Globális pénzügyi RIASZTÁS - versenyfutás az idővel, hogy megakadályozzák a bankszterek tervét az összeomlás előidézésére - A félelemtől a Cabal pánikban van - 2013 április 6. / Neil Keenan

 ▪   Központi bankárok titokban harmadik félen keresztül  aranyat készleteznek az euro összeomlására számítva  ▪   Görög eszközök - sőt az...

 ▪   Központi bankárok titokban harmadik félen keresztül  aranyat készleteznek az euro összeomlására számítva

 ▪   Görög eszközök - sőt az összes sziget - titokban fizetésképpen el lett adva a Trojkának

 ▪   Ellenőrizhető, hogy 300 millió dollárt írtak alá a nagy bankok vezérigazgatói, hogy csalással jussanak a globális arany tartalékokhoz

 ▪   A Svájci Egyesített Bank 20%-os kedvezménnyel értékesít dollárt, felkészülve az összeomlásra, míg az UBS kötvényekre több mint 30%-os kedvezmény van a globális kereskedelemben, a bankszterek próbálnak gyorsan pénzt szerezni azonnal

 ▪   A ciprusi megtakarítások ellopása egy próbaüzem volt, hamarosan egy hozzád közeli bank lesz soron

 ▪  Neil Keenan és a Szövetségesek tervei, hogy megakadályozzák az oligarchákat a pénzügyi káosz előidézésében
Neil Keenan
Jakarta, 2013 április 5.: A hír elérte Neil Keenant, a banki összeesküvés félelme és kétségbeesése most eljutott oda, ami a végső fázisnak nevezhető. Megpróbálták előidézni a 3. Világháborút, de nem sikerül. Azt hitték, hogy ki tudják irtani az emberiséget az egész bolygón a megtervezett betegségekkel, és ez sem működik. Azt hitték, hogy elmenekülhetnek a hatalmas földalatti városokba, és (köszönet a bolygónkívüli szövetségeseknek) már ez sem működik. Leleplezéssel, megalázással és börtönnel (ha szerencséjük van) néznek szembe, ők már valójában az utolsó kétségbeesett dobást teszik: a világ valutáinak összeomlasztásával pénzügyi káoszt létrehozni, és egy ciprusi stílusú lopással az USA középosztálybeli megtakarításait megszerezni. Ahogy a globális erők felsorakoznak Neil Keenan mögé, a Szövetségesek, a Quing-dinasztia, és a küszöbön álló "Őrségváltás", hogy visszaszerezzék az ellenőrzést a Globális Fedezeti Számlák felett, az oligarchák kétségbeesetten készletezik az aranyat abban a reményben, hogy azzal még egyszer uralni tudják az elszegényedett emberiséget, hogy túléljék a káoszt, melyet ők maguk készülnek előidézni.

Nem fog megtörténni - elkövették azt a hibát, hogy Neil Keenan-től loptak.

Nyilvánvaló, hogy ez ennél jóval több, ezt a harcot a szabadságért több ezer férfi és nő vívja már évtizedek óta. Ha majd a történészek visszatekintenek arra a pillanatra, amikor a szerencsétlen Daniele Del Bosco megszökött 144,4 milliárd dollárnyi kötvénnyel és rábízta Keenanre a Sárkány Családból, majd úgy tekintenek erre, mint fordulópontra, mely beállította az utolsó kerekek mozgásának irányát a Gazdasági Önkényuralom bukásában. Amint Del Bosco megpróbálta tisztára mosni az olasz kormány kötvényeit, az ENSZ, a Világgazdasági Fórum és az úgynevezett Nemzetközi Kincstári Ellenőrző Hivatal könyörtelenül folytatta a kibontakozó bizonyítékok felhasználását, ami a Trillió-Dolláros perhez és a Monaco egyezményhez vezetett, melyet több mint 160 nemzet támogatott. Az információk tovább áramlottak Keenanhez napi rendszerességgel több forrásból, aminek szemtanúja volt ezen sorok írója.

Az erők már mozgásban vannak, hogy megelőzzék az utolsó sötét terv sikerre jutását. Az összeesküvés kétségbeesése tapintható. Most minden ember egymagában, mivel az egykori monolitikus Illuminátus mára csupán egy gonosz tolvaj csoport - amik valójában mindig is voltak - menekül az igazságszolgáltatás elől, amiről azt hitték, hogy sosem fognak vele szembesülni. Eközben napról napra növekszik rajtuk a nyomás, ahogy a menekülési utak egyenként zárulnak be előttük. A katonaság, a milíciák és a hírszerzés együttműködése az összeesküvés hatalami struktúrájának régóta várt elsöprése előtt áll.

Az összeesküvés stratégiája korok óta végig ugyanaz volt: "káoszból a rendbe." Káoszt hoznak létre, majd előjönnek egy elnyomó "renddel" annak érdekében, hogy a szabad emberi lényeket adósrabszolgaságba kényszerítsék. Az eltorzult Aranyszabályuk szerint éltek: "Akié az arany, az hozza a szabályokat." Aranytartalékokat halmoztak fel, mai nevén Globális Fedezeti Számlákat azzal az ürüggyel, hogy megszüntessék a háborúk okait (miközben milliókat gyilkoltak le egy sor arany-lopási háborúban). Egy évszázados harcban, sikerrel aláaknázták legnagyobb ellenségüket - a szabad Amerikai köztársaságot - a bankszterek vezérelte USA Vállalaton, a Szövetségi Tartalékbankban lévő titkos tulajdonjogon keresztül. Előidézték a Nagy Gazdasági Világválságot, így tudták megvásárolni Amerikát, miközben az arany magántulajdonlását törvényen kívül helyezték. Stratégiájuk végső fázisában kikiáltották volna az Armageddon után megmaradt emberiség feletti uralmukat. Ezek a tervek mára darabokra hullottak, és az utolsó céljuk a világuralom helyett csupán saját kétségbeesett harcuk a túlélésért.

Ügynökségi források megerősítették Keenannek szemtől szemben egy jakartai találkozón a héten, hogy a bankszter szekta ellentámadást tervez az elkövetkező hetekben azt remélve, hogy utolsó lépésükkel Keenan és a Szövetségesek előtt átveszik a Globális Számlák feletti irányítást. A soraikban tapasztalható zűrzavar nyilvánvaló az alábbi jelentések szerint, melyet magas szintű pénzügyi kapcsolatok adtak át Keenannek, melyben beszélgetéseknek volt tanúja a következő sorok írója az elmúlt napokban:

▪ Josef Ackerman a Deutschebank, és más európai központi bankárok, állítólag ők felügyelik a titkos arany felhalmozást hatalmas vásárlások révén harmadik és negyedik félen keresztül. Ezekért a nemesfém vásárlásokért euroval fizetnek, mely hamarosan értéktelen lesz. Ackerman aranyvásárlói 10.000 tonna aranyat jogosultak vásárolni havonta - ez egy elképesztő összeg.

▪ Úgynevezett "mentőcsomagokat" ajánlanak fel a küzdő európai nemzeteknek - mentőcsomagok ugyanazon az alaptalan euron - uzsorajellegű 18-20 százalékos díjszabással. A küzdő nemzetek végül nem tudnak fizetni, és a bankárok jönnek azzal az állítással, hogy joguk van a nemzeti vagyonra és szuverenitásra egy alamizsnáért cserébe. Ez már folyamatban van természetesen Görögországban, ahol az ország részeit külföldi vásárlóknak adták el, mint például az idilli Görög sziget, Korfu nagy részét is. A forrás azt állította, ha a görögök tudnák azt, hogy mi folyik valójában, "már holnap forradalom törne ki". A Katari Emír az elmúlt három hónapban rendszeres bevásárló utazást tett Görögországban. Azt még meg kell várni, hogy marad-e Görögországból bármi is a görögöknek.

▪ Az euro halálra van ítélve: ahogy azt korábban megjegyeztük, az aranytartalékok, melyek az euro mögött állnak hamis bankjegyekért lettek vásárolva, melyeket Mario Draghi Európai Központi Bankja adott ki. Neil Keenan nagy dokumentációval rendelkezik ezekről a csalásokról, és jönni fog az EKB és Draghi után rövid időn belül.

▪ Források szerint  a Svájci Egyesített Bank 20%-os kedvezménnyel értékesít dollárt, felkészülve az összeomlásra, míg az UBS kötvényekre több mint 30%-os kedvezmény van a globális kereskedelemben, a bankszterek próbálnak gyorsan pénzt szerezni azonnal

▪ Azon próbálkozások, hogy megpróbáljanak hozzájutni a globális számlákhoz egyre pimaszabbul, mintegy 300 millió dolláros banktervezetet írtak alá a világ legnagyobb bankjainak vezérigazgatói, melyet állítólag arra akarnak felhasználni, hogy megkerüljék az ilyen alapok ellenőrzésénél szokásos 4-6 hetes várakozási időt, melyek feltehetően Globális Számlák arany eszközein alapulnak, hogy ezeket öt napon belül letétbe lehessen helyezni. Mire a csalás kiderül (állítja ez a forrás) az alapok - és a csalók - el fognak tűnni. Ez csupán egy eset, ahogy mondtuk, a többszörös kísérletből, hogy rajtaüssenek a globális cukrászdán, mielőtt az új seriff leállítja a lármát.

▪ Több magas szintű forrás azt mondta Neil Keenannek: "Mindenki tudja, hogy jössz - ijedt futásra kényszerítetted őket".

Drake Bailey jelentése szerint, az Egyesült Államok Nemzetbiztonsági Hivatala ciprusi stílusban tervezi végrehajtani, hogy rátegye a kezét a bankszámlákra és a széfek tartalmára, ha ezeket "csempészáru természetűnek" ítélik, az ügynökök véleménye alapján. Ezt a veszélyt a hétköznapi amerikaiak megtakarításaira megerősítette Neil Keenannek személyesen ezen a héten egy hírszerző közösségi kapcsolat, aki azt állította, hogy a Nemzetbiztonsági Hivatal azt tervezi, hogy külföldi zsoldosokból álló erőket használnának az amerikai középosztály pimasz megsemmisítésére. Pentagon és ügynöki erők sorakoznak, hogy legyőzzenek egy ilyen lépést, és várható, hogy a nagy amerikai milícia mozgalom is azonnal cselekvésbe lendül. A Nemzetbiztonsági Hivatal láthatóan ez egyik utolsó tanyája az összeesküvés szövetkezésének, és a Szövetségesek erőfeszítéseinek célpontja lehet az elkövetkező napokban. Reméljük és kívánjuk, hogy az erőszak elkerülhető legyen, de lehet, hogy a játék a végén kemény lesz.

A Globális Számlák irányításának oka ebben a kritikus fordulópontban egyszerű: ez az utolsó tényleges (szemben a fiattal) pénz, ami az összeesküvés rendelkezésére áll. A zsoldosok nem dolgoznak ingyen. Miután a végső megállapodásokat aláírták, és Keenan valamint a Szövetségesek átveszik a számlák kezelését, a globális pénzügyi reform végső kerete a helyén lesz. Ez az esemény közel van. Ezen nehéz megállapodások nyomában, Keenan trillió-dolláros perét újra be kell nyújtani mint végső terhelő bizonyítékot, és a központi bankokra a zálogjogot újra ki kell vetni. Ezzel a szilárd jogalappal, az összeesküvés ellen sok egyéb régóta tervezett lépés fog következni.

Ahogy ennek a gyors őrségváltásnak a pora leülepszik, a tervek a sürgősségi alapok gyors végrehajtására szólítanak fel, a hamis adósság felszámolására, és a humanitárius programok körültekintő fejlesztésére a világ nemzetei számára. Ezek az alapok nem lesznek elérhetők a kormányok vagy bankok számára, hanem az alapok fogják szolgálni az embeket, hogy ösztönözzék a nemzeti gazdaságokat, újjáépíteni az infrastruktúrát, bevezetik az ingyen energiás technológiákat (igen, létezik!), helyreállítják a környezetet, gondoskodnak az egészségügyi ellátásról és az oktatásról.

Talán jó kérdés lehet a megfelelő személyekhez, hogyan lehet egy ember, Neil Keenan olyan félelmetes és veszélyes, hogy a kegyetlen és gyilkos összeesküvés túlélése érdekében még nem ölte meg őt. Keenan elkerülte, hogy említést tegyen erről a témáról, de azt hiszem fontos tudnia mindazoknak, akik az ő sikeréért imádkoztak, hogy az elmúlt három évben négy gyilkossági kísérletet élt túl. A védelem minden egymást követő kísérlet után nőtt körülötte, és Keenan maga okozott súlyos sérülést egy támadójának Európában (a leendő merénylő végül kórházba került, míg Keenan egy karcolás nélkül megúszta). Talán Ír szerencséjének tulajdonítható (bár az Írek azt mondják, hogyha nem lett volna rossz szerencséje, akkor egyáltalán semmilyen szerencséje sem lett volna), vagy a milliók imájának, vagy a hírszerző közösségek gondoskodásának, vagy a védelmező déváknak akik szellemeket hívtak segítségül egy indonéz ünnepségen, de az tény, hogy Neil Keenan csak nevet annak gondolatán, hogy veszélyben van, és bízik a sikerben.

Természetesen Keenan nagyjából minden veszély esetén nevet... sőt élvezi azt. Tanúja voltam Keenan vidám válaszának egy fekete ruhás bérgyilkos nő nyilvánvaló támadásának egy jakartai bevásárlóközpontban néhány nappal ezelőtt:



Reméljük, hogy a tavasszal együtt a fordulópont is végre elérkezik, és évek múlva erre a tavaszra úgy fogunk emlékezni, mint ami megváltoztatta mindannyiunk életét.

Michael Henry Dunn
Név

3D nyomtató,50,432 Hz,1,51-es körzet,36,52-es körzet,1,5d,1,5G,1,6 órás munkanap,2,911,24,Aaron Swartz,1,Ábrahám,2,acél,5,adattárolás,11,adósság,21,Afganisztán,27,Afrika,137,agy,345,agykontroll,28,ájulás,1,Akasa-krónika,4,akkumulátor,89,alagút,1,alakváltó,1,alapjövedelem,24,Alaszka,26,Albánia,1,albínó,1,Alekszej Navalnij,3,Alex Jones,22,alga,3,Algéria,3,aligátor,1,alkímia,4,alkohol,7,állati tudatosság,42,állatvilág,597,allergia,14,álmatlanság,3,álom,55,alumínium,7,alvás,60,alvási paralízis,2,Amazonas,8,Amerika,1505,aminosav,1,amputáció,1,anarchia,1,Andrew Basiago,8,Anglia,463,angyal,11,animációs film,7,Anonymous,5,Antarktisz,92,antenna,1,antianyag,4,antibiotikum,9,antigravitáció,30,Antikrisztus,5,antioxidáns,1,Antonio Urzi,2,Anunnaki,25,anyagtudomány,97,anyaméh,3,anyatej,1,Apollo,7,arany,134,aranymetszés,2,árapály,3,arcfelismerés,8,arcolvasás,1,arcvakság,1,Argentína,35,Arisztotelész,1,árja faj,2,arkhónok,1,árnyékember,3,árnyember,3,árvíz,14,Asgardia,1,ASMR,1,ásvány,9,Asszíria,3,aszteroida,61,asztma,1,asztráltest,21,asztrológia,7,ateizmus,1,Atlantisz,39,átok,5,atombomba,95,atomenergia,83,atomok,6,átverés,1,aura,11,Ausztrália,197,Ausztria,30,autizmus,18,autó,36,autokrácia,1,avarok,2,azbeszt,1,Azerbajdzsán,3,Aztékok,29,Ázsia,48,Bábel tornya,2,babona,3,Bahama-szigetek,1,Bahrein,2,Bajkál-tó,1,baktérium,49,baleset,34,Balti-tenger,1,balzsamozás,1,Banglades,1,Bankrendszer,296,bányászat,36,barlang,41,barlangfestmény,7,barlangrajz,6,bázisugrás,1,Belgium,27,Belize,3,belső hang,7,Benedek pápa,27,bennszülött,1,bénulás,2,Bermuda-háromszög,6,beszéd,10,betegség,676,beton,1,Bhután,3,Biblia,96,Bilderberg,13,Bill Gates,19,bilokáció,1,biofegyver,1,biofoton,10,biogáz,2,biokerámia,1,biológia,2,biológiai fegyver,5,biológiai kor,2,biológiai memória,2,biológiai ritmus,5,bioprinter,2,biorobot,10,bioüzemanyag,9,blossom goodchild,6,Bob Dean,4,Bob Lazar,12,boldogság,25,Bolívia,22,bolygómérnökség,8,bor,3,Bosznia-Hercegovina,3,boszorkányság,10,Botswana,3,böjtölés,11,bölcsek köve,1,bőr,19,bőrszín,3,Brazília,83,Brbados,1,BRICS nemzetek,35,bronzkor,1,Buddha,18,buddhizmus,18,Bulgária,9,bunker,4,bűnözés,1,cannabis,83,Carl Sagan,17,Carrie Fisher,1,cenzúra,2,Ceres,1,cetfélék,1,Charlie Chaplin,1,chemtrail,14,Chile,37,chip,1,CIA,151,Ciprus,5,Costa Rica,7,cukor,20,cukorbetegség,20,csakra,7,család,1,családfakutatás,1,csapadék,2,Csecsenföld,2,Csehország,11,csend,1,Csernobil,8,csillagászat,286,csillagkapu,3,csillagkép,6,Csillaggyermek,3,csoda,8,csont,4,csontritkulás,2,Dagesztán,2,Dalai láma,12,Dánia,44,DARPA,18,Darwin,11,David Icke,12,David Wilcock,26,deepfake,6,déjà vu,1,Dél-Afrika,36,Dél-Amerika,1,Dél-Korea,42,demokrácia,7,démon,10,depresszió,30,diagnosztizálás,2,digitális pénz,78,digitális társadalom,12,diktátor,8,diktatúra,18,dimenziók,64,Dimitrij Medvegyev,2,dinoszauruszok,33,DNS,327,dogonok,1,dohányzás,18,dokumentumfilm,1089,dolmen,1,Donald Trump,121,döntés,2,drágakő,9,drón,63,druidák,1,dűne,1,Dzsibuti,2,dzsinn,1,Ebola,3,ébredés,3,Eckhart Tolle,5,Ecuador,23,édesítőszer,1,Edgar Mitchell,12,Edison,6,Edward Snowden,13,Egely György,6,egészség,794,éghajlat,174,ego,1,egyedüllét,3,Egyesült Arab Emírségek,16,Egyiptom,283,Einstein,85,ékírás,6,Eldorádó,1,elektromos áram,103,elektromos autó,143,elektromos hajó,4,elektromos impulzus,3,elektromos kerékpár,6,elektromos közlekedés,20,elektromos motor,14,elektromos repülőgép,6,elektromos roller,1,elektromos út,1,elektromos vonat,9,elektroszmog,44,élelmiszer,210,élet a halál után,159,életcél,7,elhízás,4,elme,2,elme kontroll,75,elmezavar,5,Elon Musk,55,élővilág,57,előző élet,15,elveszett nyelv,5,ember állat hibrid,5,ember idegen hibrid,29,emberáldozat,10,emberi faj,6,emberi jogok,3,emberi nyelv,38,emberi öngyulladás,2,emberi rekord,5,emberiség,216,emberkereskedelem,2,emlékezet,60,empátia,15,Enceladus,1,energia,113,energiafegyver,7,ENSZ,82,enzim,1,epilepszia,4,építészet,424,erdő,4,erdősítés,22,erdőtűz,3,ereklye,2,Erich Von Däniken,3,erkölcs,1,érrendszer,5,érzékelés,28,érzelmek,161,érzéstelenítés,1,Erzsébet királynő,5,ESA,37,esküvői ruha,1,esőerdő,20,Észak-Korea,35,északi fény,2,Északi-sark,16,Észtország,10,étel,194,Etiópia,14,Etruszkok,3,Eurázsia,6,Európa,285,Európai Űrügynökség,7,eurózóna,7,eutanázia,1,evolúció,112,évszakok,2,exobolygó,38,extrém időjárás,84,ezüst,7,fa,82,Facebook,4,fájdalom,33,fakír,1,FBI,53,FED,42,fegyver,39,fehér lyuk,1,fehérje,6,Fehéroroszország,6,fejlődés,330,fekete lyuk,52,feldolgozott étel,22,félelem,116,felemelkedés,1,fém,28,feminizmus,1,fenntartható gazdaság,16,fény,129,fényevés,1,fénygömb,5,fényjelenség,5,fénysebesség,19,fényterápia,10,fénytest,11,féregjárat,8,Ferenc Pápa,43,ferrofluid,1,fertőzés,2,fiatalság elixírje,17,film,358,filozófia,5,Finnország,37,fizika,104,fluorid,4,fóbia,5,fog,3,fogamzásgátló,1,fogyás,1,fokhagyma,2,folyadékmembrán,1,fosszília,4,fosszilis tüzelőanyag,39,fotó,74,foton,12,fotoszintézis,2,Föld,659,föld alatti város,10,földalatti bázis,44,földalatti tó,1,földcsuszamlás,3,földgáz,11,földönkívüliek,783,földrengés,95,Fönícia,1,Franciaország,200,frekvencia,34,frigyláda,1,furcsa hangok világszerte,24,fúzió,2,fúziós reaktor,26,függőség,11,Fülöp-szigetek,16,gabonakör,25,galaktikus föderáció,53,galaxis,75,gáz,22,genetika,238,génmanipuláció,19,génszerkesztés,4,geoglifa,10,George Orwell,2,geotermikus energia,4,gerinc,4,Ghána,3,giroszkóp,1,Gladio,1,gleccser,20,glifozát,5,Globális Fedezeti Számlák,2,globális felmelegedés,145,globális lehűlés,67,GMO,27,gnoszticizmus,1,gomba,28,gondolatátvitel,1,gondolatolvasás,15,gondolkodás,1,gonosz,15,gömbvillám,4,Görögország,67,grafén,11,gravitáció,39,gravitációs hullám,8,Grönland,19,Grúzia,2,Guatemala,17,Günther Wiechmann,1,gyémánt,20,gyermekfejlődés,255,gyermekmunka,2,gyógyítás,346,gyógynövény,86,gyógyszeripar,156,gyulladás,1,gyulladáscsökkentő,5,HAARP,19,háború,469,hacker,5,hadi fejlesztés,95,haj,5,hajó,2,hajóroncs,29,hajszín,4,halak,2,halál,117,halálközeli élmény,48,halhatatlanság,14,hallás,15,Halley -üstökös,1,hallucináció,16,hang,56,hangszer,1,hangterápia,6,harcművészet,11,harmadik szem,10,hatodik érzék,6,Hawaii,31,házasság,1,hazugság,4,hibernálás,8,hibrid faj,7,hidegháború,32,hidrogén,14,hidroponika,1,hieroglifa,12,higany,3,Himalája,9,hipnózis,11,hírek,1712,hírszerzés,3,hit,18,Hold,268,holdbázis,24,holdfogyatkozás,5,holdjáró,16,Hollandia,81,holografikus univerzum,29,hologram,15,Holt-tenger,4,homeopátia,1,Honduras,6,Hongkong,5,hormon,15,horpaszizom,1,Horvátország,12,humor,3,hunok,6,húrelmélet,4,hurrikán,7,húsevés,11,Húsvét-sziget,5,hüllő,21,Hüperborea,1,idegen elrablás,86,idegen lény,404,idegen technológia,302,idegsejt,10,idézet,3,idő,54,időgép,18,időhurok,1,időjárás,85,időjárás módosítás,52,időjárási fegyver,15,időkapszula,5,időkristály,1,időszámítás,2,időutazás,59,igazságszérum,1,III. Richárd,1,iker,2,ikerláng,3,ikrek,1,illat,12,illóolaj,6,illúzió,10,immunrendszer,46,immunterápia,1,implantátum,25,India,189,indián,16,indigó gyerekek,11,Indonézia,38,influenza,4,információ,11,ingyen energia,101,Inkák,17,inkarnáció,2,intelligencia,55,internet,71,intuíció,7,invázió,1,ionhajtómű,4,Irak,87,Iraki Kurdisztán,2,Irán,125,írás,7,irídium,1,Írország,20,iskola,62,ISON üstökös,1,ISS,58,Isten,172,Iszlám,7,ital,2,ITCCS,7,Izland,26,ízlelés,1,izom,1,Izrael,160,James Tyberonn,1,Japán,270,járvány,356,játék,6,jég,63,jéghegy,1,jégkorszak,22,Jemen,10,Jézus,60,jezsuita,1,jód,1,Joe Biden,32,jóga,5,jógi,2,Jordánia,15,jóslat,50,jövőbelátás,42,Jugoszlávia,2,Jupiter,37,kalóz,1,Kambodzsa,10,Kamerun,2,Kanada,129,Kanári-szigetek,3,kannibalizmus,1,káosz,2,kapcsolat,37,kapitalizmus,1,karma,8,karmikus kapcsolat,3,Kasmír,1,Katar,8,katonai technológia,123,kávé,1,Kazahsztán,6,Kazárok,1,Kelták,4,kémkedés,16,kemoterápia,6,kender,77,Kenya,10,kerámia,2,Kereszténység,92,Keshe Alapítvány,5,KGB,8,kiberháború,8,kibernetika,2,kiborg,4,kihalt faj,68,kiméra,3,Kína,630,kincs,16,kiropraktika,1,kísérlet,40,kísértet,12,kiterjesztett valóság,4,klímaváltozás,44,klónozás,21,kobold,1,Kobra,35,Kolumbia,32,kommunikáció,104,kondenzátor,1,Kongó,2,konkréció,1,koponya módosítás,1,korall,8,Koszovó,2,kőkör,1,könyv,618,környezetszennyezés,242,környezetvédelem,200,Közép-Amerika,4,középkor,2,közlekedés,268,közösség,4,kráter,11,kreativitás,10,kreditrendszer,1,Kréta,1,Krím,4,kriogenika,1,kriptid,1,kriptovaluta,45,kristály,37,kristály gyerekek,9,kristálykoponya,6,kromoszóma,9,Kuba,9,kultúra,26,Kung-fu,1,kungfu,1,kutatás,79,Kuvait,8,kvantumfizika,161,kvazár,2,labirintus,2,Laosz,3,lapos Föld,4,látás,51,láthatatlanság,4,látomás,5,Laura Eisenhower,13,láva,3,láz,1,lebegésterápia,1,LED,8,léggömb,4,léghajó,6,légkör,25,légzés,13,lélek,123,lélekcsoport,2,lélektárs,1,lélekvándorlás,12,lelki fejlődés,421,Lemúria,3,Lengyelország,57,létezés,8,Lettország,1,levegő,69,levitáció,7,lézer,54,Li-Fi,1,Libanon,13,Líbia,22,lítium,1,Litvánia,1,Livánia,1,Lukács Béla,1,Luxemburg,5,Madagaszkár,1,madár,23,magány,13,mágia,8,mágnes,2,mágneses mező,82,mágneses portál,1,mágus,1,Magyarország,174,magyarság eredete,9,Maja leletek,50,maja naptár,5,májbetegség,2,majom,1,Malajzia,12,Mali,1,Málta,5,mamut,10,Mandela effektus,4,manipuláció,12,manó,1,Marokkó,3,Mars,216,Mars Curiosity,21,Marshall-szigetek,2,marsjáró,19,masszázs,1,matematika,18,mátrix,10,Matthew Ward,4,Mauritánia,1,Mauritius,3,meddőség,1,média,75,meditáció,131,médium,4,megalit,37,megfigyelés,40,megnyúlt koponyák,20,megtermékenyítés,7,megújuló energia,161,megvilágosodás,15,méhek,12,memória,63,menedék,2,mentális betegség,42,mennyország,57,méregtelenítés,7,mérés,3,mérgezés,35,Merkúr,14,messiás,2,mesterséges anyaméh,2,mesterséges intelligencia,228,metaanyag,2,meteor,67,meteor Kuba,2,meteor oroszországban,5,Mexikó,143,mezoamerika,8,Mezopotámia,12,Mianmar,2,mike quinsey,10,mikroba,3,mikrohullám,4,Minósz,1,mitológia,4,mítosz,6,mkultra,17,Mongólia,4,Monsanto,27,Mooji,10,morgellon,2,multiverzum,26,múmia,92,munka,30,mutáció,12,műanyag,95,műhold,97,műtét,5,művészet,208,nagylábú,7,Namíbia,1,nanotechnológia,38,Nap,255,napciklus,6,napelem,53,napenergia,164,napfény,106,napfogyatkozás,11,napfolt,11,napkitörés,10,Naprendszer,201,napszél,19,naptár,1,NASA,393,NATO,65,Nazca-kultúra,2,Nazca-vonalak,15,Nefilim,5,nehézfém,6,Neil Keenan,3,nemesfém,13,Németország,348,nemiség,3,Nepál,8,Neptunusz,13,népvándorlás,5,NESARA,3,neuron,5,neutrínó,1,nevetés,2,Niels Bohr,1,Nigéria,10,Nissan,1,nitrogén,1,Norvégia,50,Nostradamus,11,növények,276,növényvédőszer,41,NSA,28,nukleáris energia,58,nullponti energia,1,nyersétel,14,nyomtató,3,Obama,51,obeliszk,1,obszervatórium,5,óceán,86,okkultizmus,5,okostelefon,41,oktatás,64,olaj,62,olajfüggőség,31,Olaszország,196,Olmékok,5,oltás,178,Omán,3,omniverzum,1,online tv,5,OPPT,4,optikai csalódás,1,orákulum,1,organikus,1,orgon energia,3,óriások,27,Orionidák,1,Oroszország,751,oxigén terápia,1,ózonréteg,5,önbecsülés,3,önellátás,1,önismeret,317,önkényuralom,2,önvezető autó,32,önvezető motor,1,őrangyal,1,ördög,8,ördögűzés,8,öregedés,66,Örményország,5,örök élet,9,örök fiatalság,20,öröklés,1,öröklődés,31,ősi civilizációk,448,ősi gyógyítók,5,ősi szöveg,71,ősi technológia,189,ősi viselet,2,őslakos,20,ősrobbanás,22,őssejt,23,összeesküvés-elmélet,1,ötvözet,1,özönvíz,8,Pakisztán,16,Palesztina,26,Panama,5,Pangea,1,pánpszichizmus,3,pánspermia,2,papír,6,Pápua Új-Guinea,6,paradoxon,1,Paraguay,1,paranormális,111,parazita,1,pareidolia,1,párhuzamos univerzum,34,Paul T. Hellyer,4,Pentagon,78,pénz,419,permafroszt,1,Peru,95,perzsák,2,Phobos,3,pihenés,1,piramis,123,platina,4,plazma,10,Plejádok,4,Plútó,3,pokol,10,polgárháború,2,Polinézia,3,politika,2,poltergeist,3,pólusváltás,14,Popper Péter,1,porördög,1,portál,1,Portugália,23,prekogníció,4,prófécia,32,propaganda,10,protézis,1,Proxima Centauri,2,pszichiátria,8,pszichikai erő,14,pszichokinézis,7,pszichológia,67,Puerto Rico,10,pulzár,1,rabszolgaság,9,radioaktív,10,rákbetegség,158,rakéta,1,reaktor,2,régészet,935,reiki,1,reinkarnáció,35,rejtélyek,685,rémálom,1,rendőrállam,75,replikátor,1,reptilián,17,repülés,222,repülő autó,6,repülő humanoid,2,rezgés,18,robot,28,robotok,151,ródium,1,Római Birodalom,81,Románia,18,Roswell,39,rovarok,3,rovarölő,8,rovásírás,4,röntgenlátás,1,Rudolf Steiner,1,Rúmí,1,rúnaírás,2,Rupert Sheldrake,1,Russell Brand,1,ruténium,1,Sabrina Pasterski,1,Salamon király,2,Salvador,3,sámánok,10,sárkányok,2,sarki fény,12,Sátán,16,sav,1,schumnann frekvencia,6,sci-fi,216,sellő,7,shaolin,1,sheldan nidle,13,shelley young,1,Shogun Amona,1,sírkamrák,8,sivatag,48,Skandinávia,1,skizofrénia,3,Skócia,21,smaragd,1,só,21,sors,2,sótalanítás,9,sötét anyag,17,sötét energia,4,Spanyolország,107,spiritualitás,372,sport,39,Srí Lanka,3,Star Trek,13,Star Wars,8,Stephen Bassett,5,Stephen Hawking,16,Steve Quayle,1,Stonehenge,12,stressz,44,sugárzás,58,sumérok,14,suttogás,1,suzanne lie,2,Svájc,59,Svédország,67,szabad akarat,7,szabadkőműves,1,szabadság,8,szag,12,szaglás,4,számítástechnika,175,számmisztika,1,szamuráj,2,szaporodás,6,szarkofág,12,Szaturnusz,33,Szaúd-Arábia,69,szavak,1,szegénység,14,szekta,5,Szelei Magdolna,6,szélenergia,61,szellem,11,szellemek,86,szellemváros,1,szem,58,szembetegség,25,személyiség,1,személyiségteszt,9,személyiségzavar,1,szén,1,szén-dioxid,18,szent geometria,1,Szerbia,12,szerelem,12,szeretet,58,szerotonin,1,szertartás,2,szerv implantátum,9,szerzetes,1,szfinx,10,sziámi iker,1,sziámi ikrek,2,Szibéria,56,Szicília,3,sziget,4,sziklarajz,11,szimbiózis,1,Szingapúr,25,szinkronicitás,5,színlátás,2,színpszichológia,2,színterápia,2,szintetikus üzemanyag,11,Szíria,187,szív,56,szkíták,9,Szlovákia,3,Szlovénia,4,szoftver,2,Szomália,2,szorongás,17,Szovjetunió,88,szökőár,12,Szudán,7,szuperkontinens,10,szupernóva,6,szülés,10,születés,41,Tádzsikisztán,1,Tajvan,17,találmány,42,táltos,1,tanítások,38,tanulás,57,Tanzánia,3,táplálkozás,97,tarot,1,társadalom,146,távolbalátás,31,technológia,1328,tej,5,tektonikus lemez,4,telekinézis,4,telepátia,49,teleportálás,15,teleszkóp,37,telomer,9,temetkezés,2,tengeralattjáró,24,tengervíz,244,teremtés,42,terhesség,4,téridő,19,térkép,6,térmeghajtás,2,természet,462,természetfeletti,59,természetvédelem,61,terraformálás,1,terrorcsoport,12,tervezett elavulás,2,Tesla,97,testbeszéd,1,testelhagyás,6,testen kívüli élmény,19,testhőmérséklet,4,testmódosítás,4,testmozgás,12,testsúly,1,tetoválás,6,Thaiföld,20,Tibet,22,Timbuktu,1,Titán,1,titkos tanítások,2,titkos társaságok,265,titkos űrprogram,134,tó,1,tobozmirigy,9,Toltékok,2,Tonga,1,torinói lepel,2,tornádó,9,torpedó,1,tömegmédia,65,Törökország,121,történelem,1174,törzs,1,transzhumanizmus,9,transzplantáció,1,Trianon,4,tudat,114,tudatalatti,79,tudatmódosítás,20,tudatos álom,28,tudatosság,782,tudomány,1198,túlnépesedés,9,túlvilág,144,Tunézia,1,tüdőbetegség,20,tündérek,1,Türkmenisztán,2,tűz,5,tűzönjárás,1,ufo,885,UFO felfedés,102,UFO vadászok,7,ufo-afrika,4,ufo-amerika,399,ufo-ausztrália,7,ufo-ázsia,29,ufo-budapest,1,ufo-cikkek,2,ufo-egyéb,20,ufo-európa,113,ufo-fotók,9,ufo-magyar,6,ufo-oroszország,20,Uganda,1,új,10860,új pénzügyi rendszer,174,Új-Zéland,37,újrahasznosítás,65,Ukrajna,87,ultrahang,9,Univerzum,253,Uránusz,11,Uri Geller,1,Uriel,1,Uruguay,5,uso,9,utazás,7,űrállomás,43,űrbányászat,3,Üreges Föld,28,űrfegyver,5,űrháború,12,űrhaderő,2,űrkutatás,660,űrlift,2,űrsikló,2,űrszemét,10,űrtechnológia,234,űrutazás,163,űrverseny,10,üstökös,20,üveg,14,üzenetek,63,vakcina,180,vakság,4,választás,2,Valiant Thor,1,vallás,258,valóság,46,vámpír,4,Vatikán,95,vécé,1,vécépapír,2,vegetáriánus,12,végítélet,3,Végjáték,26,végtelen,1,vegyi anyag,68,vegyi fegyver,13,véletlen,1,Venezuela,43,Vénusz,29,vér,41,vércsoport,5,vertikális gazdálkodás,2,veszélyeztetett faj,7,vezeték nélküli áram,2,videó,9660,videojáték,17,Vietnam,18,viking,16,Világgazdasági Fórum,11,világítás,1,világkormány,2,világvége,15,villám,28,virtuális valóság,14,vírus,241,vitamin,20,víz,368,vízenergia,13,vízesés,1,víznyelő,13,Vlagyimir Putyin,26,vonat,9,vulkán,11,vulkánkitörés,87,Wi-Fi,16,WikiLeaks,33,x-akták,21,zaj,5,Zambia,1,zene,60,zeneipar,4,Zimbabwe,4,Zsidóság,24,
ltr
item
Új Világtudat | Az Élet Más Szemmel: Globális pénzügyi RIASZTÁS - versenyfutás az idővel, hogy megakadályozzák a bankszterek tervét az összeomlás előidézésére - A félelemtől a Cabal pánikban van - 2013 április 6. / Neil Keenan
Globális pénzügyi RIASZTÁS - versenyfutás az idővel, hogy megakadályozzák a bankszterek tervét az összeomlás előidézésére - A félelemtől a Cabal pánikban van - 2013 április 6. / Neil Keenan
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiqe-8cfT3AG1IFWdfA4fjS3kLIv0iSzwLKT2-JTpIeHG1EJIj93GTaEIDDRDDil-iJ2-gQu3EsdOm2pbnppb1vyWkh15spkEQcEZ9dFTUG-hF0xm-gHVPQy1HxFPPwZCQ9qR6wTzVChOW7/s200/Neil-Keenan-%C3%BAj+vil%C3%A1gtudat.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiqe-8cfT3AG1IFWdfA4fjS3kLIv0iSzwLKT2-JTpIeHG1EJIj93GTaEIDDRDDil-iJ2-gQu3EsdOm2pbnppb1vyWkh15spkEQcEZ9dFTUG-hF0xm-gHVPQy1HxFPPwZCQ9qR6wTzVChOW7/s72-c/Neil-Keenan-%C3%BAj+vil%C3%A1gtudat.jpg
Új Világtudat | Az Élet Más Szemmel
https://ujvilagtudat.blogspot.com/2013/04/globalis-penzugyi-riasztas-versenyfutas.html
https://ujvilagtudat.blogspot.com/
https://ujvilagtudat.blogspot.com/
https://ujvilagtudat.blogspot.com/2013/04/globalis-penzugyi-riasztas-versenyfutas.html
true
6773355663696938213
UTF-8
Loaded All Posts Nincs ilyen bejegyzés MEGNÉZEM Tovább Válasz Válasz elvetése Törlés By Kezdőlap OLDALAK BEJEGYZÉSEK Mindet megnézem TOVÁBBI CIKKEK CÍMKE ARCHÍV KERESÉS MINDEN BEJEGYZÉS Nincs ilyen bejegyzés Vissza a kezdőlapra Vasárnap Hétfő Kedd Szerda Csütörtök Péntek Szombat Vas Hét Ke Sze Csüt Pén Szo Január Február Marcius Aprilis Május Június Július Augusztus Szeptember Október November December Jan Feb Már Ápr Máj Jún Júl Aug Szep Okt Nov Dec éppen most 1 perce $$1$$ perce 1 órával ezelőtt $$1$$ órával ezelőtt Tegnap $$1$$ nappal ezelőtt $$1$$ héttel ezelőtt több mint 5 hete Követők Követés THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy