A tudatod megváltoztatásának 10 módja

A stressz, a szorongás és más intenzív, káros elmeállapot pillanataiban, melyeket életünkben megtapasztalunk, nehéz lehet rajta tartani fi...

A stressz, a szorongás és más intenzív, káros elmeállapot pillanataiban, melyeket életünkben megtapasztalunk, nehéz lehet rajta tartani figyelmünket a pozitív személyes fejlődésünkön. A gondolat, hogy megvilágosodott bölccsé váljunk, látszólag folyamatosan pozitív energiát sugározva, nagyon távolinak tűnik - egy elérhetetlen célnak a mindennapi élet problémái között.

Igaz, mert úgy tűnhet, hogy ez egy olyan mentális mechanizmus, amely meggátolja, hogy képesek legyünk meglátni dolgokat önmagukban, nevezetesen, hogy az "Éned természeténél fogva szabad. Azon gondolatoktól, melyek előre meghatározottak, meg kell szabadulni," így tűnödött egyszer Gangaji.

Vess egy pillantást arra a 10 módszerre, melyek segíthetnek a tudatod megváltoztatásában és egy magasabb jólét elérésében. Ezek az eszközök, módszerek és elmeállapotok segíteni fognak, hogy kifejlődött tudatosságúvá válj, segít a tudatosságod kiterjesztése irányában.

Együttérzés

Az együttérzés segítségével magunkhoz öleljük mások szorongásának tudatát azzal a vággyal, hogy enyhítsük azt. Az együttérzés megtapasztalásával minden dolog kölcsönös összefüggését is érzékelhetjük. Az együttérzés egy hatékony választás, mások szenvedésének enyhítésére irányuló szándékkal. Az együttérző cselekedet egy hajlandóság a saját önös érdekeinken túl mások boldogulása érdekében. Elengedjük a saját szükségleteinket, hogy elősegítsük mások szükségleteit, így találkozhatunk a legmélyebb igényünkkel: az érzéssel, hogy kötődünk valamihez, hogy részei vagyunk valami nagyobb közös dolognak.

A határvonal megszűnése

A határvonalak megszűnésével megtapasztaljuk a határok felbomlását és feloldódását, melyeket az emberi kultúrák és társadalmak hoztak létre, és melyek már legalább olyan régóta léteznek, mint az emberiséget befolyásoló önző ego. A határvonalak megszűnésének célja az, hogy eltávolodjunk ezektől a hazugságoktól, melyek elválasztották az emberiséget ahelyett, hogy egyesítették volna. Amikor megszünteted a határokat, melyek megosztottak és elválasztottak másoktól, akkor képes leszel arra, hogy átalakítsd a világodat a derű, a nyugalom és a béke színterévé. Az Egység nem csupán filozófiai fogalom, hanem egy olyan valóság, melyet az emberi faj teljes egésze meg fog tapasztalni.

Elismerés

Amikor elismersz, vagy nagyra értékelsz valakit, akkor ráhangolódsz a pozitív tulajdonságaira, kifejezed felé empátiádat és háládat. Az elismerés pozitív rezgést eredményez, és további inspirációt és növekedést egy nagyobb én felé. Ez egy egyszerű módja annak, hogy felfrissítsük magunkat, és őszinte kapcsolatba kerüljünk önmagunkkal és másokkal. Az elismerés egy teljes mértékben fókuszált öröm, legyen az bármi, ami jó érzést okoz, és saját képességünk felismerése, hogy kívánjuk és lehetővé tesszük megnyilvánulását.

Légy hálás egy mély, pihentető levegővételért, vagy a meleg Nap kellemes sugaraiért! Azok az egyszerű dolgok, amiket lehet, hogy természetesnek tartasz, mindig elismerésre méltóak. Ahogy ezt teszed, próbálj meg összpontosítani arra, ami jó ebben a tapasztalatban, vagy amit kínál a számodra, és légy elismerő, hogy te, és csakis te hoztad ezt létre, nem számít, hogy miképp jutott el hozzád.

Nem számít a helyzeted vagy a körülményeid, mindig lesz valami, amit elismerésre érdemesnek találhatsz. Ha úgy tűnik, hogy az életedből hiányzik a boldogság, csak minden nap keresni kell egy dolgot, és tisztelned azon részedet, mely megnyilvánítja azt, majd gondolj minden szempontból erre a dologra vagy állapotra, mely egy pozitív erő az életedben.

Belső béke

Belső békével rendelkezni azt jelenti, hogy szellemileg és lelkileg békében vagyunk, elég tudással és megértéssel ahhoz, hogy erősen tartsuk magunkat, amikor szembekerülünk az élet bonyolult és stresszes tapasztalataival. Egyes kultúrákban a belső békét egy tudatállapotnak tekintik, mely meditációval, Tai Chi-vel vagy jógával finomítható. Sok lelki gyakorlat utal az ilyenfajta békére, mint az önmegismerés egyfajta megtapasztalására. A belső béke megtalálása megköveteli, hogy a problémára egy új perspektívából tekintsünk. Nem változtathajuk meg a világot vagy magát a problémát, de egy új dimenziót adhatunk az élethez, hogy az megadja nekünk a békét.

Talán nem vagyunk képesek a világ összes problémájának megszüntetésére, de meditáción keresztül elérhetjük a békét és boldogságot. Békésebbé, szeretőbbé és gondoskodóbbá tehetjük a családi életünket. Segíthetünk a társadalom változásában, melyben élünk. Mi lehetünk a béke forrásai mindazok számára, akik körülöttünk élnek. Egy olyan életvezetéssel, melyben mi vagyunk a gondoskodók mások számára, ideális emberi lénnyé fejlődünk. A belső béke megszerzésével a külső békét is elérhetjük.

Néhány ember tévesen úgy gondolja, hogy a meditáció egyfajta menekülés. Úgy érzik, ehhez az szükséges, hogy egy barlangban vagy egy hegy tetején ülj, mint egy remete. A meditáció nem vezet meneküléshez, hanem még inkább élővé tesz bennünket.


Megbocsátás

A megbocsátás a béke és a megértés egyik pillanatról a másikra tapasztalata, amely akkor történik meg, ha valaki úgy érzi, hogy sérült, és már csökken a szenvedése, ahogy átalakítja a sérelmét azon emberrel vagy csoporttal szemben, akik kiváltották azt a tapasztalatot, mely a szenvedéshez vezetett. A megbocsátás együtt jár egy bizonyos egység érzéssel azzal, aki bántott minket. A megbocsátás érzésének magunkhoz ölelésével elismerjük, mint az elfogadás, a szeretet, a béke és az igazság egy aspektusát, a gyűlölet, az érzelmesség, a negativitás és hazugság helyett, melyek mind a neheztelés szempontjai.

A megbocsátás teljes nyugalmat ad. A harag belső nyugtalanságot és szenvedést okoz. A megbocsátás annak választását jelenti, hogy mindenben az abszolút tökéletességet és szépséget látjuk meg. Minden és mindenki a saját tudatossági és/vagy evolúciós szintjén működik. Az emberek azok amik, és hibákat követnek el, mert tényleg nem tudják másképp csinálni, vagy nem is akarják. Ha valóban tudnák, akkor másképp csinálnák.

Éberség

Az éberség az az elmeállapot, melyben egy meghatározott módon figyelsz. Az éberség gyakorlása kibővíti a tudatosságod terét, melynek köszönhetően javul a testre vonatkozó és a tényleges tapasztalatok felügyelete, ami lehetővé teszi az ébredésünk, befolyásunk és viselkedésünk megnövekedett önszabályozási képességének megtapasztalását. Az éberség rendkívül hasznos a számunkra több okból is. Kezdetben azt tükrözi csak, hogy mi történik, és pontosan azon a módon, ahogy történik. Nincsenek előítéletek.

Az éberség elménknek azon képessége is, hogy kritika nélkül figyeljen. Ezzel a képességgel a dolgokat előítélet nélkül látod. Semmi sem lep meg, csak egy kiegyensúlyozott érdeklődéssel kezelsz mindent, ahogy azok a természetes állapotukban vannak.

Nem kell dönteni és megítélni, csak megfigyelni. Az éberség csak megjegyzi a tapasztalatokat, de nem hasonlítja azokat össze. Nem címkézi, vagy kategorizálja őket. Csak megjegyez mindent, mintha első alkalommal történt volna. Az éberség úgy látja a dolgokat, ahogy azok valójában vannak. Ahogy az éberség a mindennapi életed részévé válik, kifejleszted azt a képességet, hogy elviseld és elfogadd a fájdalmas tapasztalatokat, és ápold a belső forrásokat, amelyek segítenek stabilizálni és csökkenteni azok lobbanékonyságát.

Ha segítségre van szükséged az éberséged növeléséhez, akkor gyakorolhatod a vipassana nevű meditációs technikát, melyet 2500 évvel ezelőtt vezettek be, és kifejezetten a folyamatos éberség állapotának megtapasztalására fókuszál.

Önzetlenség

Amikor önzetlenek vagyunk, akkor eltolódik a figyelmünk mások szükségleteire ahelyett, hogy magunkra koncentrálnánk. Ez az áldozatkészség gyakorlata, és az ego kielégülést kereső akaratának és vágyainak minimalizálása. Annak érdekében, hogy az életet újradefiniáló váltás következzen be az önzésből az önzetlenségbe, menj és fókuszálj mások jólétére elsősorban. Ezt számtalan módon meg lehet tenni. Rendbe tudod tenni az életedet és át tudsz adni egy teljesen gyógyított testet, szívet, elmét és lelket másoknak mikor belépsz egy kapcsolatba. Szintén készen állhatsz arra, hogy bármennyi idődet megoszd másokkal, amikor szükségük van erre. Légy boldog az életeddel és mindazzal, amit a többiek kínálnak a számodra. Amikor biztos vagy benne, hogy a lehető legjobbat adod, akkor pontosan azt kapod, amire a legnagyobb lelki haszon szempontjából szükséged van.

Nosztalgia

A nosztalgia a visszatérés vágya néhány korábbi időszakba, vagy látszólag pótolhatatlan állapotba. Ez a múltidő újraélése, ami általában pozitívabb fényben látható, mint az akkori tapasztalat valósága lehetett. Tanulmányok kimutatták, hogy azok az emberek, akiknél fokozottabb szintű a nosztalgia, azoknak nagyobb az önbecsülésük, és kevésbé hajlamosak a depresszióra. Napi 15 vagy 20 perc gondolkodás a jó emlékekről vidámabbá tehet, mint amilyen egy héttel korábban voltál, és boldogabb, mint amit a mostani életedről gondolsz. A nosztalgia egy nagyon erős hangulatfokozó, tehát ha úgy tűnik, hogy rádtört a félelem, gondolj a jó emlékekre, és meg fogod tapasztalni a nagyobb önbecsülést, és még pozitívabban fogsz érezni a barátságokról és a közeli kapcsolatokról.

Poszt-materializmus

Ahogy a cseh költő-elnök Václav Havel egyszer mondta: "Ahhoz, hogy a világot jobbá tegyük, előbb az emberi tudatosságban kell egy változás." Albert Einstein hasonlóképpen tűnődött, amikor azt mondta, hogy ugyanazt a dolgot tenni újra és újra, és eltérő eredményt várni, az elmebaj rendkívül jó meghatározása. A világ problémái nagyok és számosak. Az egyetlen mód ezen problémák megoldására egy alapvető és mélyreható változás az emberi tudatban. Így a váltás a poszt-materializmusba megkövetel tőlünk néhány kezdeti lépést.

Szembe kell néznünk a lakosság és a fogyasztás növekvő szennyezésének, az éghajlatváltozás és a környezeti pusztítás következményeivel. Fel kell ismernünk, hogy a materialista értékek kevésbé teszik boldoggá az életet. Meg kell határoznunk és népszerűsítenünk azon dolgokat az életben, melyek többet számítanak, mint a gazdasági növekedés. Meg kell értenünk és tapasztalnunk az Egység természetét, az ember és minden dolog összefüggését.

Csoda

A csoda azoknak a tapasztalata, akik elérték a világ elrendezésének tökéletességéből fakadó érzést vagy állapotot. A csoda tapasztalatai elvezethetnek minket egyfajta transzcendenciához és a magasabb tudatállapotok felismeréséhez. Misztikus szempontból a csoda megerősítése a végtelennek és minden forrásának, ami átjáróként működik a tapasztalatok egyesítésében. Energetikailag a csoda Erósz egyik kifejeződése, egy életerő, mely a jelen pillanat hajtóműve, és felnagyítja a figyelmi képességeket.

A buddhizmus azon tűnődik, hogy a megkülönböztetések, melyek viszonylagosak vagy a tapasztalati valóságra vannak korlátozva mesterségesek, és azzal végződnek, hogy állandósítják a kínt, a fájdalmat és azt a csalódottságot, amiről néhányan beszélnek, mert a tapasztalatoktól válunk elidegenedetté. A vallási gyakorlatok és szokások terjednek, és az észlelésben változást hoznak létre. Végül ezekkel a változtatásokkal képesek vagyunk megtapasztalni a relatív létezés átláthatóságát, és a szubjektív-objektív elválasztást, mely a valóságban létezik. Más szóval, a csoda elvezet az Egység és a végtelen létezés megízleléséhez.

WT

Könyvajánló

A csodálatos elme kódja
A boldogság, tudatosság és korlátok nélküli élet 10 törvénye
Vishen Lakhiani

Minden, amit ma a világról tudunk - ahogy dolgozunk, szeretünk, szülőként működünk, költekezünk, és ahogy meghatározzuk a siker fogalmát - egy láthatatlan szabályrendszert követ. De mi lenne, ha hatályon kívül helyeznénk ezeket a kikopott rendszereket és tiszta lappal indulhatnánk? Hogyan nézne ki az életed, ha elfelejthetnéd a múlt szabályait, és te határozhatnád meg, mint jelent számodra a boldogság, a cél vagy a siker fogalma?

A csodálatos elme kódja olyan szabályok gyűjteménye, amelyek segítenek kitörnünk átlagos, szürke életünk béklyójából. Ötvözve a technikai gondolkodást, a modern spiritualitást, a fejlődésbiológiát és az elmés humort, Vishen Lakhiani új, izgalmas keretet vázol fel, amely szerint átkódolhatod önmagad új, felelősségteremtő erővel bíró hittel és viselkedésmintákkal, melyek kivételes életet eredményeznek... boldogabbat és eredményesebbet, mint amilyenről valaha álmodni mertél.

E könyv 10 olyan empowering (felhatalmazó, felelősségteremtő) szabályt mutat be, amelyek:

  • hatékony gyakorlatok és módszerek arra, hogyan kódold újra az elmédet
  • egyedi modellek leírásai, mint például a tudattervezés, melynek köszönhetően fejlődésed tempója soha nem látott mértékben nő
  • képessé tesznek, hogy meggörbítsd a valóságot és harmomániában élhess
  • képessé tesznek és vágyat keltenek benned, hogy nyomot hagyj magad után az univerzumban, és fedezd fel az utad.


Név

3D nyomtató,50,432 Hz,1,51-es körzet,37,52-es körzet,1,5d,1,5G,1,6 órás munkanap,2,911,24,Aaron Swartz,1,Ábrahám,2,acél,5,adattárolás,11,adósság,21,Afganisztán,27,Afrika,137,agy,348,agykontroll,28,ájulás,1,Akasa-krónika,4,akkumulátor,90,alagút,1,alakváltó,1,alapjövedelem,25,Alaszka,26,Albánia,1,albínó,1,Alekszej Navalnij,3,Alex Jones,22,alga,3,Algéria,3,aligátor,1,alkímia,4,alkohol,7,állati tudatosság,42,állatvilág,599,allergia,14,álmatlanság,3,álom,55,alumínium,7,alvás,60,alvási paralízis,2,Amazonas,8,Amerika,1517,aminosav,1,amishok,1,amputáció,1,anarchia,1,Andrew Basiago,8,Anglia,463,angyal,11,animációs film,7,Anonymous,5,Antarktisz,92,antenna,1,antianyag,4,antibiotikum,9,antigravitáció,30,Antikrisztus,5,antioxidáns,1,Antonio Urzi,2,Anunnaki,25,anyagtudomány,98,anyaméh,3,anyatej,1,Apollo,7,arany,134,aranymetszés,2,árapály,3,arcfelismerés,8,arcolvasás,1,arcvakság,1,Argentína,36,Arisztotelész,1,árja faj,2,arkhónok,1,árnyékember,3,árnyember,3,árvíz,14,Asgardia,1,ASMR,1,ásvány,9,Asszíria,3,aszteroida,62,asztma,1,asztráltest,21,asztrológia,8,ateizmus,1,Atlantisz,39,átok,5,atombomba,95,atomenergia,83,atomok,6,átverés,1,aura,11,Ausztrália,197,Ausztria,30,autizmus,18,autó,36,autokrácia,1,avarok,2,azbeszt,1,Azerbajdzsán,3,Aztékok,29,Ázsia,48,Bábel tornya,2,babona,3,Bahama-szigetek,1,Bahrein,2,Bajkál-tó,1,baktérium,49,baleset,34,Balti-tenger,2,balzsamozás,1,Banglades,1,Bankrendszer,296,bányászat,36,barlang,42,barlangfestmény,7,barlangrajz,6,bázisugrás,1,Belgium,27,Belize,3,belső hang,7,Benedek pápa,27,bennszülött,1,bénulás,2,Bermuda-háromszög,6,beszéd,10,betegség,678,beton,1,Bhután,3,Biblia,96,Bilderberg,13,Bill Gates,19,bilokáció,1,biofegyver,1,biofoton,10,biogáz,2,biokerámia,1,biológia,2,biológiai fegyver,5,biológiai kor,2,biológiai memória,2,biológiai ritmus,5,bioprinter,2,biorobot,10,bioüzemanyag,9,blossom goodchild,6,Bob Dean,4,Bob Lazar,12,boldogság,25,Bolívia,22,bolygómérnökség,9,bor,3,Bosznia-Hercegovina,3,boszorkányság,10,Botswana,3,böjtölés,11,bölcsek köve,1,bőr,19,bőrszín,3,Brazília,84,Brbados,1,BRICS nemzetek,35,bronzkor,1,Buddha,18,buddhizmus,18,Bulgária,9,bunker,4,bűnözés,1,cannabis,83,Carl Sagan,17,Carrie Fisher,1,cenzúra,2,Ceres,1,cetfélék,1,Charlie Chaplin,1,chemtrail,14,Chile,37,chip,1,CIA,151,Ciprus,5,Costa Rica,7,cukor,20,cukorbetegség,20,csakra,7,család,1,családfakutatás,1,csapadék,2,Csecsenföld,2,Csehország,11,csend,1,Csernobil,8,csillagászat,294,csillagkapu,3,csillagkép,6,Csillaggyermek,3,csoda,8,csont,4,csontritkulás,2,Dagesztán,2,Dalai láma,12,Dánia,44,DARPA,18,Darwin,11,David Icke,12,David Wilcock,26,deepfake,6,déjà vu,1,Dél-Afrika,36,Dél-Amerika,1,Dél-Korea,42,demokrácia,7,démon,10,depresszió,30,diagnosztizálás,2,digitális pénz,78,digitális társadalom,12,diktátor,8,diktatúra,18,dimenziók,64,Dimitrij Medvegyev,2,dinoszauruszok,33,DNS,327,dogonok,1,dohányzás,18,dokumentumfilm,1096,dolmen,1,Donald Trump,121,döntés,2,drágakő,9,drón,63,druidák,1,dűne,1,Dzsibuti,2,dzsinn,1,Ebola,3,ébredés,3,Eckhart Tolle,5,Ecuador,24,édesítőszer,1,Edgar Mitchell,12,Edison,6,Edward Snowden,13,Egely György,6,egészség,795,éghajlat,176,ego,1,egyedüllét,3,Egyesült Arab Emírségek,16,Egyiptom,283,Einstein,85,ékírás,6,Eldorádó,1,elektromos áram,104,elektromos autó,144,elektromos hajó,4,elektromos impulzus,3,elektromos kerékpár,6,elektromos közlekedés,20,elektromos motor,14,elektromos repülőgép,6,elektromos roller,1,elektromos út,1,elektromos vonat,9,elektroszmog,44,élelmiszer,210,élet a halál után,159,életcél,7,elhízás,4,elme,2,elme kontroll,75,elmezavar,5,Elon Musk,56,élővilág,58,előző élet,15,elveszett nyelv,5,ember állat hibrid,5,ember idegen hibrid,30,emberáldozat,11,emberi faj,6,emberi jogok,3,emberi nyelv,38,emberi öngyulladás,2,emberi rekord,5,emberiség,216,emberkereskedelem,2,emlékezet,61,empátia,15,Enceladus,1,energia,113,energiafegyver,7,ENSZ,82,enzim,1,epilepszia,4,építészet,425,erdő,5,erdősítés,23,erdőtűz,3,ereklye,2,Erich Von Däniken,3,erkölcs,1,érrendszer,5,érzékelés,28,érzelmek,163,érzéstelenítés,1,Erzsébet királynő,5,ESA,38,esküvői ruha,1,esőerdő,20,Észak-Korea,35,északi fény,2,Északi-sark,16,Észtország,10,étel,196,Etiópia,14,Etruszkok,3,Eurázsia,6,Európa,287,Európai Űrügynökség,7,eurózóna,7,eutanázia,1,evolúció,112,évszakok,2,exobolygó,38,extrém időjárás,85,ezüst,7,fa,84,Facebook,4,fájdalom,33,fakír,1,FBI,53,FED,42,fegyver,39,fehér lyuk,1,fehérje,6,Fehéroroszország,6,fejlődés,331,fekete lyuk,53,feldolgozott étel,23,félelem,116,felemelkedés,1,fém,28,feminizmus,1,fenntartható gazdaság,16,fény,130,fényevés,1,fénygömb,5,fényjelenség,5,fénysebesség,19,fényterápia,10,fénytest,11,féregjárat,8,Ferenc Pápa,43,ferrofluid,1,fertőzés,2,fiatalság elixírje,17,film,359,filozófia,5,Finnország,37,fizika,104,fluorid,4,fóbia,5,fog,3,fogamzásgátló,1,fogyás,1,fokhagyma,2,folyadékmembrán,1,fosszília,4,fosszilis tüzelőanyag,39,fotó,74,foton,12,fotoszintézis,2,Föld,664,föld alatti város,10,földalatti bázis,44,földalatti tó,1,földcsuszamlás,3,földgáz,11,földönkívüliek,786,földrengés,96,Fönícia,1,Franciaország,200,frekvencia,34,frigyláda,1,furcsa hangok világszerte,24,fúzió,2,fúziós reaktor,26,függőség,11,Fülöp-szigetek,16,gabonakör,25,galaktikus föderáció,53,galaxis,76,gáz,22,genetika,238,génmanipuláció,19,génszerkesztés,4,geoglifa,10,George Orwell,2,geotermikus energia,4,gerinc,4,Ghána,3,giroszkóp,1,Gladio,1,gleccser,20,glifozát,5,Globális Fedezeti Számlák,2,globális felmelegedés,147,globális lehűlés,68,GMO,27,gnoszticizmus,1,gomba,28,gondolatátvitel,1,gondolatolvasás,15,gondolkodás,1,gonosz,15,gömbvillám,4,Görögország,67,grafén,11,gravitáció,39,gravitációs hullám,8,Grönland,19,Grúzia,2,Guatemala,17,Günther Wiechmann,1,gyémánt,20,gyermekfejlődés,256,gyermekmunka,2,gyógyítás,347,gyógynövény,86,gyógyszeripar,156,gyorsétel,1,gyulladás,1,gyulladáscsökkentő,5,HAARP,19,háború,469,hacker,5,hadi fejlesztés,96,haj,5,hajó,2,hajóroncs,29,hajszín,4,halak,2,halál,117,halálközeli élmény,48,halhatatlanság,14,hallás,15,Halley -üstökös,1,hallucináció,16,hang,56,hangszer,1,hangterápia,6,harcművészet,11,harmadik szem,10,hatodik érzék,6,Hawaii,31,házasság,1,hazugság,4,hibernálás,8,hibrid faj,7,hidegháború,32,hidrogén,14,hidroponika,1,hieroglifa,12,higany,3,Himalája,9,hipnózis,11,hírek,1714,hírszerzés,3,hit,19,Hold,269,holdbázis,24,holdfogyatkozás,5,holdjáró,16,Hollandia,81,holografikus univerzum,29,hologram,15,Holt-tenger,4,homeopátia,1,Honduras,6,Hongkong,5,hormon,15,horpaszizom,1,Horvátország,12,humor,3,hunok,7,húrelmélet,4,hurrikán,7,húsevés,11,Húsvét-sziget,5,hüllő,21,Hüperborea,1,idegen elrablás,88,idegen lény,406,idegen technológia,304,idegsejt,11,idézet,3,idő,54,időgép,18,időhurok,1,időjárás,86,időjárás módosítás,53,időjárási fegyver,15,időkapszula,6,időkristály,1,időszámítás,2,időutazás,59,igazságszérum,1,III. Richárd,1,iker,2,ikerláng,3,ikrek,1,illat,12,illóolaj,6,illúzió,10,immunrendszer,46,immunterápia,1,implantátum,26,India,189,indián,17,indigó gyerekek,11,Indonézia,39,influenza,4,információ,11,ingyen energia,101,Inkák,17,inkarnáció,2,intelligencia,55,internet,71,intuíció,7,invázió,1,ionhajtómű,4,Irak,87,Iraki Kurdisztán,2,Irán,125,írás,7,irídium,1,Írország,20,iskola,62,ISON üstökös,1,ISS,58,Isten,173,Iszlám,7,ital,2,ITCCS,7,Izland,26,ízlelés,1,izom,1,Izrael,160,James Tyberonn,1,Japán,270,járvány,356,játék,6,jég,63,jéghegy,1,jégkorszak,22,Jemen,10,Jézus,60,jezsuita,1,jód,1,Joe Biden,32,jóga,5,jógi,2,Jordánia,15,jóslat,51,jövőbelátás,42,Jugoszlávia,2,Jupiter,37,kalóz,1,Kambodzsa,10,Kamerun,2,Kanada,129,Kanári-szigetek,3,kannibalizmus,1,káosz,2,kapcsolat,37,kapitalizmus,1,karma,8,karmikus kapcsolat,3,Kasmír,1,Katar,8,katonai technológia,124,kávé,1,Kazahsztán,6,Kazárok,1,Kelták,4,kémkedés,16,kemoterápia,6,kender,77,Kenya,10,kerámia,2,Kereszténység,92,Keshe Alapítvány,5,KGB,8,kiberháború,8,kibernetika,2,kiborg,4,kihalt faj,69,kiméra,3,Kína,631,kincs,16,kiropraktika,1,kísérlet,40,kísértet,12,kiterjesztett valóság,4,klímaváltozás,44,klónozás,21,kobold,1,Kobra,35,Kolumbia,32,kommunikáció,104,kondenzátor,1,Kongó,2,konkréció,1,koponya módosítás,1,korall,8,Koszovó,2,kőkorszak,1,kőkör,1,könyv,618,környezetszennyezés,242,környezetvédelem,201,Közép-Amerika,4,középkor,2,közlekedés,270,közösség,4,kráter,11,kreativitás,10,kreditrendszer,1,Kréta,1,Krím,4,kriogenika,1,kriptid,1,kriptovaluta,45,kristály,37,kristály gyerekek,9,kristálykoponya,6,kromoszóma,9,Kuba,9,kultúra,26,Kung-fu,1,kungfu,1,kutatás,79,Kuvait,8,kvantumfizika,161,kvazár,2,labirintus,2,Laosz,3,lapos Föld,4,látás,52,láthatatlanság,4,látomás,5,Laura Eisenhower,13,láva,3,lávacső,1,láz,1,lebegésterápia,1,LED,8,léggömb,4,léghajó,6,légkör,27,légzés,13,lélek,123,lélekcsoport,2,lélektárs,1,lélekvándorlás,12,lelki fejlődés,422,Lemúria,3,Lengyelország,57,létezés,8,Lettország,1,levegő,69,levitáció,7,lézer,54,Li-Fi,1,Libanon,13,Líbia,22,lítium,1,Litvánia,1,Livánia,1,Lukács Béla,1,Luxemburg,5,Madagaszkár,1,madár,23,magány,13,mágia,8,mágnes,2,mágneses mező,84,mágneses portál,1,mágus,1,Magyarország,174,magyarság eredete,9,Maja leletek,50,maja naptár,5,májbetegség,2,majom,1,Malajzia,12,Mali,1,Málta,5,mamut,10,Mandela effektus,4,manipuláció,13,manó,1,Marokkó,4,Mars,217,Mars Curiosity,21,Marshall-szigetek,2,marsjáró,19,masszázs,1,matematika,19,mátrix,10,Matthew Ward,4,Mauritánia,1,Mauritius,3,meddőség,1,média,75,meditáció,131,médium,4,megalit,37,megfigyelés,40,megnyúlt koponyák,21,megtermékenyítés,7,megújuló energia,161,megvilágosodás,15,méhek,12,memória,65,menedék,2,mentális betegség,42,mennyország,57,méregtelenítés,7,mérés,3,mérgezés,35,Merkúr,14,messiás,2,mesterséges anyaméh,2,mesterséges intelligencia,232,metaanyag,2,meteor,67,meteor Kuba,2,meteor oroszországban,5,Mexikó,144,mezoamerika,8,Mezopotámia,12,Mianmar,2,mike quinsey,10,mikroba,3,mikrohullám,4,Minósz,1,mitológia,4,mítosz,6,mkultra,17,Mongólia,4,Monsanto,27,Mooji,10,morgellon,2,multiverzum,26,múmia,93,munka,30,mutáció,12,műanyag,95,műhold,99,műtét,5,művészet,208,nagylábú,7,Namíbia,1,nanotechnológia,38,Nap,258,napciklus,6,napelem,53,napenergia,164,napfény,106,napfogyatkozás,14,napfolt,11,napkitörés,10,Naprendszer,203,napszél,20,naptár,1,NASA,395,NATO,65,Nazca-kultúra,2,Nazca-vonalak,15,Nefilim,5,nehézfém,6,Neil Keenan,3,nemesfém,13,Németország,348,nemiség,3,Nepál,8,Neptunusz,13,népvándorlás,5,NESARA,3,neuron,5,neutrínó,1,nevetés,3,Niels Bohr,1,Nigéria,10,Nissan,1,nitrogén,1,Norvégia,50,Nostradamus,11,növények,276,növényvédőszer,41,NSA,28,nukleáris energia,58,nullponti energia,1,nyersétel,14,nyomtató,3,Obama,51,obeliszk,1,obszervatórium,5,óceán,86,okkultizmus,5,okostelefon,41,oktatás,65,olaj,62,olajfüggőség,31,Olaszország,198,Olmékok,5,oltás,178,Omán,3,omniverzum,1,online tv,5,OPPT,4,optikai csalódás,1,orákulum,1,organikus,1,orgon energia,3,óriások,28,Orionidák,1,Oroszország,752,oxigén terápia,1,ózonréteg,5,önbecsülés,3,önellátás,2,önismeret,320,önkényuralom,2,önvezető autó,33,önvezető motor,1,őrangyal,1,ördög,8,ördögűzés,8,öregedés,67,Örményország,5,örök élet,9,örök fiatalság,20,öröklés,1,öröklődés,31,ősi civilizációk,448,ősi gyógyítók,5,ősi szöveg,71,ősi technológia,189,ősi viselet,2,őslakos,20,ősrobbanás,22,őssejt,23,összeesküvés-elmélet,2,ötvözet,1,özönvíz,8,Pakisztán,16,Palesztina,26,Panama,5,Pangea,1,pánpszichizmus,3,pánspermia,2,papír,6,Pápua Új-Guinea,6,paradoxon,1,Paraguay,1,paranormális,111,parazita,1,pareidolia,1,párhuzamos univerzum,34,Paul T. Hellyer,4,Pentagon,79,pénz,421,permafroszt,1,Peru,96,perzsák,2,Phobos,3,pihenés,1,piramis,123,platina,4,plazma,10,Plejádok,4,Plútó,3,pokol,10,polgárháború,2,Polinézia,3,politika,2,poltergeist,3,pólusváltás,14,Popper Péter,1,porördög,1,portál,1,Portugália,23,prekogníció,4,prófécia,32,propaganda,10,protézis,1,Proxima Centauri,2,pszichiátria,8,pszichikai erő,14,pszichokinézis,7,pszichológia,70,Puerto Rico,10,pulzár,1,rabszolgaság,9,radioaktív,11,rákbetegség,158,rakéta,1,reaktor,2,régészet,943,reiki,1,reinkarnáció,35,rejtélyek,688,rémálom,1,rendőrállam,75,replikátor,1,reptilián,17,repülés,223,repülő autó,6,repülő humanoid,2,rezgés,18,robot,29,robotok,151,ródium,1,Római Birodalom,82,Románia,18,Roswell,39,rovarok,3,rovarölő,8,rovásírás,4,röntgenlátás,1,Rudolf Steiner,1,Rúmí,1,rúnaírás,2,Rupert Sheldrake,1,Russell Brand,1,ruténium,1,Sabrina Pasterski,1,Salamon király,2,Salvador,3,sámánok,10,sárkányok,2,sarki fény,12,Sátán,16,sav,1,schumnann frekvencia,6,sci-fi,216,sellő,7,shaolin,1,sheldan nidle,13,shelley young,1,Shogun Amona,1,sírkamrák,8,sivatag,48,Skandinávia,1,skizofrénia,3,Skócia,21,smaragd,1,só,21,sors,2,sótalanítás,9,sötét anyag,18,sötét energia,5,Spanyolország,108,spiritualitás,373,sport,39,Srí Lanka,3,Star Trek,13,Star Wars,8,Stephen Bassett,5,Stephen Hawking,16,Steve Quayle,1,Stonehenge,12,stressz,44,sugárzás,58,sumérok,14,suttogás,1,suzanne lie,2,Svájc,59,Svédország,68,szabad akarat,7,szabadkőműves,1,szabadság,8,szag,12,szaglás,4,számítástechnika,175,számmisztika,1,szamuráj,2,szaporodás,6,szarkofág,12,Szaturnusz,33,Szaúd-Arábia,70,szavak,1,szegénység,14,szekta,5,Szelei Magdolna,6,szélenergia,61,szellem,11,szellemek,86,szellemváros,1,szem,59,szembetegség,25,személyiség,1,személyiségteszt,9,személyiségzavar,1,szén,1,szén-dioxid,18,szent geometria,1,Szerbia,12,szerelem,12,szeretet,58,szerotonin,1,szertartás,2,szerv implantátum,9,szerzetes,1,szfinx,10,sziámi iker,1,sziámi ikrek,2,Szibéria,56,Szicília,3,sziget,4,sziklarajz,11,szimbiózis,1,Szingapúr,25,szinkronicitás,5,színlátás,3,színpszichológia,2,színterápia,2,szintetikus üzemanyag,11,Szíria,187,szív,56,szkíták,9,Szlovákia,3,Szlovénia,4,szoftver,2,Szomália,2,szorongás,17,Szovjetunió,88,szökőár,12,Szudán,7,szuperkontinens,10,szupernóva,6,szülés,10,születés,41,Tádzsikisztán,1,Tajvan,17,találmány,42,táltos,1,tanítások,38,tanulás,58,Tanzánia,3,táplálkozás,97,tarot,1,társadalom,146,távolbalátás,31,technológia,1332,tej,5,tektonikus lemez,4,telekinézis,4,telepátia,49,teleportálás,15,teleszkóp,37,telomer,9,temetkezés,2,tengeralattjáró,24,tengervíz,244,teremtés,42,terhesség,4,téridő,19,térkép,6,térmeghajtás,2,természet,462,természetfeletti,59,természetvédelem,61,terraformálás,1,terrorcsoport,12,tervezett elavulás,2,Tesla,97,testbeszéd,1,testelhagyás,6,testen kívüli élmény,19,testhőmérséklet,4,testmódosítás,4,testmozgás,12,testsúly,1,tetoválás,6,Thaiföld,20,Tibet,22,Timbuktu,1,Titán,1,titkos tanítások,2,titkos társaságok,265,titkos űrprogram,134,tó,1,tobozmirigy,9,Toltékok,2,Tonga,1,torinói lepel,2,tornádó,9,torpedó,1,tömegmédia,65,Törökország,121,történelem,1182,törzs,1,transzhumanizmus,9,transzplantáció,1,Trianon,4,tudat,114,tudatalatti,79,tudatmódosítás,20,tudatos álom,28,tudatosság,786,tudomány,1204,túlnépesedés,9,túlvilág,145,Tunézia,1,tüdőbetegség,20,tündérek,1,Türkmenisztán,2,tűz,5,tűzönjárás,1,ufo,890,UFO felfedés,103,UFO vadászok,7,ufo-afrika,4,ufo-amerika,401,ufo-ausztrália,7,ufo-ázsia,29,ufo-budapest,1,ufo-cikkek,2,ufo-egyéb,20,ufo-európa,113,ufo-fotók,9,ufo-magyar,6,ufo-oroszország,20,Uganda,1,új,10918,új pénzügyi rendszer,174,Új-Zéland,37,újrahasznosítás,65,Ukrajna,87,ultrahang,9,Univerzum,254,Uránusz,11,Uri Geller,1,Uriel,1,Uruguay,5,uso,10,utazás,7,űrállomás,45,űrbányászat,3,Üreges Föld,28,űrfegyver,5,űrháború,12,űrhaderő,2,űrkutatás,666,űrlift,2,űrsikló,2,űrszemét,12,űrtechnológia,234,űrutazás,163,űrverseny,10,üstökös,21,üveg,14,üzenetek,63,vakcina,180,vakság,4,választás,2,Valiant Thor,1,vallás,260,valóság,46,vámpír,5,Vatikán,95,vécé,1,vécépapír,2,vegetáriánus,12,végítélet,3,Végjáték,26,végtelen,1,vegyi anyag,68,vegyi fegyver,13,véletlen,1,Venezuela,43,Vénusz,30,vér,41,vércsoport,5,vertikális gazdálkodás,2,veszélyeztetett faj,7,vezeték nélküli áram,2,videó,9714,videojáték,17,Vietnam,18,viking,17,Világgazdasági Fórum,11,világítás,1,világkormány,2,világvége,15,villám,28,virtuális valóság,14,vírus,241,vitamin,20,víz,369,vízenergia,13,vízesés,1,víznyelő,13,Vlagyimir Putyin,26,vonat,9,vulkán,12,vulkánkitörés,88,Wi-Fi,16,WikiLeaks,33,x-akták,21,zaj,5,Zambia,1,zene,60,zeneipar,4,Zimbabwe,4,Zsidóság,24,
ltr
item
Új Világtudat | Az Élet Más Szemmel: A tudatod megváltoztatásának 10 módja
A tudatod megváltoztatásának 10 módja
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhT4EXYVvluumWMLVhNsulX3U6l2tCL57y379Xw8ZWuHhXkcptcd7MEGbqHtQWgskV8Ag-gkFV5haFqOCAS1Kcner0ScDYZVpNqkAFw9nwjA8rVVdWl0jiOhdicB18VUrozE9Z2azXLq9o/s640/tudat+tudatos+tudatoss%C3%A1g+-%C3%BAj+vil%C3%A1gtudat.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhT4EXYVvluumWMLVhNsulX3U6l2tCL57y379Xw8ZWuHhXkcptcd7MEGbqHtQWgskV8Ag-gkFV5haFqOCAS1Kcner0ScDYZVpNqkAFw9nwjA8rVVdWl0jiOhdicB18VUrozE9Z2azXLq9o/s72-c/tudat+tudatos+tudatoss%C3%A1g+-%C3%BAj+vil%C3%A1gtudat.jpg
Új Világtudat | Az Élet Más Szemmel
https://ujvilagtudat.blogspot.com/2013/09/10-modja-tudatod-megvaltoztatasanak.html
https://ujvilagtudat.blogspot.com/
https://ujvilagtudat.blogspot.com/
https://ujvilagtudat.blogspot.com/2013/09/10-modja-tudatod-megvaltoztatasanak.html
true
6773355663696938213
UTF-8
Loaded All Posts Nincs ilyen bejegyzés MEGNÉZEM Tovább Válasz Válasz elvetése Törlés By Kezdőlap OLDALAK BEJEGYZÉSEK Mindet megnézem TOVÁBBI CIKKEK CÍMKE ARCHÍV KERESÉS MINDEN BEJEGYZÉS Nincs ilyen bejegyzés Vissza a kezdőlapra Vasárnap Hétfő Kedd Szerda Csütörtök Péntek Szombat Vas Hét Ke Sze Csüt Pén Szo Január Február Marcius Aprilis Május Június Július Augusztus Szeptember Október November December Jan Feb Már Ápr Máj Jún Júl Aug Szep Okt Nov Dec éppen most 1 perce $$1$$ perce 1 órával ezelőtt $$1$$ órával ezelőtt Tegnap $$1$$ nappal ezelőtt $$1$$ héttel ezelőtt több mint 5 hete Követők Követés THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy