A drón csendőr - Obama piszkos háborúi

Az idő körül Barack Obama elrendelte a dróncsapást, mely megölte Abdul-Rahman al-Awlakit , a 16 éves amerikai gyereket, aki éppen kiposztolt...

Az idő körül Barack Obama elrendelte a dróncsapást, mely megölte Abdul-Rahman al-Awlakit, a 16 éves amerikai gyereket, aki éppen kiposztolta a facebookra a másodrangú hip-hop kedvenceit. Azért mondom, hogy "másodrangú", mert Abdul a fiammal szinte pontosan egykorú volt, így tudom, milyen szemetet hallgatnak.
Obama elnök minden kedden személyesen ellenőrzi azoknak az embereknek a nevét, akiket meg akar ölni. George Bush egy kicsit finnyásabb volt mint Obama, ő sosem maga csinálta, de Obama elnök úgy érezte, hogy ezek a döntések az elnök felelősségei: "a saját ujját akarja rajta tartani a ravaszon", egy jelentés szerint. A rendezett, napirend szerint élő ember, az Elnök egy héten egyszer választja ki áldozatait, amit "Terror Keddnek" neveznek.

2011 október 4-én Abdul kiment unokatestvéreivel és barátaival egy jó öreg amerikai stílusú barbecuera, amikor Obama drónja kilőtt egy rakétát, drabokra tépve a tinédzsert. Vagy inkább azt kell mondani "darabra". Minden, ami Abdulból maradt egy darab koponya hosszú göndör hajjal, mely lehetővé tette, hogy a rokonai azonosítsák fejének darabját az amerikai stílusú hajviseletéből.

Obama nem rendelte el a gyilkosságokat (Abdul barátai és rokonai is meghaltak) véletlenszeű őrült tettként. A nem drámázó Obama nem hisz a véletlenben. Abdul problémája az volt, hogy az apja Anwar al-Awlaki volt. Obama megölte Abdul apját is.  Anwar al-Awlaki apuka amerikai imám, aki George Bushra szavazott, majd átállt a rosszfiúk oldalára. Majd miután elhagyta az USA-t, terroristapárti rádió jelentéseket közvetített Arábiából.

Lehet vitatni, hogy Anwar al-Awlaki jogos megölendő célpont volt-e. Végülis az amerikai alkotmányban ott van, hogy hazaárulásért halálbüntetés jár. Úgy vélem, hogy a végrehajtás előtt egy bírósági tárgyalás szebb lett volna. De jó semmiképp sem készült történni.

De mi a helyzet a 16 évessel? Obama még csak nem is tett úgy, mintha a gyerek terrorista lett volna, vagy annak készülne.

Mi igazolhatja Abdul kivégzését? Amikor megkérdezték, a Fehér Ház akkori sajtó szóvivője Robert Gibbs azt mondta: "Arra utalnék, hogy jóval felelősségteljesebb apának kellett volna lennie."

Valószínűleg annak kellett volna.

Obama szolgái megpróbálják eltussolni a tinédzsereket ért találatot. Eric Holder értesítette a Kongresszust a gyilkosságok híréről leírva, hogy az amerikai drónok felrobbantották Anwar al-Awlakit az őrült papot, és három másik amerikait, akik "nem voltak kifejezetten célpontok".

Holder megjegyzése miatt úgy tűnik, hogy Awlaki fiát vele együtt robbantották fel, ami a "járulékos kár" szomorú esete.

De felkészültél? A tinédzser - az unokatestvéreivel és a barátaival együtt - két héttel azután halt meg, és több száz kilométerre attól a helytől, ahol a rakéta megölte az apját.



Obama Seal Team betegsége

Tisztáztam a tényeket Richard Rowley-val, amerika legbátrabb oknyomozó riporterével. Rowley vette filmre, rendezte és szerkesztette a brilliáns, ám rettenetes és szörnyű dokumentumfilmet a Piszkos Háborúkat (Dirty Wars), melynek előzetesét ezen a héten mutatták be az Egyesült Államokban.

A film középpontjában Rowley riporter partnere, a fáradhatatlan Jeremy Scahill áll, akit Rowley végigkövet egy afganisztáni lakodalmi összejövetelen történt mészárlás jelenetétől egy hadúrral készült riportig Mogadishuban (orvlövészek kerszttüze alatt).

Rowley, akárcsak Ricardo az operatőr, kórosan nyugodtak. Irakban Rowley fedezte Fallujában a felkelőket, közéjük beépülve az amerikai hadsereg támadásakor. Ez őrültség volt. Őrült de zseniális.

A Piszkos Háborúban Rowley és Scahill megmutatják, hogy a drónok csak játékszerek az Elnök játékos ládájában. Valamint azt, hogy a megölendők listája sokkal nagyobb, amit akár egy olyan okos fickó, mint Obama keddenként csak úgy kipipálhat. Scahill számításai szerint a célzottan megölendők száma Afganisztánban és Pakisztánban jelenleg összesen több mint 17.000!

A drónok nem képesek mindannyiukat megölni. 2009-ben egy amerikai cirkáló rakéta eltalálta al Majala-t, egy távoli beduin falut Jemenben, megölve tucatnyi pásztort és három csecsemőt. Jemen elnöke Ali Abdullah Saleh büszkén vállalta a felelősséget az állítólagos "terroristák" megöléséért.

Azonban egy bátor jemeni újságíró, Abdulelah Haider Shaye szemügyre vette a helyszínt, lefényképezte az amerikai rakéta maradványait, erre azonnal bebörtönözték.

Az Egyesült Államok különösen félénk hitelt adni a cirkáló rakéta gyilkosságoknak, mivel növelte az al-Kaida toborzását Jemenben.

Rowley és Scahill az egyetlen amerikai riporterek, akik elmentek a beduin faluba és filmre vették a rakéta burkolatát, mely cáfolhatatlanul bizonyítja, hogy az Egyesült Államok belépett egy háborúba mindenféle jogi felhatalmazás nélkül, sőt teljesen titokban.

Scahill azt is feltárta, hogy a jemeni elnök Saleh ideges volt az újságíró börtönben tartása miatt, Saleh visszavonta bocsánatát Barack Obama személyes kérésére. Obama nem csak el akarta hallgattatni az újságírót, de meg is akarta büntetni.

WikiLeaks: Tisztogató Piszkos Háborúk?

Kíváncsi voltam: Vajon Scahill és Rowley igénybe vette a WikiLeaks-t?

"A WikiLeaks abszolút nélkülözhetetlen volt," - mondta Rowley - a Külügyminisztériumi vallomások kincsesbányája megerősítette azt, amit a terepen találtak. A WikiLeaks-en keresztül történt annak felfedezése, hogy Saleh elnök viccelődött az amerikai kémekkel arról, hogy mit hazudjanak az al Majala-i amerikai rakétatámadásról a Kongresszusnak.

Ez benne volt a WikiLeaks-ben, amit Scahill megállapított, hogy Indha Adde hadúr - más néven "Fehér Szemek" - az USA alkalmazásában állt. Fehér Szemek tábornok - a rangot magának adta a szomáliai hadseregben három csillag kitűzésével a kabátjára. Hol találta az amerikai hadsereg ezt a gyilkost? Korábban a WikiLeaks kiderítette, hogy az USA tudta, hogy az al_kaida merénylőinek védelmezője volt, akik felrobbantották az amerikai nagykövetséget Nairobiban.

Rowley rögzítette a hadúr/tábornok szavait kamerájával amikor azt mondta: "Az Egyesült Államok mestere a háborúnak" - meglehetős dícséret egy természetes született gyilkostól, mint amilyen Fehér Szemek.

Fehér Szemek tábornoknak teljesen igaza van. Obama titkos háborúja már 75 országra terjedt át. Ez mind-mind William H McRaven tábornok parancsnoksága alatt.

Az amerikai sajtó szerelmes McRavenbe, dícsérik, mint azt az embert, aki megtervezte a rajtaütést Oszama bin Ladenen. De nincs egyetlen amerikai hírhálózat vagy újság, mely beszámolt volna Scahill felfedezéséről, hogy McRaven volt az, aki kitervelte az afgán násznép elleni éjszakai támadást, hogy megölte a menyasszonyt, a vőlegényt és a menyasszony anyját.

Lehet, hogy ez valami szörnyű tévedés. De McRaven emberei, akiket az afgánok "Amerikai Táliboknak" neveznek, gondoskodtak arról, hogy senki se mutogasson az Egyesült Államokra: Rowley és Scahill titokban megszerzett egy videófelvételt, melyen McRaven kommandósai szedegetik ki a menyasszony és a vőlegény testéből a golyókat, hogy megakadályozzák a gyilkosok azonosítását.

McRaven fél-magán hadserege, a Közös Különleges Műveleti Parancsnokság (JSOC) 75 nemzettel háborúskodik a nevünkben - olyan nemzetek, melyeket nem fog megnevezni, és Obama le fog tartóztatni, ha megnevezed őket. Ezt még talán Orwell sem álmodhatta meg.

Megkérdeztem a WikiLeaks értékéről Rowleyt és Scahillt, Bradley Manning folyamatban lévő tárgyalása, és Edward Snowden közelgő elfogása miatt azon vállalásukkal kapcsolatban, hogy eldobják karrierjüket és szabadságukat, csak hogy tudjuk, hogy a kedves Obama úr kémkedik utánunk.

Egy rabbi Názáretből egyszer azt mondta: "Az igazság szabaddá tesz." Pontosan ez az, amitől Obama fél: kiderül vele szemben az igazság a megjelent Piszkos Háborúkban, és tudják, hogy a legtöbb amerikai meg akarja majd magát szabadítani McRaven beteg Seal Team-jétől.

Meggyőződésem, hogy az al-Awlaki fia elleni támadás célja az volt, hogy megtanítsa a leckét; ha mártír akarsz lenni, akkor mártírrá tesszük a fiadat, az anyádat és a lányodat is.

Az ilyen terrort terrorért elég hatékony lehet. A Ronald Reagan években a pipogya, ál-cowboy elnök fegyvereket küldött Khomeini Ajatollahnak cserébe a Hezbollah által fogva tartott túszok szabadon bocsátásáért. Az oroszok egy másik úton vitték haza a túszaikat. A Szovjetunió nem fogadta el a fegyvert túszokért tervét. A KGB inkább szisztematikusan meggyilkolta a túszejtők unokatestvéreit, anyjukat és testvéreiket egyenként, míg a Hezbollah el nem engedte az összes orosz túszt.

Rakétával felrobbantani egy gyereket, akitől félünk, valóban megtanítja a leckét. De mit tanulnak belőle?

Jövőre Malia Obama 16 éves lesz. Remélhetőleg sohasem halljuk, hogy baja esik Malia-nak, míg az al-Kaida szóvivője kuncogva azt mondja: "Jóval felelősségteljesebb apának kellett volna lennie."

Greg Palast

Fotók Richard Rowley és Big Noise Films jóvoltából.

Név

3D nyomtató,50,432 Hz,1,51-es körzet,36,52-es körzet,1,5d,1,5G,1,6 órás munkanap,2,911,24,Aaron Swartz,1,Ábrahám,2,acél,5,adattárolás,11,adósság,21,Afganisztán,27,Afrika,137,agy,347,agykontroll,28,ájulás,1,Akasa-krónika,4,akkumulátor,89,alagút,1,alakváltó,1,alapjövedelem,25,Alaszka,26,Albánia,1,albínó,1,Alekszej Navalnij,3,Alex Jones,22,alga,3,Algéria,3,aligátor,1,alkímia,4,alkohol,7,állati tudatosság,42,állatvilág,597,allergia,14,álmatlanság,3,álom,55,alumínium,7,alvás,60,alvási paralízis,2,Amazonas,8,Amerika,1516,aminosav,1,amishok,1,amputáció,1,anarchia,1,Andrew Basiago,8,Anglia,463,angyal,11,animációs film,7,Anonymous,5,Antarktisz,92,antenna,1,antianyag,4,antibiotikum,9,antigravitáció,30,Antikrisztus,5,antioxidáns,1,Antonio Urzi,2,Anunnaki,25,anyagtudomány,97,anyaméh,3,anyatej,1,Apollo,7,arany,134,aranymetszés,2,árapály,3,arcfelismerés,8,arcolvasás,1,arcvakság,1,Argentína,35,Arisztotelész,1,árja faj,2,arkhónok,1,árnyékember,3,árnyember,3,árvíz,14,Asgardia,1,ASMR,1,ásvány,9,Asszíria,3,aszteroida,62,asztma,1,asztráltest,21,asztrológia,7,ateizmus,1,Atlantisz,39,átok,5,atombomba,95,atomenergia,83,atomok,6,átverés,1,aura,11,Ausztrália,197,Ausztria,30,autizmus,18,autó,36,autokrácia,1,avarok,2,azbeszt,1,Azerbajdzsán,3,Aztékok,29,Ázsia,48,Bábel tornya,2,babona,3,Bahama-szigetek,1,Bahrein,2,Bajkál-tó,1,baktérium,49,baleset,34,Balti-tenger,1,balzsamozás,1,Banglades,1,Bankrendszer,296,bányászat,36,barlang,42,barlangfestmény,7,barlangrajz,6,bázisugrás,1,Belgium,27,Belize,3,belső hang,7,Benedek pápa,27,bennszülött,1,bénulás,2,Bermuda-háromszög,6,beszéd,10,betegség,678,beton,1,Bhután,3,Biblia,96,Bilderberg,13,Bill Gates,19,bilokáció,1,biofegyver,1,biofoton,10,biogáz,2,biokerámia,1,biológia,2,biológiai fegyver,5,biológiai kor,2,biológiai memória,2,biológiai ritmus,5,bioprinter,2,biorobot,10,bioüzemanyag,9,blossom goodchild,6,Bob Dean,4,Bob Lazar,12,boldogság,25,Bolívia,22,bolygómérnökség,9,bor,3,Bosznia-Hercegovina,3,boszorkányság,10,Botswana,3,böjtölés,11,bölcsek köve,1,bőr,19,bőrszín,3,Brazília,84,Brbados,1,BRICS nemzetek,35,bronzkor,1,Buddha,18,buddhizmus,18,Bulgária,9,bunker,4,bűnözés,1,cannabis,83,Carl Sagan,17,Carrie Fisher,1,cenzúra,2,Ceres,1,cetfélék,1,Charlie Chaplin,1,chemtrail,14,Chile,37,chip,1,CIA,151,Ciprus,5,Costa Rica,7,cukor,20,cukorbetegség,20,csakra,7,család,1,családfakutatás,1,csapadék,2,Csecsenföld,2,Csehország,11,csend,1,Csernobil,8,csillagászat,294,csillagkapu,3,csillagkép,6,Csillaggyermek,3,csoda,8,csont,4,csontritkulás,2,Dagesztán,2,Dalai láma,12,Dánia,44,DARPA,18,Darwin,11,David Icke,12,David Wilcock,26,deepfake,6,déjà vu,1,Dél-Afrika,36,Dél-Amerika,1,Dél-Korea,42,demokrácia,7,démon,10,depresszió,30,diagnosztizálás,2,digitális pénz,78,digitális társadalom,12,diktátor,8,diktatúra,18,dimenziók,64,Dimitrij Medvegyev,2,dinoszauruszok,33,DNS,327,dogonok,1,dohányzás,18,dokumentumfilm,1094,dolmen,1,Donald Trump,121,döntés,2,drágakő,9,drón,63,druidák,1,dűne,1,Dzsibuti,2,dzsinn,1,Ebola,3,ébredés,3,Eckhart Tolle,5,Ecuador,24,édesítőszer,1,Edgar Mitchell,12,Edison,6,Edward Snowden,13,Egely György,6,egészség,795,éghajlat,176,ego,1,egyedüllét,3,Egyesült Arab Emírségek,16,Egyiptom,283,Einstein,85,ékírás,6,Eldorádó,1,elektromos áram,103,elektromos autó,143,elektromos hajó,4,elektromos impulzus,3,elektromos kerékpár,6,elektromos közlekedés,20,elektromos motor,14,elektromos repülőgép,6,elektromos roller,1,elektromos út,1,elektromos vonat,9,elektroszmog,44,élelmiszer,210,élet a halál után,159,életcél,7,elhízás,4,elme,2,elme kontroll,75,elmezavar,5,Elon Musk,55,élővilág,58,előző élet,15,elveszett nyelv,5,ember állat hibrid,5,ember idegen hibrid,30,emberáldozat,11,emberi faj,6,emberi jogok,3,emberi nyelv,38,emberi öngyulladás,2,emberi rekord,5,emberiség,216,emberkereskedelem,2,emlékezet,60,empátia,15,Enceladus,1,energia,113,energiafegyver,7,ENSZ,82,enzim,1,epilepszia,4,építészet,425,erdő,5,erdősítés,23,erdőtűz,3,ereklye,2,Erich Von Däniken,3,erkölcs,1,érrendszer,5,érzékelés,28,érzelmek,163,érzéstelenítés,1,Erzsébet királynő,5,ESA,38,esküvői ruha,1,esőerdő,20,Észak-Korea,35,északi fény,2,Északi-sark,16,Észtország,10,étel,195,Etiópia,14,Etruszkok,3,Eurázsia,6,Európa,287,Európai Űrügynökség,7,eurózóna,7,eutanázia,1,evolúció,112,évszakok,2,exobolygó,38,extrém időjárás,85,ezüst,7,fa,84,Facebook,4,fájdalom,33,fakír,1,FBI,53,FED,42,fegyver,39,fehér lyuk,1,fehérje,6,Fehéroroszország,6,fejlődés,331,fekete lyuk,53,feldolgozott étel,22,félelem,116,felemelkedés,1,fém,28,feminizmus,1,fenntartható gazdaság,16,fény,130,fényevés,1,fénygömb,5,fényjelenség,5,fénysebesség,19,fényterápia,10,fénytest,11,féregjárat,8,Ferenc Pápa,43,ferrofluid,1,fertőzés,2,fiatalság elixírje,17,film,359,filozófia,5,Finnország,37,fizika,104,fluorid,4,fóbia,5,fog,3,fogamzásgátló,1,fogyás,1,fokhagyma,2,folyadékmembrán,1,fosszília,4,fosszilis tüzelőanyag,39,fotó,74,foton,12,fotoszintézis,2,Föld,663,föld alatti város,10,földalatti bázis,44,földalatti tó,1,földcsuszamlás,3,földgáz,11,földönkívüliek,786,földrengés,96,Fönícia,1,Franciaország,200,frekvencia,34,frigyláda,1,furcsa hangok világszerte,24,fúzió,2,fúziós reaktor,26,függőség,11,Fülöp-szigetek,16,gabonakör,25,galaktikus föderáció,53,galaxis,76,gáz,22,genetika,238,génmanipuláció,19,génszerkesztés,4,geoglifa,10,George Orwell,2,geotermikus energia,4,gerinc,4,Ghána,3,giroszkóp,1,Gladio,1,gleccser,20,glifozát,5,Globális Fedezeti Számlák,2,globális felmelegedés,147,globális lehűlés,68,GMO,27,gnoszticizmus,1,gomba,28,gondolatátvitel,1,gondolatolvasás,15,gondolkodás,1,gonosz,15,gömbvillám,4,Görögország,67,grafén,11,gravitáció,39,gravitációs hullám,8,Grönland,19,Grúzia,2,Guatemala,17,Günther Wiechmann,1,gyémánt,20,gyermekfejlődés,255,gyermekmunka,2,gyógyítás,347,gyógynövény,86,gyógyszeripar,156,gyulladás,1,gyulladáscsökkentő,5,HAARP,19,háború,469,hacker,5,hadi fejlesztés,96,haj,5,hajó,2,hajóroncs,29,hajszín,4,halak,2,halál,117,halálközeli élmény,48,halhatatlanság,14,hallás,15,Halley -üstökös,1,hallucináció,16,hang,56,hangszer,1,hangterápia,6,harcművészet,11,harmadik szem,10,hatodik érzék,6,Hawaii,31,házasság,1,hazugság,4,hibernálás,8,hibrid faj,7,hidegháború,32,hidrogén,14,hidroponika,1,hieroglifa,12,higany,3,Himalája,9,hipnózis,11,hírek,1713,hírszerzés,3,hit,18,Hold,269,holdbázis,24,holdfogyatkozás,5,holdjáró,16,Hollandia,81,holografikus univerzum,29,hologram,15,Holt-tenger,4,homeopátia,1,Honduras,6,Hongkong,5,hormon,15,horpaszizom,1,Horvátország,12,humor,3,hunok,6,húrelmélet,4,hurrikán,7,húsevés,11,Húsvét-sziget,5,hüllő,21,Hüperborea,1,idegen elrablás,88,idegen lény,406,idegen technológia,304,idegsejt,11,idézet,3,idő,54,időgép,18,időhurok,1,időjárás,86,időjárás módosítás,53,időjárási fegyver,15,időkapszula,6,időkristály,1,időszámítás,2,időutazás,59,igazságszérum,1,III. Richárd,1,iker,2,ikerláng,3,ikrek,1,illat,12,illóolaj,6,illúzió,10,immunrendszer,46,immunterápia,1,implantátum,26,India,189,indián,16,indigó gyerekek,11,Indonézia,39,influenza,4,információ,11,ingyen energia,101,Inkák,17,inkarnáció,2,intelligencia,55,internet,71,intuíció,7,invázió,1,ionhajtómű,4,Irak,87,Iraki Kurdisztán,2,Irán,125,írás,7,irídium,1,Írország,20,iskola,62,ISON üstökös,1,ISS,58,Isten,172,Iszlám,7,ital,2,ITCCS,7,Izland,26,ízlelés,1,izom,1,Izrael,160,James Tyberonn,1,Japán,270,járvány,356,játék,6,jég,63,jéghegy,1,jégkorszak,22,Jemen,10,Jézus,60,jezsuita,1,jód,1,Joe Biden,32,jóga,5,jógi,2,Jordánia,15,jóslat,51,jövőbelátás,42,Jugoszlávia,2,Jupiter,37,kalóz,1,Kambodzsa,10,Kamerun,2,Kanada,129,Kanári-szigetek,3,kannibalizmus,1,káosz,2,kapcsolat,37,kapitalizmus,1,karma,8,karmikus kapcsolat,3,Kasmír,1,Katar,8,katonai technológia,124,kávé,1,Kazahsztán,6,Kazárok,1,Kelták,4,kémkedés,16,kemoterápia,6,kender,77,Kenya,10,kerámia,2,Kereszténység,92,Keshe Alapítvány,5,KGB,8,kiberháború,8,kibernetika,2,kiborg,4,kihalt faj,69,kiméra,3,Kína,631,kincs,16,kiropraktika,1,kísérlet,40,kísértet,12,kiterjesztett valóság,4,klímaváltozás,44,klónozás,21,kobold,1,Kobra,35,Kolumbia,32,kommunikáció,104,kondenzátor,1,Kongó,2,konkréció,1,koponya módosítás,1,korall,8,Koszovó,2,kőkorszak,1,kőkör,1,könyv,618,környezetszennyezés,242,környezetvédelem,201,Közép-Amerika,4,középkor,2,közlekedés,268,közösség,4,kráter,11,kreativitás,10,kreditrendszer,1,Kréta,1,Krím,4,kriogenika,1,kriptid,1,kriptovaluta,45,kristály,37,kristály gyerekek,9,kristálykoponya,6,kromoszóma,9,Kuba,9,kultúra,26,Kung-fu,1,kungfu,1,kutatás,79,Kuvait,8,kvantumfizika,161,kvazár,2,labirintus,2,Laosz,3,lapos Föld,4,látás,52,láthatatlanság,4,látomás,5,Laura Eisenhower,13,láva,3,lávacső,1,láz,1,lebegésterápia,1,LED,8,léggömb,4,léghajó,6,légkör,27,légzés,13,lélek,123,lélekcsoport,2,lélektárs,1,lélekvándorlás,12,lelki fejlődés,422,Lemúria,3,Lengyelország,57,létezés,8,Lettország,1,levegő,69,levitáció,7,lézer,54,Li-Fi,1,Libanon,13,Líbia,22,lítium,1,Litvánia,1,Livánia,1,Lukács Béla,1,Luxemburg,5,Madagaszkár,1,madár,23,magány,13,mágia,8,mágnes,2,mágneses mező,83,mágneses portál,1,mágus,1,Magyarország,174,magyarság eredete,9,Maja leletek,50,maja naptár,5,májbetegség,2,majom,1,Malajzia,12,Mali,1,Málta,5,mamut,10,Mandela effektus,4,manipuláció,13,manó,1,Marokkó,4,Mars,217,Mars Curiosity,21,Marshall-szigetek,2,marsjáró,19,masszázs,1,matematika,19,mátrix,10,Matthew Ward,4,Mauritánia,1,Mauritius,3,meddőség,1,média,75,meditáció,131,médium,4,megalit,37,megfigyelés,40,megnyúlt koponyák,20,megtermékenyítés,7,megújuló energia,161,megvilágosodás,15,méhek,12,memória,64,menedék,2,mentális betegség,42,mennyország,57,méregtelenítés,7,mérés,3,mérgezés,35,Merkúr,14,messiás,2,mesterséges anyaméh,2,mesterséges intelligencia,230,metaanyag,2,meteor,67,meteor Kuba,2,meteor oroszországban,5,Mexikó,144,mezoamerika,8,Mezopotámia,12,Mianmar,2,mike quinsey,10,mikroba,3,mikrohullám,4,Minósz,1,mitológia,4,mítosz,6,mkultra,17,Mongólia,4,Monsanto,27,Mooji,10,morgellon,2,multiverzum,26,múmia,93,munka,30,mutáció,12,műanyag,95,műhold,98,műtét,5,művészet,208,nagylábú,7,Namíbia,1,nanotechnológia,38,Nap,258,napciklus,6,napelem,53,napenergia,164,napfény,106,napfogyatkozás,14,napfolt,11,napkitörés,10,Naprendszer,203,napszél,20,naptár,1,NASA,395,NATO,65,Nazca-kultúra,2,Nazca-vonalak,15,Nefilim,5,nehézfém,6,Neil Keenan,3,nemesfém,13,Németország,348,nemiség,3,Nepál,8,Neptunusz,13,népvándorlás,5,NESARA,3,neuron,5,neutrínó,1,nevetés,3,Niels Bohr,1,Nigéria,10,Nissan,1,nitrogén,1,Norvégia,50,Nostradamus,11,növények,276,növényvédőszer,41,NSA,28,nukleáris energia,58,nullponti energia,1,nyersétel,14,nyomtató,3,Obama,51,obeliszk,1,obszervatórium,5,óceán,86,okkultizmus,5,okostelefon,41,oktatás,65,olaj,62,olajfüggőség,31,Olaszország,197,Olmékok,5,oltás,178,Omán,3,omniverzum,1,online tv,5,OPPT,4,optikai csalódás,1,orákulum,1,organikus,1,orgon energia,3,óriások,28,Orionidák,1,Oroszország,752,oxigén terápia,1,ózonréteg,5,önbecsülés,3,önellátás,2,önismeret,319,önkényuralom,2,önvezető autó,32,önvezető motor,1,őrangyal,1,ördög,8,ördögűzés,8,öregedés,67,Örményország,5,örök élet,9,örök fiatalság,20,öröklés,1,öröklődés,31,ősi civilizációk,448,ősi gyógyítók,5,ősi szöveg,71,ősi technológia,189,ősi viselet,2,őslakos,20,ősrobbanás,22,őssejt,23,összeesküvés-elmélet,2,ötvözet,1,özönvíz,8,Pakisztán,16,Palesztina,26,Panama,5,Pangea,1,pánpszichizmus,3,pánspermia,2,papír,6,Pápua Új-Guinea,6,paradoxon,1,Paraguay,1,paranormális,111,parazita,1,pareidolia,1,párhuzamos univerzum,34,Paul T. Hellyer,4,Pentagon,79,pénz,421,permafroszt,1,Peru,96,perzsák,2,Phobos,3,pihenés,1,piramis,123,platina,4,plazma,10,Plejádok,4,Plútó,3,pokol,10,polgárháború,2,Polinézia,3,politika,2,poltergeist,3,pólusváltás,14,Popper Péter,1,porördög,1,portál,1,Portugália,23,prekogníció,4,prófécia,32,propaganda,10,protézis,1,Proxima Centauri,2,pszichiátria,8,pszichikai erő,14,pszichokinézis,7,pszichológia,70,Puerto Rico,10,pulzár,1,rabszolgaság,9,radioaktív,11,rákbetegség,158,rakéta,1,reaktor,2,régészet,941,reiki,1,reinkarnáció,35,rejtélyek,686,rémálom,1,rendőrállam,75,replikátor,1,reptilián,17,repülés,223,repülő autó,6,repülő humanoid,2,rezgés,18,robot,29,robotok,151,ródium,1,Római Birodalom,82,Románia,18,Roswell,39,rovarok,3,rovarölő,8,rovásírás,4,röntgenlátás,1,Rudolf Steiner,1,Rúmí,1,rúnaírás,2,Rupert Sheldrake,1,Russell Brand,1,ruténium,1,Sabrina Pasterski,1,Salamon király,2,Salvador,3,sámánok,10,sárkányok,2,sarki fény,12,Sátán,16,sav,1,schumnann frekvencia,6,sci-fi,216,sellő,7,shaolin,1,sheldan nidle,13,shelley young,1,Shogun Amona,1,sírkamrák,8,sivatag,48,Skandinávia,1,skizofrénia,3,Skócia,21,smaragd,1,só,21,sors,2,sótalanítás,9,sötét anyag,18,sötét energia,5,Spanyolország,108,spiritualitás,373,sport,39,Srí Lanka,3,Star Trek,13,Star Wars,8,Stephen Bassett,5,Stephen Hawking,16,Steve Quayle,1,Stonehenge,12,stressz,44,sugárzás,58,sumérok,14,suttogás,1,suzanne lie,2,Svájc,59,Svédország,67,szabad akarat,7,szabadkőműves,1,szabadság,8,szag,12,szaglás,4,számítástechnika,175,számmisztika,1,szamuráj,2,szaporodás,6,szarkofág,12,Szaturnusz,33,Szaúd-Arábia,70,szavak,1,szegénység,14,szekta,5,Szelei Magdolna,6,szélenergia,61,szellem,11,szellemek,86,szellemváros,1,szem,59,szembetegség,25,személyiség,1,személyiségteszt,9,személyiségzavar,1,szén,1,szén-dioxid,18,szent geometria,1,Szerbia,12,szerelem,12,szeretet,58,szerotonin,1,szertartás,2,szerv implantátum,9,szerzetes,1,szfinx,10,sziámi iker,1,sziámi ikrek,2,Szibéria,56,Szicília,3,sziget,4,sziklarajz,11,szimbiózis,1,Szingapúr,25,szinkronicitás,5,színlátás,3,színpszichológia,2,színterápia,2,szintetikus üzemanyag,11,Szíria,187,szív,56,szkíták,9,Szlovákia,3,Szlovénia,4,szoftver,2,Szomália,2,szorongás,17,Szovjetunió,88,szökőár,12,Szudán,7,szuperkontinens,10,szupernóva,6,szülés,10,születés,41,Tádzsikisztán,1,Tajvan,17,találmány,42,táltos,1,tanítások,38,tanulás,58,Tanzánia,3,táplálkozás,97,tarot,1,társadalom,146,távolbalátás,31,technológia,1331,tej,5,tektonikus lemez,4,telekinézis,4,telepátia,49,teleportálás,15,teleszkóp,37,telomer,9,temetkezés,2,tengeralattjáró,24,tengervíz,244,teremtés,42,terhesség,4,téridő,19,térkép,6,térmeghajtás,2,természet,462,természetfeletti,59,természetvédelem,61,terraformálás,1,terrorcsoport,12,tervezett elavulás,2,Tesla,97,testbeszéd,1,testelhagyás,6,testen kívüli élmény,19,testhőmérséklet,4,testmódosítás,4,testmozgás,12,testsúly,1,tetoválás,6,Thaiföld,20,Tibet,22,Timbuktu,1,Titán,1,titkos tanítások,2,titkos társaságok,265,titkos űrprogram,134,tó,1,tobozmirigy,9,Toltékok,2,Tonga,1,torinói lepel,2,tornádó,9,torpedó,1,tömegmédia,65,Törökország,121,történelem,1180,törzs,1,transzhumanizmus,9,transzplantáció,1,Trianon,4,tudat,114,tudatalatti,79,tudatmódosítás,20,tudatos álom,28,tudatosság,786,tudomány,1203,túlnépesedés,9,túlvilág,144,Tunézia,1,tüdőbetegség,20,tündérek,1,Türkmenisztán,2,tűz,5,tűzönjárás,1,ufo,889,UFO felfedés,103,UFO vadászok,7,ufo-afrika,4,ufo-amerika,401,ufo-ausztrália,7,ufo-ázsia,29,ufo-budapest,1,ufo-cikkek,2,ufo-egyéb,20,ufo-európa,113,ufo-fotók,9,ufo-magyar,6,ufo-oroszország,20,Uganda,1,új,10907,új pénzügyi rendszer,174,Új-Zéland,37,újrahasznosítás,65,Ukrajna,87,ultrahang,9,Univerzum,254,Uránusz,11,Uri Geller,1,Uriel,1,Uruguay,5,uso,10,utazás,7,űrállomás,45,űrbányászat,3,Üreges Föld,28,űrfegyver,5,űrháború,12,űrhaderő,2,űrkutatás,665,űrlift,2,űrsikló,2,űrszemét,11,űrtechnológia,234,űrutazás,163,űrverseny,10,üstökös,21,üveg,14,üzenetek,63,vakcina,180,vakság,4,választás,2,Valiant Thor,1,vallás,259,valóság,46,vámpír,5,Vatikán,95,vécé,1,vécépapír,2,vegetáriánus,12,végítélet,3,Végjáték,26,végtelen,1,vegyi anyag,68,vegyi fegyver,13,véletlen,1,Venezuela,43,Vénusz,30,vér,41,vércsoport,5,vertikális gazdálkodás,2,veszélyeztetett faj,7,vezeték nélküli áram,2,videó,9705,videojáték,17,Vietnam,18,viking,16,Világgazdasági Fórum,11,világítás,1,világkormány,2,világvége,15,villám,28,virtuális valóság,14,vírus,241,vitamin,20,víz,369,vízenergia,13,vízesés,1,víznyelő,13,Vlagyimir Putyin,26,vonat,9,vulkán,12,vulkánkitörés,88,Wi-Fi,16,WikiLeaks,33,x-akták,21,zaj,5,Zambia,1,zene,60,zeneipar,4,Zimbabwe,4,Zsidóság,24,
ltr
item
Új Világtudat | Az Élet Más Szemmel: A drón csendőr - Obama piszkos háborúi
A drón csendőr - Obama piszkos háborúi
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgdCMULgbf7WWVjDijvlvncE3Uf4-4MkEsiQglcMJRiwueDt0G6rftblHFDVfuFpV-fK-DCNhnU1_J-WrKkjmZr3eYMy7LaK2gRV9vr0kf0Q8gUmYlmqh2NzPqGeCWrY-TFjXQa2FuE-HU/s1600/richard+rowley-piszkos+h%C3%A1bor%C3%BAk-%C3%BAj+vil%C3%A1gtudat.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgdCMULgbf7WWVjDijvlvncE3Uf4-4MkEsiQglcMJRiwueDt0G6rftblHFDVfuFpV-fK-DCNhnU1_J-WrKkjmZr3eYMy7LaK2gRV9vr0kf0Q8gUmYlmqh2NzPqGeCWrY-TFjXQa2FuE-HU/s72-c/richard+rowley-piszkos+h%C3%A1bor%C3%BAk-%C3%BAj+vil%C3%A1gtudat.jpg
Új Világtudat | Az Élet Más Szemmel
https://ujvilagtudat.blogspot.com/2013/06/a-dron-csendor-obama-piszkos-haborui.html
https://ujvilagtudat.blogspot.com/
https://ujvilagtudat.blogspot.com/
https://ujvilagtudat.blogspot.com/2013/06/a-dron-csendor-obama-piszkos-haborui.html
true
6773355663696938213
UTF-8
Loaded All Posts Nincs ilyen bejegyzés MEGNÉZEM Tovább Válasz Válasz elvetése Törlés By Kezdőlap OLDALAK BEJEGYZÉSEK Mindet megnézem TOVÁBBI CIKKEK CÍMKE ARCHÍV KERESÉS MINDEN BEJEGYZÉS Nincs ilyen bejegyzés Vissza a kezdőlapra Vasárnap Hétfő Kedd Szerda Csütörtök Péntek Szombat Vas Hét Ke Sze Csüt Pén Szo Január Február Marcius Aprilis Május Június Július Augusztus Szeptember Október November December Jan Feb Már Ápr Máj Jún Júl Aug Szep Okt Nov Dec éppen most 1 perce $$1$$ perce 1 órával ezelőtt $$1$$ órával ezelőtt Tegnap $$1$$ nappal ezelőtt $$1$$ héttel ezelőtt több mint 5 hete Követők Követés THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy