Uri Geller titkos CIA kém volt? - Ezt állítja egy új BBC dokumentumfilm

Leginkább úgy ismerjük, mint a kanálhajlítót, aki Michael Jacksonnal barátkozott, akit a kritikusai sarlatánnak bélyegeztek, jelenleg azonba...

Leginkább úgy ismerjük, mint a kanálhajlítót, aki Michael Jacksonnal barátkozott, akit a kritikusai sarlatánnak bélyegeztek, jelenleg azonban úgy tűnik, hogy Uri Gellernek volt egy másik élete is, mint CIA kém.

A BBC új dokumentumfilmje szerint pszichikus erejét használta, hogy megpróbáljon titkos szovjet számítógépes nyilvántartásokat törölni.

Azt állítják, hogy megpróbált leállítani egy katonai radart, és befolyásolni egy orosz tárgyaló elméjét a genfi Hidegháborús fegyvertárgyalások alatt, béke üzeneteket sugározva a fejébe.
Az izraeli születésű showman élete tele van elképesztő állításokkal. Az évek során a trükkjei zavarba ejtették a tudósokat, és feldühítette riválisait.

A BBC filmje, melyet még ebben az évben fognak sugározni azt állítja, hogy Gellert a nyugati titkosszolgálatok alkalmazták annak érdekében, hogy segítsen megőrizni a kommunista ellenséggel szembeni előnyüket.

Az Uri Geller titkos élete - Pszichikai kém? című filmben a filmrendező Vikram Jayanti számos tudóssal beszélt, hírszerzőkkel, washingtoni és Pentagon bennfentesekkel. Többen megerősítették, hogy az amerikai hatóságok használták - és lehet, hogy még jelenleg is - a 66 éves Gellert.

"Megpróbáltam végrehajtani küldetéseket, melyek pozitívak voltak. Nem sötét dolgokat," - mondta Geller az állítólagos kém másodkarrierjéről.


Szóval mit is csinált? Hogyan csinálta ez az ember - aki sokak szerint nem is volt képes meghajlítani egy villát egy mágnes elrejtése nélkül a kezével - hogy rabul ejtette az amerikai kémfőnököket?

Az egész Izraelben kezdődött, ahol Geller nevelkedett. Mint fiatal férfi egy népszerű szórakozóhelyen elme olvasást végzett, ezzel felkeltette a Moszad titkosszolgálat érdeklődését, mivel túl akartak járni az arab szomszédok eszén.

Ezzel egyidejűleg Amerikában is látták benne a potenciált az amerikai tudósok, akik paranormális képességeit kutatták.

A Stanford Kutatóintézet Kaliforniában gyakran titkos CIA kutatások helyszíne volt a hetvenes évek elején az amerikai kormány számára, melyben azt vizsgálták, hogy a pszichikus erőt hogyan lehet katonai célokra hasznosítani - Washingtonban hitték, hogy a Kreml már vizsgálódik ugyanezen a területen.

A Gellerrel folyó kutatás magasabb sebességre kapcsolt egy 4800 kilométerre lévő titkos CIA kapcsolattal történt beszélgetés után, melyben Uri pontos anatómiai illusztrációt adott az ügynökről, aki az asztalnál ült a távolban.

Látszólag hihetetlen telepatikus képességei miatt Geller a paranormális jelenségek plakátfiúja lett. Több hónapot töltött bedrótozva laboratóriumi tesztekkel, és - a dokumentumfilm szerint - az eredmények meggyőzték a tudósokat, hogy valóban speciális képességekkel rendelkezik.

Például képes volt kitalálni az ábécé beűit, amire más emberek gondoltak. Mielőtt az amerikaiak eldöntötték, hogy mit kezdjenek vele, sürgették az Izraelnek való szolgálatra.

Addig egyetlen hétköznapi munkát végzett el, amikor Moshe Dayan izraeli védelmi miniszternek segített megtalálni a kertjében rejtőző eltemetett régészeti leleteket.

De miután kipróbálta magát, a Moszad később felvette egy illegális munkára.

Önéletrajzának írója Jonathan Margolis szerint 1976-ban egy izraeli ügynök mondott Gellernek egy pár számot, és egy bizonyos időpontban a következő napon ezekre a számokra kellett koncentrálnia, és azt kellett gondolnia, hogy "Törni, törni, törni".

Geller számára ismeretlen volt, de arra kérték, hogy kulcsfontosságú szerepet játsszon egy vakmerő és titkos műveletben, melyben izraeli kommandósok 102 túszt mentettek ki egy palesztin terroristák által elfoglalt repülőgépről, akik Ugandában, az Entebbe repülőtéren voltak.

A krízis akkor kezdődött, amikor az Air France járata Izraelből Párizsba repült 250 emberrel a fedélzetén, melyet eltérítettek. A rajtaütés az Izrael vezette 200 fős elit csapattal sikeres volt.

Geller szerepe? A számok amiket kapott, mint később elmondta, kapcsolatban álltak egy radarállomással, melyet a kommandósoknak harcképtelenné kellett tenniük, hogy a terroristákat meglepjék.


Margolis elmondta, hogy a fegyvertudós Eldon Byrd azt állította, hogy a Moszad titokban Gellert egy utasszállító gépre vitte, hogy átrepüljön Szíria felett. Azt akarták, hogy lokalizálja a feltételezett atomerőművet a "pszichikus benyomásai" használatával. Persze megtalálták, mondta Byrd, és a Moszad ennek megfelelően nem sokkal azután lebombázta.

Ekkorra az amerikaiak azt akarták, hogy Uri Geller nekik dolgozzon.

Volt egy CIA ügynök Mexikóban, akit egyszerűen csak Mike-nak ismertek, aki észrevette Gellerben a potenciált, különösen Mexikóban, ahol abban az időben a KGB ügynökök száma megemelkedett, és ahol Geller hatalmas sztár lett.

Mike azt is tudta, hogy az érkező elnököt, Jimmy Cartert érdekelték a paranormális jelenségek. Itt volt a megfelelő lehetőség a CIA számára.

"Arra használtak, hogy töröljem az Aeroflot repülőgépeken a KGB ügynököknél lévő floppy lemezeket, akik diplomata táskával utaztak nyugatra," - állítja Geller. "Ott ültem, és azokra az aktatáskákra koncentráltam."

"Úgy gondolom sikeres lehettem, mivel a CIA srácok egyre többször és többször kértek meg." Margolis elmondta, hogy a CIA elvitte a sivatagba Gellert, hogy lássa, tud-e az elméje erejével modell kémrepülőgépeket irányítani.

Uri azt mondta: "Ez is sikerült. Szerettem csinálni... annyira James Bondos volt."

A 007-es ügynökkel ellentétben Uri nem volt hajlandó ölni, mondta.

Így nem volt hajlandó a CIA azon kérésének eleget tenni, hogy használja pszichikus erejét egy disznó szívének megállítására. Geller szerint egyértelmű volt, hogy a szív, amire végül is gondoltak, az Jurij Andropové volt, a KGB akkori vezetőjéé.

Margolis szerint a CIA arra is kérte Gellert, hogy sugározzon lelki üzenetet Carter elnök agyába, hogy rávegye a CIA paranormális programjának finanszírozására.

Túl nevetségesen hangzik? Talán. De ez akkor volt, amikor a hidegháborús feszültség az egekbe szökött, és egy aggódó Fehér Ház, a titkosszolgálatok készen álltak, hogy olyan technikákat finanszírozzanak, melyekkel harcolhatnak Oroszországgal szemben.

Természetesen vitathatatlan, hogy Geller a Fehér Ház vendége volt Carter 1977-es beiktatásán. A New York Times arról is beszámolt, hogy röviddel hivatalba lépése után Carter megrendelt egy magasszintű jelentést a szovjetek részvételéről a pszichikai kutatásokban.

Egy évtizeddel később az új film szerint Geller még mindig előnynek számított, amikor Max Kampelman amerika legjobb nukleáris fegyverkezési főtárgyaló nagykövetével repült Genfbe, a fegyverzetcsökkentési tárgyalásokra. A vacsora előtti éjszakán Geller "pozitív gondolatokat" sugárzott a szovjet főtárgyaló elméjébe.

Másnap a aszovjet elnök Mihail Gorbacsov bejelentette, hogy azt tervezi, hogy megszabadítja Európát a  közepes hatótávolságú nukleáris rakétáktól. A pozitív gondolkodás hatalma, vagy véletlen egybeesés?

23 év, és a becslések szerint 20 millió dollár elköltése után, melyet a potenciális pszichikai kémek felkutatására használtak, Bill Clinton hivatalosan felszámolta a paranormális kutatatást 1995-ben, és két évvel később sok dokumentum titkosítását feloldották.

De Vikram Jayanti BBC filmkészítő szerint vannak olyan emberek, akik meg vannak győződve, hogy a CIA titokban tovább folytatta a pszichikus munkát.

Azt mondja: "A volt amerikai szenátusi tanácsadó, aktív külföldi hírszerző azt mondta nekem, hogy ahelyett, hogy leállították volna, az amerikaiak továbbra is használtak pszichikus kémeket sötét célokra."

Geller ezzel párhuzamosan folytatta showbiznisz karrierjét, és Michael Jackson legjobb embere volt, most Berkshire-ben, egy kastélyban él. Van egy 1976-os Cadillac-je, több ezer meghajlított evőeszközzel feldíszítve. Anyagilag mindig ügyesnek bizonyult, kihasználva erejét.

Lenyűgöző képességeit Sir Val Duncan is csodálta, a Rio Tinto Zinc brit bányavállalat főnöke, és a mexikói elnök, Jose Lopez Portillo, akik meghívták őt, hogy használja képességeit a küszködő országok olajiparában.

Csakúgy, mint a szíriai atomerőműnél, Geller átrepült a Mexikói-öböl felett egy helikopterrel, rámutatva azokra a helyekre, ahol úgy gondolta, meg kell próbálni olajat fúrni. Jutalma az volt, hogy tiszteletbeli állampolgárságot kapott, és egy aranyozott, ezüstözött pisztolyt Portillo-tól.

Talán rájött, hogy a legjobb módja annak, hogy szívfájdalmat okozzon a nyilvánosságnak, amikor nem volt hajlandó egy titkos kormányzati szerepben dolgozni, ahogy ő mondja, "újra aktiválták" 9/11 után.

Megkérdezték a BBC film állításáról, hogy továbbra is szemérmes-e. Mindössze ennyit mondott: "Megpróbáltam pozitívan végrehajtani a küldetéseket."

Jayanti filmje azt sugallja, Geller lehetett az 50 médium egyike, akiket a nyugati hatalmak használtak arra, hogy megpróbálják megtalálni a menekülő Osama Bin Ladent. Ez nem fogja meglepni a katonai szakértőket. Az amerikai kémfőnök úgy ismert, aki megpróbál bármit, hogy túljárjon az ellenség eszén.

Hírszerző tisztek ráadásul arra is kiképezték az embereket, hogy úgy öljenek meg egy kecskét, hogy csak bámulják őket. Ez része volt a pszichikai eszköznek, az úgynevezett "távolba nézésnek", melyben megtanították az embereket több ezer kilométerre lévő dolgokat látni.

Az utolsó szavakat mondja el maga Jayanti, aki több magas rangú CIA alkalmazottal is beszélt. Azt mondja: "Sok ember úgy gondolja, hogy Uri Geller egy csaló, sok ember azt gondolja, hogy egy szélhámos, ugyanakkor van a tetteinek egy olyan története, melyet senki sem tud megmagyarázni."

dailymail

Név

3D nyomtató,50,432 Hz,1,51-es körzet,37,52-es körzet,1,5d,1,5G,1,6 órás munkanap,2,911,24,Aaron Swartz,1,Ábrahám,2,acél,5,adattárolás,11,adósság,21,Afganisztán,27,Afrika,137,agy,348,agykontroll,28,ájulás,1,Akasa-krónika,4,akkumulátor,90,alagút,1,alakváltó,1,alapjövedelem,25,Alaszka,26,Albánia,1,albínó,1,Alekszej Navalnij,3,Alex Jones,22,alga,3,Algéria,3,aligátor,1,alkímia,4,alkohol,7,állati tudatosság,42,állatvilág,599,allergia,14,álmatlanság,3,álom,55,alumínium,7,alvás,60,alvási paralízis,2,Amazonas,8,Amerika,1517,aminosav,1,amishok,1,amputáció,1,anarchia,1,Andrew Basiago,8,Anglia,463,angyal,11,animációs film,7,Anonymous,5,Antarktisz,92,antenna,1,antianyag,4,antibiotikum,9,antigravitáció,30,Antikrisztus,5,antioxidáns,1,Antonio Urzi,2,Anunnaki,25,anyagtudomány,98,anyaméh,3,anyatej,1,Apollo,7,arany,134,aranymetszés,2,árapály,3,arcfelismerés,8,arcolvasás,1,arcvakság,1,Argentína,36,Arisztotelész,1,árja faj,2,arkhónok,1,árnyékember,3,árnyember,3,árvíz,14,Asgardia,1,ASMR,1,ásvány,9,Asszíria,3,aszteroida,62,asztma,1,asztráltest,21,asztrológia,8,ateizmus,1,Atlantisz,39,átok,5,atombomba,95,atomenergia,83,atomok,6,átverés,1,aura,11,Ausztrália,197,Ausztria,30,autizmus,18,autó,36,autokrácia,1,avarok,2,azbeszt,1,Azerbajdzsán,3,Aztékok,29,Ázsia,48,Bábel tornya,2,babona,3,Bahama-szigetek,1,Bahrein,2,Bajkál-tó,1,baktérium,49,baleset,34,Balti-tenger,2,balzsamozás,1,Banglades,1,Bankrendszer,296,bányászat,36,barlang,42,barlangfestmény,7,barlangrajz,6,bázisugrás,1,Belgium,27,Belize,3,belső hang,7,Benedek pápa,27,bennszülött,1,bénulás,2,Bermuda-háromszög,6,beszéd,10,betegség,678,beton,1,Bhután,3,Biblia,96,Bilderberg,13,Bill Gates,19,bilokáció,1,biofegyver,1,biofoton,10,biogáz,2,biokerámia,1,biológia,2,biológiai fegyver,5,biológiai kor,2,biológiai memória,2,biológiai ritmus,5,bioprinter,2,biorobot,10,bioüzemanyag,9,blossom goodchild,6,Bob Dean,4,Bob Lazar,12,boldogság,25,Bolívia,22,bolygómérnökség,9,bor,3,Bosznia-Hercegovina,3,boszorkányság,10,Botswana,3,böjtölés,11,bölcsek köve,1,bőr,19,bőrszín,3,Brazília,84,Brbados,1,BRICS nemzetek,35,bronzkor,1,Buddha,18,buddhizmus,18,Bulgária,9,bunker,4,bűnözés,1,cannabis,83,Carl Sagan,17,Carrie Fisher,1,cenzúra,2,Ceres,1,cetfélék,1,Charlie Chaplin,1,chemtrail,14,Chile,38,chip,1,CIA,151,Ciprus,5,Costa Rica,7,cukor,20,cukorbetegség,20,csakra,7,család,1,családfakutatás,1,csapadék,2,Csecsenföld,2,Csehország,11,csend,1,Csernobil,8,csillagászat,294,csillagkapu,3,csillagkép,6,Csillaggyermek,3,csoda,8,csont,4,csontritkulás,2,Dagesztán,2,Dalai láma,12,Dánia,44,DARPA,18,Darwin,11,David Icke,12,David Wilcock,26,deepfake,6,déjà vu,1,Dél-Afrika,36,Dél-Amerika,1,Dél-Korea,42,demokrácia,7,démon,10,depresszió,30,diagnosztizálás,2,digitális pénz,78,digitális társadalom,12,diktátor,8,diktatúra,18,dimenziók,64,Dimitrij Medvegyev,2,dinoszauruszok,33,DNS,327,dogonok,1,dohányzás,18,dokumentumfilm,1096,dolmen,1,Donald Trump,121,döntés,2,drágakő,9,drón,63,druidák,1,dűne,1,Dzsibuti,2,dzsinn,1,Ebola,3,ébredés,3,Eckhart Tolle,5,Ecuador,24,édesítőszer,1,Edgar Mitchell,12,Edison,6,Edward Snowden,13,Egely György,6,egészség,795,éghajlat,176,ego,1,egyedüllét,3,Egyesült Arab Emírségek,16,Egyiptom,283,Einstein,85,ékírás,6,Eldorádó,1,elektromos áram,104,elektromos autó,144,elektromos hajó,4,elektromos impulzus,3,elektromos kerékpár,6,elektromos közlekedés,20,elektromos motor,14,elektromos repülőgép,6,elektromos roller,1,elektromos út,1,elektromos vonat,9,elektroszmog,44,élelmiszer,210,élet a halál után,159,életcél,7,elhízás,4,elme,2,elme kontroll,75,elmezavar,5,Elon Musk,56,élővilág,59,előző élet,15,elveszett nyelv,5,ember állat hibrid,5,ember idegen hibrid,30,emberáldozat,11,emberi faj,6,emberi jogok,3,emberi nyelv,38,emberi öngyulladás,2,emberi rekord,5,emberiség,216,emberkereskedelem,2,emlékezet,61,empátia,15,Enceladus,1,energia,113,energiafegyver,7,ENSZ,82,enzim,1,epilepszia,4,építészet,425,erdő,5,erdősítés,23,erdőtűz,3,ereklye,2,Erich Von Däniken,3,erkölcs,1,érrendszer,5,érzékelés,28,érzelmek,163,érzéstelenítés,1,Erzsébet királynő,5,ESA,38,esküvői ruha,1,esőerdő,20,Észak-Korea,35,északi fény,2,Északi-sark,16,Észtország,10,étel,196,Etiópia,14,Etruszkok,3,Eurázsia,6,Európa,287,Európai Űrügynökség,7,eurózóna,7,eutanázia,1,evolúció,112,évszakok,2,exobolygó,38,extrém időjárás,85,ezüst,7,fa,84,Facebook,4,fájdalom,33,fakír,1,FBI,53,FED,42,fegyver,39,fehér lyuk,1,fehérje,6,Fehéroroszország,6,fejlődés,331,fekete lyuk,53,feldolgozott étel,23,félelem,116,felemelkedés,1,fém,28,feminizmus,1,fenntartható gazdaság,16,fény,130,fényevés,1,fénygömb,5,fényjelenség,5,fénysebesség,19,fényterápia,10,fénytest,11,féregjárat,8,Ferenc Pápa,43,ferrofluid,1,fertőzés,2,fiatalság elixírje,17,film,359,filozófia,5,Finnország,37,fizika,105,fluorid,4,fóbia,5,fog,3,fogamzásgátló,1,fogyás,1,fokhagyma,2,folyadékmembrán,1,fosszília,4,fosszilis tüzelőanyag,39,fotó,74,foton,12,fotoszintézis,2,Föld,664,föld alatti város,10,földalatti bázis,44,földalatti tó,1,földcsuszamlás,3,földgáz,11,földönkívüliek,786,földrengés,96,Fönícia,1,Franciaország,200,frekvencia,34,frigyláda,1,furcsa hangok világszerte,24,fúzió,2,fúziós reaktor,26,függőség,11,Fülöp-szigetek,16,gabonakör,25,galaktikus föderáció,53,galaxis,76,gáz,22,genetika,238,génmanipuláció,19,génszerkesztés,4,geoglifa,10,George Orwell,2,geotermikus energia,4,gerinc,4,Ghána,3,giroszkóp,1,Gladio,1,gleccser,20,glifozát,5,Globális Fedezeti Számlák,2,globális felmelegedés,147,globális lehűlés,68,GMO,27,gnoszticizmus,1,gomba,28,gondolatátvitel,1,gondolatolvasás,15,gondolkodás,1,gonosz,15,gömbvillám,4,Görögország,67,grafén,11,gravitáció,39,gravitációs hullám,8,Grönland,19,Grúzia,2,Guatemala,17,Günther Wiechmann,1,gyémánt,20,gyermekfejlődés,256,gyermekmunka,2,gyógyítás,347,gyógynövény,86,gyógyszeripar,156,gyorsétel,1,gyulladás,1,gyulladáscsökkentő,5,HAARP,19,háború,469,hacker,5,hadi fejlesztés,96,haj,5,hajó,2,hajóroncs,29,hajszín,4,halak,2,halál,117,halálközeli élmény,48,halhatatlanság,14,hallás,15,Halley -üstökös,1,hallucináció,16,hang,56,hangszer,1,hangterápia,6,harcművészet,11,harmadik szem,10,hatodik érzék,6,Hawaii,31,házasság,1,hazugság,4,hibernálás,8,hibrid faj,7,hidegháború,32,hidrogén,14,hidroponika,1,hieroglifa,12,higany,3,Himalája,9,hipnózis,11,hírek,1714,hírszerzés,3,hit,19,Hold,269,holdbázis,24,holdfogyatkozás,5,holdjáró,16,Hollandia,81,holografikus univerzum,29,hologram,15,Holt-tenger,4,homeopátia,1,Honduras,6,Hongkong,5,hormon,15,horpaszizom,1,Horvátország,12,humor,3,hunok,7,húrelmélet,4,hurrikán,7,húsevés,11,Húsvét-sziget,5,hüllő,21,Hüperborea,1,idegen elrablás,88,idegen lény,406,idegen technológia,304,idegsejt,11,idézet,3,idő,55,időgép,18,időhurok,1,időjárás,86,időjárás módosítás,53,időjárási fegyver,15,időkapszula,6,időkristály,1,időszámítás,2,időutazás,59,igazságszérum,1,III. Richárd,1,iker,2,ikerláng,3,ikrek,1,illat,12,illóolaj,6,illúzió,10,immunrendszer,46,immunterápia,1,implantátum,26,India,189,indián,17,indigó gyerekek,11,Indonézia,39,influenza,4,információ,11,ingyen energia,101,Inkák,17,inkarnáció,2,intelligencia,55,internet,71,intuíció,7,invázió,1,ionhajtómű,4,Irak,87,Iraki Kurdisztán,2,Irán,125,írás,7,irídium,1,Írország,20,iskola,62,ISON üstökös,1,ISS,58,Isten,173,Iszlám,7,ital,2,ITCCS,7,Izland,26,ízlelés,1,izom,1,Izrael,160,James Tyberonn,1,Japán,270,járvány,356,játék,6,jég,63,jéghegy,1,jégkorszak,22,Jemen,10,Jézus,60,jezsuita,1,jód,1,Joe Biden,32,jóga,5,jógi,2,Jordánia,15,jóslat,51,jövőbelátás,42,Jugoszlávia,2,Jupiter,37,kalóz,1,Kambodzsa,10,Kamerun,2,Kanada,129,Kanári-szigetek,3,kannibalizmus,1,káosz,2,kapcsolat,37,kapitalizmus,1,karma,8,karmikus kapcsolat,3,Kasmír,1,Katar,8,katonai technológia,124,kávé,1,Kazahsztán,6,Kazárok,1,Kelták,4,kémkedés,16,kemoterápia,6,kender,77,Kenya,10,kerámia,2,Kereszténység,92,Keshe Alapítvány,5,KGB,8,kiberháború,8,kibernetika,2,kiborg,4,kihalt faj,69,kiméra,3,Kína,631,kincs,16,kiropraktika,1,kísérlet,40,kísértet,12,kiterjesztett valóság,4,klímaváltozás,44,klónozás,21,kobold,1,Kobra,35,Kolumbia,32,kommunikáció,104,kondenzátor,1,Kongó,2,konkréció,1,koponya módosítás,1,korall,8,Koszovó,2,kőkorszak,1,kőkör,1,könyv,618,környezetszennyezés,242,környezetvédelem,201,Közép-Amerika,4,középkor,2,közlekedés,270,közösség,4,kráter,11,kreativitás,10,kreditrendszer,1,Kréta,1,Krím,4,kriogenika,1,kriptid,1,kriptovaluta,45,kristály,37,kristály gyerekek,9,kristálykoponya,6,kromoszóma,9,Kuba,9,kultúra,26,Kung-fu,1,kungfu,1,kutatás,79,Kuvait,8,kvantumfizika,161,kvazár,2,labirintus,2,Laosz,3,lapos Föld,4,látás,52,láthatatlanság,4,látomás,5,Laura Eisenhower,13,láva,3,lávacső,1,láz,1,lebegésterápia,1,LED,8,léggömb,4,léghajó,6,légkör,27,légzés,13,lélek,123,lélekcsoport,2,lélektárs,1,lélekvándorlás,12,lelki fejlődés,422,Lemúria,3,Lengyelország,57,létezés,8,Lettország,1,levegő,69,levitáció,7,lézer,54,Li-Fi,1,Libanon,13,Líbia,22,lítium,1,Litvánia,1,Livánia,1,Lukács Béla,1,Luxemburg,5,Madagaszkár,1,madár,23,magány,13,mágia,8,mágnes,2,mágneses mező,84,mágneses portál,1,mágus,1,Magyarország,174,magyarság eredete,9,Maja leletek,50,maja naptár,5,májbetegség,2,majom,1,Malajzia,12,Mali,1,Málta,5,mamut,10,Mandela effektus,4,manipuláció,13,manó,1,Marokkó,4,Mars,217,Mars Curiosity,21,Marshall-szigetek,2,marsjáró,19,masszázs,1,matematika,19,mátrix,10,Matthew Ward,4,Mauritánia,1,Mauritius,3,meddőség,1,média,75,meditáció,131,médium,4,megalit,37,megfigyelés,40,megnyúlt koponyák,21,megtermékenyítés,7,megújuló energia,161,megvilágosodás,15,méhek,12,memória,65,menedék,2,mentális betegség,42,mennyország,57,méregtelenítés,7,mérés,3,mérgezés,35,Merkúr,14,messiás,2,mesterséges anyaméh,2,mesterséges intelligencia,232,metaanyag,2,meteor,67,meteor Kuba,2,meteor oroszországban,5,Mexikó,144,mezoamerika,8,Mezopotámia,12,Mianmar,2,mike quinsey,10,mikroba,3,mikrohullám,4,Minósz,1,mitológia,4,mítosz,6,mkultra,17,Mongólia,4,Monsanto,27,Mooji,10,morgellon,2,multiverzum,26,múmia,93,munka,30,mutáció,12,műanyag,95,műhold,99,műtét,5,művészet,208,nagylábú,7,Namíbia,1,nanotechnológia,38,Nap,258,napciklus,6,napelem,53,napenergia,164,napfény,106,napfogyatkozás,14,napfolt,11,napkitörés,10,Naprendszer,203,napszél,20,naptár,1,NASA,395,NATO,65,Nazca-kultúra,2,Nazca-vonalak,15,Nefilim,5,nehézfém,6,Neil Keenan,3,nemesfém,13,Németország,348,nemiség,3,Nepál,8,Neptunusz,13,népvándorlás,5,NESARA,3,neuron,5,neutrínó,1,nevetés,3,Niels Bohr,1,Nigéria,10,Nissan,1,nitrogén,1,Norvégia,50,Nostradamus,11,növények,276,növényvédőszer,41,NSA,28,nukleáris energia,58,nullponti energia,1,nyersétel,14,nyomtató,3,Obama,51,obeliszk,1,obszervatórium,5,óceán,86,okkultizmus,5,okostelefon,41,oktatás,65,olaj,62,olajfüggőség,31,Olaszország,198,Olmékok,5,oltás,178,Omán,3,omniverzum,1,online tv,5,OPPT,4,optikai csalódás,1,orákulum,1,organikus,1,orgon energia,3,óriások,28,Orionidák,1,Oroszország,752,oxigén terápia,1,ózonréteg,5,önbecsülés,3,önellátás,2,önismeret,320,önkényuralom,2,önvezető autó,33,önvezető motor,1,őrangyal,1,ördög,8,ördögűzés,8,öregedés,67,Örményország,5,örök élet,9,örök fiatalság,20,öröklés,1,öröklődés,31,ősi civilizációk,448,ősi gyógyítók,5,ősi szöveg,71,ősi technológia,189,ősi viselet,2,őslakos,20,ősrobbanás,22,őssejt,23,összeesküvés-elmélet,2,ötvözet,1,özönvíz,8,Pakisztán,16,Palesztina,26,Panama,5,Pangea,1,pánpszichizmus,3,pánspermia,2,papír,6,Pápua Új-Guinea,6,paradoxon,1,Paraguay,1,paranormális,111,parazita,1,pareidolia,1,párhuzamos univerzum,34,Paul T. Hellyer,4,Pentagon,79,pénz,421,permafroszt,1,Peru,96,perzsák,2,Phobos,3,pihenés,1,piramis,123,platina,4,plazma,10,Plejádok,4,Plútó,3,pokol,10,polgárháború,2,Polinézia,3,politika,2,poltergeist,3,pólusváltás,14,Popper Péter,1,porördög,1,portál,1,Portugália,23,prekogníció,4,prófécia,32,propaganda,10,protézis,1,Proxima Centauri,2,pszichiátria,8,pszichikai erő,14,pszichokinézis,7,pszichológia,70,Puerto Rico,10,pulzár,1,rabszolgaság,9,radioaktív,11,rákbetegség,158,rakéta,1,reaktor,2,régészet,943,reiki,1,reinkarnáció,35,rejtélyek,688,rémálom,1,rendőrállam,75,replikátor,1,reptilián,17,repülés,223,repülő autó,6,repülő humanoid,2,rezgés,18,robot,29,robotok,151,ródium,1,Római Birodalom,82,Románia,18,Roswell,39,rovarok,3,rovarölő,8,rovásírás,4,röntgenlátás,1,Rudolf Steiner,1,Rúmí,1,rúnaírás,2,Rupert Sheldrake,1,Russell Brand,1,ruténium,1,Sabrina Pasterski,1,Salamon király,2,Salvador,3,sámánok,10,sárkányok,2,sarki fény,12,Sátán,16,sav,1,schumnann frekvencia,6,sci-fi,216,sellő,7,shaolin,1,sheldan nidle,13,shelley young,1,Shogun Amona,1,sírkamrák,8,sivatag,49,Skandinávia,1,skizofrénia,3,Skócia,21,smaragd,1,só,21,sors,2,sótalanítás,9,sötét anyag,18,sötét energia,5,Spanyolország,108,spiritualitás,373,sport,39,Srí Lanka,3,Star Trek,13,Star Wars,8,Stephen Bassett,5,Stephen Hawking,16,Steve Quayle,1,Stonehenge,12,stressz,44,sugárzás,58,sumérok,14,suttogás,1,suzanne lie,2,Svájc,59,Svédország,68,szabad akarat,7,szabadkőműves,1,szabadság,8,szag,12,szaglás,4,számítástechnika,175,számmisztika,1,szamuráj,2,szaporodás,6,szarkofág,12,Szaturnusz,33,Szaúd-Arábia,70,szavak,1,szegénység,14,szekta,5,Szelei Magdolna,6,szélenergia,61,szellem,11,szellemek,86,szellemváros,1,szem,59,szembetegség,25,személyiség,1,személyiségteszt,9,személyiségzavar,1,szén,1,szén-dioxid,18,szent geometria,1,Szerbia,12,szerelem,12,szeretet,58,szerotonin,1,szertartás,2,szerv implantátum,9,szerzetes,1,szfinx,10,sziámi iker,1,sziámi ikrek,2,Szibéria,56,Szicília,3,sziget,4,sziklarajz,11,szimbiózis,1,Szingapúr,25,szinkronicitás,5,színlátás,3,színpszichológia,2,színterápia,2,szintetikus üzemanyag,11,Szíria,187,szív,56,szkíták,9,Szlovákia,3,Szlovénia,4,szoftver,2,Szomália,2,szorongás,17,Szovjetunió,88,szökőár,12,Szudán,7,szuperkontinens,10,szupernóva,6,szülés,10,születés,41,Tádzsikisztán,1,Tajvan,17,találmány,42,táltos,1,tanítások,38,tanulás,58,Tanzánia,3,táplálkozás,97,tarot,1,társadalom,146,távolbalátás,31,technológia,1332,tej,5,tektonikus lemez,4,telekinézis,4,telepátia,49,teleportálás,15,teleszkóp,37,telomer,9,temetkezés,2,tengeralattjáró,24,tengervíz,244,teremtés,42,terhesség,4,téridő,19,térkép,6,térmeghajtás,2,természet,462,természetfeletti,59,természetvédelem,61,terraformálás,1,terrorcsoport,12,tervezett elavulás,2,Tesla,97,testbeszéd,1,testelhagyás,6,testen kívüli élmény,19,testhőmérséklet,4,testmódosítás,4,testmozgás,12,testsúly,1,tetoválás,6,Thaiföld,20,Tibet,22,Timbuktu,1,Titán,1,titkos tanítások,2,titkos társaságok,265,titkos űrprogram,134,tó,1,tobozmirigy,9,Toltékok,2,Tonga,1,torinói lepel,2,tornádó,9,torpedó,1,tömegmédia,65,Törökország,121,történelem,1182,törzs,1,transzhumanizmus,9,transzplantáció,1,Trianon,4,tudat,114,tudatalatti,79,tudatmódosítás,20,tudatos álom,28,tudatosság,786,tudomány,1206,túlnépesedés,9,túlvilág,145,Tunézia,1,tüdőbetegség,20,tündérek,1,Türkmenisztán,2,tűz,5,tűzönjárás,1,ufo,890,UFO felfedés,103,UFO vadászok,7,ufo-afrika,4,ufo-amerika,401,ufo-ausztrália,7,ufo-ázsia,29,ufo-budapest,1,ufo-cikkek,2,ufo-egyéb,20,ufo-európa,113,ufo-fotók,9,ufo-magyar,6,ufo-oroszország,20,Uganda,1,új,10920,új pénzügyi rendszer,174,Új-Zéland,37,újrahasznosítás,65,Ukrajna,87,ultrahang,9,Univerzum,254,Uránusz,11,Uri Geller,1,Uriel,1,Uruguay,5,uso,10,utazás,7,űrállomás,45,űrbányászat,3,Üreges Föld,28,űrfegyver,5,űrháború,12,űrhaderő,2,űrkutatás,666,űrlift,2,űrsikló,2,űrszemét,12,űrtechnológia,234,űrutazás,163,űrverseny,10,üstökös,21,üveg,14,üzenetek,63,vakcina,180,vakság,4,választás,2,Valiant Thor,1,vallás,260,valóság,46,vámpír,5,Vatikán,95,vécé,1,vécépapír,2,vegetáriánus,12,végítélet,3,Végjáték,26,végtelen,1,vegyi anyag,68,vegyi fegyver,13,véletlen,1,Venezuela,43,Vénusz,30,vér,41,vércsoport,5,vertikális gazdálkodás,2,veszélyeztetett faj,7,vezeték nélküli áram,2,videó,9716,videojáték,17,Vietnam,18,viking,17,Világgazdasági Fórum,11,világítás,1,világkormány,2,világvége,15,villám,28,virtuális valóság,14,vírus,241,vitamin,20,víz,369,vízenergia,13,vízesés,1,víznyelő,13,Vlagyimir Putyin,26,vonat,9,vulkán,12,vulkánkitörés,88,Wi-Fi,16,WikiLeaks,33,x-akták,21,zaj,5,Zambia,1,zene,60,zeneipar,4,Zimbabwe,4,Zsidóság,24,
ltr
item
Új Világtudat | Az Élet Más Szemmel: Uri Geller titkos CIA kém volt? - Ezt állítja egy új BBC dokumentumfilm
Uri Geller titkos CIA kém volt? - Ezt állítja egy új BBC dokumentumfilm
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhcnT-kgsOpTBkfe5_uL9aCdGOrJ7AjniZLfyniPlDSv5vv4ZV6BUIMGrNazHfL6JyXLYxlXEpDYx1o_slk778FSnUvDxWpwvHhvmYvDJxzmqPYI8H9BwfCENzfaaKjp0WiTmYzKJidH5o/s640/uri+geller+m%25C3%25A9dium-%25C3%25BAj+vil%25C3%25A1gtudat.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhcnT-kgsOpTBkfe5_uL9aCdGOrJ7AjniZLfyniPlDSv5vv4ZV6BUIMGrNazHfL6JyXLYxlXEpDYx1o_slk778FSnUvDxWpwvHhvmYvDJxzmqPYI8H9BwfCENzfaaKjp0WiTmYzKJidH5o/s72-c/uri+geller+m%25C3%25A9dium-%25C3%25BAj+vil%25C3%25A1gtudat.jpg
Új Világtudat | Az Élet Más Szemmel
https://ujvilagtudat.blogspot.com/2013/06/uri-geller-titkos-cia-kem-volt-ezt.html
https://ujvilagtudat.blogspot.com/
https://ujvilagtudat.blogspot.com/
https://ujvilagtudat.blogspot.com/2013/06/uri-geller-titkos-cia-kem-volt-ezt.html
true
6773355663696938213
UTF-8
Loaded All Posts Nincs ilyen bejegyzés MEGNÉZEM Tovább Válasz Válasz elvetése Törlés By Kezdőlap OLDALAK BEJEGYZÉSEK Mindet megnézem TOVÁBBI CIKKEK CÍMKE ARCHÍV KERESÉS MINDEN BEJEGYZÉS Nincs ilyen bejegyzés Vissza a kezdőlapra Vasárnap Hétfő Kedd Szerda Csütörtök Péntek Szombat Vas Hét Ke Sze Csüt Pén Szo Január Február Marcius Aprilis Május Június Július Augusztus Szeptember Október November December Jan Feb Már Ápr Máj Jún Júl Aug Szep Okt Nov Dec éppen most 1 perce $$1$$ perce 1 órával ezelőtt $$1$$ órával ezelőtt Tegnap $$1$$ nappal ezelőtt $$1$$ héttel ezelőtt több mint 5 hete Követők Követés THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy