Corey Goode újabb információkat közölt az északi földönkívüliekről, akik együtt dolgoznak a vallási vezetőkkel a nyilvánosságra hozatal érdekében

A következő válaszokat kaptam Corey Goode-tól június 26-án azokra a kérdésekre, melyeket neki küldtem azon információkkal kapcsolatban, am...

A következő válaszokat kaptam Corey Goode-tól június 26-án azokra a kérdésekre, melyeket neki küldtem azon információkkal kapcsolatban, amelyeket a közelmúltban osztott meg egy cikkben a Vatikán részvételéről a földönkívüliek nyilvánosságra hozataláról szóló kezdeményezésben. Válaszaiban részletes tájékoztatást ad arról, amiről több forrás is beszámolt neki a Vatikánt, az északi földönkívülieket és az amerikai légierő titkos űrprogramját érintő eseményekről.

Azok számára, akik továbbra is megkérdőjelezik Goode hitelességét és nyilvánosságra hozatalát, ajánlok egy június 11-én közzétett cikket, ahol dokumentumok és szakmai referenciák állnak rendelkezésre, amelyek azt bizonyítják, hogy két figyelemre méltó UFO nyomozó folytatta a Goode-féle hamis nyomozást. A nyomozók egyértelműen megpróbálták elhomályosítani Goode hitelességét azzal, hogy korábbi tiszteletre méltó és magasan fizetett informatikai tanácsadói munkáját teljes mértékben kitaláltnak nevezték, és hogy ezért ő egy "beteges hazudozó". (1)

Mostanáig három informatikai szakemberrel kommunikáltam, akik igazolják Goode szakmai informatikai hátterét, és hozzátették, hogy továbbra is nagyra értékelik. Összesen öt IT szakember állt ki Goode mellett, közülük négyen Goode LinkedIn oldalán ajánlásokat is adtak. Amit ez az információ világosan megmutat az az, hogy a Goode valóban nagyra becsült informatikai szakember volt, mielőtt nyilvánosságra elé lépett 2014-ben rendkívüli bennfentes állításaival. (2)

Mindez nem bizonyítja Goode figyelemre méltó kijelentéseit a titkos űrprogramokkal kapcsolatban, de mint bennfentes hitelessé teszi őt, akinek az információi komoly megfontolást érdemelnek. A nyilvánosság elé lépése helyrehozhatatlan károkat okozott azon kilátásokat illetően, hogy újra az informatikai iparban dolgozhasson. Az alábbiakban fontos információk kerülnek közlésre a Vatikán és az Egyesült Államok Légierejének szerepéről az északi (emberi kinézetű) földönkívülieket érintő közelgő nyilvánosságra hozatallal kapcsolatban.

Kérdések és válaszok

El tudnád mondani, hogy ki beszélt neked a földönkívüliek azon csoportjáról, akik a Vatikánnal és más vallási vezetőkkel dolgoznak együtt az idegenek nyilvánosságra hozatalában?

Ezt az információt több különböző formában hallottam legalább az elmúlt 6 hónap során. Azt hiszem először Gonzalestől hallottam. A közelmúltban "Sigmund" és 2 pilóta kísérő is említette. Június 15-én, amikor számos témakört tárgyaltunk, Ka Aree ugyanazon beszélgetés során említette az M. (Muhammad) Megállapodásokat, amelyeket most négy nem emberi csoport figyelmen kívül hagy.

Mit tudsz a vallási közösséggel dolgozó északi földönkívüliekről, és miért tartja őket Ka Aree " testvéreknek a Konföderációban?

Ka Aree kijelentette, hogy az északiak már nagyon régóta dolgoznak együtt az Emberiséggel. Többnyire csendesen dolgoztak a háttérben, de felbukkantak a történelmi dokumentumokban, akikre "Angyalokként" hivatkoztak. Közvetlenül kapcsolatba léptek a katonai és kormányzati csoportokkal (köztük az Egyesült Államok alapító atyáival), valamint a különböző vallási vezetőkkel. Számos módon részt vettek az Emberiség fejlődésében.

Először is (és más fajok is) elkezdték manipulálni a DNS-ünket, hogy segítsenek a beszéd használatában és a magasabb kognitív képességek elérésében. Ezután az emberiséggel együtt fejlesztették ki a civilizációt és az alapvető vallásokat. Ezalatt az emberiség az evolúció egy másik fontos szakaszát kezdte meg. Az ipari és technológiai robbanásokat számos faj segítette, köztük az északiak. Ezek a csoportok már a kezdetektől alakították a tudatunkat a hitrendszereken és a vallásokon keresztül.


Az új hitrendszereket és vallásokat a mai napig ezen csoportok (különösen az északiak) alakították. Valójában a légierő tábornoka, akit "Sigmundnak" neveztünk el, épp most fejezett be egy jelentést az eltűnése előtt. A jelentésben azt a következtetést vonta le, hogy az általam szerzett tapasztalatokat a északiak hozták létre és irányították. Továbbá a beszámolójában kijelentette, hogy ő és felettesei meg vannak győződve arról, hogy ugyanaz az északi csoport hozta létre az "Egység törvényét" is. Attól a pillanattól kezdve meg volt győződve, amikor találkoztam vele, hogy az északiak állnak mögötte.

A jelentés szerint nincs bizonyíték egy hadintengerészeti titkos űrprogramra vagy hiteles jelentések a Légierő Űrparancskoságán belülről, hogy létezik egy akadály a Naprendszer körül, vagy, hogy egy új földönkívüli csoport érkezik bolygó méretű gömbökön. Ez nagyon érdekes tudván, hogy Sigmund valóban kapcsolatba lépett a haditengerészet titkos űrprogramjának tagjaival, sőt letartóztattak és kihallgattak közülük néhányat. Ez a jelentés 2017 áprilisában, az eltűnése előtt készült. Egyáltalán nem vagyok biztos abban, hogy megírta a jelentését, amelyet a neve alatt nyújtottak be.

Mit mondtak neked a földönkívüli nyilvánosságra hozatali bejelentés tartalmáról, hogy miért lesz az alapja egy új világvallásnak?

Miután ezeket a lényeket bemutatják, arra számítanak, hogy a nyilvánosságnak sok kérdése lesz a földönkívüliekkel kapcsolatban. A földönkívüliek hite és tudása az Univerzumról és Istenről a legfontosabb kérdések közé tartozik. Ezen a ponton ezek a lények várhatóan megosztanak egy újonnan kialakított hitrendszert, amely az földönkívüliek valódi hitén alapul. Ezek a lények ezt fogják tenni, hogy segítsék az emberiséget a földönkívüliek szempontjából.

Azt mondod, hogy az emberek 90% -a gyorsan elfogadja az új vallást. Elmondták, hogy miért történne ilyen gyorsan?

Várható, hogy a földönkívüliek bemutatása utáni első néhány évben a legtöbben meg fogják kérdőjelezni a hitrendszerüket. Az emberiség meg fogja érteni, hogy milyen keveset tudunk, és az új "barátainkhoz" fordulhatunk segítségért és válaszokért. Ez olyan helyzetet teremt a bolygón élő emberek többsége számára, hogy egy hasonló hitrendszert fogadjanak el, amely megszünteti a jelenlegi megosztottságot.

Mit tudsz egy olyan földönkívüli nyilvánosságra hozatalról, amelyet a katonai ipari komplexum titkos űrprogramjának nyilvánosságra hozatala előz meg?

A katonai ipari komplexum titkos űrprogramja (légierő/NSA stb...) felkészül a programjuk nyilvánosságra hozatalára. Nem hallottam róla, hogy ezt egy földönkívüli bejelentéssel párhuzamosan tennék, kivéve az antarktiszi romokat, amelyeket a Naprendszerben lévő "ősi idegen" tárgyakkal együtt jelentenének be. Erről a narratíváról úgy gondolták, hogy először a földönkívülieket jelentik be, de csak azt, hogy több ezer évvel ezelőtt itt voltak.

A katonai ipari komplexum titkos űrprogramjának közzététele eredetileg a Project Blue Beam forgatókönyvvel együtt zajlott. Legutóbb abban a kontextusban beszéltek róla, hogy felfednének egy ősi idegen jelenlétet a Naprendszerünkben. A földönkívüliekkel való találkozás a titkos űrprogram közzététele után történhetne meg.

Ha 4 csoport már nem tartja be az M. (Muhammad) Megállapodást, akkor a jelenleg hatalmon lévőknek nem lesz idejük először az Antarktiszt, az Ősi Idegeneket és a titkos űrprogramot közzétenni. A dolgokat drasztikusan felgyorsíthatnák, ha ezek a lények valóban nyílt módon kommunikálnának a nyilvánossággal.

A közelmúltban kiszivárgott Majestic-12 értékelő dokumentum kapcsolódik ezekhez a közelgő bejelentésekhez?

A dokumentumokat jelenleg nem tudom igazolni. Érdekesek a benne lévő információk, amelyek hasonlóak ahhoz, amiket megfigyeltem. Az északi faj, amelynek a hangyaszerű szürke idegen drónjaik vannak, akik a fizikai munkájuk nagy részét elvégzik, egy ilyen példa.

Kapcsolódó cikk: Egy napvilágra került Majestic dokumentum bizonyítja, hogy az USA diplomáciai kapcsolatokat tart fenn a földönkívüliekkel


Milyen szerepet játszik Donald Trump elnök a bejelentések ezen sorrendjében, mivel nemrég látogatott el három nagy vallási központba, a Vatikánba, Szaúd-Arábiába és Izraelbe?

Ismeretlen, amit hallottunk, hogy Trump egy rövid tájékoztatást kap a Szövetségről a Fehér Ház egyik forrásán keresztül. Az információ mennyisége a jelenlegi hírszerzési és védelmi minisztériumi tájékoztatókon nagyon korlátozott. Úgy tűnik, van egy kis működési területe, amelyért felelős, és nem ismeri az egyéb működési területek részleteit.

Ha az északi földönkívüliek és szövetségeseik feltárják létezésüket, és a katonai ipari komplexum titkos űrprogramja is együttműködik, ez azt jelenti, hogy a haditengerészeti titkos űrprogram is hamarosan nyilvánosságra kerül, vagy valamilyen okból továbbra is titokban marad?

Nem ismeretes, túl sok változó van ezen a ponton.

Van valami elképzelésed arról, hogy a négy északi földönkívüli csoport hogyan tervezi megkerülni a Muhammad Egyezményeket, több fizikai kapcsolattal, álmokkal, átrepülésekkel stb.?

Az északiak plusz 3 másik nem földi embertípus álmokat és megváltozott állapotokat tervez használni, hogy kommunikáljanak, hogy hozzászoktassák az embereket és felkészítsék őket a szemtől szemben történő kapcsolatfelvételre. Ez lehet az a mód, ahogy a közzététel valójában megtörténik, majd a vallási vezetőknek kell ezt megmagyarázniuk spirituális szempontból, hogy jönnek az új földönkívüli barátaink az ő hitükkel, stb. Ez valóban megszakítja a jelenleg folyó hosszú távú felfedést. Az Antarktisz/óceán alatti romokat, a marsi romokat használva eladják az ősi idegenek modelljét, a katonai ipari komplexum titkos űrprogramjának nyilvánosságra hozásával együtt (nem vagyok biztos a haditengerészet titkos űrprogramjában).

Exopolitikai elemzés

Nagyon fontos, hogy a fent ismertetett közzétételi forgatókönyv nagyrészt emberi megjelenésű északi földönkívülieket mutat be. Ez minden bizonnyal meg fogja szüntetni azok félelmeit, akik a nem emberi csoportok - például a drakóniai hüllők - által gyakorolt befolyás miatt aggodalmaskodnak, akiknek szoros kapcsolata van a jelenlegi hatalmi struktúrával (összeesküvés / Illuminátus), amely az utóbbi időben nagyon károsnak bizonyult az emberiség számára. Két világháború, több ezer kisebb méretű háború és a Negyedik Birodalom titkos befolyása, melyek mindegyike a múlt században a hüllőkhöz és az emberi elitekkel való kapcsolathoz vezethető vissza.

Másfelől Corey Goode és mások (Alex Collier) már korábban is beszéltek az északi és más emberi megjelenésű földönkívüli csoportokról, akik az emberiséget érintő 22 hosszú távú genetikai kísérletet folytattak. De miközben az emberiség ugyanazon a genetikán osztozik galaktikus unokatestvéreivel, ez automatikusan azt jelenti, hogy bízhatunk bennük?


Természetesen Goode válaszaiból az derül ki, hogy a katonai ipari komplexum titkos űrprogramja nem bízik teljes mértékben az északiakban, akik szerintük rászedték Goode-t, hogy történeteket higgyen el a 2,4 méter magas Kék Avianokról és a haditengerészet titkos űrprogramjának létezéséről. Ennek ellenére, amint Goode rámutat, a katonai ipari komplexum titkos űrprogramja elfogta és kihallgatta a haditengerészet által létrehozott Solar Warden program más tagjait.

Továbbá, mi történt a magas rangú légierő tábornokkal, "Sigmund"-al, aki állítólag azt írta a jelentésében, hogy a Goode-t a északiak irányítják? Miért jelent meg az eltűnése után az ő nevét viselő jelentés? Valóban egyetért a jelentés megállapításaival?

Mindazonáltal ebben a szakaszban úgy tűnik, hogy a légierő / katonai ipari komplexum titkos űrprogramja készen áll a Goode által leírt északi földönkívüli közzétételi forgatókönyvre. Ez minden bizonnyal összefüggésben van a közelmúltban kiszivárgott MJ-12-es dokumentummal, amely az északiak által betöltött szerepet a diplomáciai kapcsolatokban kedvezően írja le:

"Föld-szerű humanoidok. Számos változatuk létezik, többé-kevésbé olyanok, mint mi magunk. Ezek többsége barátságos és az EBE kapcsolataink nagy részét teszik ki. A legtöbbjük nagyfokú pszichikai képességekkel rendelkezik, és mindegyikük fejlett jelleggel használja a tudományt és a technikát."

Hasonlóképpen a Vatikán is készen áll arra, hogy elfogadja az emberi kinézetű földönkívülieket, akik "testvéreink Krisztusban", és ezzel megalapozzák az egyetemes erők és az élet mélyebb megértését. Ezt példázza a Vatikánnal kapcsolatos, 2008-ban napvilágra került állítások sorozata, amikor Gabriel Funes atyával egy interjú készült, amely "Az idegenek az én testvéreim" címmel jelent meg.

A közelmúltban, június 14-én a Vatikán a világ különböző vallási vezetőivel találkozott, majd egy rendkívüli felhívást intéztek az emberiséghez a barátság és az egység érdekében. Erről bővebben a "A világ vallásai egyesülnek a földönkívüliek bejelentésének előjátékaként" című június 23-i cikkben lehet olvasni.

Kapcsolódó cikk: A világ vallásai egyesülnek a földönkívüliek bejelentésének előjátékaként

http
Mint ilyen, egy új kozmikus vallás a Vatikánnal és minden más fontos vallási hagyománnyal, amelyek együttműködnek az északi földönkívüliekkel, nagyon valószínűnek tűnik. Sőt az, hogy az emberiség 90 százaléka nagyon gyorsan elfogadja a Goode által leírt új hitet, szintén nagyon valószínű. A hagyományos hitrendszerek összeomlása minden bizonnyal be fog következni az északiak nyílt megjelenésével és annak feltárásával, hogy a világi elit mennyi mindenről hazudott a múlt században az emberiségnek.

A kérdés azonban felvetődik, hogy meg kell-e bíznunk az északi földönkívüliekben a fent leírt közelgő közzétételi forgatókönyvvel kapcsolatban?

Azok számára, akik követték Corey Goode nyilvánosságra hozatalát, a fenti információkból kiderül, hogy a közelgő közzétételi forgatókönyvben a Gömb Lények Szövetsége és a haditengerészet titkos űrprogramja minimális szerepet játszik. Ez aggodalomra ad okot. Ez azonban gyorsan megváltozhat az ismeretlen változók miatt, ahogy arra Goode is rámutat.

Érdemes rámutatni, hogy maga Goode nem tudja, hogy az északiak szerepe a nyilvánosságra hozatalban pozitív lesz-e vagy sem. E cikk korai változatában hangsúlyozni kívánta, hogy nem támogatja a "északiak, mint egy új vallás angyalainak emberek általi elfogadását".

Goode óvatosságának itt érdemes figyelmet szentelni. Az északi és más emberi megjelenésű földönkívülieket galaktikus unokatestvéreknek kell tekinteni, akik ismét nyíltan felfedik magukat, ahogyan korábban a múltban tették, ahogy azt a történelmi feljegyzések tisztán mutatják, és amit Erich Von Däniken munkája meggyőzően bizonyított.

Ebben a tekintetben Goode rámutat arra, hogy az északiak az alapító atyákkal is együttműködtek az amerikai köztársaság létrehozásában, és ez arra utal, hogy az északiak képesek nagyon konstruktív szerepet játszani az emberi történelem alakításában.

A múltban a földönkívülieket angyaloknak tartották, akik olyan mélyreható információkat tártak fel, melyek végül a világ legfontosabb vallásai számára szolgáltak alapul. Ma, a "felvilágosodás korszakának" három évszázados szekularizmusa után az emberiség túlhaladt egy egyértelműen vallásos világnézeten.

Mindazonáltal, amint azt a "Barátság és egység" kijelentése sugallja, sok milliárdan még mindig különböző vallási hittel rendelkeznek, és a vallási vezetők pozitív szerepet játszhatnak a globális különbségek leküzdésében. Egy új globális vallást, amely a barátságot és az egységet hangsúlyozza, és a földönkívüli életet nagyon is valóságosnak ismeri el, az olyasmi, amit üdvözölni kell.

Üdvözölnünk kell az északi földönkívüliek szerepét abban is, hogy jobban megértsük a galaktikus közösséget és a nagyobb kozmikus valóságot. Az ilyen információk átadásakor galaktikus unokatestvéreknek kell tekinteni őket, nem pedig angyaloknak, akik új globális vallást akarnak létrehozni.

Miközben az emberiség akár 90% -át felölelő új globális vallás gondolata is aggodalomra adhat okot, optimisták lehetünk abban a tekintetben, hogy az északiak által nyújtott információk kinyitják az ajtót számos rejtett igazság felfedezése előtt, és segítenek az emberiségnek, hogy a galaktikus közösség teljes értékű partnerévé válhasson.

(1) - http://exopolitics.org/hoax-investigation-secret-space-programs-exposed/
(2) - https://www.linkedin.com/in/corey-goode-7024621/

Exopolitics



Név

3D nyomtató,50,432 Hz,1,51-es körzet,36,52-es körzet,1,5d,1,5G,1,6 órás munkanap,2,911,24,Aaron Swartz,1,Ábrahám,2,acél,5,adattárolás,11,adósság,21,Afganisztán,27,Afrika,137,agy,344,agykontroll,28,ájulás,1,Akasa-krónika,4,akkumulátor,89,alagút,1,alakváltó,1,alapjövedelem,24,Alaszka,26,Albánia,1,albínó,1,Alekszej Navalnij,3,Alex Jones,22,alga,3,Algéria,3,aligátor,1,alkímia,4,alkohol,7,állati tudatosság,42,állatvilág,597,allergia,14,álmatlanság,3,álom,55,alumínium,7,alvás,60,alvási paralízis,2,Amazonas,8,Amerika,1505,aminosav,1,amputáció,1,anarchia,1,Andrew Basiago,8,Anglia,463,angyal,11,animációs film,7,Anonymous,5,Antarktisz,92,antenna,1,antianyag,4,antibiotikum,9,antigravitáció,30,Antikrisztus,5,antioxidáns,1,Antonio Urzi,2,Anunnaki,25,anyagtudomány,97,anyaméh,3,anyatej,1,Apollo,7,arany,134,aranymetszés,2,árapály,3,arcfelismerés,8,arcolvasás,1,arcvakság,1,Argentína,35,Arisztotelész,1,árja faj,2,arkhónok,1,árnyékember,3,árnyember,3,árvíz,14,Asgardia,1,ASMR,1,ásvány,9,Asszíria,3,aszteroida,61,asztma,1,asztráltest,21,asztrológia,7,ateizmus,1,Atlantisz,39,átok,5,atombomba,95,atomenergia,83,atomok,6,átverés,1,aura,11,Ausztrália,197,Ausztria,30,autizmus,18,autó,36,autokrácia,1,avarok,2,azbeszt,1,Azerbajdzsán,3,Aztékok,29,Ázsia,48,Bábel tornya,2,babona,3,Bahama-szigetek,1,Bahrein,2,Bajkál-tó,1,baktérium,49,baleset,34,Balti-tenger,1,balzsamozás,1,Banglades,1,Bankrendszer,296,bányászat,36,barlang,41,barlangfestmény,7,barlangrajz,6,bázisugrás,1,Belgium,27,Belize,3,belső hang,7,Benedek pápa,27,bennszülött,1,bénulás,2,Bermuda-háromszög,6,beszéd,10,betegség,676,beton,1,Bhután,3,Biblia,96,Bilderberg,13,Bill Gates,19,bilokáció,1,biofegyver,1,biofoton,10,biogáz,2,biokerámia,1,biológia,2,biológiai fegyver,5,biológiai kor,2,biológiai memória,2,biológiai ritmus,5,bioprinter,2,biorobot,10,bioüzemanyag,9,blossom goodchild,6,Bob Dean,4,Bob Lazar,12,boldogság,25,Bolívia,22,bolygómérnökség,8,bor,3,Bosznia-Hercegovina,3,boszorkányság,10,Botswana,3,böjtölés,11,bölcsek köve,1,bőr,19,bőrszín,3,Brazília,83,Brbados,1,BRICS nemzetek,35,bronzkor,1,Buddha,18,buddhizmus,18,Bulgária,9,bunker,4,bűnözés,1,cannabis,83,Carl Sagan,17,Carrie Fisher,1,cenzúra,2,Ceres,1,cetfélék,1,Charlie Chaplin,1,chemtrail,14,Chile,37,chip,1,CIA,151,Ciprus,5,Costa Rica,7,cukor,20,cukorbetegség,20,csakra,7,család,1,családfakutatás,1,csapadék,2,Csecsenföld,2,Csehország,11,csend,1,Csernobil,8,csillagászat,286,csillagkapu,3,csillagkép,6,Csillaggyermek,3,csoda,8,csont,4,csontritkulás,2,Dagesztán,2,Dalai láma,12,Dánia,44,DARPA,18,Darwin,11,David Icke,12,David Wilcock,26,deepfake,6,déjà vu,1,Dél-Afrika,36,Dél-Amerika,1,Dél-Korea,42,demokrácia,7,démon,10,depresszió,30,diagnosztizálás,2,digitális pénz,78,digitális társadalom,12,diktátor,8,diktatúra,18,dimenziók,64,Dimitrij Medvegyev,2,dinoszauruszok,33,DNS,327,dogonok,1,dohányzás,18,dokumentumfilm,1089,dolmen,1,Donald Trump,121,döntés,2,drágakő,9,drón,63,druidák,1,dűne,1,Dzsibuti,2,dzsinn,1,Ebola,3,ébredés,3,Eckhart Tolle,5,Ecuador,23,édesítőszer,1,Edgar Mitchell,12,Edison,6,Edward Snowden,13,Egely György,6,egészség,794,éghajlat,174,ego,1,egyedüllét,3,Egyesült Arab Emírségek,16,Egyiptom,283,Einstein,85,ékírás,6,Eldorádó,1,elektromos áram,103,elektromos autó,143,elektromos hajó,4,elektromos impulzus,3,elektromos kerékpár,6,elektromos közlekedés,20,elektromos motor,14,elektromos repülőgép,6,elektromos roller,1,elektromos út,1,elektromos vonat,9,elektroszmog,44,élelmiszer,210,élet a halál után,159,életcél,7,elhízás,4,elme,2,elme kontroll,75,elmezavar,5,Elon Musk,55,élővilág,57,előző élet,15,elveszett nyelv,5,ember állat hibrid,5,ember idegen hibrid,29,emberáldozat,10,emberi faj,6,emberi jogok,3,emberi nyelv,38,emberi öngyulladás,2,emberi rekord,5,emberiség,216,emberkereskedelem,2,emlékezet,60,empátia,15,Enceladus,1,energia,113,energiafegyver,7,ENSZ,82,enzim,1,epilepszia,4,építészet,424,erdő,4,erdősítés,22,erdőtűz,3,ereklye,2,Erich Von Däniken,3,erkölcs,1,érrendszer,5,érzékelés,28,érzelmek,161,érzéstelenítés,1,Erzsébet királynő,5,ESA,37,esküvői ruha,1,esőerdő,20,Észak-Korea,35,északi fény,2,Északi-sark,16,Észtország,10,étel,194,Etiópia,14,Etruszkok,3,Eurázsia,6,Európa,285,Európai Űrügynökség,7,eurózóna,7,eutanázia,1,evolúció,112,évszakok,2,exobolygó,38,extrém időjárás,84,ezüst,7,fa,82,Facebook,4,fájdalom,33,fakír,1,FBI,53,FED,42,fegyver,39,fehér lyuk,1,fehérje,6,Fehéroroszország,6,fejlődés,330,fekete lyuk,52,feldolgozott étel,22,félelem,116,felemelkedés,1,fém,28,feminizmus,1,fenntartható gazdaság,16,fény,129,fényevés,1,fénygömb,5,fényjelenség,5,fénysebesség,19,fényterápia,10,fénytest,11,féregjárat,8,Ferenc Pápa,43,ferrofluid,1,fertőzés,2,fiatalság elixírje,17,film,358,filozófia,5,Finnország,37,fizika,104,fluorid,4,fóbia,5,fog,3,fogamzásgátló,1,fogyás,1,fokhagyma,2,folyadékmembrán,1,fosszília,4,fosszilis tüzelőanyag,39,fotó,74,foton,12,fotoszintézis,2,Föld,658,föld alatti város,10,földalatti bázis,44,földalatti tó,1,földcsuszamlás,3,földgáz,11,földönkívüliek,783,földrengés,95,Fönícia,1,Franciaország,200,frekvencia,34,frigyláda,1,furcsa hangok világszerte,24,fúzió,2,fúziós reaktor,26,függőség,11,Fülöp-szigetek,16,gabonakör,25,galaktikus föderáció,53,galaxis,75,gáz,22,genetika,238,génmanipuláció,19,génszerkesztés,4,geoglifa,10,George Orwell,2,geotermikus energia,4,gerinc,4,Ghána,3,giroszkóp,1,Gladio,1,gleccser,20,glifozát,5,Globális Fedezeti Számlák,2,globális felmelegedés,145,globális lehűlés,67,GMO,27,gnoszticizmus,1,gomba,28,gondolatátvitel,1,gondolatolvasás,15,gondolkodás,1,gonosz,15,gömbvillám,4,Görögország,67,grafén,11,gravitáció,39,gravitációs hullám,8,Grönland,19,Grúzia,2,Guatemala,17,Günther Wiechmann,1,gyémánt,20,gyermekfejlődés,255,gyermekmunka,2,gyógyítás,346,gyógynövény,86,gyógyszeripar,156,gyulladás,1,gyulladáscsökkentő,5,HAARP,19,háború,469,hacker,5,hadi fejlesztés,95,haj,5,hajó,2,hajóroncs,29,hajszín,4,halak,2,halál,117,halálközeli élmény,48,halhatatlanság,14,hallás,15,Halley -üstökös,1,hallucináció,16,hang,56,hangszer,1,hangterápia,6,harcművészet,11,harmadik szem,10,hatodik érzék,6,Hawaii,31,házasság,1,hazugság,4,hibernálás,8,hibrid faj,7,hidegháború,32,hidrogén,14,hidroponika,1,hieroglifa,12,higany,3,Himalája,9,hipnózis,11,hírek,1712,hírszerzés,3,hit,18,Hold,268,holdbázis,24,holdfogyatkozás,5,holdjáró,16,Hollandia,81,holografikus univerzum,29,hologram,15,Holt-tenger,4,homeopátia,1,Honduras,6,Hongkong,5,hormon,15,horpaszizom,1,Horvátország,12,humor,3,hunok,6,húrelmélet,4,hurrikán,7,húsevés,11,Húsvét-sziget,5,hüllő,21,Hüperborea,1,idegen elrablás,86,idegen lény,404,idegen technológia,302,idegsejt,10,idézet,3,idő,54,időgép,18,időhurok,1,időjárás,85,időjárás módosítás,52,időjárási fegyver,15,időkapszula,5,időkristály,1,időszámítás,2,időutazás,59,igazságszérum,1,III. Richárd,1,iker,2,ikerláng,3,ikrek,1,illat,12,illóolaj,6,illúzió,10,immunrendszer,46,immunterápia,1,implantátum,25,India,189,indián,16,indigó gyerekek,11,Indonézia,38,influenza,4,információ,11,ingyen energia,101,Inkák,17,inkarnáció,2,intelligencia,55,internet,71,intuíció,7,invázió,1,ionhajtómű,4,Irak,87,Iraki Kurdisztán,2,Irán,125,írás,7,irídium,1,Írország,20,iskola,62,ISON üstökös,1,ISS,58,Isten,172,Iszlám,7,ital,2,ITCCS,7,Izland,26,ízlelés,1,izom,1,Izrael,160,James Tyberonn,1,Japán,270,járvány,356,játék,6,jég,63,jéghegy,1,jégkorszak,22,Jemen,10,Jézus,60,jezsuita,1,jód,1,Joe Biden,32,jóga,5,jógi,2,Jordánia,15,jóslat,50,jövőbelátás,42,Jugoszlávia,2,Jupiter,37,kalóz,1,Kambodzsa,10,Kamerun,2,Kanada,129,Kanári-szigetek,3,kannibalizmus,1,káosz,2,kapcsolat,37,kapitalizmus,1,karma,8,karmikus kapcsolat,3,Kasmír,1,Katar,8,katonai technológia,123,kávé,1,Kazahsztán,6,Kazárok,1,Kelták,4,kémkedés,16,kemoterápia,6,kender,77,Kenya,10,kerámia,2,Kereszténység,92,Keshe Alapítvány,5,KGB,8,kiberháború,8,kibernetika,2,kiborg,4,kihalt faj,68,kiméra,3,Kína,630,kincs,16,kiropraktika,1,kísérlet,40,kísértet,12,kiterjesztett valóság,4,klímaváltozás,44,klónozás,21,kobold,1,Kobra,35,Kolumbia,32,kommunikáció,104,kondenzátor,1,Kongó,2,konkréció,1,koponya módosítás,1,korall,8,Koszovó,2,kőkör,1,könyv,618,környezetszennyezés,242,környezetvédelem,200,Közép-Amerika,4,középkor,2,közlekedés,268,közösség,4,kráter,11,kreativitás,10,kreditrendszer,1,Kréta,1,Krím,4,kriogenika,1,kriptid,1,kriptovaluta,45,kristály,37,kristály gyerekek,9,kristálykoponya,6,kromoszóma,9,Kuba,9,kultúra,26,Kung-fu,1,kungfu,1,kutatás,79,Kuvait,8,kvantumfizika,161,kvazár,2,labirintus,2,Laosz,3,lapos Föld,4,látás,51,láthatatlanság,4,látomás,5,Laura Eisenhower,13,láva,3,láz,1,lebegésterápia,1,LED,8,léggömb,4,léghajó,6,légkör,25,légzés,13,lélek,123,lélekcsoport,2,lélektárs,1,lélekvándorlás,12,lelki fejlődés,421,Lemúria,3,Lengyelország,57,létezés,8,Lettország,1,levegő,69,levitáció,7,lézer,54,Li-Fi,1,Libanon,13,Líbia,22,lítium,1,Litvánia,1,Livánia,1,Lukács Béla,1,Luxemburg,5,Madagaszkár,1,madár,23,magány,13,mágia,8,mágnes,2,mágneses mező,82,mágneses portál,1,mágus,1,Magyarország,174,magyarság eredete,9,Maja leletek,50,maja naptár,5,májbetegség,2,majom,1,Malajzia,12,Mali,1,Málta,5,mamut,10,Mandela effektus,4,manipuláció,12,manó,1,Marokkó,3,Mars,216,Mars Curiosity,21,Marshall-szigetek,2,marsjáró,19,masszázs,1,matematika,18,mátrix,10,Matthew Ward,4,Mauritánia,1,Mauritius,3,meddőség,1,média,75,meditáció,131,médium,4,megalit,37,megfigyelés,40,megnyúlt koponyák,20,megtermékenyítés,7,megújuló energia,161,megvilágosodás,15,méhek,12,memória,63,menedék,2,mentális betegség,42,mennyország,57,méregtelenítés,7,mérés,3,mérgezés,35,Merkúr,14,messiás,2,mesterséges anyaméh,2,mesterséges intelligencia,228,metaanyag,2,meteor,67,meteor Kuba,2,meteor oroszországban,5,Mexikó,143,mezoamerika,8,Mezopotámia,12,Mianmar,2,mike quinsey,10,mikroba,3,mikrohullám,4,Minósz,1,mitológia,4,mítosz,6,mkultra,17,Mongólia,4,Monsanto,27,Mooji,10,morgellon,2,multiverzum,26,múmia,92,munka,30,mutáció,12,műanyag,95,műhold,97,műtét,5,művészet,208,nagylábú,7,Namíbia,1,nanotechnológia,38,Nap,255,napciklus,6,napelem,53,napenergia,164,napfény,106,napfogyatkozás,11,napfolt,11,napkitörés,10,Naprendszer,201,napszél,19,naptár,1,NASA,393,NATO,65,Nazca-kultúra,2,Nazca-vonalak,15,Nefilim,5,nehézfém,6,Neil Keenan,3,nemesfém,13,Németország,348,nemiség,3,Nepál,8,Neptunusz,13,népvándorlás,5,NESARA,3,neuron,5,neutrínó,1,nevetés,2,Niels Bohr,1,Nigéria,10,Nissan,1,nitrogén,1,Norvégia,50,Nostradamus,11,növények,276,növényvédőszer,41,NSA,28,nukleáris energia,58,nullponti energia,1,nyersétel,14,nyomtató,3,Obama,51,obeliszk,1,obszervatórium,5,óceán,86,okkultizmus,5,okostelefon,41,oktatás,64,olaj,62,olajfüggőség,31,Olaszország,196,Olmékok,5,oltás,178,Omán,3,omniverzum,1,online tv,5,OPPT,4,optikai csalódás,1,orákulum,1,organikus,1,orgon energia,3,óriások,27,Orionidák,1,Oroszország,751,oxigén terápia,1,ózonréteg,5,önbecsülés,3,önellátás,1,önismeret,317,önkényuralom,2,önvezető autó,32,önvezető motor,1,őrangyal,1,ördög,8,ördögűzés,8,öregedés,66,Örményország,5,örök élet,9,örök fiatalság,20,öröklés,1,öröklődés,31,ősi civilizációk,448,ősi gyógyítók,5,ősi szöveg,71,ősi technológia,189,ősi viselet,2,őslakos,20,ősrobbanás,22,őssejt,23,összeesküvés-elmélet,1,ötvözet,1,özönvíz,8,Pakisztán,16,Palesztina,26,Panama,5,Pangea,1,pánpszichizmus,2,pánspermia,2,papír,6,Pápua Új-Guinea,6,paradoxon,1,Paraguay,1,paranormális,111,parazita,1,pareidolia,1,párhuzamos univerzum,34,Paul T. Hellyer,4,Pentagon,78,pénz,419,permafroszt,1,Peru,95,perzsák,2,Phobos,3,pihenés,1,piramis,123,platina,4,plazma,10,Plejádok,4,Plútó,3,pokol,10,polgárháború,2,Polinézia,3,politika,2,poltergeist,3,pólusváltás,14,Popper Péter,1,porördög,1,portál,1,Portugália,23,prekogníció,4,prófécia,32,propaganda,10,protézis,1,Proxima Centauri,2,pszichiátria,8,pszichikai erő,14,pszichokinézis,7,pszichológia,67,Puerto Rico,10,pulzár,1,rabszolgaság,9,radioaktív,10,rákbetegség,158,rakéta,1,reaktor,2,régészet,935,reiki,1,reinkarnáció,35,rejtélyek,685,rémálom,1,rendőrállam,75,replikátor,1,reptilián,17,repülés,222,repülő autó,6,repülő humanoid,2,rezgés,18,robot,28,robotok,151,ródium,1,Római Birodalom,81,Románia,18,Roswell,39,rovarok,3,rovarölő,8,rovásírás,4,röntgenlátás,1,Rudolf Steiner,1,Rúmí,1,rúnaírás,2,Rupert Sheldrake,1,Russell Brand,1,ruténium,1,Sabrina Pasterski,1,Salamon király,2,Salvador,3,sámánok,10,sárkányok,2,sarki fény,12,Sátán,16,sav,1,schumnann frekvencia,6,sci-fi,216,sellő,7,shaolin,1,sheldan nidle,13,shelley young,1,Shogun Amona,1,sírkamrák,8,sivatag,48,Skandinávia,1,skizofrénia,3,Skócia,21,smaragd,1,só,21,sors,2,sótalanítás,9,sötét anyag,17,sötét energia,4,Spanyolország,107,spiritualitás,372,sport,39,Srí Lanka,3,Star Trek,13,Star Wars,8,Stephen Bassett,5,Stephen Hawking,16,Steve Quayle,1,Stonehenge,12,stressz,44,sugárzás,58,sumérok,14,suttogás,1,suzanne lie,2,Svájc,59,Svédország,67,szabad akarat,7,szabadkőműves,1,szabadság,8,szag,12,szaglás,4,számítástechnika,175,számmisztika,1,szamuráj,2,szaporodás,6,szarkofág,12,Szaturnusz,33,Szaúd-Arábia,69,szavak,1,szegénység,14,szekta,5,Szelei Magdolna,6,szélenergia,61,szellem,11,szellemek,86,szellemváros,1,szem,58,szembetegség,25,személyiség,1,személyiségteszt,9,személyiségzavar,1,szén,1,szén-dioxid,18,szent geometria,1,Szerbia,12,szerelem,12,szeretet,58,szerotonin,1,szertartás,2,szerv implantátum,9,szerzetes,1,szfinx,10,sziámi iker,1,sziámi ikrek,2,Szibéria,56,Szicília,3,sziget,4,sziklarajz,11,szimbiózis,1,Szingapúr,25,szinkronicitás,5,színlátás,2,színpszichológia,2,színterápia,2,szintetikus üzemanyag,11,Szíria,187,szív,56,szkíták,9,Szlovákia,3,Szlovénia,4,szoftver,2,Szomália,2,szorongás,17,Szovjetunió,88,szökőár,12,Szudán,7,szuperkontinens,10,szupernóva,6,szülés,10,születés,41,Tádzsikisztán,1,Tajvan,17,találmány,42,táltos,1,tanítások,38,tanulás,57,Tanzánia,3,táplálkozás,97,tarot,1,társadalom,146,távolbalátás,31,technológia,1328,tej,5,tektonikus lemez,4,telekinézis,4,telepátia,49,teleportálás,15,teleszkóp,37,telomer,9,temetkezés,2,tengeralattjáró,24,tengervíz,244,teremtés,42,terhesség,4,téridő,19,térkép,6,térmeghajtás,2,természet,462,természetfeletti,59,természetvédelem,61,terraformálás,1,terrorcsoport,12,tervezett elavulás,2,Tesla,97,testbeszéd,1,testelhagyás,6,testen kívüli élmény,19,testhőmérséklet,4,testmódosítás,4,testmozgás,12,testsúly,1,tetoválás,6,Thaiföld,20,Tibet,22,Timbuktu,1,Titán,1,titkos tanítások,2,titkos társaságok,265,titkos űrprogram,134,tó,1,tobozmirigy,9,Toltékok,2,Tonga,1,torinói lepel,2,tornádó,9,torpedó,1,tömegmédia,65,Törökország,121,történelem,1174,törzs,1,transzhumanizmus,9,transzplantáció,1,Trianon,4,tudat,113,tudatalatti,79,tudatmódosítás,20,tudatos álom,28,tudatosság,781,tudomány,1196,túlnépesedés,9,túlvilág,144,Tunézia,1,tüdőbetegség,20,tündérek,1,Türkmenisztán,2,tűz,5,tűzönjárás,1,ufo,885,UFO felfedés,102,UFO vadászok,7,ufo-afrika,4,ufo-amerika,399,ufo-ausztrália,7,ufo-ázsia,29,ufo-budapest,1,ufo-cikkek,2,ufo-egyéb,20,ufo-európa,113,ufo-fotók,9,ufo-magyar,6,ufo-oroszország,20,Uganda,1,új,10858,új pénzügyi rendszer,174,Új-Zéland,37,újrahasznosítás,65,Ukrajna,87,ultrahang,9,Univerzum,252,Uránusz,11,Uri Geller,1,Uriel,1,Uruguay,5,uso,9,utazás,7,űrállomás,43,űrbányászat,3,Üreges Föld,28,űrfegyver,5,űrháború,12,űrhaderő,2,űrkutatás,660,űrlift,2,űrsikló,2,űrszemét,10,űrtechnológia,234,űrutazás,163,űrverseny,10,üstökös,20,üveg,14,üzenetek,63,vakcina,180,vakság,4,választás,2,Valiant Thor,1,vallás,258,valóság,46,vámpír,4,Vatikán,95,vécé,1,vécépapír,2,vegetáriánus,12,végítélet,3,Végjáték,26,végtelen,1,vegyi anyag,68,vegyi fegyver,13,véletlen,1,Venezuela,43,Vénusz,29,vér,41,vércsoport,5,vertikális gazdálkodás,2,veszélyeztetett faj,7,vezeték nélküli áram,2,videó,9658,videojáték,17,Vietnam,18,viking,16,Világgazdasági Fórum,11,világítás,1,világkormány,2,világvége,15,villám,28,virtuális valóság,14,vírus,241,vitamin,20,víz,367,vízenergia,13,vízesés,1,víznyelő,13,Vlagyimir Putyin,26,vonat,9,vulkán,11,vulkánkitörés,87,Wi-Fi,16,WikiLeaks,33,x-akták,21,zaj,5,Zambia,1,zene,60,zeneipar,4,Zimbabwe,4,Zsidóság,24,
ltr
item
Új Világtudat | Az Élet Más Szemmel: Corey Goode újabb információkat közölt az északi földönkívüliekről, akik együtt dolgoznak a vallási vezetőkkel a nyilvánosságra hozatal érdekében
Corey Goode újabb információkat közölt az északi földönkívüliekről, akik együtt dolgoznak a vallási vezetőkkel a nyilvánosságra hozatal érdekében
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgCmGaucw8FogOwHgrIz5stz3LT0jQhyphenhyphenpaneciN-QPeJMGkYZAPKAZ27a5pWnvuphBy_hZiylZsEUDeoY4kSJ0XuNtVz2C6froE93LnTqVhvymp0msz3YD_N8fatRMv6c1aVkuyDXsDn6M6/s1600/Egys%25C3%25A9g+vall%25C3%25A1s+vil%25C3%25A1g+vezet%25C5%2591k+vide%25C3%25B3+%25C3%25BCzenet+bar%25C3%25A1ts%25C3%25A1g+ferenc+p%25C3%25A1pa+vatik%25C3%25A1n+ufo+idegen+%25C3%25A9szaki+f%25C3%25B6ld%25C3%25B6n%25C3%25ADkv%25C3%25BCliek+bejelent%25C3%25A9se-k%25C3%25B6nyv-2017-%25C3%25BAj+vil%25C3%25A1gtudat.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgCmGaucw8FogOwHgrIz5stz3LT0jQhyphenhyphenpaneciN-QPeJMGkYZAPKAZ27a5pWnvuphBy_hZiylZsEUDeoY4kSJ0XuNtVz2C6froE93LnTqVhvymp0msz3YD_N8fatRMv6c1aVkuyDXsDn6M6/s72-c/Egys%25C3%25A9g+vall%25C3%25A1s+vil%25C3%25A1g+vezet%25C5%2591k+vide%25C3%25B3+%25C3%25BCzenet+bar%25C3%25A1ts%25C3%25A1g+ferenc+p%25C3%25A1pa+vatik%25C3%25A1n+ufo+idegen+%25C3%25A9szaki+f%25C3%25B6ld%25C3%25B6n%25C3%25ADkv%25C3%25BCliek+bejelent%25C3%25A9se-k%25C3%25B6nyv-2017-%25C3%25BAj+vil%25C3%25A1gtudat.jpg
Új Világtudat | Az Élet Más Szemmel
https://ujvilagtudat.blogspot.com/2017/06/corey-goode-ujabb-informaciokat-kozolt.html
https://ujvilagtudat.blogspot.com/
https://ujvilagtudat.blogspot.com/
https://ujvilagtudat.blogspot.com/2017/06/corey-goode-ujabb-informaciokat-kozolt.html
true
6773355663696938213
UTF-8
Loaded All Posts Nincs ilyen bejegyzés MEGNÉZEM Tovább Válasz Válasz elvetése Törlés By Kezdőlap OLDALAK BEJEGYZÉSEK Mindet megnézem TOVÁBBI CIKKEK CÍMKE ARCHÍV KERESÉS MINDEN BEJEGYZÉS Nincs ilyen bejegyzés Vissza a kezdőlapra Vasárnap Hétfő Kedd Szerda Csütörtök Péntek Szombat Vas Hét Ke Sze Csüt Pén Szo Január Február Marcius Aprilis Május Június Július Augusztus Szeptember Október November December Jan Feb Már Ápr Máj Jún Júl Aug Szep Okt Nov Dec éppen most 1 perce $$1$$ perce 1 órával ezelőtt $$1$$ órával ezelőtt Tegnap $$1$$ nappal ezelőtt $$1$$ héttel ezelőtt több mint 5 hete Követők Követés THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy