8 módszer a Föld frekvenciáihoz történő kapcsolódásra és leföldelésére

" A teljes biológiai rendszerünk, az agy és a Föld maga ugyanazon a frekvencián működik. " - Nikola Tesla A leföldelés kifej...


"A teljes biológiai rendszerünk, az agy és a Föld maga ugyanazon a frekvencián működik." - Nikola Tesla

A leföldelés kifejezés a Földhöz kapcsolódást jelenti, és az egyik olyan dolog, mely átível számos különböző kultúrán, hagyományon és spirituális gyakorlaton. Miközben ez együtt jár az egyensúly, a kapcsolódás, az összpontosultság, az elmerülés és az áramlás érzésével, nézzük meg a nagyobb hatásait, hogy mi is történik minden alkalommal, amikor kimegyünk a természetbe és kikapcsolódunk.

Bolygónk minden faját a Föld és a kozmosz erőinek jelenléte alakítja, és mint ilyen, ez a kapcsolat mélyen elválaszthatatlan a jólét állapotának fenntartásához. A Föld szerves és szervetlen rendszerként folyamatosan a nagyon rendezett és összefüggő elektromágneses mezejében fürdet minden életet a bolygón. Egy szervezet természetes hajlama, hogy összekapcsolódik a Föld energiamezőjével, és egy kölcsönös együttműködés és összhang alakul ki a külső környezettel, megtalálva hiánypótló szerepét és helyét a rendszerben.

Amit meg kell értenünk, hogy minden rendszer annak elérésére törekszik, hogy visszatérjen egy tökéletes összhangba, vagy fenntartsa azt. Minden egyes pillanatban, akkor is ha valaki tudatában van vagy sem, részt veszünk egy állandó folyamatban az univerzumunkon belül, kapcsolódunk mások energiamezőjéhez, és valamiféle egyensúlyt találunk ebben a térben. Ez történik mindenhol az élettel az ökoszisztémán belül, amikor leülsz a kedvenc foteledbe és nézed a televíziót, amikor játszol az állatokkal, vagy amikor köszönsz a szomszédodnak. Folyamatos kölcsönhatásban vagyunk a körülöttünk lévő energiamezőkkel, különböző mértékben és különféle következményekkel.

Minél inkább szervezettek és következetesek ezek a mezők, annál hatékonyabban és eredményesebben vihető át energia mind ösztönözni, mind fokozni a kevésbé szervezett rendszereket. Rendkívül fontos minden élet számára a bolygón a Föld mezőjének alsó tartománya a 7,8 Hertz, más néven a Schumann-rezonancia.

Ez a természetes ritmus az emberi szervezetben több helyen megtalálható, és velejárója a leghatékonyabb, fenntartható és egységes állapotnak. Az emberi test 7,8 Hertzen rezonál. Az Alfa és Théta agyhullámaink a 7,8 Hertz frekvenciával határosak. Ezek az agyhullámok az intuícióhoz, inspirációhoz, meditációhoz, relaxációhoz és a nyugalomhoz kapcsolódnak.

Így a Föld rezonál a biológiai rendszerünkkel, mely eljuttat bennünket a nagyobb összhang állapotába. Növeli a mentális, érzelmi és fizikai jólétünket. Amikor a szervezet leföldelt, hatékonyabban és harmonikusabban működik, és annál inkább szabadon hozzáférhet a Föld stabilizáló elektromágneses energiájához, hogy növelje életerejét, egészségét és jólétét, hogy egy hosszabb élettartamot élvezhessen.

Ez az ősi tudás, mely széles körben kifejeződik a különböző kultúrákban, hagyományokban és spirituális gyakorlatokban, és mindezt a Földdel való kapcsolatunkból meríti. Ezek után fontos tudatában lennünk, hogy az uralkodó nyugati paradigma a világon ebben a pillanatban nagyrészt arra van beállítva, hogy elidegenítse az embereket, és gátolja ezt a fajta kapcsolatot a Földdel.


A gazdasági rendszer úgy van testre szabva, hogy az embereket az információszerzés állapotában tartsa, nagy beton és fém épületekben, elválasztva bennünket a Földtől. Körülvesszük magunkat gépekkel és technológiákkal, melyek folyamatosan elektromágneses sugárzással bombáznak bennünket, lásd telefonok, számítógépek, televíziók, stb. Műanyag vagy gumi lábbeliket adnak el nekünk, hogy azokat húzzuk a lábunkra amikor a természetben vagyunk, ami hátráltatja az energia áramlását a Földből a fizikai testünkbe. A szennyezés és az invazív eljárások torzítják a Föld elektromágneses mezejét.

Szerencsére azért tudjuk ápolni a Földdel való kapcsolatunkat és elősegíthetjük egy egységesebb, egészségesebb állapot elérését a földelés gyakorlásával. Az alábbiakban több különféle módszert részletezünk, melyeket arra használhatunk, hogy emberi szervezetünket újra összhangba hozzuk a Föld energetikai mezőjével.

1. Menj ki

Legyél kinn a természetben, menj ki egy mezőre, egy hegyre, folyóhoz, patakhoz, egy strandra, a tengerhez. Kifelé az irodából, lefelé a kanapéról! Légy a természet és az élet jelenlétében!

2. Sétálj a természetben mezítláb

Élvezd a minőségi mezítlábas sétát! Az emberi faj évezredekig mezítláb fejlődött, szakítsunk időt, hogy visszatérjünk ehhez a gyakorlathoz a mindennapi életben.

3. Ölelj meg egy fát

Ez tudomány. Menj és érints meg egy másik organizmust, hogy kiegyensúlyozd az energiameződet!

Kapcsolódó cikk: A tudomány is azt mondja, hogy a fák ölelése jót tesz az egészségnek

4. Használj földelő technológiát

Sok ember és cég fejlesztett ki technológiákat, melyek leföldelnek és utánatöltik a testedet negatív ionokkal. A Föld a legnagyobb elektron átadó és vevő, az emberi test ideális PH-ja lúgos semleges. A csírák, baktériumok, paraziták, vírusok pozitív töltésűek és savas környezetben szaporodnak. Földelő elektródák használata segít növelni az emberi szervezet elektronegativitását, a belső környezetet lúgosabbá téve, mely széles körben elismert és létfontosságú az egészséges immunrendszerhez. Innovatív termék a szervezet leföldelésére természetellenes környezetben például a földelő matrac, vagy a földelő lap, melyek praktikus módjai a Földdel harmonizáló elektromágneses érintkezés fenntartásának.

5. Használj vizualizációt

Mint tudatos lények megváltoztathatjuk és szabályozhatjuk energiamezőnket az érzelmeink megváltoztatásán keresztül. A vizualizáció egy ősi gyakorlat, mely hihetetlenül hatékony és megtehető bármely pillanatban, nem számít hol vagy. Az alábbiakban néhány elég hatékony módszer található.


6. Földelő húr

Vizualizáld, lásd, érezd, vagy egyszerűen csak légy tudatában a Föld középpontjának és az általa kibocsátott szabad energiának. Az elméddel és a szíveddel juss el a középponthoz és húzz fel egy pulzáló, csavarodó energiahúrt a Föld mélyéből. Kapcsold ezt a húrt a gyökér csakrádhoz, illetve a szakrális csakrához és érezd a közvetlen kapcsolatot közted és a Föld között, ahogy az energia keresztül áramlik rajtad. Lehet, hogy egy süllyedő érzést fogsz tapasztalni, egy húzó érzést a gát és lágyék izmok és a fenék területén. Ekkor megmozgathatod ezeket az izmokat és tovább koncentrálhatsz, hogy az energiahúrt a Föld középpontjába küldd.

Gyakorold és ismételd meg ezt a folyamatot ahányszor csak szükséges. Kísérletezhetsz különböző húrokkal különféle színben, vastagságban, és megtapasztalhatod a hihetetlenül sokféle érzést, melyeket kiváltanak belőled.

7. Fa meditáció

Vizualizáld, lásd, érezd, vagy egyszerűen csak légy tudatában a testednek, és válj egy fává. Érezd a lábaidat, ahogy gyökereket növesztenek a földbe és lehorgonyoznak téged. Érezd a lábaidat és a combodat, ahogy szintén fává változnak, ahogy a gyökerek, melyek kinőnek a földből a lábad köré tekerednek és felfelé terjednek a testeden. Érezd, ahogy kiegyenesíti a gerincedet, ahogy egy törzzsé válsz és érezd az emelkedő energiát a Földből fel a gyomrodba, a szívedbe, a fejedbe. Érezd, ahogy a karjaid ágakká válnak, ahogy nőnek, nyúlnak és elérik az eget, isznak a napfényből és energiává változtatják azt. Érezd a lombkoronádat, ahogy megtelik fénnyel, ami aztán lefolyik a gyökereidhez és le a Földbe.

8. Hegy meditáció

Vizualizáld, lásd, érezd, vagy egyszerűen csak légy tudatában a testednek, ahogy egy heggyé válik, kővé alakul át. Mi csak a hegyek csúcsát látjuk, de mélyen gyökereznek a Földben. Érezd a lábaidat és az alsó testedet, ahogy az alapkőzetbe rögzülnek, és érezd a békét és nyugalmat, ami ezzel érkezik. Legyél a hegy alapja, ahogy felfelé nő és eléri az eget. Érezd a hegy csúcsát, ahogy találkozik az éggel és eggyé válik vele, érezd ezt a két ellentétes színképet, melyek állandó egyensúlyban vannak.

Megvan a képességünk, hogy szabályozzuk és változtassuk a létállapotunkat. Miközben valóban a környezetünk termékei vagyunk bizonyos értelemben, folyamatosan a külső erők és hatások jelenlétében, mindig van választási lehetőségünk, hogyan döntünk, hogy érezzük magunkat és hogyan reagáljunk. Megvan a választási lehetőségünk, hogy megváltoztassuk a külső és belső környezetet, hogy egy nagyobb harmónia és összhang állapotába kerüljünk.

WT

Könyvajánló

Titkok nélkül - Energiaáramlás

Paul Brecher

Kínában az emberek már több ezer éve gyakorolják a csi-kungot, amely az energia mozgatását jelenti a testben, a szellemi és a fizikai egészség megőrzése céljából. Ez a zsebkönyv bemutatja a manapság nyugaton is egyre népszerűbbé váló csi-kung eredetét, körvonalazza az alapvető tudnivalókat, és könnyen követhető, színes fényképekkel és ábrákkal illusztrált gyakorlatsorokat mutat be. Az utolsó fejezetben a spirituális utazásba is betekintést nyerhetünk. Megtudhatjuk, hogyan vezethet el saját energiánk egy szellemi, fizikai, érzelmi és spirituális szempontból egyaránt kielégítő élet felé, és hogyan őrizhetjük meg egészségünket a feszültségekkel terhes világban. Fedezzük fel, hogyan segíthetjük elő szellemi és fizikai állapotunk javulását energiaáramlásunk segítségével! A Titkok nélkül sorozatban egyedülálló módon egymás mellett megtalálható az elmélet és a gyakorlat. Az egyes témaköröket átfogó és világos magyarázatok teszik érthetővé. A módszerek alkalmazásának legjobb módját is megismerhetjük. - Bemutatja a csi-kung, azaz az energiaművelés eredetét és történetét - Lépésről lépésre ismertetett testgyakorlatok - Közérthető nyelvezete folytán az életenergia áramlása mindenki számára érthetővé válik Paul Brecher több mint húszéves tapasztalattal rendelkezik a harcművészetek terén, és a Tai-Csi Box Világszövetség elismert oktatója. Számos cikket jelentetett meg a témában, és televíziós műsorokban is gyakran szerepel. Képzett orvos az akupunktúrás és a kínai gyógynövényes gyógyászat terén.

Név

3D nyomtató,50,432 Hz,1,51-es körzet,37,52-es körzet,1,5d,1,5G,1,6 órás munkanap,2,911,24,Aaron Swartz,1,Ábrahám,2,acél,5,adattárolás,11,adósság,21,Afganisztán,27,Afrika,137,agy,348,agykontroll,28,ájulás,1,Akasa-krónika,4,akkumulátor,90,alagút,1,alakváltó,1,alapjövedelem,25,Alaszka,26,Albánia,1,albínó,1,Alekszej Navalnij,3,Alex Jones,22,alga,3,Algéria,3,aligátor,1,alkímia,4,alkohol,7,állati tudatosság,42,állatvilág,599,allergia,14,álmatlanság,3,álom,55,alumínium,7,alvás,60,alvási paralízis,2,Amazonas,8,Amerika,1517,aminosav,1,amishok,1,amputáció,1,anarchia,1,Andrew Basiago,8,Anglia,463,angyal,11,animációs film,7,Anonymous,5,Antarktisz,92,antenna,1,antianyag,4,antibiotikum,9,antigravitáció,30,Antikrisztus,5,antioxidáns,1,Antonio Urzi,2,Anunnaki,25,anyagtudomány,98,anyaméh,3,anyatej,1,Apollo,7,arany,134,aranymetszés,2,árapály,3,arcfelismerés,8,arcolvasás,1,arcvakság,1,Argentína,36,Arisztotelész,1,árja faj,2,arkhónok,1,árnyékember,3,árnyember,3,árvíz,14,Asgardia,1,ASMR,1,ásvány,9,Asszíria,3,aszteroida,62,asztma,1,asztráltest,21,asztrológia,8,ateizmus,1,Atlantisz,39,átok,5,atombomba,95,atomenergia,83,atomok,6,átverés,1,aura,11,Ausztrália,197,Ausztria,30,autizmus,18,autó,36,autokrácia,1,avarok,2,azbeszt,1,Azerbajdzsán,3,Aztékok,29,Ázsia,48,Bábel tornya,2,babona,3,Bahama-szigetek,1,Bahrein,2,Bajkál-tó,1,baktérium,49,baleset,34,Balti-tenger,2,balzsamozás,1,Banglades,1,Bankrendszer,296,bányászat,36,barlang,42,barlangfestmény,7,barlangrajz,6,bázisugrás,1,Belgium,27,Belize,3,belső hang,7,Benedek pápa,27,bennszülött,1,bénulás,2,Bermuda-háromszög,6,beszéd,10,betegség,678,beton,1,Bhután,3,Biblia,96,Bilderberg,13,Bill Gates,19,bilokáció,1,biofegyver,1,biofoton,10,biogáz,2,biokerámia,1,biológia,2,biológiai fegyver,5,biológiai kor,2,biológiai memória,2,biológiai ritmus,5,bioprinter,2,biorobot,10,bioüzemanyag,9,blossom goodchild,6,Bob Dean,4,Bob Lazar,12,boldogság,25,Bolívia,22,bolygómérnökség,9,bor,3,Bosznia-Hercegovina,3,boszorkányság,10,Botswana,3,böjtölés,11,bölcsek köve,1,bőr,19,bőrszín,3,Brazília,84,Brbados,1,BRICS nemzetek,35,bronzkor,1,Buddha,18,buddhizmus,18,Bulgária,9,bunker,4,bűnözés,1,cannabis,83,Carl Sagan,17,Carrie Fisher,1,cenzúra,2,Ceres,1,cetfélék,1,Charlie Chaplin,1,chemtrail,14,Chile,38,chip,1,CIA,151,Ciprus,5,Costa Rica,7,cukor,20,cukorbetegség,20,csakra,7,család,1,családfakutatás,1,csapadék,2,Csecsenföld,2,Csehország,11,csend,1,Csernobil,8,csillagászat,294,csillagkapu,3,csillagkép,6,Csillaggyermek,3,csoda,8,csont,4,csontritkulás,2,Dagesztán,2,Dalai láma,12,Dánia,44,DARPA,18,Darwin,11,David Icke,12,David Wilcock,26,deepfake,6,déjà vu,1,Dél-Afrika,36,Dél-Amerika,1,Dél-Korea,42,demokrácia,7,démon,10,depresszió,30,diagnosztizálás,2,digitális pénz,78,digitális társadalom,12,diktátor,8,diktatúra,18,dimenziók,64,Dimitrij Medvegyev,2,dinoszauruszok,33,DNS,327,dogonok,1,dohányzás,18,dokumentumfilm,1096,dolmen,1,Donald Trump,121,döntés,2,drágakő,9,drón,63,druidák,1,dűne,1,Dzsibuti,2,dzsinn,1,Ebola,3,ébredés,3,Eckhart Tolle,5,Ecuador,24,édesítőszer,1,Edgar Mitchell,12,Edison,6,Edward Snowden,13,Egely György,6,egészség,795,éghajlat,176,ego,1,egyedüllét,3,Egyesült Arab Emírségek,16,Egyiptom,283,Einstein,85,ékírás,6,Eldorádó,1,elektromos áram,104,elektromos autó,144,elektromos hajó,4,elektromos impulzus,3,elektromos kerékpár,6,elektromos közlekedés,20,elektromos motor,14,elektromos repülőgép,6,elektromos roller,1,elektromos út,1,elektromos vonat,9,elektroszmog,44,élelmiszer,210,élet a halál után,159,életcél,7,elhízás,4,elme,2,elme kontroll,75,elmezavar,5,Elon Musk,56,élővilág,59,előző élet,15,elveszett nyelv,5,ember állat hibrid,5,ember idegen hibrid,30,emberáldozat,11,emberi faj,6,emberi jogok,3,emberi nyelv,38,emberi öngyulladás,2,emberi rekord,5,emberiség,216,emberkereskedelem,2,emlékezet,61,empátia,15,Enceladus,1,energia,113,energiafegyver,7,ENSZ,82,enzim,1,epilepszia,4,építészet,425,erdő,5,erdősítés,23,erdőtűz,3,ereklye,2,Erich Von Däniken,3,erkölcs,1,érrendszer,5,érzékelés,28,érzelmek,163,érzéstelenítés,1,Erzsébet királynő,5,ESA,38,esküvői ruha,1,esőerdő,20,Észak-Korea,35,északi fény,2,Északi-sark,16,Észtország,10,étel,196,Etiópia,14,Etruszkok,3,Eurázsia,6,Európa,287,Európai Űrügynökség,7,eurózóna,7,eutanázia,1,evolúció,112,évszakok,2,exobolygó,38,extrém időjárás,85,ezüst,7,fa,84,Facebook,4,fájdalom,33,fakír,1,FBI,53,FED,42,fegyver,39,fehér lyuk,1,fehérje,6,Fehéroroszország,6,fejlődés,331,fekete lyuk,53,feldolgozott étel,23,félelem,116,felemelkedés,1,fém,28,feminizmus,1,fenntartható gazdaság,16,fény,130,fényevés,1,fénygömb,5,fényjelenség,5,fénysebesség,19,fényterápia,10,fénytest,11,féregjárat,8,Ferenc Pápa,43,ferrofluid,1,fertőzés,2,fiatalság elixírje,17,film,359,filozófia,5,Finnország,37,fizika,105,fluorid,4,fóbia,5,fog,3,fogamzásgátló,1,fogyás,1,fokhagyma,2,folyadékmembrán,1,fosszília,4,fosszilis tüzelőanyag,39,fotó,74,foton,12,fotoszintézis,2,Föld,664,föld alatti város,10,földalatti bázis,44,földalatti tó,1,földcsuszamlás,3,földgáz,11,földönkívüliek,786,földrengés,96,Fönícia,1,Franciaország,200,frekvencia,34,frigyláda,1,furcsa hangok világszerte,24,fúzió,2,fúziós reaktor,26,függőség,11,Fülöp-szigetek,16,gabonakör,25,galaktikus föderáció,53,galaxis,76,gáz,22,genetika,238,génmanipuláció,19,génszerkesztés,4,geoglifa,10,George Orwell,2,geotermikus energia,4,gerinc,4,Ghána,3,giroszkóp,1,Gladio,1,gleccser,20,glifozát,5,Globális Fedezeti Számlák,2,globális felmelegedés,147,globális lehűlés,68,GMO,27,gnoszticizmus,1,gomba,28,gondolatátvitel,1,gondolatolvasás,15,gondolkodás,1,gonosz,15,gömbvillám,4,Görögország,67,grafén,11,gravitáció,39,gravitációs hullám,8,Grönland,19,Grúzia,2,Guatemala,17,Günther Wiechmann,1,gyémánt,20,gyermekfejlődés,256,gyermekmunka,2,gyógyítás,347,gyógynövény,86,gyógyszeripar,156,gyorsétel,1,gyulladás,1,gyulladáscsökkentő,5,HAARP,19,háború,469,hacker,5,hadi fejlesztés,96,haj,5,hajó,2,hajóroncs,29,hajszín,4,halak,2,halál,117,halálközeli élmény,48,halhatatlanság,14,hallás,15,Halley -üstökös,1,hallucináció,16,hang,56,hangszer,1,hangterápia,6,harcművészet,11,harmadik szem,10,hatodik érzék,6,Hawaii,31,házasság,1,hazugság,4,hibernálás,8,hibrid faj,7,hidegháború,32,hidrogén,14,hidroponika,1,hieroglifa,12,higany,3,Himalája,9,hipnózis,11,hírek,1714,hírszerzés,3,hit,19,Hold,269,holdbázis,24,holdfogyatkozás,5,holdjáró,16,Hollandia,81,holografikus univerzum,29,hologram,15,Holt-tenger,4,homeopátia,1,Honduras,6,Hongkong,5,hormon,15,horpaszizom,1,Horvátország,12,humor,3,hunok,7,húrelmélet,4,hurrikán,7,húsevés,11,Húsvét-sziget,5,hüllő,21,Hüperborea,1,idegen elrablás,88,idegen lény,406,idegen technológia,304,idegsejt,11,idézet,3,idő,55,időgép,18,időhurok,1,időjárás,86,időjárás módosítás,53,időjárási fegyver,15,időkapszula,6,időkristály,1,időszámítás,2,időutazás,59,igazságszérum,1,III. Richárd,1,iker,2,ikerláng,3,ikrek,1,illat,12,illóolaj,6,illúzió,10,immunrendszer,46,immunterápia,1,implantátum,26,India,189,indián,17,indigó gyerekek,11,Indonézia,39,influenza,4,információ,11,ingyen energia,101,Inkák,17,inkarnáció,2,intelligencia,55,internet,71,intuíció,7,invázió,1,ionhajtómű,4,Irak,87,Iraki Kurdisztán,2,Irán,125,írás,7,irídium,1,Írország,20,iskola,62,ISON üstökös,1,ISS,58,Isten,173,Iszlám,7,ital,2,ITCCS,7,Izland,26,ízlelés,1,izom,1,Izrael,160,James Tyberonn,1,Japán,270,járvány,356,játék,6,jég,63,jéghegy,1,jégkorszak,22,Jemen,10,Jézus,60,jezsuita,1,jód,1,Joe Biden,32,jóga,5,jógi,2,Jordánia,15,jóslat,51,jövőbelátás,42,Jugoszlávia,2,Jupiter,37,kalóz,1,Kambodzsa,10,Kamerun,2,Kanada,129,Kanári-szigetek,3,kannibalizmus,1,káosz,2,kapcsolat,37,kapitalizmus,1,karma,8,karmikus kapcsolat,3,Kasmír,1,Katar,8,katonai technológia,124,kávé,1,Kazahsztán,6,Kazárok,1,Kelták,4,kémkedés,16,kemoterápia,6,kender,77,Kenya,10,kerámia,2,Kereszténység,92,Keshe Alapítvány,5,KGB,8,kiberháború,8,kibernetika,2,kiborg,4,kihalt faj,69,kiméra,3,Kína,631,kincs,16,kiropraktika,1,kísérlet,40,kísértet,12,kiterjesztett valóság,4,klímaváltozás,44,klónozás,21,kobold,1,Kobra,35,Kolumbia,32,kommunikáció,104,kondenzátor,1,Kongó,2,konkréció,1,koponya módosítás,1,korall,8,Koszovó,2,kőkorszak,1,kőkör,1,könyv,618,környezetszennyezés,242,környezetvédelem,201,Közép-Amerika,4,középkor,2,közlekedés,270,közösség,4,kráter,11,kreativitás,10,kreditrendszer,1,Kréta,1,Krím,4,kriogenika,1,kriptid,1,kriptovaluta,45,kristály,37,kristály gyerekek,9,kristálykoponya,6,kromoszóma,9,Kuba,9,kultúra,26,Kung-fu,1,kungfu,1,kutatás,79,Kuvait,8,kvantumfizika,161,kvazár,2,labirintus,2,Laosz,3,lapos Föld,4,látás,52,láthatatlanság,4,látomás,5,Laura Eisenhower,13,láva,3,lávacső,1,láz,1,lebegésterápia,1,LED,8,léggömb,4,léghajó,6,légkör,27,légzés,13,lélek,123,lélekcsoport,2,lélektárs,1,lélekvándorlás,12,lelki fejlődés,422,Lemúria,3,Lengyelország,57,létezés,8,Lettország,1,levegő,69,levitáció,7,lézer,54,Li-Fi,1,Libanon,13,Líbia,22,lítium,1,Litvánia,1,Livánia,1,Lukács Béla,1,Luxemburg,5,Madagaszkár,1,madár,23,magány,13,mágia,8,mágnes,2,mágneses mező,84,mágneses portál,1,mágus,1,Magyarország,174,magyarság eredete,9,Maja leletek,50,maja naptár,5,májbetegség,2,majom,1,Malajzia,12,Mali,1,Málta,5,mamut,10,Mandela effektus,4,manipuláció,13,manó,1,Marokkó,4,Mars,217,Mars Curiosity,21,Marshall-szigetek,2,marsjáró,19,masszázs,1,matematika,19,mátrix,10,Matthew Ward,4,Mauritánia,1,Mauritius,3,meddőség,1,média,75,meditáció,131,médium,4,megalit,37,megfigyelés,40,megnyúlt koponyák,21,megtermékenyítés,7,megújuló energia,161,megvilágosodás,15,méhek,12,memória,65,menedék,2,mentális betegség,42,mennyország,57,méregtelenítés,7,mérés,3,mérgezés,35,Merkúr,14,messiás,2,mesterséges anyaméh,2,mesterséges intelligencia,232,metaanyag,2,meteor,67,meteor Kuba,2,meteor oroszországban,5,Mexikó,144,mezoamerika,8,Mezopotámia,12,Mianmar,2,mike quinsey,10,mikroba,3,mikrohullám,4,Minósz,1,mitológia,4,mítosz,6,mkultra,17,Mongólia,4,Monsanto,27,Mooji,10,morgellon,2,multiverzum,26,múmia,93,munka,30,mutáció,12,műanyag,95,műhold,99,műtét,5,művészet,208,nagylábú,7,Namíbia,1,nanotechnológia,38,Nap,258,napciklus,6,napelem,53,napenergia,164,napfény,106,napfogyatkozás,14,napfolt,11,napkitörés,10,Naprendszer,203,napszél,20,naptár,1,NASA,395,NATO,65,Nazca-kultúra,2,Nazca-vonalak,15,Nefilim,5,nehézfém,6,Neil Keenan,3,nemesfém,13,Németország,348,nemiség,3,Nepál,8,Neptunusz,13,népvándorlás,5,NESARA,3,neuron,5,neutrínó,1,nevetés,3,Niels Bohr,1,Nigéria,10,Nissan,1,nitrogén,1,Norvégia,50,Nostradamus,11,növények,276,növényvédőszer,41,NSA,28,nukleáris energia,58,nullponti energia,1,nyersétel,14,nyomtató,3,Obama,51,obeliszk,1,obszervatórium,5,óceán,86,okkultizmus,5,okostelefon,41,oktatás,65,olaj,62,olajfüggőség,31,Olaszország,198,Olmékok,5,oltás,178,Omán,3,omniverzum,1,online tv,5,OPPT,4,optikai csalódás,1,orákulum,1,organikus,1,orgon energia,3,óriások,28,Orionidák,1,Oroszország,752,oxigén terápia,1,ózonréteg,5,önbecsülés,3,önellátás,2,önismeret,320,önkényuralom,2,önvezető autó,33,önvezető motor,1,őrangyal,1,ördög,8,ördögűzés,8,öregedés,67,Örményország,5,örök élet,9,örök fiatalság,20,öröklés,1,öröklődés,31,ősi civilizációk,448,ősi gyógyítók,5,ősi szöveg,71,ősi technológia,189,ősi viselet,2,őslakos,20,ősrobbanás,22,őssejt,23,összeesküvés-elmélet,2,ötvözet,1,özönvíz,8,Pakisztán,16,Palesztina,26,Panama,5,Pangea,1,pánpszichizmus,3,pánspermia,2,papír,6,Pápua Új-Guinea,6,paradoxon,1,Paraguay,1,paranormális,111,parazita,1,pareidolia,1,párhuzamos univerzum,34,Paul T. Hellyer,4,Pentagon,79,pénz,421,permafroszt,1,Peru,96,perzsák,2,Phobos,3,pihenés,1,piramis,123,platina,4,plazma,10,Plejádok,4,Plútó,3,pokol,10,polgárháború,2,Polinézia,3,politika,2,poltergeist,3,pólusváltás,14,Popper Péter,1,porördög,1,portál,1,Portugália,23,prekogníció,4,prófécia,32,propaganda,10,protézis,1,Proxima Centauri,2,pszichiátria,8,pszichikai erő,14,pszichokinézis,7,pszichológia,70,Puerto Rico,10,pulzár,1,rabszolgaság,9,radioaktív,11,rákbetegség,158,rakéta,1,reaktor,2,régészet,943,reiki,1,reinkarnáció,35,rejtélyek,688,rémálom,1,rendőrállam,75,replikátor,1,reptilián,17,repülés,223,repülő autó,6,repülő humanoid,2,rezgés,18,robot,29,robotok,151,ródium,1,Római Birodalom,82,Románia,18,Roswell,39,rovarok,3,rovarölő,8,rovásírás,4,röntgenlátás,1,Rudolf Steiner,1,Rúmí,1,rúnaírás,2,Rupert Sheldrake,1,Russell Brand,1,ruténium,1,Sabrina Pasterski,1,Salamon király,2,Salvador,3,sámánok,10,sárkányok,2,sarki fény,12,Sátán,16,sav,1,schumnann frekvencia,6,sci-fi,216,sellő,7,shaolin,1,sheldan nidle,13,shelley young,1,Shogun Amona,1,sírkamrák,8,sivatag,49,Skandinávia,1,skizofrénia,3,Skócia,21,smaragd,1,só,21,sors,2,sótalanítás,9,sötét anyag,18,sötét energia,5,Spanyolország,108,spiritualitás,373,sport,39,Srí Lanka,3,Star Trek,13,Star Wars,8,Stephen Bassett,5,Stephen Hawking,16,Steve Quayle,1,Stonehenge,12,stressz,44,sugárzás,58,sumérok,14,suttogás,1,suzanne lie,2,Svájc,59,Svédország,68,szabad akarat,7,szabadkőműves,1,szabadság,8,szag,12,szaglás,4,számítástechnika,175,számmisztika,1,szamuráj,2,szaporodás,6,szarkofág,12,Szaturnusz,33,Szaúd-Arábia,70,szavak,1,szegénység,14,szekta,5,Szelei Magdolna,6,szélenergia,61,szellem,11,szellemek,86,szellemváros,1,szem,59,szembetegség,25,személyiség,1,személyiségteszt,9,személyiségzavar,1,szén,1,szén-dioxid,18,szent geometria,1,Szerbia,12,szerelem,12,szeretet,58,szerotonin,1,szertartás,2,szerv implantátum,9,szerzetes,1,szfinx,10,sziámi iker,1,sziámi ikrek,2,Szibéria,56,Szicília,3,sziget,4,sziklarajz,11,szimbiózis,1,Szingapúr,25,szinkronicitás,5,színlátás,3,színpszichológia,2,színterápia,2,szintetikus üzemanyag,11,Szíria,187,szív,56,szkíták,9,Szlovákia,3,Szlovénia,4,szoftver,2,Szomália,2,szorongás,17,Szovjetunió,88,szökőár,12,Szudán,7,szuperkontinens,10,szupernóva,6,szülés,10,születés,41,Tádzsikisztán,1,Tajvan,17,találmány,42,táltos,1,tanítások,38,tanulás,58,Tanzánia,3,táplálkozás,97,tarot,1,társadalom,146,távolbalátás,31,technológia,1332,tej,5,tektonikus lemez,4,telekinézis,4,telepátia,49,teleportálás,15,teleszkóp,37,telomer,9,temetkezés,2,tengeralattjáró,24,tengervíz,244,teremtés,42,terhesség,4,téridő,19,térkép,6,térmeghajtás,2,természet,462,természetfeletti,59,természetvédelem,61,terraformálás,1,terrorcsoport,12,tervezett elavulás,2,Tesla,97,testbeszéd,1,testelhagyás,6,testen kívüli élmény,19,testhőmérséklet,4,testmódosítás,4,testmozgás,12,testsúly,1,tetoválás,6,Thaiföld,20,Tibet,22,Timbuktu,1,Titán,1,titkos tanítások,2,titkos társaságok,265,titkos űrprogram,134,tó,1,tobozmirigy,9,Toltékok,2,Tonga,1,torinói lepel,2,tornádó,9,torpedó,1,tömegmédia,65,Törökország,121,történelem,1182,törzs,1,transzhumanizmus,9,transzplantáció,1,Trianon,4,tudat,114,tudatalatti,79,tudatmódosítás,20,tudatos álom,28,tudatosság,786,tudomány,1206,túlnépesedés,9,túlvilág,145,Tunézia,1,tüdőbetegség,20,tündérek,1,Türkmenisztán,2,tűz,5,tűzönjárás,1,ufo,890,UFO felfedés,103,UFO vadászok,7,ufo-afrika,4,ufo-amerika,401,ufo-ausztrália,7,ufo-ázsia,29,ufo-budapest,1,ufo-cikkek,2,ufo-egyéb,20,ufo-európa,113,ufo-fotók,9,ufo-magyar,6,ufo-oroszország,20,Uganda,1,új,10920,új pénzügyi rendszer,174,Új-Zéland,37,újrahasznosítás,65,Ukrajna,87,ultrahang,9,Univerzum,254,Uránusz,11,Uri Geller,1,Uriel,1,Uruguay,5,uso,10,utazás,7,űrállomás,45,űrbányászat,3,Üreges Föld,28,űrfegyver,5,űrháború,12,űrhaderő,2,űrkutatás,666,űrlift,2,űrsikló,2,űrszemét,12,űrtechnológia,234,űrutazás,163,űrverseny,10,üstökös,21,üveg,14,üzenetek,63,vakcina,180,vakság,4,választás,2,Valiant Thor,1,vallás,260,valóság,46,vámpír,5,Vatikán,95,vécé,1,vécépapír,2,vegetáriánus,12,végítélet,3,Végjáték,26,végtelen,1,vegyi anyag,68,vegyi fegyver,13,véletlen,1,Venezuela,43,Vénusz,30,vér,41,vércsoport,5,vertikális gazdálkodás,2,veszélyeztetett faj,7,vezeték nélküli áram,2,videó,9716,videojáték,17,Vietnam,18,viking,17,Világgazdasági Fórum,11,világítás,1,világkormány,2,világvége,15,villám,28,virtuális valóság,14,vírus,241,vitamin,20,víz,369,vízenergia,13,vízesés,1,víznyelő,13,Vlagyimir Putyin,26,vonat,9,vulkán,12,vulkánkitörés,88,Wi-Fi,16,WikiLeaks,33,x-akták,21,zaj,5,Zambia,1,zene,60,zeneipar,4,Zimbabwe,4,Zsidóság,24,
ltr
item
Új Világtudat | Az Élet Más Szemmel: 8 módszer a Föld frekvenciáihoz történő kapcsolódásra és leföldelésére
8 módszer a Föld frekvenciáihoz történő kapcsolódásra és leföldelésére
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjjQ4_NLYZTGXOzgauWHCTIyCmod0opMMubMByGxQxiCmV2kIJTMJpr8ZIDdZaY9oj07wm1QQ5D4YYmNWYvfJHMAuMdBeVNQ0le_SAE8JBTiPjieHHLbogbk3mPmcaA1PvyYZBFU05cS0Q/s640/f%C3%B6ldel%C3%A9s+lef%C3%B6ldel%C3%A9s+medit%C3%A1ci%C3%B3-%C3%BAj+vil%C3%A1gtudat.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjjQ4_NLYZTGXOzgauWHCTIyCmod0opMMubMByGxQxiCmV2kIJTMJpr8ZIDdZaY9oj07wm1QQ5D4YYmNWYvfJHMAuMdBeVNQ0le_SAE8JBTiPjieHHLbogbk3mPmcaA1PvyYZBFU05cS0Q/s72-c/f%C3%B6ldel%C3%A9s+lef%C3%B6ldel%C3%A9s+medit%C3%A1ci%C3%B3-%C3%BAj+vil%C3%A1gtudat.jpg
Új Világtudat | Az Élet Más Szemmel
https://ujvilagtudat.blogspot.com/2013/09/8-modszer-fold-frekvenciaihoz-torteno.html
https://ujvilagtudat.blogspot.com/
https://ujvilagtudat.blogspot.com/
https://ujvilagtudat.blogspot.com/2013/09/8-modszer-fold-frekvenciaihoz-torteno.html
true
6773355663696938213
UTF-8
Loaded All Posts Nincs ilyen bejegyzés MEGNÉZEM Tovább Válasz Válasz elvetése Törlés By Kezdőlap OLDALAK BEJEGYZÉSEK Mindet megnézem TOVÁBBI CIKKEK CÍMKE ARCHÍV KERESÉS MINDEN BEJEGYZÉS Nincs ilyen bejegyzés Vissza a kezdőlapra Vasárnap Hétfő Kedd Szerda Csütörtök Péntek Szombat Vas Hét Ke Sze Csüt Pén Szo Január Február Marcius Aprilis Május Június Július Augusztus Szeptember Október November December Jan Feb Már Ápr Máj Jún Júl Aug Szep Okt Nov Dec éppen most 1 perce $$1$$ perce 1 órával ezelőtt $$1$$ órával ezelőtt Tegnap $$1$$ nappal ezelőtt $$1$$ héttel ezelőtt több mint 5 hete Követők Követés THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy