A titkos űrprogram informátorának kritikusai támadásba lendültek, hogy állításait hiteltelenné tegyék

Corey Goode figyelemre méltó ismertségre tett szert a nyilvánosság előtt azt követően, hogy 2014-ben először szerzett tudomást róla a közv...

Corey Goode figyelemre méltó ismertségre tett szert a nyilvánosság előtt azt követően, hogy 2014-ben először szerzett tudomást róla a közvélemény mint informátor, aki részletes információkat tett közzé a titkos űrprogramban eltöltött 20 éves szolgálati idejéről. 2015 júliusától a Gaia TV Kozmikus Közzététel sorozatának epizódjaiban mutatkozott be, ahol David Wilcock kérdéseire válaszolt a múltbeli szolgálatáról és a titkos űrprogramok, nemzetbiztonsági vezetők és a földönkívüli látogatók kapcsán szerzett jelenlegi tapasztalatairól.

Goode Facebook oldalán több mint 80 000 követő van, Youtube videói gyakran több százezer nézőt érnek el, a konferencia előadásait gyakran teltház előtt tartja, ahol rendszerint ovációval fogadják. Tanúvallomásai két könyvben is szerepelnek, amelyek nagy számban keltek el.

Goode közelmúltban interjúkat adott a History Channel népszerű Ősi Idegenek sorozatának, amely több millió amerikai otthont ér el. Az Ősi Idegenek közönsége jó pár százalékának keltették fel valószínűleg az érdeklődését ennek a félénk texasinak az állításai a titkos űrprogramokkal és az idegenek látogatásaival kapcsolatban, melyek egészen a történelem hajnaláig nyúlnak vissza.

Sokan azt gondolhatják, hogy Goode közismertsége vonzotta a mennyei mannát a szenvedélyes UFO-kutatók számára, akiket a főáramú média a társadalom peremére szorított, amikor a földönkívüliek valóságáról és a titkos kormányzati / katonai projektekről született állításokról volt szó.


Azonban nem mindenki örül Goode figyelemre méltó ismertségének és a közvélemény széles körű érdeklődésének, amelyet alapos tanúvallomásaival érdemelt ki. Azok az UFO kutatók, akik a lehető legtudományosabban szeretnék vizsgálni a területet, régóta támadják azokat, akik nem tudják perdöntő bizonyítékokkal alátámasztani állításaikat. Ha annyi egydollárosom lenne, ahány alkalommal Carl Sagan híres "a rendkívüli állítások rendkívüli bizonyítékokat igényelnek" állítása elhangzott, akkor szívesen kifizetném előre az első teljesen elektromos repülő autót, amely fejlesztés alatt áll.

Ahelyett, hogy Goode kritikusait megnevezném, összefoglalom a főbb érveiket. Az első az, hogy nem mutatott be egyetlen cáfolhatatlan bizonyítékot sem az állításaival kapcsolatban. Kettő, egy személyiség kultuszt alakít ki, melynek során a hiszékeny közönség pénzére játszik, hogy gazdagítsa önmagát. És három, csúsztatott a múltjával és a körülményeivel kapcsolatban, amelyek arra késztették őt, hogy informátor legyen.

Az első kritikát illetően az UFO vagy exopolitika kutatóinak életét sokkal könnyebbé teheti, ha az informátorok vagy tanúk megdönthetetlen bizonyítékokkal rendelkeznek arra vonatkozóan, amit láttak vagy tapasztaltak. Néha rendelkezésre állnak ezek a bizonyíték, melyeket az informátorok nyújtanak.

Ezt legjobban John Callahan korábbi FAA Baleseti és Vizsgálati Főosztályvezetőjének esete illusztrálja. John Callahan dokumentumokkal rendelkezett egy nagy UFO-ról, melynek egy japán 747-es repülőgép legénysége volt szemtanúja 1986. november 17-én. A dokumentumok nem csak megerősítették az UFO észlelését, de évekkel később segített a pilótának visszaszerezni az állását a légitársaságnál, amely nem engedte őt repülni a sajtóval történt beszélgetése miatt.

Sajnos ritka, hogy cáfolhatatlan bizonyítékok állnak rendelkezésre, amelyek közvetlenül alátámasztják az informátor vallomását. Ez különösen akkor van, amikor egy el nem ismert különleges hozzáférésű programról beszélünk, ahol a konkrét programot alátámasztó bizonyítékok birtoklása olyan bűncselekmény, amely akár 10 évig tartó börtönbüntetést és más jelentős büntetéseket vonhat maga után.

Mindazonáltal számos kutatási eszköz áll rendelkezésre a társadalomtudósok számára, akik szeretnék értékelni az informátort vagy a tanúvallomását. Megismerhető például a motiváció, hogy miért léptek nyilvánosság elé, az állításuk őszintesége, háttere, az őket alátámasztó minden körülmény, és a keresztben való összehasonlítás a többi informátor vagy tanú állításaival. Ezeket a kutatási eszközöket a "Bennfentesek felfedik a titkos űrprogramokat és a földönkívüli szövetségeket" című könyvemben használva felmértem Goode állításait, és megállapítottam, hogy hitelesek.

Legutóbbi könyvemben, az "Amerikai haditengerészet titkos űrprogramja és az északi földönkívüli szövetség"-ben sokat felfedtem William Tompkins, egy rendkívül hiteles repülőgépmérnök dokumentált állításaiból, amelyek számos esetben szintén alátámasztották Goode tanúvallomásait. Amikor Tompkins először elolvasta a Goode-ról szóló 2015-ös könyvet, megdöbbent, mert úgy gondolta, hogy ő lesz az első, aki rávilágít azokra a történelmi eseményekre, amelyekről a saját, december 17-én megjelent "Selected by Extraterrestrials" című könyvében írt.

Ami a második kritikát illeti, hogy Goode egy személyi kultuszt igyekszik maga körül létrehozni az újonnan szerzett ismertsége révén, azt kell mondanom, hogy ez egy nagyon szubjektív kritika, amely féltékenységet sugall. Az egyik legelső dolog, ami akkor történik, ha valaki nagy közérdekű figyelmet kap az, hogy természetesen vonzza a segítőket vagy azokat a szervezeteket, akik segítenek nekik a több száz vagy ezer e-mail, médiakérés, konferenciahívás stb. kezelésében.

Kapcsolódó cikk: Vezető repülőgéptervező is alátámasztja a titkos amerikai haditengerészeti űr hadiflotta létezését

Amikor szakemberek jönnek, hogy segítsenek a webes megjelenés, a grafika, a videó bemutatók, a profil fotók stb. elkészítésében, akkor önkéntes szolgáltatásaikkal abban motiváltak, hogy az alapvető üzenet eljuttatásában közreműködjenek. Ez különösen a Gaia TV-t érinti, amely a jóga, a meditáció és a személyes átalakulás területén tevékenykedik. Olyan területekről van szó, amelyeknek korábban kevés köze volt a földönkívüli élethez és a kormányok által eltitkolt technológiákkal kapcsolatos összeesküvés-elméletekhez.

Mindazok, akik önként jelentkeztek, hogy segítsenek, egyszerűen tükrözik Goode bizonyságtételét egy olyan széles közönség felé, amely a benne rejlő transzformatív üzenettel azonosul annak ellenére, hogy olyan szörnyű dolgokról is szó van, mint a galaktikus rabszolga kereskedelem és a kényszermunka.

Azok, akik jóval hosszabb ideje tevékenykednek az UFO-k és az "exopolitika" területén mint Goode, irigyelhetik az ő sikereit, és nyilvános gyalázkodásba kezdhetnek, ha látják, hogy az egyik videója széles körben népszerű. Ez egy természetes pszichológiai védelmi mechanizmus, amikor úgy érzik, hogy saját munkájukat a nyilvánosság nagyrészt figyelmen kívül hagyja.

Nagyon jól ismerem Goode-t 2015 áprilisától kezdve, amikor elkezdtem megosztani az e-mailes válaszokat, melyeket a kérdéseimre adott, és folyamatosan kapcsolatban vagyok vele a mai napig. Nem találtam semmi rosszat abban, ahogy Goode a lehető leghatékonyabb módon osztja meg a vallomásait, így a nyilvánosság eldöntheti, hogy mennyire igazak.

Fontos megjegyezni, hogy soha nem kért tőlem anyagi kompenzációt az információk megosztásáért, és csak azzal foglalkozott, hogy a közlések pontosak és szabadon hozzáférhetők legyenek. A mai napig az összes olyan információ, amit Goode közvetlenül megadott a Cosmic Disclosure interjúk során, szabadon hozzáférhető a weboldalamon. Remélhetőleg ez tisztázza azt a kijelentést, miszerint Goode önmaga gazdagodása érdekében tesz bármit, még akkor is, ha minden joga megvan ahhoz, hogy az információkért cserébe anyagi juttatást kapjon, miután azok nyilvánosságra kerülnek, amely egyébként hátrányosan befolyásolja szakmai karrierlehetőségeit.

Ez elvezet a Goode-val kapcsolatos kritikák harmadik csoportjához, amikor a Project Avalon Forum tagja volt 2015 végéig. Olvastam Goode összes nyilatkozatát az Avalon Fórumon, ahol voltak támogatói és bírálói egyaránt. Míg aktív tagja volt, egyértelmű támogatást kapott a Project Avalon adminisztrációs csapatától, hogy információit közzétegye.

Ez nem azt jelentette, hogy mindannyian Goode-nak hittek, hanem, hogy a bizonyságtételei fontos kérdésekre vonatkoztak, és érdemes volt színrelépnie, hogy ösztönözze a nyilvános vitát. Többször is felkérték a tagokat, hogy tisztességes párbeszédet folytassanak vele, és kerüljék el az érzelmi alapon való támadásokat.

Sajnos Goode és a Project Avalon adminisztrátorai között összetűzésre került sor, ami egy külső megfigyelő számára egy szörnyű váláshoz volt hasonló.

Kapcsolódó cikkek: http://ujvilagtudat.blogspot.hu/search/label/titkos%20űrprogram

A Poject Avalon adminisztrációja és azok a tagok, akik korábban azt mondták, hogy Goode bizonyságtételeit érdemes fontolóra venni, függetlenül attól, hogy hittek-e neki vagy sem, most azt állították, hogy mindvégig hiábavaló volt, mert átverte a nagyközönséget, és más informátorok vallomásait is kétségessé tette stb. Az érzelmi alapú támadások hulláma tovább folytatódott, amely a mai napig tart.

Szomorú fordulat, és a többi látogatóval együtt tanúja voltam ezen eseményeknek. Nem akarok belemenni az Avalon és a Goode közötti válás részleteibe, mivel részletesen reagált a legutóbbi kritikákra, amelyeket ellene fogalmaztak meg.

Azt hiszem az történik, hogy több hozzáértő kutatót a Project Avalonnál és az UFO-k területén igazából összezavarta Goode népszerűsége és az, hogy a tanúvallomásai egyre szélesebb tömegeket érnek el.

A megcáfolhatatlan bizonyítékokhoz való ragaszkodás úgy tűnik nem csökkenti a közvélemény étvágyát bármivel kapcsolatban, amit Goode mond, mivel hihetetlen részleteket tár fel az emberiség ősi történelméről, a földönkívüli látogatásokról és a titkos űrprogramokról. Mindez még inkább fel fog gyorsulni, miután Goode megjelenik az Ősi Idegenek műsorában a nagy közönség bázisával.


A nagyobb nyilvános láthatóság több támogatóhoz és a veterán UFO-kutatók elkerülhetetlen visszaszorulásához fog vezetni, akik neheztelnek arra, ahogy Goode formálja és befolyásolja az UFO-kkal, a földönkívüli élettel és a titkos katonai/vállalati projektekkel kapcsolatban a közvéleményt.

Sőt, néhány ember szerint Goode egzisztenciális fenyegetést jelent a területre, akit szerintük meg kell állítani, mielőtt további károkat okoz. Ezért a nyilvános támadások fokozódnak és egyre vitriolosabbá válnak.

A legegyszerűbb válasz Goode növekvő népszerűségére az, hogy az emberek, akik nézik a videóit a bizonyságtételeiről, mélyen érzik magukban, hogy őszinte és hiteles. Biztosak abban, hogy bízhatnak a belső megérzéseikben vagy intuíciójukban, és nem függ a véleményük a megcáfolhatatlan bizonyítékoktól, amelyek manipulálhatók. Elég, ha csak arra emlékszünk, hogy milyen megdönthetetlen bizonyítékokat agyaltak ki az iraki tömegpusztító fegyverek létezésének alátámasztására, ami az iraki háborúhoz és káoszhoz vezetett.

Kapcsolódó cikkek: http://ujvilagtudat.blogspot.hu/search/label/ősi%20civilizációk

Így Goode továbbra is több támogatót fog vonzani, mivel a Gaia TV a 300.000-es előfizetői bázisával egyre bővül a Kozmikus Közzététel sikerével, és több millió ember hamarosan láthatja őt az Ősi Idegenek sorozatban. Goode-nak továbbra is lesznek ellenzői, akik követelni fogják a bizonyítékokat, hogy azokkal alátámassza állításait, mielőtt bármit elfogadnak közülük. Mások bízni fognak a ösztöneikben és terjeszteni fogják a Goode által feltárt igazságot. Létezik-e köztes út, ami elvezet egy nyilvános vitához a kinyilatkoztatásaival kapcsolatban?

Jelenleg erőfeszítés folyik arra vonatkozóan, hogy Goode tanúvallomásait alá lehessen támasztani a FOIA (információs szabadságról szóló amerikai törvény) dokumentum igénylésein keresztül, amelyekben részt veszek. A dokumentumok beérkezésének és elemzésének eredményeképpen remélhetőleg végre perdöntő bizonyítékok lesznek, amelyek alátámasztanak néhány alapvető állítást. Ez lehetővé teszi a kutatók számára, hogy jobban megismerjék a földönkívüli látogatásokról és a titkos űrprogramokról alkotott nagyobb képet, és remélhetőleg végül megoldják Goode hitelességének kérdését.

Exopolitics

Név

3D nyomtató,50,432 Hz,1,51-es körzet,36,52-es körzet,1,5d,1,5G,1,6 órás munkanap,2,911,24,Aaron Swartz,1,Ábrahám,2,acél,5,adattárolás,11,adósság,21,Afganisztán,27,Afrika,137,agy,345,agykontroll,28,ájulás,1,Akasa-krónika,4,akkumulátor,89,alagút,1,alakváltó,1,alapjövedelem,24,Alaszka,26,Albánia,1,albínó,1,Alekszej Navalnij,3,Alex Jones,22,alga,3,Algéria,3,aligátor,1,alkímia,4,alkohol,7,állati tudatosság,42,állatvilág,597,allergia,14,álmatlanság,3,álom,55,alumínium,7,alvás,60,alvási paralízis,2,Amazonas,8,Amerika,1505,aminosav,1,amputáció,1,anarchia,1,Andrew Basiago,8,Anglia,463,angyal,11,animációs film,7,Anonymous,5,Antarktisz,92,antenna,1,antianyag,4,antibiotikum,9,antigravitáció,30,Antikrisztus,5,antioxidáns,1,Antonio Urzi,2,Anunnaki,25,anyagtudomány,97,anyaméh,3,anyatej,1,Apollo,7,arany,134,aranymetszés,2,árapály,3,arcfelismerés,8,arcolvasás,1,arcvakság,1,Argentína,35,Arisztotelész,1,árja faj,2,arkhónok,1,árnyékember,3,árnyember,3,árvíz,14,Asgardia,1,ASMR,1,ásvány,9,Asszíria,3,aszteroida,61,asztma,1,asztráltest,21,asztrológia,7,ateizmus,1,Atlantisz,39,átok,5,atombomba,95,atomenergia,83,atomok,6,átverés,1,aura,11,Ausztrália,197,Ausztria,30,autizmus,18,autó,36,autokrácia,1,avarok,2,azbeszt,1,Azerbajdzsán,3,Aztékok,29,Ázsia,48,Bábel tornya,2,babona,3,Bahama-szigetek,1,Bahrein,2,Bajkál-tó,1,baktérium,49,baleset,34,Balti-tenger,1,balzsamozás,1,Banglades,1,Bankrendszer,296,bányászat,36,barlang,41,barlangfestmény,7,barlangrajz,6,bázisugrás,1,Belgium,27,Belize,3,belső hang,7,Benedek pápa,27,bennszülött,1,bénulás,2,Bermuda-háromszög,6,beszéd,10,betegség,676,beton,1,Bhután,3,Biblia,96,Bilderberg,13,Bill Gates,19,bilokáció,1,biofegyver,1,biofoton,10,biogáz,2,biokerámia,1,biológia,2,biológiai fegyver,5,biológiai kor,2,biológiai memória,2,biológiai ritmus,5,bioprinter,2,biorobot,10,bioüzemanyag,9,blossom goodchild,6,Bob Dean,4,Bob Lazar,12,boldogság,25,Bolívia,22,bolygómérnökség,8,bor,3,Bosznia-Hercegovina,3,boszorkányság,10,Botswana,3,böjtölés,11,bölcsek köve,1,bőr,19,bőrszín,3,Brazília,83,Brbados,1,BRICS nemzetek,35,bronzkor,1,Buddha,18,buddhizmus,18,Bulgária,9,bunker,4,bűnözés,1,cannabis,83,Carl Sagan,17,Carrie Fisher,1,cenzúra,2,Ceres,1,cetfélék,1,Charlie Chaplin,1,chemtrail,14,Chile,37,chip,1,CIA,151,Ciprus,5,Costa Rica,7,cukor,20,cukorbetegség,20,csakra,7,család,1,családfakutatás,1,csapadék,2,Csecsenföld,2,Csehország,11,csend,1,Csernobil,8,csillagászat,286,csillagkapu,3,csillagkép,6,Csillaggyermek,3,csoda,8,csont,4,csontritkulás,2,Dagesztán,2,Dalai láma,12,Dánia,44,DARPA,18,Darwin,11,David Icke,12,David Wilcock,26,deepfake,6,déjà vu,1,Dél-Afrika,36,Dél-Amerika,1,Dél-Korea,42,demokrácia,7,démon,10,depresszió,30,diagnosztizálás,2,digitális pénz,78,digitális társadalom,12,diktátor,8,diktatúra,18,dimenziók,64,Dimitrij Medvegyev,2,dinoszauruszok,33,DNS,327,dogonok,1,dohányzás,18,dokumentumfilm,1089,dolmen,1,Donald Trump,121,döntés,2,drágakő,9,drón,63,druidák,1,dűne,1,Dzsibuti,2,dzsinn,1,Ebola,3,ébredés,3,Eckhart Tolle,5,Ecuador,23,édesítőszer,1,Edgar Mitchell,12,Edison,6,Edward Snowden,13,Egely György,6,egészség,794,éghajlat,174,ego,1,egyedüllét,3,Egyesült Arab Emírségek,16,Egyiptom,283,Einstein,85,ékírás,6,Eldorádó,1,elektromos áram,103,elektromos autó,143,elektromos hajó,4,elektromos impulzus,3,elektromos kerékpár,6,elektromos közlekedés,20,elektromos motor,14,elektromos repülőgép,6,elektromos roller,1,elektromos út,1,elektromos vonat,9,elektroszmog,44,élelmiszer,210,élet a halál után,159,életcél,7,elhízás,4,elme,2,elme kontroll,75,elmezavar,5,Elon Musk,55,élővilág,57,előző élet,15,elveszett nyelv,5,ember állat hibrid,5,ember idegen hibrid,29,emberáldozat,10,emberi faj,6,emberi jogok,3,emberi nyelv,38,emberi öngyulladás,2,emberi rekord,5,emberiség,216,emberkereskedelem,2,emlékezet,60,empátia,15,Enceladus,1,energia,113,energiafegyver,7,ENSZ,82,enzim,1,epilepszia,4,építészet,424,erdő,4,erdősítés,22,erdőtűz,3,ereklye,2,Erich Von Däniken,3,erkölcs,1,érrendszer,5,érzékelés,28,érzelmek,161,érzéstelenítés,1,Erzsébet királynő,5,ESA,37,esküvői ruha,1,esőerdő,20,Észak-Korea,35,északi fény,2,Északi-sark,16,Észtország,10,étel,194,Etiópia,14,Etruszkok,3,Eurázsia,6,Európa,285,Európai Űrügynökség,7,eurózóna,7,eutanázia,1,evolúció,112,évszakok,2,exobolygó,38,extrém időjárás,84,ezüst,7,fa,82,Facebook,4,fájdalom,33,fakír,1,FBI,53,FED,42,fegyver,39,fehér lyuk,1,fehérje,6,Fehéroroszország,6,fejlődés,330,fekete lyuk,52,feldolgozott étel,22,félelem,116,felemelkedés,1,fém,28,feminizmus,1,fenntartható gazdaság,16,fény,129,fényevés,1,fénygömb,5,fényjelenség,5,fénysebesség,19,fényterápia,10,fénytest,11,féregjárat,8,Ferenc Pápa,43,ferrofluid,1,fertőzés,2,fiatalság elixírje,17,film,358,filozófia,5,Finnország,37,fizika,104,fluorid,4,fóbia,5,fog,3,fogamzásgátló,1,fogyás,1,fokhagyma,2,folyadékmembrán,1,fosszília,4,fosszilis tüzelőanyag,39,fotó,74,foton,12,fotoszintézis,2,Föld,659,föld alatti város,10,földalatti bázis,44,földalatti tó,1,földcsuszamlás,3,földgáz,11,földönkívüliek,783,földrengés,95,Fönícia,1,Franciaország,200,frekvencia,34,frigyláda,1,furcsa hangok világszerte,24,fúzió,2,fúziós reaktor,26,függőség,11,Fülöp-szigetek,16,gabonakör,25,galaktikus föderáció,53,galaxis,75,gáz,22,genetika,238,génmanipuláció,19,génszerkesztés,4,geoglifa,10,George Orwell,2,geotermikus energia,4,gerinc,4,Ghána,3,giroszkóp,1,Gladio,1,gleccser,20,glifozát,5,Globális Fedezeti Számlák,2,globális felmelegedés,145,globális lehűlés,67,GMO,27,gnoszticizmus,1,gomba,28,gondolatátvitel,1,gondolatolvasás,15,gondolkodás,1,gonosz,15,gömbvillám,4,Görögország,67,grafén,11,gravitáció,39,gravitációs hullám,8,Grönland,19,Grúzia,2,Guatemala,17,Günther Wiechmann,1,gyémánt,20,gyermekfejlődés,255,gyermekmunka,2,gyógyítás,346,gyógynövény,86,gyógyszeripar,156,gyulladás,1,gyulladáscsökkentő,5,HAARP,19,háború,469,hacker,5,hadi fejlesztés,95,haj,5,hajó,2,hajóroncs,29,hajszín,4,halak,2,halál,117,halálközeli élmény,48,halhatatlanság,14,hallás,15,Halley -üstökös,1,hallucináció,16,hang,56,hangszer,1,hangterápia,6,harcművészet,11,harmadik szem,10,hatodik érzék,6,Hawaii,31,házasság,1,hazugság,4,hibernálás,8,hibrid faj,7,hidegháború,32,hidrogén,14,hidroponika,1,hieroglifa,12,higany,3,Himalája,9,hipnózis,11,hírek,1712,hírszerzés,3,hit,18,Hold,268,holdbázis,24,holdfogyatkozás,5,holdjáró,16,Hollandia,81,holografikus univerzum,29,hologram,15,Holt-tenger,4,homeopátia,1,Honduras,6,Hongkong,5,hormon,15,horpaszizom,1,Horvátország,12,humor,3,hunok,6,húrelmélet,4,hurrikán,7,húsevés,11,Húsvét-sziget,5,hüllő,21,Hüperborea,1,idegen elrablás,86,idegen lény,404,idegen technológia,302,idegsejt,10,idézet,3,idő,54,időgép,18,időhurok,1,időjárás,85,időjárás módosítás,52,időjárási fegyver,15,időkapszula,5,időkristály,1,időszámítás,2,időutazás,59,igazságszérum,1,III. Richárd,1,iker,2,ikerláng,3,ikrek,1,illat,12,illóolaj,6,illúzió,10,immunrendszer,46,immunterápia,1,implantátum,25,India,189,indián,16,indigó gyerekek,11,Indonézia,38,influenza,4,információ,11,ingyen energia,101,Inkák,17,inkarnáció,2,intelligencia,55,internet,71,intuíció,7,invázió,1,ionhajtómű,4,Irak,87,Iraki Kurdisztán,2,Irán,125,írás,7,irídium,1,Írország,20,iskola,62,ISON üstökös,1,ISS,58,Isten,172,Iszlám,7,ital,2,ITCCS,7,Izland,26,ízlelés,1,izom,1,Izrael,160,James Tyberonn,1,Japán,270,járvány,356,játék,6,jég,63,jéghegy,1,jégkorszak,22,Jemen,10,Jézus,60,jezsuita,1,jód,1,Joe Biden,32,jóga,5,jógi,2,Jordánia,15,jóslat,50,jövőbelátás,42,Jugoszlávia,2,Jupiter,37,kalóz,1,Kambodzsa,10,Kamerun,2,Kanada,129,Kanári-szigetek,3,kannibalizmus,1,káosz,2,kapcsolat,37,kapitalizmus,1,karma,8,karmikus kapcsolat,3,Kasmír,1,Katar,8,katonai technológia,123,kávé,1,Kazahsztán,6,Kazárok,1,Kelták,4,kémkedés,16,kemoterápia,6,kender,77,Kenya,10,kerámia,2,Kereszténység,92,Keshe Alapítvány,5,KGB,8,kiberháború,8,kibernetika,2,kiborg,4,kihalt faj,68,kiméra,3,Kína,630,kincs,16,kiropraktika,1,kísérlet,40,kísértet,12,kiterjesztett valóság,4,klímaváltozás,44,klónozás,21,kobold,1,Kobra,35,Kolumbia,32,kommunikáció,104,kondenzátor,1,Kongó,2,konkréció,1,koponya módosítás,1,korall,8,Koszovó,2,kőkör,1,könyv,618,környezetszennyezés,242,környezetvédelem,200,Közép-Amerika,4,középkor,2,közlekedés,268,közösség,4,kráter,11,kreativitás,10,kreditrendszer,1,Kréta,1,Krím,4,kriogenika,1,kriptid,1,kriptovaluta,45,kristály,37,kristály gyerekek,9,kristálykoponya,6,kromoszóma,9,Kuba,9,kultúra,26,Kung-fu,1,kungfu,1,kutatás,79,Kuvait,8,kvantumfizika,161,kvazár,2,labirintus,2,Laosz,3,lapos Föld,4,látás,51,láthatatlanság,4,látomás,5,Laura Eisenhower,13,láva,3,láz,1,lebegésterápia,1,LED,8,léggömb,4,léghajó,6,légkör,25,légzés,13,lélek,123,lélekcsoport,2,lélektárs,1,lélekvándorlás,12,lelki fejlődés,421,Lemúria,3,Lengyelország,57,létezés,8,Lettország,1,levegő,69,levitáció,7,lézer,54,Li-Fi,1,Libanon,13,Líbia,22,lítium,1,Litvánia,1,Livánia,1,Lukács Béla,1,Luxemburg,5,Madagaszkár,1,madár,23,magány,13,mágia,8,mágnes,2,mágneses mező,82,mágneses portál,1,mágus,1,Magyarország,174,magyarság eredete,9,Maja leletek,50,maja naptár,5,májbetegség,2,majom,1,Malajzia,12,Mali,1,Málta,5,mamut,10,Mandela effektus,4,manipuláció,12,manó,1,Marokkó,3,Mars,216,Mars Curiosity,21,Marshall-szigetek,2,marsjáró,19,masszázs,1,matematika,18,mátrix,10,Matthew Ward,4,Mauritánia,1,Mauritius,3,meddőség,1,média,75,meditáció,131,médium,4,megalit,37,megfigyelés,40,megnyúlt koponyák,20,megtermékenyítés,7,megújuló energia,161,megvilágosodás,15,méhek,12,memória,63,menedék,2,mentális betegség,42,mennyország,57,méregtelenítés,7,mérés,3,mérgezés,35,Merkúr,14,messiás,2,mesterséges anyaméh,2,mesterséges intelligencia,228,metaanyag,2,meteor,67,meteor Kuba,2,meteor oroszországban,5,Mexikó,143,mezoamerika,8,Mezopotámia,12,Mianmar,2,mike quinsey,10,mikroba,3,mikrohullám,4,Minósz,1,mitológia,4,mítosz,6,mkultra,17,Mongólia,4,Monsanto,27,Mooji,10,morgellon,2,multiverzum,26,múmia,92,munka,30,mutáció,12,műanyag,95,műhold,97,műtét,5,művészet,208,nagylábú,7,Namíbia,1,nanotechnológia,38,Nap,255,napciklus,6,napelem,53,napenergia,164,napfény,106,napfogyatkozás,11,napfolt,11,napkitörés,10,Naprendszer,201,napszél,19,naptár,1,NASA,393,NATO,65,Nazca-kultúra,2,Nazca-vonalak,15,Nefilim,5,nehézfém,6,Neil Keenan,3,nemesfém,13,Németország,348,nemiség,3,Nepál,8,Neptunusz,13,népvándorlás,5,NESARA,3,neuron,5,neutrínó,1,nevetés,2,Niels Bohr,1,Nigéria,10,Nissan,1,nitrogén,1,Norvégia,50,Nostradamus,11,növények,276,növényvédőszer,41,NSA,28,nukleáris energia,58,nullponti energia,1,nyersétel,14,nyomtató,3,Obama,51,obeliszk,1,obszervatórium,5,óceán,86,okkultizmus,5,okostelefon,41,oktatás,64,olaj,62,olajfüggőség,31,Olaszország,196,Olmékok,5,oltás,178,Omán,3,omniverzum,1,online tv,5,OPPT,4,optikai csalódás,1,orákulum,1,organikus,1,orgon energia,3,óriások,27,Orionidák,1,Oroszország,751,oxigén terápia,1,ózonréteg,5,önbecsülés,3,önellátás,1,önismeret,317,önkényuralom,2,önvezető autó,32,önvezető motor,1,őrangyal,1,ördög,8,ördögűzés,8,öregedés,66,Örményország,5,örök élet,9,örök fiatalság,20,öröklés,1,öröklődés,31,ősi civilizációk,448,ősi gyógyítók,5,ősi szöveg,71,ősi technológia,189,ősi viselet,2,őslakos,20,ősrobbanás,22,őssejt,23,összeesküvés-elmélet,1,ötvözet,1,özönvíz,8,Pakisztán,16,Palesztina,26,Panama,5,Pangea,1,pánpszichizmus,3,pánspermia,2,papír,6,Pápua Új-Guinea,6,paradoxon,1,Paraguay,1,paranormális,111,parazita,1,pareidolia,1,párhuzamos univerzum,34,Paul T. Hellyer,4,Pentagon,78,pénz,419,permafroszt,1,Peru,95,perzsák,2,Phobos,3,pihenés,1,piramis,123,platina,4,plazma,10,Plejádok,4,Plútó,3,pokol,10,polgárháború,2,Polinézia,3,politika,2,poltergeist,3,pólusváltás,14,Popper Péter,1,porördög,1,portál,1,Portugália,23,prekogníció,4,prófécia,32,propaganda,10,protézis,1,Proxima Centauri,2,pszichiátria,8,pszichikai erő,14,pszichokinézis,7,pszichológia,67,Puerto Rico,10,pulzár,1,rabszolgaság,9,radioaktív,10,rákbetegség,158,rakéta,1,reaktor,2,régészet,935,reiki,1,reinkarnáció,35,rejtélyek,685,rémálom,1,rendőrállam,75,replikátor,1,reptilián,17,repülés,222,repülő autó,6,repülő humanoid,2,rezgés,18,robot,28,robotok,151,ródium,1,Római Birodalom,81,Románia,18,Roswell,39,rovarok,3,rovarölő,8,rovásírás,4,röntgenlátás,1,Rudolf Steiner,1,Rúmí,1,rúnaírás,2,Rupert Sheldrake,1,Russell Brand,1,ruténium,1,Sabrina Pasterski,1,Salamon király,2,Salvador,3,sámánok,10,sárkányok,2,sarki fény,12,Sátán,16,sav,1,schumnann frekvencia,6,sci-fi,216,sellő,7,shaolin,1,sheldan nidle,13,shelley young,1,Shogun Amona,1,sírkamrák,8,sivatag,48,Skandinávia,1,skizofrénia,3,Skócia,21,smaragd,1,só,21,sors,2,sótalanítás,9,sötét anyag,17,sötét energia,4,Spanyolország,107,spiritualitás,372,sport,39,Srí Lanka,3,Star Trek,13,Star Wars,8,Stephen Bassett,5,Stephen Hawking,16,Steve Quayle,1,Stonehenge,12,stressz,44,sugárzás,58,sumérok,14,suttogás,1,suzanne lie,2,Svájc,59,Svédország,67,szabad akarat,7,szabadkőműves,1,szabadság,8,szag,12,szaglás,4,számítástechnika,175,számmisztika,1,szamuráj,2,szaporodás,6,szarkofág,12,Szaturnusz,33,Szaúd-Arábia,69,szavak,1,szegénység,14,szekta,5,Szelei Magdolna,6,szélenergia,61,szellem,11,szellemek,86,szellemváros,1,szem,58,szembetegség,25,személyiség,1,személyiségteszt,9,személyiségzavar,1,szén,1,szén-dioxid,18,szent geometria,1,Szerbia,12,szerelem,12,szeretet,58,szerotonin,1,szertartás,2,szerv implantátum,9,szerzetes,1,szfinx,10,sziámi iker,1,sziámi ikrek,2,Szibéria,56,Szicília,3,sziget,4,sziklarajz,11,szimbiózis,1,Szingapúr,25,szinkronicitás,5,színlátás,2,színpszichológia,2,színterápia,2,szintetikus üzemanyag,11,Szíria,187,szív,56,szkíták,9,Szlovákia,3,Szlovénia,4,szoftver,2,Szomália,2,szorongás,17,Szovjetunió,88,szökőár,12,Szudán,7,szuperkontinens,10,szupernóva,6,szülés,10,születés,41,Tádzsikisztán,1,Tajvan,17,találmány,42,táltos,1,tanítások,38,tanulás,57,Tanzánia,3,táplálkozás,97,tarot,1,társadalom,146,távolbalátás,31,technológia,1328,tej,5,tektonikus lemez,4,telekinézis,4,telepátia,49,teleportálás,15,teleszkóp,37,telomer,9,temetkezés,2,tengeralattjáró,24,tengervíz,244,teremtés,42,terhesség,4,téridő,19,térkép,6,térmeghajtás,2,természet,462,természetfeletti,59,természetvédelem,61,terraformálás,1,terrorcsoport,12,tervezett elavulás,2,Tesla,97,testbeszéd,1,testelhagyás,6,testen kívüli élmény,19,testhőmérséklet,4,testmódosítás,4,testmozgás,12,testsúly,1,tetoválás,6,Thaiföld,20,Tibet,22,Timbuktu,1,Titán,1,titkos tanítások,2,titkos társaságok,265,titkos űrprogram,134,tó,1,tobozmirigy,9,Toltékok,2,Tonga,1,torinói lepel,2,tornádó,9,torpedó,1,tömegmédia,65,Törökország,121,történelem,1174,törzs,1,transzhumanizmus,9,transzplantáció,1,Trianon,4,tudat,114,tudatalatti,79,tudatmódosítás,20,tudatos álom,28,tudatosság,782,tudomány,1198,túlnépesedés,9,túlvilág,144,Tunézia,1,tüdőbetegség,20,tündérek,1,Türkmenisztán,2,tűz,5,tűzönjárás,1,ufo,885,UFO felfedés,102,UFO vadászok,7,ufo-afrika,4,ufo-amerika,399,ufo-ausztrália,7,ufo-ázsia,29,ufo-budapest,1,ufo-cikkek,2,ufo-egyéb,20,ufo-európa,113,ufo-fotók,9,ufo-magyar,6,ufo-oroszország,20,Uganda,1,új,10860,új pénzügyi rendszer,174,Új-Zéland,37,újrahasznosítás,65,Ukrajna,87,ultrahang,9,Univerzum,253,Uránusz,11,Uri Geller,1,Uriel,1,Uruguay,5,uso,9,utazás,7,űrállomás,43,űrbányászat,3,Üreges Föld,28,űrfegyver,5,űrháború,12,űrhaderő,2,űrkutatás,660,űrlift,2,űrsikló,2,űrszemét,10,űrtechnológia,234,űrutazás,163,űrverseny,10,üstökös,20,üveg,14,üzenetek,63,vakcina,180,vakság,4,választás,2,Valiant Thor,1,vallás,258,valóság,46,vámpír,4,Vatikán,95,vécé,1,vécépapír,2,vegetáriánus,12,végítélet,3,Végjáték,26,végtelen,1,vegyi anyag,68,vegyi fegyver,13,véletlen,1,Venezuela,43,Vénusz,29,vér,41,vércsoport,5,vertikális gazdálkodás,2,veszélyeztetett faj,7,vezeték nélküli áram,2,videó,9660,videojáték,17,Vietnam,18,viking,16,Világgazdasági Fórum,11,világítás,1,világkormány,2,világvége,15,villám,28,virtuális valóság,14,vírus,241,vitamin,20,víz,368,vízenergia,13,vízesés,1,víznyelő,13,Vlagyimir Putyin,26,vonat,9,vulkán,11,vulkánkitörés,87,Wi-Fi,16,WikiLeaks,33,x-akták,21,zaj,5,Zambia,1,zene,60,zeneipar,4,Zimbabwe,4,Zsidóság,24,
ltr
item
Új Világtudat | Az Élet Más Szemmel: A titkos űrprogram informátorának kritikusai támadásba lendültek, hogy állításait hiteltelenné tegyék
A titkos űrprogram informátorának kritikusai támadásba lendültek, hogy állításait hiteltelenné tegyék
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiLgssKpuT4ikjBbSK7vK-PF6gOVidIvtT5YVwVk9_e3-InhwN34ALjUdvHqlMc-MsrABK-uDDdkvE0PbqYTdmFCNEosSK9hNK2sTmjRP578WhsKQpx241Drazkb0kLvhDqqiUSxCYz-h-d/s1600/titkos+%25C5%25B1rprogram+inform%25C3%25A1tor+ufo+f%25C3%25B6ld%25C3%25B6nk%25C3%25ADv%25C3%25BCliek+video+film+dokumentumfilm+rep%25C3%25BCl%25C5%2591+cs%25C3%25A9szealj+k%25C3%25B6nyv+g%25C3%25B6mb+l%25C3%25A9nyek+f%25C3%25B6ld-2017-%25C3%25BAj+vil%25C3%25A1gtudat.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiLgssKpuT4ikjBbSK7vK-PF6gOVidIvtT5YVwVk9_e3-InhwN34ALjUdvHqlMc-MsrABK-uDDdkvE0PbqYTdmFCNEosSK9hNK2sTmjRP578WhsKQpx241Drazkb0kLvhDqqiUSxCYz-h-d/s72-c/titkos+%25C5%25B1rprogram+inform%25C3%25A1tor+ufo+f%25C3%25B6ld%25C3%25B6nk%25C3%25ADv%25C3%25BCliek+video+film+dokumentumfilm+rep%25C3%25BCl%25C5%2591+cs%25C3%25A9szealj+k%25C3%25B6nyv+g%25C3%25B6mb+l%25C3%25A9nyek+f%25C3%25B6ld-2017-%25C3%25BAj+vil%25C3%25A1gtudat.jpg
Új Világtudat | Az Élet Más Szemmel
https://ujvilagtudat.blogspot.com/2017/05/a-titkos-urprogram-informatoranak.html
https://ujvilagtudat.blogspot.com/
https://ujvilagtudat.blogspot.com/
https://ujvilagtudat.blogspot.com/2017/05/a-titkos-urprogram-informatoranak.html
true
6773355663696938213
UTF-8
Loaded All Posts Nincs ilyen bejegyzés MEGNÉZEM Tovább Válasz Válasz elvetése Törlés By Kezdőlap OLDALAK BEJEGYZÉSEK Mindet megnézem TOVÁBBI CIKKEK CÍMKE ARCHÍV KERESÉS MINDEN BEJEGYZÉS Nincs ilyen bejegyzés Vissza a kezdőlapra Vasárnap Hétfő Kedd Szerda Csütörtök Péntek Szombat Vas Hét Ke Sze Csüt Pén Szo Január Február Marcius Aprilis Május Június Július Augusztus Szeptember Október November December Jan Feb Már Ápr Máj Jún Júl Aug Szep Okt Nov Dec éppen most 1 perce $$1$$ perce 1 órával ezelőtt $$1$$ órával ezelőtt Tegnap $$1$$ nappal ezelőtt $$1$$ héttel ezelőtt több mint 5 hete Követők Követés THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy