A spirituális út 5 buktatója

Eldönteni, hogy a spirituális utat követjük könnyű, de nehéz lehet az elkötelezettségünk szerint élni. A baj első jelére könnyen el tudju...


Eldönteni, hogy a spirituális utat követjük könnyű, de nehéz lehet az elkötelezettségünk szerint élni. A baj első jelére könnyen el tudjuk hagyni ezt az utat egy olyan életmód kedvéért, amely nem jelent akkora kihívást, de ha így teszünk, akkor lemaradunk mindazon hihetetlen dolgokról, amit ez az út tartogat számunkra.

Ki fogjuk hagyni a szellemi fejlődés csodáját mely vele jár, és végül rájövünk, hogy rossz irányba fordultunk. Lehet, hogy megpróbáljuk életünk hajóját egy pozitívabb irányba kormányozni, de mi lett volna, ha sokkal tovább megyünk azon az úton, ha nem állunk meg az első helyen.

Szeretnék bemutatni öt dolgot, ami elterelhet bennünket erről az útról, így tudhatjuk, hogy mi vár ránk, és mi az, ami megsebezhet.

Az átlagos lelki keresőnek napjainkban igen szorgalmasnak kell lennie, mert mindenféle zavaró dolog van, amely megállíthatja a haladásunkat, ha hagyjuk. Most mindennél jobb alkalom kínálkozik arra, hogy növeljük elkötelezettségünket, és megtudjuk, milyen messzire mehetünk, de van néhány dolog, melyek itt felsorolásra kerülnek, és amelyek megállíthatnak bennünket, de ezeken kívül lehet bármi más.

Fáradtság, lustaság, önelégültség

Ez a három tulajdonság azáltal állíthatja meg a haladásunkat, hogy megállásra, pihenésre, és az ego vezérelte énünkön való több gondolkodásra ösztönöz az utunk során. Ha engedünk a fáradtságnak, az elveheti az ihletünket, és arra biztat, hogy ne tegyünk többet, mint hogy üljünk a kanapén, mértéktelenül nézzük a kedvenc tévéműsorainkat, és így általában képtelenek leszünk bármit is megtenni.

A lustaság a fáradtsággal jár, mert arra ösztönöz bennünket, hogy hosszú ideig improduktívak legyünk.

Az önelégültség a hab a torta tetején, mely arra bátorít bennünket, hogy ne törődjünk azzal, hogy nem csinálunk semmit. Az önelégültséget ösztönözheti a hosszú ideig tartó hanyag lustaság, és ha fel tudjuk ismerni, és próbáljuk leküzdeni a fáradtságot, amint elkezd hatni ránk, akkor mindhárom tulajdonságot távol tudjuk tartani magunktól, és képesek leszünk folytatni a belső munkát.

Nehézség

Gyakorlatilag minden spirituális forrástól azt halljuk, hogy végtelenek vagyunk, és ha szeretet van a szívünkben, és kitartunk a baj idején, akkor nincs semmi, amit ne tudnánk megtenni. Ez magában foglalja azt, hogy igyekszünk lépést tartani lelki gyakorlatokkal (meditáció, imádság, stb.), de könnyen meggyőzhetjük magunkat, hogy lépést tartani velük túl nehéz.

Ha meggyőzzük magunkat, hogy nem tudunk állandóan lépést tartani, természetesen félre fogjuk tenni őket, és addig nem fogunk foglalkozni velük, amíg újra meg nem találjuk a motivációt, adva nekik egy újabb esélyt. Megismételve: ha nem álltunk volna le első alkalommal, akkor sokkal több haladást értünk volna el, mire újra készen állnánk arra, hogy ismét fogalkozzunk velük.

Ez segít megérteni a szeretet és kitartás szerepét a spirituális (és kreatív) úton, és az egyetlen alkalom, amikor kudarcot vallunk, amikor feladjuk. Egyikünk sincs kudarcra ítélve, amíg meg nem engedjük magunknak a bukást, és amikor a spiritualitásról van szó, ez lenne az utolsó dolog, amit szeretnénk. Ha komolyan gondoljuk tudatosságunk felemelését, akkor gyorsan megértjük, hogy mennyire fontos az elhivatottság, és nem leszünk hajlandóak feladni.

Lehet, hogy meg is lepjük magunkat azzal, hogy mennyi mindent vagyunk képesek elérni, ha folyamatosan haladunk, és mielőtt ezt tudnánk, minden nappal egyre magasabbra jutunk, mígnem ez a kisugárzásunk mindenki számára nyilvánvalóvá válik a környezetünkben.


Megfeledkezve a szeretetről

Korábban utaltunk a szeretetre, és sokan tapasztalatból elmondhatják, hogy a róla való megfeledkezés nehezebbé teheti az utat, különösen akkor, ha a kreativitás nagy szerepet játszik benne. Véleményem szerint nem lehet valódi kreativitásunk vagy spiritualitásunk szeretet nélkül, és a szeretet a nehéz időkben könnyebbé teszi a megtartását.

A szeretet ihletet ad számunkra a folytatáshoz, amikor a feszültségek felhalmozódnak, és nem érezzük magunkat felvilágosultnak vagy ihletettnek, de eltávolodva tőle elszakadunk a legnagyobb kreatív, spirituális és inspiráló forrástól. Az út sokkal könnyebb és értékesebb, amikor szeretetből haladunk rajta, nélküle az élet üresnek és sivárnak tűnhet.

Rengeteg spirituális tanító ösztönöz az ürességre, de a szeretet egy egyedülálló ürességet nyújt, ahol az elme üres, de a szív tele van inspirációval, kreativitással és hajlandósággal, hogy megküzdjön a legnagyobb kihívásokkal.

Lesz egy tiszta, nyitott, üres elménk, de összhangba kell kerülnünk a kreatív erővel, amely felelős létünkért, a bolygó létéért, és mindenért, amit létrehozunk. Mindez a szeretetből fakad, és ezt meg fogjuk érteni, amikor elvégeztük a legnehezebb belső munkát, amely hozzáférést enged a magasabb dimenziókhoz, ahol minden világosabb és csodálatosabb.

A domináns kultúra zavaró dolgai

Valószínűleg szükségtelen mondani, hogy a meghatározó kultúra is eltéríthet bennünket az útról.

Képzeld el, hogy péntek este van, és inspirálva érzed magad, hogy meditálj, hogy egy spirituális témájú cikket írj, vagy lelkileg ihletett zenét komponálj. Talán a jobbik feled azt mondja, hogy szeretne eltölteni veled egy kis időt, és a formálódó tervek helyett úgy döntesz, hogy megnéztek egy filmet, vagy egy tévéműsort, amit mindketten szerettek.

Nem azt mondom, hogy a szeretteinkkel töltött idő eltérít az utunkról, de figyeljünk oda, hogyan érezzük magunkat, amikor elmerülünk ezekben a filmekben vagy tévéműsorokban. Attól függően, hogy milyen típusú tartalmakat nézel, érezheted magad rettenetesen, vagy ihlet nélkülinek ahhoz, hogy megtegyél bármit, aminek köze van a spiritualitáshoz.

Valójában ez átfordulhat az ellenkező irányba. Mindazok az elméd körül kavargó hatások, melyek arra ösztönöznek, hogy még több műsort, filmet, stb. nézz meg, újra megnehezíthetik az ihlet megtalálását. Áldozatul eshetsz egyre több torz kulturális befolyásnak, és ahogy nagyon sokan tudják, rengeteg negatív hatás vár ránk odakint.

A televízió és a filmek színültig vannak negatív, brutális és kéjvágyó programozással, és jóval nagyobb hatásuk van a tudatunkra és a tudatalattinkra, mint azt gondolnánk. Ha ez a fajta programozás ragad meg a tudatalattinkban, akkor lehet, hogy egyre többet akar belőle, hogy megfeleljen a létrehozott tudatalatti vágynak.

Lehet, hogy el akarjuk kerülni ezeket a dolgokat teljesen, és ez lehet az oka, amiért olyan sok spirituális kereső és szervezet vonja ki magát a nyugati társadalom befolyása alól. Ennek hatása távol tarthat bennünket az értékes haladástól, így az elkényeztetés helyett megtalálhatjuk az egészségesebb módját annak, hogy több időt töltsünk a szeretteinkkel.
[post_ads_2]
Magány, vagyis azon emberek hiánya, akikkel megoszthatnánk a spiritualitásunkat

Spirituális keresőnek lenni gyakran lehet magányos érzés, mert lehet, hogy mi vagyunk az egyetlenek a környékünkön, akik magukévá teszik a spiritualitást, vagy a különböző fogalmakat, ami vele jár. Ez más lehet a nyugati emberek számára, ahol sok a "tudatos"egyén különböző hiedelmekkel, de sok spirituális kereső egyedül van a tudásával, tudatosságával és az életről való vélekedésével.

Ez elveheti a kedvünket a haladástól, mert egy csomó ember van körülöttünk, akik triviális dolgokról beszélnek egész nap. Soha nem jó érzés egy spirituális kereső számára részt venni egy hétköznapi beszélgetésben, mert ők már elkezdték megérinteni az univerzum titkait, és hamarosan csakis ez érdekli őket.

El tudod képzelni, hogy vannak mindezek a gondolataid és érzéseid a megvilágosodásról, UFO-król, meditációról, stb., melyek mélyen benned égnek, de mindenki más az adósságról, vagy mindenféle rossz dologról, pártokról akar beszélni körülötted? Ez akár őrjítő is lehet, és ha túl sok nem spirituális befolyásnak tesszük ki magunkat, akkor azok lassan megragadnak a tudatalattinkban. Mielőtt rájönnénk, az elménk ismét azokon a triviális dolgokon fog gondolkodni, amit el akartunk kerülni, és az egyéni szabadsághoz vezető folyamatot kezdhetjük újra.

Következtetés

Ez csupán néhány dolog, amit el kell kerülnünk, ha sikeresek akarunk lenni a tudatosságunk felemelésében, és már többé nem akadályozhatnak bennünket, amikor elértünk egy bizonyos szintre a haladásban. Meg fogjuk tanulni távol tartani magunkat tőlük, de még azok, melyektől nem tudtunk teljes mértékben megszabadulni, sem fognak ránk úgy hatni, mint korábban.

Az út könnyebb lesz, ahogy megtanuljuk elkerülni azokat a dolgokat, melyek hátráltatják a fejlődésünket, és magunkévá tesszük azokat, melyek elősegítik a haladásunkat. Amíg elkötelezettek vagyunk, és a szándékunk valódi, képesek leszünk átjutni azokon az akadályokon, melyek utunkban állnak. Nem fogjuk úgy érezni, hogy el lennénk választva a teremtőnktől, a magasabb tudatosságunktól, vagy bármi mástól, amely felszabadít bennünket, és a szeretet táplálta érintetlen kapcsolatunk lehetővé teszi, hogy kibontakozzunk a világban, és pozitív hatással legyünk másokra.

The Master Shift
Név

3D nyomtató,50,432 Hz,1,51-es körzet,36,52-es körzet,1,5d,1,5G,1,6 órás munkanap,2,911,24,Aaron Swartz,1,Ábrahám,2,acél,5,adattárolás,11,adósság,21,Afganisztán,27,Afrika,137,agy,345,agykontroll,28,ájulás,1,Akasa-krónika,4,akkumulátor,89,alagút,1,alakváltó,1,alapjövedelem,24,Alaszka,26,Albánia,1,albínó,1,Alekszej Navalnij,3,Alex Jones,22,alga,3,Algéria,3,aligátor,1,alkímia,4,alkohol,7,állati tudatosság,42,állatvilág,597,allergia,14,álmatlanság,3,álom,55,alumínium,7,alvás,60,alvási paralízis,2,Amazonas,8,Amerika,1505,aminosav,1,amputáció,1,anarchia,1,Andrew Basiago,8,Anglia,463,angyal,11,animációs film,7,Anonymous,5,Antarktisz,92,antenna,1,antianyag,4,antibiotikum,9,antigravitáció,30,Antikrisztus,5,antioxidáns,1,Antonio Urzi,2,Anunnaki,25,anyagtudomány,97,anyaméh,3,anyatej,1,Apollo,7,arany,134,aranymetszés,2,árapály,3,arcfelismerés,8,arcolvasás,1,arcvakság,1,Argentína,35,Arisztotelész,1,árja faj,2,arkhónok,1,árnyékember,3,árnyember,3,árvíz,14,Asgardia,1,ASMR,1,ásvány,9,Asszíria,3,aszteroida,61,asztma,1,asztráltest,21,asztrológia,7,ateizmus,1,Atlantisz,39,átok,5,atombomba,95,atomenergia,83,atomok,6,átverés,1,aura,11,Ausztrália,197,Ausztria,30,autizmus,18,autó,36,autokrácia,1,avarok,2,azbeszt,1,Azerbajdzsán,3,Aztékok,29,Ázsia,48,Bábel tornya,2,babona,3,Bahama-szigetek,1,Bahrein,2,Bajkál-tó,1,baktérium,49,baleset,34,Balti-tenger,1,balzsamozás,1,Banglades,1,Bankrendszer,296,bányászat,36,barlang,41,barlangfestmény,7,barlangrajz,6,bázisugrás,1,Belgium,27,Belize,3,belső hang,7,Benedek pápa,27,bennszülött,1,bénulás,2,Bermuda-háromszög,6,beszéd,10,betegség,676,beton,1,Bhután,3,Biblia,96,Bilderberg,13,Bill Gates,19,bilokáció,1,biofegyver,1,biofoton,10,biogáz,2,biokerámia,1,biológia,2,biológiai fegyver,5,biológiai kor,2,biológiai memória,2,biológiai ritmus,5,bioprinter,2,biorobot,10,bioüzemanyag,9,blossom goodchild,6,Bob Dean,4,Bob Lazar,12,boldogság,25,Bolívia,22,bolygómérnökség,8,bor,3,Bosznia-Hercegovina,3,boszorkányság,10,Botswana,3,böjtölés,11,bölcsek köve,1,bőr,19,bőrszín,3,Brazília,83,Brbados,1,BRICS nemzetek,35,bronzkor,1,Buddha,18,buddhizmus,18,Bulgária,9,bunker,4,bűnözés,1,cannabis,83,Carl Sagan,17,Carrie Fisher,1,cenzúra,2,Ceres,1,cetfélék,1,Charlie Chaplin,1,chemtrail,14,Chile,37,chip,1,CIA,151,Ciprus,5,Costa Rica,7,cukor,20,cukorbetegség,20,csakra,7,család,1,családfakutatás,1,csapadék,2,Csecsenföld,2,Csehország,11,csend,1,Csernobil,8,csillagászat,286,csillagkapu,3,csillagkép,6,Csillaggyermek,3,csoda,8,csont,4,csontritkulás,2,Dagesztán,2,Dalai láma,12,Dánia,44,DARPA,18,Darwin,11,David Icke,12,David Wilcock,26,deepfake,6,déjà vu,1,Dél-Afrika,36,Dél-Amerika,1,Dél-Korea,42,demokrácia,7,démon,10,depresszió,30,diagnosztizálás,2,digitális pénz,78,digitális társadalom,12,diktátor,8,diktatúra,18,dimenziók,64,Dimitrij Medvegyev,2,dinoszauruszok,33,DNS,327,dogonok,1,dohányzás,18,dokumentumfilm,1089,dolmen,1,Donald Trump,121,döntés,2,drágakő,9,drón,63,druidák,1,dűne,1,Dzsibuti,2,dzsinn,1,Ebola,3,ébredés,3,Eckhart Tolle,5,Ecuador,23,édesítőszer,1,Edgar Mitchell,12,Edison,6,Edward Snowden,13,Egely György,6,egészség,794,éghajlat,174,ego,1,egyedüllét,3,Egyesült Arab Emírségek,16,Egyiptom,283,Einstein,85,ékírás,6,Eldorádó,1,elektromos áram,103,elektromos autó,143,elektromos hajó,4,elektromos impulzus,3,elektromos kerékpár,6,elektromos közlekedés,20,elektromos motor,14,elektromos repülőgép,6,elektromos roller,1,elektromos út,1,elektromos vonat,9,elektroszmog,44,élelmiszer,210,élet a halál után,159,életcél,7,elhízás,4,elme,2,elme kontroll,75,elmezavar,5,Elon Musk,55,élővilág,57,előző élet,15,elveszett nyelv,5,ember állat hibrid,5,ember idegen hibrid,29,emberáldozat,10,emberi faj,6,emberi jogok,3,emberi nyelv,38,emberi öngyulladás,2,emberi rekord,5,emberiség,216,emberkereskedelem,2,emlékezet,60,empátia,15,Enceladus,1,energia,113,energiafegyver,7,ENSZ,82,enzim,1,epilepszia,4,építészet,424,erdő,4,erdősítés,22,erdőtűz,3,ereklye,2,Erich Von Däniken,3,erkölcs,1,érrendszer,5,érzékelés,28,érzelmek,161,érzéstelenítés,1,Erzsébet királynő,5,ESA,37,esküvői ruha,1,esőerdő,20,Észak-Korea,35,északi fény,2,Északi-sark,16,Észtország,10,étel,194,Etiópia,14,Etruszkok,3,Eurázsia,6,Európa,285,Európai Űrügynökség,7,eurózóna,7,eutanázia,1,evolúció,112,évszakok,2,exobolygó,38,extrém időjárás,84,ezüst,7,fa,82,Facebook,4,fájdalom,33,fakír,1,FBI,53,FED,42,fegyver,39,fehér lyuk,1,fehérje,6,Fehéroroszország,6,fejlődés,330,fekete lyuk,52,feldolgozott étel,22,félelem,116,felemelkedés,1,fém,28,feminizmus,1,fenntartható gazdaság,16,fény,129,fényevés,1,fénygömb,5,fényjelenség,5,fénysebesség,19,fényterápia,10,fénytest,11,féregjárat,8,Ferenc Pápa,43,ferrofluid,1,fertőzés,2,fiatalság elixírje,17,film,358,filozófia,5,Finnország,37,fizika,104,fluorid,4,fóbia,5,fog,3,fogamzásgátló,1,fogyás,1,fokhagyma,2,folyadékmembrán,1,fosszília,4,fosszilis tüzelőanyag,39,fotó,74,foton,12,fotoszintézis,2,Föld,659,föld alatti város,10,földalatti bázis,44,földalatti tó,1,földcsuszamlás,3,földgáz,11,földönkívüliek,783,földrengés,95,Fönícia,1,Franciaország,200,frekvencia,34,frigyláda,1,furcsa hangok világszerte,24,fúzió,2,fúziós reaktor,26,függőség,11,Fülöp-szigetek,16,gabonakör,25,galaktikus föderáció,53,galaxis,75,gáz,22,genetika,238,génmanipuláció,19,génszerkesztés,4,geoglifa,10,George Orwell,2,geotermikus energia,4,gerinc,4,Ghána,3,giroszkóp,1,Gladio,1,gleccser,20,glifozát,5,Globális Fedezeti Számlák,2,globális felmelegedés,145,globális lehűlés,67,GMO,27,gnoszticizmus,1,gomba,28,gondolatátvitel,1,gondolatolvasás,15,gondolkodás,1,gonosz,15,gömbvillám,4,Görögország,67,grafén,11,gravitáció,39,gravitációs hullám,8,Grönland,19,Grúzia,2,Guatemala,17,Günther Wiechmann,1,gyémánt,20,gyermekfejlődés,255,gyermekmunka,2,gyógyítás,346,gyógynövény,86,gyógyszeripar,156,gyulladás,1,gyulladáscsökkentő,5,HAARP,19,háború,469,hacker,5,hadi fejlesztés,95,haj,5,hajó,2,hajóroncs,29,hajszín,4,halak,2,halál,117,halálközeli élmény,48,halhatatlanság,14,hallás,15,Halley -üstökös,1,hallucináció,16,hang,56,hangszer,1,hangterápia,6,harcművészet,11,harmadik szem,10,hatodik érzék,6,Hawaii,31,házasság,1,hazugság,4,hibernálás,8,hibrid faj,7,hidegháború,32,hidrogén,14,hidroponika,1,hieroglifa,12,higany,3,Himalája,9,hipnózis,11,hírek,1712,hírszerzés,3,hit,18,Hold,268,holdbázis,24,holdfogyatkozás,5,holdjáró,16,Hollandia,81,holografikus univerzum,29,hologram,15,Holt-tenger,4,homeopátia,1,Honduras,6,Hongkong,5,hormon,15,horpaszizom,1,Horvátország,12,humor,3,hunok,6,húrelmélet,4,hurrikán,7,húsevés,11,Húsvét-sziget,5,hüllő,21,Hüperborea,1,idegen elrablás,86,idegen lény,404,idegen technológia,302,idegsejt,10,idézet,3,idő,54,időgép,18,időhurok,1,időjárás,85,időjárás módosítás,52,időjárási fegyver,15,időkapszula,5,időkristály,1,időszámítás,2,időutazás,59,igazságszérum,1,III. Richárd,1,iker,2,ikerláng,3,ikrek,1,illat,12,illóolaj,6,illúzió,10,immunrendszer,46,immunterápia,1,implantátum,25,India,189,indián,16,indigó gyerekek,11,Indonézia,38,influenza,4,információ,11,ingyen energia,101,Inkák,17,inkarnáció,2,intelligencia,55,internet,71,intuíció,7,invázió,1,ionhajtómű,4,Irak,87,Iraki Kurdisztán,2,Irán,125,írás,7,irídium,1,Írország,20,iskola,62,ISON üstökös,1,ISS,58,Isten,172,Iszlám,7,ital,2,ITCCS,7,Izland,26,ízlelés,1,izom,1,Izrael,160,James Tyberonn,1,Japán,270,járvány,356,játék,6,jég,63,jéghegy,1,jégkorszak,22,Jemen,10,Jézus,60,jezsuita,1,jód,1,Joe Biden,32,jóga,5,jógi,2,Jordánia,15,jóslat,50,jövőbelátás,42,Jugoszlávia,2,Jupiter,37,kalóz,1,Kambodzsa,10,Kamerun,2,Kanada,129,Kanári-szigetek,3,kannibalizmus,1,káosz,2,kapcsolat,37,kapitalizmus,1,karma,8,karmikus kapcsolat,3,Kasmír,1,Katar,8,katonai technológia,123,kávé,1,Kazahsztán,6,Kazárok,1,Kelták,4,kémkedés,16,kemoterápia,6,kender,77,Kenya,10,kerámia,2,Kereszténység,92,Keshe Alapítvány,5,KGB,8,kiberháború,8,kibernetika,2,kiborg,4,kihalt faj,68,kiméra,3,Kína,630,kincs,16,kiropraktika,1,kísérlet,40,kísértet,12,kiterjesztett valóság,4,klímaváltozás,44,klónozás,21,kobold,1,Kobra,35,Kolumbia,32,kommunikáció,104,kondenzátor,1,Kongó,2,konkréció,1,koponya módosítás,1,korall,8,Koszovó,2,kőkör,1,könyv,618,környezetszennyezés,242,környezetvédelem,200,Közép-Amerika,4,középkor,2,közlekedés,268,közösség,4,kráter,11,kreativitás,10,kreditrendszer,1,Kréta,1,Krím,4,kriogenika,1,kriptid,1,kriptovaluta,45,kristály,37,kristály gyerekek,9,kristálykoponya,6,kromoszóma,9,Kuba,9,kultúra,26,Kung-fu,1,kungfu,1,kutatás,79,Kuvait,8,kvantumfizika,161,kvazár,2,labirintus,2,Laosz,3,lapos Föld,4,látás,51,láthatatlanság,4,látomás,5,Laura Eisenhower,13,láva,3,láz,1,lebegésterápia,1,LED,8,léggömb,4,léghajó,6,légkör,25,légzés,13,lélek,123,lélekcsoport,2,lélektárs,1,lélekvándorlás,12,lelki fejlődés,421,Lemúria,3,Lengyelország,57,létezés,8,Lettország,1,levegő,69,levitáció,7,lézer,54,Li-Fi,1,Libanon,13,Líbia,22,lítium,1,Litvánia,1,Livánia,1,Lukács Béla,1,Luxemburg,5,Madagaszkár,1,madár,23,magány,13,mágia,8,mágnes,2,mágneses mező,82,mágneses portál,1,mágus,1,Magyarország,174,magyarság eredete,9,Maja leletek,50,maja naptár,5,májbetegség,2,majom,1,Malajzia,12,Mali,1,Málta,5,mamut,10,Mandela effektus,4,manipuláció,12,manó,1,Marokkó,3,Mars,216,Mars Curiosity,21,Marshall-szigetek,2,marsjáró,19,masszázs,1,matematika,18,mátrix,10,Matthew Ward,4,Mauritánia,1,Mauritius,3,meddőség,1,média,75,meditáció,131,médium,4,megalit,37,megfigyelés,40,megnyúlt koponyák,20,megtermékenyítés,7,megújuló energia,161,megvilágosodás,15,méhek,12,memória,63,menedék,2,mentális betegség,42,mennyország,57,méregtelenítés,7,mérés,3,mérgezés,35,Merkúr,14,messiás,2,mesterséges anyaméh,2,mesterséges intelligencia,228,metaanyag,2,meteor,67,meteor Kuba,2,meteor oroszországban,5,Mexikó,143,mezoamerika,8,Mezopotámia,12,Mianmar,2,mike quinsey,10,mikroba,3,mikrohullám,4,Minósz,1,mitológia,4,mítosz,6,mkultra,17,Mongólia,4,Monsanto,27,Mooji,10,morgellon,2,multiverzum,26,múmia,92,munka,30,mutáció,12,műanyag,95,műhold,97,műtét,5,művészet,208,nagylábú,7,Namíbia,1,nanotechnológia,38,Nap,255,napciklus,6,napelem,53,napenergia,164,napfény,106,napfogyatkozás,11,napfolt,11,napkitörés,10,Naprendszer,201,napszél,19,naptár,1,NASA,393,NATO,65,Nazca-kultúra,2,Nazca-vonalak,15,Nefilim,5,nehézfém,6,Neil Keenan,3,nemesfém,13,Németország,348,nemiség,3,Nepál,8,Neptunusz,13,népvándorlás,5,NESARA,3,neuron,5,neutrínó,1,nevetés,2,Niels Bohr,1,Nigéria,10,Nissan,1,nitrogén,1,Norvégia,50,Nostradamus,11,növények,276,növényvédőszer,41,NSA,28,nukleáris energia,58,nullponti energia,1,nyersétel,14,nyomtató,3,Obama,51,obeliszk,1,obszervatórium,5,óceán,86,okkultizmus,5,okostelefon,41,oktatás,64,olaj,62,olajfüggőség,31,Olaszország,196,Olmékok,5,oltás,178,Omán,3,omniverzum,1,online tv,5,OPPT,4,optikai csalódás,1,orákulum,1,organikus,1,orgon energia,3,óriások,27,Orionidák,1,Oroszország,751,oxigén terápia,1,ózonréteg,5,önbecsülés,3,önellátás,1,önismeret,317,önkényuralom,2,önvezető autó,32,önvezető motor,1,őrangyal,1,ördög,8,ördögűzés,8,öregedés,66,Örményország,5,örök élet,9,örök fiatalság,20,öröklés,1,öröklődés,31,ősi civilizációk,448,ősi gyógyítók,5,ősi szöveg,71,ősi technológia,189,ősi viselet,2,őslakos,20,ősrobbanás,22,őssejt,23,összeesküvés-elmélet,1,ötvözet,1,özönvíz,8,Pakisztán,16,Palesztina,26,Panama,5,Pangea,1,pánpszichizmus,3,pánspermia,2,papír,6,Pápua Új-Guinea,6,paradoxon,1,Paraguay,1,paranormális,111,parazita,1,pareidolia,1,párhuzamos univerzum,34,Paul T. Hellyer,4,Pentagon,78,pénz,419,permafroszt,1,Peru,95,perzsák,2,Phobos,3,pihenés,1,piramis,123,platina,4,plazma,10,Plejádok,4,Plútó,3,pokol,10,polgárháború,2,Polinézia,3,politika,2,poltergeist,3,pólusváltás,14,Popper Péter,1,porördög,1,portál,1,Portugália,23,prekogníció,4,prófécia,32,propaganda,10,protézis,1,Proxima Centauri,2,pszichiátria,8,pszichikai erő,14,pszichokinézis,7,pszichológia,67,Puerto Rico,10,pulzár,1,rabszolgaság,9,radioaktív,10,rákbetegség,158,rakéta,1,reaktor,2,régészet,935,reiki,1,reinkarnáció,35,rejtélyek,685,rémálom,1,rendőrállam,75,replikátor,1,reptilián,17,repülés,222,repülő autó,6,repülő humanoid,2,rezgés,18,robot,28,robotok,151,ródium,1,Római Birodalom,81,Románia,18,Roswell,39,rovarok,3,rovarölő,8,rovásírás,4,röntgenlátás,1,Rudolf Steiner,1,Rúmí,1,rúnaírás,2,Rupert Sheldrake,1,Russell Brand,1,ruténium,1,Sabrina Pasterski,1,Salamon király,2,Salvador,3,sámánok,10,sárkányok,2,sarki fény,12,Sátán,16,sav,1,schumnann frekvencia,6,sci-fi,216,sellő,7,shaolin,1,sheldan nidle,13,shelley young,1,Shogun Amona,1,sírkamrák,8,sivatag,48,Skandinávia,1,skizofrénia,3,Skócia,21,smaragd,1,só,21,sors,2,sótalanítás,9,sötét anyag,17,sötét energia,4,Spanyolország,107,spiritualitás,372,sport,39,Srí Lanka,3,Star Trek,13,Star Wars,8,Stephen Bassett,5,Stephen Hawking,16,Steve Quayle,1,Stonehenge,12,stressz,44,sugárzás,58,sumérok,14,suttogás,1,suzanne lie,2,Svájc,59,Svédország,67,szabad akarat,7,szabadkőműves,1,szabadság,8,szag,12,szaglás,4,számítástechnika,175,számmisztika,1,szamuráj,2,szaporodás,6,szarkofág,12,Szaturnusz,33,Szaúd-Arábia,69,szavak,1,szegénység,14,szekta,5,Szelei Magdolna,6,szélenergia,61,szellem,11,szellemek,86,szellemváros,1,szem,58,szembetegség,25,személyiség,1,személyiségteszt,9,személyiségzavar,1,szén,1,szén-dioxid,18,szent geometria,1,Szerbia,12,szerelem,12,szeretet,58,szerotonin,1,szertartás,2,szerv implantátum,9,szerzetes,1,szfinx,10,sziámi iker,1,sziámi ikrek,2,Szibéria,56,Szicília,3,sziget,4,sziklarajz,11,szimbiózis,1,Szingapúr,25,szinkronicitás,5,színlátás,2,színpszichológia,2,színterápia,2,szintetikus üzemanyag,11,Szíria,187,szív,56,szkíták,9,Szlovákia,3,Szlovénia,4,szoftver,2,Szomália,2,szorongás,17,Szovjetunió,88,szökőár,12,Szudán,7,szuperkontinens,10,szupernóva,6,szülés,10,születés,41,Tádzsikisztán,1,Tajvan,17,találmány,42,táltos,1,tanítások,38,tanulás,57,Tanzánia,3,táplálkozás,97,tarot,1,társadalom,146,távolbalátás,31,technológia,1328,tej,5,tektonikus lemez,4,telekinézis,4,telepátia,49,teleportálás,15,teleszkóp,37,telomer,9,temetkezés,2,tengeralattjáró,24,tengervíz,244,teremtés,42,terhesség,4,téridő,19,térkép,6,térmeghajtás,2,természet,462,természetfeletti,59,természetvédelem,61,terraformálás,1,terrorcsoport,12,tervezett elavulás,2,Tesla,97,testbeszéd,1,testelhagyás,6,testen kívüli élmény,19,testhőmérséklet,4,testmódosítás,4,testmozgás,12,testsúly,1,tetoválás,6,Thaiföld,20,Tibet,22,Timbuktu,1,Titán,1,titkos tanítások,2,titkos társaságok,265,titkos űrprogram,134,tó,1,tobozmirigy,9,Toltékok,2,Tonga,1,torinói lepel,2,tornádó,9,torpedó,1,tömegmédia,65,Törökország,121,történelem,1174,törzs,1,transzhumanizmus,9,transzplantáció,1,Trianon,4,tudat,114,tudatalatti,79,tudatmódosítás,20,tudatos álom,28,tudatosság,782,tudomány,1198,túlnépesedés,9,túlvilág,144,Tunézia,1,tüdőbetegség,20,tündérek,1,Türkmenisztán,2,tűz,5,tűzönjárás,1,ufo,885,UFO felfedés,102,UFO vadászok,7,ufo-afrika,4,ufo-amerika,399,ufo-ausztrália,7,ufo-ázsia,29,ufo-budapest,1,ufo-cikkek,2,ufo-egyéb,20,ufo-európa,113,ufo-fotók,9,ufo-magyar,6,ufo-oroszország,20,Uganda,1,új,10860,új pénzügyi rendszer,174,Új-Zéland,37,újrahasznosítás,65,Ukrajna,87,ultrahang,9,Univerzum,253,Uránusz,11,Uri Geller,1,Uriel,1,Uruguay,5,uso,9,utazás,7,űrállomás,43,űrbányászat,3,Üreges Föld,28,űrfegyver,5,űrháború,12,űrhaderő,2,űrkutatás,660,űrlift,2,űrsikló,2,űrszemét,10,űrtechnológia,234,űrutazás,163,űrverseny,10,üstökös,20,üveg,14,üzenetek,63,vakcina,180,vakság,4,választás,2,Valiant Thor,1,vallás,258,valóság,46,vámpír,4,Vatikán,95,vécé,1,vécépapír,2,vegetáriánus,12,végítélet,3,Végjáték,26,végtelen,1,vegyi anyag,68,vegyi fegyver,13,véletlen,1,Venezuela,43,Vénusz,29,vér,41,vércsoport,5,vertikális gazdálkodás,2,veszélyeztetett faj,7,vezeték nélküli áram,2,videó,9660,videojáték,17,Vietnam,18,viking,16,Világgazdasági Fórum,11,világítás,1,világkormány,2,világvége,15,villám,28,virtuális valóság,14,vírus,241,vitamin,20,víz,368,vízenergia,13,vízesés,1,víznyelő,13,Vlagyimir Putyin,26,vonat,9,vulkán,11,vulkánkitörés,87,Wi-Fi,16,WikiLeaks,33,x-akták,21,zaj,5,Zambia,1,zene,60,zeneipar,4,Zimbabwe,4,Zsidóság,24,
ltr
item
Új Világtudat | Az Élet Más Szemmel: A spirituális út 5 buktatója
A spirituális út 5 buktatója
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEig-UOqnMu9eERmf7zHSx8VHIu3XGh4xWH92n1FfOSAcC5YgluUDxj3cGz_B8dYKLpTOKtghWzHE3zOukLxkZKTLEpOc1nqXZ8R6lpOZH5sDgRqkIXBvCBi3Iy1FGKzwEEYYKIvLsQOuLI3/s1600/spiritu%25C3%25A1lis+%25C3%25BAt+akad%25C3%25A1ly+buktat%25C3%25B3+lelki+fejl%25C5%2591d%25C3%25A9s+tudat+tuadtoss%25C3%25A1g+tudatalatti+kult%25C3%25BAra+vall%25C3%25A1s+hiedelem-2015-%25C3%25BAj+vil%25C3%25A1gtudat.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEig-UOqnMu9eERmf7zHSx8VHIu3XGh4xWH92n1FfOSAcC5YgluUDxj3cGz_B8dYKLpTOKtghWzHE3zOukLxkZKTLEpOc1nqXZ8R6lpOZH5sDgRqkIXBvCBi3Iy1FGKzwEEYYKIvLsQOuLI3/s72-c/spiritu%25C3%25A1lis+%25C3%25BAt+akad%25C3%25A1ly+buktat%25C3%25B3+lelki+fejl%25C5%2591d%25C3%25A9s+tudat+tuadtoss%25C3%25A1g+tudatalatti+kult%25C3%25BAra+vall%25C3%25A1s+hiedelem-2015-%25C3%25BAj+vil%25C3%25A1gtudat.jpg
Új Világtudat | Az Élet Más Szemmel
https://ujvilagtudat.blogspot.com/2015/09/a-spiritualis-ut-5-buktatoja.html
https://ujvilagtudat.blogspot.com/
https://ujvilagtudat.blogspot.com/
https://ujvilagtudat.blogspot.com/2015/09/a-spiritualis-ut-5-buktatoja.html
true
6773355663696938213
UTF-8
Loaded All Posts Nincs ilyen bejegyzés MEGNÉZEM Tovább Válasz Válasz elvetése Törlés By Kezdőlap OLDALAK BEJEGYZÉSEK Mindet megnézem TOVÁBBI CIKKEK CÍMKE ARCHÍV KERESÉS MINDEN BEJEGYZÉS Nincs ilyen bejegyzés Vissza a kezdőlapra Vasárnap Hétfő Kedd Szerda Csütörtök Péntek Szombat Vas Hét Ke Sze Csüt Pén Szo Január Február Marcius Aprilis Május Június Július Augusztus Szeptember Október November December Jan Feb Már Ápr Máj Jún Júl Aug Szep Okt Nov Dec éppen most 1 perce $$1$$ perce 1 órával ezelőtt $$1$$ órával ezelőtt Tegnap $$1$$ nappal ezelőtt $$1$$ héttel ezelőtt több mint 5 hete Követők Követés THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy