A Belső Földi civilizációk tárgyalásokat kezdeményeznek, hogy véget vessenek az emberiségtől való elszigeteltségüknek

A Föld felszíne alatt rejtőznek olyan megmaradt ősi emberi civilizációk, melyek mintegy 18 millió évre nyúlnak vissza az időben. Bár a Bel...

A Föld felszíne alatt rejtőznek olyan megmaradt ősi emberi civilizációk, melyek mintegy 18 millió évre nyúlnak vissza az időben. Bár a Belső Föld lakói elég emberinek néznek ki, genetikailag nagyon különbözők a felszíni emberiségtől. A Kozmikus Közzététel január 12-i epizódjában a Titkos Űrprogram informátor Corey Goode azon korábbi kinyilatkoztatását részletezi, hogy a felszíni emberiség egy hibrid keveréke a Belső Földi emberek őseinek, kiknek lakóhelye a felszín, és a különböző földönkívülieknek, akik az évezredek során látogatták meg bolygónkat. (1)

2015. szeptember 23-án Goode nyilvánosságra hozott egy részletes jelentést a hét Belső Földi szakadár civilizáció szövetség képviselőivel folytatott titkos tárgyalásokról. Beszámolójában Goode leírta a Belső Földi emberek nagyon hosszú történetét, és kapcsolatukat a felszíni emberiséggel, és az idelátogató földönkívüliekkel. (2)

Kapcsolódó cikk: Titkos föld alatti városok évezredek óta befolyásolják az emberi civilizációt és vallást

Goode szerint a Belső Föld lényei úgy hiszik, hogy ők az "eredeti Földi emberi vérvonal" közvetlen leszármazottai. Kifejlesztettek egy nagyon békés globális kultúrát, melyhez "ősi építő technológiát" használtak, amit egy magasan fejlett földönkívüli faj, az úgynevezett "Őrzők" bocsátottak rendelkezésre.

Végül elmenekültek a Föld belsejébe, hogy túléljenek négy súlyos felszíni katasztrófát. Magukkal vitték a legfejlettebb technológiát és ismereteket a civilizációjukból, hogy megőrizzék azokat a jövőben.

A következő évezredek során a Belső Föld lényei időnként kapcsolatba léptek a felszíni pusztítások túlélőivel, hogy segítsenek nekik újjáépíteni a civilizációjukat. Goode szeptemberi beszámolójában leírta, hogy a Belső Föld emberei sokszor úgy tettek, mintha istenek vagy földönkívüliek lennének a felszíniek számára annak érdekében, hogy elrejtsék valódi eredetüket és helyüket.

A Belső Föld lényei sok ismerettel rendelkeznek az emberiség valódi történetéről, és megfigyelték a felszíni embereken végzett génmanipulációt, melyet huzamosabb ideig végeztek az idelátogató földönkívüliek. Ezek a genetikai változások tették az embereket túlságosan agresszívvé, és az idelátogató földönkívüliek által könnyen kihasználhatóvá. A Belső Föld lényei és a földönkívüliek közötti kapcsolat, akik szövetkeztek a felszíni emberi gyarmatokkal, időnként erőszakos konfliktusokba torkollott, ahogy Goode kifejtette szeptemberi beszámolójában, és a január 12-i Kozmikus Közzététel epizódban.

Goode állításait különböző történelmi szövegek támasztják alá, melyek erőszakos konfliktusokat írnak le a Föld felszínén a különböző emberi civilizációk és különféle "istenek" (földönkívüliek, vagy a Belső Föld lényei) között, akik egyik vagy másik oldalt támogatták.

Zecharia Sitchin könyve, az "Istenek és emberek háborúi" (Föld krónikája 3.) sumér feljegyzéseket ismertetett ezen ősi konfilktusokról. Hasonlóképpen, a védikus India Mahábhárátája háborúkról ír különböző istenek és emberek között. (3)

Kapcsolódó cikk: 10 tény az Anunnakikról

Goode azt mondja, hogy a Belső Föld embereinek van egy politikai filozófiája, amely azon alapul, hogy megőrzik genetikai tisztaságukat, mely az elszakadást diktálta a felszíni emberiségtől. Ezt az elszigeteltséget még egymás között is fenntartották, mivel különböző ősi civilizációkból ereszkedtek alá, melyek közül néhány több százezer, mások millió évekre nyúlnak vissza.

Egészen a közelmúltig a Belső Föld embereinek elzárkózó politikája jól működött. A változás azonban elérkezett az összeesküvés/illuminátus és a Titkos Űrprogramok által kidolgozott fejlett technológiákkal, amelyek most közvetlen veszélyt jelentenek a Belső Föld embereire.

Ez oda vezetett, hogy a Belső Föld lényei példátlan szövetséget hoztak létre hét civilizációjuk között. A Kozmikus Közzététel január 12-i epizódjában Goode leírást ad erről a szövetségről és látogatásáról a Belső Földbe, amit 2015. szeptemberi írásos beszámolójában szintén tárgyalt.

Az egyik legfontosabb vitatéma a 2015. szeptemberi találkozón a Belső Földi csoportok és a Titkos Űrprogram Szövetség jövőbeni együttműködése volt. Ez jövőbeli felfedésekhez vezetne, melyek végén bejelentenék a Belső Földi csoportok létezését az emberiség többi része számára.

A legzavaróbb Goode azon vallomása, hogy néhány Belső Földi csoport titkos megállapodásokat kötött és tartott fenn emberi elit csoportokkal (összeesküvés/illuminátus) a Föld felszínén. Ez magában foglalt német titkos társaságokkal létrehozott megállapodásokat, melynek köszönhető a magasan fejlett titkos űrprogramuk kidolgozása, együttműködve a náci rezsimmel.

Ezeknek a németeknek sikerült bázisokat létrehozni a Holdon, a Marson, sőt kidolgozni a csillagközi utazást is az 1940-es évek során Goode szerint, aki azt mondja, hogy a Titkos Űrprogramban végzett munkája során jutott ezekhez az információkhoz.

Kapcsolódó cikk: Cenzúrázatlan történelem a titkos űrprogramok fényében

Goode azt állítja, hogy a Belső Föld embereivel kötött megállapodásokat az összeesküvés/illuminátus nemrég felbontotta, akiknek hatalmi bázisát megfenyegették, amikor legfontosabb szövetségesük, egy földönkívüli faj, az úgynevezett Drakónok jelezték abbéli szándékukat, hogy felhagynak az összeesküvés/illuminátussal való együttműködéssel.

A Titkos Űrprogram Szövetséggel folytatott titkos tárgyalások során kiderült, hogy a Drakónok vezetője biztonságos áthaladást alkudott ki a Naprendszerből önmagának és személyes kíséretének. Az összeesküvést/illuminátust ezután a kétségbeesés hajtotta, és keresték annak a lehetőségét, hogyan terjesszék ki területüket a Föld felszíne alatt, a Belső Földi lények rovására.

Raw Teir Eir, a Gömb Lények Szövetségének tagja
Goode elmagyarázza, hogy a Belső Föld lényei miért tisztelik a rendkívül fejlett és erőteljes földönkívüli látogató csoportot, az úgynevezett Gömb Lények Szövetségét, akikre az "Őrzőkként" tekintenek.

A Gömb Lények Szövetsége nevezte ki Goodet fő képviselőjének, miközben együtt dolgozik egy másik személlyel, Gonzales alezredessel (álnév), aki pozíciót tölt be a Titkos Űrprogram Szövetségben. Állítólag Goode és Gonzales is részt vett a Belső Föld lényeivel folytatott titkos tárgyalásokon, melyek célja meggyőzni őket, hogy fedjék fel magukat mindannyiunk számára.

Goode várhatóan további beszámolókat hoz nyilvánosságra a Belső Földi csoportokkal történt találkozásáról, melyben részletezi történelmüket és kölcsönhatásukat a múlt és jelen generációival a felszínen.

Ha Goode állításai pontosak, akkor ez segíteni fog sokkal jobban megérteni önmagunkat. Talán a felszíni emberiség valóban genetikailag módosított földönkívüli hibrid, és az idegen látogatók miatt lett túlságosan agresszív. Belső Földi testvéreink azonban emlékeztetnek bennünket valami mindannyiunkban ott szunnyadó dologra, valamire, amin valamennyien közösen osztozunk emberi lényekként, amely erősíti ösztönünket és vágyunkat a békére.

Az írott történelem is bizonyítja, hogy az emberiség túl agresszív és harcias viselkedésű. Ha hamarosan nyíltan találkozunk az ősi Belső Földi emberi civilizációk képviselőivel, az magában hordozhatja a tudást egy rég elfeledett békés, globális kultúráról, és akkor egy ilyen találkozás valószínűleg mélyen átalakító és katartikus lehet.

(1) - http://www.gaia.com/video/goode-trip-inner-earth
(2) - http://spherebeingalliance.com/blog/ancient-earth-break-away-civilization-subterranean
(3) - http://www.atlantisquest.com/Asura.html

Exopolitics

Név

3D nyomtató,50,432 Hz,1,51-es körzet,37,52-es körzet,1,5d,1,5G,1,6 órás munkanap,2,911,24,Aaron Swartz,1,Ábrahám,2,acél,5,adattárolás,11,adósság,21,Afganisztán,27,Afrika,137,agy,348,agykontroll,28,ájulás,1,Akasa-krónika,4,akkumulátor,90,alagút,1,alakváltó,1,alapjövedelem,25,Alaszka,26,Albánia,1,albínó,1,Alekszej Navalnij,3,Alex Jones,22,alga,3,Algéria,3,aligátor,1,alkímia,4,alkohol,7,állati tudatosság,42,állatvilág,599,allergia,14,álmatlanság,3,álom,55,alumínium,7,alvás,60,alvási paralízis,2,Amazonas,8,Amerika,1517,aminosav,1,amishok,1,amputáció,1,anarchia,1,Andrew Basiago,8,Anglia,463,angyal,11,animációs film,7,Anonymous,5,Antarktisz,92,antenna,1,antianyag,4,antibiotikum,9,antigravitáció,30,Antikrisztus,5,antioxidáns,1,Antonio Urzi,2,Anunnaki,25,anyagtudomány,98,anyaméh,3,anyatej,1,Apollo,7,arany,134,aranymetszés,2,árapály,3,arcfelismerés,8,arcolvasás,1,arcvakság,1,Argentína,36,Arisztotelész,1,árja faj,2,arkhónok,1,árnyékember,3,árnyember,3,árvíz,14,Asgardia,1,ASMR,1,ásvány,9,Asszíria,3,aszteroida,62,asztma,1,asztráltest,21,asztrológia,8,ateizmus,1,Atlantisz,39,átok,5,atombomba,95,atomenergia,83,atomok,6,átverés,1,aura,11,Ausztrália,197,Ausztria,30,autizmus,18,autó,36,autokrácia,1,avarok,2,azbeszt,1,Azerbajdzsán,3,Aztékok,29,Ázsia,48,Bábel tornya,2,babona,3,Bahama-szigetek,1,Bahrein,2,Bajkál-tó,1,baktérium,49,baleset,34,Balti-tenger,2,balzsamozás,1,Banglades,1,Bankrendszer,296,bányászat,36,barlang,42,barlangfestmény,7,barlangrajz,6,bázisugrás,1,Belgium,27,Belize,3,belső hang,7,Benedek pápa,27,bennszülött,1,bénulás,2,Bermuda-háromszög,6,beszéd,10,betegség,678,beton,1,Bhután,3,Biblia,96,Bilderberg,13,Bill Gates,19,bilokáció,1,biofegyver,1,biofoton,10,biogáz,2,biokerámia,1,biológia,2,biológiai fegyver,5,biológiai kor,2,biológiai memória,2,biológiai ritmus,5,bioprinter,2,biorobot,10,bioüzemanyag,9,blossom goodchild,6,Bob Dean,4,Bob Lazar,12,boldogság,25,Bolívia,22,bolygómérnökség,9,bor,3,Bosznia-Hercegovina,3,boszorkányság,10,Botswana,3,böjtölés,11,bölcsek köve,1,bőr,19,bőrszín,3,Brazília,84,Brbados,1,BRICS nemzetek,35,bronzkor,1,Buddha,18,buddhizmus,18,Bulgária,9,bunker,4,bűnözés,1,cannabis,83,Carl Sagan,17,Carrie Fisher,1,cenzúra,2,Ceres,1,cetfélék,1,Charlie Chaplin,1,chemtrail,14,Chile,38,chip,1,CIA,151,Ciprus,5,Costa Rica,7,cukor,20,cukorbetegség,20,csakra,7,család,1,családfakutatás,1,csapadék,2,Csecsenföld,2,Csehország,11,csend,1,Csernobil,8,csillagászat,294,csillagkapu,3,csillagkép,6,Csillaggyermek,3,csoda,8,csont,4,csontritkulás,2,Dagesztán,2,Dalai láma,12,Dánia,44,DARPA,18,Darwin,11,David Icke,12,David Wilcock,26,deepfake,6,déjà vu,1,Dél-Afrika,36,Dél-Amerika,1,Dél-Korea,42,demokrácia,7,démon,10,depresszió,30,diagnosztizálás,2,digitális pénz,78,digitális társadalom,12,diktátor,8,diktatúra,18,dimenziók,64,Dimitrij Medvegyev,2,dinoszauruszok,33,DNS,327,dogonok,1,dohányzás,18,dokumentumfilm,1096,dolmen,1,Donald Trump,121,döntés,2,drágakő,9,drón,63,druidák,1,dűne,1,Dzsibuti,2,dzsinn,1,Ebola,3,ébredés,3,Eckhart Tolle,5,Ecuador,24,édesítőszer,1,Edgar Mitchell,12,Edison,6,Edward Snowden,13,Egely György,6,egészség,795,éghajlat,176,ego,1,egyedüllét,3,Egyesült Arab Emírségek,16,Egyiptom,283,Einstein,85,ékírás,6,Eldorádó,1,elektromos áram,104,elektromos autó,144,elektromos hajó,4,elektromos impulzus,3,elektromos kerékpár,6,elektromos közlekedés,20,elektromos motor,14,elektromos repülőgép,6,elektromos roller,1,elektromos út,1,elektromos vonat,9,elektroszmog,44,élelmiszer,210,élet a halál után,159,életcél,7,elhízás,4,elme,2,elme kontroll,75,elmezavar,5,Elon Musk,56,élővilág,59,előző élet,15,elveszett nyelv,5,ember állat hibrid,5,ember idegen hibrid,30,emberáldozat,11,emberi faj,6,emberi jogok,3,emberi nyelv,38,emberi öngyulladás,2,emberi rekord,5,emberiség,216,emberkereskedelem,2,emlékezet,61,empátia,15,Enceladus,1,energia,113,energiafegyver,7,ENSZ,82,enzim,1,epilepszia,4,építészet,425,erdő,5,erdősítés,23,erdőtűz,3,ereklye,2,Erich Von Däniken,3,erkölcs,1,érrendszer,5,érzékelés,28,érzelmek,163,érzéstelenítés,1,Erzsébet királynő,5,ESA,38,esküvői ruha,1,esőerdő,20,Észak-Korea,35,északi fény,2,Északi-sark,16,Észtország,10,étel,196,Etiópia,14,Etruszkok,3,Eurázsia,6,Európa,287,Európai Űrügynökség,7,eurózóna,7,eutanázia,1,evolúció,112,évszakok,2,exobolygó,38,extrém időjárás,85,ezüst,7,fa,84,Facebook,4,fájdalom,33,fakír,1,FBI,53,FED,42,fegyver,39,fehér lyuk,1,fehérje,6,Fehéroroszország,6,fejlődés,331,fekete lyuk,53,feldolgozott étel,23,félelem,116,felemelkedés,1,fém,28,feminizmus,1,fenntartható gazdaság,16,fény,130,fényevés,1,fénygömb,5,fényjelenség,5,fénysebesség,19,fényterápia,10,fénytest,11,féregjárat,8,Ferenc Pápa,43,ferrofluid,1,fertőzés,2,fiatalság elixírje,17,film,359,filozófia,5,Finnország,37,fizika,105,fluorid,4,fóbia,5,fog,3,fogamzásgátló,1,fogyás,1,fokhagyma,2,folyadékmembrán,1,fosszília,4,fosszilis tüzelőanyag,39,fotó,74,foton,12,fotoszintézis,2,Föld,664,föld alatti város,10,földalatti bázis,44,földalatti tó,1,földcsuszamlás,3,földgáz,11,földönkívüliek,786,földrengés,96,Fönícia,1,Franciaország,200,frekvencia,34,frigyláda,1,furcsa hangok világszerte,24,fúzió,2,fúziós reaktor,26,függőség,11,Fülöp-szigetek,16,gabonakör,25,galaktikus föderáció,53,galaxis,76,gáz,22,genetika,238,génmanipuláció,19,génszerkesztés,4,geoglifa,10,George Orwell,2,geotermikus energia,4,gerinc,4,Ghána,3,giroszkóp,1,Gladio,1,gleccser,20,glifozát,5,Globális Fedezeti Számlák,2,globális felmelegedés,147,globális lehűlés,68,GMO,27,gnoszticizmus,1,gomba,28,gondolatátvitel,1,gondolatolvasás,15,gondolkodás,1,gonosz,15,gömbvillám,4,Görögország,67,grafén,11,gravitáció,39,gravitációs hullám,8,Grönland,19,Grúzia,2,Guatemala,17,Günther Wiechmann,1,gyémánt,20,gyermekfejlődés,256,gyermekmunka,2,gyógyítás,347,gyógynövény,86,gyógyszeripar,156,gyorsétel,1,gyulladás,1,gyulladáscsökkentő,5,HAARP,19,háború,469,hacker,5,hadi fejlesztés,96,haj,5,hajó,2,hajóroncs,29,hajszín,4,halak,2,halál,117,halálközeli élmény,48,halhatatlanság,14,hallás,15,Halley -üstökös,1,hallucináció,16,hang,56,hangszer,1,hangterápia,6,harcművészet,11,harmadik szem,10,hatodik érzék,6,Hawaii,31,házasság,1,hazugság,4,hibernálás,8,hibrid faj,7,hidegháború,32,hidrogén,14,hidroponika,1,hieroglifa,12,higany,3,Himalája,9,hipnózis,11,hírek,1714,hírszerzés,3,hit,19,Hold,269,holdbázis,24,holdfogyatkozás,5,holdjáró,16,Hollandia,81,holografikus univerzum,29,hologram,15,Holt-tenger,4,homeopátia,1,Honduras,6,Hongkong,5,hormon,15,horpaszizom,1,Horvátország,12,humor,3,hunok,7,húrelmélet,4,hurrikán,7,húsevés,11,Húsvét-sziget,5,hüllő,21,Hüperborea,1,idegen elrablás,88,idegen lény,406,idegen technológia,304,idegsejt,11,idézet,3,idő,55,időgép,18,időhurok,1,időjárás,86,időjárás módosítás,53,időjárási fegyver,15,időkapszula,6,időkristály,1,időszámítás,2,időutazás,59,igazságszérum,1,III. Richárd,1,iker,2,ikerláng,3,ikrek,1,illat,12,illóolaj,6,illúzió,10,immunrendszer,46,immunterápia,1,implantátum,26,India,189,indián,17,indigó gyerekek,11,Indonézia,39,influenza,4,információ,11,ingyen energia,101,Inkák,17,inkarnáció,2,intelligencia,55,internet,71,intuíció,7,invázió,1,ionhajtómű,4,Irak,87,Iraki Kurdisztán,2,Irán,125,írás,7,irídium,1,Írország,20,iskola,62,ISON üstökös,1,ISS,58,Isten,173,Iszlám,7,ital,2,ITCCS,7,Izland,26,ízlelés,1,izom,1,Izrael,160,James Tyberonn,1,Japán,270,járvány,356,játék,6,jég,63,jéghegy,1,jégkorszak,22,Jemen,10,Jézus,60,jezsuita,1,jód,1,Joe Biden,32,jóga,5,jógi,2,Jordánia,15,jóslat,51,jövőbelátás,42,Jugoszlávia,2,Jupiter,37,kalóz,1,Kambodzsa,10,Kamerun,2,Kanada,129,Kanári-szigetek,3,kannibalizmus,1,káosz,2,kapcsolat,37,kapitalizmus,1,karma,8,karmikus kapcsolat,3,Kasmír,1,Katar,8,katonai technológia,124,kávé,1,Kazahsztán,6,Kazárok,1,Kelták,4,kémkedés,16,kemoterápia,6,kender,77,Kenya,10,kerámia,2,Kereszténység,92,Keshe Alapítvány,5,KGB,8,kiberháború,8,kibernetika,2,kiborg,4,kihalt faj,69,kiméra,3,Kína,631,kincs,16,kiropraktika,1,kísérlet,40,kísértet,12,kiterjesztett valóság,4,klímaváltozás,44,klónozás,21,kobold,1,Kobra,35,Kolumbia,32,kommunikáció,104,kondenzátor,1,Kongó,2,konkréció,1,koponya módosítás,1,korall,8,Koszovó,2,kőkorszak,1,kőkör,1,könyv,618,környezetszennyezés,242,környezetvédelem,201,Közép-Amerika,4,középkor,2,közlekedés,270,közösség,4,kráter,11,kreativitás,10,kreditrendszer,1,Kréta,1,Krím,4,kriogenika,1,kriptid,1,kriptovaluta,45,kristály,37,kristály gyerekek,9,kristálykoponya,6,kromoszóma,9,Kuba,9,kultúra,26,Kung-fu,1,kungfu,1,kutatás,79,Kuvait,8,kvantumfizika,161,kvazár,2,labirintus,2,Laosz,3,lapos Föld,4,látás,52,láthatatlanság,4,látomás,5,Laura Eisenhower,13,láva,3,lávacső,1,láz,1,lebegésterápia,1,LED,8,léggömb,4,léghajó,6,légkör,27,légzés,13,lélek,123,lélekcsoport,2,lélektárs,1,lélekvándorlás,12,lelki fejlődés,422,Lemúria,3,Lengyelország,57,létezés,8,Lettország,1,levegő,69,levitáció,7,lézer,54,Li-Fi,1,Libanon,13,Líbia,22,lítium,1,Litvánia,1,Livánia,1,Lukács Béla,1,Luxemburg,5,Madagaszkár,1,madár,23,magány,13,mágia,8,mágnes,2,mágneses mező,84,mágneses portál,1,mágus,1,Magyarország,174,magyarság eredete,9,Maja leletek,50,maja naptár,5,májbetegség,2,majom,1,Malajzia,12,Mali,1,Málta,5,mamut,10,Mandela effektus,4,manipuláció,13,manó,1,Marokkó,4,Mars,217,Mars Curiosity,21,Marshall-szigetek,2,marsjáró,19,masszázs,1,matematika,19,mátrix,10,Matthew Ward,4,Mauritánia,1,Mauritius,3,meddőség,1,média,75,meditáció,131,médium,4,megalit,37,megfigyelés,40,megnyúlt koponyák,21,megtermékenyítés,7,megújuló energia,161,megvilágosodás,15,méhek,12,memória,65,menedék,2,mentális betegség,42,mennyország,57,méregtelenítés,7,mérés,3,mérgezés,35,Merkúr,14,messiás,2,mesterséges anyaméh,2,mesterséges intelligencia,232,metaanyag,2,meteor,67,meteor Kuba,2,meteor oroszországban,5,Mexikó,144,mezoamerika,8,Mezopotámia,12,Mianmar,2,mike quinsey,10,mikroba,3,mikrohullám,4,Minósz,1,mitológia,4,mítosz,6,mkultra,17,Mongólia,4,Monsanto,27,Mooji,10,morgellon,2,multiverzum,26,múmia,93,munka,30,mutáció,12,műanyag,95,műhold,99,műtét,5,művészet,208,nagylábú,7,Namíbia,1,nanotechnológia,38,Nap,258,napciklus,6,napelem,53,napenergia,164,napfény,106,napfogyatkozás,14,napfolt,11,napkitörés,10,Naprendszer,203,napszél,20,naptár,1,NASA,395,NATO,65,Nazca-kultúra,2,Nazca-vonalak,15,Nefilim,5,nehézfém,6,Neil Keenan,3,nemesfém,13,Németország,348,nemiség,3,Nepál,8,Neptunusz,13,népvándorlás,5,NESARA,3,neuron,5,neutrínó,1,nevetés,3,Niels Bohr,1,Nigéria,10,Nissan,1,nitrogén,1,Norvégia,50,Nostradamus,11,növények,276,növényvédőszer,41,NSA,28,nukleáris energia,58,nullponti energia,1,nyersétel,14,nyomtató,3,Obama,51,obeliszk,1,obszervatórium,5,óceán,86,okkultizmus,5,okostelefon,41,oktatás,65,olaj,62,olajfüggőség,31,Olaszország,198,Olmékok,5,oltás,178,Omán,3,omniverzum,1,online tv,5,OPPT,4,optikai csalódás,1,orákulum,1,organikus,1,orgon energia,3,óriások,28,Orionidák,1,Oroszország,752,oxigén terápia,1,ózonréteg,5,önbecsülés,3,önellátás,2,önismeret,320,önkényuralom,2,önvezető autó,33,önvezető motor,1,őrangyal,1,ördög,8,ördögűzés,8,öregedés,67,Örményország,5,örök élet,9,örök fiatalság,20,öröklés,1,öröklődés,31,ősi civilizációk,448,ősi gyógyítók,5,ősi szöveg,71,ősi technológia,189,ősi viselet,2,őslakos,20,ősrobbanás,22,őssejt,23,összeesküvés-elmélet,2,ötvözet,1,özönvíz,8,Pakisztán,16,Palesztina,26,Panama,5,Pangea,1,pánpszichizmus,3,pánspermia,2,papír,6,Pápua Új-Guinea,6,paradoxon,1,Paraguay,1,paranormális,111,parazita,1,pareidolia,1,párhuzamos univerzum,34,Paul T. Hellyer,4,Pentagon,79,pénz,421,permafroszt,1,Peru,96,perzsák,2,Phobos,3,pihenés,1,piramis,123,platina,4,plazma,10,Plejádok,4,Plútó,3,pokol,10,polgárháború,2,Polinézia,3,politika,2,poltergeist,3,pólusváltás,14,Popper Péter,1,porördög,1,portál,1,Portugália,23,prekogníció,4,prófécia,32,propaganda,10,protézis,1,Proxima Centauri,2,pszichiátria,8,pszichikai erő,14,pszichokinézis,7,pszichológia,70,Puerto Rico,10,pulzár,1,rabszolgaság,9,radioaktív,11,rákbetegség,158,rakéta,1,reaktor,2,régészet,943,reiki,1,reinkarnáció,35,rejtélyek,688,rémálom,1,rendőrállam,75,replikátor,1,reptilián,17,repülés,223,repülő autó,6,repülő humanoid,2,rezgés,18,robot,29,robotok,151,ródium,1,Római Birodalom,82,Románia,18,Roswell,39,rovarok,3,rovarölő,8,rovásírás,4,röntgenlátás,1,Rudolf Steiner,1,Rúmí,1,rúnaírás,2,Rupert Sheldrake,1,Russell Brand,1,ruténium,1,Sabrina Pasterski,1,Salamon király,2,Salvador,3,sámánok,10,sárkányok,2,sarki fény,12,Sátán,16,sav,1,schumnann frekvencia,6,sci-fi,216,sellő,7,shaolin,1,sheldan nidle,13,shelley young,1,Shogun Amona,1,sírkamrák,8,sivatag,49,Skandinávia,1,skizofrénia,3,Skócia,21,smaragd,1,só,21,sors,2,sótalanítás,9,sötét anyag,18,sötét energia,5,Spanyolország,108,spiritualitás,373,sport,39,Srí Lanka,3,Star Trek,13,Star Wars,8,Stephen Bassett,5,Stephen Hawking,16,Steve Quayle,1,Stonehenge,12,stressz,44,sugárzás,58,sumérok,14,suttogás,1,suzanne lie,2,Svájc,59,Svédország,68,szabad akarat,7,szabadkőműves,1,szabadság,8,szag,12,szaglás,4,számítástechnika,175,számmisztika,1,szamuráj,2,szaporodás,6,szarkofág,12,Szaturnusz,33,Szaúd-Arábia,70,szavak,1,szegénység,14,szekta,5,Szelei Magdolna,6,szélenergia,61,szellem,11,szellemek,86,szellemváros,1,szem,59,szembetegség,25,személyiség,1,személyiségteszt,9,személyiségzavar,1,szén,1,szén-dioxid,18,szent geometria,1,Szerbia,12,szerelem,12,szeretet,58,szerotonin,1,szertartás,2,szerv implantátum,9,szerzetes,1,szfinx,10,sziámi iker,1,sziámi ikrek,2,Szibéria,56,Szicília,3,sziget,4,sziklarajz,11,szimbiózis,1,Szingapúr,25,szinkronicitás,5,színlátás,3,színpszichológia,2,színterápia,2,szintetikus üzemanyag,11,Szíria,187,szív,56,szkíták,9,Szlovákia,3,Szlovénia,4,szoftver,2,Szomália,2,szorongás,17,Szovjetunió,88,szökőár,12,Szudán,7,szuperkontinens,10,szupernóva,6,szülés,10,születés,41,Tádzsikisztán,1,Tajvan,17,találmány,42,táltos,1,tanítások,38,tanulás,58,Tanzánia,3,táplálkozás,97,tarot,1,társadalom,146,távolbalátás,31,technológia,1332,tej,5,tektonikus lemez,4,telekinézis,4,telepátia,49,teleportálás,15,teleszkóp,37,telomer,9,temetkezés,2,tengeralattjáró,24,tengervíz,244,teremtés,42,terhesség,4,téridő,19,térkép,6,térmeghajtás,2,természet,462,természetfeletti,59,természetvédelem,61,terraformálás,1,terrorcsoport,12,tervezett elavulás,2,Tesla,97,testbeszéd,1,testelhagyás,6,testen kívüli élmény,19,testhőmérséklet,4,testmódosítás,4,testmozgás,12,testsúly,1,tetoválás,6,Thaiföld,20,Tibet,22,Timbuktu,1,Titán,1,titkos tanítások,2,titkos társaságok,265,titkos űrprogram,134,tó,1,tobozmirigy,9,Toltékok,2,Tonga,1,torinói lepel,2,tornádó,9,torpedó,1,tömegmédia,65,Törökország,121,történelem,1182,törzs,1,transzhumanizmus,9,transzplantáció,1,Trianon,4,tudat,114,tudatalatti,79,tudatmódosítás,20,tudatos álom,28,tudatosság,786,tudomány,1206,túlnépesedés,9,túlvilág,145,Tunézia,1,tüdőbetegség,20,tündérek,1,Türkmenisztán,2,tűz,5,tűzönjárás,1,ufo,890,UFO felfedés,103,UFO vadászok,7,ufo-afrika,4,ufo-amerika,401,ufo-ausztrália,7,ufo-ázsia,29,ufo-budapest,1,ufo-cikkek,2,ufo-egyéb,20,ufo-európa,113,ufo-fotók,9,ufo-magyar,6,ufo-oroszország,20,Uganda,1,új,10920,új pénzügyi rendszer,174,Új-Zéland,37,újrahasznosítás,65,Ukrajna,87,ultrahang,9,Univerzum,254,Uránusz,11,Uri Geller,1,Uriel,1,Uruguay,5,uso,10,utazás,7,űrállomás,45,űrbányászat,3,Üreges Föld,28,űrfegyver,5,űrháború,12,űrhaderő,2,űrkutatás,666,űrlift,2,űrsikló,2,űrszemét,12,űrtechnológia,234,űrutazás,163,űrverseny,10,üstökös,21,üveg,14,üzenetek,63,vakcina,180,vakság,4,választás,2,Valiant Thor,1,vallás,260,valóság,46,vámpír,5,Vatikán,95,vécé,1,vécépapír,2,vegetáriánus,12,végítélet,3,Végjáték,26,végtelen,1,vegyi anyag,68,vegyi fegyver,13,véletlen,1,Venezuela,43,Vénusz,30,vér,41,vércsoport,5,vertikális gazdálkodás,2,veszélyeztetett faj,7,vezeték nélküli áram,2,videó,9716,videojáték,17,Vietnam,18,viking,17,Világgazdasági Fórum,11,világítás,1,világkormány,2,világvége,15,villám,28,virtuális valóság,14,vírus,241,vitamin,20,víz,369,vízenergia,13,vízesés,1,víznyelő,13,Vlagyimir Putyin,26,vonat,9,vulkán,12,vulkánkitörés,88,Wi-Fi,16,WikiLeaks,33,x-akták,21,zaj,5,Zambia,1,zene,60,zeneipar,4,Zimbabwe,4,Zsidóság,24,
ltr
item
Új Világtudat | Az Élet Más Szemmel: A Belső Földi civilizációk tárgyalásokat kezdeményeznek, hogy véget vessenek az emberiségtől való elszigeteltségüknek
A Belső Földi civilizációk tárgyalásokat kezdeményeznek, hogy véget vessenek az emberiségtől való elszigeteltségüknek
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEj8iTuhGugATliFKqYZtq6oWcgqkaCOx7MwvgxwTAL4q4ltbFNiNJi_yieWbN7s7Gfu_zhkGAm8VwNEXsjACoQmILz_KJZL3mAPQN9qaELkw5_k3IzKNdc4wSdCq2PUgO2M6vzbEZMeLUpt/s1600/corey+goode+k%25C3%25A9k+avian+g%25C3%25B6mb+l%25C3%25A9nyek+sz%25C3%25B6vets%25C3%25A9ge+bels%25C5%2591+f%25C3%25B6ld+%25C5%2591si+szakad%25C3%25A1r+civiliz%25C3%25A1ci%25C3%25B3+f%25C3%25B6ld%25C3%25B6nk%25C3%25ADv%25C3%25BCli+idegen+titkos+%25C5%25B1rprogram+hold+mars+n%25C3%25A9met+n%25C3%25A1ci+fejlett-technol%25C3%25B3gia-2016-%25C3%25BAj+vil%25C3%25A1gtudat.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEj8iTuhGugATliFKqYZtq6oWcgqkaCOx7MwvgxwTAL4q4ltbFNiNJi_yieWbN7s7Gfu_zhkGAm8VwNEXsjACoQmILz_KJZL3mAPQN9qaELkw5_k3IzKNdc4wSdCq2PUgO2M6vzbEZMeLUpt/s72-c/corey+goode+k%25C3%25A9k+avian+g%25C3%25B6mb+l%25C3%25A9nyek+sz%25C3%25B6vets%25C3%25A9ge+bels%25C5%2591+f%25C3%25B6ld+%25C5%2591si+szakad%25C3%25A1r+civiliz%25C3%25A1ci%25C3%25B3+f%25C3%25B6ld%25C3%25B6nk%25C3%25ADv%25C3%25BCli+idegen+titkos+%25C5%25B1rprogram+hold+mars+n%25C3%25A9met+n%25C3%25A1ci+fejlett-technol%25C3%25B3gia-2016-%25C3%25BAj+vil%25C3%25A1gtudat.jpg
Új Világtudat | Az Élet Más Szemmel
https://ujvilagtudat.blogspot.com/2016/01/a-belso-foldi-civilizaciok.html
https://ujvilagtudat.blogspot.com/
https://ujvilagtudat.blogspot.com/
https://ujvilagtudat.blogspot.com/2016/01/a-belso-foldi-civilizaciok.html
true
6773355663696938213
UTF-8
Loaded All Posts Nincs ilyen bejegyzés MEGNÉZEM Tovább Válasz Válasz elvetése Törlés By Kezdőlap OLDALAK BEJEGYZÉSEK Mindet megnézem TOVÁBBI CIKKEK CÍMKE ARCHÍV KERESÉS MINDEN BEJEGYZÉS Nincs ilyen bejegyzés Vissza a kezdőlapra Vasárnap Hétfő Kedd Szerda Csütörtök Péntek Szombat Vas Hét Ke Sze Csüt Pén Szo Január Február Marcius Aprilis Május Június Július Augusztus Szeptember Október November December Jan Feb Már Ápr Máj Jún Júl Aug Szep Okt Nov Dec éppen most 1 perce $$1$$ perce 1 órával ezelőtt $$1$$ órával ezelőtt Tegnap $$1$$ nappal ezelőtt $$1$$ héttel ezelőtt több mint 5 hete Követők Követés THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy