Tanulmányok kétségtelenül bizonyítják, hogy a nem oltott gyermekek sokkal egészségesebbek, mint oltott társaik

Egy 1990-es évekből napvilágra került tanulmány bizonyítja, hogy összehasonlítva a nem oltott gyerekekkel, a beoltott gyerekek nagyobb va...


Egy 1990-es évekből napvilágra került tanulmány bizonyítja, hogy összehasonlítva a nem oltott gyerekekkel, a beoltott gyerekek nagyobb valószínűséggel szenvednek asztmában, ekcémában, fülgyulladástól, hiperaktivitástól és más krónikus betegségektől. Továbbá a tanulmány szerint tízszeres növekedést mutat a mandulagyulladás előfordulása az oltott gyerekeknél, és a mandulaműtét teljes hiányát figyelték meg azon gyermekek között, akiket nem oltottak.

1992-ben az Immunization Awareness Society (IAS) felmérést készített, hogy megvizsgálják a gyerekek egészségét Új-Zélandon. Nem meglepő módon a tanulmány eredményei szerint a be nem oltott gyerekek sokkal egészségesebbek, mint a beoltott gyerekek.

Kérdőívet adott ki az IAS a tagjainak, barátainak és családjaiknak, feltéve különböző egészségügyi kérdéseket.  Összesen 245 család küldte vissza a kérdőívet, így a kutatók összesen 495 gyermeket mértek fel. Ezen gyerekek közül 226-ot beoltottak, 269-et nem oltottak be.

Egészséges gyermekek és etika

A gyermekek kora két hét és 46 év között volt (természetesen néhányan idősebbek voltak, idősebb gyermekkel). A vizsgált gyerekek közül 273 férfi, és 216 nőnemű volt. (Hat gyereket nem soroltak be.)

Sue Claridge, akik beszámolt a vizsgálatról, ezt írta:

"A válaszadókat kérdezték a születési évükről, nemükről, a kapott védőoltásokról, függetlenül attól, hogy a gyermek szenvedett vagy sem egy sor krónikus állapottól (asztma, ekcéma, fülgyulladás, visszatérő mandulagyulladás, hiperaktivitás, cukorbetegség vagy epilepszia), és függetlenül attól, hogy volt-e szükség mandulaműtétre, vagy fejleszteni kellett a motoros készségeket (járás, kúszás, felülés, stb.). A szülők tájékoztatást adtak a szoptatásról és a cumisüvegből etetésről, és a gyerek elválasztásáról, ha szoptattak."

A vizsgálat során egy másik érdekes tény merült fel. A kutatók felfedezték, hogy azon gyerekek 92 százaléka, akiknél szükséges volt a mandulaműtét, megkapták a kanyaró elleni védőoltást, jelezve, hogy a kanyaró védőoltás lehet, hogy néhány gyermeket hajlamosabbá tett a mandulagyulladásra.

A tanulmány azt is kimutatta, hogy a családok közül 81-ben voltak beoltott, és nem beoltott gyerekek is. Sok ezen családok közül beoltatta idősebb gyermekét, de egyre jobban vonakodtak beoltatni fiatalabb gyermeküket, köszönhetően a vakcina biztonsága miatti növekvő aggodalmakra.

A kutatók arra a következtetésre jutottak, hogy:

"Bár ez egy nagyon korlátozott tanulmány, különös tekintettel a be nem oltott gyerekek számára, akik részt vettek, és a vizsgált különböző krónikus állapotokra, szilárd tudományos bizonyítékot nyújt, alátámasztva a jelentős anekdotikus bizonyítékot arra nézve, hogy a be nem oltott gyerekek egészségesebbek, mint a beoltott társaik." (1.)

Bár a kormányok szerte a világon folyamatosan azt állították, hogy a beoltott és beoltatlan gyerekek egymással szembeni tanulmányozása etikátlan lenne, az új-zélandi nem az egyetlen kutatócsoport, mely tanulmányozza az összehasonlításokat.

A beoltott gyerekek 5-ször nagyobb valószínűséggel szenvednek különféle betegségekben

2011 szeptemberében német kutatók longitudinális kérdőíves felmérést végeztek összesen 8000 be nem oltott gyermek körében 0-19 éves korig. Csakúgy, mint az új-zélandi tanulmánynál, a kutatók összegyűjtötték az adatokat a kérdőíves felmérés elvégzésével. (2.)

Az eredmények azt mutatták, hogy a beoltott gyerekek ötször nagyobb valószínűséggel szenvednek különböző betegségekben és rendellenességektől, mint a be nem oltott gyerekek.

A kapott eredményeket összehasonlították a másik német tanulmánnyal (KIGGS), amely egy nagyobb mintából álló csoportot vizsgált 17.461 résztvevővel 0-17 éves kor között.

Dr. Andreas Bachmair, egy német klasszikus homeopátiás orvos, aki felelős volt a felmérés eredményeinek összegyűjtéséért a vaccineinjury.info honlaptól kijelentette, hogy:

"Az asztma, szénanátha és az ekcéma ma igen gyakran megfigyelhető. Egy friss német tanulmány 17.461 0-17 éves kor közötti gyermeknél kimutatta, hogy a gyerekek 4,7%-a szenved asztmában, 10,7%-a szénanáthában, és 13,2%-a ekcémában. Ezek a számok eltérőek a nyugati országokban, azaz az asztma előfordulási gyakorisága a gyermekek körében az USA-ban 6%-os, míg 14-16%-os Ausztráliában (Australia’s Health 2004, AIHW).

Az asztma előfordulása nem oltott gyermekek körében tanulmányunkban körülbelül 2,5%-os, a szénanátha 3%-os, és az ekcéma 7%-os. A KIGGS tanulmány szerint a 3 és 17 év közötti gyermekek több mint 40%-a érzékeny volt legalább egy vizsgált allergénre (20 gyakori allergént teszteltek), és 22,9%-uknak volt allergiás betegsége. Bár vérvizsgálatot nem végeztünk, a szülők mintegy 10%-a állította, hogy gyerekének már van egy allergiája." (3.)

Mivel ez a tanulmány egy longitudinális tanulmány, a tanulmányozott gyermekek száma azóta 13.222-re emelkedett. Ha valaki csatlakozna a tanulmányhoz, kitöltheti a kérdőívet, mely alul a harmadik linkre kattintva érhető el.

Annak ellenére, hogy négy autista eset volt a nem oltott gyermekek körében, Dr. Bachmair arról számolt be, hogy:

"A négy gyerek közül az egyiket nagyon magas mértékben jelenlévő fémekre tesztelték (higany, alumínium, arzén); egy másik esetben az anyát tesztelték igen magas higany szintre."

Ez a szám azonban jelentéktelenül eltörpül, ha összehasonlítjuk ezt az egy gyereket a 88-al, akikről jelenleg a CDC beszámolt, mint autista. (4.)


Egyéb feltételekről megállapították, hogy szinte nem is léteznek a nem oltott gyermekeknél

Dr. Andreas Bachmair folytatta beszámolóját arról, hogy a tanulmány szerint az arcüreggyulladás, szemölcsök, bőr problémák és középfülgyulladás előfordulása is jóval alacsonyabb a nem oltott gyerekeknél, akárcsak a cukorbetegség és az epilepszia.

Majd tovább folytatva elmondta, hogy az eredmények azt mutatták, hogy sok feltétel előfordulási gyakorisága is jelentősen alacsonyabb a nem oltott gyermekeknél. Ezek a következők voltak:

"Más rendellenességek és betegségek

Szerepeltettünk nyitott kérdéseket a felmérésünkben, értékelve az egyéb betegségek és rendellenességek gyakoriságát (az első 10.700 résztvevőnél). A nem oltott gyerekek igen alacsony előfordulási gyakoriságot mutattak az alábbi betegségek esetében:

Diszlexia: 0,21%
Beszéd késleltetés/artikulációs problémák: 0,38%
Érzékszervi feldolgozási zavar: 0,28%
Szorongás: 0,25%
Depresszió: 0,12%
Ágybavizelés: 0,12%
Lisztérzékenység: 0,12%
Glutén érzékenység: 0,41%
GERD (Gastrooesophagealis reflux betegség): 0,06%"

Dr. Bachmair bámulatos és intutitív tanulmányát több szülő nyilatkozatával zárta, ami igazán nagy súlyt ad átfogó megállapításaihoz.

Következtetés

Mindez nagyszerű annak ellenére, hogy a médiák és a vezető kormányzati szervek ismételten hangsúlyozzák, hogy összehasonlító vizsgálatokra a beoltott és a nem oltott gyerekek között etikai okokból nem kerülhet sor, ugyanakkor különböző csoportok világszerte azon vannak, hogy ezeket a tanulmányokat elvégezzék.

Bár az ilyen felméréseket gyakran elutasítják, hogy tisztán epidemiológiai, és nem tartják sokkal többre a bélyeggyűjtésnél, ennek ellenére az ilyen jellegű tanulmányokat nem kell elutasítani. Elvégre sok bélyeggyűjtemény tartalmaz csupán egy olyan bélyeget, mely sokkal többet ér aranybani súlyánál.

Ezek a vizsgálatok kétségtelenül azt mutatják, hogy a be nem oltott gyerekek egészségesebbek, mint a beoltott társaik, és emiatt ezeket a tanulmányokat gondosan meg kell vizsgálnia minden szülőnek és szakembernek, megfontolva az oltások biztonságát.

1. http://www.viewbix.com/v/Unvaccinated-Children-Healthier
2. http://healthimpactnews.com/2011/new-study-vaccinated
3. http://www.vaccineinjury.info/vaccinations-in-general
4. http://www.cdc.gov/ncbddd/autism/data.html

vactruth

Az egészségügyi maffia - Hogyan ússzuk meg élve, s hogyan szerezzük vissza egészségünket és jólétünket



Név

3D nyomtató,50,432 Hz,1,51-es körzet,36,52-es körzet,1,5d,1,5G,1,6 órás munkanap,2,911,24,Aaron Swartz,1,Ábrahám,2,acél,5,adattárolás,11,adósság,21,Afganisztán,27,Afrika,137,agy,347,agykontroll,28,ájulás,1,Akasa-krónika,4,akkumulátor,89,alagút,1,alakváltó,1,alapjövedelem,25,Alaszka,26,Albánia,1,albínó,1,Alekszej Navalnij,3,Alex Jones,22,alga,3,Algéria,3,aligátor,1,alkímia,4,alkohol,7,állati tudatosság,42,állatvilág,598,allergia,14,álmatlanság,3,álom,55,alumínium,7,alvás,60,alvási paralízis,2,Amazonas,8,Amerika,1516,aminosav,1,amishok,1,amputáció,1,anarchia,1,Andrew Basiago,8,Anglia,463,angyal,11,animációs film,7,Anonymous,5,Antarktisz,92,antenna,1,antianyag,4,antibiotikum,9,antigravitáció,30,Antikrisztus,5,antioxidáns,1,Antonio Urzi,2,Anunnaki,25,anyagtudomány,97,anyaméh,3,anyatej,1,Apollo,7,arany,134,aranymetszés,2,árapály,3,arcfelismerés,8,arcolvasás,1,arcvakság,1,Argentína,35,Arisztotelész,1,árja faj,2,arkhónok,1,árnyékember,3,árnyember,3,árvíz,14,Asgardia,1,ASMR,1,ásvány,9,Asszíria,3,aszteroida,62,asztma,1,asztráltest,21,asztrológia,8,ateizmus,1,Atlantisz,39,átok,5,atombomba,95,atomenergia,83,atomok,6,átverés,1,aura,11,Ausztrália,197,Ausztria,30,autizmus,18,autó,36,autokrácia,1,avarok,2,azbeszt,1,Azerbajdzsán,3,Aztékok,29,Ázsia,48,Bábel tornya,2,babona,3,Bahama-szigetek,1,Bahrein,2,Bajkál-tó,1,baktérium,49,baleset,34,Balti-tenger,1,balzsamozás,1,Banglades,1,Bankrendszer,296,bányászat,36,barlang,42,barlangfestmény,7,barlangrajz,6,bázisugrás,1,Belgium,27,Belize,3,belső hang,7,Benedek pápa,27,bennszülött,1,bénulás,2,Bermuda-háromszög,6,beszéd,10,betegség,678,beton,1,Bhután,3,Biblia,96,Bilderberg,13,Bill Gates,19,bilokáció,1,biofegyver,1,biofoton,10,biogáz,2,biokerámia,1,biológia,2,biológiai fegyver,5,biológiai kor,2,biológiai memória,2,biológiai ritmus,5,bioprinter,2,biorobot,10,bioüzemanyag,9,blossom goodchild,6,Bob Dean,4,Bob Lazar,12,boldogság,25,Bolívia,22,bolygómérnökség,9,bor,3,Bosznia-Hercegovina,3,boszorkányság,10,Botswana,3,böjtölés,11,bölcsek köve,1,bőr,19,bőrszín,3,Brazília,84,Brbados,1,BRICS nemzetek,35,bronzkor,1,Buddha,18,buddhizmus,18,Bulgária,9,bunker,4,bűnözés,1,cannabis,83,Carl Sagan,17,Carrie Fisher,1,cenzúra,2,Ceres,1,cetfélék,1,Charlie Chaplin,1,chemtrail,14,Chile,37,chip,1,CIA,151,Ciprus,5,Costa Rica,7,cukor,20,cukorbetegség,20,csakra,7,család,1,családfakutatás,1,csapadék,2,Csecsenföld,2,Csehország,11,csend,1,Csernobil,8,csillagászat,294,csillagkapu,3,csillagkép,6,Csillaggyermek,3,csoda,8,csont,4,csontritkulás,2,Dagesztán,2,Dalai láma,12,Dánia,44,DARPA,18,Darwin,11,David Icke,12,David Wilcock,26,deepfake,6,déjà vu,1,Dél-Afrika,36,Dél-Amerika,1,Dél-Korea,42,demokrácia,7,démon,10,depresszió,30,diagnosztizálás,2,digitális pénz,78,digitális társadalom,12,diktátor,8,diktatúra,18,dimenziók,64,Dimitrij Medvegyev,2,dinoszauruszok,33,DNS,327,dogonok,1,dohányzás,18,dokumentumfilm,1094,dolmen,1,Donald Trump,121,döntés,2,drágakő,9,drón,63,druidák,1,dűne,1,Dzsibuti,2,dzsinn,1,Ebola,3,ébredés,3,Eckhart Tolle,5,Ecuador,24,édesítőszer,1,Edgar Mitchell,12,Edison,6,Edward Snowden,13,Egely György,6,egészség,795,éghajlat,176,ego,1,egyedüllét,3,Egyesült Arab Emírségek,16,Egyiptom,283,Einstein,85,ékírás,6,Eldorádó,1,elektromos áram,103,elektromos autó,143,elektromos hajó,4,elektromos impulzus,3,elektromos kerékpár,6,elektromos közlekedés,20,elektromos motor,14,elektromos repülőgép,6,elektromos roller,1,elektromos út,1,elektromos vonat,9,elektroszmog,44,élelmiszer,210,élet a halál után,159,életcél,7,elhízás,4,elme,2,elme kontroll,75,elmezavar,5,Elon Musk,55,élővilág,58,előző élet,15,elveszett nyelv,5,ember állat hibrid,5,ember idegen hibrid,30,emberáldozat,11,emberi faj,6,emberi jogok,3,emberi nyelv,38,emberi öngyulladás,2,emberi rekord,5,emberiség,216,emberkereskedelem,2,emlékezet,60,empátia,15,Enceladus,1,energia,113,energiafegyver,7,ENSZ,82,enzim,1,epilepszia,4,építészet,425,erdő,5,erdősítés,23,erdőtűz,3,ereklye,2,Erich Von Däniken,3,erkölcs,1,érrendszer,5,érzékelés,28,érzelmek,163,érzéstelenítés,1,Erzsébet királynő,5,ESA,38,esküvői ruha,1,esőerdő,20,Észak-Korea,35,északi fény,2,Északi-sark,16,Észtország,10,étel,195,Etiópia,14,Etruszkok,3,Eurázsia,6,Európa,287,Európai Űrügynökség,7,eurózóna,7,eutanázia,1,evolúció,112,évszakok,2,exobolygó,38,extrém időjárás,85,ezüst,7,fa,84,Facebook,4,fájdalom,33,fakír,1,FBI,53,FED,42,fegyver,39,fehér lyuk,1,fehérje,6,Fehéroroszország,6,fejlődés,331,fekete lyuk,53,feldolgozott étel,22,félelem,116,felemelkedés,1,fém,28,feminizmus,1,fenntartható gazdaság,16,fény,130,fényevés,1,fénygömb,5,fényjelenség,5,fénysebesség,19,fényterápia,10,fénytest,11,féregjárat,8,Ferenc Pápa,43,ferrofluid,1,fertőzés,2,fiatalság elixírje,17,film,359,filozófia,5,Finnország,37,fizika,104,fluorid,4,fóbia,5,fog,3,fogamzásgátló,1,fogyás,1,fokhagyma,2,folyadékmembrán,1,fosszília,4,fosszilis tüzelőanyag,39,fotó,74,foton,12,fotoszintézis,2,Föld,663,föld alatti város,10,földalatti bázis,44,földalatti tó,1,földcsuszamlás,3,földgáz,11,földönkívüliek,786,földrengés,96,Fönícia,1,Franciaország,200,frekvencia,34,frigyláda,1,furcsa hangok világszerte,24,fúzió,2,fúziós reaktor,26,függőség,11,Fülöp-szigetek,16,gabonakör,25,galaktikus föderáció,53,galaxis,76,gáz,22,genetika,238,génmanipuláció,19,génszerkesztés,4,geoglifa,10,George Orwell,2,geotermikus energia,4,gerinc,4,Ghána,3,giroszkóp,1,Gladio,1,gleccser,20,glifozát,5,Globális Fedezeti Számlák,2,globális felmelegedés,147,globális lehűlés,68,GMO,27,gnoszticizmus,1,gomba,28,gondolatátvitel,1,gondolatolvasás,15,gondolkodás,1,gonosz,15,gömbvillám,4,Görögország,67,grafén,11,gravitáció,39,gravitációs hullám,8,Grönland,19,Grúzia,2,Guatemala,17,Günther Wiechmann,1,gyémánt,20,gyermekfejlődés,255,gyermekmunka,2,gyógyítás,347,gyógynövény,86,gyógyszeripar,156,gyulladás,1,gyulladáscsökkentő,5,HAARP,19,háború,469,hacker,5,hadi fejlesztés,96,haj,5,hajó,2,hajóroncs,29,hajszín,4,halak,2,halál,117,halálközeli élmény,48,halhatatlanság,14,hallás,15,Halley -üstökös,1,hallucináció,16,hang,56,hangszer,1,hangterápia,6,harcművészet,11,harmadik szem,10,hatodik érzék,6,Hawaii,31,házasság,1,hazugság,4,hibernálás,8,hibrid faj,7,hidegháború,32,hidrogén,14,hidroponika,1,hieroglifa,12,higany,3,Himalája,9,hipnózis,11,hírek,1713,hírszerzés,3,hit,18,Hold,269,holdbázis,24,holdfogyatkozás,5,holdjáró,16,Hollandia,81,holografikus univerzum,29,hologram,15,Holt-tenger,4,homeopátia,1,Honduras,6,Hongkong,5,hormon,15,horpaszizom,1,Horvátország,12,humor,3,hunok,6,húrelmélet,4,hurrikán,7,húsevés,11,Húsvét-sziget,5,hüllő,21,Hüperborea,1,idegen elrablás,88,idegen lény,406,idegen technológia,304,idegsejt,11,idézet,3,idő,54,időgép,18,időhurok,1,időjárás,86,időjárás módosítás,53,időjárási fegyver,15,időkapszula,6,időkristály,1,időszámítás,2,időutazás,59,igazságszérum,1,III. Richárd,1,iker,2,ikerláng,3,ikrek,1,illat,12,illóolaj,6,illúzió,10,immunrendszer,46,immunterápia,1,implantátum,26,India,189,indián,17,indigó gyerekek,11,Indonézia,39,influenza,4,információ,11,ingyen energia,101,Inkák,17,inkarnáció,2,intelligencia,55,internet,71,intuíció,7,invázió,1,ionhajtómű,4,Irak,87,Iraki Kurdisztán,2,Irán,125,írás,7,irídium,1,Írország,20,iskola,62,ISON üstökös,1,ISS,58,Isten,172,Iszlám,7,ital,2,ITCCS,7,Izland,26,ízlelés,1,izom,1,Izrael,160,James Tyberonn,1,Japán,270,járvány,356,játék,6,jég,63,jéghegy,1,jégkorszak,22,Jemen,10,Jézus,60,jezsuita,1,jód,1,Joe Biden,32,jóga,5,jógi,2,Jordánia,15,jóslat,51,jövőbelátás,42,Jugoszlávia,2,Jupiter,37,kalóz,1,Kambodzsa,10,Kamerun,2,Kanada,129,Kanári-szigetek,3,kannibalizmus,1,káosz,2,kapcsolat,37,kapitalizmus,1,karma,8,karmikus kapcsolat,3,Kasmír,1,Katar,8,katonai technológia,124,kávé,1,Kazahsztán,6,Kazárok,1,Kelták,4,kémkedés,16,kemoterápia,6,kender,77,Kenya,10,kerámia,2,Kereszténység,92,Keshe Alapítvány,5,KGB,8,kiberháború,8,kibernetika,2,kiborg,4,kihalt faj,69,kiméra,3,Kína,631,kincs,16,kiropraktika,1,kísérlet,40,kísértet,12,kiterjesztett valóság,4,klímaváltozás,44,klónozás,21,kobold,1,Kobra,35,Kolumbia,32,kommunikáció,104,kondenzátor,1,Kongó,2,konkréció,1,koponya módosítás,1,korall,8,Koszovó,2,kőkorszak,1,kőkör,1,könyv,618,környezetszennyezés,242,környezetvédelem,201,Közép-Amerika,4,középkor,2,közlekedés,268,közösség,4,kráter,11,kreativitás,10,kreditrendszer,1,Kréta,1,Krím,4,kriogenika,1,kriptid,1,kriptovaluta,45,kristály,37,kristály gyerekek,9,kristálykoponya,6,kromoszóma,9,Kuba,9,kultúra,26,Kung-fu,1,kungfu,1,kutatás,79,Kuvait,8,kvantumfizika,161,kvazár,2,labirintus,2,Laosz,3,lapos Föld,4,látás,52,láthatatlanság,4,látomás,5,Laura Eisenhower,13,láva,3,lávacső,1,láz,1,lebegésterápia,1,LED,8,léggömb,4,léghajó,6,légkör,27,légzés,13,lélek,123,lélekcsoport,2,lélektárs,1,lélekvándorlás,12,lelki fejlődés,422,Lemúria,3,Lengyelország,57,létezés,8,Lettország,1,levegő,69,levitáció,7,lézer,54,Li-Fi,1,Libanon,13,Líbia,22,lítium,1,Litvánia,1,Livánia,1,Lukács Béla,1,Luxemburg,5,Madagaszkár,1,madár,23,magány,13,mágia,8,mágnes,2,mágneses mező,83,mágneses portál,1,mágus,1,Magyarország,174,magyarság eredete,9,Maja leletek,50,maja naptár,5,májbetegség,2,majom,1,Malajzia,12,Mali,1,Málta,5,mamut,10,Mandela effektus,4,manipuláció,13,manó,1,Marokkó,4,Mars,217,Mars Curiosity,21,Marshall-szigetek,2,marsjáró,19,masszázs,1,matematika,19,mátrix,10,Matthew Ward,4,Mauritánia,1,Mauritius,3,meddőség,1,média,75,meditáció,131,médium,4,megalit,37,megfigyelés,40,megnyúlt koponyák,20,megtermékenyítés,7,megújuló energia,161,megvilágosodás,15,méhek,12,memória,64,menedék,2,mentális betegség,42,mennyország,57,méregtelenítés,7,mérés,3,mérgezés,35,Merkúr,14,messiás,2,mesterséges anyaméh,2,mesterséges intelligencia,230,metaanyag,2,meteor,67,meteor Kuba,2,meteor oroszországban,5,Mexikó,144,mezoamerika,8,Mezopotámia,12,Mianmar,2,mike quinsey,10,mikroba,3,mikrohullám,4,Minósz,1,mitológia,4,mítosz,6,mkultra,17,Mongólia,4,Monsanto,27,Mooji,10,morgellon,2,multiverzum,26,múmia,93,munka,30,mutáció,12,műanyag,95,műhold,98,műtét,5,művészet,208,nagylábú,7,Namíbia,1,nanotechnológia,38,Nap,258,napciklus,6,napelem,53,napenergia,164,napfény,106,napfogyatkozás,14,napfolt,11,napkitörés,10,Naprendszer,203,napszél,20,naptár,1,NASA,395,NATO,65,Nazca-kultúra,2,Nazca-vonalak,15,Nefilim,5,nehézfém,6,Neil Keenan,3,nemesfém,13,Németország,348,nemiség,3,Nepál,8,Neptunusz,13,népvándorlás,5,NESARA,3,neuron,5,neutrínó,1,nevetés,3,Niels Bohr,1,Nigéria,10,Nissan,1,nitrogén,1,Norvégia,50,Nostradamus,11,növények,276,növényvédőszer,41,NSA,28,nukleáris energia,58,nullponti energia,1,nyersétel,14,nyomtató,3,Obama,51,obeliszk,1,obszervatórium,5,óceán,86,okkultizmus,5,okostelefon,41,oktatás,65,olaj,62,olajfüggőség,31,Olaszország,197,Olmékok,5,oltás,178,Omán,3,omniverzum,1,online tv,5,OPPT,4,optikai csalódás,1,orákulum,1,organikus,1,orgon energia,3,óriások,28,Orionidák,1,Oroszország,752,oxigén terápia,1,ózonréteg,5,önbecsülés,3,önellátás,2,önismeret,320,önkényuralom,2,önvezető autó,32,önvezető motor,1,őrangyal,1,ördög,8,ördögűzés,8,öregedés,67,Örményország,5,örök élet,9,örök fiatalság,20,öröklés,1,öröklődés,31,ősi civilizációk,448,ősi gyógyítók,5,ősi szöveg,71,ősi technológia,189,ősi viselet,2,őslakos,20,ősrobbanás,22,őssejt,23,összeesküvés-elmélet,2,ötvözet,1,özönvíz,8,Pakisztán,16,Palesztina,26,Panama,5,Pangea,1,pánpszichizmus,3,pánspermia,2,papír,6,Pápua Új-Guinea,6,paradoxon,1,Paraguay,1,paranormális,111,parazita,1,pareidolia,1,párhuzamos univerzum,34,Paul T. Hellyer,4,Pentagon,79,pénz,421,permafroszt,1,Peru,96,perzsák,2,Phobos,3,pihenés,1,piramis,123,platina,4,plazma,10,Plejádok,4,Plútó,3,pokol,10,polgárháború,2,Polinézia,3,politika,2,poltergeist,3,pólusváltás,14,Popper Péter,1,porördög,1,portál,1,Portugália,23,prekogníció,4,prófécia,32,propaganda,10,protézis,1,Proxima Centauri,2,pszichiátria,8,pszichikai erő,14,pszichokinézis,7,pszichológia,70,Puerto Rico,10,pulzár,1,rabszolgaság,9,radioaktív,11,rákbetegség,158,rakéta,1,reaktor,2,régészet,941,reiki,1,reinkarnáció,35,rejtélyek,686,rémálom,1,rendőrállam,75,replikátor,1,reptilián,17,repülés,223,repülő autó,6,repülő humanoid,2,rezgés,18,robot,29,robotok,151,ródium,1,Római Birodalom,82,Románia,18,Roswell,39,rovarok,3,rovarölő,8,rovásírás,4,röntgenlátás,1,Rudolf Steiner,1,Rúmí,1,rúnaírás,2,Rupert Sheldrake,1,Russell Brand,1,ruténium,1,Sabrina Pasterski,1,Salamon király,2,Salvador,3,sámánok,10,sárkányok,2,sarki fény,12,Sátán,16,sav,1,schumnann frekvencia,6,sci-fi,216,sellő,7,shaolin,1,sheldan nidle,13,shelley young,1,Shogun Amona,1,sírkamrák,8,sivatag,48,Skandinávia,1,skizofrénia,3,Skócia,21,smaragd,1,só,21,sors,2,sótalanítás,9,sötét anyag,18,sötét energia,5,Spanyolország,108,spiritualitás,373,sport,39,Srí Lanka,3,Star Trek,13,Star Wars,8,Stephen Bassett,5,Stephen Hawking,16,Steve Quayle,1,Stonehenge,12,stressz,44,sugárzás,58,sumérok,14,suttogás,1,suzanne lie,2,Svájc,59,Svédország,67,szabad akarat,7,szabadkőműves,1,szabadság,8,szag,12,szaglás,4,számítástechnika,175,számmisztika,1,szamuráj,2,szaporodás,6,szarkofág,12,Szaturnusz,33,Szaúd-Arábia,70,szavak,1,szegénység,14,szekta,5,Szelei Magdolna,6,szélenergia,61,szellem,11,szellemek,86,szellemváros,1,szem,59,szembetegség,25,személyiség,1,személyiségteszt,9,személyiségzavar,1,szén,1,szén-dioxid,18,szent geometria,1,Szerbia,12,szerelem,12,szeretet,58,szerotonin,1,szertartás,2,szerv implantátum,9,szerzetes,1,szfinx,10,sziámi iker,1,sziámi ikrek,2,Szibéria,56,Szicília,3,sziget,4,sziklarajz,11,szimbiózis,1,Szingapúr,25,szinkronicitás,5,színlátás,3,színpszichológia,2,színterápia,2,szintetikus üzemanyag,11,Szíria,187,szív,56,szkíták,9,Szlovákia,3,Szlovénia,4,szoftver,2,Szomália,2,szorongás,17,Szovjetunió,88,szökőár,12,Szudán,7,szuperkontinens,10,szupernóva,6,szülés,10,születés,41,Tádzsikisztán,1,Tajvan,17,találmány,42,táltos,1,tanítások,38,tanulás,58,Tanzánia,3,táplálkozás,97,tarot,1,társadalom,146,távolbalátás,31,technológia,1331,tej,5,tektonikus lemez,4,telekinézis,4,telepátia,49,teleportálás,15,teleszkóp,37,telomer,9,temetkezés,2,tengeralattjáró,24,tengervíz,244,teremtés,42,terhesség,4,téridő,19,térkép,6,térmeghajtás,2,természet,462,természetfeletti,59,természetvédelem,61,terraformálás,1,terrorcsoport,12,tervezett elavulás,2,Tesla,97,testbeszéd,1,testelhagyás,6,testen kívüli élmény,19,testhőmérséklet,4,testmódosítás,4,testmozgás,12,testsúly,1,tetoválás,6,Thaiföld,20,Tibet,22,Timbuktu,1,Titán,1,titkos tanítások,2,titkos társaságok,265,titkos űrprogram,134,tó,1,tobozmirigy,9,Toltékok,2,Tonga,1,torinói lepel,2,tornádó,9,torpedó,1,tömegmédia,65,Törökország,121,történelem,1180,törzs,1,transzhumanizmus,9,transzplantáció,1,Trianon,4,tudat,114,tudatalatti,79,tudatmódosítás,20,tudatos álom,28,tudatosság,786,tudomány,1203,túlnépesedés,9,túlvilág,144,Tunézia,1,tüdőbetegség,20,tündérek,1,Türkmenisztán,2,tűz,5,tűzönjárás,1,ufo,889,UFO felfedés,103,UFO vadászok,7,ufo-afrika,4,ufo-amerika,401,ufo-ausztrália,7,ufo-ázsia,29,ufo-budapest,1,ufo-cikkek,2,ufo-egyéb,20,ufo-európa,113,ufo-fotók,9,ufo-magyar,6,ufo-oroszország,20,Uganda,1,új,10908,új pénzügyi rendszer,174,Új-Zéland,37,újrahasznosítás,65,Ukrajna,87,ultrahang,9,Univerzum,254,Uránusz,11,Uri Geller,1,Uriel,1,Uruguay,5,uso,10,utazás,7,űrállomás,45,űrbányászat,3,Üreges Föld,28,űrfegyver,5,űrháború,12,űrhaderő,2,űrkutatás,665,űrlift,2,űrsikló,2,űrszemét,11,űrtechnológia,234,űrutazás,163,űrverseny,10,üstökös,21,üveg,14,üzenetek,63,vakcina,180,vakság,4,választás,2,Valiant Thor,1,vallás,259,valóság,46,vámpír,5,Vatikán,95,vécé,1,vécépapír,2,vegetáriánus,12,végítélet,3,Végjáték,26,végtelen,1,vegyi anyag,68,vegyi fegyver,13,véletlen,1,Venezuela,43,Vénusz,30,vér,41,vércsoport,5,vertikális gazdálkodás,2,veszélyeztetett faj,7,vezeték nélküli áram,2,videó,9705,videojáték,17,Vietnam,18,viking,16,Világgazdasági Fórum,11,világítás,1,világkormány,2,világvége,15,villám,28,virtuális valóság,14,vírus,241,vitamin,20,víz,369,vízenergia,13,vízesés,1,víznyelő,13,Vlagyimir Putyin,26,vonat,9,vulkán,12,vulkánkitörés,88,Wi-Fi,16,WikiLeaks,33,x-akták,21,zaj,5,Zambia,1,zene,60,zeneipar,4,Zimbabwe,4,Zsidóság,24,
ltr
item
Új Világtudat | Az Élet Más Szemmel: Tanulmányok kétségtelenül bizonyítják, hogy a nem oltott gyermekek sokkal egészségesebbek, mint oltott társaik
Tanulmányok kétségtelenül bizonyítják, hogy a nem oltott gyermekek sokkal egészségesebbek, mint oltott társaik
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhl420Yuv9_T5U_hISaT3lTYiz6AeYfNusnthLwHUfW-hLHTbEaW5DQu5dEbw2N0cn_izUCYnA7yYZ5v1Sxujzp9FE-MOTi9lIH_ZHZTgid4jrHLOCUYfvJCHyRDr5_xpZvCcOuh9BWI9xv/s640/olt%C3%A1s+vakcina+asztma+allergia+sz%C3%A9nan%C3%A1tha+ekc%C3%A9ma+mandulagyullad%C3%A1s+f%C3%BClgyullad%C3%A1s+tanulm%C3%A1ny+orvos-2014-%C3%BAj+vil%C3%A1gtudat.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhl420Yuv9_T5U_hISaT3lTYiz6AeYfNusnthLwHUfW-hLHTbEaW5DQu5dEbw2N0cn_izUCYnA7yYZ5v1Sxujzp9FE-MOTi9lIH_ZHZTgid4jrHLOCUYfvJCHyRDr5_xpZvCcOuh9BWI9xv/s72-c/olt%C3%A1s+vakcina+asztma+allergia+sz%C3%A9nan%C3%A1tha+ekc%C3%A9ma+mandulagyullad%C3%A1s+f%C3%BClgyullad%C3%A1s+tanulm%C3%A1ny+orvos-2014-%C3%BAj+vil%C3%A1gtudat.jpg
Új Világtudat | Az Élet Más Szemmel
https://ujvilagtudat.blogspot.com/2014/04/tanulmanyok-ketsegtelenul-bizonyitjak.html
https://ujvilagtudat.blogspot.com/
https://ujvilagtudat.blogspot.com/
https://ujvilagtudat.blogspot.com/2014/04/tanulmanyok-ketsegtelenul-bizonyitjak.html
true
6773355663696938213
UTF-8
Loaded All Posts Nincs ilyen bejegyzés MEGNÉZEM Tovább Válasz Válasz elvetése Törlés By Kezdőlap OLDALAK BEJEGYZÉSEK Mindet megnézem TOVÁBBI CIKKEK CÍMKE ARCHÍV KERESÉS MINDEN BEJEGYZÉS Nincs ilyen bejegyzés Vissza a kezdőlapra Vasárnap Hétfő Kedd Szerda Csütörtök Péntek Szombat Vas Hét Ke Sze Csüt Pén Szo Január Február Marcius Aprilis Május Június Július Augusztus Szeptember Október November December Jan Feb Már Ápr Máj Jún Júl Aug Szep Okt Nov Dec éppen most 1 perce $$1$$ perce 1 órával ezelőtt $$1$$ órával ezelőtt Tegnap $$1$$ nappal ezelőtt $$1$$ héttel ezelőtt több mint 5 hete Követők Követés THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy