Gene Roddenberry a titkos amerikai haditengerészeti űrflottára alapozta a Star Treket

Szeptember 8-án volt a Star Trek sci-fi sorozat létrehozásának 51. évfordulója, amely 1966-ban kezdődött. Jelentős bizonyítékok állnak re...


Szeptember 8-án volt a Star Trek sci-fi sorozat létrehozásának 51. évfordulója, amely 1966-ban kezdődött. Jelentős bizonyítékok állnak rendelkezésre azzal kapcsolatban, hogy Gene Roddenberry a Star Trek ötletével nem csak egyszerűen maga állt elő.

Ehelyett ösztönzést kapott a sorozat létrehozásához azon rejtett információkra alapozva, melyek a titkos amerikai űrflotta kifejlesztését övezték, hogy kiépítsenek egy széles földönkívüli szövetséget. Ez vezetett ahhoz, hogy Roddenberry a Bolygók Egyesült Föderációjának elképzelésével állt elő, melynek katonai központja San Franciscóban van.

https://hu.wikipedia.org/wiki/Star_Trek_(televíziós_sorozat)

Roddenberry tudományos-fantasztikus műsorokhoz kezdett ötleteket kidolgozni, miután egyik sorozata 1964-ben elbukott:

"Az egyetlen ok, amiért Roddenberry létrehozta a Star Treket, legalábbis kezdetben az volt, hogy más sorozatokat adhasson el egy hálózatnak. Ha nem is kétségbeesett, de ideges volt... Éppen kudarcot vallott 'A hadnagy'-al, melyet a Felton Arena Production részére készített. Senki sem sürgetett egy másik sorozatot Roddenberrytől, vagy akár csak a forgatókönyveit. Az ügynöke azt javasolta, hogy álljon elő egy űrsorozattal..." (1)

Ezt a beszámolót Tom Sheldon is megerősítette, a "Végtelen határok" egyik produkciós asszisztense:

"A Star Trek valójában a Végtelen határok egy kinövése volt. Gene Roddenberry minden alkalommal figyelte a sorozatunkat, és egy csomó telefonhívást intézett a vetítőteremből. A képzeletét ösztönözte és a hihetetlen minőségellenőrzésünket fürkészte. Csodálkoztam, hogy miért volt ott, de gyakrabban tette ezt, mint mikor kijött a Star Trek." (2)

A következő sorok határozottan arra utalnak, hogy Roddenberry és Leslie Stevens üzleti megállapodásra jutottak a tervezett sci-fi sorozattal, a Star Trekkel kapcsolatban:

"Szem előtt tartva azt, hogy Roddenberrynek egy rivális stúdióval és hálózattal volt szerződése, az esélye lényegében a nullához közelített, hogy a két férfi valamilyen üzleti megállapodást kössön akár írásban vagy szóban."

Ha Stevens és Roddenberry valóban kötöttek üzleti megállapodást az új Star Trek sorozatra, ez az, ahol Stevens háttere kritikus fontosságúvá válik abból a szempontból, hogy megértsük az ő megállapodásuk természetét. Stevens ugyanis Leslie Stevens amerikai haditengerészeti altengernagy fia volt, aki 1956-ban halt meg.

Leslie Stevens altengernagy
Stevens altengernagy kortársa Rico Botta ellentengernagy volt, aki az egykori repülőgépipari mérnök William Tompkins szerint a haditengerészet titkos kémprogramját felügyelte a náci Németországban, hogy információkat szerezzenek a 2. Világháború idején kifejlesztett náci repülő csészealjakról. A programban résztvevő 29 haditengerészeti kém nem csak azt tudta meg, hogy a nácik 30 különböző repülő csészealj prototípust fejlesztettek ki, hanem azt is, hogy közvetlen módon segíti őket egy földönkívüli hüllő humanoid civilizáció titkos bázisok kiépítésében az Antarktiszon.

Botta és Stevens admirális mindketten vezető repülőmérnök szakértők voltak, és haditengerészeti létesítményeket vezettek karrierjük során. 1946-ban visszamenőleg háborús szolgálataikért mindkettőjüket altengernaggyá léptették elő.

Kapcsolódó cikkek: http://ujvilagtudat.blogspot.hu/search/label/titkos%20űrprogram


Botta a Haditengerészeti Légianyag Központ vezetőjeként folytatta a Philadelphia Hajógyárban 1950-től 1952-ig. Innen és hasonló parancsnoki megbízatásokkal kezdődött egy titkos haditengerészeti flotta tervezése, melynek célja az volt, hogy ellensúlyozzák azt, amit a nácik az Antarktiszon kifejlesztettek. (3)

Hasonlóképpen Stevens admirális is ismert volt repüléstechnikai eredményeiről, és úgy hivatkoztak rá, amint akinek "benne volt a keze az összes tengeri repülőgép, repülőgéphordozó és hordozó leszálló berendezés tervezésében vagy koncepciójában." Stevens admirális repülőgépipari szakértelme azt jelentette, hogy szinte biztosan ismeretes volt előtte, hogy mit tudott meg Botta a náci repülőgépipari projektekről.

Több mint valószínű, hogy Botta és Stevens admirális voltak az elsők, akik részei voltak egy titkos haditengerészeti vezetésű csoportnak, amely egy egyesült államokbeli haditengerészeti űrflotta fejlesztését felügyelte, ami modern repülőgéphordozó harci csoportokon alapult, és amely idővel csatlakozott egy bolygóközi szövetséghez.

Pontosan ez az, amire Tompkins szerint őt kérték, hogy tegye a Douglas Repülőgépipari Vállalatnál a haditengerészet nevében 1952-től 1963-ig. Tompkins azt mondja, hogy titokban az északi típusú földönkívüliek segítették a kilométer hosszú űrhajó megtervezésében a jövőbeli amerikai haditengerészeti űrcsata csoportok számára. Tompkins több interjúban felfedte, hogy az északi földönkívüliek magas rangú tisztviselőkkel működtek együtt közvetlenül az amerikai haditengerészeten belül.

Kapcsolódó cikk: Az Egyesült Államok 8 szivar alakú űrhajóval rendelkezik - állítja Dr Richard Boylan

Stevens admirális ezután fontos pozíciókat foglalt el az állambiztonsági tanács rendszerében, köztük a Pszichológiai Stratégiai Testületben, melynek igazgatója lett. (4) Hivatalosan 1951-ben Truman elnök hozta létre, (5) ez volt az egyike azon tárcaközi bizottságoknak, amit azért alapítottak, hogy dezinformálják a nyilvánosságot a repülő csészealjak valóságával kapcsolatban, miközben titokban információkat gyűjtöttek arról, amit más nemzetek tettek, válaszul a jelenségre.


William Tompkins augusztus 24-én egy privát telefonhívás során megerősítette, hogy Stevens tengernagy tudatában volt annak, amit a haditengerészet megtudott a náci Németország repülő csészealj programjairól. Továbbá azt is megerősítette, hogy Stevens admirális közvetlen szerepet játszott egy titkos amerikai haditengerészeti űrprogram felállításában, és hogy a fia, Leslie Stevens szintén tisztában volt vele, hogy mi történik.

Tompkins állításai ezen a ponton összhangban vannak azzal, amit arról mond, ami 1985 és 1999 között történt, amikor egy földönkívüliekkel kapcsolatos "Speciális projektet" vezetett az Amerikai Haditengerészeti Liga Központjában Medfordban, Oregonban. Elmondta, hogy gyakori volt, hogy a haditengerészeti tisztek tájékoztatták gyermekeiket a titkos űrprogramokról és a különböző földönkívüli fajokkal kötött szövetségekről.

Erre annak érdekében került sor, hogy felkészítsék a haditengerészeti tisztviselők és/vagy vezetők következő generációját egy olyan világra, ahol a földönkívüli élet közismert volt. Ez hasonló egy másik programhoz, amely az Egyesült Államok keleti partján működött, ahogy azt Catherine Austin Fitts leírta, aki egykor lakásügyi és városfejlesztési államtitkár volt. Arra kérték, hogy vegyen részt olyan stratégiai üléseken, melyekre az Arlington Intézetnél, egy nonprofit szervezetnél került sor, élén John Petersonnal, aki számos amerikai haditengerészeti szerződésben volt illetékes: Fitts azt mondja:

"John megkért, hogy segítsek neki egy magas szintű stratégiai Arlington terv kidolgozásában, melyet a haditengerészeti államtitkár fog elvállalni... Találkoztam egy csoport magas rangú emberrel a hadseregből a folyamat során, beleértve az államtitkárt. John szerint a terv célja - melyet több katonai vagy nyugalmazott katonatiszt és korábbi kormányzati tisztviselő előtt tárgyaltak - az volt, hogy segítsék a haditengerészetet abban, hogy egy olyan világhoz igazítsa működését, amelyben köztudott, hogy idegenek léteznek, és köztünk élnek." (6)

Tompkins biztosított egy dokumentumot, amely igazolja, hogy ő vezette az Amerikai Haditengerészeti Liga egyik speciális projektjének bizottságát. Emellett két nyugalmazott haditengerészeti tiszt, Art Lumley (parancsnok) és Larry Boeck (kapitány) is megerősítette azt, amit Tompkins mondott a földönkívüli projektekről a Haditengerészeti Liga találkozóival kapcsolatban, és szakértőnek tartották ezekben a kérdésekben. (7)


Tompkins bizonyságtétele megerősíti, hogy gyakorlat volt a haditengerészeti tiszteknél, hogy tájékoztatást kaptak a földönkívüli életről, hogy ezzel átadjanak néhány szigorúan titkos információt a gyermekeiknek. Következésképpen szinte bizonyos, hogy Stevens admirális felfedett a fiának, Leslie Stevensnek néhány titkos adatot a földönkívüli élet és a titkos űrprogramok létezéséről a halála előtt. Továbbá az is nagyon valószínű, hogy ifjabb Stevens része volt a haditengerészet által szentesített "puha közzétételi" folyamatnak, amely a televíziós és filmipart használta, hogy feltárja a haditengerészet által tervezett titkos űrprogram egyes elemeit.

Mindez elősegíti a Roddenberry és Leslie Stevens közötti üzleti kapcsolat természetének megértését. Ifjabb Stevens nem maga hozott létre közvetlenül egy sci-fi sorozatot, feltárva ezzel az elhunyt apjától kapott titkos információkat, hanem nagyon valószínű, hogy a haditengerészet tisztviselőitől kapott hallgatólagos engedélyt arra, hogy megossza azokat televíziós és film producerekkel, mint például Roddeberry, aki fikcionalizálta ezeket az információkat.

Következésképpen a Gene Roddenberry és Leslie Stevens közötti üzleti kapcsolat arra utal, hogy a Star Trek kezdetben a Botta és Stevens admirálistól származó információkon alapult. (8) A jövőbeli amerikai haditengerészeti űrflottát az északi földönkívüliekkel aktívan együttműködve és szövetségben fejlesztették ki, amely ellensúlyozta a nácik és hüllő szövetségeseik erejét. A Star Trek sorozatban az északi földönkívülieket vulkániként, a reptiliánokat klingonokként ábrázolták, míg a nácikat a genetikailag tökéletesített emberek képviselték.

Kapcsolódó cikk: Vezető repülőgéptervező is alátámasztja a titkos amerikai haditengerészeti űr hadiflotta létezését

Továbbá aktuális felismerni, hogy Roddenberry a gyönyörű, ikonikus várost San Franciscót választotta az általa kitalált Csillagflotta Parancsnokság főhadiszállásaként a Star Trekben, felemelve ezt az amerikai várost generációk szívében és elméjében az emberiség fényes jövőbeli eredményeinek szimbólumaként. Ez egyben a haditengerészet azon tervét is képviselte közvetlen módon, hogy a titkos űrprogram más nemzetek integrálásának egyfajta modelljévé is váljon egy egyesült partnerségben.


Két független forrás, a Forbes magazin korábbi ázsiai irodájának vezetője Benjamin Fulford 2011-ben, (9) és egy névtelen forrás, az úgynevezett "Rejtett kéz" 2009-ben felfedte, (10) hogy az illuminátusok/összeesküvés részletesen megnevezték San Franciscót (Damaszkusszal együtt) mint azt a várost, melyet lakhatatlanná kell tenni az ő Armageddon napirendjük részeként.

Vajon San Francisco kettős fenyegetést jelentett, mint a remény és a kollektív tudat szimbóluma, és a valóságról szóló igazság a katonai eredményekben is tükröződött? Ha igen, akkor az összeesküvés célja nem a város elpusztítása, hanem, hogy megtörjék a békés emberi elképzelést a űrutazó jövőről, ami a teljes körű nyilvánosságra hozatallal kezdődik.

A fenti adatok arra utalnak, hogy a Star Trek nem egyszerű sci-fi sorozat volt, hanem aktívan ösztönözték Roddenberry és egy elhunyt haditengerészeti admirális fia közötti megállapodáson keresztül, aki közvetlenül is részt vett a Solar Warden nevű titkos amerikai haditengerészeti űrflotta kifejlesztésében. A Star Trek 50. évfordulóján érdemes megemlékezni az amerikai haditengerészet admirálisainak szerepéről, akik segítettek elindítani a valódi titkos űrprogramot, mely alapján a Star Treket is létrehozták.

A Star Trek sorozat legelső epizódja



(1) - http://file770.com/?p=26855
(2) - http://secretsun.blogspot.hu/2013/07/secret
(3) - http://valor.militarytimes.com/recipient.php
(4) - https://history.state.gov/historicaldocument
(5) - http://www.presidency.ucsb.edu/ws/?pid=1
(6) - http://exopolitics.org/us-navy-plan-to-discl
(7) - http://exopolitics.org/us-navy-league-condu
(8) - http://exopolitics.org/navy-admiral-oversaw
(9) - https://geopolitics.co/vital-issues/ben-fulfo
(10) - http://exopolitics.org/hidden-hand-dialog

Exopolitics

Név

3D nyomtató,50,432 Hz,1,51-es körzet,36,52-es körzet,1,5d,1,5G,1,6 órás munkanap,2,911,24,Aaron Swartz,1,Ábrahám,2,acél,5,adattárolás,11,adósság,21,Afganisztán,27,Afrika,137,agy,347,agykontroll,28,ájulás,1,Akasa-krónika,4,akkumulátor,89,alagút,1,alakváltó,1,alapjövedelem,25,Alaszka,26,Albánia,1,albínó,1,Alekszej Navalnij,3,Alex Jones,22,alga,3,Algéria,3,aligátor,1,alkímia,4,alkohol,7,állati tudatosság,42,állatvilág,597,allergia,14,álmatlanság,3,álom,55,alumínium,7,alvás,60,alvási paralízis,2,Amazonas,8,Amerika,1516,aminosav,1,amishok,1,amputáció,1,anarchia,1,Andrew Basiago,8,Anglia,463,angyal,11,animációs film,7,Anonymous,5,Antarktisz,92,antenna,1,antianyag,4,antibiotikum,9,antigravitáció,30,Antikrisztus,5,antioxidáns,1,Antonio Urzi,2,Anunnaki,25,anyagtudomány,97,anyaméh,3,anyatej,1,Apollo,7,arany,134,aranymetszés,2,árapály,3,arcfelismerés,8,arcolvasás,1,arcvakság,1,Argentína,35,Arisztotelész,1,árja faj,2,arkhónok,1,árnyékember,3,árnyember,3,árvíz,14,Asgardia,1,ASMR,1,ásvány,9,Asszíria,3,aszteroida,62,asztma,1,asztráltest,21,asztrológia,7,ateizmus,1,Atlantisz,39,átok,5,atombomba,95,atomenergia,83,atomok,6,átverés,1,aura,11,Ausztrália,197,Ausztria,30,autizmus,18,autó,36,autokrácia,1,avarok,2,azbeszt,1,Azerbajdzsán,3,Aztékok,29,Ázsia,48,Bábel tornya,2,babona,3,Bahama-szigetek,1,Bahrein,2,Bajkál-tó,1,baktérium,49,baleset,34,Balti-tenger,1,balzsamozás,1,Banglades,1,Bankrendszer,296,bányászat,36,barlang,42,barlangfestmény,7,barlangrajz,6,bázisugrás,1,Belgium,27,Belize,3,belső hang,7,Benedek pápa,27,bennszülött,1,bénulás,2,Bermuda-háromszög,6,beszéd,10,betegség,678,beton,1,Bhután,3,Biblia,96,Bilderberg,13,Bill Gates,19,bilokáció,1,biofegyver,1,biofoton,10,biogáz,2,biokerámia,1,biológia,2,biológiai fegyver,5,biológiai kor,2,biológiai memória,2,biológiai ritmus,5,bioprinter,2,biorobot,10,bioüzemanyag,9,blossom goodchild,6,Bob Dean,4,Bob Lazar,12,boldogság,25,Bolívia,22,bolygómérnökség,9,bor,3,Bosznia-Hercegovina,3,boszorkányság,10,Botswana,3,böjtölés,11,bölcsek köve,1,bőr,19,bőrszín,3,Brazília,84,Brbados,1,BRICS nemzetek,35,bronzkor,1,Buddha,18,buddhizmus,18,Bulgária,9,bunker,4,bűnözés,1,cannabis,83,Carl Sagan,17,Carrie Fisher,1,cenzúra,2,Ceres,1,cetfélék,1,Charlie Chaplin,1,chemtrail,14,Chile,37,chip,1,CIA,151,Ciprus,5,Costa Rica,7,cukor,20,cukorbetegség,20,csakra,7,család,1,családfakutatás,1,csapadék,2,Csecsenföld,2,Csehország,11,csend,1,Csernobil,8,csillagászat,294,csillagkapu,3,csillagkép,6,Csillaggyermek,3,csoda,8,csont,4,csontritkulás,2,Dagesztán,2,Dalai láma,12,Dánia,44,DARPA,18,Darwin,11,David Icke,12,David Wilcock,26,deepfake,6,déjà vu,1,Dél-Afrika,36,Dél-Amerika,1,Dél-Korea,42,demokrácia,7,démon,10,depresszió,30,diagnosztizálás,2,digitális pénz,78,digitális társadalom,12,diktátor,8,diktatúra,18,dimenziók,64,Dimitrij Medvegyev,2,dinoszauruszok,33,DNS,327,dogonok,1,dohányzás,18,dokumentumfilm,1094,dolmen,1,Donald Trump,121,döntés,2,drágakő,9,drón,63,druidák,1,dűne,1,Dzsibuti,2,dzsinn,1,Ebola,3,ébredés,3,Eckhart Tolle,5,Ecuador,24,édesítőszer,1,Edgar Mitchell,12,Edison,6,Edward Snowden,13,Egely György,6,egészség,795,éghajlat,176,ego,1,egyedüllét,3,Egyesült Arab Emírségek,16,Egyiptom,283,Einstein,85,ékírás,6,Eldorádó,1,elektromos áram,103,elektromos autó,143,elektromos hajó,4,elektromos impulzus,3,elektromos kerékpár,6,elektromos közlekedés,20,elektromos motor,14,elektromos repülőgép,6,elektromos roller,1,elektromos út,1,elektromos vonat,9,elektroszmog,44,élelmiszer,210,élet a halál után,159,életcél,7,elhízás,4,elme,2,elme kontroll,75,elmezavar,5,Elon Musk,55,élővilág,58,előző élet,15,elveszett nyelv,5,ember állat hibrid,5,ember idegen hibrid,30,emberáldozat,11,emberi faj,6,emberi jogok,3,emberi nyelv,38,emberi öngyulladás,2,emberi rekord,5,emberiség,216,emberkereskedelem,2,emlékezet,60,empátia,15,Enceladus,1,energia,113,energiafegyver,7,ENSZ,82,enzim,1,epilepszia,4,építészet,425,erdő,5,erdősítés,23,erdőtűz,3,ereklye,2,Erich Von Däniken,3,erkölcs,1,érrendszer,5,érzékelés,28,érzelmek,163,érzéstelenítés,1,Erzsébet királynő,5,ESA,38,esküvői ruha,1,esőerdő,20,Észak-Korea,35,északi fény,2,Északi-sark,16,Észtország,10,étel,195,Etiópia,14,Etruszkok,3,Eurázsia,6,Európa,287,Európai Űrügynökség,7,eurózóna,7,eutanázia,1,evolúció,112,évszakok,2,exobolygó,38,extrém időjárás,85,ezüst,7,fa,84,Facebook,4,fájdalom,33,fakír,1,FBI,53,FED,42,fegyver,39,fehér lyuk,1,fehérje,6,Fehéroroszország,6,fejlődés,331,fekete lyuk,53,feldolgozott étel,22,félelem,116,felemelkedés,1,fém,28,feminizmus,1,fenntartható gazdaság,16,fény,130,fényevés,1,fénygömb,5,fényjelenség,5,fénysebesség,19,fényterápia,10,fénytest,11,féregjárat,8,Ferenc Pápa,43,ferrofluid,1,fertőzés,2,fiatalság elixírje,17,film,359,filozófia,5,Finnország,37,fizika,104,fluorid,4,fóbia,5,fog,3,fogamzásgátló,1,fogyás,1,fokhagyma,2,folyadékmembrán,1,fosszília,4,fosszilis tüzelőanyag,39,fotó,74,foton,12,fotoszintézis,2,Föld,663,föld alatti város,10,földalatti bázis,44,földalatti tó,1,földcsuszamlás,3,földgáz,11,földönkívüliek,786,földrengés,96,Fönícia,1,Franciaország,200,frekvencia,34,frigyláda,1,furcsa hangok világszerte,24,fúzió,2,fúziós reaktor,26,függőség,11,Fülöp-szigetek,16,gabonakör,25,galaktikus föderáció,53,galaxis,76,gáz,22,genetika,238,génmanipuláció,19,génszerkesztés,4,geoglifa,10,George Orwell,2,geotermikus energia,4,gerinc,4,Ghána,3,giroszkóp,1,Gladio,1,gleccser,20,glifozát,5,Globális Fedezeti Számlák,2,globális felmelegedés,147,globális lehűlés,68,GMO,27,gnoszticizmus,1,gomba,28,gondolatátvitel,1,gondolatolvasás,15,gondolkodás,1,gonosz,15,gömbvillám,4,Görögország,67,grafén,11,gravitáció,39,gravitációs hullám,8,Grönland,19,Grúzia,2,Guatemala,17,Günther Wiechmann,1,gyémánt,20,gyermekfejlődés,255,gyermekmunka,2,gyógyítás,347,gyógynövény,86,gyógyszeripar,156,gyulladás,1,gyulladáscsökkentő,5,HAARP,19,háború,469,hacker,5,hadi fejlesztés,95,haj,5,hajó,2,hajóroncs,29,hajszín,4,halak,2,halál,117,halálközeli élmény,48,halhatatlanság,14,hallás,15,Halley -üstökös,1,hallucináció,16,hang,56,hangszer,1,hangterápia,6,harcművészet,11,harmadik szem,10,hatodik érzék,6,Hawaii,31,házasság,1,hazugság,4,hibernálás,8,hibrid faj,7,hidegháború,32,hidrogén,14,hidroponika,1,hieroglifa,12,higany,3,Himalája,9,hipnózis,11,hírek,1713,hírszerzés,3,hit,18,Hold,269,holdbázis,24,holdfogyatkozás,5,holdjáró,16,Hollandia,81,holografikus univerzum,29,hologram,15,Holt-tenger,4,homeopátia,1,Honduras,6,Hongkong,5,hormon,15,horpaszizom,1,Horvátország,12,humor,3,hunok,6,húrelmélet,4,hurrikán,7,húsevés,11,Húsvét-sziget,5,hüllő,21,Hüperborea,1,idegen elrablás,88,idegen lény,406,idegen technológia,304,idegsejt,11,idézet,3,idő,54,időgép,18,időhurok,1,időjárás,86,időjárás módosítás,53,időjárási fegyver,15,időkapszula,6,időkristály,1,időszámítás,2,időutazás,59,igazságszérum,1,III. Richárd,1,iker,2,ikerláng,3,ikrek,1,illat,12,illóolaj,6,illúzió,10,immunrendszer,46,immunterápia,1,implantátum,26,India,189,indián,16,indigó gyerekek,11,Indonézia,39,influenza,4,információ,11,ingyen energia,101,Inkák,17,inkarnáció,2,intelligencia,55,internet,71,intuíció,7,invázió,1,ionhajtómű,4,Irak,87,Iraki Kurdisztán,2,Irán,125,írás,7,irídium,1,Írország,20,iskola,62,ISON üstökös,1,ISS,58,Isten,172,Iszlám,7,ital,2,ITCCS,7,Izland,26,ízlelés,1,izom,1,Izrael,160,James Tyberonn,1,Japán,270,járvány,356,játék,6,jég,63,jéghegy,1,jégkorszak,22,Jemen,10,Jézus,60,jezsuita,1,jód,1,Joe Biden,32,jóga,5,jógi,2,Jordánia,15,jóslat,51,jövőbelátás,42,Jugoszlávia,2,Jupiter,37,kalóz,1,Kambodzsa,10,Kamerun,2,Kanada,129,Kanári-szigetek,3,kannibalizmus,1,káosz,2,kapcsolat,37,kapitalizmus,1,karma,8,karmikus kapcsolat,3,Kasmír,1,Katar,8,katonai technológia,123,kávé,1,Kazahsztán,6,Kazárok,1,Kelták,4,kémkedés,16,kemoterápia,6,kender,77,Kenya,10,kerámia,2,Kereszténység,92,Keshe Alapítvány,5,KGB,8,kiberháború,8,kibernetika,2,kiborg,4,kihalt faj,69,kiméra,3,Kína,631,kincs,16,kiropraktika,1,kísérlet,40,kísértet,12,kiterjesztett valóság,4,klímaváltozás,44,klónozás,21,kobold,1,Kobra,35,Kolumbia,32,kommunikáció,104,kondenzátor,1,Kongó,2,konkréció,1,koponya módosítás,1,korall,8,Koszovó,2,kőkorszak,1,kőkör,1,könyv,618,környezetszennyezés,242,környezetvédelem,201,Közép-Amerika,4,középkor,2,közlekedés,268,közösség,4,kráter,11,kreativitás,10,kreditrendszer,1,Kréta,1,Krím,4,kriogenika,1,kriptid,1,kriptovaluta,45,kristály,37,kristály gyerekek,9,kristálykoponya,6,kromoszóma,9,Kuba,9,kultúra,26,Kung-fu,1,kungfu,1,kutatás,79,Kuvait,8,kvantumfizika,161,kvazár,2,labirintus,2,Laosz,3,lapos Föld,4,látás,52,láthatatlanság,4,látomás,5,Laura Eisenhower,13,láva,3,lávacső,1,láz,1,lebegésterápia,1,LED,8,léggömb,4,léghajó,6,légkör,27,légzés,13,lélek,123,lélekcsoport,2,lélektárs,1,lélekvándorlás,12,lelki fejlődés,422,Lemúria,3,Lengyelország,57,létezés,8,Lettország,1,levegő,69,levitáció,7,lézer,54,Li-Fi,1,Libanon,13,Líbia,22,lítium,1,Litvánia,1,Livánia,1,Lukács Béla,1,Luxemburg,5,Madagaszkár,1,madár,23,magány,13,mágia,8,mágnes,2,mágneses mező,83,mágneses portál,1,mágus,1,Magyarország,174,magyarság eredete,9,Maja leletek,50,maja naptár,5,májbetegség,2,majom,1,Malajzia,12,Mali,1,Málta,5,mamut,10,Mandela effektus,4,manipuláció,13,manó,1,Marokkó,4,Mars,217,Mars Curiosity,21,Marshall-szigetek,2,marsjáró,19,masszázs,1,matematika,19,mátrix,10,Matthew Ward,4,Mauritánia,1,Mauritius,3,meddőség,1,média,75,meditáció,131,médium,4,megalit,37,megfigyelés,40,megnyúlt koponyák,20,megtermékenyítés,7,megújuló energia,161,megvilágosodás,15,méhek,12,memória,64,menedék,2,mentális betegség,42,mennyország,57,méregtelenítés,7,mérés,3,mérgezés,35,Merkúr,14,messiás,2,mesterséges anyaméh,2,mesterséges intelligencia,229,metaanyag,2,meteor,67,meteor Kuba,2,meteor oroszországban,5,Mexikó,144,mezoamerika,8,Mezopotámia,12,Mianmar,2,mike quinsey,10,mikroba,3,mikrohullám,4,Minósz,1,mitológia,4,mítosz,6,mkultra,17,Mongólia,4,Monsanto,27,Mooji,10,morgellon,2,multiverzum,26,múmia,93,munka,30,mutáció,12,műanyag,95,műhold,98,műtét,5,művészet,208,nagylábú,7,Namíbia,1,nanotechnológia,38,Nap,258,napciklus,6,napelem,53,napenergia,164,napfény,106,napfogyatkozás,14,napfolt,11,napkitörés,10,Naprendszer,203,napszél,20,naptár,1,NASA,395,NATO,65,Nazca-kultúra,2,Nazca-vonalak,15,Nefilim,5,nehézfém,6,Neil Keenan,3,nemesfém,13,Németország,348,nemiség,3,Nepál,8,Neptunusz,13,népvándorlás,5,NESARA,3,neuron,5,neutrínó,1,nevetés,3,Niels Bohr,1,Nigéria,10,Nissan,1,nitrogén,1,Norvégia,50,Nostradamus,11,növények,276,növényvédőszer,41,NSA,28,nukleáris energia,58,nullponti energia,1,nyersétel,14,nyomtató,3,Obama,51,obeliszk,1,obszervatórium,5,óceán,86,okkultizmus,5,okostelefon,41,oktatás,65,olaj,62,olajfüggőség,31,Olaszország,197,Olmékok,5,oltás,178,Omán,3,omniverzum,1,online tv,5,OPPT,4,optikai csalódás,1,orákulum,1,organikus,1,orgon energia,3,óriások,28,Orionidák,1,Oroszország,752,oxigén terápia,1,ózonréteg,5,önbecsülés,3,önellátás,2,önismeret,319,önkényuralom,2,önvezető autó,32,önvezető motor,1,őrangyal,1,ördög,8,ördögűzés,8,öregedés,67,Örményország,5,örök élet,9,örök fiatalság,20,öröklés,1,öröklődés,31,ősi civilizációk,448,ősi gyógyítók,5,ősi szöveg,71,ősi technológia,189,ősi viselet,2,őslakos,20,ősrobbanás,22,őssejt,23,összeesküvés-elmélet,2,ötvözet,1,özönvíz,8,Pakisztán,16,Palesztina,26,Panama,5,Pangea,1,pánpszichizmus,3,pánspermia,2,papír,6,Pápua Új-Guinea,6,paradoxon,1,Paraguay,1,paranormális,111,parazita,1,pareidolia,1,párhuzamos univerzum,34,Paul T. Hellyer,4,Pentagon,79,pénz,421,permafroszt,1,Peru,96,perzsák,2,Phobos,3,pihenés,1,piramis,123,platina,4,plazma,10,Plejádok,4,Plútó,3,pokol,10,polgárháború,2,Polinézia,3,politika,2,poltergeist,3,pólusváltás,14,Popper Péter,1,porördög,1,portál,1,Portugália,23,prekogníció,4,prófécia,32,propaganda,10,protézis,1,Proxima Centauri,2,pszichiátria,8,pszichikai erő,14,pszichokinézis,7,pszichológia,70,Puerto Rico,10,pulzár,1,rabszolgaság,9,radioaktív,11,rákbetegség,158,rakéta,1,reaktor,2,régészet,941,reiki,1,reinkarnáció,35,rejtélyek,686,rémálom,1,rendőrállam,75,replikátor,1,reptilián,17,repülés,222,repülő autó,6,repülő humanoid,2,rezgés,18,robot,29,robotok,151,ródium,1,Római Birodalom,82,Románia,18,Roswell,39,rovarok,3,rovarölő,8,rovásírás,4,röntgenlátás,1,Rudolf Steiner,1,Rúmí,1,rúnaírás,2,Rupert Sheldrake,1,Russell Brand,1,ruténium,1,Sabrina Pasterski,1,Salamon király,2,Salvador,3,sámánok,10,sárkányok,2,sarki fény,12,Sátán,16,sav,1,schumnann frekvencia,6,sci-fi,216,sellő,7,shaolin,1,sheldan nidle,13,shelley young,1,Shogun Amona,1,sírkamrák,8,sivatag,48,Skandinávia,1,skizofrénia,3,Skócia,21,smaragd,1,só,21,sors,2,sótalanítás,9,sötét anyag,18,sötét energia,5,Spanyolország,108,spiritualitás,373,sport,39,Srí Lanka,3,Star Trek,13,Star Wars,8,Stephen Bassett,5,Stephen Hawking,16,Steve Quayle,1,Stonehenge,12,stressz,44,sugárzás,58,sumérok,14,suttogás,1,suzanne lie,2,Svájc,59,Svédország,67,szabad akarat,7,szabadkőműves,1,szabadság,8,szag,12,szaglás,4,számítástechnika,175,számmisztika,1,szamuráj,2,szaporodás,6,szarkofág,12,Szaturnusz,33,Szaúd-Arábia,70,szavak,1,szegénység,14,szekta,5,Szelei Magdolna,6,szélenergia,61,szellem,11,szellemek,86,szellemváros,1,szem,59,szembetegség,25,személyiség,1,személyiségteszt,9,személyiségzavar,1,szén,1,szén-dioxid,18,szent geometria,1,Szerbia,12,szerelem,12,szeretet,58,szerotonin,1,szertartás,2,szerv implantátum,9,szerzetes,1,szfinx,10,sziámi iker,1,sziámi ikrek,2,Szibéria,56,Szicília,3,sziget,4,sziklarajz,11,szimbiózis,1,Szingapúr,25,szinkronicitás,5,színlátás,3,színpszichológia,2,színterápia,2,szintetikus üzemanyag,11,Szíria,187,szív,56,szkíták,9,Szlovákia,3,Szlovénia,4,szoftver,2,Szomália,2,szorongás,17,Szovjetunió,88,szökőár,12,Szudán,7,szuperkontinens,10,szupernóva,6,szülés,10,születés,41,Tádzsikisztán,1,Tajvan,17,találmány,42,táltos,1,tanítások,38,tanulás,58,Tanzánia,3,táplálkozás,97,tarot,1,társadalom,146,távolbalátás,31,technológia,1330,tej,5,tektonikus lemez,4,telekinézis,4,telepátia,49,teleportálás,15,teleszkóp,37,telomer,9,temetkezés,2,tengeralattjáró,24,tengervíz,244,teremtés,42,terhesség,4,téridő,19,térkép,6,térmeghajtás,2,természet,462,természetfeletti,59,természetvédelem,61,terraformálás,1,terrorcsoport,12,tervezett elavulás,2,Tesla,97,testbeszéd,1,testelhagyás,6,testen kívüli élmény,19,testhőmérséklet,4,testmódosítás,4,testmozgás,12,testsúly,1,tetoválás,6,Thaiföld,20,Tibet,22,Timbuktu,1,Titán,1,titkos tanítások,2,titkos társaságok,265,titkos űrprogram,134,tó,1,tobozmirigy,9,Toltékok,2,Tonga,1,torinói lepel,2,tornádó,9,torpedó,1,tömegmédia,65,Törökország,121,történelem,1180,törzs,1,transzhumanizmus,9,transzplantáció,1,Trianon,4,tudat,114,tudatalatti,79,tudatmódosítás,20,tudatos álom,28,tudatosság,786,tudomány,1203,túlnépesedés,9,túlvilág,144,Tunézia,1,tüdőbetegség,20,tündérek,1,Türkmenisztán,2,tűz,5,tűzönjárás,1,ufo,889,UFO felfedés,103,UFO vadászok,7,ufo-afrika,4,ufo-amerika,401,ufo-ausztrália,7,ufo-ázsia,29,ufo-budapest,1,ufo-cikkek,2,ufo-egyéb,20,ufo-európa,113,ufo-fotók,9,ufo-magyar,6,ufo-oroszország,20,Uganda,1,új,10906,új pénzügyi rendszer,174,Új-Zéland,37,újrahasznosítás,65,Ukrajna,87,ultrahang,9,Univerzum,254,Uránusz,11,Uri Geller,1,Uriel,1,Uruguay,5,uso,10,utazás,7,űrállomás,45,űrbányászat,3,Üreges Föld,28,űrfegyver,5,űrháború,12,űrhaderő,2,űrkutatás,665,űrlift,2,űrsikló,2,űrszemét,11,űrtechnológia,234,űrutazás,163,űrverseny,10,üstökös,21,üveg,14,üzenetek,63,vakcina,180,vakság,4,választás,2,Valiant Thor,1,vallás,259,valóság,46,vámpír,5,Vatikán,95,vécé,1,vécépapír,2,vegetáriánus,12,végítélet,3,Végjáték,26,végtelen,1,vegyi anyag,68,vegyi fegyver,13,véletlen,1,Venezuela,43,Vénusz,30,vér,41,vércsoport,5,vertikális gazdálkodás,2,veszélyeztetett faj,7,vezeték nélküli áram,2,videó,9704,videojáték,17,Vietnam,18,viking,16,Világgazdasági Fórum,11,világítás,1,világkormány,2,világvége,15,villám,28,virtuális valóság,14,vírus,241,vitamin,20,víz,369,vízenergia,13,vízesés,1,víznyelő,13,Vlagyimir Putyin,26,vonat,9,vulkán,12,vulkánkitörés,88,Wi-Fi,16,WikiLeaks,33,x-akták,21,zaj,5,Zambia,1,zene,60,zeneipar,4,Zimbabwe,4,Zsidóság,24,
ltr
item
Új Világtudat | Az Élet Más Szemmel: Gene Roddenberry a titkos amerikai haditengerészeti űrflottára alapozta a Star Treket
Gene Roddenberry a titkos amerikai haditengerészeti űrflottára alapozta a Star Treket
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgeGr38qHxTxL6wMKjZvVJUPV691klueqgf4HIHqgoqR9q_wMV2MhKZ6V9vhqYBd4ilqRk4rdMkR6DnDNuaGobW_NDNKgTXOKJ9wZKT03OrRY1rc1LoFpBvNh1A2_DkUjKM8b_OWc-xF3U/s1600/Leslie-Stevens+admir%25C3%25A1lis+star+trek+sorozat+sci-fi+film+video+f%25C3%25B6ld%25C3%25B6nk%25C3%25ADv%25C3%25BCliek+titkos+%25C5%25B1rprogram+k%25C3%25B6zz%25C3%25A9t%25C3%25A9tel+ufo+gene+roddenberry+antarktisz+n%25C3%25A1ci+n%25C3%25A9metorsz%25C3%25A1g-f%25C3%25B6ld-alatti-b%25C3%25A1zis-2016-%25C3%25BAj+vil%25C3%25A1gtudat.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgeGr38qHxTxL6wMKjZvVJUPV691klueqgf4HIHqgoqR9q_wMV2MhKZ6V9vhqYBd4ilqRk4rdMkR6DnDNuaGobW_NDNKgTXOKJ9wZKT03OrRY1rc1LoFpBvNh1A2_DkUjKM8b_OWc-xF3U/s72-c/Leslie-Stevens+admir%25C3%25A1lis+star+trek+sorozat+sci-fi+film+video+f%25C3%25B6ld%25C3%25B6nk%25C3%25ADv%25C3%25BCliek+titkos+%25C5%25B1rprogram+k%25C3%25B6zz%25C3%25A9t%25C3%25A9tel+ufo+gene+roddenberry+antarktisz+n%25C3%25A1ci+n%25C3%25A9metorsz%25C3%25A1g-f%25C3%25B6ld-alatti-b%25C3%25A1zis-2016-%25C3%25BAj+vil%25C3%25A1gtudat.jpg
Új Világtudat | Az Élet Más Szemmel
https://ujvilagtudat.blogspot.com/2016/09/gene-roddenberry-titkos-amerikai.html
https://ujvilagtudat.blogspot.com/
https://ujvilagtudat.blogspot.com/
https://ujvilagtudat.blogspot.com/2016/09/gene-roddenberry-titkos-amerikai.html
true
6773355663696938213
UTF-8
Loaded All Posts Nincs ilyen bejegyzés MEGNÉZEM Tovább Válasz Válasz elvetése Törlés By Kezdőlap OLDALAK BEJEGYZÉSEK Mindet megnézem TOVÁBBI CIKKEK CÍMKE ARCHÍV KERESÉS MINDEN BEJEGYZÉS Nincs ilyen bejegyzés Vissza a kezdőlapra Vasárnap Hétfő Kedd Szerda Csütörtök Péntek Szombat Vas Hét Ke Sze Csüt Pén Szo Január Február Marcius Aprilis Május Június Július Augusztus Szeptember Október November December Jan Feb Már Ápr Máj Jún Júl Aug Szep Okt Nov Dec éppen most 1 perce $$1$$ perce 1 órával ezelőtt $$1$$ órával ezelőtt Tegnap $$1$$ nappal ezelőtt $$1$$ héttel ezelőtt több mint 5 hete Követők Követés THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy