Az UFO felfedés és a Felemelkedés optimális ütemezésének megteremtése

Corey Goode informátor hétfőn tette közzé részletes beszámolójának második részét, mely állítása szerint egy sor újabb találkozóról szól k...

Corey Goode informátor hétfőn tette közzé részletes beszámolójának második részét, mely állítása szerint egy sor újabb találkozóról szól különböző földönkívüli csoportok, egy "Belső Földi" és a titkos űrprogram szövetség egyik képviselőjével. További információkat nyújt ahhoz, melyet az első részben bemutatott a lehetséges komoly naptevékenységről, mellyel kapcsolatban a globális elit (más néven szindikátusok) egyes tagjai meg vannak győződve arról, hogy pusztító hatása lesz bolygónkra.

Goode állításai, melyek részletességükben és terjedelmükben rendkívül gazdagok, időnként nagyon zavaróak. Azok, akiknek újak az ő információi hajlamosak lehetnek arra, hogy elutasítsák azokat, mint puszta fantáziálást. Miután azonban több mint egy éve közelebbről vizsgáljuk Goode állításait, melyek nagy része bemutatásra került a "Bennfentesek felfedik a titkos űrprogramokat és földönkívüli szövetségeket" című könyvben, nem sikerült találni semmit, ami arra utalna, hogy valótlanságokat állítana bármilyen módon.

Kapcsolódó cikk: A globális elit hatalmas napkitörésekre készül, állítja a titkos űrprogram informátora

Goode kinyilatkoztatásai keretet biztosítanak annak megértéséhez, hogy a legfontosabb diplomáciai találkozók és tárgyalások jelenleg is folynak, amelyek közvetlenül befolyásolják az egész emberiséget.

Az anyag terjedelmére tekintettel a beszámolójának második részében leírt információkat három külön cikkben elemezzük. Ez annak köszönhető, hogy igen fontos a kérdés amit tárgyal, valamint annak szüksége miatt, hogy átfogóan értékeljük ezeket, mielőtt más találkozókról és eseményekről készült beszámolóira térnénk rá, melyeken maga is részt vett vagy tanúja volt.

Ezért ebben a cikkben a Goode által megjósolt naptevékenységgel kapcsolatos fejtegetését elemezzük, amely nagy valószínűséggel hatással lesz az emberiségre, és hogy mit lehet tenni, hogy személyesen is felkészüljünk rá.

Jelentésében Goode leírja, hogyan vitte el egy kék gömb július 10-én, hogy találkozzon a Gömb Lények Szövetségének képviselőivel, akik nagyon magasan fejlett hatodik-kilencedik sűrűségű földönkívüliek egy csoportja. Leírta egy közel két és fél méter magas "Kék Aviannal", Raw Teir-Eir-el folytatott kommunikációját.

"Jelen találkozónkon Tear-Eir előtt álltam, és ő elkezdett kommunikálni. Figyelmemet visszairányította ahhoz a kozmikus jelenethez, amely kibontakozóban van körülöttünk. Néztem a gömböket, ahogy lassan haladtak a Vénusz és a Föld irányába, ahogy a külső Naprendszer felé tartottak. Egyre inkább halványabbnak tűntek."

Ez összhangban van Goode korábbi beszámolójával, hogy bolygó méretű gömböket helyeztek el stratégiailag az egész Naprendszerünkben, amelyek felfogják a kozmikus energiákat, és amelyek már majdnem befejezték küldetésüket.

Goode leírja, hogy mi történt ezután:

"Akkor energia hullámokat láttam, ahogy elérik a Föld mágneses terét és körbeveszik azt. Az energia a Föld magja felé irányult az északi és déli póluson keresztül, majd felemelkedett a Föld felszíne felé."

Goode korábban a globális elit számos erőfeszítéséről írt, akiket bűnöző szindikátusoknak nevez, hogy föld alatti helyekre meneküljenek az Antarktiszon és Dél-Amerikában 2016 elején. Annak alapján, amit nemrég látott úgy véli, hogy ez sikertelen lesz:

"Azt gondoltam magamban, hogy lehetetlen lenne elrejtőzni a föld alatt ezektől az energia hullámoktól, nem számít, milyen mélyen vannak a felszín alatt, vagy hogy mennyire fejlett technológiákkal árnyékolják magukat."

Nyilvánvalóan a globális elit nagy része így gondolta, mint 2016 elején, amikor sokan föld alatti létesítményekbe próbáltak menekülni. Ez egy csatához vezetett a szembenálló űrprogramok között az Antarktisz fölött, amikor az elit néhány tagja megpróbált elmenekülni egy könnycsepp alakú hajóval, amely a Sötét Flottának nevezett űrprogramhoz tartozott, ami a náci Németország és a drákó földönkívüliek szövetségéből fejlődött ki a 2. Világháború idején.

Az Antarktisz feletti csata során, melyről Goode tájékoztatást kapott, ismeretlen halszálka alakú űrhajók támadták meg a Sötét Flotta űrcirkálóját.

Kapcsolódó cikk: Titkos csaták folynak az Antarktiszon, miközben a globális elit menekülni próbál

Goode ezután azt közvetítette, hogy Raw Teir-Eir megállapította, hogy a jelenleg folyamatban lévő kozmológiai események hatással lesznek az emberiségre:

"Arra számítottam, hogy a következő kommunikáció arról a helyszínről szól majd, aminek éppen szemtanúja voltam. Majd Tear-Eir közölte, hogy a társteremtő tömegtudatunk szerepet játszott abban, ami hamarosan kibontakozik. Tear-Eir közölte, hogy a megnövekedett energetikai hullámok viselkedési változásokat okoznak a Földön, valamint a különböző bázisokon és hajókon, melyek a csillagrendszerünkben tartózkodnak."

A hatások között, amit Goodenak elmondtak olyan energia hullámok is vannak, melyek befolyásolják az "agykontroll" vagy "viselkedés módosító" rácsot, melyet arra használnak, hogy évezredek óta irányítsák az emberiséget. Az eredmény az lett, hogy egyre nehezebb már az emberiséget befolyásolni, hogy a kívánatos kollektív lépéseket megtegye:

"Ez a viselkedés módosító rácshálót is megzavarta, amely befolyásolja az emberek viselkedését ezen a bolygón már több ezer éve. Ennek eredményeképpen ez a rács elérte a maximális teljesítményének szintjét, hogy elérje a kívánt hatást a népesség körében, amelyről azt mondták, hogy növelni fogja a mellékhatásokat is."

Az energetikai változások és az agykontroll rács nagyobb teljesítménye azt okozta, hogy az emberek kiszámíthatatlanul kezdtek viselkedni, melytől közönyössé és erőtlenné váltak.

Köztudott, hogy világháborúkat váltott ki a múltban az idegengyűlölő nacionalizmus, a vallási fanatizmus, vagy az extrém kollektív emberi viselkedés. Bár az ilyen viselkedés úgy tűnik ma sok területen történik meg a bolygón, mint például a Közel-Keleten, Goode azt mondja nekünk, hogy az agykontroll háló mellékhatásait a kozmikus energia hullámok befolyásolják, enyhítve azt, ami a globális elit célja. Ez arra utal, hogy az elit tervei a 3. Világháború kirobbantására nem fognak valóra válni.

Goode ezután arról a rövid idő intervallumról beszél, melynek során az emberiség közösen megteremtheti az optimális idővonalat:

"Azt állította, hogy a társteremtő tudatunk irányított bennünket azon választás felé, hogy melyik időbeli valóságot tapasztaljuk meg végső soron. Van egy kis ablak, melyen átpréselhetjük magunkat annak érdekében, hogy közösen tapasztaljuk meg ezt az optimális időleges valóságot."

Amit Goodenak ezután mondtak, az nagyon zavaró lesz azok számára, akik a lehetséges "Felemelkedési Esemény" egész emberiségre gyakorolt hatásai miatt aggódnak:

"A témák között beszéltünk az emberiség megdöbbentően alacsony százalékáról, akik készen állnak majd a Felemelkedésre, ha megtörténik az aktuális időpontban. Ez mindössze 0,042 százalék körül lenne, kevesebb, mint minden 2300-adik ember. Nyilvánvaló volt, hogy az idő rövid mindannyiunk számára, hogy feldolgozzuk a karmánkat, és növeljük a saját, másokat szolgáló polaritásunkat."

Valóban megdöbbentő hallani, hogy az emberiség hány százaléka áll készen arra, ami a Gömb Lények Szövetsége nézetei szerint egy meghatározó esemény lesz bolygónk és általában az egész emberi faj számára.

Goode pontosította, hogy mire van szükség az optimális idővonalhoz, és hogy jobban fel tudjunk készülni az Felemelkedési Eseményre:

"Megkérdeztem, hogy volna-e rá mód, hogy az optimális időleges valóságba irányítsuk magunkat. Tear-Eir egyszerűen azt válaszolta, hogy 'ha a világ megrendülne' David és körülöttem, akkor tudnánk, hogy a tömeges tudat választotta az 'eltérő optimális időbeli valóságot.' Fontos megjegyezni, hogy megvan a képességünk, hogy a jövőnket az 'optimális időbeli valósághoz' irányítsuk. Ez magában foglalja a teljes nyilvánosságra hozatalt, és hogy megtesszük a magunk részéről, hogy növeljük a saját pozitív polaritásunkat és felemelkedésünket."

Érdemes időt szánni annak megértésére, hogyan növelheti valaki a másokat szolgáló polaritását azzal együtt, hogy létrehozza az optimális időbeli valóságot, és készen áll a Felemelkedési Eseményre azon szakirodalom szerint, melyet Goodenak ajánlott a Titkos Űrprogram Szövetség.

Míg a mások szolgálatának polaritása az "Egység Törvénye" vagy "Ra" anyagból származik, nem ez volt az egyetlen irodalom, melyet Goodenak ajánlottak a jelenlegi kozmológiai események és a tudatosság fejlődésének megértéséhez. 2015. augusztusában egy kérdésre adott válaszában Goode azt mondta:

"Tudtam, hogy bizonyos csoportoknál elrendelték, hogy olvassák el a 'Ra' és 'Seth' anyagot, miközben ezzel együtt ismeretem volt arról, hogy sok csoport dolgozott azon, hogy lejárassák mindkét munkát."

A "Seth megszólal" (1963-1984) közel két évtizeddel előzte meg az "Egység törvnye" anyagot (1981-1984), és széles körben tartják az egyik legjobb és legnagyobb hatású csatornázott anyagnak, ami valaha is megjelent.

Míg az "Egység törvénye/Ra" annak átfogó elméleti megértésére összpontosított, hogyan fejlődött a tudatosságunk, Seth ezzel ellentétben az egyéni és kollektív valóság megváltoztatásához szükséges személyes lépésekre koncentrál, átalakítva a tudatos hitrendszert.

A Seth anyag megközelítése ezért nagyon hasznos annak megértéséhez, hogyan lehet létrehozni egy másokat szolgáló polaritást, melyet az "Egység törvénye" anyag ajánlott, amiről Goodenak azt mondták, hogy elengedhetetlen az emberiség számára ezen a ponton a személyes és a kollektív evolúciónk szempontjából.

Seth szerint:

"Ha jól érzed magad, akkor segítesz másoknak. Ha nem érzed jól magad, és azt mondod magadnak, hogy segítesz másoknak, akkor nem segítesz nekik, sem magadnak.

Tehát ha felelősség szempontjából gondolkodsz, egy megosztottságot hozol létre az elmédben a felelősség és az örömteli beteljesedés között, azután megtagadod magad és a világ sok örömét és bújkálsz... magad és a világ, a nagy örömteli szimfónia elől, ami te magad vagy.

Ha beteljesíted léted vidám természetét, akkor segítesz magadnak és másoknak. Ha azért segítesz másoknak, mert azt gondolod, hogy muszáj, de ez a kedved ellen van, akkor tudni fogják, mellyel olyan kötelezettséget okozol számukra, melyet nincs jogod okozni..." (Susan M. Watkins, Conversations with Seth, 179. o.)

Seth egyértelmű válaszokat ad, hogyan elehet elérni a mások szolgálatának polaritását és úgy érezni, hogy csatlakozunk mások szükségleteihez. Nem abból származik, hogy az ember feláldozza saját örömét vagy szükségleteit, hogy másokat boldoggá tegyen, hanem a saját életutunkat követve:

"Amikor követed a saját természetedet, akkor autmatikusan és természetes módon fogod érezni mások szükségleteit... Ha örömteli és szabad vagy, ha jól érzed magad, akkor automatikusan érzed... az egységedet minden más lénnyel az univerzumban, és tudni fogod a helyed a Minden, Ami Van-ban." (Susan M. Watkins, Conversations with Seth, 179. o.)

Bár zavaró tudni, hogy az emberiség mindössze 0,042 százaléka érte el a mások szolgálatának polaritását, amely szükséges egy esetleges Felemelkedési Eseményhez ebben az időben, a Seth anyag pontosítja azokat a lépéseket, melyeket külün-külön meg kell tennünk, hogy felkészüljünk.

Exopolitics

Név

3D nyomtató,50,432 Hz,1,51-es körzet,36,52-es körzet,1,5d,1,5G,1,6 órás munkanap,2,911,24,Aaron Swartz,1,Ábrahám,2,acél,5,adattárolás,11,adósság,21,Afganisztán,27,Afrika,137,agy,345,agykontroll,28,ájulás,1,Akasa-krónika,4,akkumulátor,89,alagút,1,alakváltó,1,alapjövedelem,24,Alaszka,26,Albánia,1,albínó,1,Alekszej Navalnij,3,Alex Jones,22,alga,3,Algéria,3,aligátor,1,alkímia,4,alkohol,7,állati tudatosság,42,állatvilág,597,allergia,14,álmatlanság,3,álom,55,alumínium,7,alvás,60,alvási paralízis,2,Amazonas,8,Amerika,1505,aminosav,1,amputáció,1,anarchia,1,Andrew Basiago,8,Anglia,463,angyal,11,animációs film,7,Anonymous,5,Antarktisz,92,antenna,1,antianyag,4,antibiotikum,9,antigravitáció,30,Antikrisztus,5,antioxidáns,1,Antonio Urzi,2,Anunnaki,25,anyagtudomány,97,anyaméh,3,anyatej,1,Apollo,7,arany,134,aranymetszés,2,árapály,3,arcfelismerés,8,arcolvasás,1,arcvakság,1,Argentína,35,Arisztotelész,1,árja faj,2,arkhónok,1,árnyékember,3,árnyember,3,árvíz,14,Asgardia,1,ASMR,1,ásvány,9,Asszíria,3,aszteroida,61,asztma,1,asztráltest,21,asztrológia,7,ateizmus,1,Atlantisz,39,átok,5,atombomba,95,atomenergia,83,atomok,6,átverés,1,aura,11,Ausztrália,197,Ausztria,30,autizmus,18,autó,36,autokrácia,1,avarok,2,azbeszt,1,Azerbajdzsán,3,Aztékok,29,Ázsia,48,Bábel tornya,2,babona,3,Bahama-szigetek,1,Bahrein,2,Bajkál-tó,1,baktérium,49,baleset,34,Balti-tenger,1,balzsamozás,1,Banglades,1,Bankrendszer,296,bányászat,36,barlang,41,barlangfestmény,7,barlangrajz,6,bázisugrás,1,Belgium,27,Belize,3,belső hang,7,Benedek pápa,27,bennszülött,1,bénulás,2,Bermuda-háromszög,6,beszéd,10,betegség,676,beton,1,Bhután,3,Biblia,96,Bilderberg,13,Bill Gates,19,bilokáció,1,biofegyver,1,biofoton,10,biogáz,2,biokerámia,1,biológia,2,biológiai fegyver,5,biológiai kor,2,biológiai memória,2,biológiai ritmus,5,bioprinter,2,biorobot,10,bioüzemanyag,9,blossom goodchild,6,Bob Dean,4,Bob Lazar,12,boldogság,25,Bolívia,22,bolygómérnökség,8,bor,3,Bosznia-Hercegovina,3,boszorkányság,10,Botswana,3,böjtölés,11,bölcsek köve,1,bőr,19,bőrszín,3,Brazília,83,Brbados,1,BRICS nemzetek,35,bronzkor,1,Buddha,18,buddhizmus,18,Bulgária,9,bunker,4,bűnözés,1,cannabis,83,Carl Sagan,17,Carrie Fisher,1,cenzúra,2,Ceres,1,cetfélék,1,Charlie Chaplin,1,chemtrail,14,Chile,37,chip,1,CIA,151,Ciprus,5,Costa Rica,7,cukor,20,cukorbetegség,20,csakra,7,család,1,családfakutatás,1,csapadék,2,Csecsenföld,2,Csehország,11,csend,1,Csernobil,8,csillagászat,286,csillagkapu,3,csillagkép,6,Csillaggyermek,3,csoda,8,csont,4,csontritkulás,2,Dagesztán,2,Dalai láma,12,Dánia,44,DARPA,18,Darwin,11,David Icke,12,David Wilcock,26,deepfake,6,déjà vu,1,Dél-Afrika,36,Dél-Amerika,1,Dél-Korea,42,demokrácia,7,démon,10,depresszió,30,diagnosztizálás,2,digitális pénz,78,digitális társadalom,12,diktátor,8,diktatúra,18,dimenziók,64,Dimitrij Medvegyev,2,dinoszauruszok,33,DNS,327,dogonok,1,dohányzás,18,dokumentumfilm,1089,dolmen,1,Donald Trump,121,döntés,2,drágakő,9,drón,63,druidák,1,dűne,1,Dzsibuti,2,dzsinn,1,Ebola,3,ébredés,3,Eckhart Tolle,5,Ecuador,23,édesítőszer,1,Edgar Mitchell,12,Edison,6,Edward Snowden,13,Egely György,6,egészség,794,éghajlat,174,ego,1,egyedüllét,3,Egyesült Arab Emírségek,16,Egyiptom,283,Einstein,85,ékírás,6,Eldorádó,1,elektromos áram,103,elektromos autó,143,elektromos hajó,4,elektromos impulzus,3,elektromos kerékpár,6,elektromos közlekedés,20,elektromos motor,14,elektromos repülőgép,6,elektromos roller,1,elektromos út,1,elektromos vonat,9,elektroszmog,44,élelmiszer,210,élet a halál után,159,életcél,7,elhízás,4,elme,2,elme kontroll,75,elmezavar,5,Elon Musk,55,élővilág,57,előző élet,15,elveszett nyelv,5,ember állat hibrid,5,ember idegen hibrid,29,emberáldozat,10,emberi faj,6,emberi jogok,3,emberi nyelv,38,emberi öngyulladás,2,emberi rekord,5,emberiség,216,emberkereskedelem,2,emlékezet,60,empátia,15,Enceladus,1,energia,113,energiafegyver,7,ENSZ,82,enzim,1,epilepszia,4,építészet,425,erdő,4,erdősítés,22,erdőtűz,3,ereklye,2,Erich Von Däniken,3,erkölcs,1,érrendszer,5,érzékelés,28,érzelmek,161,érzéstelenítés,1,Erzsébet királynő,5,ESA,37,esküvői ruha,1,esőerdő,20,Észak-Korea,35,északi fény,2,Északi-sark,16,Észtország,10,étel,194,Etiópia,14,Etruszkok,3,Eurázsia,6,Európa,285,Európai Űrügynökség,7,eurózóna,7,eutanázia,1,evolúció,112,évszakok,2,exobolygó,38,extrém időjárás,84,ezüst,7,fa,82,Facebook,4,fájdalom,33,fakír,1,FBI,53,FED,42,fegyver,39,fehér lyuk,1,fehérje,6,Fehéroroszország,6,fejlődés,330,fekete lyuk,52,feldolgozott étel,22,félelem,116,felemelkedés,1,fém,28,feminizmus,1,fenntartható gazdaság,16,fény,129,fényevés,1,fénygömb,5,fényjelenség,5,fénysebesség,19,fényterápia,10,fénytest,11,féregjárat,8,Ferenc Pápa,43,ferrofluid,1,fertőzés,2,fiatalság elixírje,17,film,358,filozófia,5,Finnország,37,fizika,104,fluorid,4,fóbia,5,fog,3,fogamzásgátló,1,fogyás,1,fokhagyma,2,folyadékmembrán,1,fosszília,4,fosszilis tüzelőanyag,39,fotó,74,foton,12,fotoszintézis,2,Föld,659,föld alatti város,10,földalatti bázis,44,földalatti tó,1,földcsuszamlás,3,földgáz,11,földönkívüliek,783,földrengés,95,Fönícia,1,Franciaország,200,frekvencia,34,frigyláda,1,furcsa hangok világszerte,24,fúzió,2,fúziós reaktor,26,függőség,11,Fülöp-szigetek,16,gabonakör,25,galaktikus föderáció,53,galaxis,75,gáz,22,genetika,238,génmanipuláció,19,génszerkesztés,4,geoglifa,10,George Orwell,2,geotermikus energia,4,gerinc,4,Ghána,3,giroszkóp,1,Gladio,1,gleccser,20,glifozát,5,Globális Fedezeti Számlák,2,globális felmelegedés,145,globális lehűlés,67,GMO,27,gnoszticizmus,1,gomba,28,gondolatátvitel,1,gondolatolvasás,15,gondolkodás,1,gonosz,15,gömbvillám,4,Görögország,67,grafén,11,gravitáció,39,gravitációs hullám,8,Grönland,19,Grúzia,2,Guatemala,17,Günther Wiechmann,1,gyémánt,20,gyermekfejlődés,255,gyermekmunka,2,gyógyítás,346,gyógynövény,86,gyógyszeripar,156,gyulladás,1,gyulladáscsökkentő,5,HAARP,19,háború,469,hacker,5,hadi fejlesztés,95,haj,5,hajó,2,hajóroncs,29,hajszín,4,halak,2,halál,117,halálközeli élmény,48,halhatatlanság,14,hallás,15,Halley -üstökös,1,hallucináció,16,hang,56,hangszer,1,hangterápia,6,harcművészet,11,harmadik szem,10,hatodik érzék,6,Hawaii,31,házasság,1,hazugság,4,hibernálás,8,hibrid faj,7,hidegháború,32,hidrogén,14,hidroponika,1,hieroglifa,12,higany,3,Himalája,9,hipnózis,11,hírek,1712,hírszerzés,3,hit,18,Hold,268,holdbázis,24,holdfogyatkozás,5,holdjáró,16,Hollandia,81,holografikus univerzum,29,hologram,15,Holt-tenger,4,homeopátia,1,Honduras,6,Hongkong,5,hormon,15,horpaszizom,1,Horvátország,12,humor,3,hunok,6,húrelmélet,4,hurrikán,7,húsevés,11,Húsvét-sziget,5,hüllő,21,Hüperborea,1,idegen elrablás,86,idegen lény,404,idegen technológia,302,idegsejt,10,idézet,3,idő,54,időgép,18,időhurok,1,időjárás,85,időjárás módosítás,52,időjárási fegyver,15,időkapszula,5,időkristály,1,időszámítás,2,időutazás,59,igazságszérum,1,III. Richárd,1,iker,2,ikerláng,3,ikrek,1,illat,12,illóolaj,6,illúzió,10,immunrendszer,46,immunterápia,1,implantátum,25,India,189,indián,16,indigó gyerekek,11,Indonézia,38,influenza,4,információ,11,ingyen energia,101,Inkák,17,inkarnáció,2,intelligencia,55,internet,71,intuíció,7,invázió,1,ionhajtómű,4,Irak,87,Iraki Kurdisztán,2,Irán,125,írás,7,irídium,1,Írország,20,iskola,62,ISON üstökös,1,ISS,58,Isten,172,Iszlám,7,ital,2,ITCCS,7,Izland,26,ízlelés,1,izom,1,Izrael,160,James Tyberonn,1,Japán,270,járvány,356,játék,6,jég,63,jéghegy,1,jégkorszak,22,Jemen,10,Jézus,60,jezsuita,1,jód,1,Joe Biden,32,jóga,5,jógi,2,Jordánia,15,jóslat,50,jövőbelátás,42,Jugoszlávia,2,Jupiter,37,kalóz,1,Kambodzsa,10,Kamerun,2,Kanada,129,Kanári-szigetek,3,kannibalizmus,1,káosz,2,kapcsolat,37,kapitalizmus,1,karma,8,karmikus kapcsolat,3,Kasmír,1,Katar,8,katonai technológia,123,kávé,1,Kazahsztán,6,Kazárok,1,Kelták,4,kémkedés,16,kemoterápia,6,kender,77,Kenya,10,kerámia,2,Kereszténység,92,Keshe Alapítvány,5,KGB,8,kiberháború,8,kibernetika,2,kiborg,4,kihalt faj,68,kiméra,3,Kína,630,kincs,16,kiropraktika,1,kísérlet,40,kísértet,12,kiterjesztett valóság,4,klímaváltozás,44,klónozás,21,kobold,1,Kobra,35,Kolumbia,32,kommunikáció,104,kondenzátor,1,Kongó,2,konkréció,1,koponya módosítás,1,korall,8,Koszovó,2,kőkör,1,könyv,618,környezetszennyezés,242,környezetvédelem,200,Közép-Amerika,4,középkor,2,közlekedés,268,közösség,4,kráter,11,kreativitás,10,kreditrendszer,1,Kréta,1,Krím,4,kriogenika,1,kriptid,1,kriptovaluta,45,kristály,37,kristály gyerekek,9,kristálykoponya,6,kromoszóma,9,Kuba,9,kultúra,26,Kung-fu,1,kungfu,1,kutatás,79,Kuvait,8,kvantumfizika,161,kvazár,2,labirintus,2,Laosz,3,lapos Föld,4,látás,51,láthatatlanság,4,látomás,5,Laura Eisenhower,13,láva,3,láz,1,lebegésterápia,1,LED,8,léggömb,4,léghajó,6,légkör,25,légzés,13,lélek,123,lélekcsoport,2,lélektárs,1,lélekvándorlás,12,lelki fejlődés,421,Lemúria,3,Lengyelország,57,létezés,8,Lettország,1,levegő,69,levitáció,7,lézer,54,Li-Fi,1,Libanon,13,Líbia,22,lítium,1,Litvánia,1,Livánia,1,Lukács Béla,1,Luxemburg,5,Madagaszkár,1,madár,23,magány,13,mágia,8,mágnes,2,mágneses mező,82,mágneses portál,1,mágus,1,Magyarország,174,magyarság eredete,9,Maja leletek,50,maja naptár,5,májbetegség,2,majom,1,Malajzia,12,Mali,1,Málta,5,mamut,10,Mandela effektus,4,manipuláció,12,manó,1,Marokkó,3,Mars,216,Mars Curiosity,21,Marshall-szigetek,2,marsjáró,19,masszázs,1,matematika,18,mátrix,10,Matthew Ward,4,Mauritánia,1,Mauritius,3,meddőség,1,média,75,meditáció,131,médium,4,megalit,37,megfigyelés,40,megnyúlt koponyák,20,megtermékenyítés,7,megújuló energia,161,megvilágosodás,15,méhek,12,memória,63,menedék,2,mentális betegség,42,mennyország,57,méregtelenítés,7,mérés,3,mérgezés,35,Merkúr,14,messiás,2,mesterséges anyaméh,2,mesterséges intelligencia,228,metaanyag,2,meteor,67,meteor Kuba,2,meteor oroszországban,5,Mexikó,143,mezoamerika,8,Mezopotámia,12,Mianmar,2,mike quinsey,10,mikroba,3,mikrohullám,4,Minósz,1,mitológia,4,mítosz,6,mkultra,17,Mongólia,4,Monsanto,27,Mooji,10,morgellon,2,multiverzum,26,múmia,92,munka,30,mutáció,12,műanyag,95,műhold,97,műtét,5,művészet,208,nagylábú,7,Namíbia,1,nanotechnológia,38,Nap,255,napciklus,6,napelem,53,napenergia,164,napfény,106,napfogyatkozás,11,napfolt,11,napkitörés,10,Naprendszer,201,napszél,19,naptár,1,NASA,393,NATO,65,Nazca-kultúra,2,Nazca-vonalak,15,Nefilim,5,nehézfém,6,Neil Keenan,3,nemesfém,13,Németország,348,nemiség,3,Nepál,8,Neptunusz,13,népvándorlás,5,NESARA,3,neuron,5,neutrínó,1,nevetés,2,Niels Bohr,1,Nigéria,10,Nissan,1,nitrogén,1,Norvégia,50,Nostradamus,11,növények,276,növényvédőszer,41,NSA,28,nukleáris energia,58,nullponti energia,1,nyersétel,14,nyomtató,3,Obama,51,obeliszk,1,obszervatórium,5,óceán,86,okkultizmus,5,okostelefon,41,oktatás,64,olaj,62,olajfüggőség,31,Olaszország,197,Olmékok,5,oltás,178,Omán,3,omniverzum,1,online tv,5,OPPT,4,optikai csalódás,1,orákulum,1,organikus,1,orgon energia,3,óriások,27,Orionidák,1,Oroszország,751,oxigén terápia,1,ózonréteg,5,önbecsülés,3,önellátás,1,önismeret,317,önkényuralom,2,önvezető autó,32,önvezető motor,1,őrangyal,1,ördög,8,ördögűzés,8,öregedés,66,Örményország,5,örök élet,9,örök fiatalság,20,öröklés,1,öröklődés,31,ősi civilizációk,448,ősi gyógyítók,5,ősi szöveg,71,ősi technológia,189,ősi viselet,2,őslakos,20,ősrobbanás,22,őssejt,23,összeesküvés-elmélet,1,ötvözet,1,özönvíz,8,Pakisztán,16,Palesztina,26,Panama,5,Pangea,1,pánpszichizmus,3,pánspermia,2,papír,6,Pápua Új-Guinea,6,paradoxon,1,Paraguay,1,paranormális,111,parazita,1,pareidolia,1,párhuzamos univerzum,34,Paul T. Hellyer,4,Pentagon,78,pénz,419,permafroszt,1,Peru,95,perzsák,2,Phobos,3,pihenés,1,piramis,123,platina,4,plazma,10,Plejádok,4,Plútó,3,pokol,10,polgárháború,2,Polinézia,3,politika,2,poltergeist,3,pólusváltás,14,Popper Péter,1,porördög,1,portál,1,Portugália,23,prekogníció,4,prófécia,32,propaganda,10,protézis,1,Proxima Centauri,2,pszichiátria,8,pszichikai erő,14,pszichokinézis,7,pszichológia,67,Puerto Rico,10,pulzár,1,rabszolgaság,9,radioaktív,10,rákbetegség,158,rakéta,1,reaktor,2,régészet,936,reiki,1,reinkarnáció,35,rejtélyek,685,rémálom,1,rendőrállam,75,replikátor,1,reptilián,17,repülés,222,repülő autó,6,repülő humanoid,2,rezgés,18,robot,28,robotok,151,ródium,1,Római Birodalom,82,Románia,18,Roswell,39,rovarok,3,rovarölő,8,rovásírás,4,röntgenlátás,1,Rudolf Steiner,1,Rúmí,1,rúnaírás,2,Rupert Sheldrake,1,Russell Brand,1,ruténium,1,Sabrina Pasterski,1,Salamon király,2,Salvador,3,sámánok,10,sárkányok,2,sarki fény,12,Sátán,16,sav,1,schumnann frekvencia,6,sci-fi,216,sellő,7,shaolin,1,sheldan nidle,13,shelley young,1,Shogun Amona,1,sírkamrák,8,sivatag,48,Skandinávia,1,skizofrénia,3,Skócia,21,smaragd,1,só,21,sors,2,sótalanítás,9,sötét anyag,17,sötét energia,4,Spanyolország,107,spiritualitás,372,sport,39,Srí Lanka,3,Star Trek,13,Star Wars,8,Stephen Bassett,5,Stephen Hawking,16,Steve Quayle,1,Stonehenge,12,stressz,44,sugárzás,58,sumérok,14,suttogás,1,suzanne lie,2,Svájc,59,Svédország,67,szabad akarat,7,szabadkőműves,1,szabadság,8,szag,12,szaglás,4,számítástechnika,175,számmisztika,1,szamuráj,2,szaporodás,6,szarkofág,12,Szaturnusz,33,Szaúd-Arábia,69,szavak,1,szegénység,14,szekta,5,Szelei Magdolna,6,szélenergia,61,szellem,11,szellemek,86,szellemváros,1,szem,58,szembetegség,25,személyiség,1,személyiségteszt,9,személyiségzavar,1,szén,1,szén-dioxid,18,szent geometria,1,Szerbia,12,szerelem,12,szeretet,58,szerotonin,1,szertartás,2,szerv implantátum,9,szerzetes,1,szfinx,10,sziámi iker,1,sziámi ikrek,2,Szibéria,56,Szicília,3,sziget,4,sziklarajz,11,szimbiózis,1,Szingapúr,25,szinkronicitás,5,színlátás,2,színpszichológia,2,színterápia,2,szintetikus üzemanyag,11,Szíria,187,szív,56,szkíták,9,Szlovákia,3,Szlovénia,4,szoftver,2,Szomália,2,szorongás,17,Szovjetunió,88,szökőár,12,Szudán,7,szuperkontinens,10,szupernóva,6,szülés,10,születés,41,Tádzsikisztán,1,Tajvan,17,találmány,42,táltos,1,tanítások,38,tanulás,57,Tanzánia,3,táplálkozás,97,tarot,1,társadalom,146,távolbalátás,31,technológia,1328,tej,5,tektonikus lemez,4,telekinézis,4,telepátia,49,teleportálás,15,teleszkóp,37,telomer,9,temetkezés,2,tengeralattjáró,24,tengervíz,244,teremtés,42,terhesség,4,téridő,19,térkép,6,térmeghajtás,2,természet,462,természetfeletti,59,természetvédelem,61,terraformálás,1,terrorcsoport,12,tervezett elavulás,2,Tesla,97,testbeszéd,1,testelhagyás,6,testen kívüli élmény,19,testhőmérséklet,4,testmódosítás,4,testmozgás,12,testsúly,1,tetoválás,6,Thaiföld,20,Tibet,22,Timbuktu,1,Titán,1,titkos tanítások,2,titkos társaságok,265,titkos űrprogram,134,tó,1,tobozmirigy,9,Toltékok,2,Tonga,1,torinói lepel,2,tornádó,9,torpedó,1,tömegmédia,65,Törökország,121,történelem,1175,törzs,1,transzhumanizmus,9,transzplantáció,1,Trianon,4,tudat,114,tudatalatti,79,tudatmódosítás,20,tudatos álom,28,tudatosság,782,tudomány,1198,túlnépesedés,9,túlvilág,144,Tunézia,1,tüdőbetegség,20,tündérek,1,Türkmenisztán,2,tűz,5,tűzönjárás,1,ufo,885,UFO felfedés,102,UFO vadászok,7,ufo-afrika,4,ufo-amerika,399,ufo-ausztrália,7,ufo-ázsia,29,ufo-budapest,1,ufo-cikkek,2,ufo-egyéb,20,ufo-európa,113,ufo-fotók,9,ufo-magyar,6,ufo-oroszország,20,Uganda,1,új,10861,új pénzügyi rendszer,174,Új-Zéland,37,újrahasznosítás,65,Ukrajna,87,ultrahang,9,Univerzum,253,Uránusz,11,Uri Geller,1,Uriel,1,Uruguay,5,uso,9,utazás,7,űrállomás,43,űrbányászat,3,Üreges Föld,28,űrfegyver,5,űrháború,12,űrhaderő,2,űrkutatás,660,űrlift,2,űrsikló,2,űrszemét,10,űrtechnológia,234,űrutazás,163,űrverseny,10,üstökös,20,üveg,14,üzenetek,63,vakcina,180,vakság,4,választás,2,Valiant Thor,1,vallás,258,valóság,46,vámpír,4,Vatikán,95,vécé,1,vécépapír,2,vegetáriánus,12,végítélet,3,Végjáték,26,végtelen,1,vegyi anyag,68,vegyi fegyver,13,véletlen,1,Venezuela,43,Vénusz,29,vér,41,vércsoport,5,vertikális gazdálkodás,2,veszélyeztetett faj,7,vezeték nélküli áram,2,videó,9661,videojáték,17,Vietnam,18,viking,16,Világgazdasági Fórum,11,világítás,1,világkormány,2,világvége,15,villám,28,virtuális valóság,14,vírus,241,vitamin,20,víz,368,vízenergia,13,vízesés,1,víznyelő,13,Vlagyimir Putyin,26,vonat,9,vulkán,11,vulkánkitörés,87,Wi-Fi,16,WikiLeaks,33,x-akták,21,zaj,5,Zambia,1,zene,60,zeneipar,4,Zimbabwe,4,Zsidóság,24,
ltr
item
Új Világtudat | Az Élet Más Szemmel: Az UFO felfedés és a Felemelkedés optimális ütemezésének megteremtése
Az UFO felfedés és a Felemelkedés optimális ütemezésének megteremtése
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiUQKFuNYoNI0lQ1QoYS35X9vj9OFs3D9VFr4opQPlZRx4MHCUb0QyLUzE-nPNiPcaPxD-ov94DO7yEG2S334FC8WtLLCk_Y6jXgRFDZ8sia4uwyQ1X5PTdCHvBHJceFXShxbm02zGHpe0/s1600/corey+goode+felemelked%25C3%25A9s+esem%25C3%25A9ny+antarktisz+glob%25C3%25A1lis+elit+menek%25C3%25BCl+energetikai+hull%25C3%25A1m+naprendszer+titkos+%25C5%25B1rprogram+video-k%25C3%25B6nyv-2016-%25C3%25BAj+vil%25C3%25A1gtudat.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiUQKFuNYoNI0lQ1QoYS35X9vj9OFs3D9VFr4opQPlZRx4MHCUb0QyLUzE-nPNiPcaPxD-ov94DO7yEG2S334FC8WtLLCk_Y6jXgRFDZ8sia4uwyQ1X5PTdCHvBHJceFXShxbm02zGHpe0/s72-c/corey+goode+felemelked%25C3%25A9s+esem%25C3%25A9ny+antarktisz+glob%25C3%25A1lis+elit+menek%25C3%25BCl+energetikai+hull%25C3%25A1m+naprendszer+titkos+%25C5%25B1rprogram+video-k%25C3%25B6nyv-2016-%25C3%25BAj+vil%25C3%25A1gtudat.jpg
Új Világtudat | Az Élet Más Szemmel
https://ujvilagtudat.blogspot.com/2016/08/az-ufo-felfedes-es-felemelkedes.html
https://ujvilagtudat.blogspot.com/
https://ujvilagtudat.blogspot.com/
https://ujvilagtudat.blogspot.com/2016/08/az-ufo-felfedes-es-felemelkedes.html
true
6773355663696938213
UTF-8
Loaded All Posts Nincs ilyen bejegyzés MEGNÉZEM Tovább Válasz Válasz elvetése Törlés By Kezdőlap OLDALAK BEJEGYZÉSEK Mindet megnézem TOVÁBBI CIKKEK CÍMKE ARCHÍV KERESÉS MINDEN BEJEGYZÉS Nincs ilyen bejegyzés Vissza a kezdőlapra Vasárnap Hétfő Kedd Szerda Csütörtök Péntek Szombat Vas Hét Ke Sze Csüt Pén Szo Január Február Marcius Aprilis Május Június Július Augusztus Szeptember Október November December Jan Feb Már Ápr Máj Jún Júl Aug Szep Okt Nov Dec éppen most 1 perce $$1$$ perce 1 órával ezelőtt $$1$$ órával ezelőtt Tegnap $$1$$ nappal ezelőtt $$1$$ héttel ezelőtt több mint 5 hete Követők Követés THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy