Egy ősi űrhajós múmiáját találta meg a KGB 1961-ben Egyiptomban

A következő történet előtt meg kell jegyezni, hogy kevés kapcsolódó információ lelhető fel az interneten, és csupán egyetlen dokumentumfi...


A következő történet előtt meg kell jegyezni, hogy kevés kapcsolódó információ lelhető fel az interneten, és csupán egyetlen dokumentumfilmet sugárzott kizárólagosan az amerikai Sci-Fi televíziós hálózat 1998-ban, melynek címe "The Secret KGB Abduction Files", és valóban nehéz objektív bizonyítékot találni, ami alátámasztja a beszámolót.

Az egyetlen hiteles véleményt ugyanez az amerikai televíziós hálózat szolgáltatta az adás idején, amely szerint egy szakértői csoport értékelte és megerősítette annak hitelességét.

Az amerikai hálózat a filmet egyszer adta le, és nincs más elérhető videó példány, kivéve azokat, amelyek azoknak köszönhetően állnak rendelkezésre, akik időt szántak rá, és rögzítették az adást.

A film egy titkos egyiptomi KGB expedíciót mutat, mely része volt az "Isis projektnek", melyben a szovjet titkosszolgálat úgy tűnik felfedezte egy idegen múmia létezését. A sugárzás előtt a film soha nem volt látható a KGB-n kívül.


Ez vajon egy bonyolult és drága átverés, vagy a sírban talált "látogató" lehet az a felfedezés, amely forradalmasíthatja az emberi civlizáció kezdetének megértését?

A dokumentumfilm Viktor Ivanovics neurológus és orosz asztrofizikus kinyilatkoztatásával kezdődött, akit a Kreml kért fel, mint a fejlett meghajtási rendszerek tudományos tanácsadója.

Ivanovics elmondja, hogy hozzáférése volt a KGB titkos archívumához, melyben beszámolója szerint egy 1961-es expedícióról talált jelentést az úgynevezett "Isis projekt" részeként, amelynek célja az volt, hogy felleljék az ősi Egyiptom tudásának és technológiájának nyomait, hogy felhasználhassák azokat katonai alkalmazásokhoz.

A teljes dokumentumfilm



A küldetésben résztvevő csapat a Szovjet Tudományos Akadémia egyiptológusaiból állt, egyikük volt egy bizonyos Herman Alekssen, aki az Ermitázs múzeum egyiptológusa volt, vegyi és radioaktivitás katonai szakértők, néhány csillagász, köztük Vlagyimir Jurij, és Sami Sharaf, Gamal Abden-Nasszer, a második egyiptomi köztársasági elnök titkára.

Ha figyelembe vesszük a történelmi kort, melyben az eseményekre sor került, nem csoda a politikai tengely Egyiptom és a Szovjetunió között. Az 1956-os konfliktus óta, amikor Izrael lerohanta az egyiptomi területeket a szuezi válság során, a Szovjetunió Egyiptom mellé állt. Becslések szerint amikor az Isis projekt elkezdődött, a szovjet katonai jelenlét Egyiptomban elérte a 20 ezer főt.

Az expedíciót azután szervezték, hogy egy titokzatos sírt fedezett fel véletlenül két beduin az egyik piramisban Gizában. A két áldozat, miután beléptek a sírba megbetegedtek, és kórházba kerültek. Amikor a KGB ügynökei és az egyiptomi hírszerzés kérdezték őket, azt ismételték, hogy megtalálták a "látogató istent."
[post_ads_2]
Ezután az Isis projekt lett a legmagasabb prioritás, és minden erőfeszítést megtettek, hogy megtalálják és analizálják a két beduin által felfedezett sírt. Az expedíciót közösen szervezte a két ország titokban, mert attól tartottak, hogy a CIA, az amerikai hírszerző szolgálatok esetleg tudomást szereznek a felfedezésről.

Az Ivanovics birtokában lévő dokumentált jelentés szerint a szovjetek megtalálták a sírt, mely tele volt leletekkel. Beleolvashatunk egy feljegyzésbe, amit a KGB egyik magas rangú tisztviselőjének címeztek:
"Ügynökeim rögzítették a látogató sírjánál dolgozó tudósok jegyzeteit."
Ezt követi a következő információs lista:
"Helyszínen talált: Nem nyilvános; 15 doboz lelet; egy részben mumifikálódott test; egy kőszarkofág; 8 hieroglifa minta."
Az egyik tudós által készített jelentés, aki először lépett a sírba így szól:
"A falak vizsgálata során észrevettük, hogy egy furcsa taszító erő jön ki a falakból. Nem találtunk semmilyen tudományos magyarázatot."

Végül az egyik kriptográfus, aki a sír vésett falain olvasható üzenet részleges dekódolásában vett részt, szintén készített egy jelentést, melyben egy jóslat olvasható a "szárnyasok visszatéréséről".

De a legmeglepőbb felfedezés a múmiához kapcsolódik. A múmia úgy tűnik, hogy több mint két méter magas, vagyis sokkal magasabb, mint Egyiptom őslakosainak átlagos magassága.

Szén-14 kormeghatározás szerint, melyet Borisz Tyimojev molekuláris biológus végzett kiderült, hogy a test körülbelül 12 ezer éves, több ezer évvel megelőzve az egyiptomi dinasztikus időszakot. Kié lehet a mumifikálódott test, melyet a szarkofág tartalmazott?

Az egyiptomi mitológia szerint istenek egy családja a csillagokból szállt alá Egyiptomban. Ők tanították nekik a tudást és a bölcsességet. Később, amikor a munkájuk véget ért, elhagyták a Földet, hogy visszatérjenek a mennybe, kivéve Oziriszt, akit azzal a feladattal hagytak itt, hogy megvédje és fenntartsa az ősi tudást.

Ozirisz isten az egyiptomi mitológia szerint egy "repülő hajón" szállt le a mennyből. Vajon egy UFO lehetett?

Ozirisz hozta el a civilizációt az emberek számára, tanította őket földet művelni és bort készíteni, és szerette őket. Halála után mumifikálták, és egy titkos helyen temették el.

Az ősi mítosz alapján, röviddel a látógató sírjának felfedezése után egy tudóscsoport, számítógép programozók, orvosok és más tudósok gyűltek össze, hogy megvitassák az esemény hatáskörét. A csoport meg volt győződve arról, hogy a koporsóban talált test Ozirisz, az idegen király múmiája volt. A csoport felvette a "követők" nevet, egy már szinte vallásos mozgalommá vált, mely imádatát "a csillagokból érkezett látogatónak" szentelte.

A Kreml gyakorlatiasabban közelítette meg a dolgot. A hidegháború idején hasznos lett volna, ha rendelkeztek volna valamilyen legyőzhetetlen idegen technológiával. Sőt a szovjet tudósok komolyan elkezdtek tűnődni azon, hogy mi a piramisok valódi funkciója, és hogy vajon egy adott célra tervezték-e azokat. Néhányuknak közülük az volt a feltételezése, hogy ezek nagy teljesítményű gépek, melyek képesek csatornázni a kozmosz bizonyos energiáit, vagy valamiféle csillagközi jeladó.

A KGB és az egykori asztronauta találkozása

Ami felkeltette a téma iránt a Sci-Fi érdeklődését egy film volt, amit az amerikai műsorszolgáltató az orosz maffiától szerzett egy közvetítőn keresztül.

A film a KGB levéltárából származott, és a képek egy szarkofág felfedezését mutatják a Vendég sírjában. A Sci-Fi szakértői garantálják a film hitelességét.



A fekete-fehér videó számos katonát és tisztet mutat gázálarc nélkül belépni egy látszólag egyiptomi sírkamrába. A szarkofág kinyitásakor látható a filmen, ahogy mérgező gáz árasztja el a környezetet, és a katonák reakciója, amikor belélegzik a levegőt, és a félelem, ahogy a múmiát meglátják a koporsóban.

Később úgy tűnik, hogy a helyet további tudományos elemzésre rendezték be. Ekkor a katonák már speciális védőruhát viselnek.


Mekkora hitelt adhatunk ennek a filmnek? Ez egy vicc, amit Ivanovics kinyilatkoztatásai alapján készítettek? Kétségtelen, hogy a videó összhangban van az Ivanovics által bemutatott dokumentumokban található adatokkal. Ez egyesek szerint további bizonyíték a film hitelességét illetően.

Továbbá a privát vetítés során, melyet a Sci-Fi csapata szervezett a dokumentumfilm vetítése előtt, a "követők" egyikének lánya felismerte szüleit a film képkockáin, és elkezdett gyászolni.


"Nem kétséges, hogy egy kis csoport orosz tudós katonai szakértőkkel együtt egy sírt fedezett fel Egyiptomban 1961-ben," - mondja Ivanovics. "De a dokumentumokat még soha nem hozták nyilvánosságra, hogy pontosan mit is találtak a szarkofágban. Csak a KGB legmagasabb soraiból kikerült forrásoktól tudjuk, hogy egy idegen lény maradványait találták meg, aki Egyiptomban halt meg Krisztus előtt 10 ezer évvel."

Ha az Ivanovics által nyilvánosságra hozott információk igazak, akkor felül kell vizsgálnunk az emberi civilizáció teljes kulturális fejlődését. Folyamatosan hallhatunk újabb híreket, melyek azt igazolják, hogy a Föld múltja sokkal bonyolultabb és rejtélyesebb, mint korábban gondoltuk.

Továbbá függetlenül attól, hogy mit mondanak emberek, az egyiptomi civilizáció és a nagy piramisok építése továbbra is rejtély marad. Az alapvető kérdés az ősi Egyiptommal kapcsolatban az, hogy megértsük, hogy egy ilyen fejlett civilizáció, ilyen fejlettségi szinttel, hogyan jelent meg a világ színpadán időszámításunk előtt körülbelül 2500 évvel.

Minden ókori civilizáció egy progresszív történelmi fejlődést tapasztalt meg a technológiája kialakulása során több száz, vagy több ezer év alatt. Ez nem történt meg az ókori Egyiptomban. Egy teljesen kialakult társadalom kelt életre a sivatagban.

UFO mania

Név

3D nyomtató,50,432 Hz,1,51-es körzet,36,52-es körzet,1,5d,1,5G,1,6 órás munkanap,2,911,24,Aaron Swartz,1,Ábrahám,2,acél,5,adattárolás,11,adósság,21,Afganisztán,27,Afrika,137,agy,347,agykontroll,28,ájulás,1,Akasa-krónika,4,akkumulátor,89,alagút,1,alakváltó,1,alapjövedelem,25,Alaszka,26,Albánia,1,albínó,1,Alekszej Navalnij,3,Alex Jones,22,alga,3,Algéria,3,aligátor,1,alkímia,4,alkohol,7,állati tudatosság,42,állatvilág,597,allergia,14,álmatlanság,3,álom,55,alumínium,7,alvás,60,alvási paralízis,2,Amazonas,8,Amerika,1516,aminosav,1,amishok,1,amputáció,1,anarchia,1,Andrew Basiago,8,Anglia,463,angyal,11,animációs film,7,Anonymous,5,Antarktisz,92,antenna,1,antianyag,4,antibiotikum,9,antigravitáció,30,Antikrisztus,5,antioxidáns,1,Antonio Urzi,2,Anunnaki,25,anyagtudomány,97,anyaméh,3,anyatej,1,Apollo,7,arany,134,aranymetszés,2,árapály,3,arcfelismerés,8,arcolvasás,1,arcvakság,1,Argentína,35,Arisztotelész,1,árja faj,2,arkhónok,1,árnyékember,3,árnyember,3,árvíz,14,Asgardia,1,ASMR,1,ásvány,9,Asszíria,3,aszteroida,62,asztma,1,asztráltest,21,asztrológia,7,ateizmus,1,Atlantisz,39,átok,5,atombomba,95,atomenergia,83,atomok,6,átverés,1,aura,11,Ausztrália,197,Ausztria,30,autizmus,18,autó,36,autokrácia,1,avarok,2,azbeszt,1,Azerbajdzsán,3,Aztékok,29,Ázsia,48,Bábel tornya,2,babona,3,Bahama-szigetek,1,Bahrein,2,Bajkál-tó,1,baktérium,49,baleset,34,Balti-tenger,1,balzsamozás,1,Banglades,1,Bankrendszer,296,bányászat,36,barlang,42,barlangfestmény,7,barlangrajz,6,bázisugrás,1,Belgium,27,Belize,3,belső hang,7,Benedek pápa,27,bennszülött,1,bénulás,2,Bermuda-háromszög,6,beszéd,10,betegség,678,beton,1,Bhután,3,Biblia,96,Bilderberg,13,Bill Gates,19,bilokáció,1,biofegyver,1,biofoton,10,biogáz,2,biokerámia,1,biológia,2,biológiai fegyver,5,biológiai kor,2,biológiai memória,2,biológiai ritmus,5,bioprinter,2,biorobot,10,bioüzemanyag,9,blossom goodchild,6,Bob Dean,4,Bob Lazar,12,boldogság,25,Bolívia,22,bolygómérnökség,9,bor,3,Bosznia-Hercegovina,3,boszorkányság,10,Botswana,3,böjtölés,11,bölcsek köve,1,bőr,19,bőrszín,3,Brazília,84,Brbados,1,BRICS nemzetek,35,bronzkor,1,Buddha,18,buddhizmus,18,Bulgária,9,bunker,4,bűnözés,1,cannabis,83,Carl Sagan,17,Carrie Fisher,1,cenzúra,2,Ceres,1,cetfélék,1,Charlie Chaplin,1,chemtrail,14,Chile,37,chip,1,CIA,151,Ciprus,5,Costa Rica,7,cukor,20,cukorbetegség,20,csakra,7,család,1,családfakutatás,1,csapadék,2,Csecsenföld,2,Csehország,11,csend,1,Csernobil,8,csillagászat,294,csillagkapu,3,csillagkép,6,Csillaggyermek,3,csoda,8,csont,4,csontritkulás,2,Dagesztán,2,Dalai láma,12,Dánia,44,DARPA,18,Darwin,11,David Icke,12,David Wilcock,26,deepfake,6,déjà vu,1,Dél-Afrika,36,Dél-Amerika,1,Dél-Korea,42,demokrácia,7,démon,10,depresszió,30,diagnosztizálás,2,digitális pénz,78,digitális társadalom,12,diktátor,8,diktatúra,18,dimenziók,64,Dimitrij Medvegyev,2,dinoszauruszok,33,DNS,327,dogonok,1,dohányzás,18,dokumentumfilm,1094,dolmen,1,Donald Trump,121,döntés,2,drágakő,9,drón,63,druidák,1,dűne,1,Dzsibuti,2,dzsinn,1,Ebola,3,ébredés,3,Eckhart Tolle,5,Ecuador,24,édesítőszer,1,Edgar Mitchell,12,Edison,6,Edward Snowden,13,Egely György,6,egészség,795,éghajlat,176,ego,1,egyedüllét,3,Egyesült Arab Emírségek,16,Egyiptom,283,Einstein,85,ékírás,6,Eldorádó,1,elektromos áram,103,elektromos autó,143,elektromos hajó,4,elektromos impulzus,3,elektromos kerékpár,6,elektromos közlekedés,20,elektromos motor,14,elektromos repülőgép,6,elektromos roller,1,elektromos út,1,elektromos vonat,9,elektroszmog,44,élelmiszer,210,élet a halál után,159,életcél,7,elhízás,4,elme,2,elme kontroll,75,elmezavar,5,Elon Musk,55,élővilág,58,előző élet,15,elveszett nyelv,5,ember állat hibrid,5,ember idegen hibrid,30,emberáldozat,11,emberi faj,6,emberi jogok,3,emberi nyelv,38,emberi öngyulladás,2,emberi rekord,5,emberiség,216,emberkereskedelem,2,emlékezet,60,empátia,15,Enceladus,1,energia,113,energiafegyver,7,ENSZ,82,enzim,1,epilepszia,4,építészet,425,erdő,5,erdősítés,23,erdőtűz,3,ereklye,2,Erich Von Däniken,3,erkölcs,1,érrendszer,5,érzékelés,28,érzelmek,163,érzéstelenítés,1,Erzsébet királynő,5,ESA,38,esküvői ruha,1,esőerdő,20,Észak-Korea,35,északi fény,2,Északi-sark,16,Észtország,10,étel,195,Etiópia,14,Etruszkok,3,Eurázsia,6,Európa,287,Európai Űrügynökség,7,eurózóna,7,eutanázia,1,evolúció,112,évszakok,2,exobolygó,38,extrém időjárás,85,ezüst,7,fa,84,Facebook,4,fájdalom,33,fakír,1,FBI,53,FED,42,fegyver,39,fehér lyuk,1,fehérje,6,Fehéroroszország,6,fejlődés,331,fekete lyuk,53,feldolgozott étel,22,félelem,116,felemelkedés,1,fém,28,feminizmus,1,fenntartható gazdaság,16,fény,130,fényevés,1,fénygömb,5,fényjelenség,5,fénysebesség,19,fényterápia,10,fénytest,11,féregjárat,8,Ferenc Pápa,43,ferrofluid,1,fertőzés,2,fiatalság elixírje,17,film,359,filozófia,5,Finnország,37,fizika,104,fluorid,4,fóbia,5,fog,3,fogamzásgátló,1,fogyás,1,fokhagyma,2,folyadékmembrán,1,fosszília,4,fosszilis tüzelőanyag,39,fotó,74,foton,12,fotoszintézis,2,Föld,663,föld alatti város,10,földalatti bázis,44,földalatti tó,1,földcsuszamlás,3,földgáz,11,földönkívüliek,786,földrengés,96,Fönícia,1,Franciaország,200,frekvencia,34,frigyláda,1,furcsa hangok világszerte,24,fúzió,2,fúziós reaktor,26,függőség,11,Fülöp-szigetek,16,gabonakör,25,galaktikus föderáció,53,galaxis,76,gáz,22,genetika,238,génmanipuláció,19,génszerkesztés,4,geoglifa,10,George Orwell,2,geotermikus energia,4,gerinc,4,Ghána,3,giroszkóp,1,Gladio,1,gleccser,20,glifozát,5,Globális Fedezeti Számlák,2,globális felmelegedés,147,globális lehűlés,68,GMO,27,gnoszticizmus,1,gomba,28,gondolatátvitel,1,gondolatolvasás,15,gondolkodás,1,gonosz,15,gömbvillám,4,Görögország,67,grafén,11,gravitáció,39,gravitációs hullám,8,Grönland,19,Grúzia,2,Guatemala,17,Günther Wiechmann,1,gyémánt,20,gyermekfejlődés,255,gyermekmunka,2,gyógyítás,347,gyógynövény,86,gyógyszeripar,156,gyulladás,1,gyulladáscsökkentő,5,HAARP,19,háború,469,hacker,5,hadi fejlesztés,96,haj,5,hajó,2,hajóroncs,29,hajszín,4,halak,2,halál,117,halálközeli élmény,48,halhatatlanság,14,hallás,15,Halley -üstökös,1,hallucináció,16,hang,56,hangszer,1,hangterápia,6,harcművészet,11,harmadik szem,10,hatodik érzék,6,Hawaii,31,házasság,1,hazugság,4,hibernálás,8,hibrid faj,7,hidegháború,32,hidrogén,14,hidroponika,1,hieroglifa,12,higany,3,Himalája,9,hipnózis,11,hírek,1713,hírszerzés,3,hit,18,Hold,269,holdbázis,24,holdfogyatkozás,5,holdjáró,16,Hollandia,81,holografikus univerzum,29,hologram,15,Holt-tenger,4,homeopátia,1,Honduras,6,Hongkong,5,hormon,15,horpaszizom,1,Horvátország,12,humor,3,hunok,6,húrelmélet,4,hurrikán,7,húsevés,11,Húsvét-sziget,5,hüllő,21,Hüperborea,1,idegen elrablás,88,idegen lény,406,idegen technológia,304,idegsejt,11,idézet,3,idő,54,időgép,18,időhurok,1,időjárás,86,időjárás módosítás,53,időjárási fegyver,15,időkapszula,6,időkristály,1,időszámítás,2,időutazás,59,igazságszérum,1,III. Richárd,1,iker,2,ikerláng,3,ikrek,1,illat,12,illóolaj,6,illúzió,10,immunrendszer,46,immunterápia,1,implantátum,26,India,189,indián,16,indigó gyerekek,11,Indonézia,39,influenza,4,információ,11,ingyen energia,101,Inkák,17,inkarnáció,2,intelligencia,55,internet,71,intuíció,7,invázió,1,ionhajtómű,4,Irak,87,Iraki Kurdisztán,2,Irán,125,írás,7,irídium,1,Írország,20,iskola,62,ISON üstökös,1,ISS,58,Isten,172,Iszlám,7,ital,2,ITCCS,7,Izland,26,ízlelés,1,izom,1,Izrael,160,James Tyberonn,1,Japán,270,járvány,356,játék,6,jég,63,jéghegy,1,jégkorszak,22,Jemen,10,Jézus,60,jezsuita,1,jód,1,Joe Biden,32,jóga,5,jógi,2,Jordánia,15,jóslat,51,jövőbelátás,42,Jugoszlávia,2,Jupiter,37,kalóz,1,Kambodzsa,10,Kamerun,2,Kanada,129,Kanári-szigetek,3,kannibalizmus,1,káosz,2,kapcsolat,37,kapitalizmus,1,karma,8,karmikus kapcsolat,3,Kasmír,1,Katar,8,katonai technológia,124,kávé,1,Kazahsztán,6,Kazárok,1,Kelták,4,kémkedés,16,kemoterápia,6,kender,77,Kenya,10,kerámia,2,Kereszténység,92,Keshe Alapítvány,5,KGB,8,kiberháború,8,kibernetika,2,kiborg,4,kihalt faj,69,kiméra,3,Kína,631,kincs,16,kiropraktika,1,kísérlet,40,kísértet,12,kiterjesztett valóság,4,klímaváltozás,44,klónozás,21,kobold,1,Kobra,35,Kolumbia,32,kommunikáció,104,kondenzátor,1,Kongó,2,konkréció,1,koponya módosítás,1,korall,8,Koszovó,2,kőkorszak,1,kőkör,1,könyv,618,környezetszennyezés,242,környezetvédelem,201,Közép-Amerika,4,középkor,2,közlekedés,268,közösség,4,kráter,11,kreativitás,10,kreditrendszer,1,Kréta,1,Krím,4,kriogenika,1,kriptid,1,kriptovaluta,45,kristály,37,kristály gyerekek,9,kristálykoponya,6,kromoszóma,9,Kuba,9,kultúra,26,Kung-fu,1,kungfu,1,kutatás,79,Kuvait,8,kvantumfizika,161,kvazár,2,labirintus,2,Laosz,3,lapos Föld,4,látás,52,láthatatlanság,4,látomás,5,Laura Eisenhower,13,láva,3,lávacső,1,láz,1,lebegésterápia,1,LED,8,léggömb,4,léghajó,6,légkör,27,légzés,13,lélek,123,lélekcsoport,2,lélektárs,1,lélekvándorlás,12,lelki fejlődés,422,Lemúria,3,Lengyelország,57,létezés,8,Lettország,1,levegő,69,levitáció,7,lézer,54,Li-Fi,1,Libanon,13,Líbia,22,lítium,1,Litvánia,1,Livánia,1,Lukács Béla,1,Luxemburg,5,Madagaszkár,1,madár,23,magány,13,mágia,8,mágnes,2,mágneses mező,83,mágneses portál,1,mágus,1,Magyarország,174,magyarság eredete,9,Maja leletek,50,maja naptár,5,májbetegség,2,majom,1,Malajzia,12,Mali,1,Málta,5,mamut,10,Mandela effektus,4,manipuláció,13,manó,1,Marokkó,4,Mars,217,Mars Curiosity,21,Marshall-szigetek,2,marsjáró,19,masszázs,1,matematika,19,mátrix,10,Matthew Ward,4,Mauritánia,1,Mauritius,3,meddőség,1,média,75,meditáció,131,médium,4,megalit,37,megfigyelés,40,megnyúlt koponyák,20,megtermékenyítés,7,megújuló energia,161,megvilágosodás,15,méhek,12,memória,64,menedék,2,mentális betegség,42,mennyország,57,méregtelenítés,7,mérés,3,mérgezés,35,Merkúr,14,messiás,2,mesterséges anyaméh,2,mesterséges intelligencia,230,metaanyag,2,meteor,67,meteor Kuba,2,meteor oroszországban,5,Mexikó,144,mezoamerika,8,Mezopotámia,12,Mianmar,2,mike quinsey,10,mikroba,3,mikrohullám,4,Minósz,1,mitológia,4,mítosz,6,mkultra,17,Mongólia,4,Monsanto,27,Mooji,10,morgellon,2,multiverzum,26,múmia,93,munka,30,mutáció,12,műanyag,95,műhold,98,műtét,5,művészet,208,nagylábú,7,Namíbia,1,nanotechnológia,38,Nap,258,napciklus,6,napelem,53,napenergia,164,napfény,106,napfogyatkozás,14,napfolt,11,napkitörés,10,Naprendszer,203,napszél,20,naptár,1,NASA,395,NATO,65,Nazca-kultúra,2,Nazca-vonalak,15,Nefilim,5,nehézfém,6,Neil Keenan,3,nemesfém,13,Németország,348,nemiség,3,Nepál,8,Neptunusz,13,népvándorlás,5,NESARA,3,neuron,5,neutrínó,1,nevetés,3,Niels Bohr,1,Nigéria,10,Nissan,1,nitrogén,1,Norvégia,50,Nostradamus,11,növények,276,növényvédőszer,41,NSA,28,nukleáris energia,58,nullponti energia,1,nyersétel,14,nyomtató,3,Obama,51,obeliszk,1,obszervatórium,5,óceán,86,okkultizmus,5,okostelefon,41,oktatás,65,olaj,62,olajfüggőség,31,Olaszország,197,Olmékok,5,oltás,178,Omán,3,omniverzum,1,online tv,5,OPPT,4,optikai csalódás,1,orákulum,1,organikus,1,orgon energia,3,óriások,28,Orionidák,1,Oroszország,752,oxigén terápia,1,ózonréteg,5,önbecsülés,3,önellátás,2,önismeret,319,önkényuralom,2,önvezető autó,32,önvezető motor,1,őrangyal,1,ördög,8,ördögűzés,8,öregedés,67,Örményország,5,örök élet,9,örök fiatalság,20,öröklés,1,öröklődés,31,ősi civilizációk,448,ősi gyógyítók,5,ősi szöveg,71,ősi technológia,189,ősi viselet,2,őslakos,20,ősrobbanás,22,őssejt,23,összeesküvés-elmélet,2,ötvözet,1,özönvíz,8,Pakisztán,16,Palesztina,26,Panama,5,Pangea,1,pánpszichizmus,3,pánspermia,2,papír,6,Pápua Új-Guinea,6,paradoxon,1,Paraguay,1,paranormális,111,parazita,1,pareidolia,1,párhuzamos univerzum,34,Paul T. Hellyer,4,Pentagon,79,pénz,421,permafroszt,1,Peru,96,perzsák,2,Phobos,3,pihenés,1,piramis,123,platina,4,plazma,10,Plejádok,4,Plútó,3,pokol,10,polgárháború,2,Polinézia,3,politika,2,poltergeist,3,pólusváltás,14,Popper Péter,1,porördög,1,portál,1,Portugália,23,prekogníció,4,prófécia,32,propaganda,10,protézis,1,Proxima Centauri,2,pszichiátria,8,pszichikai erő,14,pszichokinézis,7,pszichológia,70,Puerto Rico,10,pulzár,1,rabszolgaság,9,radioaktív,11,rákbetegség,158,rakéta,1,reaktor,2,régészet,941,reiki,1,reinkarnáció,35,rejtélyek,686,rémálom,1,rendőrállam,75,replikátor,1,reptilián,17,repülés,223,repülő autó,6,repülő humanoid,2,rezgés,18,robot,29,robotok,151,ródium,1,Római Birodalom,82,Románia,18,Roswell,39,rovarok,3,rovarölő,8,rovásírás,4,röntgenlátás,1,Rudolf Steiner,1,Rúmí,1,rúnaírás,2,Rupert Sheldrake,1,Russell Brand,1,ruténium,1,Sabrina Pasterski,1,Salamon király,2,Salvador,3,sámánok,10,sárkányok,2,sarki fény,12,Sátán,16,sav,1,schumnann frekvencia,6,sci-fi,216,sellő,7,shaolin,1,sheldan nidle,13,shelley young,1,Shogun Amona,1,sírkamrák,8,sivatag,48,Skandinávia,1,skizofrénia,3,Skócia,21,smaragd,1,só,21,sors,2,sótalanítás,9,sötét anyag,18,sötét energia,5,Spanyolország,108,spiritualitás,373,sport,39,Srí Lanka,3,Star Trek,13,Star Wars,8,Stephen Bassett,5,Stephen Hawking,16,Steve Quayle,1,Stonehenge,12,stressz,44,sugárzás,58,sumérok,14,suttogás,1,suzanne lie,2,Svájc,59,Svédország,67,szabad akarat,7,szabadkőműves,1,szabadság,8,szag,12,szaglás,4,számítástechnika,175,számmisztika,1,szamuráj,2,szaporodás,6,szarkofág,12,Szaturnusz,33,Szaúd-Arábia,70,szavak,1,szegénység,14,szekta,5,Szelei Magdolna,6,szélenergia,61,szellem,11,szellemek,86,szellemváros,1,szem,59,szembetegség,25,személyiség,1,személyiségteszt,9,személyiségzavar,1,szén,1,szén-dioxid,18,szent geometria,1,Szerbia,12,szerelem,12,szeretet,58,szerotonin,1,szertartás,2,szerv implantátum,9,szerzetes,1,szfinx,10,sziámi iker,1,sziámi ikrek,2,Szibéria,56,Szicília,3,sziget,4,sziklarajz,11,szimbiózis,1,Szingapúr,25,szinkronicitás,5,színlátás,3,színpszichológia,2,színterápia,2,szintetikus üzemanyag,11,Szíria,187,szív,56,szkíták,9,Szlovákia,3,Szlovénia,4,szoftver,2,Szomália,2,szorongás,17,Szovjetunió,88,szökőár,12,Szudán,7,szuperkontinens,10,szupernóva,6,szülés,10,születés,41,Tádzsikisztán,1,Tajvan,17,találmány,42,táltos,1,tanítások,38,tanulás,58,Tanzánia,3,táplálkozás,97,tarot,1,társadalom,146,távolbalátás,31,technológia,1331,tej,5,tektonikus lemez,4,telekinézis,4,telepátia,49,teleportálás,15,teleszkóp,37,telomer,9,temetkezés,2,tengeralattjáró,24,tengervíz,244,teremtés,42,terhesség,4,téridő,19,térkép,6,térmeghajtás,2,természet,462,természetfeletti,59,természetvédelem,61,terraformálás,1,terrorcsoport,12,tervezett elavulás,2,Tesla,97,testbeszéd,1,testelhagyás,6,testen kívüli élmény,19,testhőmérséklet,4,testmódosítás,4,testmozgás,12,testsúly,1,tetoválás,6,Thaiföld,20,Tibet,22,Timbuktu,1,Titán,1,titkos tanítások,2,titkos társaságok,265,titkos űrprogram,134,tó,1,tobozmirigy,9,Toltékok,2,Tonga,1,torinói lepel,2,tornádó,9,torpedó,1,tömegmédia,65,Törökország,121,történelem,1180,törzs,1,transzhumanizmus,9,transzplantáció,1,Trianon,4,tudat,114,tudatalatti,79,tudatmódosítás,20,tudatos álom,28,tudatosság,786,tudomány,1203,túlnépesedés,9,túlvilág,144,Tunézia,1,tüdőbetegség,20,tündérek,1,Türkmenisztán,2,tűz,5,tűzönjárás,1,ufo,889,UFO felfedés,103,UFO vadászok,7,ufo-afrika,4,ufo-amerika,401,ufo-ausztrália,7,ufo-ázsia,29,ufo-budapest,1,ufo-cikkek,2,ufo-egyéb,20,ufo-európa,113,ufo-fotók,9,ufo-magyar,6,ufo-oroszország,20,Uganda,1,új,10907,új pénzügyi rendszer,174,Új-Zéland,37,újrahasznosítás,65,Ukrajna,87,ultrahang,9,Univerzum,254,Uránusz,11,Uri Geller,1,Uriel,1,Uruguay,5,uso,10,utazás,7,űrállomás,45,űrbányászat,3,Üreges Föld,28,űrfegyver,5,űrháború,12,űrhaderő,2,űrkutatás,665,űrlift,2,űrsikló,2,űrszemét,11,űrtechnológia,234,űrutazás,163,űrverseny,10,üstökös,21,üveg,14,üzenetek,63,vakcina,180,vakság,4,választás,2,Valiant Thor,1,vallás,259,valóság,46,vámpír,5,Vatikán,95,vécé,1,vécépapír,2,vegetáriánus,12,végítélet,3,Végjáték,26,végtelen,1,vegyi anyag,68,vegyi fegyver,13,véletlen,1,Venezuela,43,Vénusz,30,vér,41,vércsoport,5,vertikális gazdálkodás,2,veszélyeztetett faj,7,vezeték nélküli áram,2,videó,9705,videojáték,17,Vietnam,18,viking,16,Világgazdasági Fórum,11,világítás,1,világkormány,2,világvége,15,villám,28,virtuális valóság,14,vírus,241,vitamin,20,víz,369,vízenergia,13,vízesés,1,víznyelő,13,Vlagyimir Putyin,26,vonat,9,vulkán,12,vulkánkitörés,88,Wi-Fi,16,WikiLeaks,33,x-akták,21,zaj,5,Zambia,1,zene,60,zeneipar,4,Zimbabwe,4,Zsidóság,24,
ltr
item
Új Világtudat | Az Élet Más Szemmel: Egy ősi űrhajós múmiáját találta meg a KGB 1961-ben Egyiptomban
Egy ősi űrhajós múmiáját találta meg a KGB 1961-ben Egyiptomban
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEia9_AMVW5CWG8cOVQwckAqiKa-W5GkPwC3etfXOV1RPkU3V1sKZOSF_xyePPnSdEv0AE1AMhLEY4xl778N5QcXCy3eWkOu9sN6sJ158yKgKBv0fy1euUKUpj8kqPPmJOk9eRPMM_B92_AE/s640/The+Secret+KGB+Abduction+Files+idegen-asztronauta-%25C5%25B1rhaj%25C3%25B3s-isten-ozirisz-orosz-dokumentumfilm-2015-%25C3%25BAj+vil%25C3%25A1gtudat.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEia9_AMVW5CWG8cOVQwckAqiKa-W5GkPwC3etfXOV1RPkU3V1sKZOSF_xyePPnSdEv0AE1AMhLEY4xl778N5QcXCy3eWkOu9sN6sJ158yKgKBv0fy1euUKUpj8kqPPmJOk9eRPMM_B92_AE/s72-c/The+Secret+KGB+Abduction+Files+idegen-asztronauta-%25C5%25B1rhaj%25C3%25B3s-isten-ozirisz-orosz-dokumentumfilm-2015-%25C3%25BAj+vil%25C3%25A1gtudat.jpg
Új Világtudat | Az Élet Más Szemmel
https://ujvilagtudat.blogspot.com/2015/07/egy-osi-urhajos-mumiajat-talalta-meg.html
https://ujvilagtudat.blogspot.com/
https://ujvilagtudat.blogspot.com/
https://ujvilagtudat.blogspot.com/2015/07/egy-osi-urhajos-mumiajat-talalta-meg.html
true
6773355663696938213
UTF-8
Loaded All Posts Nincs ilyen bejegyzés MEGNÉZEM Tovább Válasz Válasz elvetése Törlés By Kezdőlap OLDALAK BEJEGYZÉSEK Mindet megnézem TOVÁBBI CIKKEK CÍMKE ARCHÍV KERESÉS MINDEN BEJEGYZÉS Nincs ilyen bejegyzés Vissza a kezdőlapra Vasárnap Hétfő Kedd Szerda Csütörtök Péntek Szombat Vas Hét Ke Sze Csüt Pén Szo Január Február Marcius Aprilis Május Június Július Augusztus Szeptember Október November December Jan Feb Már Ápr Máj Jún Júl Aug Szep Okt Nov Dec éppen most 1 perce $$1$$ perce 1 órával ezelőtt $$1$$ órával ezelőtt Tegnap $$1$$ nappal ezelőtt $$1$$ héttel ezelőtt több mint 5 hete Követők Követés THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy