Egykori Milab alkalmazott fedi fel az időutazást, a mesterséges idővonal manipulációkat és a szakadár csoportok műveleteit - 1. rész

Eve Lorgen interjúja Aug Tellez-zel Ez egy írásbeli kérdés és válasz interjú, melyet később egy videókonferencia web vitafórum fog kieg...


Eve Lorgen interjúja Aug Tellez-zel

Ez egy írásbeli kérdés és válasz interjú, melyet később egy videókonferencia web vitafórum fog kiegészíteni Aug-gal. Szerencsés lehetőségem adódott Aug-gal többször is beszélni, és tudtam, hogy amire emlékszik az ő "Milab" (Military abduction - Katonai elrablás) és időutazással kapcsolatos tapasztalataiból, az rendkívüli fontosságú. Egyrészt az ilyen műveletek legtöbb "megtapasztalója" ritkán emlékszik ilyen kiterjedt tudati észlelési szinten a tudatosság több szintjén. Az ilyen jellegű titkos projektekben sokak számára az emlékek lassan térnek vissza, általában életük későbbi szakaszában, és nem minden nehézség nélkül az életük más területein. Sok Milab-os és azok esetében, akik átestek valamilyen szintű MK Ultra programozáson traumás és poszt traumatikus stressz szindrómás, memória elnyomásos, valamint különböző szintű beavatkozás és "kezelés" kérdései merülnek fel. A túlzott kezelés és befolyás ezen műveletek titkosságának és azok biztonságának fenntartását szolgálja, akik működtetik őket. Néhány ilyen csoport valóban "szakadár civilizáció", akik több évtizede vagy még régebb óta használnak fejlett technológiákat, és az emberiséget a saját szándékaik szerint manipulálják. Aug megosztja velünk felébredésének emlékeit arról, hogy részt vett ezekben a titkos projektekben, tudatkísérletekben és mesterséges idővonalakban, klónozásban és teleportálásban.

Aug elmond nekünk egy keveset az időutazás "ugrálásról", mesterséges idővonalakról, történelmi idővonal beavatkozásokról, a Milab-ekről, az MK Ultra programozási technikáiról, a Solar Warden űrprogramról, szintetikus tudati rendszerekről és lényekről, magasabb dimenziós lényekről, akik figyelnek és védelmeznek bennünket. Felfedi a mesterséges időutazó technológiák kiterjedt használatát és az azokra történő támaszkodást néhány szakadár csoport részéről, melyek genetikai degenerálódáshoz vagy bővüléshez vezettek attól a tudattól és szándéktól függően, ahogy ezeket a technológiákat használták. A klónozási és replikációs technológia már évtizedek óta használatban van, és még több felfedezést tett lehetővé az időutazás és a teleportáció. Megemlít különböző idegen lényeket, földönkívülieket és fejlett embereket, valamint azokat az emberi és nem emberi csoportokat, akik egy vámpír életformába alakultak át, megelőzve az egyéb életformákat és az emberiséget. Úgy véli, hogy a titkos, fejlett technológia és a szakadár csoportok nyilvánosságra hozatala, akik manipulálják az emberiséget a kulcs ahhoz, hogy megváltoztassuk teljes valóságunkat.

Ezen tudást és a saját felelősségünket felhasználva, hogy a létezés minden szintjével összhangban élhessünk - valamint kijelentve, hogy nem egyeztünk bele, hogy ilyen módon manipuláljanak, hatalmunkban áll megváltoztatni az életet és a történelmet ezen a bolygón, egy sokkal jobb eredmény érdekében.

Az interjú

Kérdés: Úgy hiszed, hogy a származásod és DNS-ed része annak, hogy miért választottak ki erre a programra, vagy vannak általad felismert más szempontok, hogy miért választottak ki a program számára?

Aug: 2010-ben oldották fel a memória elfojtásomat. Találkoztam két személlyel és egy kezelővel, akik megjelentek a semmiből néhány helyen, nem messze onnan, ahol Marylandben lakom. Bemutatkoztak (az egyik szakadár csoport tagjai), hogy megmutassanak dolgokat, hogy "felébresszenek." Kezdetben elutasítottam az emlékeket, és egyfajta téveszmébe taszítottam magam. Három évig rendszeresen figyelt és védett ez a csoport, valamint felkínálták az emlékeztetőket és az újbóli felébredést. A Solar Warden felügyelte a teljes folyamatot, látszólag születésem óta. Voltak olyan találkozók, ahol megpróbáltak tájékoztatni, hogy eredetileg a Solar Wardenből jöttem, és ez az, ahol mindez elkezdődött. Tehát vagy a Solar Wardenben voltam, vagy hamis emlékeket adtak nekem, hogy elhiggyem, vagy korábbi "űrháborúkról" vannak emlékeim, melyek a Naprendszer ősi történelmével kapcsolatosak.

Kapcsolódó cikk: Az Egyesült Államok 8 szivar alakú űrhajóval rendelkezik - állítja Dr Richard Boylan

2015-ben kezdtem elfogadni az elkerülhetetlent, és visszanyertem a kezdeti emlékeimet. 2016 májusában nyertem vissza azt, ami a teljes emlékeimhez volt a legközelebb. Úgy vélem ez döntő, mert ezek a visszanyert emlékek belemennek az ősi történelembe, valamint az emberiség jövőjébe. Civilként kerültem be ezekbe a projektekbe, és felettesekkel illetve vezetőkkel működtem együtt párhuzamosan. Gyerekként kerültem be úgy vélem annak eredményeként, hogy "figyelték" a tudatos álmodási képességemet. Amikor 9 éves voltam, egy föld alatti bázist figyelve találtam magam, és más jelenlévők is láttak engem és csodálkoztak, hogy lehettem ott és hogyan csináltam. Azt hiszem emiatt és talán más tényezők miatt kerültem be valamilyen MK Ultra programba, melyek összefüggésben voltak a származásommal és a lelki sorsommal. Olyan képességekre mutattam hajlamot, melyet a titkos társaság akart irányítani vagy lemásolni.

Kérdés: Mire emlékszel, mit csináltál ezekben a "Milab típusú" időutazási és teleportációs kísérletekben?

Aug: A küldetéseink kezdetben felderítő és felfedező célkitűzéseket foglaltak magukban. Ezeket később kombinálták egyidejű beszivárgási és menekülési küldetésekkel. Az embereket elküldték a kezdeti felderítésre/feltárásra, ami az igénynek megfelelő mentéssel/meneküléssel fejeződött be a tudati és memória időutazás jellege alapján. Ez talán a legmegerőltetőbb aspektusa a tapasztalatnak.

Gyakran vannak olyan egyének, akiket "meg kell szerezni", fenntartani, tájékoztatni, vagy olyan anyag vagy információ van amit át kell közöttük adni. Gyakran vannak anyagok, melyeket meg kell szerezni vagy megsemmisíteni. Voltak kezdeti felderítési műveletek földrajzilag közeli területek között ezen bolygó felszínén, valamint a tér közvetítő "dimenzióiban", vagy teljesen más síkokon és időkben együttesen. Illetve ettől eltérően sok különböző és extrém harc, utazás, túlélési és adatmegőrzési képzés és kondicionáló forgatókönyv. A technológia használata révén egy virtuális valóság szimulátort fejlesztettek ki és használtak már évek óta, amely megkülönböztethetelen volt a valóságtól a gyakorlatlan szem számára. Az ügynökök elme interfész technológia fejlett formáit használják genetikai javító programokkal együtt, hogy kiterjesszék az érzékeket és a tudatosságot a szellem vagy az információ és a valóság látható határain túlra.

Kérdés: Tehát, mit mutatnak a visszaemlékezések?

Aug: Idő alagutakat, az utazás egy formáját. Idővonalakat, látszólag az idővonalat olyan sok "alkalommal" befolyásolták, hogy rendkívül bonyolult megtudni, hogy mi az eredeti idővonal, ami nagyon más. A beavatottak és bölcsek tudják, és tudták korszakokon át. Kapcsolatot, és hogy hogyan léptek érintkezésbe a különböző fajokkal. Tanúja voltam nagyon fejlett technológiának, amely illeszkedett az elméhez és a testhez. Csillagkapuknak, mesterséges féreglyukaknak, föld alatti bázisoknak, víz alatti csillagkapuknak, az időutazás és a "kapu" utazás hatásainak. A fejlett fajok hierarchiájának vagy akár kultúráknak ezen a bolygón. Kölcsönhatásoknak több humanoid formával. Kölcsönhatásoknak olyan egészében nem humanoid entitásoknak, amelyek a teljes időbeli spektrumon tevékenykednek, vagy lehetnek fizikaiak. Fejlett jármű és utazási lehetőségeknek. Fejlett távolbalátó technológiának és természetes képességeknek, és ügynököknek, akik aktívan használják ezeket a technológiákat. Titkos katonai csoportoknak, egy űrflottának. Az energia begyűjtés, agykontroll és időbeli manipuláció lelki következményeinek. Tanúja voltam az ősi történelemnek és a közeli illetve távoli jövőnek. Ősi tudásnak és a különböző szimbólumoknak, melyeket arra használtak, hogy átvigyék a hatalmas tudást, melyet az emberiség és más fajok gyűjtöttek össze. Láttam szuperszámítógépeket és az ősi tudást tároló eszközöket, amelyek egyfajta skalár elmecsatoló interfész révén képesek átadni a tudásukat azon személy képességeitől és őszinteségétől függően, aki kezeli az ismereteket megtartó eszközöket. Számítógépeket, amelyek egy skaláris elmecsatolón keresztül működnek, és nincs más bemeneti funkciójuk, mint ez. Számítógépeket mozgó alkatrészek nélkül, amelyek egyfajta kristállyal átitatott technológiával működnek, amely lehetővé teszi, hogy frekvenciákat és polarizációt használjanak a nemlineáris számítási rendszerek részeként. Skaláris fegyvereket és légkör alapú sugárfegyvereket. Földi változásokat, társadalmi változásokat és természetes spirituális felemelkedést. Technológiai eredetű felemelkedési eszközöket és eseményeket. Mesterséges érző rendszereket, amelyek adatokhoz férhetnek hozzá és gyűjthetik őket, mint egy mesterséges agy. Univerzális/Omniverzális ciklusok változását és a lelki felemelkedést, ami együtt járt vagy elértek minden ciklusban. Gyerekként mindig voltak emlékeim a műveletek különböző aspektusairól és pillanatairól.


Kérdés: A szüleid részt vettek a saját "traumáidban", amelyek alakították az MK Ultra programozásodat? A "kezelőid" tudatosak voltak valamilyen módon? (Sok Milab-esnek vannak traumái, melyekre családi környezeten kívül került sor)

Aug: A szüleim nem vettek benne részt. A családfám nevezetes volt a speciális képességekről, amely iránt érdeklődés volt, mint például az empátia, a jövőbelátás, magasabb intelligencia és az én saját tudatos álmodó képességeim. Én Puerto Rico-i és olasz vagyok. Bázisok működésére bukkantam a tudatos álmodás révén az 1990-es években. Gyerekként könnyen elhagyhattam a testem a különféle képességeim valamint lelki hatások miatt. Ezt később asztrális kivetítésnek hívtam. Egy föld alatti bázison ébredtem fel (ahogy korábban mondtam) az időleges testemben/asztráltestemben. Az időleges test jobban észrevehető, mint a lelkileg tiszta tudati test. Mindez intenzív álomtapasztalat közben és után történt, amely egy másik idő, civilizáció vagy bolygó volt.

Kérdés: Milyen programozási traumáknak tettek ki, kik voltak és hol? Ezekre "asztrális" vagy más dimenzionális birodalmakban került sor?

Aug: Különböző családi "konfliktusokat" használtak arra, hogy fenntartsák az emlékezet elnyomás állapotát. A Milab események valódiak, melyeket rendszeres módon fedtek el szimbolizmus, programozás, félelemkeltés és hasonló dolgokon keresztül, hogy megbizonyosodjanak arról, hogy az egyén nem ébred fel teljesen. Ezek csak rossz álmok, rossz napok lettek, vagy egy intenzív élettapasztalat hasonlóan rossz eseményei. A család alapvetően elnyeli az ezekből származó pszichés traumát. A kezelők legtöbb szerepét a szülők személyével cserélték fel a mindennapi életben, hogy az egyén csupán azt higgye, hogy durva nevelést kapott. A családomnak különféle problémái voltak, amellyel a legtöbben ma rendelkeznek Amerikában, a természettől való elszakadás és a psziché természete miatt. Sok éven át a családi helyzetekre vetítettem ki a projektekből származó traumát. Ez egy illúzió volt és egy biztonsági intézkedés, hogy megtartsák a titkot. Lehetőséget kaptam arra, hogy elhagyjam a családomat egy titkos társasági csoporttal fiatal koromban, de nem tudtam megtenni azon stressz miatt, hogy ezzel mi hárulna a családomra. Egész biztosan sokkal stresszesebbek lehettek annak eredményeként, hogy maradtam, valamint, hogy részt vettem ezekben a projektekben.

Kérdés: Milyen programozásnak vagy tudatában, melyet esetedben használtak ezekben a titkos projektekben?

Aug: A programozási traumának ősi erő szimbólumok, vallási szimbólumok, állat és elementális szimbólumok használatához van köze. Ezeket kombinálták a megváltozott állapottal és szuggeszciókkal, hogy előidézzenek egy elmeállapotot, egy érzékelési keretet, ahonnan egy személyiség alakítható és különböző feladatokra felhasználható. Alapvetően, ha egy személy potenciálisan erőszakos műveletekben vesz részt a jövőben, akkor olyan programozáson megy keresztül, amely csökkenti az érzékenységét az ilyen erőszakra. Bármilyen nehéz helyzetben is legyen a jövőben, az egyén fel lenne ezekre készülve a programozáson vagy a látszólag traumatikus élményeken keresztül. Amikor az egyén megtapasztalja ezeket az eseményeket a jövőben a művelet közben, jobban fel van készülve, hogy kezelje az intenzitását.

Én például már keresztülmentem egy sor kínzási forgatókönyvön, mely során a klón testemet fizikailag szétszedték. Ez egyik a sok közül, ahol kitolták a pszichológiai határaimat. Egy későbbi művelet során, amiben lazán fogalmazva egy csillagkapu eszköz játszott szerepet, egyikünket teljesen dezintegrálták a kezelő hibája miatt, aki fenntartotta a folyamatot. Ez a személy nem halt meg, hiszen néhány perc múlva visszatért egy új, egészséges klónban. Ennek eredményeként képesek voltunk kezelni a tapasztalatot ahelyett, hogy a pánik miatt elvesztettük volna a kontrollt.

Vannak a programozásnak más módszerei és célkitűzései, amit el fogok magyarázni. Néhány ilyen program szimulátorokban zajlik, melyek holografikus környezetek, amely képes bármilyen zsigeri vagy érzéki tapasztalatot generálni. Ezek platformként szolgálnak a kiképzéshez és a szimulációs tapasztalatokhoz, hogy vizsgálják vagy teszteljék az egyén elméjét, valamint, hogy fokozzák a képességeit.

Eve Lorgen
Vannak időbeli mezők, melyeken belül működtetni lehet, amelyek közvetlenül kívül vannak vagy összeolvadás "előtt" azzal, amit mi fizikai síknak nevezünk. Ily módon egyfajta látnoki állapotot lehet fenntartani és használni, hogy az egyén tudatalattijában működjenek. Ez olyan, mint egy álomállapot, és ha az egyén előtte tudja, mit kell keresni, vagy hogyan kell működni ebben az állapotban , akkor az úgynevezett éber életben nem lesz ennek tudatában. Általában az agykontroll programozás az alapja annak, hogy titokban tartsák a műveleteket. Az ősi tudás, az úgynevezett mágikus tanulmányok a szimbólumok és az információ egyesítése az agykontroll folyamatával a lélek és a tudat belső működésének ismeretében. A legtöbb ügynök kap valamilyen programozást, amely használja ezeket a szimbólumokat és módosult állapotokat, hogy bevéssék a pszichébe. Ezek gyakran olyan erő szimbólumok és programok, amelyek fokozzák az ember képességeit a tudatos elme határain kívül.


Kapcsolódó cikkek: http://ujvilagtudat.blogspot.hu/search/label/titkos%20űrprogram

Egykori Milab alkalmazott fedi fel az időutazást, a mesterséges idővonal manipulációkat és a szakadár csoportok műveleteit - 1. rész

Egykori Milab alkalmazott fedi fel az időutazást, a mesterséges idővonal manipulációkat és a szakadár csoportok műveleteit - 2. rész

Egykori Milab alkalmazott fedi fel az időutazást, a mesterséges idővonal manipulációkat és a szakadár csoportok műveleteit - 3. rész


Eve Lorgen
Név

3D nyomtató,50,432 Hz,1,51-es körzet,36,52-es körzet,1,5d,1,5G,1,6 órás munkanap,2,911,24,Aaron Swartz,1,Ábrahám,2,acél,5,adattárolás,11,adósság,21,Afganisztán,27,Afrika,137,agy,345,agykontroll,28,ájulás,1,Akasa-krónika,4,akkumulátor,89,alagút,1,alakváltó,1,alapjövedelem,24,Alaszka,26,Albánia,1,albínó,1,Alekszej Navalnij,3,Alex Jones,22,alga,3,Algéria,3,aligátor,1,alkímia,4,alkohol,7,állati tudatosság,42,állatvilág,597,allergia,14,álmatlanság,3,álom,55,alumínium,7,alvás,60,alvási paralízis,2,Amazonas,8,Amerika,1505,aminosav,1,amputáció,1,anarchia,1,Andrew Basiago,8,Anglia,463,angyal,11,animációs film,7,Anonymous,5,Antarktisz,92,antenna,1,antianyag,4,antibiotikum,9,antigravitáció,30,Antikrisztus,5,antioxidáns,1,Antonio Urzi,2,Anunnaki,25,anyagtudomány,97,anyaméh,3,anyatej,1,Apollo,7,arany,134,aranymetszés,2,árapály,3,arcfelismerés,8,arcolvasás,1,arcvakság,1,Argentína,35,Arisztotelész,1,árja faj,2,arkhónok,1,árnyékember,3,árnyember,3,árvíz,14,Asgardia,1,ASMR,1,ásvány,9,Asszíria,3,aszteroida,61,asztma,1,asztráltest,21,asztrológia,7,ateizmus,1,Atlantisz,39,átok,5,atombomba,95,atomenergia,83,atomok,6,átverés,1,aura,11,Ausztrália,197,Ausztria,30,autizmus,18,autó,36,autokrácia,1,avarok,2,azbeszt,1,Azerbajdzsán,3,Aztékok,29,Ázsia,48,Bábel tornya,2,babona,3,Bahama-szigetek,1,Bahrein,2,Bajkál-tó,1,baktérium,49,baleset,34,Balti-tenger,1,balzsamozás,1,Banglades,1,Bankrendszer,296,bányászat,36,barlang,41,barlangfestmény,7,barlangrajz,6,bázisugrás,1,Belgium,27,Belize,3,belső hang,7,Benedek pápa,27,bennszülött,1,bénulás,2,Bermuda-háromszög,6,beszéd,10,betegség,676,beton,1,Bhután,3,Biblia,96,Bilderberg,13,Bill Gates,19,bilokáció,1,biofegyver,1,biofoton,10,biogáz,2,biokerámia,1,biológia,2,biológiai fegyver,5,biológiai kor,2,biológiai memória,2,biológiai ritmus,5,bioprinter,2,biorobot,10,bioüzemanyag,9,blossom goodchild,6,Bob Dean,4,Bob Lazar,12,boldogság,25,Bolívia,22,bolygómérnökség,8,bor,3,Bosznia-Hercegovina,3,boszorkányság,10,Botswana,3,böjtölés,11,bölcsek köve,1,bőr,19,bőrszín,3,Brazília,83,Brbados,1,BRICS nemzetek,35,bronzkor,1,Buddha,18,buddhizmus,18,Bulgária,9,bunker,4,bűnözés,1,cannabis,83,Carl Sagan,17,Carrie Fisher,1,cenzúra,2,Ceres,1,cetfélék,1,Charlie Chaplin,1,chemtrail,14,Chile,37,chip,1,CIA,151,Ciprus,5,Costa Rica,7,cukor,20,cukorbetegség,20,csakra,7,család,1,családfakutatás,1,csapadék,2,Csecsenföld,2,Csehország,11,csend,1,Csernobil,8,csillagászat,286,csillagkapu,3,csillagkép,6,Csillaggyermek,3,csoda,8,csont,4,csontritkulás,2,Dagesztán,2,Dalai láma,12,Dánia,44,DARPA,18,Darwin,11,David Icke,12,David Wilcock,26,deepfake,6,déjà vu,1,Dél-Afrika,36,Dél-Amerika,1,Dél-Korea,42,demokrácia,7,démon,10,depresszió,30,diagnosztizálás,2,digitális pénz,78,digitális társadalom,12,diktátor,8,diktatúra,18,dimenziók,64,Dimitrij Medvegyev,2,dinoszauruszok,33,DNS,327,dogonok,1,dohányzás,18,dokumentumfilm,1089,dolmen,1,Donald Trump,121,döntés,2,drágakő,9,drón,63,druidák,1,dűne,1,Dzsibuti,2,dzsinn,1,Ebola,3,ébredés,3,Eckhart Tolle,5,Ecuador,23,édesítőszer,1,Edgar Mitchell,12,Edison,6,Edward Snowden,13,Egely György,6,egészség,794,éghajlat,174,ego,1,egyedüllét,3,Egyesült Arab Emírségek,16,Egyiptom,283,Einstein,85,ékírás,6,Eldorádó,1,elektromos áram,103,elektromos autó,143,elektromos hajó,4,elektromos impulzus,3,elektromos kerékpár,6,elektromos közlekedés,20,elektromos motor,14,elektromos repülőgép,6,elektromos roller,1,elektromos út,1,elektromos vonat,9,elektroszmog,44,élelmiszer,210,élet a halál után,159,életcél,7,elhízás,4,elme,2,elme kontroll,75,elmezavar,5,Elon Musk,55,élővilág,57,előző élet,15,elveszett nyelv,5,ember állat hibrid,5,ember idegen hibrid,29,emberáldozat,10,emberi faj,6,emberi jogok,3,emberi nyelv,38,emberi öngyulladás,2,emberi rekord,5,emberiség,216,emberkereskedelem,2,emlékezet,60,empátia,15,Enceladus,1,energia,113,energiafegyver,7,ENSZ,82,enzim,1,epilepszia,4,építészet,424,erdő,4,erdősítés,22,erdőtűz,3,ereklye,2,Erich Von Däniken,3,erkölcs,1,érrendszer,5,érzékelés,28,érzelmek,161,érzéstelenítés,1,Erzsébet királynő,5,ESA,37,esküvői ruha,1,esőerdő,20,Észak-Korea,35,északi fény,2,Északi-sark,16,Észtország,10,étel,194,Etiópia,14,Etruszkok,3,Eurázsia,6,Európa,285,Európai Űrügynökség,7,eurózóna,7,eutanázia,1,evolúció,112,évszakok,2,exobolygó,38,extrém időjárás,84,ezüst,7,fa,82,Facebook,4,fájdalom,33,fakír,1,FBI,53,FED,42,fegyver,39,fehér lyuk,1,fehérje,6,Fehéroroszország,6,fejlődés,330,fekete lyuk,52,feldolgozott étel,22,félelem,116,felemelkedés,1,fém,28,feminizmus,1,fenntartható gazdaság,16,fény,129,fényevés,1,fénygömb,5,fényjelenség,5,fénysebesség,19,fényterápia,10,fénytest,11,féregjárat,8,Ferenc Pápa,43,ferrofluid,1,fertőzés,2,fiatalság elixírje,17,film,358,filozófia,5,Finnország,37,fizika,104,fluorid,4,fóbia,5,fog,3,fogamzásgátló,1,fogyás,1,fokhagyma,2,folyadékmembrán,1,fosszília,4,fosszilis tüzelőanyag,39,fotó,74,foton,12,fotoszintézis,2,Föld,659,föld alatti város,10,földalatti bázis,44,földalatti tó,1,földcsuszamlás,3,földgáz,11,földönkívüliek,783,földrengés,95,Fönícia,1,Franciaország,200,frekvencia,34,frigyláda,1,furcsa hangok világszerte,24,fúzió,2,fúziós reaktor,26,függőség,11,Fülöp-szigetek,16,gabonakör,25,galaktikus föderáció,53,galaxis,75,gáz,22,genetika,238,génmanipuláció,19,génszerkesztés,4,geoglifa,10,George Orwell,2,geotermikus energia,4,gerinc,4,Ghána,3,giroszkóp,1,Gladio,1,gleccser,20,glifozát,5,Globális Fedezeti Számlák,2,globális felmelegedés,145,globális lehűlés,67,GMO,27,gnoszticizmus,1,gomba,28,gondolatátvitel,1,gondolatolvasás,15,gondolkodás,1,gonosz,15,gömbvillám,4,Görögország,67,grafén,11,gravitáció,39,gravitációs hullám,8,Grönland,19,Grúzia,2,Guatemala,17,Günther Wiechmann,1,gyémánt,20,gyermekfejlődés,255,gyermekmunka,2,gyógyítás,346,gyógynövény,86,gyógyszeripar,156,gyulladás,1,gyulladáscsökkentő,5,HAARP,19,háború,469,hacker,5,hadi fejlesztés,95,haj,5,hajó,2,hajóroncs,29,hajszín,4,halak,2,halál,117,halálközeli élmény,48,halhatatlanság,14,hallás,15,Halley -üstökös,1,hallucináció,16,hang,56,hangszer,1,hangterápia,6,harcművészet,11,harmadik szem,10,hatodik érzék,6,Hawaii,31,házasság,1,hazugság,4,hibernálás,8,hibrid faj,7,hidegháború,32,hidrogén,14,hidroponika,1,hieroglifa,12,higany,3,Himalája,9,hipnózis,11,hírek,1712,hírszerzés,3,hit,18,Hold,268,holdbázis,24,holdfogyatkozás,5,holdjáró,16,Hollandia,81,holografikus univerzum,29,hologram,15,Holt-tenger,4,homeopátia,1,Honduras,6,Hongkong,5,hormon,15,horpaszizom,1,Horvátország,12,humor,3,hunok,6,húrelmélet,4,hurrikán,7,húsevés,11,Húsvét-sziget,5,hüllő,21,Hüperborea,1,idegen elrablás,86,idegen lény,404,idegen technológia,302,idegsejt,10,idézet,3,idő,54,időgép,18,időhurok,1,időjárás,85,időjárás módosítás,52,időjárási fegyver,15,időkapszula,5,időkristály,1,időszámítás,2,időutazás,59,igazságszérum,1,III. Richárd,1,iker,2,ikerláng,3,ikrek,1,illat,12,illóolaj,6,illúzió,10,immunrendszer,46,immunterápia,1,implantátum,25,India,189,indián,16,indigó gyerekek,11,Indonézia,38,influenza,4,információ,11,ingyen energia,101,Inkák,17,inkarnáció,2,intelligencia,55,internet,71,intuíció,7,invázió,1,ionhajtómű,4,Irak,87,Iraki Kurdisztán,2,Irán,125,írás,7,irídium,1,Írország,20,iskola,62,ISON üstökös,1,ISS,58,Isten,172,Iszlám,7,ital,2,ITCCS,7,Izland,26,ízlelés,1,izom,1,Izrael,160,James Tyberonn,1,Japán,270,járvány,356,játék,6,jég,63,jéghegy,1,jégkorszak,22,Jemen,10,Jézus,60,jezsuita,1,jód,1,Joe Biden,32,jóga,5,jógi,2,Jordánia,15,jóslat,50,jövőbelátás,42,Jugoszlávia,2,Jupiter,37,kalóz,1,Kambodzsa,10,Kamerun,2,Kanada,129,Kanári-szigetek,3,kannibalizmus,1,káosz,2,kapcsolat,37,kapitalizmus,1,karma,8,karmikus kapcsolat,3,Kasmír,1,Katar,8,katonai technológia,123,kávé,1,Kazahsztán,6,Kazárok,1,Kelták,4,kémkedés,16,kemoterápia,6,kender,77,Kenya,10,kerámia,2,Kereszténység,92,Keshe Alapítvány,5,KGB,8,kiberháború,8,kibernetika,2,kiborg,4,kihalt faj,68,kiméra,3,Kína,630,kincs,16,kiropraktika,1,kísérlet,40,kísértet,12,kiterjesztett valóság,4,klímaváltozás,44,klónozás,21,kobold,1,Kobra,35,Kolumbia,32,kommunikáció,104,kondenzátor,1,Kongó,2,konkréció,1,koponya módosítás,1,korall,8,Koszovó,2,kőkör,1,könyv,618,környezetszennyezés,242,környezetvédelem,200,Közép-Amerika,4,középkor,2,közlekedés,268,közösség,4,kráter,11,kreativitás,10,kreditrendszer,1,Kréta,1,Krím,4,kriogenika,1,kriptid,1,kriptovaluta,45,kristály,37,kristály gyerekek,9,kristálykoponya,6,kromoszóma,9,Kuba,9,kultúra,26,Kung-fu,1,kungfu,1,kutatás,79,Kuvait,8,kvantumfizika,161,kvazár,2,labirintus,2,Laosz,3,lapos Föld,4,látás,51,láthatatlanság,4,látomás,5,Laura Eisenhower,13,láva,3,láz,1,lebegésterápia,1,LED,8,léggömb,4,léghajó,6,légkör,25,légzés,13,lélek,123,lélekcsoport,2,lélektárs,1,lélekvándorlás,12,lelki fejlődés,421,Lemúria,3,Lengyelország,57,létezés,8,Lettország,1,levegő,69,levitáció,7,lézer,54,Li-Fi,1,Libanon,13,Líbia,22,lítium,1,Litvánia,1,Livánia,1,Lukács Béla,1,Luxemburg,5,Madagaszkár,1,madár,23,magány,13,mágia,8,mágnes,2,mágneses mező,82,mágneses portál,1,mágus,1,Magyarország,174,magyarság eredete,9,Maja leletek,50,maja naptár,5,májbetegség,2,majom,1,Malajzia,12,Mali,1,Málta,5,mamut,10,Mandela effektus,4,manipuláció,12,manó,1,Marokkó,3,Mars,216,Mars Curiosity,21,Marshall-szigetek,2,marsjáró,19,masszázs,1,matematika,18,mátrix,10,Matthew Ward,4,Mauritánia,1,Mauritius,3,meddőség,1,média,75,meditáció,131,médium,4,megalit,37,megfigyelés,40,megnyúlt koponyák,20,megtermékenyítés,7,megújuló energia,161,megvilágosodás,15,méhek,12,memória,63,menedék,2,mentális betegség,42,mennyország,57,méregtelenítés,7,mérés,3,mérgezés,35,Merkúr,14,messiás,2,mesterséges anyaméh,2,mesterséges intelligencia,228,metaanyag,2,meteor,67,meteor Kuba,2,meteor oroszországban,5,Mexikó,143,mezoamerika,8,Mezopotámia,12,Mianmar,2,mike quinsey,10,mikroba,3,mikrohullám,4,Minósz,1,mitológia,4,mítosz,6,mkultra,17,Mongólia,4,Monsanto,27,Mooji,10,morgellon,2,multiverzum,26,múmia,92,munka,30,mutáció,12,műanyag,95,műhold,97,műtét,5,művészet,208,nagylábú,7,Namíbia,1,nanotechnológia,38,Nap,255,napciklus,6,napelem,53,napenergia,164,napfény,106,napfogyatkozás,11,napfolt,11,napkitörés,10,Naprendszer,201,napszél,19,naptár,1,NASA,393,NATO,65,Nazca-kultúra,2,Nazca-vonalak,15,Nefilim,5,nehézfém,6,Neil Keenan,3,nemesfém,13,Németország,348,nemiség,3,Nepál,8,Neptunusz,13,népvándorlás,5,NESARA,3,neuron,5,neutrínó,1,nevetés,2,Niels Bohr,1,Nigéria,10,Nissan,1,nitrogén,1,Norvégia,50,Nostradamus,11,növények,276,növényvédőszer,41,NSA,28,nukleáris energia,58,nullponti energia,1,nyersétel,14,nyomtató,3,Obama,51,obeliszk,1,obszervatórium,5,óceán,86,okkultizmus,5,okostelefon,41,oktatás,64,olaj,62,olajfüggőség,31,Olaszország,196,Olmékok,5,oltás,178,Omán,3,omniverzum,1,online tv,5,OPPT,4,optikai csalódás,1,orákulum,1,organikus,1,orgon energia,3,óriások,27,Orionidák,1,Oroszország,751,oxigén terápia,1,ózonréteg,5,önbecsülés,3,önellátás,1,önismeret,317,önkényuralom,2,önvezető autó,32,önvezető motor,1,őrangyal,1,ördög,8,ördögűzés,8,öregedés,66,Örményország,5,örök élet,9,örök fiatalság,20,öröklés,1,öröklődés,31,ősi civilizációk,448,ősi gyógyítók,5,ősi szöveg,71,ősi technológia,189,ősi viselet,2,őslakos,20,ősrobbanás,22,őssejt,23,összeesküvés-elmélet,1,ötvözet,1,özönvíz,8,Pakisztán,16,Palesztina,26,Panama,5,Pangea,1,pánpszichizmus,3,pánspermia,2,papír,6,Pápua Új-Guinea,6,paradoxon,1,Paraguay,1,paranormális,111,parazita,1,pareidolia,1,párhuzamos univerzum,34,Paul T. Hellyer,4,Pentagon,78,pénz,419,permafroszt,1,Peru,95,perzsák,2,Phobos,3,pihenés,1,piramis,123,platina,4,plazma,10,Plejádok,4,Plútó,3,pokol,10,polgárháború,2,Polinézia,3,politika,2,poltergeist,3,pólusváltás,14,Popper Péter,1,porördög,1,portál,1,Portugália,23,prekogníció,4,prófécia,32,propaganda,10,protézis,1,Proxima Centauri,2,pszichiátria,8,pszichikai erő,14,pszichokinézis,7,pszichológia,67,Puerto Rico,10,pulzár,1,rabszolgaság,9,radioaktív,10,rákbetegség,158,rakéta,1,reaktor,2,régészet,935,reiki,1,reinkarnáció,35,rejtélyek,685,rémálom,1,rendőrállam,75,replikátor,1,reptilián,17,repülés,222,repülő autó,6,repülő humanoid,2,rezgés,18,robot,28,robotok,151,ródium,1,Római Birodalom,81,Románia,18,Roswell,39,rovarok,3,rovarölő,8,rovásírás,4,röntgenlátás,1,Rudolf Steiner,1,Rúmí,1,rúnaírás,2,Rupert Sheldrake,1,Russell Brand,1,ruténium,1,Sabrina Pasterski,1,Salamon király,2,Salvador,3,sámánok,10,sárkányok,2,sarki fény,12,Sátán,16,sav,1,schumnann frekvencia,6,sci-fi,216,sellő,7,shaolin,1,sheldan nidle,13,shelley young,1,Shogun Amona,1,sírkamrák,8,sivatag,48,Skandinávia,1,skizofrénia,3,Skócia,21,smaragd,1,só,21,sors,2,sótalanítás,9,sötét anyag,17,sötét energia,4,Spanyolország,107,spiritualitás,372,sport,39,Srí Lanka,3,Star Trek,13,Star Wars,8,Stephen Bassett,5,Stephen Hawking,16,Steve Quayle,1,Stonehenge,12,stressz,44,sugárzás,58,sumérok,14,suttogás,1,suzanne lie,2,Svájc,59,Svédország,67,szabad akarat,7,szabadkőműves,1,szabadság,8,szag,12,szaglás,4,számítástechnika,175,számmisztika,1,szamuráj,2,szaporodás,6,szarkofág,12,Szaturnusz,33,Szaúd-Arábia,69,szavak,1,szegénység,14,szekta,5,Szelei Magdolna,6,szélenergia,61,szellem,11,szellemek,86,szellemváros,1,szem,58,szembetegség,25,személyiség,1,személyiségteszt,9,személyiségzavar,1,szén,1,szén-dioxid,18,szent geometria,1,Szerbia,12,szerelem,12,szeretet,58,szerotonin,1,szertartás,2,szerv implantátum,9,szerzetes,1,szfinx,10,sziámi iker,1,sziámi ikrek,2,Szibéria,56,Szicília,3,sziget,4,sziklarajz,11,szimbiózis,1,Szingapúr,25,szinkronicitás,5,színlátás,2,színpszichológia,2,színterápia,2,szintetikus üzemanyag,11,Szíria,187,szív,56,szkíták,9,Szlovákia,3,Szlovénia,4,szoftver,2,Szomália,2,szorongás,17,Szovjetunió,88,szökőár,12,Szudán,7,szuperkontinens,10,szupernóva,6,szülés,10,születés,41,Tádzsikisztán,1,Tajvan,17,találmány,42,táltos,1,tanítások,38,tanulás,57,Tanzánia,3,táplálkozás,97,tarot,1,társadalom,146,távolbalátás,31,technológia,1328,tej,5,tektonikus lemez,4,telekinézis,4,telepátia,49,teleportálás,15,teleszkóp,37,telomer,9,temetkezés,2,tengeralattjáró,24,tengervíz,244,teremtés,42,terhesség,4,téridő,19,térkép,6,térmeghajtás,2,természet,462,természetfeletti,59,természetvédelem,61,terraformálás,1,terrorcsoport,12,tervezett elavulás,2,Tesla,97,testbeszéd,1,testelhagyás,6,testen kívüli élmény,19,testhőmérséklet,4,testmódosítás,4,testmozgás,12,testsúly,1,tetoválás,6,Thaiföld,20,Tibet,22,Timbuktu,1,Titán,1,titkos tanítások,2,titkos társaságok,265,titkos űrprogram,134,tó,1,tobozmirigy,9,Toltékok,2,Tonga,1,torinói lepel,2,tornádó,9,torpedó,1,tömegmédia,65,Törökország,121,történelem,1174,törzs,1,transzhumanizmus,9,transzplantáció,1,Trianon,4,tudat,114,tudatalatti,79,tudatmódosítás,20,tudatos álom,28,tudatosság,782,tudomány,1198,túlnépesedés,9,túlvilág,144,Tunézia,1,tüdőbetegség,20,tündérek,1,Türkmenisztán,2,tűz,5,tűzönjárás,1,ufo,885,UFO felfedés,102,UFO vadászok,7,ufo-afrika,4,ufo-amerika,399,ufo-ausztrália,7,ufo-ázsia,29,ufo-budapest,1,ufo-cikkek,2,ufo-egyéb,20,ufo-európa,113,ufo-fotók,9,ufo-magyar,6,ufo-oroszország,20,Uganda,1,új,10860,új pénzügyi rendszer,174,Új-Zéland,37,újrahasznosítás,65,Ukrajna,87,ultrahang,9,Univerzum,253,Uránusz,11,Uri Geller,1,Uriel,1,Uruguay,5,uso,9,utazás,7,űrállomás,43,űrbányászat,3,Üreges Föld,28,űrfegyver,5,űrháború,12,űrhaderő,2,űrkutatás,660,űrlift,2,űrsikló,2,űrszemét,10,űrtechnológia,234,űrutazás,163,űrverseny,10,üstökös,20,üveg,14,üzenetek,63,vakcina,180,vakság,4,választás,2,Valiant Thor,1,vallás,258,valóság,46,vámpír,4,Vatikán,95,vécé,1,vécépapír,2,vegetáriánus,12,végítélet,3,Végjáték,26,végtelen,1,vegyi anyag,68,vegyi fegyver,13,véletlen,1,Venezuela,43,Vénusz,29,vér,41,vércsoport,5,vertikális gazdálkodás,2,veszélyeztetett faj,7,vezeték nélküli áram,2,videó,9660,videojáték,17,Vietnam,18,viking,16,Világgazdasági Fórum,11,világítás,1,világkormány,2,világvége,15,villám,28,virtuális valóság,14,vírus,241,vitamin,20,víz,368,vízenergia,13,vízesés,1,víznyelő,13,Vlagyimir Putyin,26,vonat,9,vulkán,11,vulkánkitörés,87,Wi-Fi,16,WikiLeaks,33,x-akták,21,zaj,5,Zambia,1,zene,60,zeneipar,4,Zimbabwe,4,Zsidóság,24,
ltr
item
Új Világtudat | Az Élet Más Szemmel: Egykori Milab alkalmazott fedi fel az időutazást, a mesterséges idővonal manipulációkat és a szakadár csoportok műveleteit - 1. rész
Egykori Milab alkalmazott fedi fel az időutazást, a mesterséges idővonal manipulációkat és a szakadár csoportok műveleteit - 1. rész
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjGeAPXb6qWpzeOZpgxb2VPLBCPobwSwOj0FvZbCxlbL86jhnvAbw-KFQ6P1CdCV85imAY8pFEUJEb1CnmUNFV9dw5mvxQTkYpbZ3E_QRTNS5CxPkoaku8YRhkgybIDW1CfY08ylw6J_Yc/s1600/aug+tellez+milab+titkos+%25C5%25B1rprogram+solar+warden+id%25C5%2591utaz%25C3%25A1s+video+idegenek+f%25C3%25B6ld%25C3%25B6nk%25C3%25ADv%25C3%25BCliek+%25C5%25B1rhaj%25C3%25B3+mem%25C3%25B3ria+tudat+j%25C3%25B6v%25C5%2591+f%25C3%25B6ld+univerzum+%25C5%25B1rh%25C3%25A1bor%25C3%25BA-2016-%25C3%25BAj+vil%25C3%25A1gtudat.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjGeAPXb6qWpzeOZpgxb2VPLBCPobwSwOj0FvZbCxlbL86jhnvAbw-KFQ6P1CdCV85imAY8pFEUJEb1CnmUNFV9dw5mvxQTkYpbZ3E_QRTNS5CxPkoaku8YRhkgybIDW1CfY08ylw6J_Yc/s72-c/aug+tellez+milab+titkos+%25C5%25B1rprogram+solar+warden+id%25C5%2591utaz%25C3%25A1s+video+idegenek+f%25C3%25B6ld%25C3%25B6nk%25C3%25ADv%25C3%25BCliek+%25C5%25B1rhaj%25C3%25B3+mem%25C3%25B3ria+tudat+j%25C3%25B6v%25C5%2591+f%25C3%25B6ld+univerzum+%25C5%25B1rh%25C3%25A1bor%25C3%25BA-2016-%25C3%25BAj+vil%25C3%25A1gtudat.jpg
Új Világtudat | Az Élet Más Szemmel
https://ujvilagtudat.blogspot.com/2016/09/egykori-milab-alkalmazott-felfedi-az.html
https://ujvilagtudat.blogspot.com/
https://ujvilagtudat.blogspot.com/
https://ujvilagtudat.blogspot.com/2016/09/egykori-milab-alkalmazott-felfedi-az.html
true
6773355663696938213
UTF-8
Loaded All Posts Nincs ilyen bejegyzés MEGNÉZEM Tovább Válasz Válasz elvetése Törlés By Kezdőlap OLDALAK BEJEGYZÉSEK Mindet megnézem TOVÁBBI CIKKEK CÍMKE ARCHÍV KERESÉS MINDEN BEJEGYZÉS Nincs ilyen bejegyzés Vissza a kezdőlapra Vasárnap Hétfő Kedd Szerda Csütörtök Péntek Szombat Vas Hét Ke Sze Csüt Pén Szo Január Február Marcius Aprilis Május Június Július Augusztus Szeptember Október November December Jan Feb Már Ápr Máj Jún Júl Aug Szep Okt Nov Dec éppen most 1 perce $$1$$ perce 1 órával ezelőtt $$1$$ órával ezelőtt Tegnap $$1$$ nappal ezelőtt $$1$$ héttel ezelőtt több mint 5 hete Követők Követés THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy