Egy hengeres UFO-t fotóztak le a MacDill légibázis közelében, aminek köze lehet az Északi földönkívüliekkel való kapcsolathoz

Mindössze három nappal azt követően, hogy az amerikai MacDill légibázison kötelező evakuálást rendeltek el az Irma hurrikán miatt, újra e...


Mindössze három nappal azt követően, hogy az amerikai MacDill légibázison kötelező evakuálást rendeltek el az Irma hurrikán miatt, újra egy UFO-t fényképeztek le. Ezúttal az UFO szivar alakú és legalább 100 méter hosszú volt a fotós, JP (álnév) szerint, akit Michael Salla ufókutató kilenc éve ismer és nagyon hiteles forrásnak tart.

Szeptember 14-én, délután 3 órakor JP egy 11 fotóból és videóból álló sorozatot készített a szivar alakú UFO-ról, amely körülbelül két mérföldre jelent meg a MacDill légibázistól. Számos gömbszerű tárgy is mozgott a szivar alakú hajó körül, amely először akkor jelent meg, amikor kijött a felhők közül, JP szemtanúi beszámolója szerint.

Továbbá azt állítja, hogy az objektum forgatásának és fényképezésének hat percében a város teljesen elcsendesedett és békés lett. Ez azonban gyorsan megváltozott, miután a szivar alakú UFO eltűnt a felhők között.

Az alábbiakban egy rövid videó látható, melyet JP az elkészült fényképekből állított össze, amelyek a szivar formájú UFO-t és a közelében lévő lehetséges további járműveket mutatják.

http
Az alábbi képen jól látszanak a gömb alakú tárgyak, melyek a szivar alakú objektum körül helyezkednek el.


JP hangsúlyozta, hogy nagyon nyugodtnak és békésnek érezte magát az észlelés során, mivel körülötte minden csendes lett. Ezért azt gyanítja, hogy a jármű földönkívüli eredetű volt, mivel az érzései nagyon különbözőek voltak a repülő háromszög megfégyelései során, amelyeket szeptember 1-je és 7-e között fényképezett.

JP először 2008-ban lépett kapcsolatba Michael Sallaval, hogy beszámoljon földönkívüli érintkezési tapasztalatairól Brazíliában. Később világossá vált, hogy egy emberi kinézetű "északi" földönkívüli csoport volt az, akik kommunikáltak vele.

A korábbi kapcsolatfelvételek során JP elmondta, hogy békében és nyugalomban érezte magát, és a szivar alakú járművel való találkozás hasonló érzelmi hatást gyakorolt rá. Ezért úgy hiszi, hogy a fényképezett jármű földönkívüli, és nem része az amerikai légierő titkos űrprogramjának.


Aztán történt valami, miután elküldte Sallanak a 11 fotót és videót, ami nagyon zavaró volt JP számára. Azt mondja, hogy miután a szivar alakú UFO eltűnt, a környezeti zaj visszatért, és egy telefonhívást kapott. A vonal másik végén lévő személy nagyon udvariatlan és fenyegető volt. A férfi hang azt mondta JP-nek: "Ne tegyél ki videókat, töröld le őket", majd letette a telefont.

JP elmondta, hogy közvetlenül a hívás fogadását követően elkezdett esni, és két villám csapott le egymás után kb. 7 méterre tőle. Nagyon megfélemlítették az események, és úgy döntött, törli a videót, de megtartja a kilenc fotót, amelyeket hamar elküldött Michael Sallanak.


A telefonhíváson kívül JP egy másik eseményről is beszámolt, ami előző nap, szeptember 13-án történt vele. JP-t megbízták egy magánlakás meglátogatásával a munkája részeként, ahol ő és az ügyfél elkezdtek beszélgetni. Itt kapta a fátyolos figyelmeztetést, ahogy elmagyarázta:

"Egy ügyfél házában voltam és beszéltünk. Időjárás manipulációról beszélgettünk. Korábban soha nem beszéltem ezzel az ügyféllel. Mondott valami nagyon érdekeset. Az a ház, amely az övével szemben áll, a MacDill légibázis CIA parancsnokának a háza... Hideg lett a lábam és a kezem, és az ügyfél azt mondta, hogy figyeljük magát ... Majd bement."

A beszélgetés azt sugallja, hogy a CIA ügynökei szorosan nyomon követik JP-t, akinek lehetővé tették, hogy lefényképezze a háromszög alakú antigravitációs járművet a MacDill közelében, melyet a Speciális Műveleti Parancsnokság működtet.

JP ismer egy titkos ügynököt a MacDill bázisról, aki barátkozott vele, és aki részleteket tárt fel neki a különféle speciális erők által végzett műveletekről, melyeknek köze van a MacDill légibázis repülő háromszögeihez.

Továbbá, JP azt állítja, hogy a repülő háromszögek több alkalommal is elrabolták és olyan helyre vitték, ahol emberi kinézetű földönkívüliekkel találkozott.


Úgy tűnik, hogy a földönkívüliek egy csoportja, amely együttműködik a Speciális Műveleti Parancsnoksággal, lehetővé teszi JP számára, hogy fényképezze járműveiket a MacDill légibázis közelében. Ez azt sugallja, hogy az Északi földönkívüliek aktívan együttműködnek a Speciális Műveleti Parancsoksággal, hogy felfedjék az antigravitációs repülő háromszögek és a földönkívüli élet létezését.

Ezt a forgatókönyvet egy kiszivárgott 1989-es Védelmi Hírszerző Hivatali dokumentum is alátámasztja, amely leírja, hogy az Északi földönkívüliek barátságosak és más földönkívüli csoportokkal szemben lehet rájuk támaszkodni. Az eligazító dokumentum a földönkívüli látogatók négy csoportjára utal, amelyek bolygónk szempontjából fontosság szerint vannak felsorolva, és utal arra, hogy barátságosak-e vagy sem:

Az EBE-k (földökívüli biológiai entitás) négy alapvető típusát erősítették meg eddig. A dokumentumban fel vannak sorolva a bolygónkra gyakorolt hatásuk csökkenő sorrendjében.

A. Föld-szerű humanoidok. Számos változatuk létezik, többé-kevésbé olyanok, mint mi magunk. Ezek többsége barátságos és az EBE kapcsolataink nagy részét teszik ki. A legtöbbjük nagyfokú pszichikai képességekkel rendelkezik, és mindegyikük fejlett jelleggel használja a tudományt és a technikát.

B. Kis humanoidok vagy "Szürkék". A Szürkéket a bőrük színe miatt hívjuk így, mellyel a legtöbb ilyen típus rendelkezik, egyfajta drónok. Nem különböznek a dolgozó hangyáktól vagy méhektől .... Leginkább a Föld-szerű humanoidok pszichikai irányítása alatt állnak, akik őket, mint háziállatokat (vagy egyfajta rabszolga) tartják. Feltéve, hogy a Szürkék jóindulatú ellenőrzés alatt állnak, ártalmatlanok.

C. Nem humanoid EBE-k. Ezeknek több osztálya van, és olyan világokból származnak, ahol a domináns morfológia eltérő evolúciós folyamatot eredményezett. Sokan közülük veszélyesek, nem a szervezett ellenséges szándékaik miatt, hanem azért, mert az ilyen lények nem tartják az emberi életet szentnek .... A kapcsolattartás velük eddig minimális volt, csupán néhány szerencsétlen találkozással.

D. Átalakuló entitások. A Majestic Művelet által vizsgált EBE formák közül a legnehezebb megérteni, sőt leírni. Lényegében az ilyen entitások nem "lények" vagy "teremtmények" ... valamilyen dimenzióban vagy síkban léteznek, azaz nem a mi terünkben vagy időnkben. Nem használnak eszközöket, vagy nem utaznak az űrben .... Lényegében ezek az entitások tiszta elme energiákból állnak. ... Azt mondják (más EBE-k), hogy képesek felvenni bármilyen fizikai formát, amely "közvetíti" az ő energiájukat ... anyagként.


Kapcsolódó cikk: Egy napvilágra került Majestic dokumentum bizonyítja, hogy az USA diplomáciai kapcsolatokat tart fenn a földönkívüliekkel

Ez a kiszivárgott dokumentum volt az első alkalom, hogy egy Majestic dokumentum "emberi kinézetű" vagy egy Északi földönkívüli csoportra hivatkozott. A Védelmi Hírszerző Hivatal dokumentuma és JP tapasztalatai után az a következtetés vonható le, hogy az amerikai légierő aktívan együttműködik egy Északi földönkívüli csoporttal.

Ezt az Északi földönkívüli - Amerikai Légierő/Védelmi Hírszerző Hivatal szövetséget az amerikai katonai ipari komplexum más frakciói ellenzik, amely segít megmagyarázni, hogy az Irma hurrikán miért fordult Tampa irányába, ahol a MacDill légibázis és a Speciális Műveleti Parancsnokság található.

Ez az Északi földönkívüli - Amerikai Légierő/Védelmi Hírszerző Hivatal szövetség azt is megmagyarázza, hogy miért választották ki JP-t mint egyént, hogy fotókat készítsen a különböző antigravitációs járművekről a MacDill légibázis közelében, miközben egy másik, CIA-hoz köthető csoport próbálja őt megfélemlíteni, és lelassítani vagy megakadályozni, hogy nyilvánosságra hozza a képeket.

JP úgy véli, hogy hamarosan nyilvánosságra fogja hozni a videókat a járművekről, melyeknek szemtanúja volt. Ez akkor fog bekövetkezni, amikor a hivatalos közzétételről szóló döntés nagyon magas szinten zajlik, valószínűleg Donald Trump elnök bevonásával.

Exopolitics


Név

3D nyomtató,50,432 Hz,1,51-es körzet,36,52-es körzet,1,5d,1,5G,1,6 órás munkanap,2,911,24,Aaron Swartz,1,Ábrahám,2,acél,5,adattárolás,11,adósság,21,Afganisztán,27,Afrika,137,agy,347,agykontroll,28,ájulás,1,Akasa-krónika,4,akkumulátor,89,alagút,1,alakváltó,1,alapjövedelem,25,Alaszka,26,Albánia,1,albínó,1,Alekszej Navalnij,3,Alex Jones,22,alga,3,Algéria,3,aligátor,1,alkímia,4,alkohol,7,állati tudatosság,42,állatvilág,597,allergia,14,álmatlanság,3,álom,55,alumínium,7,alvás,60,alvási paralízis,2,Amazonas,8,Amerika,1516,aminosav,1,amishok,1,amputáció,1,anarchia,1,Andrew Basiago,8,Anglia,463,angyal,11,animációs film,7,Anonymous,5,Antarktisz,92,antenna,1,antianyag,4,antibiotikum,9,antigravitáció,30,Antikrisztus,5,antioxidáns,1,Antonio Urzi,2,Anunnaki,25,anyagtudomány,97,anyaméh,3,anyatej,1,Apollo,7,arany,134,aranymetszés,2,árapály,3,arcfelismerés,8,arcolvasás,1,arcvakság,1,Argentína,35,Arisztotelész,1,árja faj,2,arkhónok,1,árnyékember,3,árnyember,3,árvíz,14,Asgardia,1,ASMR,1,ásvány,9,Asszíria,3,aszteroida,62,asztma,1,asztráltest,21,asztrológia,7,ateizmus,1,Atlantisz,39,átok,5,atombomba,95,atomenergia,83,atomok,6,átverés,1,aura,11,Ausztrália,197,Ausztria,30,autizmus,18,autó,36,autokrácia,1,avarok,2,azbeszt,1,Azerbajdzsán,3,Aztékok,29,Ázsia,48,Bábel tornya,2,babona,3,Bahama-szigetek,1,Bahrein,2,Bajkál-tó,1,baktérium,49,baleset,34,Balti-tenger,1,balzsamozás,1,Banglades,1,Bankrendszer,296,bányászat,36,barlang,42,barlangfestmény,7,barlangrajz,6,bázisugrás,1,Belgium,27,Belize,3,belső hang,7,Benedek pápa,27,bennszülött,1,bénulás,2,Bermuda-háromszög,6,beszéd,10,betegség,678,beton,1,Bhután,3,Biblia,96,Bilderberg,13,Bill Gates,19,bilokáció,1,biofegyver,1,biofoton,10,biogáz,2,biokerámia,1,biológia,2,biológiai fegyver,5,biológiai kor,2,biológiai memória,2,biológiai ritmus,5,bioprinter,2,biorobot,10,bioüzemanyag,9,blossom goodchild,6,Bob Dean,4,Bob Lazar,12,boldogság,25,Bolívia,22,bolygómérnökség,9,bor,3,Bosznia-Hercegovina,3,boszorkányság,10,Botswana,3,böjtölés,11,bölcsek köve,1,bőr,19,bőrszín,3,Brazília,84,Brbados,1,BRICS nemzetek,35,bronzkor,1,Buddha,18,buddhizmus,18,Bulgária,9,bunker,4,bűnözés,1,cannabis,83,Carl Sagan,17,Carrie Fisher,1,cenzúra,2,Ceres,1,cetfélék,1,Charlie Chaplin,1,chemtrail,14,Chile,37,chip,1,CIA,151,Ciprus,5,Costa Rica,7,cukor,20,cukorbetegség,20,csakra,7,család,1,családfakutatás,1,csapadék,2,Csecsenföld,2,Csehország,11,csend,1,Csernobil,8,csillagászat,294,csillagkapu,3,csillagkép,6,Csillaggyermek,3,csoda,8,csont,4,csontritkulás,2,Dagesztán,2,Dalai láma,12,Dánia,44,DARPA,18,Darwin,11,David Icke,12,David Wilcock,26,deepfake,6,déjà vu,1,Dél-Afrika,36,Dél-Amerika,1,Dél-Korea,42,demokrácia,7,démon,10,depresszió,30,diagnosztizálás,2,digitális pénz,78,digitális társadalom,12,diktátor,8,diktatúra,18,dimenziók,64,Dimitrij Medvegyev,2,dinoszauruszok,33,DNS,327,dogonok,1,dohányzás,18,dokumentumfilm,1094,dolmen,1,Donald Trump,121,döntés,2,drágakő,9,drón,63,druidák,1,dűne,1,Dzsibuti,2,dzsinn,1,Ebola,3,ébredés,3,Eckhart Tolle,5,Ecuador,24,édesítőszer,1,Edgar Mitchell,12,Edison,6,Edward Snowden,13,Egely György,6,egészség,795,éghajlat,176,ego,1,egyedüllét,3,Egyesült Arab Emírségek,16,Egyiptom,283,Einstein,85,ékírás,6,Eldorádó,1,elektromos áram,103,elektromos autó,143,elektromos hajó,4,elektromos impulzus,3,elektromos kerékpár,6,elektromos közlekedés,20,elektromos motor,14,elektromos repülőgép,6,elektromos roller,1,elektromos út,1,elektromos vonat,9,elektroszmog,44,élelmiszer,210,élet a halál után,159,életcél,7,elhízás,4,elme,2,elme kontroll,75,elmezavar,5,Elon Musk,55,élővilág,58,előző élet,15,elveszett nyelv,5,ember állat hibrid,5,ember idegen hibrid,30,emberáldozat,11,emberi faj,6,emberi jogok,3,emberi nyelv,38,emberi öngyulladás,2,emberi rekord,5,emberiség,216,emberkereskedelem,2,emlékezet,60,empátia,15,Enceladus,1,energia,113,energiafegyver,7,ENSZ,82,enzim,1,epilepszia,4,építészet,425,erdő,5,erdősítés,23,erdőtűz,3,ereklye,2,Erich Von Däniken,3,erkölcs,1,érrendszer,5,érzékelés,28,érzelmek,163,érzéstelenítés,1,Erzsébet királynő,5,ESA,38,esküvői ruha,1,esőerdő,20,Észak-Korea,35,északi fény,2,Északi-sark,16,Észtország,10,étel,195,Etiópia,14,Etruszkok,3,Eurázsia,6,Európa,287,Európai Űrügynökség,7,eurózóna,7,eutanázia,1,evolúció,112,évszakok,2,exobolygó,38,extrém időjárás,85,ezüst,7,fa,84,Facebook,4,fájdalom,33,fakír,1,FBI,53,FED,42,fegyver,39,fehér lyuk,1,fehérje,6,Fehéroroszország,6,fejlődés,331,fekete lyuk,53,feldolgozott étel,22,félelem,116,felemelkedés,1,fém,28,feminizmus,1,fenntartható gazdaság,16,fény,130,fényevés,1,fénygömb,5,fényjelenség,5,fénysebesség,19,fényterápia,10,fénytest,11,féregjárat,8,Ferenc Pápa,43,ferrofluid,1,fertőzés,2,fiatalság elixírje,17,film,359,filozófia,5,Finnország,37,fizika,104,fluorid,4,fóbia,5,fog,3,fogamzásgátló,1,fogyás,1,fokhagyma,2,folyadékmembrán,1,fosszília,4,fosszilis tüzelőanyag,39,fotó,74,foton,12,fotoszintézis,2,Föld,663,föld alatti város,10,földalatti bázis,44,földalatti tó,1,földcsuszamlás,3,földgáz,11,földönkívüliek,786,földrengés,96,Fönícia,1,Franciaország,200,frekvencia,34,frigyláda,1,furcsa hangok világszerte,24,fúzió,2,fúziós reaktor,26,függőség,11,Fülöp-szigetek,16,gabonakör,25,galaktikus föderáció,53,galaxis,76,gáz,22,genetika,238,génmanipuláció,19,génszerkesztés,4,geoglifa,10,George Orwell,2,geotermikus energia,4,gerinc,4,Ghána,3,giroszkóp,1,Gladio,1,gleccser,20,glifozát,5,Globális Fedezeti Számlák,2,globális felmelegedés,147,globális lehűlés,68,GMO,27,gnoszticizmus,1,gomba,28,gondolatátvitel,1,gondolatolvasás,15,gondolkodás,1,gonosz,15,gömbvillám,4,Görögország,67,grafén,11,gravitáció,39,gravitációs hullám,8,Grönland,19,Grúzia,2,Guatemala,17,Günther Wiechmann,1,gyémánt,20,gyermekfejlődés,255,gyermekmunka,2,gyógyítás,347,gyógynövény,86,gyógyszeripar,156,gyulladás,1,gyulladáscsökkentő,5,HAARP,19,háború,469,hacker,5,hadi fejlesztés,95,haj,5,hajó,2,hajóroncs,29,hajszín,4,halak,2,halál,117,halálközeli élmény,48,halhatatlanság,14,hallás,15,Halley -üstökös,1,hallucináció,16,hang,56,hangszer,1,hangterápia,6,harcművészet,11,harmadik szem,10,hatodik érzék,6,Hawaii,31,házasság,1,hazugság,4,hibernálás,8,hibrid faj,7,hidegháború,32,hidrogén,14,hidroponika,1,hieroglifa,12,higany,3,Himalája,9,hipnózis,11,hírek,1713,hírszerzés,3,hit,18,Hold,269,holdbázis,24,holdfogyatkozás,5,holdjáró,16,Hollandia,81,holografikus univerzum,29,hologram,15,Holt-tenger,4,homeopátia,1,Honduras,6,Hongkong,5,hormon,15,horpaszizom,1,Horvátország,12,humor,3,hunok,6,húrelmélet,4,hurrikán,7,húsevés,11,Húsvét-sziget,5,hüllő,21,Hüperborea,1,idegen elrablás,88,idegen lény,406,idegen technológia,304,idegsejt,11,idézet,3,idő,54,időgép,18,időhurok,1,időjárás,86,időjárás módosítás,53,időjárási fegyver,15,időkapszula,6,időkristály,1,időszámítás,2,időutazás,59,igazságszérum,1,III. Richárd,1,iker,2,ikerláng,3,ikrek,1,illat,12,illóolaj,6,illúzió,10,immunrendszer,46,immunterápia,1,implantátum,26,India,189,indián,16,indigó gyerekek,11,Indonézia,39,influenza,4,információ,11,ingyen energia,101,Inkák,17,inkarnáció,2,intelligencia,55,internet,71,intuíció,7,invázió,1,ionhajtómű,4,Irak,87,Iraki Kurdisztán,2,Irán,125,írás,7,irídium,1,Írország,20,iskola,62,ISON üstökös,1,ISS,58,Isten,172,Iszlám,7,ital,2,ITCCS,7,Izland,26,ízlelés,1,izom,1,Izrael,160,James Tyberonn,1,Japán,270,járvány,356,játék,6,jég,63,jéghegy,1,jégkorszak,22,Jemen,10,Jézus,60,jezsuita,1,jód,1,Joe Biden,32,jóga,5,jógi,2,Jordánia,15,jóslat,51,jövőbelátás,42,Jugoszlávia,2,Jupiter,37,kalóz,1,Kambodzsa,10,Kamerun,2,Kanada,129,Kanári-szigetek,3,kannibalizmus,1,káosz,2,kapcsolat,37,kapitalizmus,1,karma,8,karmikus kapcsolat,3,Kasmír,1,Katar,8,katonai technológia,123,kávé,1,Kazahsztán,6,Kazárok,1,Kelták,4,kémkedés,16,kemoterápia,6,kender,77,Kenya,10,kerámia,2,Kereszténység,92,Keshe Alapítvány,5,KGB,8,kiberháború,8,kibernetika,2,kiborg,4,kihalt faj,69,kiméra,3,Kína,631,kincs,16,kiropraktika,1,kísérlet,40,kísértet,12,kiterjesztett valóság,4,klímaváltozás,44,klónozás,21,kobold,1,Kobra,35,Kolumbia,32,kommunikáció,104,kondenzátor,1,Kongó,2,konkréció,1,koponya módosítás,1,korall,8,Koszovó,2,kőkorszak,1,kőkör,1,könyv,618,környezetszennyezés,242,környezetvédelem,201,Közép-Amerika,4,középkor,2,közlekedés,268,közösség,4,kráter,11,kreativitás,10,kreditrendszer,1,Kréta,1,Krím,4,kriogenika,1,kriptid,1,kriptovaluta,45,kristály,37,kristály gyerekek,9,kristálykoponya,6,kromoszóma,9,Kuba,9,kultúra,26,Kung-fu,1,kungfu,1,kutatás,79,Kuvait,8,kvantumfizika,161,kvazár,2,labirintus,2,Laosz,3,lapos Föld,4,látás,52,láthatatlanság,4,látomás,5,Laura Eisenhower,13,láva,3,lávacső,1,láz,1,lebegésterápia,1,LED,8,léggömb,4,léghajó,6,légkör,27,légzés,13,lélek,123,lélekcsoport,2,lélektárs,1,lélekvándorlás,12,lelki fejlődés,422,Lemúria,3,Lengyelország,57,létezés,8,Lettország,1,levegő,69,levitáció,7,lézer,54,Li-Fi,1,Libanon,13,Líbia,22,lítium,1,Litvánia,1,Livánia,1,Lukács Béla,1,Luxemburg,5,Madagaszkár,1,madár,23,magány,13,mágia,8,mágnes,2,mágneses mező,83,mágneses portál,1,mágus,1,Magyarország,174,magyarság eredete,9,Maja leletek,50,maja naptár,5,májbetegség,2,majom,1,Malajzia,12,Mali,1,Málta,5,mamut,10,Mandela effektus,4,manipuláció,13,manó,1,Marokkó,4,Mars,217,Mars Curiosity,21,Marshall-szigetek,2,marsjáró,19,masszázs,1,matematika,19,mátrix,10,Matthew Ward,4,Mauritánia,1,Mauritius,3,meddőség,1,média,75,meditáció,131,médium,4,megalit,37,megfigyelés,40,megnyúlt koponyák,20,megtermékenyítés,7,megújuló energia,161,megvilágosodás,15,méhek,12,memória,64,menedék,2,mentális betegség,42,mennyország,57,méregtelenítés,7,mérés,3,mérgezés,35,Merkúr,14,messiás,2,mesterséges anyaméh,2,mesterséges intelligencia,229,metaanyag,2,meteor,67,meteor Kuba,2,meteor oroszországban,5,Mexikó,144,mezoamerika,8,Mezopotámia,12,Mianmar,2,mike quinsey,10,mikroba,3,mikrohullám,4,Minósz,1,mitológia,4,mítosz,6,mkultra,17,Mongólia,4,Monsanto,27,Mooji,10,morgellon,2,multiverzum,26,múmia,93,munka,30,mutáció,12,műanyag,95,műhold,98,műtét,5,művészet,208,nagylábú,7,Namíbia,1,nanotechnológia,38,Nap,258,napciklus,6,napelem,53,napenergia,164,napfény,106,napfogyatkozás,14,napfolt,11,napkitörés,10,Naprendszer,203,napszél,20,naptár,1,NASA,395,NATO,65,Nazca-kultúra,2,Nazca-vonalak,15,Nefilim,5,nehézfém,6,Neil Keenan,3,nemesfém,13,Németország,348,nemiség,3,Nepál,8,Neptunusz,13,népvándorlás,5,NESARA,3,neuron,5,neutrínó,1,nevetés,3,Niels Bohr,1,Nigéria,10,Nissan,1,nitrogén,1,Norvégia,50,Nostradamus,11,növények,276,növényvédőszer,41,NSA,28,nukleáris energia,58,nullponti energia,1,nyersétel,14,nyomtató,3,Obama,51,obeliszk,1,obszervatórium,5,óceán,86,okkultizmus,5,okostelefon,41,oktatás,65,olaj,62,olajfüggőség,31,Olaszország,197,Olmékok,5,oltás,178,Omán,3,omniverzum,1,online tv,5,OPPT,4,optikai csalódás,1,orákulum,1,organikus,1,orgon energia,3,óriások,28,Orionidák,1,Oroszország,752,oxigén terápia,1,ózonréteg,5,önbecsülés,3,önellátás,2,önismeret,319,önkényuralom,2,önvezető autó,32,önvezető motor,1,őrangyal,1,ördög,8,ördögűzés,8,öregedés,67,Örményország,5,örök élet,9,örök fiatalság,20,öröklés,1,öröklődés,31,ősi civilizációk,448,ősi gyógyítók,5,ősi szöveg,71,ősi technológia,189,ősi viselet,2,őslakos,20,ősrobbanás,22,őssejt,23,összeesküvés-elmélet,2,ötvözet,1,özönvíz,8,Pakisztán,16,Palesztina,26,Panama,5,Pangea,1,pánpszichizmus,3,pánspermia,2,papír,6,Pápua Új-Guinea,6,paradoxon,1,Paraguay,1,paranormális,111,parazita,1,pareidolia,1,párhuzamos univerzum,34,Paul T. Hellyer,4,Pentagon,79,pénz,421,permafroszt,1,Peru,96,perzsák,2,Phobos,3,pihenés,1,piramis,123,platina,4,plazma,10,Plejádok,4,Plútó,3,pokol,10,polgárháború,2,Polinézia,3,politika,2,poltergeist,3,pólusváltás,14,Popper Péter,1,porördög,1,portál,1,Portugália,23,prekogníció,4,prófécia,32,propaganda,10,protézis,1,Proxima Centauri,2,pszichiátria,8,pszichikai erő,14,pszichokinézis,7,pszichológia,70,Puerto Rico,10,pulzár,1,rabszolgaság,9,radioaktív,11,rákbetegség,158,rakéta,1,reaktor,2,régészet,941,reiki,1,reinkarnáció,35,rejtélyek,686,rémálom,1,rendőrállam,75,replikátor,1,reptilián,17,repülés,222,repülő autó,6,repülő humanoid,2,rezgés,18,robot,29,robotok,151,ródium,1,Római Birodalom,82,Románia,18,Roswell,39,rovarok,3,rovarölő,8,rovásírás,4,röntgenlátás,1,Rudolf Steiner,1,Rúmí,1,rúnaírás,2,Rupert Sheldrake,1,Russell Brand,1,ruténium,1,Sabrina Pasterski,1,Salamon király,2,Salvador,3,sámánok,10,sárkányok,2,sarki fény,12,Sátán,16,sav,1,schumnann frekvencia,6,sci-fi,216,sellő,7,shaolin,1,sheldan nidle,13,shelley young,1,Shogun Amona,1,sírkamrák,8,sivatag,48,Skandinávia,1,skizofrénia,3,Skócia,21,smaragd,1,só,21,sors,2,sótalanítás,9,sötét anyag,18,sötét energia,5,Spanyolország,108,spiritualitás,373,sport,39,Srí Lanka,3,Star Trek,13,Star Wars,8,Stephen Bassett,5,Stephen Hawking,16,Steve Quayle,1,Stonehenge,12,stressz,44,sugárzás,58,sumérok,14,suttogás,1,suzanne lie,2,Svájc,59,Svédország,67,szabad akarat,7,szabadkőműves,1,szabadság,8,szag,12,szaglás,4,számítástechnika,175,számmisztika,1,szamuráj,2,szaporodás,6,szarkofág,12,Szaturnusz,33,Szaúd-Arábia,70,szavak,1,szegénység,14,szekta,5,Szelei Magdolna,6,szélenergia,61,szellem,11,szellemek,86,szellemváros,1,szem,59,szembetegség,25,személyiség,1,személyiségteszt,9,személyiségzavar,1,szén,1,szén-dioxid,18,szent geometria,1,Szerbia,12,szerelem,12,szeretet,58,szerotonin,1,szertartás,2,szerv implantátum,9,szerzetes,1,szfinx,10,sziámi iker,1,sziámi ikrek,2,Szibéria,56,Szicília,3,sziget,4,sziklarajz,11,szimbiózis,1,Szingapúr,25,szinkronicitás,5,színlátás,3,színpszichológia,2,színterápia,2,szintetikus üzemanyag,11,Szíria,187,szív,56,szkíták,9,Szlovákia,3,Szlovénia,4,szoftver,2,Szomália,2,szorongás,17,Szovjetunió,88,szökőár,12,Szudán,7,szuperkontinens,10,szupernóva,6,szülés,10,születés,41,Tádzsikisztán,1,Tajvan,17,találmány,42,táltos,1,tanítások,38,tanulás,58,Tanzánia,3,táplálkozás,97,tarot,1,társadalom,146,távolbalátás,31,technológia,1330,tej,5,tektonikus lemez,4,telekinézis,4,telepátia,49,teleportálás,15,teleszkóp,37,telomer,9,temetkezés,2,tengeralattjáró,24,tengervíz,244,teremtés,42,terhesség,4,téridő,19,térkép,6,térmeghajtás,2,természet,462,természetfeletti,59,természetvédelem,61,terraformálás,1,terrorcsoport,12,tervezett elavulás,2,Tesla,97,testbeszéd,1,testelhagyás,6,testen kívüli élmény,19,testhőmérséklet,4,testmódosítás,4,testmozgás,12,testsúly,1,tetoválás,6,Thaiföld,20,Tibet,22,Timbuktu,1,Titán,1,titkos tanítások,2,titkos társaságok,265,titkos űrprogram,134,tó,1,tobozmirigy,9,Toltékok,2,Tonga,1,torinói lepel,2,tornádó,9,torpedó,1,tömegmédia,65,Törökország,121,történelem,1180,törzs,1,transzhumanizmus,9,transzplantáció,1,Trianon,4,tudat,114,tudatalatti,79,tudatmódosítás,20,tudatos álom,28,tudatosság,786,tudomány,1203,túlnépesedés,9,túlvilág,144,Tunézia,1,tüdőbetegség,20,tündérek,1,Türkmenisztán,2,tűz,5,tűzönjárás,1,ufo,889,UFO felfedés,103,UFO vadászok,7,ufo-afrika,4,ufo-amerika,401,ufo-ausztrália,7,ufo-ázsia,29,ufo-budapest,1,ufo-cikkek,2,ufo-egyéb,20,ufo-európa,113,ufo-fotók,9,ufo-magyar,6,ufo-oroszország,20,Uganda,1,új,10906,új pénzügyi rendszer,174,Új-Zéland,37,újrahasznosítás,65,Ukrajna,87,ultrahang,9,Univerzum,254,Uránusz,11,Uri Geller,1,Uriel,1,Uruguay,5,uso,10,utazás,7,űrállomás,45,űrbányászat,3,Üreges Föld,28,űrfegyver,5,űrháború,12,űrhaderő,2,űrkutatás,665,űrlift,2,űrsikló,2,űrszemét,11,űrtechnológia,234,űrutazás,163,űrverseny,10,üstökös,21,üveg,14,üzenetek,63,vakcina,180,vakság,4,választás,2,Valiant Thor,1,vallás,259,valóság,46,vámpír,5,Vatikán,95,vécé,1,vécépapír,2,vegetáriánus,12,végítélet,3,Végjáték,26,végtelen,1,vegyi anyag,68,vegyi fegyver,13,véletlen,1,Venezuela,43,Vénusz,30,vér,41,vércsoport,5,vertikális gazdálkodás,2,veszélyeztetett faj,7,vezeték nélküli áram,2,videó,9704,videojáték,17,Vietnam,18,viking,16,Világgazdasági Fórum,11,világítás,1,világkormány,2,világvége,15,villám,28,virtuális valóság,14,vírus,241,vitamin,20,víz,369,vízenergia,13,vízesés,1,víznyelő,13,Vlagyimir Putyin,26,vonat,9,vulkán,12,vulkánkitörés,88,Wi-Fi,16,WikiLeaks,33,x-akták,21,zaj,5,Zambia,1,zene,60,zeneipar,4,Zimbabwe,4,Zsidóság,24,
ltr
item
Új Világtudat | Az Élet Más Szemmel: Egy hengeres UFO-t fotóztak le a MacDill légibázis közelében, aminek köze lehet az Északi földönkívüliekkel való kapcsolathoz
Egy hengeres UFO-t fotóztak le a MacDill légibázis közelében, aminek köze lehet az Északi földönkívüliekkel való kapcsolathoz
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgYNQ_peJ2RL8pMgJ2e5C-YKCnXWRg6hOxjOmjwSNvIq4-AJf3OsPHSDRzSCocI7LnqByK3cuwXX0qL5ogilmirebU0V5agmYdl67Ii2C6kXuEaPolUFb2rCVqhC4ZbFftXJ2zC-gkvj-Md/s1600/ufo+amerika+idegen+l%25C3%25A9ny+f%25C3%25B6ld%25C3%25B6nk%25C3%25ADv%25C3%25BCli+%25C5%25B1rhaj%25C3%25B3+szivar+henger-alak%25C3%25BA-video-fot%25C3%25B3-exopolitika-2017-%25C3%25BAj+vil%25C3%25A1gtudat.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgYNQ_peJ2RL8pMgJ2e5C-YKCnXWRg6hOxjOmjwSNvIq4-AJf3OsPHSDRzSCocI7LnqByK3cuwXX0qL5ogilmirebU0V5agmYdl67Ii2C6kXuEaPolUFb2rCVqhC4ZbFftXJ2zC-gkvj-Md/s72-c/ufo+amerika+idegen+l%25C3%25A9ny+f%25C3%25B6ld%25C3%25B6nk%25C3%25ADv%25C3%25BCli+%25C5%25B1rhaj%25C3%25B3+szivar+henger-alak%25C3%25BA-video-fot%25C3%25B3-exopolitika-2017-%25C3%25BAj+vil%25C3%25A1gtudat.jpg
Új Világtudat | Az Élet Más Szemmel
https://ujvilagtudat.blogspot.com/2017/09/egy-hengeres-ufo-t-fotoztak-le-macdill.html
https://ujvilagtudat.blogspot.com/
https://ujvilagtudat.blogspot.com/
https://ujvilagtudat.blogspot.com/2017/09/egy-hengeres-ufo-t-fotoztak-le-macdill.html
true
6773355663696938213
UTF-8
Loaded All Posts Nincs ilyen bejegyzés MEGNÉZEM Tovább Válasz Válasz elvetése Törlés By Kezdőlap OLDALAK BEJEGYZÉSEK Mindet megnézem TOVÁBBI CIKKEK CÍMKE ARCHÍV KERESÉS MINDEN BEJEGYZÉS Nincs ilyen bejegyzés Vissza a kezdőlapra Vasárnap Hétfő Kedd Szerda Csütörtök Péntek Szombat Vas Hét Ke Sze Csüt Pén Szo Január Február Marcius Aprilis Május Június Július Augusztus Szeptember Október November December Jan Feb Már Ápr Máj Jún Júl Aug Szep Okt Nov Dec éppen most 1 perce $$1$$ perce 1 órával ezelőtt $$1$$ órával ezelőtt Tegnap $$1$$ nappal ezelőtt $$1$$ héttel ezelőtt több mint 5 hete Követők Követés THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy