A Lockheed Skunk Works második igazgatója döbbenetes megjegyzéseket tett az UFO technológiáról

Igen figyelemre méltó, hogy hány hiteles nyilatkozat látott napvilágot az UFO-k (azonosítatlan repülő tárgyak) és a földönkívüliek tekint...


Igen figyelemre méltó, hogy hány hiteles nyilatkozat látott napvilágot az UFO-k (azonosítatlan repülő tárgyak) és a földönkívüliek tekintetében olyan emberektől, akik a legmagasabb pozíciókban foglaltak helyet kormányokon, hadseregeken belül, tudományos és politikai stb. területen.

Mindez kissé nyomasztó, ha figyelembe vesszük az összes korábbi titkos dokumentumot, melyek az elmúlt években jelentek meg, ami megdöbbentő képet tár elénk. Bárki, aki már kutatott a témában, és betartotta a "vizsgálat nélküli ítélet a tudatlanság magas iskolája" filozófiáját, nem lehet képes letagadni mindezt, és nem fog találkozni olyannal, aki elvégezte ezt a kutatást, és a témát még mindig az "összeesküvés elmélet" körébe sorolná.

Az alábbi videó egy rövid példa, amit már sokan sokszor láthattak, mivel egy rendkívül fontos nyilatkozatról van benne szó. Dr. Brian O'Leary egykori NASA asztronauta és a Princeton fizika professzora beszél a materialisztikus nyugati felfogás szempontjából szinte elképzelhetetlen földönkívüli látogatókról és magasan fejlett technológiájukról.

http://indavideo.hu/video/UFO-k_-_Brian_OLeary

Eltekintve a hiteles nyilatkozatoktól, melyek közvetlen forrásból származnak fontos megjegyezni, hogy mindezeket nem tudjuk teljes mértékben ellenőrizni, de komoly jelentőséggel bírnak az ezen megbízható emberek által elmondottak.

Bizonyos információ Ben Rich-től származnak, aki a Lockheed Skunk Works második igazgatója volt 1975-től 1991-ig. Őt nevezték a Lopakodó atyjának, miután ő felügyelte az F-117A Nighthawk lopakodó vadászgép fejlesztését. Halála előtt Rich többször tett megdöbbentő nyilatkozatot az UFO-król és a földönkívüliekről.

"Már megvannak az eszközeink a csillagközi utazáshoz, de ezek a technológiák fekete projektek részét képezik, és valami isteni cselekedetre lenne szükség, hogy valaha is az emberiség javát szolgálják. Bármit, amit el tudunk képzelni már tudjuk, hogyan kell megvalósítani." (1)

"Már rendelkezünk a technológiával, hogy elérjük a földönkívüliek otthonát. Nem kerül egy életnyi időbe, hogy valaki ezt megtegye. Van egy hiba az egyenletekben. Tudjuk, hogy mi az. Már megvan a képességünk, hogy a csillagokhoz utazzunk."

"Kétféle UFO van - az egyiket mi építjük, a másikat 'ők' építik."

Amikor Richtől megkérdezték, hogyan működik az UFO meghajtás, azt mondta: "Hadd kérdezzem meg. Hogyan működik az ESP (érzékszerveken kívüli érzékelés)?" A kérdező válaszolt: "Minden pont időben és térben is kapcsolódik egymáshoz." Majd Rich azt mondta: "Pontosan így működik! Úgy tűnik, hogy kapcsolatban áll a kvantum határozatlansággal."
[post_ads_2]
A fenti idézetek forrásai

Az egyik forrás James Goodall repülőgépipari újságíró, aki olyan kiadványokban írt, mint például a Jane’s Defense Weekly, Aviation Week and Space Technology, és az Interavia. Ő egy rutinos szónok, aki a repülés történetre, fejlődésre szakosodott, és a világ egyetlen Mach 3-ra képes legénységgel repülő gépére, az SR-71-esre. (2)(3)(4)

Szintén írója, valamint társult kurátora a Pacific Aviaton Museum-nak Hawaii-n. Ő volt a Paine Field Repülési Múzeum restaurátor vezetője Everettben, Washington államban.

Goodallt sokan kérdezték a titkos fekete költségvetés világáról. Azt állította, hogy egyes kapcsolatai azt mondták neki, hogy "olyan dolgaink vannak odakinn, melyek szó szerint nem evilágiak, jobbak, mint a Star Trek, vagy ami a filmekben látható."

A munkája során Goodall jól ismerte Ben Richet. Egy videó interjúban Goodall kijelentette, hogy körülbelül tíz nappal azelőtt beszélt vele, hogy meghalt:

"Körülbelül tíz nappal a halála előtt beszéltem Bennel telefonon az USC Egészségügyi Központban, Los Angelesben. És azt mondta, hogy 'Jim, vannak dolgaink kinn a sivatagban, amelyek ötven évvel járnak azelőtt, amit képesek vagyunk megérteni. Körülbelül 4500 emberük van a Lockheed Skunk Worksnél. Vajon mit csináltak az elmúlt tizennyolc-húsz évben? Valamit építenek.'"

Egy másik forrás John Andrews, aki egy legendás Lockheed mérnök volt. A saját hitéről írt Richnek az UFO-kkal kapcsolatban, melyek szerinte ember által alkotottak, és földönkívüliek is egyben. Andrews megkérdezte Richt, hogy ez mennyiben fedi a valóságot. Rich a következőt válaszolta:

"Igen, én mindkét csoportnak a hívője vagyok. Úgy érzem, minden lehetséges."

Harmadikként pedig ott van Jan Harzan, aki vezető pozícióban van az IBM-nél, valamint Tom Keller repülőgép mérnök, aki számítógépes rendszer elemzőként dolgozott a NASA Jet Propulsion Laboratory-ban, megvitatva egy olyan beszélgetést, amit Bennel folytattak néhány évvel ezelőtt. 1993 március 23-án a UCLA School of Engineering egyik beszélgetésén, ahol bemutatta a Skunk Works történetét, a következőket mondta:

"Most már tudjuk, hogyan utazzunk a csillagokhoz. Van egy hiba az egyenletekben, de rájöttünk, és most már ismerjük, hogyan jussunk el más csillagokhoz, és nem tart egy életen át, hogy megtegyük. Itt az ideje, hogy véget vessünk mindenféle titoktartásnak ezzel kapcsolatban, hiszen már nem jelent nemzetbiztonsági fenyegetést, és lehetővé kell tenni a technológia használatát a magánszektorban. Sokan vannak a hírszerző közösségben, akik szeretnék, ha ez sötétben maradna, hogy ne lásson napvilágot. Most már megvan a technológia, hogy elérjük a földönkívüliek otthonát."

Az alábbi videóban mondja el Jan a történetet.

http://indavideo.hu/video/Jan_Harzan_-_UFO_technologia

Egy másik forrás Bill McDonalds az űrrepülőgép ipar törvényszéki illusztrátora volt, és a fent említett John Andrews jó barátja. Kijelentette, hogy:

"Az volt Ben Rich véleménye, hogy nem kellene a nyilvánosságnak elmondani. Azt hitte, hogy soha nem tudnák kezelni az igazságot. Csak életének utolós hónapjaiban kezdte úgy érezni, hogy a nemzetközi vállalatok igazgatótanácsa, mely foglalkozik a 'témával' jelenthet nagyobb problémát a polgárok személyi szabadságára az Egyesült Államok alkotmánya szerint, mint maguknak a nem evilági látogatóknak a jelenléte."

Végül, de nem utolsó sorban Don Phillips CIA vállalkozó, aki együtt dolgozott a Lockheed Skunk Works-el és az Egyesült Államok légierejével. Ő volt az egyik azon több száz igazoltan hiteles ember közül, akik címlapra kerültek néhány évvel ezelőtt egy konferencia kapcsán, melyet a Nemzeti Sajtó Klubban tartottak Washington D.C.-ben.

Ő megerősítette Ben Rich nyilatkozatait és hiedelmeit egy interjúban, melyet itt lehet megnézni:



A legújabb verziója az ilyen típusú nagy sajtótájékoztatóknak a Polgári Közzétételi Meghallgatás volt. Ezt 2013 április 29-e és május 3-a között tartották, ahol kutatók, aktivisták, valamint katonai, ügynökségi, politikai tanúk képviselői tettek vallomást tíz országból Washington D.C.-ben az Egyesült Államok Kongresszusa hat egykori tagja előtt. Tanúvallomást tettek olyan eseményekről és bizonyítékokról, amelyek földönkívüli jelenlétre és beavatkozásra utalnak az emberiség és a bolygó életébe. Erről több itt olvasható:

Kapcsolódó cikk: A Polgári Közzétételi Meghallgatás harmadik napján tagadhatalan bizonyítékok kerültek napvilágra a Földönkívüliekről

(1) - http://www.richarddolanpress.com/#!books/cnec
(2) - http://www.public.navy.mil/surfor/lhd6/Pages/Bonho
(3) - http://aviationweek.com/author/james-c-goodall-0
(4) - https://www.linkedin.com/pub/jim-goodall/1a/319/9a1

CE


Név

3D nyomtató,50,432 Hz,1,51-es körzet,36,52-es körzet,1,5d,1,5G,1,6 órás munkanap,2,911,24,Aaron Swartz,1,Ábrahám,2,acél,5,adattárolás,11,adósság,21,Afganisztán,27,Afrika,137,agy,345,agykontroll,28,ájulás,1,Akasa-krónika,4,akkumulátor,89,alagút,1,alakváltó,1,alapjövedelem,24,Alaszka,26,Albánia,1,albínó,1,Alekszej Navalnij,3,Alex Jones,22,alga,3,Algéria,3,aligátor,1,alkímia,4,alkohol,7,állati tudatosság,42,állatvilág,597,allergia,14,álmatlanság,3,álom,55,alumínium,7,alvás,60,alvási paralízis,2,Amazonas,8,Amerika,1505,aminosav,1,amputáció,1,anarchia,1,Andrew Basiago,8,Anglia,463,angyal,11,animációs film,7,Anonymous,5,Antarktisz,92,antenna,1,antianyag,4,antibiotikum,9,antigravitáció,30,Antikrisztus,5,antioxidáns,1,Antonio Urzi,2,Anunnaki,25,anyagtudomány,97,anyaméh,3,anyatej,1,Apollo,7,arany,134,aranymetszés,2,árapály,3,arcfelismerés,8,arcolvasás,1,arcvakság,1,Argentína,35,Arisztotelész,1,árja faj,2,arkhónok,1,árnyékember,3,árnyember,3,árvíz,14,Asgardia,1,ASMR,1,ásvány,9,Asszíria,3,aszteroida,61,asztma,1,asztráltest,21,asztrológia,7,ateizmus,1,Atlantisz,39,átok,5,atombomba,95,atomenergia,83,atomok,6,átverés,1,aura,11,Ausztrália,197,Ausztria,30,autizmus,18,autó,36,autokrácia,1,avarok,2,azbeszt,1,Azerbajdzsán,3,Aztékok,29,Ázsia,48,Bábel tornya,2,babona,3,Bahama-szigetek,1,Bahrein,2,Bajkál-tó,1,baktérium,49,baleset,34,Balti-tenger,1,balzsamozás,1,Banglades,1,Bankrendszer,296,bányászat,36,barlang,41,barlangfestmény,7,barlangrajz,6,bázisugrás,1,Belgium,27,Belize,3,belső hang,7,Benedek pápa,27,bennszülött,1,bénulás,2,Bermuda-háromszög,6,beszéd,10,betegség,676,beton,1,Bhután,3,Biblia,96,Bilderberg,13,Bill Gates,19,bilokáció,1,biofegyver,1,biofoton,10,biogáz,2,biokerámia,1,biológia,2,biológiai fegyver,5,biológiai kor,2,biológiai memória,2,biológiai ritmus,5,bioprinter,2,biorobot,10,bioüzemanyag,9,blossom goodchild,6,Bob Dean,4,Bob Lazar,12,boldogság,25,Bolívia,22,bolygómérnökség,8,bor,3,Bosznia-Hercegovina,3,boszorkányság,10,Botswana,3,böjtölés,11,bölcsek köve,1,bőr,19,bőrszín,3,Brazília,83,Brbados,1,BRICS nemzetek,35,bronzkor,1,Buddha,18,buddhizmus,18,Bulgária,9,bunker,4,bűnözés,1,cannabis,83,Carl Sagan,17,Carrie Fisher,1,cenzúra,2,Ceres,1,cetfélék,1,Charlie Chaplin,1,chemtrail,14,Chile,37,chip,1,CIA,151,Ciprus,5,Costa Rica,7,cukor,20,cukorbetegség,20,csakra,7,család,1,családfakutatás,1,csapadék,2,Csecsenföld,2,Csehország,11,csend,1,Csernobil,8,csillagászat,286,csillagkapu,3,csillagkép,6,Csillaggyermek,3,csoda,8,csont,4,csontritkulás,2,Dagesztán,2,Dalai láma,12,Dánia,44,DARPA,18,Darwin,11,David Icke,12,David Wilcock,26,deepfake,6,déjà vu,1,Dél-Afrika,36,Dél-Amerika,1,Dél-Korea,42,demokrácia,7,démon,10,depresszió,30,diagnosztizálás,2,digitális pénz,78,digitális társadalom,12,diktátor,8,diktatúra,18,dimenziók,64,Dimitrij Medvegyev,2,dinoszauruszok,33,DNS,327,dogonok,1,dohányzás,18,dokumentumfilm,1089,dolmen,1,Donald Trump,121,döntés,2,drágakő,9,drón,63,druidák,1,dűne,1,Dzsibuti,2,dzsinn,1,Ebola,3,ébredés,3,Eckhart Tolle,5,Ecuador,23,édesítőszer,1,Edgar Mitchell,12,Edison,6,Edward Snowden,13,Egely György,6,egészség,794,éghajlat,174,ego,1,egyedüllét,3,Egyesült Arab Emírségek,16,Egyiptom,283,Einstein,85,ékírás,6,Eldorádó,1,elektromos áram,103,elektromos autó,143,elektromos hajó,4,elektromos impulzus,3,elektromos kerékpár,6,elektromos közlekedés,20,elektromos motor,14,elektromos repülőgép,6,elektromos roller,1,elektromos út,1,elektromos vonat,9,elektroszmog,44,élelmiszer,210,élet a halál után,159,életcél,7,elhízás,4,elme,2,elme kontroll,75,elmezavar,5,Elon Musk,55,élővilág,57,előző élet,15,elveszett nyelv,5,ember állat hibrid,5,ember idegen hibrid,29,emberáldozat,10,emberi faj,6,emberi jogok,3,emberi nyelv,38,emberi öngyulladás,2,emberi rekord,5,emberiség,216,emberkereskedelem,2,emlékezet,60,empátia,15,Enceladus,1,energia,113,energiafegyver,7,ENSZ,82,enzim,1,epilepszia,4,építészet,424,erdő,4,erdősítés,22,erdőtűz,3,ereklye,2,Erich Von Däniken,3,erkölcs,1,érrendszer,5,érzékelés,28,érzelmek,161,érzéstelenítés,1,Erzsébet királynő,5,ESA,37,esküvői ruha,1,esőerdő,20,Észak-Korea,35,északi fény,2,Északi-sark,16,Észtország,10,étel,194,Etiópia,14,Etruszkok,3,Eurázsia,6,Európa,285,Európai Űrügynökség,7,eurózóna,7,eutanázia,1,evolúció,112,évszakok,2,exobolygó,38,extrém időjárás,84,ezüst,7,fa,82,Facebook,4,fájdalom,33,fakír,1,FBI,53,FED,42,fegyver,39,fehér lyuk,1,fehérje,6,Fehéroroszország,6,fejlődés,330,fekete lyuk,52,feldolgozott étel,22,félelem,116,felemelkedés,1,fém,28,feminizmus,1,fenntartható gazdaság,16,fény,129,fényevés,1,fénygömb,5,fényjelenség,5,fénysebesség,19,fényterápia,10,fénytest,11,féregjárat,8,Ferenc Pápa,43,ferrofluid,1,fertőzés,2,fiatalság elixírje,17,film,358,filozófia,5,Finnország,37,fizika,104,fluorid,4,fóbia,5,fog,3,fogamzásgátló,1,fogyás,1,fokhagyma,2,folyadékmembrán,1,fosszília,4,fosszilis tüzelőanyag,39,fotó,74,foton,12,fotoszintézis,2,Föld,658,föld alatti város,10,földalatti bázis,44,földalatti tó,1,földcsuszamlás,3,földgáz,11,földönkívüliek,783,földrengés,95,Fönícia,1,Franciaország,200,frekvencia,34,frigyláda,1,furcsa hangok világszerte,24,fúzió,2,fúziós reaktor,26,függőség,11,Fülöp-szigetek,16,gabonakör,25,galaktikus föderáció,53,galaxis,75,gáz,22,genetika,238,génmanipuláció,19,génszerkesztés,4,geoglifa,10,George Orwell,2,geotermikus energia,4,gerinc,4,Ghána,3,giroszkóp,1,Gladio,1,gleccser,20,glifozát,5,Globális Fedezeti Számlák,2,globális felmelegedés,145,globális lehűlés,67,GMO,27,gnoszticizmus,1,gomba,28,gondolatátvitel,1,gondolatolvasás,15,gondolkodás,1,gonosz,15,gömbvillám,4,Görögország,67,grafén,11,gravitáció,39,gravitációs hullám,8,Grönland,19,Grúzia,2,Guatemala,17,Günther Wiechmann,1,gyémánt,20,gyermekfejlődés,255,gyermekmunka,2,gyógyítás,346,gyógynövény,86,gyógyszeripar,156,gyulladás,1,gyulladáscsökkentő,5,HAARP,19,háború,469,hacker,5,hadi fejlesztés,95,haj,5,hajó,2,hajóroncs,29,hajszín,4,halak,2,halál,117,halálközeli élmény,48,halhatatlanság,14,hallás,15,Halley -üstökös,1,hallucináció,16,hang,56,hangszer,1,hangterápia,6,harcművészet,11,harmadik szem,10,hatodik érzék,6,Hawaii,31,házasság,1,hazugság,4,hibernálás,8,hibrid faj,7,hidegháború,32,hidrogén,14,hidroponika,1,hieroglifa,12,higany,3,Himalája,9,hipnózis,11,hírek,1712,hírszerzés,3,hit,18,Hold,268,holdbázis,24,holdfogyatkozás,5,holdjáró,16,Hollandia,81,holografikus univerzum,29,hologram,15,Holt-tenger,4,homeopátia,1,Honduras,6,Hongkong,5,hormon,15,horpaszizom,1,Horvátország,12,humor,3,hunok,6,húrelmélet,4,hurrikán,7,húsevés,11,Húsvét-sziget,5,hüllő,21,Hüperborea,1,idegen elrablás,86,idegen lény,404,idegen technológia,302,idegsejt,10,idézet,3,idő,54,időgép,18,időhurok,1,időjárás,85,időjárás módosítás,52,időjárási fegyver,15,időkapszula,5,időkristály,1,időszámítás,2,időutazás,59,igazságszérum,1,III. Richárd,1,iker,2,ikerláng,3,ikrek,1,illat,12,illóolaj,6,illúzió,10,immunrendszer,46,immunterápia,1,implantátum,25,India,189,indián,16,indigó gyerekek,11,Indonézia,38,influenza,4,információ,11,ingyen energia,101,Inkák,17,inkarnáció,2,intelligencia,55,internet,71,intuíció,7,invázió,1,ionhajtómű,4,Irak,87,Iraki Kurdisztán,2,Irán,125,írás,7,irídium,1,Írország,20,iskola,62,ISON üstökös,1,ISS,58,Isten,172,Iszlám,7,ital,2,ITCCS,7,Izland,26,ízlelés,1,izom,1,Izrael,160,James Tyberonn,1,Japán,270,járvány,356,játék,6,jég,63,jéghegy,1,jégkorszak,22,Jemen,10,Jézus,60,jezsuita,1,jód,1,Joe Biden,32,jóga,5,jógi,2,Jordánia,15,jóslat,50,jövőbelátás,42,Jugoszlávia,2,Jupiter,37,kalóz,1,Kambodzsa,10,Kamerun,2,Kanada,129,Kanári-szigetek,3,kannibalizmus,1,káosz,2,kapcsolat,37,kapitalizmus,1,karma,8,karmikus kapcsolat,3,Kasmír,1,Katar,8,katonai technológia,123,kávé,1,Kazahsztán,6,Kazárok,1,Kelták,4,kémkedés,16,kemoterápia,6,kender,77,Kenya,10,kerámia,2,Kereszténység,92,Keshe Alapítvány,5,KGB,8,kiberháború,8,kibernetika,2,kiborg,4,kihalt faj,68,kiméra,3,Kína,630,kincs,16,kiropraktika,1,kísérlet,40,kísértet,12,kiterjesztett valóság,4,klímaváltozás,44,klónozás,21,kobold,1,Kobra,35,Kolumbia,32,kommunikáció,104,kondenzátor,1,Kongó,2,konkréció,1,koponya módosítás,1,korall,8,Koszovó,2,kőkör,1,könyv,618,környezetszennyezés,242,környezetvédelem,200,Közép-Amerika,4,középkor,2,közlekedés,268,közösség,4,kráter,11,kreativitás,10,kreditrendszer,1,Kréta,1,Krím,4,kriogenika,1,kriptid,1,kriptovaluta,45,kristály,37,kristály gyerekek,9,kristálykoponya,6,kromoszóma,9,Kuba,9,kultúra,26,Kung-fu,1,kungfu,1,kutatás,79,Kuvait,8,kvantumfizika,161,kvazár,2,labirintus,2,Laosz,3,lapos Föld,4,látás,51,láthatatlanság,4,látomás,5,Laura Eisenhower,13,láva,3,láz,1,lebegésterápia,1,LED,8,léggömb,4,léghajó,6,légkör,25,légzés,13,lélek,123,lélekcsoport,2,lélektárs,1,lélekvándorlás,12,lelki fejlődés,421,Lemúria,3,Lengyelország,57,létezés,8,Lettország,1,levegő,69,levitáció,7,lézer,54,Li-Fi,1,Libanon,13,Líbia,22,lítium,1,Litvánia,1,Livánia,1,Lukács Béla,1,Luxemburg,5,Madagaszkár,1,madár,23,magány,13,mágia,8,mágnes,2,mágneses mező,82,mágneses portál,1,mágus,1,Magyarország,174,magyarság eredete,9,Maja leletek,50,maja naptár,5,májbetegség,2,majom,1,Malajzia,12,Mali,1,Málta,5,mamut,10,Mandela effektus,4,manipuláció,12,manó,1,Marokkó,3,Mars,216,Mars Curiosity,21,Marshall-szigetek,2,marsjáró,19,masszázs,1,matematika,18,mátrix,10,Matthew Ward,4,Mauritánia,1,Mauritius,3,meddőség,1,média,75,meditáció,131,médium,4,megalit,37,megfigyelés,40,megnyúlt koponyák,20,megtermékenyítés,7,megújuló energia,161,megvilágosodás,15,méhek,12,memória,63,menedék,2,mentális betegség,42,mennyország,57,méregtelenítés,7,mérés,3,mérgezés,35,Merkúr,14,messiás,2,mesterséges anyaméh,2,mesterséges intelligencia,228,metaanyag,2,meteor,67,meteor Kuba,2,meteor oroszországban,5,Mexikó,143,mezoamerika,8,Mezopotámia,12,Mianmar,2,mike quinsey,10,mikroba,3,mikrohullám,4,Minósz,1,mitológia,4,mítosz,6,mkultra,17,Mongólia,4,Monsanto,27,Mooji,10,morgellon,2,multiverzum,26,múmia,92,munka,30,mutáció,12,műanyag,95,műhold,97,műtét,5,művészet,208,nagylábú,7,Namíbia,1,nanotechnológia,38,Nap,255,napciklus,6,napelem,53,napenergia,164,napfény,106,napfogyatkozás,11,napfolt,11,napkitörés,10,Naprendszer,201,napszél,19,naptár,1,NASA,393,NATO,65,Nazca-kultúra,2,Nazca-vonalak,15,Nefilim,5,nehézfém,6,Neil Keenan,3,nemesfém,13,Németország,348,nemiség,3,Nepál,8,Neptunusz,13,népvándorlás,5,NESARA,3,neuron,5,neutrínó,1,nevetés,2,Niels Bohr,1,Nigéria,10,Nissan,1,nitrogén,1,Norvégia,50,Nostradamus,11,növények,276,növényvédőszer,41,NSA,28,nukleáris energia,58,nullponti energia,1,nyersétel,14,nyomtató,3,Obama,51,obeliszk,1,obszervatórium,5,óceán,86,okkultizmus,5,okostelefon,41,oktatás,64,olaj,62,olajfüggőség,31,Olaszország,196,Olmékok,5,oltás,178,Omán,3,omniverzum,1,online tv,5,OPPT,4,optikai csalódás,1,orákulum,1,organikus,1,orgon energia,3,óriások,27,Orionidák,1,Oroszország,751,oxigén terápia,1,ózonréteg,5,önbecsülés,3,önellátás,1,önismeret,317,önkényuralom,2,önvezető autó,32,önvezető motor,1,őrangyal,1,ördög,8,ördögűzés,8,öregedés,66,Örményország,5,örök élet,9,örök fiatalság,20,öröklés,1,öröklődés,31,ősi civilizációk,448,ősi gyógyítók,5,ősi szöveg,71,ősi technológia,189,ősi viselet,2,őslakos,20,ősrobbanás,22,őssejt,23,összeesküvés-elmélet,1,ötvözet,1,özönvíz,8,Pakisztán,16,Palesztina,26,Panama,5,Pangea,1,pánpszichizmus,3,pánspermia,2,papír,6,Pápua Új-Guinea,6,paradoxon,1,Paraguay,1,paranormális,111,parazita,1,pareidolia,1,párhuzamos univerzum,34,Paul T. Hellyer,4,Pentagon,78,pénz,419,permafroszt,1,Peru,95,perzsák,2,Phobos,3,pihenés,1,piramis,123,platina,4,plazma,10,Plejádok,4,Plútó,3,pokol,10,polgárháború,2,Polinézia,3,politika,2,poltergeist,3,pólusváltás,14,Popper Péter,1,porördög,1,portál,1,Portugália,23,prekogníció,4,prófécia,32,propaganda,10,protézis,1,Proxima Centauri,2,pszichiátria,8,pszichikai erő,14,pszichokinézis,7,pszichológia,67,Puerto Rico,10,pulzár,1,rabszolgaság,9,radioaktív,10,rákbetegség,158,rakéta,1,reaktor,2,régészet,935,reiki,1,reinkarnáció,35,rejtélyek,685,rémálom,1,rendőrállam,75,replikátor,1,reptilián,17,repülés,222,repülő autó,6,repülő humanoid,2,rezgés,18,robot,28,robotok,151,ródium,1,Római Birodalom,81,Románia,18,Roswell,39,rovarok,3,rovarölő,8,rovásírás,4,röntgenlátás,1,Rudolf Steiner,1,Rúmí,1,rúnaírás,2,Rupert Sheldrake,1,Russell Brand,1,ruténium,1,Sabrina Pasterski,1,Salamon király,2,Salvador,3,sámánok,10,sárkányok,2,sarki fény,12,Sátán,16,sav,1,schumnann frekvencia,6,sci-fi,216,sellő,7,shaolin,1,sheldan nidle,13,shelley young,1,Shogun Amona,1,sírkamrák,8,sivatag,48,Skandinávia,1,skizofrénia,3,Skócia,21,smaragd,1,só,21,sors,2,sótalanítás,9,sötét anyag,17,sötét energia,4,Spanyolország,107,spiritualitás,372,sport,39,Srí Lanka,3,Star Trek,13,Star Wars,8,Stephen Bassett,5,Stephen Hawking,16,Steve Quayle,1,Stonehenge,12,stressz,44,sugárzás,58,sumérok,14,suttogás,1,suzanne lie,2,Svájc,59,Svédország,67,szabad akarat,7,szabadkőműves,1,szabadság,8,szag,12,szaglás,4,számítástechnika,175,számmisztika,1,szamuráj,2,szaporodás,6,szarkofág,12,Szaturnusz,33,Szaúd-Arábia,69,szavak,1,szegénység,14,szekta,5,Szelei Magdolna,6,szélenergia,61,szellem,11,szellemek,86,szellemváros,1,szem,58,szembetegség,25,személyiség,1,személyiségteszt,9,személyiségzavar,1,szén,1,szén-dioxid,18,szent geometria,1,Szerbia,12,szerelem,12,szeretet,58,szerotonin,1,szertartás,2,szerv implantátum,9,szerzetes,1,szfinx,10,sziámi iker,1,sziámi ikrek,2,Szibéria,56,Szicília,3,sziget,4,sziklarajz,11,szimbiózis,1,Szingapúr,25,szinkronicitás,5,színlátás,2,színpszichológia,2,színterápia,2,szintetikus üzemanyag,11,Szíria,187,szív,56,szkíták,9,Szlovákia,3,Szlovénia,4,szoftver,2,Szomália,2,szorongás,17,Szovjetunió,88,szökőár,12,Szudán,7,szuperkontinens,10,szupernóva,6,szülés,10,születés,41,Tádzsikisztán,1,Tajvan,17,találmány,42,táltos,1,tanítások,38,tanulás,57,Tanzánia,3,táplálkozás,97,tarot,1,társadalom,146,távolbalátás,31,technológia,1328,tej,5,tektonikus lemez,4,telekinézis,4,telepátia,49,teleportálás,15,teleszkóp,37,telomer,9,temetkezés,2,tengeralattjáró,24,tengervíz,244,teremtés,42,terhesség,4,téridő,19,térkép,6,térmeghajtás,2,természet,462,természetfeletti,59,természetvédelem,61,terraformálás,1,terrorcsoport,12,tervezett elavulás,2,Tesla,97,testbeszéd,1,testelhagyás,6,testen kívüli élmény,19,testhőmérséklet,4,testmódosítás,4,testmozgás,12,testsúly,1,tetoválás,6,Thaiföld,20,Tibet,22,Timbuktu,1,Titán,1,titkos tanítások,2,titkos társaságok,265,titkos űrprogram,134,tó,1,tobozmirigy,9,Toltékok,2,Tonga,1,torinói lepel,2,tornádó,9,torpedó,1,tömegmédia,65,Törökország,121,történelem,1174,törzs,1,transzhumanizmus,9,transzplantáció,1,Trianon,4,tudat,114,tudatalatti,79,tudatmódosítás,20,tudatos álom,28,tudatosság,782,tudomány,1197,túlnépesedés,9,túlvilág,144,Tunézia,1,tüdőbetegség,20,tündérek,1,Türkmenisztán,2,tűz,5,tűzönjárás,1,ufo,885,UFO felfedés,102,UFO vadászok,7,ufo-afrika,4,ufo-amerika,399,ufo-ausztrália,7,ufo-ázsia,29,ufo-budapest,1,ufo-cikkek,2,ufo-egyéb,20,ufo-európa,113,ufo-fotók,9,ufo-magyar,6,ufo-oroszország,20,Uganda,1,új,10859,új pénzügyi rendszer,174,Új-Zéland,37,újrahasznosítás,65,Ukrajna,87,ultrahang,9,Univerzum,253,Uránusz,11,Uri Geller,1,Uriel,1,Uruguay,5,uso,9,utazás,7,űrállomás,43,űrbányászat,3,Üreges Föld,28,űrfegyver,5,űrháború,12,űrhaderő,2,űrkutatás,660,űrlift,2,űrsikló,2,űrszemét,10,űrtechnológia,234,űrutazás,163,űrverseny,10,üstökös,20,üveg,14,üzenetek,63,vakcina,180,vakság,4,választás,2,Valiant Thor,1,vallás,258,valóság,46,vámpír,4,Vatikán,95,vécé,1,vécépapír,2,vegetáriánus,12,végítélet,3,Végjáték,26,végtelen,1,vegyi anyag,68,vegyi fegyver,13,véletlen,1,Venezuela,43,Vénusz,29,vér,41,vércsoport,5,vertikális gazdálkodás,2,veszélyeztetett faj,7,vezeték nélküli áram,2,videó,9659,videojáték,17,Vietnam,18,viking,16,Világgazdasági Fórum,11,világítás,1,világkormány,2,világvége,15,villám,28,virtuális valóság,14,vírus,241,vitamin,20,víz,367,vízenergia,13,vízesés,1,víznyelő,13,Vlagyimir Putyin,26,vonat,9,vulkán,11,vulkánkitörés,87,Wi-Fi,16,WikiLeaks,33,x-akták,21,zaj,5,Zambia,1,zene,60,zeneipar,4,Zimbabwe,4,Zsidóság,24,
ltr
item
Új Világtudat | Az Élet Más Szemmel: A Lockheed Skunk Works második igazgatója döbbenetes megjegyzéseket tett az UFO technológiáról
A Lockheed Skunk Works második igazgatója döbbenetes megjegyzéseket tett az UFO technológiáról
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiYAfHZFowYxiI93w9NNhGynULGvYLqJxNleML0dzUvhsX8yu9fGvm9gWO_OJDqBt0-8VMQp3nu7Eono1chKyqSE1ACUeT8etfiS-x2MbxIYt7_JUINEWeUbN7RoI6GO2SkgQnJCLWS_kI2/s640/ben+rich+lockheed+skunk+works+ufo+f%25C3%25B6ld%25C3%25B6nk%25C3%25ADv%25C3%25BCli+technol%25C3%25B3gia+%25C5%25B1rutaz%25C3%25A1s+lopakod%25C3%25B3+magasan+fejlett-2015-%25C3%25BAj+vil%25C3%25A1gtudat.gif
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiYAfHZFowYxiI93w9NNhGynULGvYLqJxNleML0dzUvhsX8yu9fGvm9gWO_OJDqBt0-8VMQp3nu7Eono1chKyqSE1ACUeT8etfiS-x2MbxIYt7_JUINEWeUbN7RoI6GO2SkgQnJCLWS_kI2/s72-c/ben+rich+lockheed+skunk+works+ufo+f%25C3%25B6ld%25C3%25B6nk%25C3%25ADv%25C3%25BCli+technol%25C3%25B3gia+%25C5%25B1rutaz%25C3%25A1s+lopakod%25C3%25B3+magasan+fejlett-2015-%25C3%25BAj+vil%25C3%25A1gtudat.gif
Új Világtudat | Az Élet Más Szemmel
https://ujvilagtudat.blogspot.com/2015/06/a-lockheed-skunk-works-masodik.html
https://ujvilagtudat.blogspot.com/
https://ujvilagtudat.blogspot.com/
https://ujvilagtudat.blogspot.com/2015/06/a-lockheed-skunk-works-masodik.html
true
6773355663696938213
UTF-8
Loaded All Posts Nincs ilyen bejegyzés MEGNÉZEM Tovább Válasz Válasz elvetése Törlés By Kezdőlap OLDALAK BEJEGYZÉSEK Mindet megnézem TOVÁBBI CIKKEK CÍMKE ARCHÍV KERESÉS MINDEN BEJEGYZÉS Nincs ilyen bejegyzés Vissza a kezdőlapra Vasárnap Hétfő Kedd Szerda Csütörtök Péntek Szombat Vas Hét Ke Sze Csüt Pén Szo Január Február Marcius Aprilis Május Június Július Augusztus Szeptember Október November December Jan Feb Már Ápr Máj Jún Júl Aug Szep Okt Nov Dec éppen most 1 perce $$1$$ perce 1 órával ezelőtt $$1$$ órával ezelőtt Tegnap $$1$$ nappal ezelőtt $$1$$ héttel ezelőtt több mint 5 hete Követők Követés THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy