Egy földönkívüli üzenet az emberiségnek: "Kívánjátok, hogy megjelenjünk?" - 4. rész

Arra készülünk, hogy belevessük magunkat egy olyan "továbbított" vagy "csatornázott" üzenetbe, amelyet állítólag Jean...


Arra készülünk, hogy belevessük magunkat egy olyan "továbbított" vagy "csatornázott" üzenetbe, amelyet állítólag Jean Ederman vagy más néven egy Eric Julien nevű férfi kapott. Jean elméjének kivetítését gyakorolta, amikor kapcsolatba lépett általa jóindulatú földönkívülieknek nevezett lényekkel, melynek során megkapta az üzenetet.

Az "Egy földönkívüli üzenet az emberiségnek: "Kívánjátok, hogy megjelenjünk?" - 3. rész" című cikk folytatása: http://ujvilagtudat.blogspot.hu/2017/09/egy-foldonkivuli-uzenet-az-emberisegnek_29.html

Kívánjátok, hogy megjelenjünk?

Hogyan válaszolhattok erre a kérdésre? A lélek igazsága telepatikusan olvasható, ezért csak akkor kell egyértelműen feltenni magatoknak ezt a kérdést és egyértelműen megadni a választ önmagatokban vagy egy csoportban, amennyiben ezt szeretnétek.

Hogy egy város szívében vagytok vagy egy sivatag közepén, nincs hatással a válaszotok hatékonyságára. IGEN vagy NEM.

Csak úgy kell tennetek, mintha magatokban beszélnétek, miközben az üzenetre gondoltok. Ez egy univerzális kérdés, és ezek a puszta szavak, amelyek a saját kontextusukba kerülnek, erőteljes jelentéssel bírnak.

Ezért kell nyugodtan gondolkodnotok teljes lelkiismerettel. Annak érdekében, hogy tökéletesen társíthassátok a válaszotokat a kérdéssel, javasoljuk, hogy azt követően feleljetek, miután gondosan elolvastátok ezt az üzenetet.

Ne siessetek a válasszal! Lélegezzetek, és hagyjátok, hogy a szabad akaratotok minden ereje áthasson benneteket. Legyetek büszkék arra, akik vagytok! De aztán ne hagyjátok, hogy a tétovázás az utatokba álljon.

A mindennapi problémáitok lehet, hogy legyengítenek. Hogy önmagatok lehessetek, felejtsétek el őket néhány percre. Érezzétek az erőt, amely felszínre tör bennetek! Ti irányítjátok saját magatokat!

Egyetlen gondolat, egyetlen válasz drasztikusan megváltoztathatja a közeljövőket egy módon vagy másképp. A ti egyéni döntésetek, hogy feltegyétek a belső éneteknek a kérdést, hogy megjelenjük-e a ti anyagi síkotokon fényes nappal, értékes és nélkülözhetetlen a számunkra.

Bár meg tudjátok választani a számotokra legmegfelelőbb módot, a rituálék önmagukban használhatatlanok. Egy őszinte kérés, melyet szívetekből tesztek és saját akaratotokból, mindig érzékelhető lesz számunkra azoktól, akik küldték. A titkos vágyatok privát szavazófülkéjében határozzátok meg a jövőt.


Mi lesz a hatása?

Ezt a döntést a lehető legnagyobb számban kell meghoznotok még akkor is, ha úgy tűnik, mintha kisebbségben lennétek.

Javasoljuk, hogy ezt az üzenetet minden elképzelhető módon a lehető legtöbb nyelvre fordítsátok le a körülöttetek lévők számára, függetlenül attól, hogy érzékenyek-e vagy sem az új jövőképre. Tegyétek ezt akár humoros hangon vagy derűsen, ha ez segíthet.

Még nyíltan és nyilvánosan is szórakozhattok rajta, ha ez kényelmesebbé teszi számotokra, de ne legyetek közömbösek, legalább ekkor éljetek a szabad akaratotokkal. Felejtsétek el a hamis prófétákat és azokat a hiedelmeket, amelyeket átadtak nektek velünk kapcsolatban!

Ez a kérés az egyik legintimebb, amit meg lehet fogalmazni. Magatoktól döntést hozni egyénekként jogotok van, de egyben a ti felelősségetek. A passzivitás csak a szabadság hiányához vezet.

Hasonlóképpen, a határozatlanság sohasem hatékony. Ha tényleg szeretnétek ragaszkodni a hiedelmeitekhez, az olyasmi, amit megértünk, akkor mondjatok határozottan NEMET.

Ha nem tudjátok, mit válasszatok, ne mondjatok IGENT puszta kíváncsiságból. Ez nem egy show, ez a valódi mindennapi élet. Mi létezünk. Életben vagyunk.

A történelmeteknek rengeteg epizódja volt, amikor határozott férfiak és nők képesek voltak befolyásolni az események menetét kis számuk ellenére.

Ahogy egy kis szám is elegendő ahhoz, hogy időleges hatalmat érjen el a Földön és befolyásolja a többség jövőjét, egy csekély számú ember is megváltoztathatja közös sorsotokat, válaszul a sok tehetetlenség és akadály okozta impotenciára. Megkönnyíthetitek az emberiség Testvériségként való megszületését.

Az egyik gondolkodótok egyszer azt mondta: "Adjatok egy szilárd pontot, és kifordítom sarkaiból a világot!"

Ennek az üzenetnek a terjesztése lesz a szilárd pont megerősítése. Mi leszünk a fényévek hosszú karja, és ti lesztek a mesteremberek, akik kifordítjátok vele sarkaiból a világot a megjelenésünk következtében.


Mi lenne a pozitív döntés következménye?

Számunkra a kollektív kedvező döntés közvetlen következménye számos hajónk materializációja lenne egeiteken és a Földön.

Számotokra a közvetlen hatása az lenne, hogy elhagynátok a sok bizonytalanságot és hiedelmet. Egy egyszerű, meggyőző vizuális kapcsolat hatalmas következményekkel járna a jövőtökre nézve.

Sok tudás örökre megváltozna. A társadalmaitok szervezete mélyen átalakulna minden tevékenységi területen végérvényesen.

A hatalom egyénivé válna, mert magatok is látnátok, hogy élő lényekként létezünk, és nem fogadnátok vagy utasítanátok el ezt a tényt bármely külső hatóság szavára. Konkrétan, megváltoztatnátok az értékeitek skáláját.

A legfontosabb számunkra az, hogy az emberiség egyetlen családot alkotna ezen "ismeretlen" előtt, amit képviselnénk!

A veszély lassan eltűnne az otthonaitokból, mert közvetetten kényszerítenétek a nem kívánatosakat, akiket a "harmadik félnek" nevezünk, hogy jelenjenek meg és tűnjenek el. Mindannyian ugyanazt a nevet viselitek, és ugyanazon gyökereken osztoztok, mint Emberiség.

Később békés és tiszteletteljes csere lenne lehetséges, ha ez a kívánságotok. Most, aki éhes, nem tud mosolyogni, aki fél, nem szívesen látna minket.

Szomorúan látjuk, hogy férfiak, nők és gyermekek mily mértékig szenvednek testükben és szívükben, miközben egy ilyen belső fényt hordoznak. Ez a fény lehet a jövőtök.

A kapcsolataink fokozatosan fejlődhetnek. Több szakaszban az évek vagy évtized során több lépcsőben jelentkeznének: hajóink demonstratív megjelenése, az emberek mellett való fizikai megjelenés, a technikai és spirituális evolúcióban való együttműködés, a galaxis részeinek felfedezése.

Minden szakaszban új választási lehetőségeket kínálnánk nektek. Magatoktól dönthetnétek, hogy belépjetek az új szakaszba, ha szükségesnek tartjátok a külső és belső jólétetek szempontjából. Az egymásra hatásról nem lehet egyoldalúan dönteni. Távoznánk, ha kollektíven kívánnátok, hogy ezt tegyük.

Attól függően, hogy milyen gyorsan terjed az üzenet világszerte, több hétre vagy akár több hónapra is szükség lehet a "nagy megjelenés" előtt, ha ez a döntés azon többség döntése, akik használják képességüket a választásra, és ha ez az üzenet megkapja a szükséges támogatást.

A legfontosabb különbség a szigorúan szellemi természetű entitásokhoz való napi imádságaitok és a jelenlegi döntésetek között rendkívül egyszerű: technikailag felkészültek vagyunk arra, hogy materializálódjunk.


Miért ez a történelmi dilemma?

Tudjuk, hogy az "idegeneket" ellenségnek tekintitek mindaddig, amíg az "ismeretlent" testesítik meg. Az első szakaszban a megjelenésünk által kiváltott érzelmek erősítik a kapcsolataitokat világszerte.

Honnan tudhatjátok, hogy a mi érkezésünk a kollektív választásotok következménye? Azon egyszerű oknál fogva, hogy egyébként már régen megjelentünk volna a létezésetek szintjén. Ha még nem vagyunk itt, az azért van, mert nem hoztatok egy erre vonatkozó kifejezett döntést.

Néhányan közületek azt gondolhatják, hogy elhitetjük veletek, hogy a tudatos választás a tiétek, hogy igazoljuk az érkezésünket, de ez nem lenne igaz. Ha ez lenne a helyzet, milyen érdek vezetne bennünket, hogy nyílt hozzáférést adjunk ezekhez a lehetőségekhez a legtöbbetek javára?

Hogyan bizonyosodhattok meg abban, hogy ez nem egy újabb kifinomult manővere a "harmadik félnek", hogy még inkább rabszolgasorba hajtsanak titeket? Mert az ember mindig hatékonyabban harcol valami azonosítható ellen, mint amit titokban tartanak.

Nem a terrorizmus az, amely szétmar benneteket, mint kirívó példa? Bármi legyen is, ti vagytok az egyetlen bírái a saját szívetekben és lelketekben. Bármi legyen is a választásotok, tiszteletre méltó és tiszteletben tartandó lenne.

Az emberi képviselők távollétében, akik esetleg hibára csábíthatnának, mindent figyelmen kívül hagyhattok rólunk, valamint azokról, akik a beleegyezésetek nélkül manipulálnak.

Jelenlegi helyzetetekben az elővigyázatosság elve, amely abból áll, hogy nem próbáltok felfedezni bennünket, már nem érvényesül. Ti már Pandora szelencéjében vagytok, amelyet a "harmadik fél" teremtett körülöttetek. Bármi legyen is a döntésetek, ki kell jutnotok belőle.

Egy ilyen dilemmával szembesülve, amikor az egyik tudatlanság áll a másikkal szemben, kérdezzétek meg az intuíciótokat! Szeretnétek látni bennünket a saját szemeitekkel, vagy egyszerűen csak elhiszitek azt, amit a "hatóságaitok" mondanak nektek? Ez az igazi kérdés! Több ezer év után egy napon ez a választás elkerülhetetlen: választani két ismeretlen közül.

Miért terjesszetek egy ilyen üzenetet magatok között?

Fordítsátok és terjesszétek ezt az üzenetet széles körben! Ez a cselekedet hatással lesz a jövőtökre visszafordíthatatlan és történelmi módon évezredes léptékben. Ellenkező esetben elhalasztjátok az új lehetőséget, amíg több évvel később döntötök - legalább egy nemzedékkel -, ha ez a nemzedék túlélheti.

Ha nem döntötök, az azt jelenti, hogy alávetitek magatokat más emberek választásának. Ha nem tájékoztattok másokat, az azt jelenti, hogy a várakozásotoknak ellentmondó eredmény elérésének kockázata fennáll. Közömbösnek maradni azt jelenti, hogy valaki feladja a szabad akaratát.

Mindez a jövőtökről szól. Ez a ti evolúciótokról szól. Lehetséges, hogy ez a meghívás nem kapja meg a kollektív beleegyezéseteket, és figyelmen kívül hagyjátok. Ennek ellenére egyetlen egyéni kívánság sem marad észrevétlen az univerzumban.

Gondoljatok a holnapi érkezésünkre! Több ezer hajó. Egyedülálló kulturális sokk a mai emberiség történetében. Ekkor már késő lesz ahhoz, hogy sajnálkozzatok, hogy nem döntöttetek és terjesztettétek az üzenetet, mert ez a felfedezés visszafordíthatatlan lesz.

Kitartunk amellett, hogy ne rohanjatok, de gondolkozzatok el rajta... és döntsetek. A nagy média nem feltétlenül lesz érdekelt az üzenet terjesztésében. Ezért a ti feladatotok, akár névtelenül, mégis rendkívüli gondolkodó és szerető lényekként, hogy továbbítsátok.

Még mindig a saját sorsotok építészei vagytok...



Név

3D nyomtató,50,432 Hz,1,51-es körzet,37,52-es körzet,1,5d,1,5G,1,6 órás munkanap,2,911,24,Aaron Swartz,1,Ábrahám,2,acél,5,adattárolás,11,adósság,21,Afganisztán,27,Afrika,137,agy,348,agykontroll,28,ájulás,1,Akasa-krónika,4,akkumulátor,90,alagút,1,alakváltó,1,alapjövedelem,25,Alaszka,26,Albánia,1,albínó,1,Alekszej Navalnij,3,Alex Jones,22,alga,3,Algéria,3,aligátor,1,alkímia,4,alkohol,7,állati tudatosság,42,állatvilág,599,allergia,14,álmatlanság,3,álom,55,alumínium,7,alvás,60,alvási paralízis,2,Amazonas,8,Amerika,1517,aminosav,1,amishok,1,amputáció,1,anarchia,1,Andrew Basiago,8,Anglia,463,angyal,11,animációs film,7,Anonymous,5,Antarktisz,92,antenna,1,antianyag,4,antibiotikum,9,antigravitáció,30,Antikrisztus,5,antioxidáns,1,Antonio Urzi,2,Anunnaki,25,anyagtudomány,98,anyaméh,3,anyatej,1,Apollo,7,arany,134,aranymetszés,2,árapály,3,arcfelismerés,8,arcolvasás,1,arcvakság,1,Argentína,36,Arisztotelész,1,árja faj,2,arkhónok,1,árnyékember,3,árnyember,3,árvíz,14,Asgardia,1,ASMR,1,ásvány,9,Asszíria,3,aszteroida,62,asztma,1,asztráltest,21,asztrológia,8,ateizmus,1,Atlantisz,39,átok,5,atombomba,95,atomenergia,83,atomok,6,átverés,1,aura,11,Ausztrália,197,Ausztria,30,autizmus,18,autó,36,autokrácia,1,avarok,2,azbeszt,1,Azerbajdzsán,3,Aztékok,29,Ázsia,48,Bábel tornya,2,babona,3,Bahama-szigetek,1,Bahrein,2,Bajkál-tó,1,baktérium,49,baleset,34,Balti-tenger,2,balzsamozás,1,Banglades,1,Bankrendszer,296,bányászat,36,barlang,42,barlangfestmény,7,barlangrajz,6,bázisugrás,1,Belgium,27,Belize,3,belső hang,7,Benedek pápa,27,bennszülött,1,bénulás,2,Bermuda-háromszög,6,beszéd,10,betegség,678,beton,1,Bhután,3,Biblia,96,Bilderberg,13,Bill Gates,19,bilokáció,1,biofegyver,1,biofoton,10,biogáz,2,biokerámia,1,biológia,2,biológiai fegyver,5,biológiai kor,2,biológiai memória,2,biológiai ritmus,5,bioprinter,2,biorobot,10,bioüzemanyag,9,blossom goodchild,6,Bob Dean,4,Bob Lazar,12,boldogság,25,Bolívia,22,bolygómérnökség,9,bor,3,Bosznia-Hercegovina,3,boszorkányság,10,Botswana,3,böjtölés,11,bölcsek köve,1,bőr,19,bőrszín,3,Brazília,84,Brbados,1,BRICS nemzetek,35,bronzkor,1,Buddha,18,buddhizmus,18,Bulgária,9,bunker,4,bűnözés,1,cannabis,83,Carl Sagan,17,Carrie Fisher,1,cenzúra,2,Ceres,1,cetfélék,1,Charlie Chaplin,1,chemtrail,14,Chile,37,chip,1,CIA,151,Ciprus,5,Costa Rica,7,cukor,20,cukorbetegség,20,csakra,7,család,1,családfakutatás,1,csapadék,2,Csecsenföld,2,Csehország,11,csend,1,Csernobil,8,csillagászat,294,csillagkapu,3,csillagkép,6,Csillaggyermek,3,csoda,8,csont,4,csontritkulás,2,Dagesztán,2,Dalai láma,12,Dánia,44,DARPA,18,Darwin,11,David Icke,12,David Wilcock,26,deepfake,6,déjà vu,1,Dél-Afrika,36,Dél-Amerika,1,Dél-Korea,42,demokrácia,7,démon,10,depresszió,30,diagnosztizálás,2,digitális pénz,78,digitális társadalom,12,diktátor,8,diktatúra,18,dimenziók,64,Dimitrij Medvegyev,2,dinoszauruszok,33,DNS,327,dogonok,1,dohányzás,18,dokumentumfilm,1096,dolmen,1,Donald Trump,121,döntés,2,drágakő,9,drón,63,druidák,1,dűne,1,Dzsibuti,2,dzsinn,1,Ebola,3,ébredés,3,Eckhart Tolle,5,Ecuador,24,édesítőszer,1,Edgar Mitchell,12,Edison,6,Edward Snowden,13,Egely György,6,egészség,795,éghajlat,176,ego,1,egyedüllét,3,Egyesült Arab Emírségek,16,Egyiptom,283,Einstein,85,ékírás,6,Eldorádó,1,elektromos áram,104,elektromos autó,144,elektromos hajó,4,elektromos impulzus,3,elektromos kerékpár,6,elektromos közlekedés,20,elektromos motor,14,elektromos repülőgép,6,elektromos roller,1,elektromos út,1,elektromos vonat,9,elektroszmog,44,élelmiszer,210,élet a halál után,159,életcél,7,elhízás,4,elme,2,elme kontroll,75,elmezavar,5,Elon Musk,56,élővilág,58,előző élet,15,elveszett nyelv,5,ember állat hibrid,5,ember idegen hibrid,30,emberáldozat,11,emberi faj,6,emberi jogok,3,emberi nyelv,38,emberi öngyulladás,2,emberi rekord,5,emberiség,216,emberkereskedelem,2,emlékezet,61,empátia,15,Enceladus,1,energia,113,energiafegyver,7,ENSZ,82,enzim,1,epilepszia,4,építészet,425,erdő,5,erdősítés,23,erdőtűz,3,ereklye,2,Erich Von Däniken,3,erkölcs,1,érrendszer,5,érzékelés,28,érzelmek,163,érzéstelenítés,1,Erzsébet királynő,5,ESA,38,esküvői ruha,1,esőerdő,20,Észak-Korea,35,északi fény,2,Északi-sark,16,Észtország,10,étel,196,Etiópia,14,Etruszkok,3,Eurázsia,6,Európa,287,Európai Űrügynökség,7,eurózóna,7,eutanázia,1,evolúció,112,évszakok,2,exobolygó,38,extrém időjárás,85,ezüst,7,fa,84,Facebook,4,fájdalom,33,fakír,1,FBI,53,FED,42,fegyver,39,fehér lyuk,1,fehérje,6,Fehéroroszország,6,fejlődés,331,fekete lyuk,53,feldolgozott étel,23,félelem,116,felemelkedés,1,fém,28,feminizmus,1,fenntartható gazdaság,16,fény,130,fényevés,1,fénygömb,5,fényjelenség,5,fénysebesség,19,fényterápia,10,fénytest,11,féregjárat,8,Ferenc Pápa,43,ferrofluid,1,fertőzés,2,fiatalság elixírje,17,film,359,filozófia,5,Finnország,37,fizika,104,fluorid,4,fóbia,5,fog,3,fogamzásgátló,1,fogyás,1,fokhagyma,2,folyadékmembrán,1,fosszília,4,fosszilis tüzelőanyag,39,fotó,74,foton,12,fotoszintézis,2,Föld,664,föld alatti város,10,földalatti bázis,44,földalatti tó,1,földcsuszamlás,3,földgáz,11,földönkívüliek,786,földrengés,96,Fönícia,1,Franciaország,200,frekvencia,34,frigyláda,1,furcsa hangok világszerte,24,fúzió,2,fúziós reaktor,26,függőség,11,Fülöp-szigetek,16,gabonakör,25,galaktikus föderáció,53,galaxis,76,gáz,22,genetika,238,génmanipuláció,19,génszerkesztés,4,geoglifa,10,George Orwell,2,geotermikus energia,4,gerinc,4,Ghána,3,giroszkóp,1,Gladio,1,gleccser,20,glifozát,5,Globális Fedezeti Számlák,2,globális felmelegedés,147,globális lehűlés,68,GMO,27,gnoszticizmus,1,gomba,28,gondolatátvitel,1,gondolatolvasás,15,gondolkodás,1,gonosz,15,gömbvillám,4,Görögország,67,grafén,11,gravitáció,39,gravitációs hullám,8,Grönland,19,Grúzia,2,Guatemala,17,Günther Wiechmann,1,gyémánt,20,gyermekfejlődés,256,gyermekmunka,2,gyógyítás,347,gyógynövény,86,gyógyszeripar,156,gyorsétel,1,gyulladás,1,gyulladáscsökkentő,5,HAARP,19,háború,469,hacker,5,hadi fejlesztés,96,haj,5,hajó,2,hajóroncs,29,hajszín,4,halak,2,halál,117,halálközeli élmény,48,halhatatlanság,14,hallás,15,Halley -üstökös,1,hallucináció,16,hang,56,hangszer,1,hangterápia,6,harcművészet,11,harmadik szem,10,hatodik érzék,6,Hawaii,31,házasság,1,hazugság,4,hibernálás,8,hibrid faj,7,hidegháború,32,hidrogén,14,hidroponika,1,hieroglifa,12,higany,3,Himalája,9,hipnózis,11,hírek,1714,hírszerzés,3,hit,19,Hold,269,holdbázis,24,holdfogyatkozás,5,holdjáró,16,Hollandia,81,holografikus univerzum,29,hologram,15,Holt-tenger,4,homeopátia,1,Honduras,6,Hongkong,5,hormon,15,horpaszizom,1,Horvátország,12,humor,3,hunok,7,húrelmélet,4,hurrikán,7,húsevés,11,Húsvét-sziget,5,hüllő,21,Hüperborea,1,idegen elrablás,88,idegen lény,406,idegen technológia,304,idegsejt,11,idézet,3,idő,54,időgép,18,időhurok,1,időjárás,86,időjárás módosítás,53,időjárási fegyver,15,időkapszula,6,időkristály,1,időszámítás,2,időutazás,59,igazságszérum,1,III. Richárd,1,iker,2,ikerláng,3,ikrek,1,illat,12,illóolaj,6,illúzió,10,immunrendszer,46,immunterápia,1,implantátum,26,India,189,indián,17,indigó gyerekek,11,Indonézia,39,influenza,4,információ,11,ingyen energia,101,Inkák,17,inkarnáció,2,intelligencia,55,internet,71,intuíció,7,invázió,1,ionhajtómű,4,Irak,87,Iraki Kurdisztán,2,Irán,125,írás,7,irídium,1,Írország,20,iskola,62,ISON üstökös,1,ISS,58,Isten,173,Iszlám,7,ital,2,ITCCS,7,Izland,26,ízlelés,1,izom,1,Izrael,160,James Tyberonn,1,Japán,270,járvány,356,játék,6,jég,63,jéghegy,1,jégkorszak,22,Jemen,10,Jézus,60,jezsuita,1,jód,1,Joe Biden,32,jóga,5,jógi,2,Jordánia,15,jóslat,51,jövőbelátás,42,Jugoszlávia,2,Jupiter,37,kalóz,1,Kambodzsa,10,Kamerun,2,Kanada,129,Kanári-szigetek,3,kannibalizmus,1,káosz,2,kapcsolat,37,kapitalizmus,1,karma,8,karmikus kapcsolat,3,Kasmír,1,Katar,8,katonai technológia,124,kávé,1,Kazahsztán,6,Kazárok,1,Kelták,4,kémkedés,16,kemoterápia,6,kender,77,Kenya,10,kerámia,2,Kereszténység,92,Keshe Alapítvány,5,KGB,8,kiberháború,8,kibernetika,2,kiborg,4,kihalt faj,69,kiméra,3,Kína,631,kincs,16,kiropraktika,1,kísérlet,40,kísértet,12,kiterjesztett valóság,4,klímaváltozás,44,klónozás,21,kobold,1,Kobra,35,Kolumbia,32,kommunikáció,104,kondenzátor,1,Kongó,2,konkréció,1,koponya módosítás,1,korall,8,Koszovó,2,kőkorszak,1,kőkör,1,könyv,618,környezetszennyezés,242,környezetvédelem,201,Közép-Amerika,4,középkor,2,közlekedés,270,közösség,4,kráter,11,kreativitás,10,kreditrendszer,1,Kréta,1,Krím,4,kriogenika,1,kriptid,1,kriptovaluta,45,kristály,37,kristály gyerekek,9,kristálykoponya,6,kromoszóma,9,Kuba,9,kultúra,26,Kung-fu,1,kungfu,1,kutatás,79,Kuvait,8,kvantumfizika,161,kvazár,2,labirintus,2,Laosz,3,lapos Föld,4,látás,52,láthatatlanság,4,látomás,5,Laura Eisenhower,13,láva,3,lávacső,1,láz,1,lebegésterápia,1,LED,8,léggömb,4,léghajó,6,légkör,27,légzés,13,lélek,123,lélekcsoport,2,lélektárs,1,lélekvándorlás,12,lelki fejlődés,422,Lemúria,3,Lengyelország,57,létezés,8,Lettország,1,levegő,69,levitáció,7,lézer,54,Li-Fi,1,Libanon,13,Líbia,22,lítium,1,Litvánia,1,Livánia,1,Lukács Béla,1,Luxemburg,5,Madagaszkár,1,madár,23,magány,13,mágia,8,mágnes,2,mágneses mező,84,mágneses portál,1,mágus,1,Magyarország,174,magyarság eredete,9,Maja leletek,50,maja naptár,5,májbetegség,2,majom,1,Malajzia,12,Mali,1,Málta,5,mamut,10,Mandela effektus,4,manipuláció,13,manó,1,Marokkó,4,Mars,217,Mars Curiosity,21,Marshall-szigetek,2,marsjáró,19,masszázs,1,matematika,19,mátrix,10,Matthew Ward,4,Mauritánia,1,Mauritius,3,meddőség,1,média,75,meditáció,131,médium,4,megalit,37,megfigyelés,40,megnyúlt koponyák,21,megtermékenyítés,7,megújuló energia,161,megvilágosodás,15,méhek,12,memória,65,menedék,2,mentális betegség,42,mennyország,57,méregtelenítés,7,mérés,3,mérgezés,35,Merkúr,14,messiás,2,mesterséges anyaméh,2,mesterséges intelligencia,232,metaanyag,2,meteor,67,meteor Kuba,2,meteor oroszországban,5,Mexikó,144,mezoamerika,8,Mezopotámia,12,Mianmar,2,mike quinsey,10,mikroba,3,mikrohullám,4,Minósz,1,mitológia,4,mítosz,6,mkultra,17,Mongólia,4,Monsanto,27,Mooji,10,morgellon,2,multiverzum,26,múmia,93,munka,30,mutáció,12,műanyag,95,műhold,99,műtét,5,művészet,208,nagylábú,7,Namíbia,1,nanotechnológia,38,Nap,258,napciklus,6,napelem,53,napenergia,164,napfény,106,napfogyatkozás,14,napfolt,11,napkitörés,10,Naprendszer,203,napszél,20,naptár,1,NASA,395,NATO,65,Nazca-kultúra,2,Nazca-vonalak,15,Nefilim,5,nehézfém,6,Neil Keenan,3,nemesfém,13,Németország,348,nemiség,3,Nepál,8,Neptunusz,13,népvándorlás,5,NESARA,3,neuron,5,neutrínó,1,nevetés,3,Niels Bohr,1,Nigéria,10,Nissan,1,nitrogén,1,Norvégia,50,Nostradamus,11,növények,276,növényvédőszer,41,NSA,28,nukleáris energia,58,nullponti energia,1,nyersétel,14,nyomtató,3,Obama,51,obeliszk,1,obszervatórium,5,óceán,86,okkultizmus,5,okostelefon,41,oktatás,65,olaj,62,olajfüggőség,31,Olaszország,198,Olmékok,5,oltás,178,Omán,3,omniverzum,1,online tv,5,OPPT,4,optikai csalódás,1,orákulum,1,organikus,1,orgon energia,3,óriások,28,Orionidák,1,Oroszország,752,oxigén terápia,1,ózonréteg,5,önbecsülés,3,önellátás,2,önismeret,320,önkényuralom,2,önvezető autó,33,önvezető motor,1,őrangyal,1,ördög,8,ördögűzés,8,öregedés,67,Örményország,5,örök élet,9,örök fiatalság,20,öröklés,1,öröklődés,31,ősi civilizációk,448,ősi gyógyítók,5,ősi szöveg,71,ősi technológia,189,ősi viselet,2,őslakos,20,ősrobbanás,22,őssejt,23,összeesküvés-elmélet,2,ötvözet,1,özönvíz,8,Pakisztán,16,Palesztina,26,Panama,5,Pangea,1,pánpszichizmus,3,pánspermia,2,papír,6,Pápua Új-Guinea,6,paradoxon,1,Paraguay,1,paranormális,111,parazita,1,pareidolia,1,párhuzamos univerzum,34,Paul T. Hellyer,4,Pentagon,79,pénz,421,permafroszt,1,Peru,96,perzsák,2,Phobos,3,pihenés,1,piramis,123,platina,4,plazma,10,Plejádok,4,Plútó,3,pokol,10,polgárháború,2,Polinézia,3,politika,2,poltergeist,3,pólusváltás,14,Popper Péter,1,porördög,1,portál,1,Portugália,23,prekogníció,4,prófécia,32,propaganda,10,protézis,1,Proxima Centauri,2,pszichiátria,8,pszichikai erő,14,pszichokinézis,7,pszichológia,70,Puerto Rico,10,pulzár,1,rabszolgaság,9,radioaktív,11,rákbetegség,158,rakéta,1,reaktor,2,régészet,943,reiki,1,reinkarnáció,35,rejtélyek,688,rémálom,1,rendőrállam,75,replikátor,1,reptilián,17,repülés,223,repülő autó,6,repülő humanoid,2,rezgés,18,robot,29,robotok,151,ródium,1,Római Birodalom,82,Románia,18,Roswell,39,rovarok,3,rovarölő,8,rovásírás,4,röntgenlátás,1,Rudolf Steiner,1,Rúmí,1,rúnaírás,2,Rupert Sheldrake,1,Russell Brand,1,ruténium,1,Sabrina Pasterski,1,Salamon király,2,Salvador,3,sámánok,10,sárkányok,2,sarki fény,12,Sátán,16,sav,1,schumnann frekvencia,6,sci-fi,216,sellő,7,shaolin,1,sheldan nidle,13,shelley young,1,Shogun Amona,1,sírkamrák,8,sivatag,48,Skandinávia,1,skizofrénia,3,Skócia,21,smaragd,1,só,21,sors,2,sótalanítás,9,sötét anyag,18,sötét energia,5,Spanyolország,108,spiritualitás,373,sport,39,Srí Lanka,3,Star Trek,13,Star Wars,8,Stephen Bassett,5,Stephen Hawking,16,Steve Quayle,1,Stonehenge,12,stressz,44,sugárzás,58,sumérok,14,suttogás,1,suzanne lie,2,Svájc,59,Svédország,68,szabad akarat,7,szabadkőműves,1,szabadság,8,szag,12,szaglás,4,számítástechnika,175,számmisztika,1,szamuráj,2,szaporodás,6,szarkofág,12,Szaturnusz,33,Szaúd-Arábia,70,szavak,1,szegénység,14,szekta,5,Szelei Magdolna,6,szélenergia,61,szellem,11,szellemek,86,szellemváros,1,szem,59,szembetegség,25,személyiség,1,személyiségteszt,9,személyiségzavar,1,szén,1,szén-dioxid,18,szent geometria,1,Szerbia,12,szerelem,12,szeretet,58,szerotonin,1,szertartás,2,szerv implantátum,9,szerzetes,1,szfinx,10,sziámi iker,1,sziámi ikrek,2,Szibéria,56,Szicília,3,sziget,4,sziklarajz,11,szimbiózis,1,Szingapúr,25,szinkronicitás,5,színlátás,3,színpszichológia,2,színterápia,2,szintetikus üzemanyag,11,Szíria,187,szív,56,szkíták,9,Szlovákia,3,Szlovénia,4,szoftver,2,Szomália,2,szorongás,17,Szovjetunió,88,szökőár,12,Szudán,7,szuperkontinens,10,szupernóva,6,szülés,10,születés,41,Tádzsikisztán,1,Tajvan,17,találmány,42,táltos,1,tanítások,38,tanulás,58,Tanzánia,3,táplálkozás,97,tarot,1,társadalom,146,távolbalátás,31,technológia,1332,tej,5,tektonikus lemez,4,telekinézis,4,telepátia,49,teleportálás,15,teleszkóp,37,telomer,9,temetkezés,2,tengeralattjáró,24,tengervíz,244,teremtés,42,terhesség,4,téridő,19,térkép,6,térmeghajtás,2,természet,462,természetfeletti,59,természetvédelem,61,terraformálás,1,terrorcsoport,12,tervezett elavulás,2,Tesla,97,testbeszéd,1,testelhagyás,6,testen kívüli élmény,19,testhőmérséklet,4,testmódosítás,4,testmozgás,12,testsúly,1,tetoválás,6,Thaiföld,20,Tibet,22,Timbuktu,1,Titán,1,titkos tanítások,2,titkos társaságok,265,titkos űrprogram,134,tó,1,tobozmirigy,9,Toltékok,2,Tonga,1,torinói lepel,2,tornádó,9,torpedó,1,tömegmédia,65,Törökország,121,történelem,1182,törzs,1,transzhumanizmus,9,transzplantáció,1,Trianon,4,tudat,114,tudatalatti,79,tudatmódosítás,20,tudatos álom,28,tudatosság,786,tudomány,1204,túlnépesedés,9,túlvilág,145,Tunézia,1,tüdőbetegség,20,tündérek,1,Türkmenisztán,2,tűz,5,tűzönjárás,1,ufo,890,UFO felfedés,103,UFO vadászok,7,ufo-afrika,4,ufo-amerika,401,ufo-ausztrália,7,ufo-ázsia,29,ufo-budapest,1,ufo-cikkek,2,ufo-egyéb,20,ufo-európa,113,ufo-fotók,9,ufo-magyar,6,ufo-oroszország,20,Uganda,1,új,10918,új pénzügyi rendszer,174,Új-Zéland,37,újrahasznosítás,65,Ukrajna,87,ultrahang,9,Univerzum,254,Uránusz,11,Uri Geller,1,Uriel,1,Uruguay,5,uso,10,utazás,7,űrállomás,45,űrbányászat,3,Üreges Föld,28,űrfegyver,5,űrháború,12,űrhaderő,2,űrkutatás,666,űrlift,2,űrsikló,2,űrszemét,12,űrtechnológia,234,űrutazás,163,űrverseny,10,üstökös,21,üveg,14,üzenetek,63,vakcina,180,vakság,4,választás,2,Valiant Thor,1,vallás,260,valóság,46,vámpír,5,Vatikán,95,vécé,1,vécépapír,2,vegetáriánus,12,végítélet,3,Végjáték,26,végtelen,1,vegyi anyag,68,vegyi fegyver,13,véletlen,1,Venezuela,43,Vénusz,30,vér,41,vércsoport,5,vertikális gazdálkodás,2,veszélyeztetett faj,7,vezeték nélküli áram,2,videó,9714,videojáték,17,Vietnam,18,viking,17,Világgazdasági Fórum,11,világítás,1,világkormány,2,világvége,15,villám,28,virtuális valóság,14,vírus,241,vitamin,20,víz,369,vízenergia,13,vízesés,1,víznyelő,13,Vlagyimir Putyin,26,vonat,9,vulkán,12,vulkánkitörés,88,Wi-Fi,16,WikiLeaks,33,x-akták,21,zaj,5,Zambia,1,zene,60,zeneipar,4,Zimbabwe,4,Zsidóság,24,
ltr
item
Új Világtudat | Az Élet Más Szemmel: Egy földönkívüli üzenet az emberiségnek: "Kívánjátok, hogy megjelenjünk?" - 4. rész
Egy földönkívüli üzenet az emberiségnek: "Kívánjátok, hogy megjelenjünk?" - 4. rész
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiyQoxFwt2zsmqF99DFOGVfNXUEpt0fEAwShfZUyXP0CVdY-2aoqxo9_Ej-PeGEMIgAjG3AjJrijc8w2eG91aCtQEA0r2pVdPbHLZGSYAdKK4v9tEMp9fyuI9j8KDzkCZYxNDpQYtOB0BY/s1600/ufo+f%25C3%25B6ld%25C3%25B6nk%25C3%25ADv%25C3%25BCli-%25C3%25BCzenet-intelligens-%25C3%25A9let-f%25C3%25B6ld-k%25C3%25B6nyv-video-rejt%25C3%25A9ly-t%25C3%25A1volbal%25C3%25A1t%25C3%25A1s--cia--hadsereg--titkos--program----2017-%25C3%25BAj+vil%25C3%25A1gtudat.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiyQoxFwt2zsmqF99DFOGVfNXUEpt0fEAwShfZUyXP0CVdY-2aoqxo9_Ej-PeGEMIgAjG3AjJrijc8w2eG91aCtQEA0r2pVdPbHLZGSYAdKK4v9tEMp9fyuI9j8KDzkCZYxNDpQYtOB0BY/s72-c/ufo+f%25C3%25B6ld%25C3%25B6nk%25C3%25ADv%25C3%25BCli-%25C3%25BCzenet-intelligens-%25C3%25A9let-f%25C3%25B6ld-k%25C3%25B6nyv-video-rejt%25C3%25A9ly-t%25C3%25A1volbal%25C3%25A1t%25C3%25A1s--cia--hadsereg--titkos--program----2017-%25C3%25BAj+vil%25C3%25A1gtudat.jpg
Új Világtudat | Az Élet Más Szemmel
https://ujvilagtudat.blogspot.com/2017/10/egy-foldonkivuli-uzenet-az-emberisegnek.html
https://ujvilagtudat.blogspot.com/
https://ujvilagtudat.blogspot.com/
https://ujvilagtudat.blogspot.com/2017/10/egy-foldonkivuli-uzenet-az-emberisegnek.html
true
6773355663696938213
UTF-8
Loaded All Posts Nincs ilyen bejegyzés MEGNÉZEM Tovább Válasz Válasz elvetése Törlés By Kezdőlap OLDALAK BEJEGYZÉSEK Mindet megnézem TOVÁBBI CIKKEK CÍMKE ARCHÍV KERESÉS MINDEN BEJEGYZÉS Nincs ilyen bejegyzés Vissza a kezdőlapra Vasárnap Hétfő Kedd Szerda Csütörtök Péntek Szombat Vas Hét Ke Sze Csüt Pén Szo Január Február Marcius Aprilis Május Június Július Augusztus Szeptember Október November December Jan Feb Már Ápr Máj Jún Júl Aug Szep Okt Nov Dec éppen most 1 perce $$1$$ perce 1 órával ezelőtt $$1$$ órával ezelőtt Tegnap $$1$$ nappal ezelőtt $$1$$ héttel ezelőtt több mint 5 hete Követők Követés THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy