10 jel, hogy rátaláltál a valódi elhivatottságodra

Honnan tudod, hogy megtaláltad az elhivatottságodat? Mint orvos, akit már fiatalon hívott a gyógyászat, de aztán a rendszer kiábrándulttá...


Honnan tudod, hogy megtaláltad az elhivatottságodat? Mint orvos, akit már fiatalon hívott a gyógyászat, de aztán a rendszer kiábrándulttá tett, megkérdőjeleztem az elhivatottságomat és sokszor feltettem magamnak ezt a kérdést. Ez egy hosszú, furcsa út, először elhagyva az orvoslást, aztán úgy éreztem, hogy visszahív, majd újra elhagytam, csak hogy megtaláljam a szerepem a gyógyításban a hibás egészségügyi rendszeren belül mint író, előadó, forradalmár és orvostanár. Az út során megtanultam néhány dolgot arról, hogy honnan lehet tudni, hogy a helyes úton járunk.

1. Rájössz, hogy már születésed pillanatától az elhivatottságodra készülsz

Még a nehéz dolgok, a csalódások, a megbánások és az elfuserált dolgok is mind arra készítenek fel, amire most érzel elhivatottságot. Majd rájössz, hogy a válás, a csőd, a szeretted halála, a kudarc, az elutasítás csak egy iskola volt, megtanítva lelkednek azokat a leckéket, melyeket meg kellett tanulnia azért, hogy aki most vagy, elhivatott legyen.

2. Misztikus dolgok kezdenek történni

Csábító gondolat lehet véletlen egybeeséseknek nevezned őket, csakhogy túl tökéletesek, túl pontosak abból a szempontból, hogy mire van szükséged az adott pillanatban, túlságosan hasonlítanak a csodára, minthogy baleseteknek nevezhetnéd a történéseket. A szinkronicitások egyfajta csodálat érzésével töltenek el, mert pozitív bizonyságai annak, hogy vezetnek, és nem vagy egyedül, hogy valaki hegyeket mozgat meg azért, hogy a küldetésed sikeres legyen.

3. Amikor kiszállsz, természetesen kapsz egy új irányt

Az ajtók, melyeken át szerettél volna menni, be fognak csapódni. Ha rossz irányt veszel az úton, az utad tele lesz szögesdróttal és mustárgázzal, sárkányokkal és éles késekkel. Célzásokat fogsz kapni, hogy rossz irányt vettél a sorsod szempontjából, melyről le kell kormányoznod magad, amikor már az utazásod egy könyörtelen harccá válik. Az üzlet meg fog bukni. A pénz el fog fogyni. A mentor, aki évek óta biztosítja a varázslatos ajándékokat, nem fog követni a rossz úton. Az emberek nem fognak jelentkezni. Át fognak irányítani éppoly mágikus módon, ahogy első helyen a hivatásod felé kormányoztak.

4. Még az akadályok ellenére is könnyedén leszel vezetve

Azon kapod magad, hogy egy sűrű akadályokkal tűzdelt erdőn mész keresztül, és nehéz megmondani, hogy csak az elkötelezettséged van tesztelés alatt, vagy letértél? Az akadályok részei lehetnek a növekedési folyamatnak, a belső hős kiművelésének, szükséges részeként az utazásodnak. De lehetnek annak jelei is, hogy rossz irányba indultál. Honnan tudható a különbség? Az útjelző tábla, amiben megbízhatsz, a könnyebbség irányát jelentheti. Ha a kihívások csak nőnek, a dolgok egyre rosszabbak, egyik kemény harc követi a másikat, akkor valószínűleg elcsábultál a valódi elhivatottságodtól, és az univerzum csak arra vár türelmesen, malmozva Isteni hüvelykujjával, mivel szabad akaratod van, de sohasem adja fel a hitet, hogy megtalálod a visszeveztő utat, mely elvezet a saját szent grálodhoz. Amikor visszatérsz az útra, a dolgok újra áramlani kezdenek.

5. Csodálatos mentorok jelennek meg pont jókor

Éppen akkor, amikor a leginkább szükséged van rá, megjelennek a megfelelő emberek, csakis azokkal az eszközökkel, melyek támogatnak téged az utadon, szinte misztikus módon.
[post_ads_2]
6. Az egészséged várhatóan javulni fog

Egy furcsa de örvendetes mellékhatása az elhivatottságod keresésének, hogy az egészséged minden valószínűség szerint javulni kezd. Észre fogod venni, hogy kevesebbet sóvárogsz egészségtelen ételek után, több energiád lesz a tested működésére, a fájdalmak, melyek korábban gyötörtek eltűnnek, kevésbé érzed magad fáradtnak, és a krónikus betegségek, melyekkel küzdesz, javulni kezdenek.

Vegyük például Andy Mackie-t. 59 éves korára Andy Mackie kilenc szívműtéten esett át, és tizenötféle gyógyszert kapott, hogy megpróbálják életben tartani, de a gyógyszerektől borzalmasan érezte magát, így egy nap azt mondta az orvosainak, hogy állítsák le a gyógyszerezését. Azt válaszolták neki, ha megteszik, egy éven belül meg fog halni, így Andy úgy döntött, ha már úgyis haldoklik, akkor azt csinálja, amit mindig is szeretett volna. Így hát vette azt a pénzt, amit gyógyszerekre költött volna, vásárolt 300 harmonikát, és gyerekeknek adta komplett harmonika leckével együtt. A következő hónapban még mindig életben volt, ezért vásárolt még 300 harmonikát. Tizenhárom év és 20 ezer harmonika után végül Andy Mackie elhunyt.

7. Előfordulhat, hogy a pénz akkor kezd el áramlani, amikor készen állsz rá, hogy bedobd a törölközőt

Nem állítom, hogy nem fogod megszüntetni az adósságodat, vagy nézni az üres bankszámládat, amikor már csődbe jutottál. De ha a helyes úton jársz, akkor nem zárod le az életet az autópálya feljárónál, ami a házad közelében van, és előfordulhat, hogy úgy tűnik, mintha a pénz szinte varázsütésre jelenne meg, ha már egyszer valóban az életed céljának holtpontjában vagy.

8. Furcsán nyugodtnak érezheted magad még akkor is, ha minden okod megvan rá, hogy ideges légy

Mindenki körülötted valószínűleg úgy fogja gondolni, hogy őrült vagy. Egy részed egyet fog velük érteni. De egy bölcs belső tudás, mely részedet én a belső őrlángnak hívom, majd annyira vigasztalni fog azon ténynél fogva, hogy a célodhoz vezető úton jársz, hogy szokatlanul nyugodtnak érezheted magad, miközben a racionális elméd teljesen mást mond.

A lelkünk arra vágyik, hogy kifejezhesse azt, aminek kifejezésére itt vagyunk a Földön, és amikor végre összhangba kerülünk az elhivatottságunkkal, akkor a lelkünk boldog táncot jár. Ez megjelenhet, amikor minden más darabjaira esik az életedben, de akkor benned lesz ez a béke érzés, hatalmas megkönnyebülés, hogy legalább végre tudod, hogy mire vagy elhivatott.

9. Az univerzum eléd gördíti a vörös szőnyeget

Amikor arra vagy elhivatott, amire minden lény legnagyobb jóléte szempontjából van szükség, az univerzum nekifeszül, hogy mindent felkínáljon neked ezüsttálcán, amire csak szükséged van. Egy szövegíró önként jelentkezhet segíteni neked, amikor arra gondolsz, hogy készíteni kellene egy értékesítő oldalt. Valaki egy nyomtatót ajándékozhat, amikor egy szórólapot szeretnél kinyomtatni. Támogatva, és annyira szerencsésnek érezheted magad, hogy tudni fogod, rajta vagy az úton, még akkor is, ha nem egészen világos, hogy mit is csinálsz ezen a vágányon.

10. Az emberek meg fognak találni

Kevesen tudják egyedül beteljesíteni az elhivatottságukat. Legtöbbünknek kell egy társaság, hogy felemeljen bennünket, amikor bátor, ijesztő, vagy a világot megváltoztató dolgokat teszünk. De ne aggódj! Amikor igazán rajta vagy a célon, az emberek meg fognak találni, ha elég bátor vagy ahhoz, hogy kiszolgáltatott légy az elhivatottságodnak.

Ismerősnek hangzik ezek közül bármelyik?

Megtaláltad már az elhivatottságodat? Vagy még mindig keresed? Ha már megtaláltad, IGEN! A világnak szüksége van rád! Bízz az utadban, bárhol is vagy!

Lissa Rankin


Könyvajánló

Kalandok a léleknek - 21 lépés, hogy megteremtsd az életet, amire mindig is vágytál
Shannon Kaiser

Érezted valaha úgy, hogy valami akadályoz a boldogulásban?
Néha ez az akadály akár te magad is lehetsz Shannon Kaiser olyan kalandra hív, melybe ha belevágsz, felfedezheted lelked rejtett zugait. Olyan megvalósításokra tehetsz szert, amitől elégedetté, szenvedélyessé és örömtelivé válik életed.

Ez az útikalauz rávilágít a boldogságunkat gátló szokásainkra, és feltárja az érzelmi fejlődés huszonegy forradalmian új útját, amely hozzásegít minket, hogy félelem nélkül fogadhassuk el legbensőbb vágyainkat. A változáshoz néha az is elegendő, ha egy kicsit más szemszögből nézzük a dolgokat. Shannon Kaiser saját átalakulásának tapasztalataiból alkotta meg nem mindennapi kalandokra invitáló programját.

Ha követed a szerző tanácsait:

1. elérheted a céljaidat;
2. megszabadulhatsz a korlátozó meggyőződésektől és a negatív mintáktól;
3. levetkőzheted a félelmet, és céllal, szenvedéllyel élheted az életed;
4. a mindennapjaid részévé teheted a boldogságot.

Ha nem arra figyelsz, milyennek látják mások az életedet, hanem arra, hogy te milyennek érzed, akár kalandnak is felfoghatod. Ha elkezdesz másként tekinteni önmagadra, képes leszel a maga teljességében megélni az életet.
Név

3D nyomtató,50,432 Hz,1,51-es körzet,36,52-es körzet,1,5d,1,5G,1,6 órás munkanap,2,911,24,Aaron Swartz,1,Ábrahám,2,acél,5,adattárolás,11,adósság,21,Afganisztán,27,Afrika,137,agy,345,agykontroll,28,ájulás,1,Akasa-krónika,4,akkumulátor,89,alagút,1,alakváltó,1,alapjövedelem,24,Alaszka,26,Albánia,1,albínó,1,Alekszej Navalnij,3,Alex Jones,22,alga,3,Algéria,3,aligátor,1,alkímia,4,alkohol,7,állati tudatosság,42,állatvilág,597,allergia,14,álmatlanság,3,álom,55,alumínium,7,alvás,60,alvási paralízis,2,Amazonas,8,Amerika,1505,aminosav,1,amputáció,1,anarchia,1,Andrew Basiago,8,Anglia,463,angyal,11,animációs film,7,Anonymous,5,Antarktisz,92,antenna,1,antianyag,4,antibiotikum,9,antigravitáció,30,Antikrisztus,5,antioxidáns,1,Antonio Urzi,2,Anunnaki,25,anyagtudomány,97,anyaméh,3,anyatej,1,Apollo,7,arany,134,aranymetszés,2,árapály,3,arcfelismerés,8,arcolvasás,1,arcvakság,1,Argentína,35,Arisztotelész,1,árja faj,2,arkhónok,1,árnyékember,3,árnyember,3,árvíz,14,Asgardia,1,ASMR,1,ásvány,9,Asszíria,3,aszteroida,61,asztma,1,asztráltest,21,asztrológia,7,ateizmus,1,Atlantisz,39,átok,5,atombomba,95,atomenergia,83,atomok,6,átverés,1,aura,11,Ausztrália,197,Ausztria,30,autizmus,18,autó,36,autokrácia,1,avarok,2,azbeszt,1,Azerbajdzsán,3,Aztékok,29,Ázsia,48,Bábel tornya,2,babona,3,Bahama-szigetek,1,Bahrein,2,Bajkál-tó,1,baktérium,49,baleset,34,Balti-tenger,1,balzsamozás,1,Banglades,1,Bankrendszer,296,bányászat,36,barlang,41,barlangfestmény,7,barlangrajz,6,bázisugrás,1,Belgium,27,Belize,3,belső hang,7,Benedek pápa,27,bennszülött,1,bénulás,2,Bermuda-háromszög,6,beszéd,10,betegség,676,beton,1,Bhután,3,Biblia,96,Bilderberg,13,Bill Gates,19,bilokáció,1,biofegyver,1,biofoton,10,biogáz,2,biokerámia,1,biológia,2,biológiai fegyver,5,biológiai kor,2,biológiai memória,2,biológiai ritmus,5,bioprinter,2,biorobot,10,bioüzemanyag,9,blossom goodchild,6,Bob Dean,4,Bob Lazar,12,boldogság,25,Bolívia,22,bolygómérnökség,8,bor,3,Bosznia-Hercegovina,3,boszorkányság,10,Botswana,3,böjtölés,11,bölcsek köve,1,bőr,19,bőrszín,3,Brazília,83,Brbados,1,BRICS nemzetek,35,bronzkor,1,Buddha,18,buddhizmus,18,Bulgária,9,bunker,4,bűnözés,1,cannabis,83,Carl Sagan,17,Carrie Fisher,1,cenzúra,2,Ceres,1,cetfélék,1,Charlie Chaplin,1,chemtrail,14,Chile,37,chip,1,CIA,151,Ciprus,5,Costa Rica,7,cukor,20,cukorbetegség,20,csakra,7,család,1,családfakutatás,1,csapadék,2,Csecsenföld,2,Csehország,11,csend,1,Csernobil,8,csillagászat,286,csillagkapu,3,csillagkép,6,Csillaggyermek,3,csoda,8,csont,4,csontritkulás,2,Dagesztán,2,Dalai láma,12,Dánia,44,DARPA,18,Darwin,11,David Icke,12,David Wilcock,26,deepfake,6,déjà vu,1,Dél-Afrika,36,Dél-Amerika,1,Dél-Korea,42,demokrácia,7,démon,10,depresszió,30,diagnosztizálás,2,digitális pénz,78,digitális társadalom,12,diktátor,8,diktatúra,18,dimenziók,64,Dimitrij Medvegyev,2,dinoszauruszok,33,DNS,327,dogonok,1,dohányzás,18,dokumentumfilm,1089,dolmen,1,Donald Trump,121,döntés,2,drágakő,9,drón,63,druidák,1,dűne,1,Dzsibuti,2,dzsinn,1,Ebola,3,ébredés,3,Eckhart Tolle,5,Ecuador,23,édesítőszer,1,Edgar Mitchell,12,Edison,6,Edward Snowden,13,Egely György,6,egészség,794,éghajlat,174,ego,1,egyedüllét,3,Egyesült Arab Emírségek,16,Egyiptom,283,Einstein,85,ékírás,6,Eldorádó,1,elektromos áram,103,elektromos autó,143,elektromos hajó,4,elektromos impulzus,3,elektromos kerékpár,6,elektromos közlekedés,20,elektromos motor,14,elektromos repülőgép,6,elektromos roller,1,elektromos út,1,elektromos vonat,9,elektroszmog,44,élelmiszer,210,élet a halál után,159,életcél,7,elhízás,4,elme,2,elme kontroll,75,elmezavar,5,Elon Musk,55,élővilág,57,előző élet,15,elveszett nyelv,5,ember állat hibrid,5,ember idegen hibrid,29,emberáldozat,10,emberi faj,6,emberi jogok,3,emberi nyelv,38,emberi öngyulladás,2,emberi rekord,5,emberiség,216,emberkereskedelem,2,emlékezet,60,empátia,15,Enceladus,1,energia,113,energiafegyver,7,ENSZ,82,enzim,1,epilepszia,4,építészet,424,erdő,4,erdősítés,22,erdőtűz,3,ereklye,2,Erich Von Däniken,3,erkölcs,1,érrendszer,5,érzékelés,28,érzelmek,161,érzéstelenítés,1,Erzsébet királynő,5,ESA,37,esküvői ruha,1,esőerdő,20,Észak-Korea,35,északi fény,2,Északi-sark,16,Észtország,10,étel,194,Etiópia,14,Etruszkok,3,Eurázsia,6,Európa,285,Európai Űrügynökség,7,eurózóna,7,eutanázia,1,evolúció,112,évszakok,2,exobolygó,38,extrém időjárás,84,ezüst,7,fa,82,Facebook,4,fájdalom,33,fakír,1,FBI,53,FED,42,fegyver,39,fehér lyuk,1,fehérje,6,Fehéroroszország,6,fejlődés,330,fekete lyuk,52,feldolgozott étel,22,félelem,116,felemelkedés,1,fém,28,feminizmus,1,fenntartható gazdaság,16,fény,129,fényevés,1,fénygömb,5,fényjelenség,5,fénysebesség,19,fényterápia,10,fénytest,11,féregjárat,8,Ferenc Pápa,43,ferrofluid,1,fertőzés,2,fiatalság elixírje,17,film,358,filozófia,5,Finnország,37,fizika,104,fluorid,4,fóbia,5,fog,3,fogamzásgátló,1,fogyás,1,fokhagyma,2,folyadékmembrán,1,fosszília,4,fosszilis tüzelőanyag,39,fotó,74,foton,12,fotoszintézis,2,Föld,659,föld alatti város,10,földalatti bázis,44,földalatti tó,1,földcsuszamlás,3,földgáz,11,földönkívüliek,783,földrengés,95,Fönícia,1,Franciaország,200,frekvencia,34,frigyláda,1,furcsa hangok világszerte,24,fúzió,2,fúziós reaktor,26,függőség,11,Fülöp-szigetek,16,gabonakör,25,galaktikus föderáció,53,galaxis,75,gáz,22,genetika,238,génmanipuláció,19,génszerkesztés,4,geoglifa,10,George Orwell,2,geotermikus energia,4,gerinc,4,Ghána,3,giroszkóp,1,Gladio,1,gleccser,20,glifozát,5,Globális Fedezeti Számlák,2,globális felmelegedés,145,globális lehűlés,67,GMO,27,gnoszticizmus,1,gomba,28,gondolatátvitel,1,gondolatolvasás,15,gondolkodás,1,gonosz,15,gömbvillám,4,Görögország,67,grafén,11,gravitáció,39,gravitációs hullám,8,Grönland,19,Grúzia,2,Guatemala,17,Günther Wiechmann,1,gyémánt,20,gyermekfejlődés,255,gyermekmunka,2,gyógyítás,346,gyógynövény,86,gyógyszeripar,156,gyulladás,1,gyulladáscsökkentő,5,HAARP,19,háború,469,hacker,5,hadi fejlesztés,95,haj,5,hajó,2,hajóroncs,29,hajszín,4,halak,2,halál,117,halálközeli élmény,48,halhatatlanság,14,hallás,15,Halley -üstökös,1,hallucináció,16,hang,56,hangszer,1,hangterápia,6,harcművészet,11,harmadik szem,10,hatodik érzék,6,Hawaii,31,házasság,1,hazugság,4,hibernálás,8,hibrid faj,7,hidegháború,32,hidrogén,14,hidroponika,1,hieroglifa,12,higany,3,Himalája,9,hipnózis,11,hírek,1712,hírszerzés,3,hit,18,Hold,268,holdbázis,24,holdfogyatkozás,5,holdjáró,16,Hollandia,81,holografikus univerzum,29,hologram,15,Holt-tenger,4,homeopátia,1,Honduras,6,Hongkong,5,hormon,15,horpaszizom,1,Horvátország,12,humor,3,hunok,6,húrelmélet,4,hurrikán,7,húsevés,11,Húsvét-sziget,5,hüllő,21,Hüperborea,1,idegen elrablás,86,idegen lény,404,idegen technológia,302,idegsejt,10,idézet,3,idő,54,időgép,18,időhurok,1,időjárás,85,időjárás módosítás,52,időjárási fegyver,15,időkapszula,5,időkristály,1,időszámítás,2,időutazás,59,igazságszérum,1,III. Richárd,1,iker,2,ikerláng,3,ikrek,1,illat,12,illóolaj,6,illúzió,10,immunrendszer,46,immunterápia,1,implantátum,25,India,189,indián,16,indigó gyerekek,11,Indonézia,38,influenza,4,információ,11,ingyen energia,101,Inkák,17,inkarnáció,2,intelligencia,55,internet,71,intuíció,7,invázió,1,ionhajtómű,4,Irak,87,Iraki Kurdisztán,2,Irán,125,írás,7,irídium,1,Írország,20,iskola,62,ISON üstökös,1,ISS,58,Isten,172,Iszlám,7,ital,2,ITCCS,7,Izland,26,ízlelés,1,izom,1,Izrael,160,James Tyberonn,1,Japán,270,járvány,356,játék,6,jég,63,jéghegy,1,jégkorszak,22,Jemen,10,Jézus,60,jezsuita,1,jód,1,Joe Biden,32,jóga,5,jógi,2,Jordánia,15,jóslat,50,jövőbelátás,42,Jugoszlávia,2,Jupiter,37,kalóz,1,Kambodzsa,10,Kamerun,2,Kanada,129,Kanári-szigetek,3,kannibalizmus,1,káosz,2,kapcsolat,37,kapitalizmus,1,karma,8,karmikus kapcsolat,3,Kasmír,1,Katar,8,katonai technológia,123,kávé,1,Kazahsztán,6,Kazárok,1,Kelták,4,kémkedés,16,kemoterápia,6,kender,77,Kenya,10,kerámia,2,Kereszténység,92,Keshe Alapítvány,5,KGB,8,kiberháború,8,kibernetika,2,kiborg,4,kihalt faj,68,kiméra,3,Kína,630,kincs,16,kiropraktika,1,kísérlet,40,kísértet,12,kiterjesztett valóság,4,klímaváltozás,44,klónozás,21,kobold,1,Kobra,35,Kolumbia,32,kommunikáció,104,kondenzátor,1,Kongó,2,konkréció,1,koponya módosítás,1,korall,8,Koszovó,2,kőkör,1,könyv,618,környezetszennyezés,242,környezetvédelem,200,Közép-Amerika,4,középkor,2,közlekedés,268,közösség,4,kráter,11,kreativitás,10,kreditrendszer,1,Kréta,1,Krím,4,kriogenika,1,kriptid,1,kriptovaluta,45,kristály,37,kristály gyerekek,9,kristálykoponya,6,kromoszóma,9,Kuba,9,kultúra,26,Kung-fu,1,kungfu,1,kutatás,79,Kuvait,8,kvantumfizika,161,kvazár,2,labirintus,2,Laosz,3,lapos Föld,4,látás,51,láthatatlanság,4,látomás,5,Laura Eisenhower,13,láva,3,láz,1,lebegésterápia,1,LED,8,léggömb,4,léghajó,6,légkör,25,légzés,13,lélek,123,lélekcsoport,2,lélektárs,1,lélekvándorlás,12,lelki fejlődés,421,Lemúria,3,Lengyelország,57,létezés,8,Lettország,1,levegő,69,levitáció,7,lézer,54,Li-Fi,1,Libanon,13,Líbia,22,lítium,1,Litvánia,1,Livánia,1,Lukács Béla,1,Luxemburg,5,Madagaszkár,1,madár,23,magány,13,mágia,8,mágnes,2,mágneses mező,82,mágneses portál,1,mágus,1,Magyarország,174,magyarság eredete,9,Maja leletek,50,maja naptár,5,májbetegség,2,majom,1,Malajzia,12,Mali,1,Málta,5,mamut,10,Mandela effektus,4,manipuláció,12,manó,1,Marokkó,3,Mars,216,Mars Curiosity,21,Marshall-szigetek,2,marsjáró,19,masszázs,1,matematika,18,mátrix,10,Matthew Ward,4,Mauritánia,1,Mauritius,3,meddőség,1,média,75,meditáció,131,médium,4,megalit,37,megfigyelés,40,megnyúlt koponyák,20,megtermékenyítés,7,megújuló energia,161,megvilágosodás,15,méhek,12,memória,63,menedék,2,mentális betegség,42,mennyország,57,méregtelenítés,7,mérés,3,mérgezés,35,Merkúr,14,messiás,2,mesterséges anyaméh,2,mesterséges intelligencia,228,metaanyag,2,meteor,67,meteor Kuba,2,meteor oroszországban,5,Mexikó,143,mezoamerika,8,Mezopotámia,12,Mianmar,2,mike quinsey,10,mikroba,3,mikrohullám,4,Minósz,1,mitológia,4,mítosz,6,mkultra,17,Mongólia,4,Monsanto,27,Mooji,10,morgellon,2,multiverzum,26,múmia,92,munka,30,mutáció,12,műanyag,95,műhold,97,műtét,5,művészet,208,nagylábú,7,Namíbia,1,nanotechnológia,38,Nap,255,napciklus,6,napelem,53,napenergia,164,napfény,106,napfogyatkozás,11,napfolt,11,napkitörés,10,Naprendszer,201,napszél,19,naptár,1,NASA,393,NATO,65,Nazca-kultúra,2,Nazca-vonalak,15,Nefilim,5,nehézfém,6,Neil Keenan,3,nemesfém,13,Németország,348,nemiség,3,Nepál,8,Neptunusz,13,népvándorlás,5,NESARA,3,neuron,5,neutrínó,1,nevetés,2,Niels Bohr,1,Nigéria,10,Nissan,1,nitrogén,1,Norvégia,50,Nostradamus,11,növények,276,növényvédőszer,41,NSA,28,nukleáris energia,58,nullponti energia,1,nyersétel,14,nyomtató,3,Obama,51,obeliszk,1,obszervatórium,5,óceán,86,okkultizmus,5,okostelefon,41,oktatás,64,olaj,62,olajfüggőség,31,Olaszország,196,Olmékok,5,oltás,178,Omán,3,omniverzum,1,online tv,5,OPPT,4,optikai csalódás,1,orákulum,1,organikus,1,orgon energia,3,óriások,27,Orionidák,1,Oroszország,751,oxigén terápia,1,ózonréteg,5,önbecsülés,3,önellátás,1,önismeret,317,önkényuralom,2,önvezető autó,32,önvezető motor,1,őrangyal,1,ördög,8,ördögűzés,8,öregedés,66,Örményország,5,örök élet,9,örök fiatalság,20,öröklés,1,öröklődés,31,ősi civilizációk,448,ősi gyógyítók,5,ősi szöveg,71,ősi technológia,189,ősi viselet,2,őslakos,20,ősrobbanás,22,őssejt,23,összeesküvés-elmélet,1,ötvözet,1,özönvíz,8,Pakisztán,16,Palesztina,26,Panama,5,Pangea,1,pánpszichizmus,3,pánspermia,2,papír,6,Pápua Új-Guinea,6,paradoxon,1,Paraguay,1,paranormális,111,parazita,1,pareidolia,1,párhuzamos univerzum,34,Paul T. Hellyer,4,Pentagon,78,pénz,419,permafroszt,1,Peru,95,perzsák,2,Phobos,3,pihenés,1,piramis,123,platina,4,plazma,10,Plejádok,4,Plútó,3,pokol,10,polgárháború,2,Polinézia,3,politika,2,poltergeist,3,pólusváltás,14,Popper Péter,1,porördög,1,portál,1,Portugália,23,prekogníció,4,prófécia,32,propaganda,10,protézis,1,Proxima Centauri,2,pszichiátria,8,pszichikai erő,14,pszichokinézis,7,pszichológia,67,Puerto Rico,10,pulzár,1,rabszolgaság,9,radioaktív,10,rákbetegség,158,rakéta,1,reaktor,2,régészet,935,reiki,1,reinkarnáció,35,rejtélyek,685,rémálom,1,rendőrállam,75,replikátor,1,reptilián,17,repülés,222,repülő autó,6,repülő humanoid,2,rezgés,18,robot,28,robotok,151,ródium,1,Római Birodalom,81,Románia,18,Roswell,39,rovarok,3,rovarölő,8,rovásírás,4,röntgenlátás,1,Rudolf Steiner,1,Rúmí,1,rúnaírás,2,Rupert Sheldrake,1,Russell Brand,1,ruténium,1,Sabrina Pasterski,1,Salamon király,2,Salvador,3,sámánok,10,sárkányok,2,sarki fény,12,Sátán,16,sav,1,schumnann frekvencia,6,sci-fi,216,sellő,7,shaolin,1,sheldan nidle,13,shelley young,1,Shogun Amona,1,sírkamrák,8,sivatag,48,Skandinávia,1,skizofrénia,3,Skócia,21,smaragd,1,só,21,sors,2,sótalanítás,9,sötét anyag,17,sötét energia,4,Spanyolország,107,spiritualitás,372,sport,39,Srí Lanka,3,Star Trek,13,Star Wars,8,Stephen Bassett,5,Stephen Hawking,16,Steve Quayle,1,Stonehenge,12,stressz,44,sugárzás,58,sumérok,14,suttogás,1,suzanne lie,2,Svájc,59,Svédország,67,szabad akarat,7,szabadkőműves,1,szabadság,8,szag,12,szaglás,4,számítástechnika,175,számmisztika,1,szamuráj,2,szaporodás,6,szarkofág,12,Szaturnusz,33,Szaúd-Arábia,69,szavak,1,szegénység,14,szekta,5,Szelei Magdolna,6,szélenergia,61,szellem,11,szellemek,86,szellemváros,1,szem,58,szembetegség,25,személyiség,1,személyiségteszt,9,személyiségzavar,1,szén,1,szén-dioxid,18,szent geometria,1,Szerbia,12,szerelem,12,szeretet,58,szerotonin,1,szertartás,2,szerv implantátum,9,szerzetes,1,szfinx,10,sziámi iker,1,sziámi ikrek,2,Szibéria,56,Szicília,3,sziget,4,sziklarajz,11,szimbiózis,1,Szingapúr,25,szinkronicitás,5,színlátás,2,színpszichológia,2,színterápia,2,szintetikus üzemanyag,11,Szíria,187,szív,56,szkíták,9,Szlovákia,3,Szlovénia,4,szoftver,2,Szomália,2,szorongás,17,Szovjetunió,88,szökőár,12,Szudán,7,szuperkontinens,10,szupernóva,6,szülés,10,születés,41,Tádzsikisztán,1,Tajvan,17,találmány,42,táltos,1,tanítások,38,tanulás,57,Tanzánia,3,táplálkozás,97,tarot,1,társadalom,146,távolbalátás,31,technológia,1328,tej,5,tektonikus lemez,4,telekinézis,4,telepátia,49,teleportálás,15,teleszkóp,37,telomer,9,temetkezés,2,tengeralattjáró,24,tengervíz,244,teremtés,42,terhesség,4,téridő,19,térkép,6,térmeghajtás,2,természet,462,természetfeletti,59,természetvédelem,61,terraformálás,1,terrorcsoport,12,tervezett elavulás,2,Tesla,97,testbeszéd,1,testelhagyás,6,testen kívüli élmény,19,testhőmérséklet,4,testmódosítás,4,testmozgás,12,testsúly,1,tetoválás,6,Thaiföld,20,Tibet,22,Timbuktu,1,Titán,1,titkos tanítások,2,titkos társaságok,265,titkos űrprogram,134,tó,1,tobozmirigy,9,Toltékok,2,Tonga,1,torinói lepel,2,tornádó,9,torpedó,1,tömegmédia,65,Törökország,121,történelem,1174,törzs,1,transzhumanizmus,9,transzplantáció,1,Trianon,4,tudat,114,tudatalatti,79,tudatmódosítás,20,tudatos álom,28,tudatosság,782,tudomány,1198,túlnépesedés,9,túlvilág,144,Tunézia,1,tüdőbetegség,20,tündérek,1,Türkmenisztán,2,tűz,5,tűzönjárás,1,ufo,885,UFO felfedés,102,UFO vadászok,7,ufo-afrika,4,ufo-amerika,399,ufo-ausztrália,7,ufo-ázsia,29,ufo-budapest,1,ufo-cikkek,2,ufo-egyéb,20,ufo-európa,113,ufo-fotók,9,ufo-magyar,6,ufo-oroszország,20,Uganda,1,új,10860,új pénzügyi rendszer,174,Új-Zéland,37,újrahasznosítás,65,Ukrajna,87,ultrahang,9,Univerzum,253,Uránusz,11,Uri Geller,1,Uriel,1,Uruguay,5,uso,9,utazás,7,űrállomás,43,űrbányászat,3,Üreges Föld,28,űrfegyver,5,űrháború,12,űrhaderő,2,űrkutatás,660,űrlift,2,űrsikló,2,űrszemét,10,űrtechnológia,234,űrutazás,163,űrverseny,10,üstökös,20,üveg,14,üzenetek,63,vakcina,180,vakság,4,választás,2,Valiant Thor,1,vallás,258,valóság,46,vámpír,4,Vatikán,95,vécé,1,vécépapír,2,vegetáriánus,12,végítélet,3,Végjáték,26,végtelen,1,vegyi anyag,68,vegyi fegyver,13,véletlen,1,Venezuela,43,Vénusz,29,vér,41,vércsoport,5,vertikális gazdálkodás,2,veszélyeztetett faj,7,vezeték nélküli áram,2,videó,9660,videojáték,17,Vietnam,18,viking,16,Világgazdasági Fórum,11,világítás,1,világkormány,2,világvége,15,villám,28,virtuális valóság,14,vírus,241,vitamin,20,víz,368,vízenergia,13,vízesés,1,víznyelő,13,Vlagyimir Putyin,26,vonat,9,vulkán,11,vulkánkitörés,87,Wi-Fi,16,WikiLeaks,33,x-akták,21,zaj,5,Zambia,1,zene,60,zeneipar,4,Zimbabwe,4,Zsidóság,24,
ltr
item
Új Világtudat | Az Élet Más Szemmel: 10 jel, hogy rátaláltál a valódi elhivatottságodra
10 jel, hogy rátaláltál a valódi elhivatottságodra
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhNQzyhRSyhU-q4_gKnVFxqvbQFIojJXqKRlC75-857ilFPlLFTukgxrpdRudczdJnIMYu8bhvAHRdb5pZm12qY8x-pkZHRqf9gripNIYxHsIO50VfaXm_7zEvXfXzUSADOQfcOhASpfNs/s640/mark+twain-elhivatotts%C3%A1g-%C3%BAj+vil%C3%A1gtudat.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhNQzyhRSyhU-q4_gKnVFxqvbQFIojJXqKRlC75-857ilFPlLFTukgxrpdRudczdJnIMYu8bhvAHRdb5pZm12qY8x-pkZHRqf9gripNIYxHsIO50VfaXm_7zEvXfXzUSADOQfcOhASpfNs/s72-c/mark+twain-elhivatotts%C3%A1g-%C3%BAj+vil%C3%A1gtudat.jpg
Új Világtudat | Az Élet Más Szemmel
https://ujvilagtudat.blogspot.com/2013/09/10-jel-hogy-ratalaltal-valodi.html
https://ujvilagtudat.blogspot.com/
https://ujvilagtudat.blogspot.com/
https://ujvilagtudat.blogspot.com/2013/09/10-jel-hogy-ratalaltal-valodi.html
true
6773355663696938213
UTF-8
Loaded All Posts Nincs ilyen bejegyzés MEGNÉZEM Tovább Válasz Válasz elvetése Törlés By Kezdőlap OLDALAK BEJEGYZÉSEK Mindet megnézem TOVÁBBI CIKKEK CÍMKE ARCHÍV KERESÉS MINDEN BEJEGYZÉS Nincs ilyen bejegyzés Vissza a kezdőlapra Vasárnap Hétfő Kedd Szerda Csütörtök Péntek Szombat Vas Hét Ke Sze Csüt Pén Szo Január Február Marcius Aprilis Május Június Július Augusztus Szeptember Október November December Jan Feb Már Ápr Máj Jún Júl Aug Szep Okt Nov Dec éppen most 1 perce $$1$$ perce 1 órával ezelőtt $$1$$ órával ezelőtt Tegnap $$1$$ nappal ezelőtt $$1$$ héttel ezelőtt több mint 5 hete Követők Követés THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy