Izraeli gyártmányú rakéta csapódott az MH-17-es malajziai járatba - Helyszínen készült videó megerősített egy másik repülőgépet

A holland nyomozók, akik az MH-17-es malajziai utasszállító repülőgép egy évvel ezelőtti, előre megfontolt lelövését vizsgálják, nagyon...


A holland nyomozók, akik az MH-17-es malajziai utasszállító repülőgép egy évvel ezelőtti, előre megfontolt lelövését vizsgálják, nagyon bizonytalanok, hogy közzétegyék a saját megállapításaikat, és a közelmúltban megpróbálták mosni kezeiket azon kéréssel, hogy egy bíróságot kellene először felállítani, mielőtt a vizsgálatról készülő végleges jelentést nyilvánosságra hozzák.

Oroszország ellenzi egy ilyen bíróság létrehozását, mert azt gondolják, hogy azt arra használnák, hogy egy harmadik felet hibáztassanak a valódi bűnösök helyett.

Vegyük végig az alább felsorolt bizonyítékokat, mielőtt esetleg hivatalosan, vagy nem hivatalosan próbálják tisztára mosni a valódi elkövetőket az egy éves nyomozás lezárultával.

Izraeli gyártmányú levegő-levegő rakétával lőhették le a lezuhant MH-17-est

Öreg repülési biztonsági szakértők egy csoportjának jelentése a tavaly Ukrajnában katasztrófát szenvedett malajziai MH-17-es járatról azt állítja, hogy a Boeing repülőgépet egy izraeli Python légiharc rakétával lőhették le.

Az Albert Naryshkin (más néven albert_lex) privát LiveJournal oldalán kiszivárgott jelentés múlt hét kedden széleskörű vitát váltott ki a közösségi médiában Oroszországban.

http://albert-lex.livejournal.com/68374.html

A vizsgálati jelentés szerzői kiszámították a rakéta lehetséges robbanási kiindulási pontját, amely eltalálta az utasszállító repülőgépet, és a becsapódó elemek hozzávetőleges számát és súlyát, amelyek viszont meghatározzák a fegyver feltételezett típusát és gyártóját.

A Malajziai Légitársaság Boeing 777-200 MH-17-es repülőgépe úton volt Amszterdamból Kuala Lumpurba 2014 július 17-én, amikor Ukrajna területén lezuhant, közel Grabovo faluhoz, melynek során 283 fő utas, és 15 fős legénység vesztette életét a fedélzeten.

A repülőgép a levegőben esett szét, és az MH-17-es törmelékei mintegy 50 négyzetkilométeres területen szóródtak szét.

Az MH-17-es géptest külső látványa azt jelzi, hogy a "pilótafülke egyes darabjai meghatározott károkat szenvedtek lokalizált lyukak és felületi horpadások formájában, amelyek lövési becsapódásoknál jellemzőek kompakt és kemény tárgyak esetében," - a jelentés szerint, hangsúlyozva, hogy hasonló károk találhatók a pilótafülke belső oldalán is.

A jelentés külön kiemeli, hogy a géptest darabjain a lyukak körül jellemző hullám hatások figyelhetők meg, melyeket becsapódási hatások okoztak.


Néhány sérülést, bár nagyobbak és kevésbé csoportosak, a repülőgép bal oldali motorja közelében is találtak.

A károk jellege lehetővé teszi a forrás azonosítását, ami egy nagy robbanóerejű légvédelmi fegyver volt, állítja a jelentés.

Eltekintve a nagy lyukaktól, a repülőgép orrának és pilótafülkéjének törmelékein nagy számban találhatók szétszóródott mikro kráterek, melyek nagy sebességű por és apró törmelék becsapódásából származnak, például rakéta el nem égett hajtóanyagából és elemeiből, amit egy lökéshullám kísért a robbanásnál, mely a célhoz közel történt. Az MH-17-es esetében a pilótafülkénél.

A jelentés szabályként említi, hogy a modern légvédelmi fegyverek becsapódó elemeinek kezdősebessége 1500 és 2500 méter/másodperc között változik.


A szakértők összességében a pilótafülke öt darabján és az MH-17-es bal oldali részein mintegy 230 "harci kárból" származó lyukat és sérülést találtak.

Mindezt figyelembe véve a szakértők azt állítják, hogy a robbanás hatásának pontos zónáját nagy pontossággal meg lehetett állapítani.

A felrobbnat rakéta robbanófeje nagyon közel volt a pilótafülkéhez a bal oldalán, 0,8-1,6 méterre a pilótafülke ablakaitól, pontosan szemben a légijármű parancsnokának tolóablakával.

A lyukak mérete és jellege, melyeket a becsapódott elemek hagytak állítólag lehetővé teszi az adott esetben használt fegyver típusának meghatározását és azonosítását.

A szakértők által tanulmányozott 186 lyuk 86 százalékának mérete 6 és 13 milliméter között változik, és ezek közül a legtöbb 8 milliméteres maximális mérettel rendelkezik.

A szakértői csoport ebből a tényből következtetni tudott a robbanófej becsapódó elemeinek körülbelüli méretére. Ha a robbanófej kétféle robbanóelemmel lett volna felszerelve, akkor a lyukak többsége is két típusú lett volna, jegyzi meg a jelentés.

Az alkalmazott becsapódó elemek téglalap alakú tömbök voltak, melyek 8x8x6 milliméter méretűek, 0,5 milliméteres hibahatárral, valamint nagy valószínűséggel acélból készültek, és a becslések szerint a súlyuk 3 gramm. Ezeknek az elemeknek a száma összesen 2000 és 4000 között lehetett.

A becsapódó elemek teljes tömege 4,88 és 14,8 kilogramm közöttire becsülhető.


A jelentés cáfolja az oroszok érveit az Almaz-Antey katonai érintettségről, melyet az elején állítottak, hogy "bonyolult" alakú t-acél töredékek voltak, hasonlóak a Buk rakéta rendszerek robbanófejeinél használtakhoz, amit kinyertek az MH-17-es járat törmelékei közül.

Ugyanakkor a Buk rakéta dupla-t becsapódó eleme 8,1 gramm súlyú, ami több mint készer annyi, mint ami az MH-17-es testét lyukasztotta át. Így a jelentés szerint a Buk rakétarendszer hipotézis, amelynek köze lehetett a katasztrófához, "valószínűleg hibás."

A szakértői csoport 95 százalékos valószínűséggel becsülte meg a rakéta robbanófejének tömegét (robbanóanyag plusz a becsapódó elemek), amely lelőtte az MH-17-es járatot, és ami 10 és 40 kilogramm között lehetett.

Ez vezette el odáig a szakértőket, hogy pontosan meghatározzák a Malajziai Légitársaság MH-17-es járata esetében használt fegyver típusát.

A jelentés szerint a szovjet és orosz gyártmányú föld-levegő rakéta rendszerek erősebb robbanófejeket használnak, mint a megállapított maximális 40 kilogramm az MH-17-es esetében.

Sőt, a szovjet és orosz gyártmányú levegő-levegő rakéták, melyek hasonlóan 10-40 kilogrammos robbanófejjel rendelkeznek, másfajta becsapódó elemeket használnak a robbanófejben - nyilván nem ez a helyzet az MH-17-es esetében.

Sokféle létező külföldi levegő-levegő rakéta van megfelelő robbanófej jellemzőkkel, mégis hiányoznak belőlük az MH-17-es ellen használt fizikai elemek, amely megakadályozta a szakértőket a használt fegyver pontos típusának meghatározásában.

A támadás körülményei és feltételei azonban lehetővé tették a szakértők számára, hogy bizonyos feltételezésekkel éljenek.


A rakéta, mellyel megtámadták az MH-17-est, egy passzív radarvezérléses fejjel rendelkezett, ami megmagyarázza, hogy a rakéta miért robbant fel olyan közel a pilótafülkéhez. A radar számára átlátszó orrkúp alatt a Boeing 777-200 típusú repülőgép egy légtérellenőrző radarral rendelkezik, mely repülés közben működésben van, így a rakéta valószínűleg erre a radarra állt rá, mint célpontra.

Eltekintve egy radarvezérléses fejtől, a rakéta fel lehetett szerelve egy fejlett, mátrix típusú, képalkotó IR keresővel, amely lehetővé teszi a rakéta számára, hogy meghatározza a cél méretét és típusát, és kiválassza a támadás legfontosabb elemét. Egy hatalmas Boeing repülőgép esetében ez a pilótafülke.

A rakétatámadás szimulációja bebizonyította, hogy az ilyen fajta irányítással rendelkező rakéták úgy döntenek, hogy egy nagy utasszállító repülőgépnek az első részét támadják.

Jelenleg négy fajta levegő-levegő rakétára illik rá a szakértők leírása, nevezetesen a francia Magis-2-re, az izraeli Shafrir-ra, az amerikai AIM-9-re, és az izraeli Python-ra - mindegyik rövid hatótávolságú.

Az első hármat már törölték a listáról különböző okok, köztük a robbanófej fajtája, vagy az irányító rendszer műszaki jellemzői miatt. A Python megérdemelt egy közelebbi pillantást.

A Python egy mátrix-képalkotó IR keresővel van felszerelve. Ez lehetővé teszi a viszonylag alacsony teljesítményű robbanófejet, hogy hatékonyan legyen használható nagy repülőgépek ellen. A robbanófejet egy készlet becsapódó elemmel fegyverezték fel. Még ennél is fontosabb, hogy néhány nyílt katonai forrás arra utal, hogy a 2000-es évek elején számos Szu-25-ös támadó harci repülőgépet újítottak fel úgy, hogy alkalmas legyen negyedik és ötödik generációs Python rakéta használatára, amelyek nagyon hasonlítanak a Szu-25-ös szabványos R-60 levegő-levegő rakétára.


A LiveJournal-on nem hivatalosan kiszivárgott jelentés egy újabb, a sok más, nem hivatalosan bemutatott jelentés között, melyek az elmúlt egy évben kerültek napvilágra 2014 július 17-e óta.

A Holland Biztonsági Hivatal, amely nemzetközi vizsgálatot javasol a tragédia okainak kiderítésére, hivatalosan októberben hozza nyilvánosságra jelentését.

http://www.rt.com/news/310039-mh17-israeli-missile-version/

Volt egy második gép is? Új felvételek mutatják az MH-17-es becsapódásának helyszínét percekkel a Boeing lelövése után.

A News Corp Ausztrália egy korábban ismeretlen videót kapott, melyet állítólag percekkel a Malajziai Légitársaság MH-17-es járatának lezuhanása után készítettek Ukrajnában egy évvel ezelőtt. A felvétel idézett átirata szerint az emberek arról beszéltek, hogy egy harci gép lőtte le a Boeing-et.

A négy perces részlet, melyet a News Corp Ausztrália hozott nyilvánosságra állítólag egy 17 perces hosszabb videó kivonata, amelyet állítólag közvetlenül a Boeing MH-17-es lezuhanását követően rögzítettek. A felvétel lázadó harcosokat mutat, akik a helyszínre érkeztek, első ránézésre azért, hogy a dolgokat ellenőrzés alatt tartsák. A parancsnokuk hallhatóan kiadja az utasítást, hogy tisztítsák meg a területet a civilektől és a bámészkodóktól, és hogy keressék meg a fekete dobozokat.


A videón egy férfi hangja hallható, akiről úgy gondolják, hogy a lázadók parancsnoka lehetett, aki egy sor telefonhívást kapott más lázadó harcosoktól különböző helyszínekről, ahol a törmelékek lezuhantak. Hallható, amikor a férfi azt mondja: "Mi van? Van egy másik gép?" - és megparancsolja az embereinek, hogy "kerítsék körbe a területet, és tartsák távol a civileket."

A négy perces felvételt a News.com.au hozta nyilvánosságra, melyet a hosszabb, 17 perces videó átirata is követett, mely felvétel eddig még nem került napvilágra.

A szöveg a lázadók parancsnokát idézi, amint azt mondja, hogy a "Szuhoj (vadászgép) lőtte le a gépet, és mi lőttük le a Szuhojt."

A 17 perces videó átirata: http://www.news.com.au/national/full-transcript-russian-backed-rebels-ransack-the-wreckage-of-mh17-in-shocking-17-minute-video/story-e6frfkp9-1227444629703

Később a férfit idézi, aki azt mondja, hogy "két gépet lőttek le", miközben a háttérben egy hang azt mondja, hogy "a harci gép lőtte ezt le (MH-17 Boeing), és a mi embereink lőtték le a harci gépet. Úgy döntöttek (ukránok), hogy ezt teszik, hogy úgy tűnjön, mintha mi lőttük volna le."

Az átirat szerint "kettő-öt ejtőernyős" volt, akik Grabovo falu közelében értek földet. Közöttük volt egy pilóta, aki "Rassypnoe körül kószált", és egy parancsnok, aki utasításokat adott az embereinek, hogy menjenek, és vigyék onnan azonnal.

Az egyik lázadó is csodálkozott, hogy kik és miért adtak engedélyt a Boeing-nek, hogy átrepüljön a háborús zónán.

A négy perces videó a lázadókat mutatja, ahogy a törmelékek között a fekete dobozt keresik, és megtalálják az egyiket, valamint az utasok személyi azonosító dokumentumait, amelyeket szintén filmre vettek.

http://www.rt.com/news/310082-mh17-video-another-aircraft/
Név

3D nyomtató,50,432 Hz,1,51-es körzet,36,52-es körzet,1,5d,1,5G,1,6 órás munkanap,2,911,24,Aaron Swartz,1,Ábrahám,2,acél,5,adattárolás,11,adósság,21,Afganisztán,27,Afrika,137,agy,345,agykontroll,28,ájulás,1,Akasa-krónika,4,akkumulátor,89,alagút,1,alakváltó,1,alapjövedelem,24,Alaszka,26,Albánia,1,albínó,1,Alekszej Navalnij,3,Alex Jones,22,alga,3,Algéria,3,aligátor,1,alkímia,4,alkohol,7,állati tudatosság,42,állatvilág,597,allergia,14,álmatlanság,3,álom,55,alumínium,7,alvás,60,alvási paralízis,2,Amazonas,8,Amerika,1505,aminosav,1,amputáció,1,anarchia,1,Andrew Basiago,8,Anglia,463,angyal,11,animációs film,7,Anonymous,5,Antarktisz,92,antenna,1,antianyag,4,antibiotikum,9,antigravitáció,30,Antikrisztus,5,antioxidáns,1,Antonio Urzi,2,Anunnaki,25,anyagtudomány,97,anyaméh,3,anyatej,1,Apollo,7,arany,134,aranymetszés,2,árapály,3,arcfelismerés,8,arcolvasás,1,arcvakság,1,Argentína,35,Arisztotelész,1,árja faj,2,arkhónok,1,árnyékember,3,árnyember,3,árvíz,14,Asgardia,1,ASMR,1,ásvány,9,Asszíria,3,aszteroida,61,asztma,1,asztráltest,21,asztrológia,7,ateizmus,1,Atlantisz,39,átok,5,atombomba,95,atomenergia,83,atomok,6,átverés,1,aura,11,Ausztrália,197,Ausztria,30,autizmus,18,autó,36,autokrácia,1,avarok,2,azbeszt,1,Azerbajdzsán,3,Aztékok,29,Ázsia,48,Bábel tornya,2,babona,3,Bahama-szigetek,1,Bahrein,2,Bajkál-tó,1,baktérium,49,baleset,34,Balti-tenger,1,balzsamozás,1,Banglades,1,Bankrendszer,296,bányászat,36,barlang,41,barlangfestmény,7,barlangrajz,6,bázisugrás,1,Belgium,27,Belize,3,belső hang,7,Benedek pápa,27,bennszülött,1,bénulás,2,Bermuda-háromszög,6,beszéd,10,betegség,676,beton,1,Bhután,3,Biblia,96,Bilderberg,13,Bill Gates,19,bilokáció,1,biofegyver,1,biofoton,10,biogáz,2,biokerámia,1,biológia,2,biológiai fegyver,5,biológiai kor,2,biológiai memória,2,biológiai ritmus,5,bioprinter,2,biorobot,10,bioüzemanyag,9,blossom goodchild,6,Bob Dean,4,Bob Lazar,12,boldogság,25,Bolívia,22,bolygómérnökség,8,bor,3,Bosznia-Hercegovina,3,boszorkányság,10,Botswana,3,böjtölés,11,bölcsek köve,1,bőr,19,bőrszín,3,Brazília,83,Brbados,1,BRICS nemzetek,35,bronzkor,1,Buddha,18,buddhizmus,18,Bulgária,9,bunker,4,bűnözés,1,cannabis,83,Carl Sagan,17,Carrie Fisher,1,cenzúra,2,Ceres,1,cetfélék,1,Charlie Chaplin,1,chemtrail,14,Chile,37,chip,1,CIA,151,Ciprus,5,Costa Rica,7,cukor,20,cukorbetegség,20,csakra,7,család,1,családfakutatás,1,csapadék,2,Csecsenföld,2,Csehország,11,csend,1,Csernobil,8,csillagászat,286,csillagkapu,3,csillagkép,6,Csillaggyermek,3,csoda,8,csont,4,csontritkulás,2,Dagesztán,2,Dalai láma,12,Dánia,44,DARPA,18,Darwin,11,David Icke,12,David Wilcock,26,deepfake,6,déjà vu,1,Dél-Afrika,36,Dél-Amerika,1,Dél-Korea,42,demokrácia,7,démon,10,depresszió,30,diagnosztizálás,2,digitális pénz,78,digitális társadalom,12,diktátor,8,diktatúra,18,dimenziók,64,Dimitrij Medvegyev,2,dinoszauruszok,33,DNS,327,dogonok,1,dohányzás,18,dokumentumfilm,1089,dolmen,1,Donald Trump,121,döntés,2,drágakő,9,drón,63,druidák,1,dűne,1,Dzsibuti,2,dzsinn,1,Ebola,3,ébredés,3,Eckhart Tolle,5,Ecuador,23,édesítőszer,1,Edgar Mitchell,12,Edison,6,Edward Snowden,13,Egely György,6,egészség,794,éghajlat,174,ego,1,egyedüllét,3,Egyesült Arab Emírségek,16,Egyiptom,283,Einstein,85,ékírás,6,Eldorádó,1,elektromos áram,103,elektromos autó,143,elektromos hajó,4,elektromos impulzus,3,elektromos kerékpár,6,elektromos közlekedés,20,elektromos motor,14,elektromos repülőgép,6,elektromos roller,1,elektromos út,1,elektromos vonat,9,elektroszmog,44,élelmiszer,210,élet a halál után,159,életcél,7,elhízás,4,elme,2,elme kontroll,75,elmezavar,5,Elon Musk,55,élővilág,57,előző élet,15,elveszett nyelv,5,ember állat hibrid,5,ember idegen hibrid,29,emberáldozat,10,emberi faj,6,emberi jogok,3,emberi nyelv,38,emberi öngyulladás,2,emberi rekord,5,emberiség,216,emberkereskedelem,2,emlékezet,60,empátia,15,Enceladus,1,energia,113,energiafegyver,7,ENSZ,82,enzim,1,epilepszia,4,építészet,424,erdő,4,erdősítés,22,erdőtűz,3,ereklye,2,Erich Von Däniken,3,erkölcs,1,érrendszer,5,érzékelés,28,érzelmek,161,érzéstelenítés,1,Erzsébet királynő,5,ESA,37,esküvői ruha,1,esőerdő,20,Észak-Korea,35,északi fény,2,Északi-sark,16,Észtország,10,étel,194,Etiópia,14,Etruszkok,3,Eurázsia,6,Európa,285,Európai Űrügynökség,7,eurózóna,7,eutanázia,1,evolúció,112,évszakok,2,exobolygó,38,extrém időjárás,84,ezüst,7,fa,82,Facebook,4,fájdalom,33,fakír,1,FBI,53,FED,42,fegyver,39,fehér lyuk,1,fehérje,6,Fehéroroszország,6,fejlődés,330,fekete lyuk,52,feldolgozott étel,22,félelem,116,felemelkedés,1,fém,28,feminizmus,1,fenntartható gazdaság,16,fény,129,fényevés,1,fénygömb,5,fényjelenség,5,fénysebesség,19,fényterápia,10,fénytest,11,féregjárat,8,Ferenc Pápa,43,ferrofluid,1,fertőzés,2,fiatalság elixírje,17,film,358,filozófia,5,Finnország,37,fizika,104,fluorid,4,fóbia,5,fog,3,fogamzásgátló,1,fogyás,1,fokhagyma,2,folyadékmembrán,1,fosszília,4,fosszilis tüzelőanyag,39,fotó,74,foton,12,fotoszintézis,2,Föld,659,föld alatti város,10,földalatti bázis,44,földalatti tó,1,földcsuszamlás,3,földgáz,11,földönkívüliek,783,földrengés,95,Fönícia,1,Franciaország,200,frekvencia,34,frigyláda,1,furcsa hangok világszerte,24,fúzió,2,fúziós reaktor,26,függőség,11,Fülöp-szigetek,16,gabonakör,25,galaktikus föderáció,53,galaxis,75,gáz,22,genetika,238,génmanipuláció,19,génszerkesztés,4,geoglifa,10,George Orwell,2,geotermikus energia,4,gerinc,4,Ghána,3,giroszkóp,1,Gladio,1,gleccser,20,glifozát,5,Globális Fedezeti Számlák,2,globális felmelegedés,145,globális lehűlés,67,GMO,27,gnoszticizmus,1,gomba,28,gondolatátvitel,1,gondolatolvasás,15,gondolkodás,1,gonosz,15,gömbvillám,4,Görögország,67,grafén,11,gravitáció,39,gravitációs hullám,8,Grönland,19,Grúzia,2,Guatemala,17,Günther Wiechmann,1,gyémánt,20,gyermekfejlődés,255,gyermekmunka,2,gyógyítás,346,gyógynövény,86,gyógyszeripar,156,gyulladás,1,gyulladáscsökkentő,5,HAARP,19,háború,469,hacker,5,hadi fejlesztés,95,haj,5,hajó,2,hajóroncs,29,hajszín,4,halak,2,halál,117,halálközeli élmény,48,halhatatlanság,14,hallás,15,Halley -üstökös,1,hallucináció,16,hang,56,hangszer,1,hangterápia,6,harcművészet,11,harmadik szem,10,hatodik érzék,6,Hawaii,31,házasság,1,hazugság,4,hibernálás,8,hibrid faj,7,hidegháború,32,hidrogén,14,hidroponika,1,hieroglifa,12,higany,3,Himalája,9,hipnózis,11,hírek,1712,hírszerzés,3,hit,18,Hold,268,holdbázis,24,holdfogyatkozás,5,holdjáró,16,Hollandia,81,holografikus univerzum,29,hologram,15,Holt-tenger,4,homeopátia,1,Honduras,6,Hongkong,5,hormon,15,horpaszizom,1,Horvátország,12,humor,3,hunok,6,húrelmélet,4,hurrikán,7,húsevés,11,Húsvét-sziget,5,hüllő,21,Hüperborea,1,idegen elrablás,86,idegen lény,404,idegen technológia,302,idegsejt,10,idézet,3,idő,54,időgép,18,időhurok,1,időjárás,85,időjárás módosítás,52,időjárási fegyver,15,időkapszula,5,időkristály,1,időszámítás,2,időutazás,59,igazságszérum,1,III. Richárd,1,iker,2,ikerláng,3,ikrek,1,illat,12,illóolaj,6,illúzió,10,immunrendszer,46,immunterápia,1,implantátum,25,India,189,indián,16,indigó gyerekek,11,Indonézia,38,influenza,4,információ,11,ingyen energia,101,Inkák,17,inkarnáció,2,intelligencia,55,internet,71,intuíció,7,invázió,1,ionhajtómű,4,Irak,87,Iraki Kurdisztán,2,Irán,125,írás,7,irídium,1,Írország,20,iskola,62,ISON üstökös,1,ISS,58,Isten,172,Iszlám,7,ital,2,ITCCS,7,Izland,26,ízlelés,1,izom,1,Izrael,160,James Tyberonn,1,Japán,270,járvány,356,játék,6,jég,63,jéghegy,1,jégkorszak,22,Jemen,10,Jézus,60,jezsuita,1,jód,1,Joe Biden,32,jóga,5,jógi,2,Jordánia,15,jóslat,50,jövőbelátás,42,Jugoszlávia,2,Jupiter,37,kalóz,1,Kambodzsa,10,Kamerun,2,Kanada,129,Kanári-szigetek,3,kannibalizmus,1,káosz,2,kapcsolat,37,kapitalizmus,1,karma,8,karmikus kapcsolat,3,Kasmír,1,Katar,8,katonai technológia,123,kávé,1,Kazahsztán,6,Kazárok,1,Kelták,4,kémkedés,16,kemoterápia,6,kender,77,Kenya,10,kerámia,2,Kereszténység,92,Keshe Alapítvány,5,KGB,8,kiberháború,8,kibernetika,2,kiborg,4,kihalt faj,68,kiméra,3,Kína,630,kincs,16,kiropraktika,1,kísérlet,40,kísértet,12,kiterjesztett valóság,4,klímaváltozás,44,klónozás,21,kobold,1,Kobra,35,Kolumbia,32,kommunikáció,104,kondenzátor,1,Kongó,2,konkréció,1,koponya módosítás,1,korall,8,Koszovó,2,kőkör,1,könyv,618,környezetszennyezés,242,környezetvédelem,200,Közép-Amerika,4,középkor,2,közlekedés,268,közösség,4,kráter,11,kreativitás,10,kreditrendszer,1,Kréta,1,Krím,4,kriogenika,1,kriptid,1,kriptovaluta,45,kristály,37,kristály gyerekek,9,kristálykoponya,6,kromoszóma,9,Kuba,9,kultúra,26,Kung-fu,1,kungfu,1,kutatás,79,Kuvait,8,kvantumfizika,161,kvazár,2,labirintus,2,Laosz,3,lapos Föld,4,látás,51,láthatatlanság,4,látomás,5,Laura Eisenhower,13,láva,3,láz,1,lebegésterápia,1,LED,8,léggömb,4,léghajó,6,légkör,25,légzés,13,lélek,123,lélekcsoport,2,lélektárs,1,lélekvándorlás,12,lelki fejlődés,421,Lemúria,3,Lengyelország,57,létezés,8,Lettország,1,levegő,69,levitáció,7,lézer,54,Li-Fi,1,Libanon,13,Líbia,22,lítium,1,Litvánia,1,Livánia,1,Lukács Béla,1,Luxemburg,5,Madagaszkár,1,madár,23,magány,13,mágia,8,mágnes,2,mágneses mező,82,mágneses portál,1,mágus,1,Magyarország,174,magyarság eredete,9,Maja leletek,50,maja naptár,5,májbetegség,2,majom,1,Malajzia,12,Mali,1,Málta,5,mamut,10,Mandela effektus,4,manipuláció,12,manó,1,Marokkó,3,Mars,216,Mars Curiosity,21,Marshall-szigetek,2,marsjáró,19,masszázs,1,matematika,18,mátrix,10,Matthew Ward,4,Mauritánia,1,Mauritius,3,meddőség,1,média,75,meditáció,131,médium,4,megalit,37,megfigyelés,40,megnyúlt koponyák,20,megtermékenyítés,7,megújuló energia,161,megvilágosodás,15,méhek,12,memória,63,menedék,2,mentális betegség,42,mennyország,57,méregtelenítés,7,mérés,3,mérgezés,35,Merkúr,14,messiás,2,mesterséges anyaméh,2,mesterséges intelligencia,228,metaanyag,2,meteor,67,meteor Kuba,2,meteor oroszországban,5,Mexikó,143,mezoamerika,8,Mezopotámia,12,Mianmar,2,mike quinsey,10,mikroba,3,mikrohullám,4,Minósz,1,mitológia,4,mítosz,6,mkultra,17,Mongólia,4,Monsanto,27,Mooji,10,morgellon,2,multiverzum,26,múmia,92,munka,30,mutáció,12,műanyag,95,műhold,97,műtét,5,művészet,208,nagylábú,7,Namíbia,1,nanotechnológia,38,Nap,255,napciklus,6,napelem,53,napenergia,164,napfény,106,napfogyatkozás,11,napfolt,11,napkitörés,10,Naprendszer,201,napszél,19,naptár,1,NASA,393,NATO,65,Nazca-kultúra,2,Nazca-vonalak,15,Nefilim,5,nehézfém,6,Neil Keenan,3,nemesfém,13,Németország,348,nemiség,3,Nepál,8,Neptunusz,13,népvándorlás,5,NESARA,3,neuron,5,neutrínó,1,nevetés,2,Niels Bohr,1,Nigéria,10,Nissan,1,nitrogén,1,Norvégia,50,Nostradamus,11,növények,276,növényvédőszer,41,NSA,28,nukleáris energia,58,nullponti energia,1,nyersétel,14,nyomtató,3,Obama,51,obeliszk,1,obszervatórium,5,óceán,86,okkultizmus,5,okostelefon,41,oktatás,64,olaj,62,olajfüggőség,31,Olaszország,196,Olmékok,5,oltás,178,Omán,3,omniverzum,1,online tv,5,OPPT,4,optikai csalódás,1,orákulum,1,organikus,1,orgon energia,3,óriások,27,Orionidák,1,Oroszország,751,oxigén terápia,1,ózonréteg,5,önbecsülés,3,önellátás,1,önismeret,317,önkényuralom,2,önvezető autó,32,önvezető motor,1,őrangyal,1,ördög,8,ördögűzés,8,öregedés,66,Örményország,5,örök élet,9,örök fiatalság,20,öröklés,1,öröklődés,31,ősi civilizációk,448,ősi gyógyítók,5,ősi szöveg,71,ősi technológia,189,ősi viselet,2,őslakos,20,ősrobbanás,22,őssejt,23,összeesküvés-elmélet,1,ötvözet,1,özönvíz,8,Pakisztán,16,Palesztina,26,Panama,5,Pangea,1,pánpszichizmus,3,pánspermia,2,papír,6,Pápua Új-Guinea,6,paradoxon,1,Paraguay,1,paranormális,111,parazita,1,pareidolia,1,párhuzamos univerzum,34,Paul T. Hellyer,4,Pentagon,78,pénz,419,permafroszt,1,Peru,95,perzsák,2,Phobos,3,pihenés,1,piramis,123,platina,4,plazma,10,Plejádok,4,Plútó,3,pokol,10,polgárháború,2,Polinézia,3,politika,2,poltergeist,3,pólusváltás,14,Popper Péter,1,porördög,1,portál,1,Portugália,23,prekogníció,4,prófécia,32,propaganda,10,protézis,1,Proxima Centauri,2,pszichiátria,8,pszichikai erő,14,pszichokinézis,7,pszichológia,67,Puerto Rico,10,pulzár,1,rabszolgaság,9,radioaktív,10,rákbetegség,158,rakéta,1,reaktor,2,régészet,935,reiki,1,reinkarnáció,35,rejtélyek,685,rémálom,1,rendőrállam,75,replikátor,1,reptilián,17,repülés,222,repülő autó,6,repülő humanoid,2,rezgés,18,robot,28,robotok,151,ródium,1,Római Birodalom,81,Románia,18,Roswell,39,rovarok,3,rovarölő,8,rovásírás,4,röntgenlátás,1,Rudolf Steiner,1,Rúmí,1,rúnaírás,2,Rupert Sheldrake,1,Russell Brand,1,ruténium,1,Sabrina Pasterski,1,Salamon király,2,Salvador,3,sámánok,10,sárkányok,2,sarki fény,12,Sátán,16,sav,1,schumnann frekvencia,6,sci-fi,216,sellő,7,shaolin,1,sheldan nidle,13,shelley young,1,Shogun Amona,1,sírkamrák,8,sivatag,48,Skandinávia,1,skizofrénia,3,Skócia,21,smaragd,1,só,21,sors,2,sótalanítás,9,sötét anyag,17,sötét energia,4,Spanyolország,107,spiritualitás,372,sport,39,Srí Lanka,3,Star Trek,13,Star Wars,8,Stephen Bassett,5,Stephen Hawking,16,Steve Quayle,1,Stonehenge,12,stressz,44,sugárzás,58,sumérok,14,suttogás,1,suzanne lie,2,Svájc,59,Svédország,67,szabad akarat,7,szabadkőműves,1,szabadság,8,szag,12,szaglás,4,számítástechnika,175,számmisztika,1,szamuráj,2,szaporodás,6,szarkofág,12,Szaturnusz,33,Szaúd-Arábia,69,szavak,1,szegénység,14,szekta,5,Szelei Magdolna,6,szélenergia,61,szellem,11,szellemek,86,szellemváros,1,szem,58,szembetegség,25,személyiség,1,személyiségteszt,9,személyiségzavar,1,szén,1,szén-dioxid,18,szent geometria,1,Szerbia,12,szerelem,12,szeretet,58,szerotonin,1,szertartás,2,szerv implantátum,9,szerzetes,1,szfinx,10,sziámi iker,1,sziámi ikrek,2,Szibéria,56,Szicília,3,sziget,4,sziklarajz,11,szimbiózis,1,Szingapúr,25,szinkronicitás,5,színlátás,2,színpszichológia,2,színterápia,2,szintetikus üzemanyag,11,Szíria,187,szív,56,szkíták,9,Szlovákia,3,Szlovénia,4,szoftver,2,Szomália,2,szorongás,17,Szovjetunió,88,szökőár,12,Szudán,7,szuperkontinens,10,szupernóva,6,szülés,10,születés,41,Tádzsikisztán,1,Tajvan,17,találmány,42,táltos,1,tanítások,38,tanulás,57,Tanzánia,3,táplálkozás,97,tarot,1,társadalom,146,távolbalátás,31,technológia,1328,tej,5,tektonikus lemez,4,telekinézis,4,telepátia,49,teleportálás,15,teleszkóp,37,telomer,9,temetkezés,2,tengeralattjáró,24,tengervíz,244,teremtés,42,terhesség,4,téridő,19,térkép,6,térmeghajtás,2,természet,462,természetfeletti,59,természetvédelem,61,terraformálás,1,terrorcsoport,12,tervezett elavulás,2,Tesla,97,testbeszéd,1,testelhagyás,6,testen kívüli élmény,19,testhőmérséklet,4,testmódosítás,4,testmozgás,12,testsúly,1,tetoválás,6,Thaiföld,20,Tibet,22,Timbuktu,1,Titán,1,titkos tanítások,2,titkos társaságok,265,titkos űrprogram,134,tó,1,tobozmirigy,9,Toltékok,2,Tonga,1,torinói lepel,2,tornádó,9,torpedó,1,tömegmédia,65,Törökország,121,történelem,1174,törzs,1,transzhumanizmus,9,transzplantáció,1,Trianon,4,tudat,114,tudatalatti,79,tudatmódosítás,20,tudatos álom,28,tudatosság,782,tudomány,1198,túlnépesedés,9,túlvilág,144,Tunézia,1,tüdőbetegség,20,tündérek,1,Türkmenisztán,2,tűz,5,tűzönjárás,1,ufo,885,UFO felfedés,102,UFO vadászok,7,ufo-afrika,4,ufo-amerika,399,ufo-ausztrália,7,ufo-ázsia,29,ufo-budapest,1,ufo-cikkek,2,ufo-egyéb,20,ufo-európa,113,ufo-fotók,9,ufo-magyar,6,ufo-oroszország,20,Uganda,1,új,10860,új pénzügyi rendszer,174,Új-Zéland,37,újrahasznosítás,65,Ukrajna,87,ultrahang,9,Univerzum,253,Uránusz,11,Uri Geller,1,Uriel,1,Uruguay,5,uso,9,utazás,7,űrállomás,43,űrbányászat,3,Üreges Föld,28,űrfegyver,5,űrháború,12,űrhaderő,2,űrkutatás,660,űrlift,2,űrsikló,2,űrszemét,10,űrtechnológia,234,űrutazás,163,űrverseny,10,üstökös,20,üveg,14,üzenetek,63,vakcina,180,vakság,4,választás,2,Valiant Thor,1,vallás,258,valóság,46,vámpír,4,Vatikán,95,vécé,1,vécépapír,2,vegetáriánus,12,végítélet,3,Végjáték,26,végtelen,1,vegyi anyag,68,vegyi fegyver,13,véletlen,1,Venezuela,43,Vénusz,29,vér,41,vércsoport,5,vertikális gazdálkodás,2,veszélyeztetett faj,7,vezeték nélküli áram,2,videó,9660,videojáték,17,Vietnam,18,viking,16,Világgazdasági Fórum,11,világítás,1,világkormány,2,világvége,15,villám,28,virtuális valóság,14,vírus,241,vitamin,20,víz,368,vízenergia,13,vízesés,1,víznyelő,13,Vlagyimir Putyin,26,vonat,9,vulkán,11,vulkánkitörés,87,Wi-Fi,16,WikiLeaks,33,x-akták,21,zaj,5,Zambia,1,zene,60,zeneipar,4,Zimbabwe,4,Zsidóság,24,
ltr
item
Új Világtudat | Az Élet Más Szemmel: Izraeli gyártmányú rakéta csapódott az MH-17-es malajziai járatba - Helyszínen készült videó megerősített egy másik repülőgépet
Izraeli gyártmányú rakéta csapódott az MH-17-es malajziai járatba - Helyszínen készült videó megerősített egy másik repülőgépet
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEj05MPz4va3yb8GoYqRb3_FERJwSHQ27eIvxKbJ1j3EPqjxEffDRdkYB9bUbt7PgOBagq39antFCCHhXA7nJ-8NSbptZoSNqfIfHLolW3CWBu46ZzbYo_qm-8SH-YLlWVX8ilVKD-HjrRXS/s640/mh-17-malajziai+l%25C3%25A9git%25C3%25A1rsas%25C3%25A1g+boeing+777-200+lel%25C3%25B6v%25C3%25A9s+izraeli+rak%25C3%25A9ta+szu-25+szuhoj+ukrajna+oroszorsz%25C3%25A1g+vizsg%25C3%25A1lat+robban%25C3%25B3fej+robban%25C3%25A1s-2015-%25C3%25BAj+vil%25C3%25A1gtudat.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEj05MPz4va3yb8GoYqRb3_FERJwSHQ27eIvxKbJ1j3EPqjxEffDRdkYB9bUbt7PgOBagq39antFCCHhXA7nJ-8NSbptZoSNqfIfHLolW3CWBu46ZzbYo_qm-8SH-YLlWVX8ilVKD-HjrRXS/s72-c/mh-17-malajziai+l%25C3%25A9git%25C3%25A1rsas%25C3%25A1g+boeing+777-200+lel%25C3%25B6v%25C3%25A9s+izraeli+rak%25C3%25A9ta+szu-25+szuhoj+ukrajna+oroszorsz%25C3%25A1g+vizsg%25C3%25A1lat+robban%25C3%25B3fej+robban%25C3%25A1s-2015-%25C3%25BAj+vil%25C3%25A1gtudat.jpg
Új Világtudat | Az Élet Más Szemmel
https://ujvilagtudat.blogspot.com/2015/07/izraeli-gyartmanyu-raketa-csapodott-az.html
https://ujvilagtudat.blogspot.com/
https://ujvilagtudat.blogspot.com/
https://ujvilagtudat.blogspot.com/2015/07/izraeli-gyartmanyu-raketa-csapodott-az.html
true
6773355663696938213
UTF-8
Loaded All Posts Nincs ilyen bejegyzés MEGNÉZEM Tovább Válasz Válasz elvetése Törlés By Kezdőlap OLDALAK BEJEGYZÉSEK Mindet megnézem TOVÁBBI CIKKEK CÍMKE ARCHÍV KERESÉS MINDEN BEJEGYZÉS Nincs ilyen bejegyzés Vissza a kezdőlapra Vasárnap Hétfő Kedd Szerda Csütörtök Péntek Szombat Vas Hét Ke Sze Csüt Pén Szo Január Február Marcius Aprilis Május Június Július Augusztus Szeptember Október November December Jan Feb Már Ápr Máj Jún Júl Aug Szep Okt Nov Dec éppen most 1 perce $$1$$ perce 1 órával ezelőtt $$1$$ órával ezelőtt Tegnap $$1$$ nappal ezelőtt $$1$$ héttel ezelőtt több mint 5 hete Követők Követés THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy