Az világos, hogy itt vannak - De kik és miért? Honnan és hogyan?

Ha valaki úgy dönt, hogy beleveti magát az azonosítatlan repülő tárgyak (UFO-k) témájába és a földönkívüliek hipotézisébe, nem kétséges, ...


Ha valaki úgy dönt, hogy beleveti magát az azonosítatlan repülő tárgyak (UFO-k) témájába és a földönkívüliek hipotézisébe, nem kétséges, hogy túlterheli az a sok hiteles bizonyíték, mely jelenleg elérhető a nyilvánosság számára, melyek többségében azt támasztják alá, hogy nem csak, hogy nem vagyunk egyedül, de a Föld bolygót régen, és most is látogatják intelligens módon vezérelt földönkívüli űrhajók.

"Igen, már vannak lezuhant járművek és testek, melyeket megtaláltak. Nem vagyunk egyedül az univerzumban, már régóta látogatnak bennünket." - Edgar Mitchell, az Apollo 14 asztronautája

http
Azonosítatlan repülő tárgyak (UFO-k)

Több száz éve léteznek beszámolók a légkörben látható különös és megmagyarázhatatlan tárgyakról. A modern történelemben a téma elég komoly figyelmet kapott, amikor tömeges UFO észlelésekre került sor az 1940-es és 50-es években. Az incidensek aránya olyan magas volt, hogy nem lehetett tovább titkolni, és Truman elnök kénytelen volt nyilatkozatot tenni róluk a nemzeti televízióban. Kijelentette, hogy az UFO-k kérdését megtárgyalta a kormányzati adminisztráció a hadsereggel. Azt mondta, hogy vannak még folyamatban lévő dolgok.

"Mostanra az incidensekről szóló jelentések meggyőztek bennünket, hogy valami folyik, melynek közvetlen figyelmet kell szentelnünk. Megmagyarázhatatlan tárgyak nagy magasságokban való észlelése, és a nagy amerikai védelmi létesítmények közelében nagy sebességgel közlekedő objektumok olyan jellegűek, melyek nem tulajdoníthatók természeti jelenségeknek, vagy ismert típusú légi járműveknek." - Feljegyzés a Központi Hírszerző Ügynökség igazgatója részére.

Tárgy: Azonosítatlan repülő tárgyak. Dátum: 1952. december 2. Reprodukálva a CUFON által az 1952-es CIA UFO-kkal kapcsolatos dokumentum mintái alapján, mely itt olvasható:

http://www.cufon.org/cufon/cia-52-1.htm

Az UFO-k igen jól dokumentáltak az észlelések nagy hulláma óta, melyek az 1940-es években kezdődtek, és amely továbbra is tart, egészen a mai napig. A korábban titkos dokumentumok legutóbbi nyilvánosságra hozásával a témakör elhagyta az összeesküvés elméletek birodalmát, és ma már valódi jelenségként kezelik.

"A színfalak mögött a légierő magas rangú tisztjei komolyan aggódnak az UFO kérdés miatt. De a hivatali titoktartás és a nevetségessé tétel miatt sok állampolgárral sikerült elhitetni, hogy az ismeretlen repülő tárgyak létezése képtelenség." - Roscoe Hillenkoetter, a CIA egykori igazgatója, 1960 (1)(2)

Ezen tárgyakat folyamatosan követték radaron és vizuálisan is megerősítették, ami egy jó példa abból a több száz hasonló incidensből a múltban, melyekről az a nyilvánosságra hozott négy oldalas amerikai Védelmi Hírszerző Ügynökségi jelentés szól, amely egy adott találkozásról ír nagy részletességgel.

"Ahogy az F-4-es megközelítette a 25 tengeri mérföldes tartományt, elvesztette az összes műszerét és a kommunikációt. Amikor az F-4-es elfordult a tárgytól, és a jelek szerint nem volt fenyegető rá nézve, a repülőgép visszanyerte valamennyi műszerét és kommunikációját. Egy másik fényesen megvilágított tárgy jött ki az eredeti objektumból. A második tárgy egyenesen az F-4-es felé indult nagyon gyors sebességgel. A pilóta megpróbált tüzet nyitni egy AIM-9-es rakétával az objektumra, de abban a pillanatban a fegyver vezérlőpanelje leállt, és megszűnt valamennyi kommunikáció."

https://www.nsa.gov/news-features/declassified-documents/ufo/assets/files/us_gov_iran_case.pdf

A titkosítás alól feloldott hivatalos dokumentumok szerint az ilyen típusú előfordulás elég gyakori.

http
A Földönkívüli hipotézis

"Egy földönkívüli befolyás vizsgálódik a bolygónkon. Valami figyeli a bolygót, és nagyon óvatosan felügyeli." - Mike Gravel egykori szenátor, és 2008-as elnökjelölt.

http
"Nagyon komoly lehetősége van annak, hogy látogatnak, és már sok éve meglátogattak bennünket más civilizációk emberei a világűrből. Hogy kik ők, honnan jöttek, és mit akarnak, azt szigorú tudományos vizsgálat tárgyává kell tenni, és nem képezheti a bulvárlapok szenzációhajhász 'híreit'." - Lord Hill-Norton Admirális, a Királyi Haditengerészet honvédelmi vezérkarának egykori 5 csillagos tengernagya, a NATO Katonai Bizottságának az elnöke.

A földönkívüli hipotézis meggyőződése, hogy ezek az UFO-k  intelligensen vezérelt földönkívüli űrhajók. Ez a hipotézis uralta az 1950-es és 60-as években a repülő csészealjakról és az UFO-król való általános gondolkodást a kormányzat minden szintjén.

"Ma nem tudunk előállítani olyan gépeket, melyek úgy tudnának repülni, mint ahogyan az UFO-k. A mesterséges gravitáció segítségével repülnek. Nem tudunk magyarázatot adni a rekord gyorsaságú fejlődésünkre bizonyos tudományos területeken, egyedül abban az esetben, ha más világról érkezett emberek segítettek bennünket." - Herman Oberth professzor, NASA űrtudós, a rakéta és a űrrepülés egyik alapító atyja, 1954 (3)

"Évtizedekkel ezelőtt a más bolygókról származó látogatók figyelmeztettek bennünket, hogy rossz irányba haladunk, és felajánlották a segítségüket. Ehelyett néhányan közülünk a látogatásukat fenyegetésként értelmezték, és úgy döntöttek, hogy először lőnek, és aztán tesznek fel kérdéseket." - Paul Hellyer, egykori kanadai védelmi miniszter



"Saját jelen véleményem, amely két év gondos vizsgálódásán alapszik, hogy az UFO-k valószínűleg földönkívüli eszközök, melyek részt vesznek valamiben, amit nagyon óvatosan úgy nevezhetünk, hogy megfigyelés. Válogatott esetek több száz tanúját kérdeztem meg, és csodálkoztam azon, amit találtam. Fogalmam sem volt, hogy a tényleges UFO helyzet olyan, mint amilyennek tűnik. Most a földönkívüli hipotézist úgy tekintem, mint ami helyesnek bizonyult." - Amerikai fizikus, vezető fizikus a Légkörfizikai Intézetben, és az Arizonai Egyetem Meteorológiai Tanszékének professzora

Nem csak az olyan nyilatkozatok, mint a fentiek nyújtanak nagyobb hitelességet a földönkívüli hipotézisnek. Több tucatnyi kormány hozott nyilvánosságra sok ezer oldalnyi dokumentumot, melyek emberek állítólagos találkozását dokumentálják UFO-kkal és különféle földönkívüli lényekkel. Ezek a dokumentumok azt mutatják, hogy a kormányok már évtizedek óta vizsgálják a témát, és azokat az embereket, akik azt állították, hogy kapcsolatba kerültek más világokból érkezett lényekkel. Például itt van néhány dokumentum, melyeket a brit kormány hozott nyilvánosságra 2013 januárjában, melyek csak ezeket részletezik:

http://www.nationalarchives.gov.uk/ufos/

De több száz különböző nyilatkozat van magas szintű politikai és katonai személyektől, akik úgy vélik, hogy ezek a tárgyak földönkívüli eredetűek. Ezekről bővebben:

http://ujvilagtudat.blogspot.hu/2013/05/a-polgari-kozzeteteli-meghallgatas.html

http://ujvilagtudat.blogspot.hu/2013/10/lassan-de-biztosan-nyilvanossagra-kerul.html

"Néhány megbízható és technikailag teljesen képzett ember arra a következtetésre jutott, hogy ezek a jelenségek nyilvánvalóan magas technikai tudás eredményei, amelyeket nem lehet jóváírni semmilyen jelenleg ismert kultúrának a Földön. Ezért azt feltételezzük, hogy ezek a tárgyak néhány korábban ismeretlen, vagy nem azonosított technológiából, esetleg a földön kívülről származnak." - Svéd légierő hírszerző szolgálat, egy 1948 novemberi szigorúan titkos jelentésben, melyet 1997-ben oldottak fel a titkosítás alól

Kik és miért?

Ha intelligens földönkívüli civilizációk látogatják bolygónkat, és kölcsönhatásban állnak a lakosság néhány tagjával, és esetleg egy "árnyékkormánnyal", akkor bárki, aki azt állítja, hogy száz százalékos bizonyossággal tudja, hogy kik ők, az hazudik, vagy legalábbis egy jókora adag szkepticizmussal találja magát szemben.

Ez nem jelenti azt, hogy ne tudnánk feltenni kérdéseket, vizsgálódni és jobban belevetni magunkat az ezzel kapcsolatos furcsaságokba, ami körülveszi a témát.

Nagy számban számoltak be emberek arról, hogy érintkezésbe kerültek jóindulatú humanoid földönkívüliekkel. Néhányan közülük szinte pontosan ugyanúgy néznek ki, mint mi. Mások a tipikus "szürke" idegenekről számoltak be, magastól az alacsony termetűig. Megint mások hüllőszerű lényekről beszéltek, és humanoid lények különböző változatairól, akik bizonyos mértékig hasonlítanak ránk. A lista meglehetősen hosszú, de úgy tűnik, hogy sokan vélik úgy, hogy számos faj létezik, akik "másokat szolgálnak", valamint néhány, akik egyszerűen "önmagukat szolgálják".
[post_ads_2]
Egyes lények, akik törődnek a bolygónkkal, azt szeretnék látni, hogy a helyzetünk jobbra fordul. Mivel egy olyan irányban indultunk el, amely egy olyan helyre vezet bennünket, ahol nem szeretnénk lenni. Nyilvánvaló, hogy ez a csoport nagy csalódását fejezte ki a tekintetben, ahogyan a bolygót és egymást kezeljük. Vannak beszámolók olyan lényekről, akik kapcsolatban vannak a kormányokkal, valamint olyanokról, akik inkább nem működnek velük együtt. A lista elég hosszú. Egyesek talán csak figyelnek, tanulmányoznak bennünket, és más bolygók életét, ki tudja?

A nukleáris fegyvereink zavarása, és esetleges leállítása az UFO-k részéről évtizedeken keresztül oda vezetett, hogy sokan úgy vélik, hogy bizonyos csoportjaik azt mondják nekünk, hogy szabaduljunk meg tőlük. Erről bővebben:

http://ujvilagtudat.blogspot.hu/2016/05/ufo-k-es-atomfegyverek-egy-uj.html

Más esetek az emberrablásos állítások, melyek messze eltérnek az egyszerű kapcsolatteremtéses esetektől. Ezen személyek köre azt állítja, hogy őket akaratuk ellenére rabolták el, kísérleteztek rajtuk, idegen/emberi hibridizációs programban használták fel őket. Néhányan azt állították, hogy évekkel a tapasztalat után megmutatták nekik a hibrid gyermeküket. Egyesek közülük félelmetes elrablási élményről számoltak be, mások viszont úgy érezték, hogy olyasvalami részeként használták őket, melytől nincs miért féljenek. Függetlenül mindettől az esetek furcsasága, és nagy száma, valamint a történetek hasonlósága figyelemre méltó. Vannak lehetséges idegen implantátumokról szóló jelentések is, melyekről bővebben itt lehet olvasni:

http://ujvilagtudat.blogspot.hu/2014/06/nem-vagyunk-egyedul-az-idegen.html

Ez egy nagyon változatos kérdés, és rengeteg információt hordoz olyannyira, hogy több évtizedes tanulmányozásukra volna szükség. Ez csak egy rövid felsorolása volt annak, melyekben emberek számoltak be a tapasztalataikról. Ugyanakkor meg kell említeni a hírszerző ügynökségeket és a kormányokat, melyek történetük során olyan esetekben nyomoztak, ahol olyan embereket vizsgáltak, akik azt állították, hogy valódi tapasztalataik vannak. Úgy tűnik, hogy ezek az ügynökségek már évtizedek óta próbálják megválaszolni ugyanezeket a kérdéseket, de vajon ki tudja, valójában meddig jutottak a témában?

Honnan?

Vannak olyanok, akik azt állítják, hogy ezek a lények a kozmosz legkülönbözőbb helyeiről érkeznek. A volt kanadai védelmi miniszter Paul Hellyer például azt mondta, hogy:

"Különböző helyekről jönnek. Sokáig úgy tudtam, hogy akik jöttek, különböző csillagrendszerekből érkeztek - a Plejádiak, a Zeta Reticulik, és számos más csillagrendszerből - , de az elmúlt hónapokban találkoztam olyanokkal, akik a tudomásomra hozták, hogy vannak a mi csillagrendszerünkből is, akik valójában földönkívüliek, és egy Andromedia nevű bolygón élnek, ami a Szaturnusz egyik holdja." (4)

Mások arról számoltak be, hogy ezek a lények az Orion csillagképből, a Szíriusz csillaghalmazból, és számos más helyről érkeznek.

Hogyan?

Az egyik leggyakoribb érv, amikor arról van szó, hogy intelligens földönkívüli járművek látogatnak bolygónkra, hogy ez lehetetlen. Ez nem is lehetne messzebb az igazságtól. Még mindig rengeteg felfedeznivalónk van, és egy olyan intelligens faj, amely esetleg évmilliókkal jár előttünk technológiailag, már rájöhetett, hogyan kell hosszú utakat megtenni nagyon rövid idő alatt.

"Van másik módja, akár féreglyukak vagy a tér elhajlítása, de kell hogy legyen egy vákuumból kinyerhető energia, és az a tény, hogy itt vannak azt mutatja, hogy megtalálták a módját." - Jack Kasher fizika professzor a Nebraskai Egyetemen (5)

A technológiai haladás mai szintjén a hatalmas távolságokra rövid idő alatt történő utazásról már jó ideje töprengünk. Napjainkban úgy tűnik, hogy mindez sokkal összetettebb, ahogyan azt gondoltuk, különösen ha figyelembe vesszük a kvantumfizika úttörő felfedezéseit. Ezek közül az egyik az a tény, hogy a tér csak egy konstrukció, amely a különböző tárgyak illúzióját kelti. A kvantum-összefonódás is támogatja ezt az elképzelést, ez lehet esetleg az egyik magyarázata, hogy UFO-k több ezer/millió fényévet is utazhattak nagyon rövid idő alatt.

Ott van például, amit Alcubierre meghajtásnak nevezünk. Ahhoz, hogy a fény sebességével, vagy annál is gyorsabban utazzunk, talán nem is kell egy olyan jármű, ami ezzel a sebességgel halad. A megoldás az lehet, hogy egy olyan térbe helyezzük a járművet, amely gyorsabban halad, mint a fénysebesség. Ezért magának a járműnek nem szükséges a fény sebességével utaznia a saját meghajtó rendszere segítségével. (6)

Kurt Gödel volt az első, aki megtalálta a megoldást Einstein egyenletére, amely lehetővé tette az időutazást. Azóta:

"A fizikusok és matematikusok több száz megoldást fedeztek fel Einstein egyenletének megoldására, amely lehetővé teszi az időutazást. Nincsenek olyan fizikai törvények, melyek megakadályoznák az időutazást." - Michio Kaku elméleti fizikus (7)

Einstein azt is felvetette, hogy a téridő csavarodhat, változhat és torzulhat. Vannak más elgondolások is, mint a csillagkapuk, többszörös univerzumok, több dimenzió, szuperhúr elmélet és egy sor más ötlet, melyek még ennél is több elméleti magyarázattal szolgálnak.

Azt is fontos megjegyezni, hogy a tér és az idő nem az, amit az agyunk és a józan eszünk mond nekünk.

A lista folytatódik, és ezek mind olyan kérdések, melyeket sokkal bővebben lehetne tárgyalni számtalan forrással és hivatkozással együtt, de ehhez több száz oldalra volna szükség.

(1) - http://en.wikipedia.org/wiki/Roscoe_H._Hillenkoetter
(2) - http://query.nytimes.com/gst/abstract.html?res=9A00E3D81F39EF32A2575BC2A9649C94
(3) - https://books.google.hu/books?id=caMNee9ybUQC&pg=PA357&lpg=PA357&dq=Today
(4) - http://ujvilagtudat.blogspot.hu/2014/01/ha-elkezdenenk-leloni-az-ufo-kat-egy.html
(5) - https://www.youtube.com/watch?v=EMKr8LF-rws
(6) - http://hu.wikipedia.org/wiki/Alcubierre-meghajtás
(7) - https://www.youtube.com/watch?v=X02WMNoHSm8

Collective Evolution
Név

3D nyomtató,50,432 Hz,1,51-es körzet,36,52-es körzet,1,5d,1,5G,1,6 órás munkanap,2,911,24,Aaron Swartz,1,Ábrahám,2,acél,5,adattárolás,11,adósság,21,Afganisztán,27,Afrika,137,agy,345,agykontroll,28,ájulás,1,Akasa-krónika,4,akkumulátor,89,alagút,1,alakváltó,1,alapjövedelem,24,Alaszka,26,Albánia,1,albínó,1,Alekszej Navalnij,3,Alex Jones,22,alga,3,Algéria,3,aligátor,1,alkímia,4,alkohol,7,állati tudatosság,42,állatvilág,597,allergia,14,álmatlanság,3,álom,55,alumínium,7,alvás,60,alvási paralízis,2,Amazonas,8,Amerika,1505,aminosav,1,amputáció,1,anarchia,1,Andrew Basiago,8,Anglia,463,angyal,11,animációs film,7,Anonymous,5,Antarktisz,92,antenna,1,antianyag,4,antibiotikum,9,antigravitáció,30,Antikrisztus,5,antioxidáns,1,Antonio Urzi,2,Anunnaki,25,anyagtudomány,97,anyaméh,3,anyatej,1,Apollo,7,arany,134,aranymetszés,2,árapály,3,arcfelismerés,8,arcolvasás,1,arcvakság,1,Argentína,35,Arisztotelész,1,árja faj,2,arkhónok,1,árnyékember,3,árnyember,3,árvíz,14,Asgardia,1,ASMR,1,ásvány,9,Asszíria,3,aszteroida,61,asztma,1,asztráltest,21,asztrológia,7,ateizmus,1,Atlantisz,39,átok,5,atombomba,95,atomenergia,83,atomok,6,átverés,1,aura,11,Ausztrália,197,Ausztria,30,autizmus,18,autó,36,autokrácia,1,avarok,2,azbeszt,1,Azerbajdzsán,3,Aztékok,29,Ázsia,48,Bábel tornya,2,babona,3,Bahama-szigetek,1,Bahrein,2,Bajkál-tó,1,baktérium,49,baleset,34,Balti-tenger,1,balzsamozás,1,Banglades,1,Bankrendszer,296,bányászat,36,barlang,41,barlangfestmény,7,barlangrajz,6,bázisugrás,1,Belgium,27,Belize,3,belső hang,7,Benedek pápa,27,bennszülött,1,bénulás,2,Bermuda-háromszög,6,beszéd,10,betegség,676,beton,1,Bhután,3,Biblia,96,Bilderberg,13,Bill Gates,19,bilokáció,1,biofegyver,1,biofoton,10,biogáz,2,biokerámia,1,biológia,2,biológiai fegyver,5,biológiai kor,2,biológiai memória,2,biológiai ritmus,5,bioprinter,2,biorobot,10,bioüzemanyag,9,blossom goodchild,6,Bob Dean,4,Bob Lazar,12,boldogság,25,Bolívia,22,bolygómérnökség,8,bor,3,Bosznia-Hercegovina,3,boszorkányság,10,Botswana,3,böjtölés,11,bölcsek köve,1,bőr,19,bőrszín,3,Brazília,83,Brbados,1,BRICS nemzetek,35,bronzkor,1,Buddha,18,buddhizmus,18,Bulgária,9,bunker,4,bűnözés,1,cannabis,83,Carl Sagan,17,Carrie Fisher,1,cenzúra,2,Ceres,1,cetfélék,1,Charlie Chaplin,1,chemtrail,14,Chile,37,chip,1,CIA,151,Ciprus,5,Costa Rica,7,cukor,20,cukorbetegség,20,csakra,7,család,1,családfakutatás,1,csapadék,2,Csecsenföld,2,Csehország,11,csend,1,Csernobil,8,csillagászat,286,csillagkapu,3,csillagkép,6,Csillaggyermek,3,csoda,8,csont,4,csontritkulás,2,Dagesztán,2,Dalai láma,12,Dánia,44,DARPA,18,Darwin,11,David Icke,12,David Wilcock,26,deepfake,6,déjà vu,1,Dél-Afrika,36,Dél-Amerika,1,Dél-Korea,42,demokrácia,7,démon,10,depresszió,30,diagnosztizálás,2,digitális pénz,78,digitális társadalom,12,diktátor,8,diktatúra,18,dimenziók,64,Dimitrij Medvegyev,2,dinoszauruszok,33,DNS,327,dogonok,1,dohányzás,18,dokumentumfilm,1089,dolmen,1,Donald Trump,121,döntés,2,drágakő,9,drón,63,druidák,1,dűne,1,Dzsibuti,2,dzsinn,1,Ebola,3,ébredés,3,Eckhart Tolle,5,Ecuador,23,édesítőszer,1,Edgar Mitchell,12,Edison,6,Edward Snowden,13,Egely György,6,egészség,794,éghajlat,174,ego,1,egyedüllét,3,Egyesült Arab Emírségek,16,Egyiptom,283,Einstein,85,ékírás,6,Eldorádó,1,elektromos áram,103,elektromos autó,143,elektromos hajó,4,elektromos impulzus,3,elektromos kerékpár,6,elektromos közlekedés,20,elektromos motor,14,elektromos repülőgép,6,elektromos roller,1,elektromos út,1,elektromos vonat,9,elektroszmog,44,élelmiszer,210,élet a halál után,159,életcél,7,elhízás,4,elme,2,elme kontroll,75,elmezavar,5,Elon Musk,55,élővilág,57,előző élet,15,elveszett nyelv,5,ember állat hibrid,5,ember idegen hibrid,29,emberáldozat,10,emberi faj,6,emberi jogok,3,emberi nyelv,38,emberi öngyulladás,2,emberi rekord,5,emberiség,216,emberkereskedelem,2,emlékezet,60,empátia,15,Enceladus,1,energia,113,energiafegyver,7,ENSZ,82,enzim,1,epilepszia,4,építészet,424,erdő,4,erdősítés,22,erdőtűz,3,ereklye,2,Erich Von Däniken,3,erkölcs,1,érrendszer,5,érzékelés,28,érzelmek,161,érzéstelenítés,1,Erzsébet királynő,5,ESA,37,esküvői ruha,1,esőerdő,20,Észak-Korea,35,északi fény,2,Északi-sark,16,Észtország,10,étel,194,Etiópia,14,Etruszkok,3,Eurázsia,6,Európa,285,Európai Űrügynökség,7,eurózóna,7,eutanázia,1,evolúció,112,évszakok,2,exobolygó,38,extrém időjárás,84,ezüst,7,fa,82,Facebook,4,fájdalom,33,fakír,1,FBI,53,FED,42,fegyver,39,fehér lyuk,1,fehérje,6,Fehéroroszország,6,fejlődés,330,fekete lyuk,52,feldolgozott étel,22,félelem,116,felemelkedés,1,fém,28,feminizmus,1,fenntartható gazdaság,16,fény,129,fényevés,1,fénygömb,5,fényjelenség,5,fénysebesség,19,fényterápia,10,fénytest,11,féregjárat,8,Ferenc Pápa,43,ferrofluid,1,fertőzés,2,fiatalság elixírje,17,film,358,filozófia,5,Finnország,37,fizika,104,fluorid,4,fóbia,5,fog,3,fogamzásgátló,1,fogyás,1,fokhagyma,2,folyadékmembrán,1,fosszília,4,fosszilis tüzelőanyag,39,fotó,74,foton,12,fotoszintézis,2,Föld,659,föld alatti város,10,földalatti bázis,44,földalatti tó,1,földcsuszamlás,3,földgáz,11,földönkívüliek,783,földrengés,95,Fönícia,1,Franciaország,200,frekvencia,34,frigyláda,1,furcsa hangok világszerte,24,fúzió,2,fúziós reaktor,26,függőség,11,Fülöp-szigetek,16,gabonakör,25,galaktikus föderáció,53,galaxis,75,gáz,22,genetika,238,génmanipuláció,19,génszerkesztés,4,geoglifa,10,George Orwell,2,geotermikus energia,4,gerinc,4,Ghána,3,giroszkóp,1,Gladio,1,gleccser,20,glifozát,5,Globális Fedezeti Számlák,2,globális felmelegedés,145,globális lehűlés,67,GMO,27,gnoszticizmus,1,gomba,28,gondolatátvitel,1,gondolatolvasás,15,gondolkodás,1,gonosz,15,gömbvillám,4,Görögország,67,grafén,11,gravitáció,39,gravitációs hullám,8,Grönland,19,Grúzia,2,Guatemala,17,Günther Wiechmann,1,gyémánt,20,gyermekfejlődés,255,gyermekmunka,2,gyógyítás,346,gyógynövény,86,gyógyszeripar,156,gyulladás,1,gyulladáscsökkentő,5,HAARP,19,háború,469,hacker,5,hadi fejlesztés,95,haj,5,hajó,2,hajóroncs,29,hajszín,4,halak,2,halál,117,halálközeli élmény,48,halhatatlanság,14,hallás,15,Halley -üstökös,1,hallucináció,16,hang,56,hangszer,1,hangterápia,6,harcművészet,11,harmadik szem,10,hatodik érzék,6,Hawaii,31,házasság,1,hazugság,4,hibernálás,8,hibrid faj,7,hidegháború,32,hidrogén,14,hidroponika,1,hieroglifa,12,higany,3,Himalája,9,hipnózis,11,hírek,1712,hírszerzés,3,hit,18,Hold,268,holdbázis,24,holdfogyatkozás,5,holdjáró,16,Hollandia,81,holografikus univerzum,29,hologram,15,Holt-tenger,4,homeopátia,1,Honduras,6,Hongkong,5,hormon,15,horpaszizom,1,Horvátország,12,humor,3,hunok,6,húrelmélet,4,hurrikán,7,húsevés,11,Húsvét-sziget,5,hüllő,21,Hüperborea,1,idegen elrablás,86,idegen lény,404,idegen technológia,302,idegsejt,10,idézet,3,idő,54,időgép,18,időhurok,1,időjárás,85,időjárás módosítás,52,időjárási fegyver,15,időkapszula,5,időkristály,1,időszámítás,2,időutazás,59,igazságszérum,1,III. Richárd,1,iker,2,ikerláng,3,ikrek,1,illat,12,illóolaj,6,illúzió,10,immunrendszer,46,immunterápia,1,implantátum,25,India,189,indián,16,indigó gyerekek,11,Indonézia,38,influenza,4,információ,11,ingyen energia,101,Inkák,17,inkarnáció,2,intelligencia,55,internet,71,intuíció,7,invázió,1,ionhajtómű,4,Irak,87,Iraki Kurdisztán,2,Irán,125,írás,7,irídium,1,Írország,20,iskola,62,ISON üstökös,1,ISS,58,Isten,172,Iszlám,7,ital,2,ITCCS,7,Izland,26,ízlelés,1,izom,1,Izrael,160,James Tyberonn,1,Japán,270,járvány,356,játék,6,jég,63,jéghegy,1,jégkorszak,22,Jemen,10,Jézus,60,jezsuita,1,jód,1,Joe Biden,32,jóga,5,jógi,2,Jordánia,15,jóslat,50,jövőbelátás,42,Jugoszlávia,2,Jupiter,37,kalóz,1,Kambodzsa,10,Kamerun,2,Kanada,129,Kanári-szigetek,3,kannibalizmus,1,káosz,2,kapcsolat,37,kapitalizmus,1,karma,8,karmikus kapcsolat,3,Kasmír,1,Katar,8,katonai technológia,123,kávé,1,Kazahsztán,6,Kazárok,1,Kelták,4,kémkedés,16,kemoterápia,6,kender,77,Kenya,10,kerámia,2,Kereszténység,92,Keshe Alapítvány,5,KGB,8,kiberháború,8,kibernetika,2,kiborg,4,kihalt faj,68,kiméra,3,Kína,630,kincs,16,kiropraktika,1,kísérlet,40,kísértet,12,kiterjesztett valóság,4,klímaváltozás,44,klónozás,21,kobold,1,Kobra,35,Kolumbia,32,kommunikáció,104,kondenzátor,1,Kongó,2,konkréció,1,koponya módosítás,1,korall,8,Koszovó,2,kőkör,1,könyv,618,környezetszennyezés,242,környezetvédelem,200,Közép-Amerika,4,középkor,2,közlekedés,268,közösség,4,kráter,11,kreativitás,10,kreditrendszer,1,Kréta,1,Krím,4,kriogenika,1,kriptid,1,kriptovaluta,45,kristály,37,kristály gyerekek,9,kristálykoponya,6,kromoszóma,9,Kuba,9,kultúra,26,Kung-fu,1,kungfu,1,kutatás,79,Kuvait,8,kvantumfizika,161,kvazár,2,labirintus,2,Laosz,3,lapos Föld,4,látás,51,láthatatlanság,4,látomás,5,Laura Eisenhower,13,láva,3,láz,1,lebegésterápia,1,LED,8,léggömb,4,léghajó,6,légkör,25,légzés,13,lélek,123,lélekcsoport,2,lélektárs,1,lélekvándorlás,12,lelki fejlődés,421,Lemúria,3,Lengyelország,57,létezés,8,Lettország,1,levegő,69,levitáció,7,lézer,54,Li-Fi,1,Libanon,13,Líbia,22,lítium,1,Litvánia,1,Livánia,1,Lukács Béla,1,Luxemburg,5,Madagaszkár,1,madár,23,magány,13,mágia,8,mágnes,2,mágneses mező,82,mágneses portál,1,mágus,1,Magyarország,174,magyarság eredete,9,Maja leletek,50,maja naptár,5,májbetegség,2,majom,1,Malajzia,12,Mali,1,Málta,5,mamut,10,Mandela effektus,4,manipuláció,12,manó,1,Marokkó,3,Mars,216,Mars Curiosity,21,Marshall-szigetek,2,marsjáró,19,masszázs,1,matematika,18,mátrix,10,Matthew Ward,4,Mauritánia,1,Mauritius,3,meddőség,1,média,75,meditáció,131,médium,4,megalit,37,megfigyelés,40,megnyúlt koponyák,20,megtermékenyítés,7,megújuló energia,161,megvilágosodás,15,méhek,12,memória,63,menedék,2,mentális betegség,42,mennyország,57,méregtelenítés,7,mérés,3,mérgezés,35,Merkúr,14,messiás,2,mesterséges anyaméh,2,mesterséges intelligencia,228,metaanyag,2,meteor,67,meteor Kuba,2,meteor oroszországban,5,Mexikó,143,mezoamerika,8,Mezopotámia,12,Mianmar,2,mike quinsey,10,mikroba,3,mikrohullám,4,Minósz,1,mitológia,4,mítosz,6,mkultra,17,Mongólia,4,Monsanto,27,Mooji,10,morgellon,2,multiverzum,26,múmia,92,munka,30,mutáció,12,műanyag,95,műhold,97,műtét,5,művészet,208,nagylábú,7,Namíbia,1,nanotechnológia,38,Nap,255,napciklus,6,napelem,53,napenergia,164,napfény,106,napfogyatkozás,11,napfolt,11,napkitörés,10,Naprendszer,201,napszél,19,naptár,1,NASA,393,NATO,65,Nazca-kultúra,2,Nazca-vonalak,15,Nefilim,5,nehézfém,6,Neil Keenan,3,nemesfém,13,Németország,348,nemiség,3,Nepál,8,Neptunusz,13,népvándorlás,5,NESARA,3,neuron,5,neutrínó,1,nevetés,2,Niels Bohr,1,Nigéria,10,Nissan,1,nitrogén,1,Norvégia,50,Nostradamus,11,növények,276,növényvédőszer,41,NSA,28,nukleáris energia,58,nullponti energia,1,nyersétel,14,nyomtató,3,Obama,51,obeliszk,1,obszervatórium,5,óceán,86,okkultizmus,5,okostelefon,41,oktatás,64,olaj,62,olajfüggőség,31,Olaszország,196,Olmékok,5,oltás,178,Omán,3,omniverzum,1,online tv,5,OPPT,4,optikai csalódás,1,orákulum,1,organikus,1,orgon energia,3,óriások,27,Orionidák,1,Oroszország,751,oxigén terápia,1,ózonréteg,5,önbecsülés,3,önellátás,1,önismeret,317,önkényuralom,2,önvezető autó,32,önvezető motor,1,őrangyal,1,ördög,8,ördögűzés,8,öregedés,66,Örményország,5,örök élet,9,örök fiatalság,20,öröklés,1,öröklődés,31,ősi civilizációk,448,ősi gyógyítók,5,ősi szöveg,71,ősi technológia,189,ősi viselet,2,őslakos,20,ősrobbanás,22,őssejt,23,összeesküvés-elmélet,1,ötvözet,1,özönvíz,8,Pakisztán,16,Palesztina,26,Panama,5,Pangea,1,pánpszichizmus,3,pánspermia,2,papír,6,Pápua Új-Guinea,6,paradoxon,1,Paraguay,1,paranormális,111,parazita,1,pareidolia,1,párhuzamos univerzum,34,Paul T. Hellyer,4,Pentagon,78,pénz,419,permafroszt,1,Peru,95,perzsák,2,Phobos,3,pihenés,1,piramis,123,platina,4,plazma,10,Plejádok,4,Plútó,3,pokol,10,polgárháború,2,Polinézia,3,politika,2,poltergeist,3,pólusváltás,14,Popper Péter,1,porördög,1,portál,1,Portugália,23,prekogníció,4,prófécia,32,propaganda,10,protézis,1,Proxima Centauri,2,pszichiátria,8,pszichikai erő,14,pszichokinézis,7,pszichológia,67,Puerto Rico,10,pulzár,1,rabszolgaság,9,radioaktív,10,rákbetegség,158,rakéta,1,reaktor,2,régészet,935,reiki,1,reinkarnáció,35,rejtélyek,685,rémálom,1,rendőrállam,75,replikátor,1,reptilián,17,repülés,222,repülő autó,6,repülő humanoid,2,rezgés,18,robot,28,robotok,151,ródium,1,Római Birodalom,81,Románia,18,Roswell,39,rovarok,3,rovarölő,8,rovásírás,4,röntgenlátás,1,Rudolf Steiner,1,Rúmí,1,rúnaírás,2,Rupert Sheldrake,1,Russell Brand,1,ruténium,1,Sabrina Pasterski,1,Salamon király,2,Salvador,3,sámánok,10,sárkányok,2,sarki fény,12,Sátán,16,sav,1,schumnann frekvencia,6,sci-fi,216,sellő,7,shaolin,1,sheldan nidle,13,shelley young,1,Shogun Amona,1,sírkamrák,8,sivatag,48,Skandinávia,1,skizofrénia,3,Skócia,21,smaragd,1,só,21,sors,2,sótalanítás,9,sötét anyag,17,sötét energia,4,Spanyolország,107,spiritualitás,372,sport,39,Srí Lanka,3,Star Trek,13,Star Wars,8,Stephen Bassett,5,Stephen Hawking,16,Steve Quayle,1,Stonehenge,12,stressz,44,sugárzás,58,sumérok,14,suttogás,1,suzanne lie,2,Svájc,59,Svédország,67,szabad akarat,7,szabadkőműves,1,szabadság,8,szag,12,szaglás,4,számítástechnika,175,számmisztika,1,szamuráj,2,szaporodás,6,szarkofág,12,Szaturnusz,33,Szaúd-Arábia,69,szavak,1,szegénység,14,szekta,5,Szelei Magdolna,6,szélenergia,61,szellem,11,szellemek,86,szellemváros,1,szem,58,szembetegség,25,személyiség,1,személyiségteszt,9,személyiségzavar,1,szén,1,szén-dioxid,18,szent geometria,1,Szerbia,12,szerelem,12,szeretet,58,szerotonin,1,szertartás,2,szerv implantátum,9,szerzetes,1,szfinx,10,sziámi iker,1,sziámi ikrek,2,Szibéria,56,Szicília,3,sziget,4,sziklarajz,11,szimbiózis,1,Szingapúr,25,szinkronicitás,5,színlátás,2,színpszichológia,2,színterápia,2,szintetikus üzemanyag,11,Szíria,187,szív,56,szkíták,9,Szlovákia,3,Szlovénia,4,szoftver,2,Szomália,2,szorongás,17,Szovjetunió,88,szökőár,12,Szudán,7,szuperkontinens,10,szupernóva,6,szülés,10,születés,41,Tádzsikisztán,1,Tajvan,17,találmány,42,táltos,1,tanítások,38,tanulás,57,Tanzánia,3,táplálkozás,97,tarot,1,társadalom,146,távolbalátás,31,technológia,1328,tej,5,tektonikus lemez,4,telekinézis,4,telepátia,49,teleportálás,15,teleszkóp,37,telomer,9,temetkezés,2,tengeralattjáró,24,tengervíz,244,teremtés,42,terhesség,4,téridő,19,térkép,6,térmeghajtás,2,természet,462,természetfeletti,59,természetvédelem,61,terraformálás,1,terrorcsoport,12,tervezett elavulás,2,Tesla,97,testbeszéd,1,testelhagyás,6,testen kívüli élmény,19,testhőmérséklet,4,testmódosítás,4,testmozgás,12,testsúly,1,tetoválás,6,Thaiföld,20,Tibet,22,Timbuktu,1,Titán,1,titkos tanítások,2,titkos társaságok,265,titkos űrprogram,134,tó,1,tobozmirigy,9,Toltékok,2,Tonga,1,torinói lepel,2,tornádó,9,torpedó,1,tömegmédia,65,Törökország,121,történelem,1174,törzs,1,transzhumanizmus,9,transzplantáció,1,Trianon,4,tudat,114,tudatalatti,79,tudatmódosítás,20,tudatos álom,28,tudatosság,782,tudomány,1198,túlnépesedés,9,túlvilág,144,Tunézia,1,tüdőbetegség,20,tündérek,1,Türkmenisztán,2,tűz,5,tűzönjárás,1,ufo,885,UFO felfedés,102,UFO vadászok,7,ufo-afrika,4,ufo-amerika,399,ufo-ausztrália,7,ufo-ázsia,29,ufo-budapest,1,ufo-cikkek,2,ufo-egyéb,20,ufo-európa,113,ufo-fotók,9,ufo-magyar,6,ufo-oroszország,20,Uganda,1,új,10860,új pénzügyi rendszer,174,Új-Zéland,37,újrahasznosítás,65,Ukrajna,87,ultrahang,9,Univerzum,253,Uránusz,11,Uri Geller,1,Uriel,1,Uruguay,5,uso,9,utazás,7,űrállomás,43,űrbányászat,3,Üreges Föld,28,űrfegyver,5,űrháború,12,űrhaderő,2,űrkutatás,660,űrlift,2,űrsikló,2,űrszemét,10,űrtechnológia,234,űrutazás,163,űrverseny,10,üstökös,20,üveg,14,üzenetek,63,vakcina,180,vakság,4,választás,2,Valiant Thor,1,vallás,258,valóság,46,vámpír,4,Vatikán,95,vécé,1,vécépapír,2,vegetáriánus,12,végítélet,3,Végjáték,26,végtelen,1,vegyi anyag,68,vegyi fegyver,13,véletlen,1,Venezuela,43,Vénusz,29,vér,41,vércsoport,5,vertikális gazdálkodás,2,veszélyeztetett faj,7,vezeték nélküli áram,2,videó,9660,videojáték,17,Vietnam,18,viking,16,Világgazdasági Fórum,11,világítás,1,világkormány,2,világvége,15,villám,28,virtuális valóság,14,vírus,241,vitamin,20,víz,368,vízenergia,13,vízesés,1,víznyelő,13,Vlagyimir Putyin,26,vonat,9,vulkán,11,vulkánkitörés,87,Wi-Fi,16,WikiLeaks,33,x-akták,21,zaj,5,Zambia,1,zene,60,zeneipar,4,Zimbabwe,4,Zsidóság,24,
ltr
item
Új Világtudat | Az Élet Más Szemmel: Az világos, hogy itt vannak - De kik és miért? Honnan és hogyan?
Az világos, hogy itt vannak - De kik és miért? Honnan és hogyan?
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhBJpd1zu1kRiVH3YRdNPNbEbM6Yh34GoCrDZpgCdiKxDKkuGJViP8BneVDAkj32dTIWoT3vTJAuCLgT_d1Nvfx5VKA9kclVckb9SbkKpVdFZDCsx9CRWuL9wgzEekujRvEfnUhpBM4JASB/s640/ufo+f%C3%B6ld%C3%B6nk%C3%ADv%C3%BCliek+technol%C3%B3gia+%C5%B1rutaz%C3%A1s+idegen+l%C3%A9nyek+%C5%B1rhaj%C3%B3+titkos+dokumentum-2014-%C3%BAj+vil%C3%A1gtudat.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhBJpd1zu1kRiVH3YRdNPNbEbM6Yh34GoCrDZpgCdiKxDKkuGJViP8BneVDAkj32dTIWoT3vTJAuCLgT_d1Nvfx5VKA9kclVckb9SbkKpVdFZDCsx9CRWuL9wgzEekujRvEfnUhpBM4JASB/s72-c/ufo+f%C3%B6ld%C3%B6nk%C3%ADv%C3%BCliek+technol%C3%B3gia+%C5%B1rutaz%C3%A1s+idegen+l%C3%A9nyek+%C5%B1rhaj%C3%B3+titkos+dokumentum-2014-%C3%BAj+vil%C3%A1gtudat.jpg
Új Világtudat | Az Élet Más Szemmel
https://ujvilagtudat.blogspot.com/2014/12/az-vilagos-hogy-itt-vannak-de-kik-es.html
https://ujvilagtudat.blogspot.com/
https://ujvilagtudat.blogspot.com/
https://ujvilagtudat.blogspot.com/2014/12/az-vilagos-hogy-itt-vannak-de-kik-es.html
true
6773355663696938213
UTF-8
Loaded All Posts Nincs ilyen bejegyzés MEGNÉZEM Tovább Válasz Válasz elvetése Törlés By Kezdőlap OLDALAK BEJEGYZÉSEK Mindet megnézem TOVÁBBI CIKKEK CÍMKE ARCHÍV KERESÉS MINDEN BEJEGYZÉS Nincs ilyen bejegyzés Vissza a kezdőlapra Vasárnap Hétfő Kedd Szerda Csütörtök Péntek Szombat Vas Hét Ke Sze Csüt Pén Szo Január Február Marcius Aprilis Május Június Július Augusztus Szeptember Október November December Jan Feb Már Ápr Máj Jún Júl Aug Szep Okt Nov Dec éppen most 1 perce $$1$$ perce 1 órával ezelőtt $$1$$ órával ezelőtt Tegnap $$1$$ nappal ezelőtt $$1$$ héttel ezelőtt több mint 5 hete Követők Követés THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy