia,15,jóslat,51,jövőbelátás,42,Jugoszlávia,2,Jupiter,37,kalóz,1,Kambodzsa,10,Kamerun,2,Kanada,129,Kanári-szigetek,3,kannibalizmus,1,káosz,2,kapcsolat,37,kapitalizmus,1,karma,8,karmikus kapcsolat,3,Kasmír,1,Katar,8,katonai technológia,124,kávé,1,Kazahsztán,6,Kazárok,1,Kelták,4,kémkedés,16,kemoterápia,6,kender,77,Kenya,10,kerámia,2,Kereszténység,92,Keshe Alapítvány,5,KGB,8,kiberháború,8,kibernetika,2,kiborg,4,kihalt faj,69,kiméra,3,Kína,631,kincs,16,kiropraktika,1,kísérlet,40,kísértet,12,kiterjesztett valóság,4,klímaváltozás,44,klónozás,21,kobold,1,Kobra,35,Kolumbia,32,kommunikáció,104,kondenzátor,1,Kongó,2,konkréció,1,koponya módosítás,1,korall,8,Koszovó,2,kőkorszak,1,kőkör,1,könyv,618,környezetszennyezés,242,környezetvédelem,201,Közép-Amerika,4,középkor,2,közlekedés,268,közösség,4,kráter,11,kreativitás,10,kreditrendszer,1,Kréta,1,Krím,4,kriogenika,1,kriptid,1,kriptovaluta,45,kristály,37,kristály gyerekek,9,kristálykoponya,6,kromoszóma,9,Kuba,9,kultúra,26,Kung-fu,1,kungfu,1,kutatás,79,Kuvait,8,kvantumfizika,161,kvazár,2,labirintus,2,Laosz,3,lapos Föld,4,látás,52,láthatatlanság,4,látomás,5,Laura Eisenhower,13,láva,3,lávacső,1,láz,1,lebegésterápia,1,LED,8,léggömb,4,léghajó,6,légkör,27,légzés,13,lélek,123,lélekcsoport,2,lélektárs,1,lélekvándorlás,12,lelki fejlődés,422,Lemúria,3,Lengyelország,57,létezés,8,Lettország,1,levegő,69,levitáció,7,lézer,54,Li-Fi,1,Libanon,13,Líbia,22,lítium,1,Litvánia,1,Livánia,1,Lukács Béla,1,Luxemburg,5,Madagaszkár,1,madár,23,magány,13,mágia,8,mágnes,2,mágneses mező,83,mágneses portál,1,mágus,1,Magyarország,174,magyarság eredete,9,Maja leletek,50,maja naptár,5,májbetegség,2,majom,1,Malajzia,12,Mali,1,Málta,5,mamut,10,Mandela effektus,4,manipuláció,13,manó,1,Marokkó,4,Mars,217,Mars Curiosity,21,Marshall-szigetek,2,marsjáró,19,masszázs,1,matematika,19,mátrix,10,Matthew Ward,4,Mauritánia,1,Mauritius,3,meddőség,1,média,75,meditáció,131,médium,4,megalit,37,megfigyelés,40,megnyúlt koponyák,20,megtermékenyítés,7,megújuló energia,161,megvilágosodás,15,méhek,12,memória,64,menedék,2,mentális betegség,42,mennyország,57,méregtelenítés,7,mérés,3,mérgezés,35,Merkúr,14,messiás,2,mesterséges anyaméh,2,mesterséges intelligencia,230,metaanyag,2,meteor,67,meteor Kuba,2,meteor oroszországban,5,Mexikó,144,mezoamerika,8,Mezopotámia,12,Mianmar,2,mike quinsey,10,mikroba,3,mikrohullám,4,Minósz,1,mitológia,4,mítosz,6,mkultra,17,Mongólia,4,Monsanto,27,Mooji,10,morgellon,2,multiverzum,26,múmia,93,munka,30,mutáció,12,műanyag,95,műhold,98,műtét,5,művészet,208,nagylábú,7,Namíbia,1,nanotechnológia,38,Nap,258,napciklus,6,napelem,53,napenergia,164,napfény,106,napfogyatkozás,14,napfolt,11,napkitörés,10,Naprendszer,203,napszél,20,naptár,1,NASA,395,NATO,65,Nazca-kultúra,2,Nazca-vonalak,15,Nefilim,5,nehézfém,6,Neil Keenan,3,nemesfém,13,Németország,348,nemiség,3,Nepál,8,Neptunusz,13,népvándorlás,5,NESARA,3,neuron,5,neutrínó,1,nevetés,3,Niels Bohr,1,Nigéria,10,Nissan,1,nitrogén,1,Norvégia,50,Nostradamus,11,növények,276,növényvédőszer,41,NSA,28,nukleáris energia,58,nullponti energia,1,nyersétel,14,nyomtató,3,Obama,51,obeliszk,1,obszervatórium,5,óceán,86,okkultizmus,5,okostelefon,41,oktatás,65,olaj,62,olajfüggőség,31,Olaszország,197,Olmékok,5,oltás,178,Omán,3,omniverzum,1,online tv,5,OPPT,4,optikai csalódás,1,orákulum,1,organikus,1,orgon energia,3,óriások,28,Orionidák,1,Oroszország,752,oxigén terápia,1,ózonréteg,5,önbecsülés,3,önellátás,2,önismeret,319,önkényuralom,2,önvezető autó,32,önvezető motor,1,őrangyal,1,ördög,8,ördögűzés,8,öregedés,67,Örményország,5,örök élet,9,örök fiatalság,20,öröklés,1,öröklődés,31,ősi civilizációk,448,ősi gyógyítók,5,ősi szöveg,71,ősi technológia,189,ősi viselet,2,őslakos,20,ősrobbanás,22,őssejt,23,összeesküvés-elmélet,2,ötvözet,1,özönvíz,8,Pakisztán,16,Palesztina,26,Panama,5,Pangea,1,pánpszichizmus,3,pánspermia,2,papír,6,Pápua Új-Guinea,6,paradoxon,1,Paraguay,1,paranormális,111,parazita,1,pareidolia,1,párhuzamos univerzum,34,Paul T. Hellyer,4,Pentagon,79,pénz,421,permafroszt,1,Peru,96,perzsák,2,Phobos,3,pihenés,1,piramis,123,platina,4,plazma,10,Plejádok,4,Plútó,3,pokol,10,polgárháború,2,Polinézia,3,politika,2,poltergeist,3,pólusváltás,14,Popper Péter,1,porördög,1,portál,1,Portugália,23,prekogníció,4,prófécia,32,propaganda,10,protézis,1,Proxima Centauri,2,pszichiátria,8,pszichikai erő,14,pszichokinézis,7,pszichológia,70,Puerto Rico,10,pulzár,1,rabszolgaság,9,radioaktív,11,rákbetegség,158,rakéta,1,reaktor,2,régészet,941,reiki,1,reinkarnáció,35,rejtélyek,686,rémálom,1,rendőrállam,75,replikátor,1,reptilián,17,repülés,223,repülő autó,6,repülő humanoid,2,rezgés,18,robot,29,robotok,151,ródium,1,Római Birodalom,82,Románia,18,Roswell,39,rovarok,3,rovarölő,8,rovásírás,4,röntgenlátás,1,Rudolf Steiner,1,Rúmí,1,rúnaírás,2,Rupert Sheldrake,1,Russell Brand,1,ruténium,1,Sabrina Pasterski,1,Salamon király,2,Salvador,3,sámánok,10,sárkányok,2,sarki fény,12,Sátán,16,sav,1,schumnann frekvencia,6,sci-fi,216,sellő,7,shaolin,1,sheldan nidle,13,shelley young,1,Shogun Amona,1,sírkamrák,8,sivatag,48,Skandinávia,1,skizofrénia,3,Skócia,21,smaragd,1,só,21,sors,2,sótalanítás,9,sötét anyag,18,sötét energia,5,Spanyolország,108,spiritualitás,373,sport,39,Srí Lanka,3,Star Trek,13,Star Wars,8,Stephen Bassett,5,Stephen Hawking,16,Steve Quayle,1,Stonehenge,12,stressz,44,sugárzás,58,sumérok,14,suttogás,1,suzanne lie,2,Svájc,59,Svédország,67,szabad akarat,7,szabadkőműves,1,szabadság,8,szag,12,szaglás,4,számítástechnika,175,számmisztika,1,szamuráj,2,szaporodás,6,szarkofág,12,Szaturnusz,33,Szaúd-Arábia,70,szavak,1,szegénység,14,szekta,5,Szelei Magdolna,6,szélenergia,61,szellem,11,szellemek,86,szellemváros,1,szem,59,szembetegség,25,személyiség,1,személyiségteszt,9,személyiségzavar,1,szén,1,szén-dioxid,18,szent geometria,1,Szerbia,12,szerelem,12,szeretet,58,szerotonin,1,szertartás,2,szerv implantátum,9,szerzetes,1,szfinx,10,sziámi iker,1,sziámi ikrek,2,Szibéria,56,Szicília,3,sziget,4,sziklarajz,11,szimbiózis,1,Szingapúr,25,szinkronicitás,5,színlátás,3,színpszichológia,2,színterápia,2,szintetikus üzemanyag,11,Szíria,187,szív,56,szkíták,9,Szlovákia,3,Szlovénia,4,szoftver,2,Szomália,2,szorongás,17,Szovjetunió,88,szökőár,12,Szudán,7,szuperkontinens,10,szupernóva,6,szülés,10,születés,41,Tádzsikisztán,1,Tajvan,17,találmány,42,táltos,1,tanítások,38,tanulás,58,Tanzánia,3,táplálkozás,97,tarot,1,társadalom,146,távolbalátás,31,technológia,1331,tej,5,tektonikus lemez,4,telekinézis,4,telepátia,49,teleportálás,15,teleszkóp,37,telomer,9,temetkezés,2,tengeralattjáró,24,tengervíz,244,teremtés,42,terhesség,4,téridő,19,térkép,6,térmeghajtás,2,természet,462,természetfeletti,59,természetvédelem,61,terraformálás,1,terrorcsoport,12,tervezett elavulás,2,Tesla,97,testbeszéd,1,testelhagyás,6,testen kívüli élmény,19,testhőmérséklet,4,testmódosítás,4,testmozgás,12,testsúly,1,tetoválás,6,Thaiföld,20,Tibet,22,Timbuktu,1,Titán,1,titkos tanítások,2,titkos társaságok,265,titkos űrprogram,134,tó,1,tobozmirigy,9,Toltékok,2,Tonga,1,torinói lepel,2,tornádó,9,torpedó,1,tömegmédia,65,Törökország,121,történelem,1180,törzs,1,transzhumanizmus,9,transzplantáció,1,Trianon,4,tudat,114,tudatalatti,79,tudatmódosítás,20,tudatos álom,28,tudatosság,786,tudomány,1203,túlnépesedés,9,túlvilág,144,Tunézia,1,tüdőbetegség,20,tündérek,1,Türkmenisztán,2,tűz,5,tűzönjárás,1,ufo,889,UFO felfedés,103,UFO vadászok,7,ufo-afrika,4,ufo-amerika,401,ufo-ausztrália,7,ufo-ázsia,29,ufo-budapest,1,ufo-cikkek,2,ufo-egyéb,20,ufo-európa,113,ufo-fotók,9,ufo-magyar,6,ufo-oroszország,20,Uganda,1,új,10907,új pénzügyi rendszer,174,Új-Zéland,37,újrahasznosítás,65,Ukrajna,87,ultrahang,9,Univerzum,254,Uránusz,11,Uri Geller,1,Uriel,1,Uruguay,5,uso,10,utazás,7,űrállomás,45,űrbányászat,3,Üreges Föld,28,űrfegyver,5,űrháború,12,űrhaderő,2,űrkutatás,665,űrlift,2,űrsikló,2,űrszemét,11,űrtechnológia,234,űrutazás,163,űrverseny,10,üstökös,21,üveg,14,üzenetek,63,vakcina,180,vakság,4,választás,2,Valiant Thor,1,vallás,259,valóság,46,vámpír,5,Vatikán,95,vécé,1,vécépapír,2,vegetáriánus,12,végítélet,3,Végjáték,26,végtelen,1,vegyi anyag,68,vegyi fegyver,13,véletlen,1,Venezuela,43,Vénusz,30,vér,41,vércsoport,5,vertikális gazdálkodás,2,veszélyeztetett faj,7,vezeték nélküli áram,2,videó,9705,videojáték,17,Vietnam,18,viking,16,Világgazdasági Fórum,11,világítás,1,világkormány,2,világvége,15,villám,28,virtuális valóság,14,vírus,241,vitamin,20,víz,369,vízenergia,13,vízesés,1,víznyelő,13,Vlagyimir Putyin,26,vonat,9,vulkán,12,vulkánkitörés,88,Wi-Fi,16,WikiLeaks,33,x-akták,21,zaj,5,Zambia,1,zene,60,zeneipar,4,Zimbabwe,4,Zsidóság,24,
ltr
item
Új Világtudat | Az Élet Más Szemmel: A tökéletes hang - Shogun Amona gondolatai - 2013-01-11
A tökéletes hang - Shogun Amona gondolatai - 2013-01-11
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgNk1HDO2TWLHPi9NfgSkD8hyphenhyphenWlnb-BbdLuimmaYx1qVzoqQFxLudX-HnTteLo7dMHmM1BX0q2AH2g1Ec2VaV4gkoF2dzMTiAjqlefT1DvEsJm1PhNCLWLQBeR7JYFEYOx75lxxDXNL9GzS/s400/a+f%25C3%25B6ld+hangja.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgNk1HDO2TWLHPi9NfgSkD8hyphenhyphenWlnb-BbdLuimmaYx1qVzoqQFxLudX-HnTteLo7dMHmM1BX0q2AH2g1Ec2VaV4gkoF2dzMTiAjqlefT1DvEsJm1PhNCLWLQBeR7JYFEYOx75lxxDXNL9GzS/s72-c/a+f%25C3%25B6ld+hangja.jpg
Új Világtudat | Az Élet Más Szemmel
https://ujvilagtudat.blogspot.com/2013/02/a-tokeletes-hang-shogun-amona.html
https://ujvilagtudat.blogspot.com/
https://ujvilagtudat.blogspot.com/
https://ujvilagtudat.blogspot.com/2013/02/a-tokeletes-hang-shogun-amona.html
true
6773355663696938213
UTF-8
Loaded All Posts Nincs ilyen bejegyzés MEGNÉZEM Tovább Válasz Válasz elvetése Törlés By Kezdőlap OLDALAK BEJEGYZÉSEK Mindet megnézem TOVÁBBI CIKKEK CÍMKE ARCHÍV KERESÉS MINDEN BEJEGYZÉS Nincs ilyen bejegyzés Vissza a kezdőlapra Vasárnap Hétfő Kedd Szerda Csütörtök Péntek Szombat Vas Hét Ke Sze Csüt Pén Szo Január Február Marcius Aprilis Május Június Július Augusztus Szeptember Október November December Jan Feb Már Ápr Máj Jún Júl Aug Szep Okt Nov Dec éppen most 1 perce $$1$$ perce 1 órával ezelőtt $$1$$ órával ezelőtt Tegnap $$1$$ nappal ezelőtt $$1$$ héttel ezelőtt több mint 5 hete Követők Követés THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy