Egy földönkívüli üzenet az emberiségnek: "Kívánjátok, hogy megjelenjünk?" - 2. rész

Arra készülünk, hogy belevessük magunkat egy olyan "továbbított" vagy "csatornázott" üzenetbe, amelyet állítólag Jean...


Arra készülünk, hogy belevessük magunkat egy olyan "továbbított" vagy "csatornázott" üzenetbe, amelyet állítólag Jean Ederman vagy más néven egy Eric Julien nevű férfi kapott. Jean elméjének kivetítését gyakorolta, amikor kapcsolatba lépett általa jóindulatú földönkívülieknek nevezett lényekkel, melynek során megkapta az üzenetet.

Az "Egy földönkívüli üzenet az emberiségnek: "Kívánjátok, hogy megjelenjünk?" - 1. rész" című cikk folytatása: http://ujvilagtudat.blogspot.hu/2017/09/egy-foldonkivuli-uzenet-az-emberisegnek.html

Az üzenet

Mindannyian szeretnétek gyakorolni a szabad akaratot és megtapasztalni a boldogságot. A szabad akaratotok azon tudásotoktól függ, hogy rendelkeztek saját erővel. A boldogságotok attól a szeretettől függ, amit adtok és kaptok.

Mint minden tudatos faj, a fejlődés ezen szakaszában elszigeteltnek érzitek magatokat a bolygótokon. Ez a benyomás ad egy bizonyos képet a sorsotokról. Mégis nagy megrázkódtatások szélén álltok, amelyeket csak egy kisebbség ismer.

Nem a mi felelősségünk, hogy megváltoztassuk a jövőtöket anélkül, hogy azt ti választanátok. Tehát tekintsük ezt az üzenetet egy világméretű népszavazásnak, és válaszotokat egy szavazócédulának.

Sem a tudósaitok, sem a vallási képviselőitek nem beszélnek tudatosan azokról a bizonyos megmagyarázhatatlan légi és égi eseményekről, amelyeknek az emberiség több ezer éven át tanúja volt.

Az igazság megismeréséhez az embernek szembe kell azzal néznie a hiedelmek vagy dogmák szűrője nélkül, bármennyire is tiszteletreméltóak azok.

Egyre több anonim kutató tárja fel az ismeretek új útjait, és nagyon közel állnak a valósághoz. Manapság a civilizációtokat egy információs óceán árasztja el, amelynek csak egy apró, kevésbé felkavaró részét osztják meg érdemben.

Ne feledjétek, hogy a történelmetek során a nevetségesnek vagy valószínűtlennek tűnő dolgok gyakran lehetővé váltak, majd megvalósultak - különösen az elmúlt ötven évben.

Tudatában kell lennetek annak, hogy a jövő még meglepőbb lesz. Meg fogjátok tapasztalni a legrosszabbat, valamint a legjobbat.

Sokan azok közül, akik tanulmányozzák a megjelenéseinket, utalnak az éjszakai fényekre, de nem világítják meg az utat. Gyakran tárgyakként gondolnak rájuk, miközben tudatos lényekről van szó.

Kik vagyunk?

Mint több milliárdan ebben a galaxisban, tudatos teremtmények vagyunk, akiket némelyek "földönkívülieknek" neveznek, annak ellenére, hogy a valóság kifinomultabb. Nincs alapvető különbség köztetek és köztünk, kivéve, hogy az evolúció bizonyos fázisait tapasztaljuk meg.

Mint minden más szervezett társadalomban, létezik egy hierarchia a belső kapcsolatainkban. A miénk azonban több faj bölcsességén alapul. Ennek a hierarchiának a jóváhagyásával fordulunk hozzátok.

Mint a legtöbb ember, a "Legmagasabb Létezőt" vagy "Létállapotot" kutatjuk.

Ezért nem vagyunk istenek vagy kisebb istenek, hanem gyakorlatilag egyenrangúak a Kozmikus Testvériségben. Fizikailag valamennyire mások vagyunk, de a legtöbben humanoid alakúak.

Nem csupán megfigyelők vagyunk; ugyanolyan tudatosak vagyunk, mint ti. Létezésünk valóságos, de a legtöbbetek nem érzékel bennünket, mert az érzékszerveitek és műszereitek számára az idő nagy részében láthatatlanok maradunk.

Szeretnénk kitölteni ezt az űrt a történelmetek ezen pillanatában. Ezt a kollektív döntést hoztuk a magunk részéről, de ez nem elég - szükségünk van a tiétekre is.

Ezen üzeneten keresztül döntéshozókká válhattok. Te is, személy szerint. Nincs olyan emberi képviselőnk a Földön, aki irányíthatná a döntéseteket.


Miért nem vagyunk láthatóak?

Az evolúció bizonyos fázisaiban a kozmikus társadalmak felfedeznek bizonyos tudományos alapelveket az anyaggal kapcsolatban. Ezek közé tartozik a strukturált dematerializáció és a materializáció.

Az emberiség ezt néhány laboratóriumban már elérte, szoros együttműködésben más földönkívüli lényekkel - veszélyes kompromisszumok árán, amelyeket néhány képviselőtök szándékosan elrejtett előletek.

A légi vagy űrben megtalálható tárgyakon vagy jelenségeken felül, amelyek fizikai UFO-kként ismertek a tudományos közösségetek számára, vannak lényegében olyan többdimenziós űrhajók, melyek birtokolják ezeket a kiterjesztett kapacitásokat.

Számos ember vizuális, hallható, tapintható vagy pszichés kapcsolatban áll ilyen hajókkal - amelyek közül néhány, amit óvatosan meg kell jegyezni, olyan rejtett hatalmak befolyása alatt áll, amelyek irányítanak benneteket, amit gyakran a "harmadik félnek" nevezünk.

A megfigyelések viszonylagos szűkössége a hajók dematerializált állapotának köszönhető. Mivel magatok nem vagytok képesek érzékelni őket, nem ismeritek el a létezésüket. Ezt pontosan tudjuk.

Amikor a legtöbb megfigyelés megtörténik, azok egyéni alapon kerülnek elrendezésre, hogy megérintsék az egyéni lelket, és ne befolyásolják vagy avatkozzanak be semmilyen szervezett társadalmi rendszerbe.

Ez szándékos azon különféle fajok részéről, akik körülvesznek benneteket, de különböző okokból és eredménnyel. Az olyan negatív multidimenzionális lények esetében, amelyek az emberi oligarchia árnyékában a hatalom gyakorlásában játszanak szerepet, a diszkréciót azon szándékuk motiválja, hogy létezésük ismeretlen maradjon.

Számunkra a diszkréciót az ember szabad akaratának tiszteletben tartása motiválja, amit a saját ügyeik kezelése során gyakorolhatnak, hogy saját maguk érhessék el a technikai és lelki érettséget.

Mindazonáltal az emberiség galaktikus civilizációk családjába történő belépésére nagyon számítunk.

Megjelenhetünk fényes nappal is, hogy segítsünk elérni ezt az egyesülést, de eddig még nem tettük meg, hiszen közületek túl kevesen tartottátok valóban kívánatosnak a tudatlanság, a közöny vagy a félelem miatt, és mert a helyzet sürgőssége nem indokolta.


Kik vagytok ti?

Számos hagyomány utódai vagytok, amelyek egész idő alatt kölcsönösen gazdagodtak egymás hozzájárulásával.

Célotok az egyesülés, miközben tiszteletben tartjátok ezeket a különböző gyökereket, hogy elérjetek egy közös célt, egy egységes projektet. A kultúráitok megjelenése segít elkülönülni egymástól, mert sokkal nagyobb jelentőséget tulajdonítotok nekik, mint a mélyebb lényeteknek.

Az alakot vagy a formát sokkal fontosabbnak ítélitek, mint finom természetének lényegét. Az irányítás alatt álló hatalmak esetében ez a formai különbségekre való összpontosítás bástyaként működik a pozitív változás bármely formája ellen.

Most arra kérünk benneteket, hogy lépjetek túl a formával való azonosításon, miközben tiszteletben tartjátok annak gazdagságát és szépségét. A forma mögötti tudatosság megértése lehetővé teszi számunkra, hogy minden embert szeressünk a maga sokszínűségében.

A béke nem azt jelenti, hogy egyszerűen nem kell háborúzni; ez abban áll, hogy azzá kell válnotok, ami valójában közösen vagytok: egy testvériséggé.

Az ennek elérésére rendelkezésre álló megoldások csökkennek, de az egyik, ami még mindig katalizálhatja, ha nyílt kapcsolatba léptek egy másik fajjal, ami azt a képet tükrözi, ami vagytok egy mélyebb valóságban.

Ritka esetek kivételével múltbeli beavatkozásaink szándékosan nagyon kevés hatást gyakoroltak arra a képességetekre, hogy kollektív és egyéni döntéseket hozhassatok a saját jövőtöket illetően.

Ezt a mély lelki mechanizmusaitókról meglévő tudásunk motiválta. Arra a következtetésre jutottunk, hogy a szabadság nap mint nap épül fel, amikor egy lény tudatában van önmagának és környezetének, fokozatosan megszabadul a korlátaitól és a tehetelenségtől, akármi is legyen az.

Azonban számos bátor és önkéntes emberi lélek cselekedetei ellenére ezeket a tehetelenségeket sikeresen fenntartották egy növekvő, központosított hatalom javára.

Milyen helyzetben vagytok?

Egészen a közelmúltig az emberiség döntéseinek kielégítő ellenőrzése mellett élt. De egyre inkább elveszíti saját sorsának irányítását, részben a fejlett technológiák egyre növekvő felhasználása miatt, amelyek hatással vannak a szervezetetekre és az elmétekre, és végül is visszafordíthatatlanul halálos következményekkel járnak a földi és az emberi ökoszisztémákra nézve.

Függetlenül a saját akaratotoktól, a rugalmasságotokat mesterségesen csökkentik, és lassan, de biztosan elveszítitek azon rendkívüli képességeteket, hogy az életet kívánatossá tegyétek. Ezek a tervek úton vannak.

Amennyiben nem történik meg egy nagymértékű kollektív reakció, akkor ez az egyéni erő eltűnésre van ítélve. Az elkövetkező időszakban egy szakadásnak kell jönnie.

Ez a törés azonban pozitív szakítást jelenthet a múlttal mindaddig, amíg ezt a kreatív erőt életben tartja bennetek még akkor is, ha egyelőre együtt él potenciális uraitok sötét szándékaival.

Folytatás az "Egy földönkívüli üzenet az emberiségnek: "Kívánjátok, hogy megjelenjünk?" - 3. rész" című cikkben: http://ujvilagtudat.blogspot.com/2017/09/egy-foldonkivuli-uzenet-az-emberisegnek_29.html




Név

3D nyomtató,50,432 Hz,1,51-es körzet,36,52-es körzet,1,5d,1,5G,1,6 órás munkanap,2,911,24,Aaron Swartz,1,Ábrahám,2,acél,5,adattárolás,11,adósság,21,Afganisztán,27,Afrika,137,agy,345,agykontroll,28,ájulás,1,Akasa-krónika,4,akkumulátor,89,alagút,1,alakváltó,1,alapjövedelem,24,Alaszka,26,Albánia,1,albínó,1,Alekszej Navalnij,3,Alex Jones,22,alga,3,Algéria,3,aligátor,1,alkímia,4,alkohol,7,állati tudatosság,42,állatvilág,597,allergia,14,álmatlanság,3,álom,55,alumínium,7,alvás,60,alvási paralízis,2,Amazonas,8,Amerika,1505,aminosav,1,amputáció,1,anarchia,1,Andrew Basiago,8,Anglia,463,angyal,11,animációs film,7,Anonymous,5,Antarktisz,92,antenna,1,antianyag,4,antibiotikum,9,antigravitáció,30,Antikrisztus,5,antioxidáns,1,Antonio Urzi,2,Anunnaki,25,anyagtudomány,97,anyaméh,3,anyatej,1,Apollo,7,arany,134,aranymetszés,2,árapály,3,arcfelismerés,8,arcolvasás,1,arcvakság,1,Argentína,35,Arisztotelész,1,árja faj,2,arkhónok,1,árnyékember,3,árnyember,3,árvíz,14,Asgardia,1,ASMR,1,ásvány,9,Asszíria,3,aszteroida,61,asztma,1,asztráltest,21,asztrológia,7,ateizmus,1,Atlantisz,39,átok,5,atombomba,95,atomenergia,83,atomok,6,átverés,1,aura,11,Ausztrália,197,Ausztria,30,autizmus,18,autó,36,autokrácia,1,avarok,2,azbeszt,1,Azerbajdzsán,3,Aztékok,29,Ázsia,48,Bábel tornya,2,babona,3,Bahama-szigetek,1,Bahrein,2,Bajkál-tó,1,baktérium,49,baleset,34,Balti-tenger,1,balzsamozás,1,Banglades,1,Bankrendszer,296,bányászat,36,barlang,41,barlangfestmény,7,barlangrajz,6,bázisugrás,1,Belgium,27,Belize,3,belső hang,7,Benedek pápa,27,bennszülött,1,bénulás,2,Bermuda-háromszög,6,beszéd,10,betegség,676,beton,1,Bhután,3,Biblia,96,Bilderberg,13,Bill Gates,19,bilokáció,1,biofegyver,1,biofoton,10,biogáz,2,biokerámia,1,biológia,2,biológiai fegyver,5,biológiai kor,2,biológiai memória,2,biológiai ritmus,5,bioprinter,2,biorobot,10,bioüzemanyag,9,blossom goodchild,6,Bob Dean,4,Bob Lazar,12,boldogság,25,Bolívia,22,bolygómérnökség,8,bor,3,Bosznia-Hercegovina,3,boszorkányság,10,Botswana,3,böjtölés,11,bölcsek köve,1,bőr,19,bőrszín,3,Brazília,83,Brbados,1,BRICS nemzetek,35,bronzkor,1,Buddha,18,buddhizmus,18,Bulgária,9,bunker,4,bűnözés,1,cannabis,83,Carl Sagan,17,Carrie Fisher,1,cenzúra,2,Ceres,1,cetfélék,1,Charlie Chaplin,1,chemtrail,14,Chile,37,chip,1,CIA,151,Ciprus,5,Costa Rica,7,cukor,20,cukorbetegség,20,csakra,7,család,1,családfakutatás,1,csapadék,2,Csecsenföld,2,Csehország,11,csend,1,Csernobil,8,csillagászat,286,csillagkapu,3,csillagkép,6,Csillaggyermek,3,csoda,8,csont,4,csontritkulás,2,Dagesztán,2,Dalai láma,12,Dánia,44,DARPA,18,Darwin,11,David Icke,12,David Wilcock,26,deepfake,6,déjà vu,1,Dél-Afrika,36,Dél-Amerika,1,Dél-Korea,42,demokrácia,7,démon,10,depresszió,30,diagnosztizálás,2,digitális pénz,78,digitális társadalom,12,diktátor,8,diktatúra,18,dimenziók,64,Dimitrij Medvegyev,2,dinoszauruszok,33,DNS,327,dogonok,1,dohányzás,18,dokumentumfilm,1089,dolmen,1,Donald Trump,121,döntés,2,drágakő,9,drón,63,druidák,1,dűne,1,Dzsibuti,2,dzsinn,1,Ebola,3,ébredés,3,Eckhart Tolle,5,Ecuador,23,édesítőszer,1,Edgar Mitchell,12,Edison,6,Edward Snowden,13,Egely György,6,egészség,794,éghajlat,174,ego,1,egyedüllét,3,Egyesült Arab Emírségek,16,Egyiptom,283,Einstein,85,ékírás,6,Eldorádó,1,elektromos áram,103,elektromos autó,143,elektromos hajó,4,elektromos impulzus,3,elektromos kerékpár,6,elektromos közlekedés,20,elektromos motor,14,elektromos repülőgép,6,elektromos roller,1,elektromos út,1,elektromos vonat,9,elektroszmog,44,élelmiszer,210,élet a halál után,159,életcél,7,elhízás,4,elme,2,elme kontroll,75,elmezavar,5,Elon Musk,55,élővilág,57,előző élet,15,elveszett nyelv,5,ember állat hibrid,5,ember idegen hibrid,29,emberáldozat,10,emberi faj,6,emberi jogok,3,emberi nyelv,38,emberi öngyulladás,2,emberi rekord,5,emberiség,216,emberkereskedelem,2,emlékezet,60,empátia,15,Enceladus,1,energia,113,energiafegyver,7,ENSZ,82,enzim,1,epilepszia,4,építészet,424,erdő,4,erdősítés,22,erdőtűz,3,ereklye,2,Erich Von Däniken,3,erkölcs,1,érrendszer,5,érzékelés,28,érzelmek,161,érzéstelenítés,1,Erzsébet királynő,5,ESA,37,esküvői ruha,1,esőerdő,20,Észak-Korea,35,északi fény,2,Északi-sark,16,Észtország,10,étel,194,Etiópia,14,Etruszkok,3,Eurázsia,6,Európa,285,Európai Űrügynökség,7,eurózóna,7,eutanázia,1,evolúció,112,évszakok,2,exobolygó,38,extrém időjárás,84,ezüst,7,fa,82,Facebook,4,fájdalom,33,fakír,1,FBI,53,FED,42,fegyver,39,fehér lyuk,1,fehérje,6,Fehéroroszország,6,fejlődés,330,fekete lyuk,52,feldolgozott étel,22,félelem,116,felemelkedés,1,fém,28,feminizmus,1,fenntartható gazdaság,16,fény,129,fényevés,1,fénygömb,5,fényjelenség,5,fénysebesség,19,fényterápia,10,fénytest,11,féregjárat,8,Ferenc Pápa,43,ferrofluid,1,fertőzés,2,fiatalság elixírje,17,film,358,filozófia,5,Finnország,37,fizika,104,fluorid,4,fóbia,5,fog,3,fogamzásgátló,1,fogyás,1,fokhagyma,2,folyadékmembrán,1,fosszília,4,fosszilis tüzelőanyag,39,fotó,74,foton,12,fotoszintézis,2,Föld,658,föld alatti város,10,földalatti bázis,44,földalatti tó,1,földcsuszamlás,3,földgáz,11,földönkívüliek,783,földrengés,95,Fönícia,1,Franciaország,200,frekvencia,34,frigyláda,1,furcsa hangok világszerte,24,fúzió,2,fúziós reaktor,26,függőség,11,Fülöp-szigetek,16,gabonakör,25,galaktikus föderáció,53,galaxis,75,gáz,22,genetika,238,génmanipuláció,19,génszerkesztés,4,geoglifa,10,George Orwell,2,geotermikus energia,4,gerinc,4,Ghána,3,giroszkóp,1,Gladio,1,gleccser,20,glifozát,5,Globális Fedezeti Számlák,2,globális felmelegedés,145,globális lehűlés,67,GMO,27,gnoszticizmus,1,gomba,28,gondolatátvitel,1,gondolatolvasás,15,gondolkodás,1,gonosz,15,gömbvillám,4,Görögország,67,grafén,11,gravitáció,39,gravitációs hullám,8,Grönland,19,Grúzia,2,Guatemala,17,Günther Wiechmann,1,gyémánt,20,gyermekfejlődés,255,gyermekmunka,2,gyógyítás,346,gyógynövény,86,gyógyszeripar,156,gyulladás,1,gyulladáscsökkentő,5,HAARP,19,háború,469,hacker,5,hadi fejlesztés,95,haj,5,hajó,2,hajóroncs,29,hajszín,4,halak,2,halál,117,halálközeli élmény,48,halhatatlanság,14,hallás,15,Halley -üstökös,1,hallucináció,16,hang,56,hangszer,1,hangterápia,6,harcművészet,11,harmadik szem,10,hatodik érzék,6,Hawaii,31,házasság,1,hazugság,4,hibernálás,8,hibrid faj,7,hidegháború,32,hidrogén,14,hidroponika,1,hieroglifa,12,higany,3,Himalája,9,hipnózis,11,hírek,1712,hírszerzés,3,hit,18,Hold,268,holdbázis,24,holdfogyatkozás,5,holdjáró,16,Hollandia,81,holografikus univerzum,29,hologram,15,Holt-tenger,4,homeopátia,1,Honduras,6,Hongkong,5,hormon,15,horpaszizom,1,Horvátország,12,humor,3,hunok,6,húrelmélet,4,hurrikán,7,húsevés,11,Húsvét-sziget,5,hüllő,21,Hüperborea,1,idegen elrablás,86,idegen lény,404,idegen technológia,302,idegsejt,10,idézet,3,idő,54,időgép,18,időhurok,1,időjárás,85,időjárás módosítás,52,időjárási fegyver,15,időkapszula,5,időkristály,1,időszámítás,2,időutazás,59,igazságszérum,1,III. Richárd,1,iker,2,ikerláng,3,ikrek,1,illat,12,illóolaj,6,illúzió,10,immunrendszer,46,immunterápia,1,implantátum,25,India,189,indián,16,indigó gyerekek,11,Indonézia,38,influenza,4,információ,11,ingyen energia,101,Inkák,17,inkarnáció,2,intelligencia,55,internet,71,intuíció,7,invázió,1,ionhajtómű,4,Irak,87,Iraki Kurdisztán,2,Irán,125,írás,7,irídium,1,Írország,20,iskola,62,ISON üstökös,1,ISS,58,Isten,172,Iszlám,7,ital,2,ITCCS,7,Izland,26,ízlelés,1,izom,1,Izrael,160,James Tyberonn,1,Japán,270,járvány,356,játék,6,jég,63,jéghegy,1,jégkorszak,22,Jemen,10,Jézus,60,jezsuita,1,jód,1,Joe Biden,32,jóga,5,jógi,2,Jordánia,15,jóslat,50,jövőbelátás,42,Jugoszlávia,2,Jupiter,37,kalóz,1,Kambodzsa,10,Kamerun,2,Kanada,129,Kanári-szigetek,3,kannibalizmus,1,káosz,2,kapcsolat,37,kapitalizmus,1,karma,8,karmikus kapcsolat,3,Kasmír,1,Katar,8,katonai technológia,123,kávé,1,Kazahsztán,6,Kazárok,1,Kelták,4,kémkedés,16,kemoterápia,6,kender,77,Kenya,10,kerámia,2,Kereszténység,92,Keshe Alapítvány,5,KGB,8,kiberháború,8,kibernetika,2,kiborg,4,kihalt faj,68,kiméra,3,Kína,630,kincs,16,kiropraktika,1,kísérlet,40,kísértet,12,kiterjesztett valóság,4,klímaváltozás,44,klónozás,21,kobold,1,Kobra,35,Kolumbia,32,kommunikáció,104,kondenzátor,1,Kongó,2,konkréció,1,koponya módosítás,1,korall,8,Koszovó,2,kőkör,1,könyv,618,környezetszennyezés,242,környezetvédelem,200,Közép-Amerika,4,középkor,2,közlekedés,268,közösség,4,kráter,11,kreativitás,10,kreditrendszer,1,Kréta,1,Krím,4,kriogenika,1,kriptid,1,kriptovaluta,45,kristály,37,kristály gyerekek,9,kristálykoponya,6,kromoszóma,9,Kuba,9,kultúra,26,Kung-fu,1,kungfu,1,kutatás,79,Kuvait,8,kvantumfizika,161,kvazár,2,labirintus,2,Laosz,3,lapos Föld,4,látás,51,láthatatlanság,4,látomás,5,Laura Eisenhower,13,láva,3,láz,1,lebegésterápia,1,LED,8,léggömb,4,léghajó,6,légkör,25,légzés,13,lélek,123,lélekcsoport,2,lélektárs,1,lélekvándorlás,12,lelki fejlődés,421,Lemúria,3,Lengyelország,57,létezés,8,Lettország,1,levegő,69,levitáció,7,lézer,54,Li-Fi,1,Libanon,13,Líbia,22,lítium,1,Litvánia,1,Livánia,1,Lukács Béla,1,Luxemburg,5,Madagaszkár,1,madár,23,magány,13,mágia,8,mágnes,2,mágneses mező,82,mágneses portál,1,mágus,1,Magyarország,174,magyarság eredete,9,Maja leletek,50,maja naptár,5,májbetegség,2,majom,1,Malajzia,12,Mali,1,Málta,5,mamut,10,Mandela effektus,4,manipuláció,12,manó,1,Marokkó,3,Mars,216,Mars Curiosity,21,Marshall-szigetek,2,marsjáró,19,masszázs,1,matematika,18,mátrix,10,Matthew Ward,4,Mauritánia,1,Mauritius,3,meddőség,1,média,75,meditáció,131,médium,4,megalit,37,megfigyelés,40,megnyúlt koponyák,20,megtermékenyítés,7,megújuló energia,161,megvilágosodás,15,méhek,12,memória,63,menedék,2,mentális betegség,42,mennyország,57,méregtelenítés,7,mérés,3,mérgezés,35,Merkúr,14,messiás,2,mesterséges anyaméh,2,mesterséges intelligencia,228,metaanyag,2,meteor,67,meteor Kuba,2,meteor oroszországban,5,Mexikó,143,mezoamerika,8,Mezopotámia,12,Mianmar,2,mike quinsey,10,mikroba,3,mikrohullám,4,Minósz,1,mitológia,4,mítosz,6,mkultra,17,Mongólia,4,Monsanto,27,Mooji,10,morgellon,2,multiverzum,26,múmia,92,munka,30,mutáció,12,műanyag,95,műhold,97,műtét,5,művészet,208,nagylábú,7,Namíbia,1,nanotechnológia,38,Nap,255,napciklus,6,napelem,53,napenergia,164,napfény,106,napfogyatkozás,11,napfolt,11,napkitörés,10,Naprendszer,201,napszél,19,naptár,1,NASA,393,NATO,65,Nazca-kultúra,2,Nazca-vonalak,15,Nefilim,5,nehézfém,6,Neil Keenan,3,nemesfém,13,Németország,348,nemiség,3,Nepál,8,Neptunusz,13,népvándorlás,5,NESARA,3,neuron,5,neutrínó,1,nevetés,2,Niels Bohr,1,Nigéria,10,Nissan,1,nitrogén,1,Norvégia,50,Nostradamus,11,növények,276,növényvédőszer,41,NSA,28,nukleáris energia,58,nullponti energia,1,nyersétel,14,nyomtató,3,Obama,51,obeliszk,1,obszervatórium,5,óceán,86,okkultizmus,5,okostelefon,41,oktatás,64,olaj,62,olajfüggőség,31,Olaszország,196,Olmékok,5,oltás,178,Omán,3,omniverzum,1,online tv,5,OPPT,4,optikai csalódás,1,orákulum,1,organikus,1,orgon energia,3,óriások,27,Orionidák,1,Oroszország,751,oxigén terápia,1,ózonréteg,5,önbecsülés,3,önellátás,1,önismeret,317,önkényuralom,2,önvezető autó,32,önvezető motor,1,őrangyal,1,ördög,8,ördögűzés,8,öregedés,66,Örményország,5,örök élet,9,örök fiatalság,20,öröklés,1,öröklődés,31,ősi civilizációk,448,ősi gyógyítók,5,ősi szöveg,71,ősi technológia,189,ősi viselet,2,őslakos,20,ősrobbanás,22,őssejt,23,összeesküvés-elmélet,1,ötvözet,1,özönvíz,8,Pakisztán,16,Palesztina,26,Panama,5,Pangea,1,pánpszichizmus,3,pánspermia,2,papír,6,Pápua Új-Guinea,6,paradoxon,1,Paraguay,1,paranormális,111,parazita,1,pareidolia,1,párhuzamos univerzum,34,Paul T. Hellyer,4,Pentagon,78,pénz,419,permafroszt,1,Peru,95,perzsák,2,Phobos,3,pihenés,1,piramis,123,platina,4,plazma,10,Plejádok,4,Plútó,3,pokol,10,polgárháború,2,Polinézia,3,politika,2,poltergeist,3,pólusváltás,14,Popper Péter,1,porördög,1,portál,1,Portugália,23,prekogníció,4,prófécia,32,propaganda,10,protézis,1,Proxima Centauri,2,pszichiátria,8,pszichikai erő,14,pszichokinézis,7,pszichológia,67,Puerto Rico,10,pulzár,1,rabszolgaság,9,radioaktív,10,rákbetegség,158,rakéta,1,reaktor,2,régészet,935,reiki,1,reinkarnáció,35,rejtélyek,685,rémálom,1,rendőrállam,75,replikátor,1,reptilián,17,repülés,222,repülő autó,6,repülő humanoid,2,rezgés,18,robot,28,robotok,151,ródium,1,Római Birodalom,81,Románia,18,Roswell,39,rovarok,3,rovarölő,8,rovásírás,4,röntgenlátás,1,Rudolf Steiner,1,Rúmí,1,rúnaírás,2,Rupert Sheldrake,1,Russell Brand,1,ruténium,1,Sabrina Pasterski,1,Salamon király,2,Salvador,3,sámánok,10,sárkányok,2,sarki fény,12,Sátán,16,sav,1,schumnann frekvencia,6,sci-fi,216,sellő,7,shaolin,1,sheldan nidle,13,shelley young,1,Shogun Amona,1,sírkamrák,8,sivatag,48,Skandinávia,1,skizofrénia,3,Skócia,21,smaragd,1,só,21,sors,2,sótalanítás,9,sötét anyag,17,sötét energia,4,Spanyolország,107,spiritualitás,372,sport,39,Srí Lanka,3,Star Trek,13,Star Wars,8,Stephen Bassett,5,Stephen Hawking,16,Steve Quayle,1,Stonehenge,12,stressz,44,sugárzás,58,sumérok,14,suttogás,1,suzanne lie,2,Svájc,59,Svédország,67,szabad akarat,7,szabadkőműves,1,szabadság,8,szag,12,szaglás,4,számítástechnika,175,számmisztika,1,szamuráj,2,szaporodás,6,szarkofág,12,Szaturnusz,33,Szaúd-Arábia,69,szavak,1,szegénység,14,szekta,5,Szelei Magdolna,6,szélenergia,61,szellem,11,szellemek,86,szellemváros,1,szem,58,szembetegség,25,személyiség,1,személyiségteszt,9,személyiségzavar,1,szén,1,szén-dioxid,18,szent geometria,1,Szerbia,12,szerelem,12,szeretet,58,szerotonin,1,szertartás,2,szerv implantátum,9,szerzetes,1,szfinx,10,sziámi iker,1,sziámi ikrek,2,Szibéria,56,Szicília,3,sziget,4,sziklarajz,11,szimbiózis,1,Szingapúr,25,szinkronicitás,5,színlátás,2,színpszichológia,2,színterápia,2,szintetikus üzemanyag,11,Szíria,187,szív,56,szkíták,9,Szlovákia,3,Szlovénia,4,szoftver,2,Szomália,2,szorongás,17,Szovjetunió,88,szökőár,12,Szudán,7,szuperkontinens,10,szupernóva,6,szülés,10,születés,41,Tádzsikisztán,1,Tajvan,17,találmány,42,táltos,1,tanítások,38,tanulás,57,Tanzánia,3,táplálkozás,97,tarot,1,társadalom,146,távolbalátás,31,technológia,1328,tej,5,tektonikus lemez,4,telekinézis,4,telepátia,49,teleportálás,15,teleszkóp,37,telomer,9,temetkezés,2,tengeralattjáró,24,tengervíz,244,teremtés,42,terhesség,4,téridő,19,térkép,6,térmeghajtás,2,természet,462,természetfeletti,59,természetvédelem,61,terraformálás,1,terrorcsoport,12,tervezett elavulás,2,Tesla,97,testbeszéd,1,testelhagyás,6,testen kívüli élmény,19,testhőmérséklet,4,testmódosítás,4,testmozgás,12,testsúly,1,tetoválás,6,Thaiföld,20,Tibet,22,Timbuktu,1,Titán,1,titkos tanítások,2,titkos társaságok,265,titkos űrprogram,134,tó,1,tobozmirigy,9,Toltékok,2,Tonga,1,torinói lepel,2,tornádó,9,torpedó,1,tömegmédia,65,Törökország,121,történelem,1174,törzs,1,transzhumanizmus,9,transzplantáció,1,Trianon,4,tudat,114,tudatalatti,79,tudatmódosítás,20,tudatos álom,28,tudatosság,782,tudomány,1197,túlnépesedés,9,túlvilág,144,Tunézia,1,tüdőbetegség,20,tündérek,1,Türkmenisztán,2,tűz,5,tűzönjárás,1,ufo,885,UFO felfedés,102,UFO vadászok,7,ufo-afrika,4,ufo-amerika,399,ufo-ausztrália,7,ufo-ázsia,29,ufo-budapest,1,ufo-cikkek,2,ufo-egyéb,20,ufo-európa,113,ufo-fotók,9,ufo-magyar,6,ufo-oroszország,20,Uganda,1,új,10859,új pénzügyi rendszer,174,Új-Zéland,37,újrahasznosítás,65,Ukrajna,87,ultrahang,9,Univerzum,253,Uránusz,11,Uri Geller,1,Uriel,1,Uruguay,5,uso,9,utazás,7,űrállomás,43,űrbányászat,3,Üreges Föld,28,űrfegyver,5,űrháború,12,űrhaderő,2,űrkutatás,660,űrlift,2,űrsikló,2,űrszemét,10,űrtechnológia,234,űrutazás,163,űrverseny,10,üstökös,20,üveg,14,üzenetek,63,vakcina,180,vakság,4,választás,2,Valiant Thor,1,vallás,258,valóság,46,vámpír,4,Vatikán,95,vécé,1,vécépapír,2,vegetáriánus,12,végítélet,3,Végjáték,26,végtelen,1,vegyi anyag,68,vegyi fegyver,13,véletlen,1,Venezuela,43,Vénusz,29,vér,41,vércsoport,5,vertikális gazdálkodás,2,veszélyeztetett faj,7,vezeték nélküli áram,2,videó,9659,videojáték,17,Vietnam,18,viking,16,Világgazdasági Fórum,11,világítás,1,világkormány,2,világvége,15,villám,28,virtuális valóság,14,vírus,241,vitamin,20,víz,367,vízenergia,13,vízesés,1,víznyelő,13,Vlagyimir Putyin,26,vonat,9,vulkán,11,vulkánkitörés,87,Wi-Fi,16,WikiLeaks,33,x-akták,21,zaj,5,Zambia,1,zene,60,zeneipar,4,Zimbabwe,4,Zsidóság,24,
ltr
item
Új Világtudat | Az Élet Más Szemmel: Egy földönkívüli üzenet az emberiségnek: "Kívánjátok, hogy megjelenjünk?" - 2. rész
Egy földönkívüli üzenet az emberiségnek: "Kívánjátok, hogy megjelenjünk?" - 2. rész
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjtomGpPm7_Mfa2-w7bPGKpVdcJ7twJZV5rVz5-pbfq2uJC0jYQhThCyuezqlgRV0DmN07O2-A4Ro17I1ARzV5RU9YSNHGKpH0SArREiA9wyPdqdZpCcDV6e-QR7D7yUYRY2LBYuSlTBh9f/s1600/ufo+f%25C3%25B6ld%25C3%25B6nk%25C3%25ADv%25C3%25BCli+%25C3%25BCzenet-intelligens-%25C3%25A9let-f%25C3%25B6ld-k%25C3%25B6nyv-video-rejt%25C3%25A9ly-t%25C3%25A1volbal%25C3%25A1t%25C3%25A1s-cia-hadsereg-titkos-program-2017-%25C3%25BAj+vil%25C3%25A1gtudat.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjtomGpPm7_Mfa2-w7bPGKpVdcJ7twJZV5rVz5-pbfq2uJC0jYQhThCyuezqlgRV0DmN07O2-A4Ro17I1ARzV5RU9YSNHGKpH0SArREiA9wyPdqdZpCcDV6e-QR7D7yUYRY2LBYuSlTBh9f/s72-c/ufo+f%25C3%25B6ld%25C3%25B6nk%25C3%25ADv%25C3%25BCli+%25C3%25BCzenet-intelligens-%25C3%25A9let-f%25C3%25B6ld-k%25C3%25B6nyv-video-rejt%25C3%25A9ly-t%25C3%25A1volbal%25C3%25A1t%25C3%25A1s-cia-hadsereg-titkos-program-2017-%25C3%25BAj+vil%25C3%25A1gtudat.jpg
Új Világtudat | Az Élet Más Szemmel
https://ujvilagtudat.blogspot.com/2017/09/egy-foldonkivuli-uzenet-az-emberisegnek_21.html
https://ujvilagtudat.blogspot.com/
https://ujvilagtudat.blogspot.com/
https://ujvilagtudat.blogspot.com/2017/09/egy-foldonkivuli-uzenet-az-emberisegnek_21.html
true
6773355663696938213
UTF-8
Loaded All Posts Nincs ilyen bejegyzés MEGNÉZEM Tovább Válasz Válasz elvetése Törlés By Kezdőlap OLDALAK BEJEGYZÉSEK Mindet megnézem TOVÁBBI CIKKEK CÍMKE ARCHÍV KERESÉS MINDEN BEJEGYZÉS Nincs ilyen bejegyzés Vissza a kezdőlapra Vasárnap Hétfő Kedd Szerda Csütörtök Péntek Szombat Vas Hét Ke Sze Csüt Pén Szo Január Február Marcius Aprilis Május Június Július Augusztus Szeptember Október November December Jan Feb Már Ápr Máj Jún Júl Aug Szep Okt Nov Dec éppen most 1 perce $$1$$ perce 1 órával ezelőtt $$1$$ órával ezelőtt Tegnap $$1$$ nappal ezelőtt $$1$$ héttel ezelőtt több mint 5 hete Követők Követés THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy