Hogyan programozd vissza önmagad?

A társadalom tömeges agymosáson ment át és itt az ideje, hogy visszaprogramozzuk magunkat annak érdekében, hogy teljesen el tudjunk merülni...


A társadalom tömeges agymosáson ment át és itt az ideje, hogy visszaprogramozzuk magunkat annak érdekében, hogy teljesen el tudjunk merülni a tudatosságunk fejlődésében.

Annak érdekében, hogy ezt megtehessük, számba kell vennünk mindazokat a társadalmi és egyéni tényezőket, amelyek gátat szabnak a személyes tudatunk gyarapodásának.

1. Vallás

Ha egy UFO landol a kertedben ma este, ígérem, hogy ET-nél nem lesz sem Biblia, sem pénz. A vallás a leghosszabb ideje működő formája az agykontrollnak a bolygón, és arra szolgál, hogy ne csak elkülönülve tartson bennünket, hanem hogy háborúk során lecsökkentsék a világ népességét Isten nevében folytatott inkvizíciók és keresztes hadjáratok formájában.

Amit a vallás nem tanít meg nekünk, hogy erős, spirituális lények vagyunk nélkülük is.

A következő néhány hónapban vagy évben azt várhatjuk, hogy a vallás következő agykontroll formája az lesz, amikor elismerik a földönkívüli lények jelenlétét. Ez természetesen nem fog beleesni a biblia idővonalába, hacsak nem próbálják meggyőzni a követőiket, hogy csak az utolsó 6,000 évben voltak itt. Ha ez igaz, akkor miért sokkal fejlettebbek, mint mi vagyunk, ha képesek fényéveket utazni, hogy ellátogassanak hozzánk?

A valódi igazság az, hogy a Biblia csak egy történet, hogy alárendeltségben, ellenőrzés alatt és megfelelési kényszerben tartsanak téged, ugyanaz a sablon, mint minden kormánynál.

Megoldás: Kérdezz sokat, és menj a válaszok mélyére. Itt az ideje, hogy átvedd az irányítást a saját életed felett ahelyett, hogy az energiádat és hatalmadat másoknak adnád.


2. Pénz

Amikor találsz egy vallást, pénzt is találsz, mivel ez a két dogma az életben egymással házasok. Ezen két szervezeten belül megtalálod a gazember mostohagyermeküket, a kormányt, mivel mind a hárman állandóan kötődnek egymáshoz.

Gyakran kérdezem az embereket, "Ha nem lenne olyan dolog, mint a pénz, akkor mit kezdenél az életeddel?" Ez ötleteket adhat, hogy mi lenne az életed célja, ha nem befolyásolná a mindenható pénz.

Míg a pénzre egyszerűen mint az energia egy másik formájára tekintünk, ami se nem pozitív vagy negatív, ez is elvisz bennünket az igazságunktól, a természetes énünkkel együtt afelé, hogy mi is igazán fontos az életünkben.

Mindannyian a rendszer gazdasági rabszolgái vagyunk. Hányan dolgozunk 40-nél több órát egy héten, csak hogy a nap végén lecsapoltan találjuk magunkat, amikor már nem akarunk mást, csak pihenni és tévét nézni?

Ez azt jelenti, hogy csak a hétvégén érezheted jól magad. Lényegében 5 napig a vállalatok gazdasági rabszolgája vagy, cserébe a 2 napnyi magadra szánt időért. És hogyan töltöd ezt a két napot? Segítesz, hogy ez a világ egy jobb hely legyen, vagy egyszerűen csak fel akarod tölteni az elemeidet, hogy visszamehess rabszolgaként dolgozni ezekhez a vállalatokhoz, akik elsőként merítik le az energiáidat?

Megoldás: Egy olyan társadalomban élünk, mely létezésében a pénzre támaszkodik. Vannak, akik képesek kiszállni ebből a hálóból teljesen, de kevesen vannak és egymástól távol. Találni bármit olyat, ami igazán boldoggá tesz, elvezet annak módjához, hogy abból megélj. Beletelhet egy időbe, amíg dolgoznod kell járnod a jelenlegi állásodba, mialatt egy új karriert építesz, de a végén rájössz, hogy magadnak dolgozni sokkal örömtelibb, mint néhány feladatot elvégezni egy utálatos főnöknek, aki egy se..fej.

Továbbá ne támogasd ezeket a vállalatokat, melyek gazdasági rabszolgának tartanak bennünket. Vásárolj helyi termékeket!


3. Természet

Minden, amit az ember tett, hozzájárult a természet leromlásához, ahogy beszennyeztük az ételeinket, az égboltot és a vízellátást. A természet sokkal jobban járna nélkülünk.

A szokásaink ellenére a természet kijáratot és lehetőséget nyújt, hogy kapcsolatba kerüljünk az életben fontos dolgokkal, mivel a természet nélkül nem léteznénk, és pont.

Megoldás: Szánj időt rá, hogy kapcsolatba kerülj a természettel! Menj ki egy hosszú sétára az erdőbe, vagy a vízpartra! Figyelj! Nézd a csillagokat! Találd meg azt a belső békét, amit a természet ad! Ez sokkal gazdagítóbb, mint TV nézéssel vesztegetni az időt.

4. TV

A vallással együtt ez az egyik legnagyobb agykontroll terület. Hányszor volt jó érzésed, mikor a híreket figyelted? Ha végigköveted, hogy ki birtokolja a főbb médiákat (TV, újság, rádió, magazinok, stb...) rájössz, hogy a lánc tetején már csak 6 ember áll, és mindannyiuknak cionista kapcsolataik vannak, akkor mi az esélye annak, hogy a hírek "tisztességesek és pártatlanok"?

Élvezed, hogy (szó szerint) programozva vagy, hogy mit kellene enned, viselned, innod, stb... a reklámokon keresztül?

Ezért nem látunk introvertált embereket TV reklámokat nézni, mert azok a hatalmon lévők rossz üzeneteit mutatják, hogy elkedvetlenítsenek attól, hogy befelé tekintsünk. Minden hirdetés néhány extrovertáltat mutat be másokkal együtt, ahogy baráti társaságként fiktív életet élnek, amit nekünk is meg kellene élnünk (az ő látásmódjuk szerint). Ezek az emberek átlagon felüli kinézettel rendelkeznek, sikeresnek vannak ábrázolva, amivel tudat alatt azt mondják, hogy nem vagyunk elég jók, és ha azt akarjuk, hogy sikeresek legyünk, nekünk is olyan szépeknek kell lennünk, és olyan barátokkal kell rendelkeznünk mint ők, és meg kell vásárolnunk bármilyen terméket, amit nekünk el akarnak adni. Nevetségesen hangzik? Az is, mégis sokan esnek áldozatul ennek a trükknek, máskülönben a reklámok nem is léteznének.

Megoldás: Hagyd abba a TV nézést! Ha ezt nem tudod megtenni, akkor nézz ismeretterjesztő, oktató programokat, és hagyd ki a reklámokat!

5. Meditálás

A legnagyobb kifogás, amit az emberek mondanak akkor, amikor megkérdezik őket, hogy miért nem meditálnak, hogy "Nincs rá időm", de ugyanezek az emberek órákat töltenek a kedvenc TV műsoraik nézésével.

A másik kifogás a "Nem tudom megtisztítani a gondolataimat".

Sok különböző formája van a meditációnak, és idővel képes leszel arra, hogy meditálj akár egy zsúfolt strandon, vagy medencében, ha igazán akarod.

Sok fiziológiai, pszichológiai és spirituális előnye van a meditálásnak.

A meditáció lehetővé teszi a csatlakozást a magasabb énedhez, ami világosságot és betekintést nyújt annak irányába és céljába, hogy miért vagy itt. Ezért van túlstimulálva az összes érzékünk minden mással, hogy túl elfoglaltak maradjunk ahhoz, hogy csatlakozni tudjunk a magasabb énünkhöz.

Megoldás: Találj időt a meditálásra akkor is, ha az csupán napi 5-10 perc. Kísérletezz a különféle meditációs technikákkal!

6. A tested megtisztítása

A programozásunk részeként a testünkbe sokféle idegen anyag került, mint például a védőoltások, genetikailag módosított táplálékok, fluorozott víz, higany tömések, stb...

Van egy oka annak, hogy 55 országban betiltották a GMO növényeket, és miért van a Monsanto védelméről szóló törvény az Egyesült Államokban. Ha még nem tetted meg, oktasd magad a géntechnológiával módosított szervezetek veszélyeiről.

Mindezen anyagokat és elemeket kifejezetten arra tervezték, hogy az energiáinkat alacsony szinten tartsák, miközben szennyezik a testünkkel együtt a levegőt, a víz és élelmiszer ellátást.

Plusz mindezek olyan elemek, melyek idegenek a szervezetünk számára, és valószínűleg neked sem lehet jó.

Az emberek azt mondják, hogy "Már évek óta GMO ételeket eszem, és jól érzem magam!"

10 év múlva, amikor éppen dialízisen vannak veseelégtelenség miatt, vagy szükség lesz egy hatalmas daganat eltávolítására, akkor ugyanezt mondják majd?

Megoldás: Vásárolj helyi termékeket! Vásárolj organikus ételeket! Hagyd abba az üzletláncokból való vásárlást! Szűrd meg a vizet, használj fordított ozmózist, vagy vásárolj tiszta ivóvizet, ásványvizet! Vess családi örökségből származó magokat! Cseréltesd ki a higany töméseidet! Utasítsd el a védőoltásokat! Kutass holisztikus orvosok és módszerek után, hogy holisztikusan gyógyíthasd magad.

7. Oktatás

Oktatási rendszerünk teljes kudarc, mert alapvetően arra készíti fel a gyermekeinket, hogy vállalati gazdasági rabszolgák legyenek, miközben visszatartja őket attól, hogy kérdéseket tegyenek fel, és a saját útjukat kövessék.

Általában volt egy "elbutulása" az oktatási rendszernek, mert nem áll az irányítóik érdekében, hogy a társadalom nagy része megkérdőjelezze, hogy miért vannak úgy a dolgok, ahogy vannak, és nincs is érdekükben, hogy egy jobb megoldást dolgozzanak ki számunkra.

A főiskola egy újabb kudarc, mivel általában egy még nagyobb behódolást teremt a diákhitelen keresztül, melyet egy életen át kell visszafizetni.

Megoldás: Otthoni iskola a gyerekeknek az államilag finanszírozott propaganda nélkül. Tanítsd meg nekik fiatal korban, hogy időt szánjanak a meditációra! Ösztönözd a bennük lévő természetfeletti képességeiket (vagy a sajátodat)!

Következtetés

Sok ember számára, akik nem látják vagy nem ismerik az agymosást és programozást, mely már bekövetkezett az évtizedek, évszázadok alatt, már túl késő. Sokan fogják leélni az életüket a hibás rendszer gazdasági rabszolgáiként.

Fontos pillanatban vagyunk az emberi történelem során. Az út, melyet jelenleg követünk, nem fenntartható, és elkerülhetetlenül megsemmisíti önmagát, ahogy azt most is teszi a saját súlya alatt. Megoldásra és válaszokra van szükségünk, de először fel kell ébrednünk a kollektív programozás alól, és együtt kell dolgoznunk annak érdekében, hogy megtaláljuk az emberiség lehető legjobb útját.

Név

3D nyomtató,50,432 Hz,1,51-es körzet,36,52-es körzet,1,5d,1,5G,1,6 órás munkanap,2,911,24,Aaron Swartz,1,Ábrahám,2,acél,5,adattárolás,11,adósság,21,Afganisztán,27,Afrika,137,agy,345,agykontroll,28,ájulás,1,Akasa-krónika,4,akkumulátor,89,alagút,1,alakváltó,1,alapjövedelem,24,Alaszka,26,Albánia,1,albínó,1,Alekszej Navalnij,3,Alex Jones,22,alga,3,Algéria,3,aligátor,1,alkímia,4,alkohol,7,állati tudatosság,42,állatvilág,597,allergia,14,álmatlanság,3,álom,55,alumínium,7,alvás,60,alvási paralízis,2,Amazonas,8,Amerika,1505,aminosav,1,amputáció,1,anarchia,1,Andrew Basiago,8,Anglia,463,angyal,11,animációs film,7,Anonymous,5,Antarktisz,92,antenna,1,antianyag,4,antibiotikum,9,antigravitáció,30,Antikrisztus,5,antioxidáns,1,Antonio Urzi,2,Anunnaki,25,anyagtudomány,97,anyaméh,3,anyatej,1,Apollo,7,arany,134,aranymetszés,2,árapály,3,arcfelismerés,8,arcolvasás,1,arcvakság,1,Argentína,35,Arisztotelész,1,árja faj,2,arkhónok,1,árnyékember,3,árnyember,3,árvíz,14,Asgardia,1,ASMR,1,ásvány,9,Asszíria,3,aszteroida,61,asztma,1,asztráltest,21,asztrológia,7,ateizmus,1,Atlantisz,39,átok,5,atombomba,95,atomenergia,83,atomok,6,átverés,1,aura,11,Ausztrália,197,Ausztria,30,autizmus,18,autó,36,autokrácia,1,avarok,2,azbeszt,1,Azerbajdzsán,3,Aztékok,29,Ázsia,48,Bábel tornya,2,babona,3,Bahama-szigetek,1,Bahrein,2,Bajkál-tó,1,baktérium,49,baleset,34,Balti-tenger,1,balzsamozás,1,Banglades,1,Bankrendszer,296,bányászat,36,barlang,41,barlangfestmény,7,barlangrajz,6,bázisugrás,1,Belgium,27,Belize,3,belső hang,7,Benedek pápa,27,bennszülött,1,bénulás,2,Bermuda-háromszög,6,beszéd,10,betegség,676,beton,1,Bhután,3,Biblia,96,Bilderberg,13,Bill Gates,19,bilokáció,1,biofegyver,1,biofoton,10,biogáz,2,biokerámia,1,biológia,2,biológiai fegyver,5,biológiai kor,2,biológiai memória,2,biológiai ritmus,5,bioprinter,2,biorobot,10,bioüzemanyag,9,blossom goodchild,6,Bob Dean,4,Bob Lazar,12,boldogság,25,Bolívia,22,bolygómérnökség,8,bor,3,Bosznia-Hercegovina,3,boszorkányság,10,Botswana,3,böjtölés,11,bölcsek köve,1,bőr,19,bőrszín,3,Brazília,83,Brbados,1,BRICS nemzetek,35,bronzkor,1,Buddha,18,buddhizmus,18,Bulgária,9,bunker,4,bűnözés,1,cannabis,83,Carl Sagan,17,Carrie Fisher,1,cenzúra,2,Ceres,1,cetfélék,1,Charlie Chaplin,1,chemtrail,14,Chile,37,chip,1,CIA,151,Ciprus,5,Costa Rica,7,cukor,20,cukorbetegség,20,csakra,7,család,1,családfakutatás,1,csapadék,2,Csecsenföld,2,Csehország,11,csend,1,Csernobil,8,csillagászat,286,csillagkapu,3,csillagkép,6,Csillaggyermek,3,csoda,8,csont,4,csontritkulás,2,Dagesztán,2,Dalai láma,12,Dánia,44,DARPA,18,Darwin,11,David Icke,12,David Wilcock,26,deepfake,6,déjà vu,1,Dél-Afrika,36,Dél-Amerika,1,Dél-Korea,42,demokrácia,7,démon,10,depresszió,30,diagnosztizálás,2,digitális pénz,78,digitális társadalom,12,diktátor,8,diktatúra,18,dimenziók,64,Dimitrij Medvegyev,2,dinoszauruszok,33,DNS,327,dogonok,1,dohányzás,18,dokumentumfilm,1089,dolmen,1,Donald Trump,121,döntés,2,drágakő,9,drón,63,druidák,1,dűne,1,Dzsibuti,2,dzsinn,1,Ebola,3,ébredés,3,Eckhart Tolle,5,Ecuador,23,édesítőszer,1,Edgar Mitchell,12,Edison,6,Edward Snowden,13,Egely György,6,egészség,794,éghajlat,174,ego,1,egyedüllét,3,Egyesült Arab Emírségek,16,Egyiptom,283,Einstein,85,ékírás,6,Eldorádó,1,elektromos áram,103,elektromos autó,143,elektromos hajó,4,elektromos impulzus,3,elektromos kerékpár,6,elektromos közlekedés,20,elektromos motor,14,elektromos repülőgép,6,elektromos roller,1,elektromos út,1,elektromos vonat,9,elektroszmog,44,élelmiszer,210,élet a halál után,159,életcél,7,elhízás,4,elme,2,elme kontroll,75,elmezavar,5,Elon Musk,55,élővilág,57,előző élet,15,elveszett nyelv,5,ember állat hibrid,5,ember idegen hibrid,29,emberáldozat,10,emberi faj,6,emberi jogok,3,emberi nyelv,38,emberi öngyulladás,2,emberi rekord,5,emberiség,216,emberkereskedelem,2,emlékezet,60,empátia,15,Enceladus,1,energia,113,energiafegyver,7,ENSZ,82,enzim,1,epilepszia,4,építészet,424,erdő,4,erdősítés,22,erdőtűz,3,ereklye,2,Erich Von Däniken,3,erkölcs,1,érrendszer,5,érzékelés,28,érzelmek,161,érzéstelenítés,1,Erzsébet királynő,5,ESA,37,esküvői ruha,1,esőerdő,20,Észak-Korea,35,északi fény,2,Északi-sark,16,Észtország,10,étel,194,Etiópia,14,Etruszkok,3,Eurázsia,6,Európa,285,Európai Űrügynökség,7,eurózóna,7,eutanázia,1,evolúció,112,évszakok,2,exobolygó,38,extrém időjárás,84,ezüst,7,fa,82,Facebook,4,fájdalom,33,fakír,1,FBI,53,FED,42,fegyver,39,fehér lyuk,1,fehérje,6,Fehéroroszország,6,fejlődés,330,fekete lyuk,52,feldolgozott étel,22,félelem,116,felemelkedés,1,fém,28,feminizmus,1,fenntartható gazdaság,16,fény,129,fényevés,1,fénygömb,5,fényjelenség,5,fénysebesség,19,fényterápia,10,fénytest,11,féregjárat,8,Ferenc Pápa,43,ferrofluid,1,fertőzés,2,fiatalság elixírje,17,film,358,filozófia,5,Finnország,37,fizika,104,fluorid,4,fóbia,5,fog,3,fogamzásgátló,1,fogyás,1,fokhagyma,2,folyadékmembrán,1,fosszília,4,fosszilis tüzelőanyag,39,fotó,74,foton,12,fotoszintézis,2,Föld,659,föld alatti város,10,földalatti bázis,44,földalatti tó,1,földcsuszamlás,3,földgáz,11,földönkívüliek,783,földrengés,95,Fönícia,1,Franciaország,200,frekvencia,34,frigyláda,1,furcsa hangok világszerte,24,fúzió,2,fúziós reaktor,26,függőség,11,Fülöp-szigetek,16,gabonakör,25,galaktikus föderáció,53,galaxis,75,gáz,22,genetika,238,génmanipuláció,19,génszerkesztés,4,geoglifa,10,George Orwell,2,geotermikus energia,4,gerinc,4,Ghána,3,giroszkóp,1,Gladio,1,gleccser,20,glifozát,5,Globális Fedezeti Számlák,2,globális felmelegedés,145,globális lehűlés,67,GMO,27,gnoszticizmus,1,gomba,28,gondolatátvitel,1,gondolatolvasás,15,gondolkodás,1,gonosz,15,gömbvillám,4,Görögország,67,grafén,11,gravitáció,39,gravitációs hullám,8,Grönland,19,Grúzia,2,Guatemala,17,Günther Wiechmann,1,gyémánt,20,gyermekfejlődés,255,gyermekmunka,2,gyógyítás,346,gyógynövény,86,gyógyszeripar,156,gyulladás,1,gyulladáscsökkentő,5,HAARP,19,háború,469,hacker,5,hadi fejlesztés,95,haj,5,hajó,2,hajóroncs,29,hajszín,4,halak,2,halál,117,halálközeli élmény,48,halhatatlanság,14,hallás,15,Halley -üstökös,1,hallucináció,16,hang,56,hangszer,1,hangterápia,6,harcművészet,11,harmadik szem,10,hatodik érzék,6,Hawaii,31,házasság,1,hazugság,4,hibernálás,8,hibrid faj,7,hidegháború,32,hidrogén,14,hidroponika,1,hieroglifa,12,higany,3,Himalája,9,hipnózis,11,hírek,1712,hírszerzés,3,hit,18,Hold,268,holdbázis,24,holdfogyatkozás,5,holdjáró,16,Hollandia,81,holografikus univerzum,29,hologram,15,Holt-tenger,4,homeopátia,1,Honduras,6,Hongkong,5,hormon,15,horpaszizom,1,Horvátország,12,humor,3,hunok,6,húrelmélet,4,hurrikán,7,húsevés,11,Húsvét-sziget,5,hüllő,21,Hüperborea,1,idegen elrablás,86,idegen lény,404,idegen technológia,302,idegsejt,10,idézet,3,idő,54,időgép,18,időhurok,1,időjárás,85,időjárás módosítás,52,időjárási fegyver,15,időkapszula,5,időkristály,1,időszámítás,2,időutazás,59,igazságszérum,1,III. Richárd,1,iker,2,ikerláng,3,ikrek,1,illat,12,illóolaj,6,illúzió,10,immunrendszer,46,immunterápia,1,implantátum,25,India,189,indián,16,indigó gyerekek,11,Indonézia,38,influenza,4,információ,11,ingyen energia,101,Inkák,17,inkarnáció,2,intelligencia,55,internet,71,intuíció,7,invázió,1,ionhajtómű,4,Irak,87,Iraki Kurdisztán,2,Irán,125,írás,7,irídium,1,Írország,20,iskola,62,ISON üstökös,1,ISS,58,Isten,172,Iszlám,7,ital,2,ITCCS,7,Izland,26,ízlelés,1,izom,1,Izrael,160,James Tyberonn,1,Japán,270,járvány,356,játék,6,jég,63,jéghegy,1,jégkorszak,22,Jemen,10,Jézus,60,jezsuita,1,jód,1,Joe Biden,32,jóga,5,jógi,2,Jordánia,15,jóslat,50,jövőbelátás,42,Jugoszlávia,2,Jupiter,37,kalóz,1,Kambodzsa,10,Kamerun,2,Kanada,129,Kanári-szigetek,3,kannibalizmus,1,káosz,2,kapcsolat,37,kapitalizmus,1,karma,8,karmikus kapcsolat,3,Kasmír,1,Katar,8,katonai technológia,123,kávé,1,Kazahsztán,6,Kazárok,1,Kelták,4,kémkedés,16,kemoterápia,6,kender,77,Kenya,10,kerámia,2,Kereszténység,92,Keshe Alapítvány,5,KGB,8,kiberháború,8,kibernetika,2,kiborg,4,kihalt faj,68,kiméra,3,Kína,630,kincs,16,kiropraktika,1,kísérlet,40,kísértet,12,kiterjesztett valóság,4,klímaváltozás,44,klónozás,21,kobold,1,Kobra,35,Kolumbia,32,kommunikáció,104,kondenzátor,1,Kongó,2,konkréció,1,koponya módosítás,1,korall,8,Koszovó,2,kőkör,1,könyv,618,környezetszennyezés,242,környezetvédelem,200,Közép-Amerika,4,középkor,2,közlekedés,268,közösség,4,kráter,11,kreativitás,10,kreditrendszer,1,Kréta,1,Krím,4,kriogenika,1,kriptid,1,kriptovaluta,45,kristály,37,kristály gyerekek,9,kristálykoponya,6,kromoszóma,9,Kuba,9,kultúra,26,Kung-fu,1,kungfu,1,kutatás,79,Kuvait,8,kvantumfizika,161,kvazár,2,labirintus,2,Laosz,3,lapos Föld,4,látás,51,láthatatlanság,4,látomás,5,Laura Eisenhower,13,láva,3,láz,1,lebegésterápia,1,LED,8,léggömb,4,léghajó,6,légkör,25,légzés,13,lélek,123,lélekcsoport,2,lélektárs,1,lélekvándorlás,12,lelki fejlődés,421,Lemúria,3,Lengyelország,57,létezés,8,Lettország,1,levegő,69,levitáció,7,lézer,54,Li-Fi,1,Libanon,13,Líbia,22,lítium,1,Litvánia,1,Livánia,1,Lukács Béla,1,Luxemburg,5,Madagaszkár,1,madár,23,magány,13,mágia,8,mágnes,2,mágneses mező,82,mágneses portál,1,mágus,1,Magyarország,174,magyarság eredete,9,Maja leletek,50,maja naptár,5,májbetegség,2,majom,1,Malajzia,12,Mali,1,Málta,5,mamut,10,Mandela effektus,4,manipuláció,12,manó,1,Marokkó,3,Mars,216,Mars Curiosity,21,Marshall-szigetek,2,marsjáró,19,masszázs,1,matematika,18,mátrix,10,Matthew Ward,4,Mauritánia,1,Mauritius,3,meddőség,1,média,75,meditáció,131,médium,4,megalit,37,megfigyelés,40,megnyúlt koponyák,20,megtermékenyítés,7,megújuló energia,161,megvilágosodás,15,méhek,12,memória,63,menedék,2,mentális betegség,42,mennyország,57,méregtelenítés,7,mérés,3,mérgezés,35,Merkúr,14,messiás,2,mesterséges anyaméh,2,mesterséges intelligencia,228,metaanyag,2,meteor,67,meteor Kuba,2,meteor oroszországban,5,Mexikó,143,mezoamerika,8,Mezopotámia,12,Mianmar,2,mike quinsey,10,mikroba,3,mikrohullám,4,Minósz,1,mitológia,4,mítosz,6,mkultra,17,Mongólia,4,Monsanto,27,Mooji,10,morgellon,2,multiverzum,26,múmia,92,munka,30,mutáció,12,műanyag,95,műhold,97,műtét,5,művészet,208,nagylábú,7,Namíbia,1,nanotechnológia,38,Nap,255,napciklus,6,napelem,53,napenergia,164,napfény,106,napfogyatkozás,11,napfolt,11,napkitörés,10,Naprendszer,201,napszél,19,naptár,1,NASA,393,NATO,65,Nazca-kultúra,2,Nazca-vonalak,15,Nefilim,5,nehézfém,6,Neil Keenan,3,nemesfém,13,Németország,348,nemiség,3,Nepál,8,Neptunusz,13,népvándorlás,5,NESARA,3,neuron,5,neutrínó,1,nevetés,2,Niels Bohr,1,Nigéria,10,Nissan,1,nitrogén,1,Norvégia,50,Nostradamus,11,növények,276,növényvédőszer,41,NSA,28,nukleáris energia,58,nullponti energia,1,nyersétel,14,nyomtató,3,Obama,51,obeliszk,1,obszervatórium,5,óceán,86,okkultizmus,5,okostelefon,41,oktatás,64,olaj,62,olajfüggőség,31,Olaszország,196,Olmékok,5,oltás,178,Omán,3,omniverzum,1,online tv,5,OPPT,4,optikai csalódás,1,orákulum,1,organikus,1,orgon energia,3,óriások,27,Orionidák,1,Oroszország,751,oxigén terápia,1,ózonréteg,5,önbecsülés,3,önellátás,1,önismeret,317,önkényuralom,2,önvezető autó,32,önvezető motor,1,őrangyal,1,ördög,8,ördögűzés,8,öregedés,66,Örményország,5,örök élet,9,örök fiatalság,20,öröklés,1,öröklődés,31,ősi civilizációk,448,ősi gyógyítók,5,ősi szöveg,71,ősi technológia,189,ősi viselet,2,őslakos,20,ősrobbanás,22,őssejt,23,összeesküvés-elmélet,1,ötvözet,1,özönvíz,8,Pakisztán,16,Palesztina,26,Panama,5,Pangea,1,pánpszichizmus,3,pánspermia,2,papír,6,Pápua Új-Guinea,6,paradoxon,1,Paraguay,1,paranormális,111,parazita,1,pareidolia,1,párhuzamos univerzum,34,Paul T. Hellyer,4,Pentagon,78,pénz,419,permafroszt,1,Peru,95,perzsák,2,Phobos,3,pihenés,1,piramis,123,platina,4,plazma,10,Plejádok,4,Plútó,3,pokol,10,polgárháború,2,Polinézia,3,politika,2,poltergeist,3,pólusváltás,14,Popper Péter,1,porördög,1,portál,1,Portugália,23,prekogníció,4,prófécia,32,propaganda,10,protézis,1,Proxima Centauri,2,pszichiátria,8,pszichikai erő,14,pszichokinézis,7,pszichológia,67,Puerto Rico,10,pulzár,1,rabszolgaság,9,radioaktív,10,rákbetegség,158,rakéta,1,reaktor,2,régészet,935,reiki,1,reinkarnáció,35,rejtélyek,685,rémálom,1,rendőrállam,75,replikátor,1,reptilián,17,repülés,222,repülő autó,6,repülő humanoid,2,rezgés,18,robot,28,robotok,151,ródium,1,Római Birodalom,81,Románia,18,Roswell,39,rovarok,3,rovarölő,8,rovásírás,4,röntgenlátás,1,Rudolf Steiner,1,Rúmí,1,rúnaírás,2,Rupert Sheldrake,1,Russell Brand,1,ruténium,1,Sabrina Pasterski,1,Salamon király,2,Salvador,3,sámánok,10,sárkányok,2,sarki fény,12,Sátán,16,sav,1,schumnann frekvencia,6,sci-fi,216,sellő,7,shaolin,1,sheldan nidle,13,shelley young,1,Shogun Amona,1,sírkamrák,8,sivatag,48,Skandinávia,1,skizofrénia,3,Skócia,21,smaragd,1,só,21,sors,2,sótalanítás,9,sötét anyag,17,sötét energia,4,Spanyolország,107,spiritualitás,372,sport,39,Srí Lanka,3,Star Trek,13,Star Wars,8,Stephen Bassett,5,Stephen Hawking,16,Steve Quayle,1,Stonehenge,12,stressz,44,sugárzás,58,sumérok,14,suttogás,1,suzanne lie,2,Svájc,59,Svédország,67,szabad akarat,7,szabadkőműves,1,szabadság,8,szag,12,szaglás,4,számítástechnika,175,számmisztika,1,szamuráj,2,szaporodás,6,szarkofág,12,Szaturnusz,33,Szaúd-Arábia,69,szavak,1,szegénység,14,szekta,5,Szelei Magdolna,6,szélenergia,61,szellem,11,szellemek,86,szellemváros,1,szem,58,szembetegség,25,személyiség,1,személyiségteszt,9,személyiségzavar,1,szén,1,szén-dioxid,18,szent geometria,1,Szerbia,12,szerelem,12,szeretet,58,szerotonin,1,szertartás,2,szerv implantátum,9,szerzetes,1,szfinx,10,sziámi iker,1,sziámi ikrek,2,Szibéria,56,Szicília,3,sziget,4,sziklarajz,11,szimbiózis,1,Szingapúr,25,szinkronicitás,5,színlátás,2,színpszichológia,2,színterápia,2,szintetikus üzemanyag,11,Szíria,187,szív,56,szkíták,9,Szlovákia,3,Szlovénia,4,szoftver,2,Szomália,2,szorongás,17,Szovjetunió,88,szökőár,12,Szudán,7,szuperkontinens,10,szupernóva,6,szülés,10,születés,41,Tádzsikisztán,1,Tajvan,17,találmány,42,táltos,1,tanítások,38,tanulás,57,Tanzánia,3,táplálkozás,97,tarot,1,társadalom,146,távolbalátás,31,technológia,1328,tej,5,tektonikus lemez,4,telekinézis,4,telepátia,49,teleportálás,15,teleszkóp,37,telomer,9,temetkezés,2,tengeralattjáró,24,tengervíz,244,teremtés,42,terhesség,4,téridő,19,térkép,6,térmeghajtás,2,természet,462,természetfeletti,59,természetvédelem,61,terraformálás,1,terrorcsoport,12,tervezett elavulás,2,Tesla,97,testbeszéd,1,testelhagyás,6,testen kívüli élmény,19,testhőmérséklet,4,testmódosítás,4,testmozgás,12,testsúly,1,tetoválás,6,Thaiföld,20,Tibet,22,Timbuktu,1,Titán,1,titkos tanítások,2,titkos társaságok,265,titkos űrprogram,134,tó,1,tobozmirigy,9,Toltékok,2,Tonga,1,torinói lepel,2,tornádó,9,torpedó,1,tömegmédia,65,Törökország,121,történelem,1174,törzs,1,transzhumanizmus,9,transzplantáció,1,Trianon,4,tudat,114,tudatalatti,79,tudatmódosítás,20,tudatos álom,28,tudatosság,782,tudomány,1198,túlnépesedés,9,túlvilág,144,Tunézia,1,tüdőbetegség,20,tündérek,1,Türkmenisztán,2,tűz,5,tűzönjárás,1,ufo,885,UFO felfedés,102,UFO vadászok,7,ufo-afrika,4,ufo-amerika,399,ufo-ausztrália,7,ufo-ázsia,29,ufo-budapest,1,ufo-cikkek,2,ufo-egyéb,20,ufo-európa,113,ufo-fotók,9,ufo-magyar,6,ufo-oroszország,20,Uganda,1,új,10860,új pénzügyi rendszer,174,Új-Zéland,37,újrahasznosítás,65,Ukrajna,87,ultrahang,9,Univerzum,253,Uránusz,11,Uri Geller,1,Uriel,1,Uruguay,5,uso,9,utazás,7,űrállomás,43,űrbányászat,3,Üreges Föld,28,űrfegyver,5,űrháború,12,űrhaderő,2,űrkutatás,660,űrlift,2,űrsikló,2,űrszemét,10,űrtechnológia,234,űrutazás,163,űrverseny,10,üstökös,20,üveg,14,üzenetek,63,vakcina,180,vakság,4,választás,2,Valiant Thor,1,vallás,258,valóság,46,vámpír,4,Vatikán,95,vécé,1,vécépapír,2,vegetáriánus,12,végítélet,3,Végjáték,26,végtelen,1,vegyi anyag,68,vegyi fegyver,13,véletlen,1,Venezuela,43,Vénusz,29,vér,41,vércsoport,5,vertikális gazdálkodás,2,veszélyeztetett faj,7,vezeték nélküli áram,2,videó,9660,videojáték,17,Vietnam,18,viking,16,Világgazdasági Fórum,11,világítás,1,világkormány,2,világvége,15,villám,28,virtuális valóság,14,vírus,241,vitamin,20,víz,368,vízenergia,13,vízesés,1,víznyelő,13,Vlagyimir Putyin,26,vonat,9,vulkán,11,vulkánkitörés,87,Wi-Fi,16,WikiLeaks,33,x-akták,21,zaj,5,Zambia,1,zene,60,zeneipar,4,Zimbabwe,4,Zsidóság,24,
ltr
item
Új Világtudat | Az Élet Más Szemmel: Hogyan programozd vissza önmagad?
Hogyan programozd vissza önmagad?
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEh4JnOzX6CaMm8DunOKBAP-mvw4RzzWDhVxg-EG-6rndhQ5zjTi3HCMrjA-VyIgC_lH-m0mtnzk6tnaKsQrXNCquG5VKSkJ_tZE4HpIna9dTeew1IPEbQzm71S6AeSQX3zIU4JSiFCt74A/s640/visszaprogramoz%C3%A1s-%C3%BAjra+programoz%C3%A1s-elmekontroll-%C3%BAj+vil%C3%A1gtudat.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEh4JnOzX6CaMm8DunOKBAP-mvw4RzzWDhVxg-EG-6rndhQ5zjTi3HCMrjA-VyIgC_lH-m0mtnzk6tnaKsQrXNCquG5VKSkJ_tZE4HpIna9dTeew1IPEbQzm71S6AeSQX3zIU4JSiFCt74A/s72-c/visszaprogramoz%C3%A1s-%C3%BAjra+programoz%C3%A1s-elmekontroll-%C3%BAj+vil%C3%A1gtudat.jpg
Új Világtudat | Az Élet Más Szemmel
https://ujvilagtudat.blogspot.com/2013/07/hogyan-programozd-vissza-onmagad.html
https://ujvilagtudat.blogspot.com/
https://ujvilagtudat.blogspot.com/
https://ujvilagtudat.blogspot.com/2013/07/hogyan-programozd-vissza-onmagad.html
true
6773355663696938213
UTF-8
Loaded All Posts Nincs ilyen bejegyzés MEGNÉZEM Tovább Válasz Válasz elvetése Törlés By Kezdőlap OLDALAK BEJEGYZÉSEK Mindet megnézem TOVÁBBI CIKKEK CÍMKE ARCHÍV KERESÉS MINDEN BEJEGYZÉS Nincs ilyen bejegyzés Vissza a kezdőlapra Vasárnap Hétfő Kedd Szerda Csütörtök Péntek Szombat Vas Hét Ke Sze Csüt Pén Szo Január Február Marcius Aprilis Május Június Július Augusztus Szeptember Október November December Jan Feb Már Ápr Máj Jún Júl Aug Szep Okt Nov Dec éppen most 1 perce $$1$$ perce 1 órával ezelőtt $$1$$ órával ezelőtt Tegnap $$1$$ nappal ezelőtt $$1$$ héttel ezelőtt több mint 5 hete Követők Követés THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy