Egy lehetséges újabb forrás állt elő információkkal az Antarktisz jege alatt megfagyott civilizációról

Egy lehetséges új forrás lépett elő azzal a céllal, hogy megerősítse a nagyméretű fagyott város felfedezését három kilométerre az antarkt...


Egy lehetséges új forrás lépett elő azzal a céllal, hogy megerősítse a nagyméretű fagyott város felfedezését három kilométerre az antarktiszi jég alatt, amely körülbelül 25 kilométerre fekszik a földrajzi déli pólustól. Ezen legfrissebb forrás szerint 2016 augusztusában sikerült bejutni a városba, és néhány hónappal később olyan VIP személyek tettek látogatást a helyszínen, mint John Kerry volt amerikai külügyminiszter és Buzz Aldrin asztronauta.

November 18-án a forrás által szerzett információkat "Pete" hozta nyilvánosságra a Creepy Little Book YouTube csatorna házigazdájaként. Azt mondja, hogy azért döntött az információk nyilvánosságra hozása mellett, mert pár nappal korábban egy új forrást talált, aki megerősítette az előző források által gyűjtött információkat az Antarktiszon folyó eseményekről.

Pete a videóhoz megjegyzésként hozzáfűzte, hogy forrásai az Egyesült Államokon kívül vannak, és nincsenek kapcsolatban sem Corey Goode-val, sem David Wilcock-al. Továbbá a legújabb informátorát illetően Pete megerősíti, hogy "magabiztos az információ forrásának őszinteségében".

Azt javaslom, hogy nézze meg mindenki Pete videóját, mielőtt tovább olvasná ezt a cikket, amelyben elemezzük és összekapcsoljuk az elhangzott információk kulcsfontosságú pontjait más fontos információkkal, és értékeljük Pete és az új forrás megbízhatóságát.


A bennfentes forrás által adott információk alapján Pete a fagyott városban talált fejlett technológiákra hivatkozik:

"Ez a terület valójában egy elhagyott város, különböző struktúrák csoportja, amelyeket régen hoztak létre olyan technológiával, amely messze meghaladja jelenlegi képességeinket."

Az egyik első, aki az antarktiszi fejlett technológiákkal rendelkező elveszett jég alatti város felfedezésére utalt, Corey Goode volt, aki azt mondja, hogy 2017 januárjában egy Anshar nevű Belső Földi csoport vitte őt oda. Goode azt mondja, hogy a legkorszerűbb technológiákat és a földönkívüli élet bizonyítékait még a fagyott városról szóló nyilvános bejelentések előtt eltávolítják.

Kapcsolódó cikk: Az Antarktiszon tett látogatás megerősítette a hirtelen megfagyott idegen civilizáció felfedezését

Pete forrásai a Lockheed Martinra utalnak, mint katonai vállalkozóra, amely az ásatások vezetéséért felelős, miközben törvényes tudományos projekteket használnak arra, hogy fedezzék az ott folyó valódi munkálatokat:

"2011-től kezdve a titkos kutatásokat és ásatásokat a Lockheed Martin katonai vállalkozó végzi. Ennek a projektnek a nagyságrendjét és mértékét elleplezve egy legitim fedősztorit hoztak létre.

Törvényes tudományos projekteket hoztak létre, hogy elrejtsék az ásatásokat és a Lockheed számára nyújtott több mint 5 milliárd dolláros támogatást. Az Antarktisz-egyezmény ellenére több ezer fős katonai személyzet számára nyújtanak fedősztorit ezek a projektek."

A Lockheed valójában 2011-ben elnyerte a Nemzeti Tudományos Alapítvány Antarktisz Támogatási Szerződését, hogy logisztikai támogatást nyújtson a nyílt forráskódú tudományos projektekhez. A világ legnagyobb védelmi vállalkozójaként a Lockheed nagyon ügyes az el nem ismert speciális hozzáférési programok lebonyolításában, ahol a fedőprogramokat titkos projektek elrejtésére használják.

Pete forrásai leírják a titkos antarktiszi ásatások szigorú biztonsági eljárásait a fagyott városban, így világossá téve, hogy egy Lockheedhez hasonló nagy védelmi vállalkozó miért lett felelős az ásatási projektért.

Amikor a fúrás során 300 méterre megközelítették a helyszínt, amelyet korábban már földradarral kimutattak, Pete szerint jelentős sérülések és halálesetek fordultak elő. Olyan titokzatos sugárzást ír le, amely hatással volt a munkásokra:

"Először azt hitték, hogy valamilyen típusú sugárzás okozta ezeket a veszteségeket, később azonban felfedezték, hogy valami olyasmi, amit most nanohullám néven ismerünk."

Az egyetlen utalás a nanohullámokra nyílt forráskódú szakirodalomban egy rövid hivatkozás a Science Direct 2011. októberi kiadásában, amely úgy említi őket, mint "Váratlan hullámok, amelyeket deformált nanovezetékek hoznak létre." (1)

Jelentős egybeesés, hogy a jelenség megemlítése 2011-ben történt, ugyanabban az évben, amikor a Lockheed elkezdte titkos fúrási műveleteit az Antarktiszon.

Érdemes megemlíteni azt is, hogy az évek során orvosi evakuálásokról szóló jelentések is megjelentek az Antarktiszon folyó fúrási projektekhez kapcsolódóan. A legkorábbi jelentés 2001 júniusáig nyúlik vissza, amikor 12 Raytheon alkalmazottat evakuáltak egy a Vosztok-tóban végzett titkos ásási művelet során, Richard Hoagland és Mike Bara veterán kutatók szerint. (2)


"Néhány 'Különleges Projekt' során minden tudományos és környezeti óvatosság ellenére belefúrtak a jégen keresztül a Vosztok-tó ökoszisztémájába (természetesen titokban). És a résztvevők hirtelen 'valami' olyasminek voltak kitéve, amivel szemben a testüknek szó szerint nem volt immunitása - ami nem létezett a Föld bioszférájának többi részében. A 'négy vészhelyzeti kivonás' kezdeti jelentése után a szám ötre változott ... és jelenleg a McMurdo állomás személyzetének 12 tagja állítólag veszélyes 'sürgősségi orvosi evakuálást' igényel az Antarktisz téli szezonjában."

2016 júniusában a Nemzeti Tudományos Alapítvány sajtóközleménye szerint egy Lockheed alkalmazottat kellett orvosi okok miatt evakuálni az antarktiszi tél közepén. Míg a használt repülőgép elég kicsi volt, lehetséges, hogy ezt a folyamatban lévő nagyobb evakuálás fedezésére alkalmazták. (3)

Pete forrásai szerint ami a Lockheed Martin munkatársait és valószínűleg a Raytheon munkásait 2001-ben sújtotta, azok a nanohullámok voltak, amelyek a fagyott városból származtak. Ez jelentős kudarcokhoz vezetett, amelyek a Lockheed számára nagyon drágának bizonyultak:

"Ez a kudarc majdnem a projekt csődjét okozta a költségek túllépése és a biztonsági kérdések miatt, ami a Lockheed végét jelentette volna. Az említett költségtúllépések pénzügyi terheit az USA adófizetőire kellett átterhelni. Az érintettek száma miatt a Lockheed nem tudott csak úgy kivonulni a projektből, ami a Lockeed Leidos leányvállalatának létrehozásához vezetett, melyet 2015-ben kényszerítettek bele a projektbe... A Lockheed-et megmentették a pénzügyi összeomlástól a műveletek és az összes magasabb szintű személyzet Leidoshoz történő irányításával, amely 5 milliárd dolláros szerződést kapott a projekt Lockheed-től történő átvételére, amely továbbra is csökkent kapacitással rendelkezik."

Az ilyen nagy összegű finanszírozás magyarázatot ad arra, hogy a Leidos, amely korábban Science Applications International Corporation néven futott, hogyan tudta megvásárolni a Lockheed Antarktisszal foglalkozó részlegét 5 milliárd dollárért, amiről a főáramú média is beszámolt. (4)

Ezután Pete forrásai egy "repüléstilalmi zónára" utalnak "az ásatás helyszíne fölött, amely 25 kilométerre található a földrajzi Déli-sarktól." Ez azért fontos, mert a korábbi haditengerészeti repülési mérnök "Brian" egy repüléstilalmi zónáról számolt be egy földrajzi déli pólus közelében lévő helyszín fölött egy orvosi evakuálási küldetés során az 1985/1986-os antarktiszi nyári szezonban.

Kapcsolódó cikk: Az Amerikai Haditengerészet repülő fedélzeti mérnöke ezüst színű korongokat és bejáratot látott egy feltételezett Földönkívüli és emberi közös bázisra az Antarktiszon

"Egy másik egyedülálló probléma a Déli-pólus állomással kapcsolatban az volt, hogy a repülőknek nem engedték, hogy egy bizonyos kijelölt terület fölött repüljenek az Amundsen-Scott állomástól 8 kilométerre ... Az egyetlen dolog, amit láttunk, amikor átrepültünk a tábor felett, egy nagyon nagy lyuk volt a jégben. Az egyik LC 130-asunkkal bele is tudtunk volna repülni. Ez az orvosi evakuálási küldetés után volt, amikor néhány fickó (feltételezhetően hírszerző ügynökök) Washington DC-ből tájékoztatott minket és azt mondták, hogy ne beszéljünk arról a területről, amelyen átrepültünk."

Elmondható, hogy mindketten egy repüléstilalmi zónáról beszéltek, azonban eltérés van a földrajzi Déli-pólustól való távolságukban. Brian 8 kilométerre, míg Pete forrásai 25 kilométerre utalnak. Bár viszonylag közel vannak, ez azt jelentheti, hogy olyan különálló helyekre vagy belépési pontokra utalnak, amelyeket 30 év alatt hoztak létre.

Pete továbbá elmagyarázza, mit mondtak neki a fagyott városba történt bejutásról:

"2016 augusztusában az ásatást végző csapatok elérték az epicentrumot. A városszerű struktúrák alsó szintjére utalva a munkások tréfásan Atlantisznak nevezték el .... A személyzet ezen a ponton különleges védőöltözetet viselt, hogy megvédje őket a betegségektől. A nanohullámok által kiváltott betegségtől ... Az epicentrumban nem észleltek nanohullámokat, de a munkások még mindig biztonsági felszerelést viseltek ... A jégtakaró tetején található belépési ponttól a három kilométeres mélységbe egy liftaknát fúrtak a jégbe ... Azt mondják, hogy a város csodálatos látványt nyújt, és valószínűleg 10-15 ezer közötti lakossággal rendelkezett."


A legfontosabb itt az, hogy a városba 2016 augusztusában jutottak be, de a Déli-sark közelében lévő lyuk először 1985/86-ban jelent meg, és úgy tűnt, hogy használatban volt, amikor Brian átrepült fölötte, ahogy azt a Linda Moulton Howe-nak adott legutóbbi interjújában mondta 2017 novemberében. (5)

Goode forrása szerint a fagyott város ásatásai 2002-ben kezdődtek. Ez összhangban van a Vosztok-tó környékén 2001-ben felfedezett mágneses anomáliával és az ott kezdődő titkos fúrási műveletekkel. (6)

Pete végül azt mondja, hogy John Kerry korábbi külügyminisztert és Buzz Aldrint elvitték a fagyott városba, valamint olyan másodlagos helyre, amely a legtöbb munkás számára nem ismert. Ezután leírja azt a részt, amit valószínűleg láthattak:

"Azt mondták, hogy képzeljek el egy hatalmas várost olyan sok épülettel, mint amennyi egy metropoliszban található, mindegyik élettelen, legalábbis amennyire tudjuk. Vannak azonban arra vonatkozó protokollok, ha sztázisban vagy más formában fedeznek fel életet."

Pete nem hozta nyilvánosságra legfrissebb forrásának személyazonosságát, és nem részletezte azokat az egyéb forrásokat, amelyekre támaszkodott, akik információkat közöltek vele az Antarktiszról. Nem szolgáltatott semmilyen dokumentációt vagy közvetlen idézetet egyik forrásától sem. Nem magyarázta meg azt sem, hogy miért van szükség forrásainak névtelenségére, csupán arra a homályos figyelmeztetésre utalt, amely arra vonatkozott, hogy lépjen a nyilvánosság elé ezzel az információval.

Jelen pillanatban csupán Pete forrásainak hitelességébe vetett bizalmával rendelkezünk. Miközben érthető, hogy Pete megóvja a forrásait anélkül, hogy túl sok részletet árulna el róluk, sokkal többet is tehetne annak érdekében, hogy segítsen a közvéleménynek megérteni, hogy miért bízik annyira az információiban.

Ami Pete saját hátterét illeti, nem adott életrajzi információt magáról. Miközben a videóit szöveges és elemzői formában teszi közzé, többet tehetne olyan információk bemutatása érdekében, amelyek megerősítik azt a képességét, hogy tudja kezelni a bizalmas forrásokat egy olyan érzékeny témában, mint például az Antarktisz.


Az Antarktisz Támogatási Szerződés Lockheed divízió részéről történő eladása a Leidos számára 2015/2016-ban megmagyarázza, mi volt az a pillanat, amikor a rejtélyes vállalati döntés megszületett. Pete forrásai meggyőző magyarázattal szolgáltak arra vonatkozóan, hogy miért történt ez.

A rejtélyes betegség miatt bekövetkezett legutóbbi orvosi evakuálásokról szóló beszámolók összhangban vannak a Vosztok-tónál végzett ásásról szóló korábbi jelentésekkel is, amely lehetett egy másik eltemetett város vagy egy ehhez kapcsolódó előőrs, melynek következtében orvosi evakuációkra volt szükség.

Van néhány fontos különbség abban, hogy mikor jutottak be a városba, és hogy mikor kezdődtek a fagyott város ásatásai. Goode szerint ez 2002-ben történt, míg Pete forrásai szerint 2016-ban. Lehetséges, hogy amit Pete forrásai írnak le, az egy letisztult verziója annak, amit Goode mondott 2017 elején, miszerint az ásatások 2002-ben kezdődtek.

Sőt, Goode arra figyelmeztetett, hogy erőfeszítéseket tesznek, hogy manipulálják az ásatásokat végző tudósokat a földönkívüli élet és a fejlett technológiák bizonyítékainak eltüntetésével, és helyette bizonyítékokat helyeznek el más régészeti lelőhelyekről, hogy megpróbálják összezavarni őket.

"Egy másik érdekes dolog, hogy ezek a régészek és a különböző egyetemek alkalmazottai, akik ott vannak, akik feltárják és dokumentálják mindezt, tekintve, hogy ők az Összeesküvés, ezeket a nagy elektromágneses tengeralattjárókat használják, amiket korábban már megtárgyaltunk, hogy rengeteg olyan régészeti tárgyat vigyenek oda, amelyeket más ásatásokon találtak, melyeket eltitkoltak az emberiség elől, és amiket hatalmas raktárakban tartanak.

E tárgyak közül néhányat az Antarktiszra vittek és elhelyezték őket. És ezt a nagy ásatást akarják nyilvánosságra hozni a régészek.

Emellett eltávolítanak minden olyan testet, amely nem emberi. És sok emberi test nem úgy néz ki, mintha rabszolgák lennének. Tunikáik vannak, amelyekbe aranyfonalat szőttek. Királyi kinézetük van.

Tehát azt tervezik, hogy egy letisztított nyilvánosságra hozatalt mutatnak be nekünk."

Másrészről Pete azt sugallja, hogy az Antarktisszal kapcsolatban sok dezinformáció létezik anélkül, hogy kifejezetten utalna Goode-ra és Wilcockra. A következtetés azonban egyértelmű, hiszen ők voltak leginkább felelősek az elmúlt évben az Antarktiszon folyó titkos ásatásokra vonatkozó információk terjesztéséért.

Pete utal arra, hogy egy római számokkal ellátott obeliszk felfedezése az Antarktiszi ásatási helyszínen egy figyelmeztető jel, és úgy tűnik, hogy példája annak a manipulációnak, amelyre Goode is figyelmeztetett. Pete egy vagy több forrása ezért gyanúsnak tűnik, akár azért, mert áldozatul estek a manipulációnak, vagy mert szándékosan terjesztenek dezinformációt.

Csak akkor lehetünk tájékozottabbak, hogy mit mondtak neki, ha többet megtudunk Pete forrásairól, és hogy van-e valamiféle kísérlet arra vonatkozóan, hogy irányítsák a közvéleményt az Antarktisszal kapcsolatban azáltal, hogy manipulálják a régészeti bizonyítékokat, amelyeket jelenleg egy letisztított nyilvánosságra hozatali kezdeményezés során tárnak a közvélemény elé. (7)

(1) - http://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S136970211170219X
(2) - http://www.enterprisemission.com/antarctica.htm
(3) - https://www.nsf.gov/news/news_summ.jsp?cntn_id=138914
(4) - https://fcw.com/articles/2016/01/28/wakeman-leidos-analysis.aspx
(5) - https://www.youtube.com/watch?v=ZlOPsidcBfo
(6) - https://antarcticsun.usap.gov/pastIssues/2000-2001/2001_02_04.pdf
(7) - http://exopolitics.org/possible-new-source-on-discovery-of-frozen-city-under-antarctic-ice/


Név

3D nyomtató,50,432 Hz,1,51-es körzet,37,52-es körzet,1,5d,1,5G,1,6 órás munkanap,2,911,24,Aaron Swartz,1,Ábrahám,2,acél,5,adattárolás,11,adósság,21,Afganisztán,27,Afrika,137,agy,348,agykontroll,28,ájulás,1,Akasa-krónika,4,akkumulátor,90,alagút,1,alakváltó,1,alapjövedelem,25,Alaszka,26,Albánia,1,albínó,1,Alekszej Navalnij,3,Alex Jones,22,alga,3,Algéria,3,aligátor,1,alkímia,4,alkohol,7,állati tudatosság,42,állatvilág,599,allergia,14,álmatlanság,3,álom,55,alumínium,7,alvás,60,alvási paralízis,2,Amazonas,8,Amerika,1517,aminosav,1,amishok,1,amputáció,1,anarchia,1,Andrew Basiago,8,Anglia,463,angyal,11,animációs film,7,Anonymous,5,Antarktisz,92,antenna,1,antianyag,4,antibiotikum,9,antigravitáció,30,Antikrisztus,5,antioxidáns,1,Antonio Urzi,2,Anunnaki,25,anyagtudomány,98,anyaméh,3,anyatej,1,Apollo,7,arany,134,aranymetszés,2,árapály,3,arcfelismerés,8,arcolvasás,1,arcvakság,1,Argentína,36,Arisztotelész,1,árja faj,2,arkhónok,1,árnyékember,3,árnyember,3,árvíz,14,Asgardia,1,ASMR,1,ásvány,9,Asszíria,3,aszteroida,62,asztma,1,asztráltest,21,asztrológia,8,ateizmus,1,Atlantisz,39,átok,5,atombomba,95,atomenergia,83,atomok,6,átverés,1,aura,11,Ausztrália,197,Ausztria,30,autizmus,18,autó,36,autokrácia,1,avarok,2,azbeszt,1,Azerbajdzsán,3,Aztékok,29,Ázsia,48,Bábel tornya,2,babona,3,Bahama-szigetek,1,Bahrein,2,Bajkál-tó,1,baktérium,49,baleset,34,Balti-tenger,2,balzsamozás,1,Banglades,1,Bankrendszer,296,bányászat,36,barlang,42,barlangfestmény,7,barlangrajz,6,bázisugrás,1,Belgium,27,Belize,3,belső hang,7,Benedek pápa,27,bennszülött,1,bénulás,2,Bermuda-háromszög,6,beszéd,10,betegség,678,beton,1,Bhután,3,Biblia,96,Bilderberg,13,Bill Gates,19,bilokáció,1,biofegyver,1,biofoton,10,biogáz,2,biokerámia,1,biológia,2,biológiai fegyver,5,biológiai kor,2,biológiai memória,2,biológiai ritmus,5,bioprinter,2,biorobot,10,bioüzemanyag,9,blossom goodchild,6,Bob Dean,4,Bob Lazar,12,boldogság,25,Bolívia,22,bolygómérnökség,9,bor,3,Bosznia-Hercegovina,3,boszorkányság,10,Botswana,3,böjtölés,11,bölcsek köve,1,bőr,19,bőrszín,3,Brazília,84,Brbados,1,BRICS nemzetek,35,bronzkor,1,Buddha,18,buddhizmus,18,Bulgária,9,bunker,4,bűnözés,1,cannabis,83,Carl Sagan,17,Carrie Fisher,1,cenzúra,2,Ceres,1,cetfélék,1,Charlie Chaplin,1,chemtrail,14,Chile,38,chip,1,CIA,151,Ciprus,5,Costa Rica,7,cukor,20,cukorbetegség,20,csakra,7,család,1,családfakutatás,1,csapadék,2,Csecsenföld,2,Csehország,11,csend,1,Csernobil,8,csillagászat,294,csillagkapu,3,csillagkép,6,Csillaggyermek,3,csoda,8,csont,4,csontritkulás,2,Dagesztán,2,Dalai láma,12,Dánia,44,DARPA,18,Darwin,11,David Icke,12,David Wilcock,26,deepfake,6,déjà vu,1,Dél-Afrika,36,Dél-Amerika,1,Dél-Korea,42,demokrácia,7,démon,10,depresszió,30,diagnosztizálás,2,digitális pénz,78,digitális társadalom,12,diktátor,8,diktatúra,18,dimenziók,64,Dimitrij Medvegyev,2,dinoszauruszok,33,DNS,327,dogonok,1,dohányzás,18,dokumentumfilm,1096,dolmen,1,Donald Trump,121,döntés,2,drágakő,9,drón,63,druidák,1,dűne,1,Dzsibuti,2,dzsinn,1,Ebola,3,ébredés,3,Eckhart Tolle,5,Ecuador,24,édesítőszer,1,Edgar Mitchell,12,Edison,6,Edward Snowden,13,Egely György,6,egészség,795,éghajlat,176,ego,1,egyedüllét,3,Egyesült Arab Emírségek,16,Egyiptom,283,Einstein,85,ékírás,6,Eldorádó,1,elektromos áram,104,elektromos autó,144,elektromos hajó,4,elektromos impulzus,3,elektromos kerékpár,6,elektromos közlekedés,20,elektromos motor,14,elektromos repülőgép,6,elektromos roller,1,elektromos út,1,elektromos vonat,9,elektroszmog,44,élelmiszer,210,élet a halál után,159,életcél,7,elhízás,4,elme,2,elme kontroll,75,elmezavar,5,Elon Musk,56,élővilág,59,előző élet,15,elveszett nyelv,5,ember állat hibrid,5,ember idegen hibrid,30,emberáldozat,11,emberi faj,6,emberi jogok,3,emberi nyelv,38,emberi öngyulladás,2,emberi rekord,5,emberiség,216,emberkereskedelem,2,emlékezet,61,empátia,15,Enceladus,1,energia,113,energiafegyver,7,ENSZ,82,enzim,1,epilepszia,4,építészet,425,erdő,5,erdősítés,23,erdőtűz,3,ereklye,2,Erich Von Däniken,3,erkölcs,1,érrendszer,5,érzékelés,28,érzelmek,163,érzéstelenítés,1,Erzsébet királynő,5,ESA,38,esküvői ruha,1,esőerdő,20,Észak-Korea,35,északi fény,2,Északi-sark,16,Észtország,10,étel,196,Etiópia,14,Etruszkok,3,Eurázsia,6,Európa,287,Európai Űrügynökség,7,eurózóna,7,eutanázia,1,evolúció,112,évszakok,2,exobolygó,38,extrém időjárás,85,ezüst,7,fa,84,Facebook,4,fájdalom,33,fakír,1,FBI,53,FED,42,fegyver,39,fehér lyuk,1,fehérje,6,Fehéroroszország,6,fejlődés,331,fekete lyuk,53,feldolgozott étel,23,félelem,116,felemelkedés,1,fém,28,feminizmus,1,fenntartható gazdaság,16,fény,130,fényevés,1,fénygömb,5,fényjelenség,5,fénysebesség,19,fényterápia,10,fénytest,11,féregjárat,8,Ferenc Pápa,43,ferrofluid,1,fertőzés,2,fiatalság elixírje,17,film,359,filozófia,5,Finnország,37,fizika,105,fluorid,4,fóbia,5,fog,3,fogamzásgátló,1,fogyás,1,fokhagyma,2,folyadékmembrán,1,fosszília,4,fosszilis tüzelőanyag,39,fotó,74,foton,12,fotoszintézis,2,Föld,664,föld alatti város,10,földalatti bázis,44,földalatti tó,1,földcsuszamlás,3,földgáz,11,földönkívüliek,786,földrengés,96,Fönícia,1,Franciaország,200,frekvencia,34,frigyláda,1,furcsa hangok világszerte,24,fúzió,2,fúziós reaktor,26,függőség,11,Fülöp-szigetek,16,gabonakör,25,galaktikus föderáció,53,galaxis,76,gáz,22,genetika,238,génmanipuláció,19,génszerkesztés,4,geoglifa,10,George Orwell,2,geotermikus energia,4,gerinc,4,Ghána,3,giroszkóp,1,Gladio,1,gleccser,20,glifozát,5,Globális Fedezeti Számlák,2,globális felmelegedés,147,globális lehűlés,68,GMO,27,gnoszticizmus,1,gomba,28,gondolatátvitel,1,gondolatolvasás,15,gondolkodás,1,gonosz,15,gömbvillám,4,Görögország,67,grafén,11,gravitáció,39,gravitációs hullám,8,Grönland,19,Grúzia,2,Guatemala,17,Günther Wiechmann,1,gyémánt,20,gyermekfejlődés,256,gyermekmunka,2,gyógyítás,347,gyógynövény,86,gyógyszeripar,156,gyorsétel,1,gyulladás,1,gyulladáscsökkentő,5,HAARP,19,háború,469,hacker,5,hadi fejlesztés,96,haj,5,hajó,2,hajóroncs,29,hajszín,4,halak,2,halál,117,halálközeli élmény,48,halhatatlanság,14,hallás,15,Halley -üstökös,1,hallucináció,16,hang,56,hangszer,1,hangterápia,6,harcművészet,11,harmadik szem,10,hatodik érzék,6,Hawaii,31,házasság,1,hazugság,4,hibernálás,8,hibrid faj,7,hidegháború,32,hidrogén,14,hidroponika,1,hieroglifa,12,higany,3,Himalája,9,hipnózis,11,hírek,1714,hírszerzés,3,hit,19,Hold,269,holdbázis,24,holdfogyatkozás,5,holdjáró,16,Hollandia,81,holografikus univerzum,29,hologram,15,Holt-tenger,4,homeopátia,1,Honduras,6,Hongkong,5,hormon,15,horpaszizom,1,Horvátország,12,humor,3,hunok,7,húrelmélet,4,hurrikán,7,húsevés,11,Húsvét-sziget,5,hüllő,21,Hüperborea,1,idegen elrablás,88,idegen lény,406,idegen technológia,304,idegsejt,11,idézet,3,idő,55,időgép,18,időhurok,1,időjárás,86,időjárás módosítás,53,időjárási fegyver,15,időkapszula,6,időkristály,1,időszámítás,2,időutazás,59,igazságszérum,1,III. Richárd,1,iker,2,ikerláng,3,ikrek,1,illat,12,illóolaj,6,illúzió,10,immunrendszer,46,immunterápia,1,implantátum,26,India,189,indián,17,indigó gyerekek,11,Indonézia,39,influenza,4,információ,11,ingyen energia,101,Inkák,17,inkarnáció,2,intelligencia,55,internet,71,intuíció,7,invázió,1,ionhajtómű,4,Irak,87,Iraki Kurdisztán,2,Irán,125,írás,7,irídium,1,Írország,20,iskola,62,ISON üstökös,1,ISS,58,Isten,173,Iszlám,7,ital,2,ITCCS,7,Izland,26,ízlelés,1,izom,1,Izrael,160,James Tyberonn,1,Japán,270,járvány,356,játék,6,jég,63,jéghegy,1,jégkorszak,22,Jemen,10,Jézus,60,jezsuita,1,jód,1,Joe Biden,32,jóga,5,jógi,2,Jordánia,15,jóslat,51,jövőbelátás,42,Jugoszlávia,2,Jupiter,37,kalóz,1,Kambodzsa,10,Kamerun,2,Kanada,129,Kanári-szigetek,3,kannibalizmus,1,káosz,2,kapcsolat,37,kapitalizmus,1,karma,8,karmikus kapcsolat,3,Kasmír,1,Katar,8,katonai technológia,124,kávé,1,Kazahsztán,6,Kazárok,1,Kelták,4,kémkedés,16,kemoterápia,6,kender,77,Kenya,10,kerámia,2,Kereszténység,92,Keshe Alapítvány,5,KGB,8,kiberháború,8,kibernetika,2,kiborg,4,kihalt faj,69,kiméra,3,Kína,631,kincs,16,kiropraktika,1,kísérlet,40,kísértet,12,kiterjesztett valóság,4,klímaváltozás,44,klónozás,21,kobold,1,Kobra,35,Kolumbia,32,kommunikáció,104,kondenzátor,1,Kongó,2,konkréció,1,koponya módosítás,1,korall,8,Koszovó,2,kőkorszak,1,kőkör,1,könyv,618,környezetszennyezés,242,környezetvédelem,201,Közép-Amerika,4,középkor,2,közlekedés,270,közösség,4,kráter,11,kreativitás,10,kreditrendszer,1,Kréta,1,Krím,4,kriogenika,1,kriptid,1,kriptovaluta,45,kristály,37,kristály gyerekek,9,kristálykoponya,6,kromoszóma,9,Kuba,9,kultúra,26,Kung-fu,1,kungfu,1,kutatás,79,Kuvait,8,kvantumfizika,161,kvazár,2,labirintus,2,Laosz,3,lapos Föld,4,látás,52,láthatatlanság,4,látomás,5,Laura Eisenhower,13,láva,3,lávacső,1,láz,1,lebegésterápia,1,LED,8,léggömb,4,léghajó,6,légkör,27,légzés,13,lélek,123,lélekcsoport,2,lélektárs,1,lélekvándorlás,12,lelki fejlődés,422,Lemúria,3,Lengyelország,57,létezés,8,Lettország,1,levegő,69,levitáció,7,lézer,54,Li-Fi,1,Libanon,13,Líbia,22,lítium,1,Litvánia,1,Livánia,1,Lukács Béla,1,Luxemburg,5,Madagaszkár,1,madár,23,magány,13,mágia,8,mágnes,2,mágneses mező,84,mágneses portál,1,mágus,1,Magyarország,174,magyarság eredete,9,Maja leletek,50,maja naptár,5,májbetegség,2,majom,1,Malajzia,12,Mali,1,Málta,5,mamut,10,Mandela effektus,4,manipuláció,13,manó,1,Marokkó,4,Mars,217,Mars Curiosity,21,Marshall-szigetek,2,marsjáró,19,masszázs,1,matematika,19,mátrix,10,Matthew Ward,4,Mauritánia,1,Mauritius,3,meddőség,1,média,75,meditáció,131,médium,4,megalit,37,megfigyelés,40,megnyúlt koponyák,21,megtermékenyítés,7,megújuló energia,161,megvilágosodás,15,méhek,12,memória,65,menedék,2,mentális betegség,42,mennyország,57,méregtelenítés,7,mérés,3,mérgezés,35,Merkúr,14,messiás,2,mesterséges anyaméh,2,mesterséges intelligencia,232,metaanyag,2,meteor,67,meteor Kuba,2,meteor oroszországban,5,Mexikó,144,mezoamerika,8,Mezopotámia,12,Mianmar,2,mike quinsey,10,mikroba,3,mikrohullám,4,Minósz,1,mitológia,4,mítosz,6,mkultra,17,Mongólia,4,Monsanto,27,Mooji,10,morgellon,2,multiverzum,26,múmia,93,munka,30,mutáció,12,műanyag,95,műhold,99,műtét,5,művészet,208,nagylábú,7,Namíbia,1,nanotechnológia,38,Nap,258,napciklus,6,napelem,53,napenergia,164,napfény,106,napfogyatkozás,14,napfolt,11,napkitörés,10,Naprendszer,203,napszél,20,naptár,1,NASA,395,NATO,65,Nazca-kultúra,2,Nazca-vonalak,15,Nefilim,5,nehézfém,6,Neil Keenan,3,nemesfém,13,Németország,348,nemiség,3,Nepál,8,Neptunusz,13,népvándorlás,5,NESARA,3,neuron,5,neutrínó,1,nevetés,3,Niels Bohr,1,Nigéria,10,Nissan,1,nitrogén,1,Norvégia,50,Nostradamus,11,növények,276,növényvédőszer,41,NSA,28,nukleáris energia,58,nullponti energia,1,nyersétel,14,nyomtató,3,Obama,51,obeliszk,1,obszervatórium,5,óceán,86,okkultizmus,5,okostelefon,41,oktatás,65,olaj,62,olajfüggőség,31,Olaszország,198,Olmékok,5,oltás,178,Omán,3,omniverzum,1,online tv,5,OPPT,4,optikai csalódás,1,orákulum,1,organikus,1,orgon energia,3,óriások,28,Orionidák,1,Oroszország,752,oxigén terápia,1,ózonréteg,5,önbecsülés,3,önellátás,2,önismeret,320,önkényuralom,2,önvezető autó,33,önvezető motor,1,őrangyal,1,ördög,8,ördögűzés,8,öregedés,67,Örményország,5,örök élet,9,örök fiatalság,20,öröklés,1,öröklődés,31,ősi civilizációk,448,ősi gyógyítók,5,ősi szöveg,71,ősi technológia,189,ősi viselet,2,őslakos,20,ősrobbanás,22,őssejt,23,összeesküvés-elmélet,2,ötvözet,1,özönvíz,8,Pakisztán,16,Palesztina,26,Panama,5,Pangea,1,pánpszichizmus,3,pánspermia,2,papír,6,Pápua Új-Guinea,6,paradoxon,1,Paraguay,1,paranormális,111,parazita,1,pareidolia,1,párhuzamos univerzum,34,Paul T. Hellyer,4,Pentagon,79,pénz,421,permafroszt,1,Peru,96,perzsák,2,Phobos,3,pihenés,1,piramis,123,platina,4,plazma,10,Plejádok,4,Plútó,3,pokol,10,polgárháború,2,Polinézia,3,politika,2,poltergeist,3,pólusváltás,14,Popper Péter,1,porördög,1,portál,1,Portugália,23,prekogníció,4,prófécia,32,propaganda,10,protézis,1,Proxima Centauri,2,pszichiátria,8,pszichikai erő,14,pszichokinézis,7,pszichológia,70,Puerto Rico,10,pulzár,1,rabszolgaság,9,radioaktív,11,rákbetegség,158,rakéta,1,reaktor,2,régészet,943,reiki,1,reinkarnáció,35,rejtélyek,688,rémálom,1,rendőrállam,75,replikátor,1,reptilián,17,repülés,223,repülő autó,6,repülő humanoid,2,rezgés,18,robot,29,robotok,151,ródium,1,Római Birodalom,82,Románia,18,Roswell,39,rovarok,3,rovarölő,8,rovásírás,4,röntgenlátás,1,Rudolf Steiner,1,Rúmí,1,rúnaírás,2,Rupert Sheldrake,1,Russell Brand,1,ruténium,1,Sabrina Pasterski,1,Salamon király,2,Salvador,3,sámánok,10,sárkányok,2,sarki fény,12,Sátán,16,sav,1,schumnann frekvencia,6,sci-fi,216,sellő,7,shaolin,1,sheldan nidle,13,shelley young,1,Shogun Amona,1,sírkamrák,8,sivatag,49,Skandinávia,1,skizofrénia,3,Skócia,21,smaragd,1,só,21,sors,2,sótalanítás,9,sötét anyag,18,sötét energia,5,Spanyolország,108,spiritualitás,373,sport,39,Srí Lanka,3,Star Trek,13,Star Wars,8,Stephen Bassett,5,Stephen Hawking,16,Steve Quayle,1,Stonehenge,12,stressz,44,sugárzás,58,sumérok,14,suttogás,1,suzanne lie,2,Svájc,59,Svédország,68,szabad akarat,7,szabadkőműves,1,szabadság,8,szag,12,szaglás,4,számítástechnika,175,számmisztika,1,szamuráj,2,szaporodás,6,szarkofág,12,Szaturnusz,33,Szaúd-Arábia,70,szavak,1,szegénység,14,szekta,5,Szelei Magdolna,6,szélenergia,61,szellem,11,szellemek,86,szellemváros,1,szem,59,szembetegség,25,személyiség,1,személyiségteszt,9,személyiségzavar,1,szén,1,szén-dioxid,18,szent geometria,1,Szerbia,12,szerelem,12,szeretet,58,szerotonin,1,szertartás,2,szerv implantátum,9,szerzetes,1,szfinx,10,sziámi iker,1,sziámi ikrek,2,Szibéria,56,Szicília,3,sziget,4,sziklarajz,11,szimbiózis,1,Szingapúr,25,szinkronicitás,5,színlátás,3,színpszichológia,2,színterápia,2,szintetikus üzemanyag,11,Szíria,187,szív,56,szkíták,9,Szlovákia,3,Szlovénia,4,szoftver,2,Szomália,2,szorongás,17,Szovjetunió,88,szökőár,12,Szudán,7,szuperkontinens,10,szupernóva,6,szülés,10,születés,41,Tádzsikisztán,1,Tajvan,17,találmány,42,táltos,1,tanítások,38,tanulás,58,Tanzánia,3,táplálkozás,97,tarot,1,társadalom,146,távolbalátás,31,technológia,1332,tej,5,tektonikus lemez,4,telekinézis,4,telepátia,49,teleportálás,15,teleszkóp,37,telomer,9,temetkezés,2,tengeralattjáró,24,tengervíz,244,teremtés,42,terhesség,4,téridő,19,térkép,6,térmeghajtás,2,természet,462,természetfeletti,59,természetvédelem,61,terraformálás,1,terrorcsoport,12,tervezett elavulás,2,Tesla,97,testbeszéd,1,testelhagyás,6,testen kívüli élmény,19,testhőmérséklet,4,testmódosítás,4,testmozgás,12,testsúly,1,tetoválás,6,Thaiföld,20,Tibet,22,Timbuktu,1,Titán,1,titkos tanítások,2,titkos társaságok,265,titkos űrprogram,134,tó,1,tobozmirigy,9,Toltékok,2,Tonga,1,torinói lepel,2,tornádó,9,torpedó,1,tömegmédia,65,Törökország,121,történelem,1182,törzs,1,transzhumanizmus,9,transzplantáció,1,Trianon,4,tudat,114,tudatalatti,79,tudatmódosítás,20,tudatos álom,28,tudatosság,786,tudomány,1206,túlnépesedés,9,túlvilág,145,Tunézia,1,tüdőbetegség,20,tündérek,1,Türkmenisztán,2,tűz,5,tűzönjárás,1,ufo,890,UFO felfedés,103,UFO vadászok,7,ufo-afrika,4,ufo-amerika,401,ufo-ausztrália,7,ufo-ázsia,29,ufo-budapest,1,ufo-cikkek,2,ufo-egyéb,20,ufo-európa,113,ufo-fotók,9,ufo-magyar,6,ufo-oroszország,20,Uganda,1,új,10920,új pénzügyi rendszer,174,Új-Zéland,37,újrahasznosítás,65,Ukrajna,87,ultrahang,9,Univerzum,254,Uránusz,11,Uri Geller,1,Uriel,1,Uruguay,5,uso,10,utazás,7,űrállomás,45,űrbányászat,3,Üreges Föld,28,űrfegyver,5,űrháború,12,űrhaderő,2,űrkutatás,666,űrlift,2,űrsikló,2,űrszemét,12,űrtechnológia,234,űrutazás,163,űrverseny,10,üstökös,21,üveg,14,üzenetek,63,vakcina,180,vakság,4,választás,2,Valiant Thor,1,vallás,260,valóság,46,vámpír,5,Vatikán,95,vécé,1,vécépapír,2,vegetáriánus,12,végítélet,3,Végjáték,26,végtelen,1,vegyi anyag,68,vegyi fegyver,13,véletlen,1,Venezuela,43,Vénusz,30,vér,41,vércsoport,5,vertikális gazdálkodás,2,veszélyeztetett faj,7,vezeték nélküli áram,2,videó,9716,videojáték,17,Vietnam,18,viking,17,Világgazdasági Fórum,11,világítás,1,világkormány,2,világvége,15,villám,28,virtuális valóság,14,vírus,241,vitamin,20,víz,369,vízenergia,13,vízesés,1,víznyelő,13,Vlagyimir Putyin,26,vonat,9,vulkán,12,vulkánkitörés,88,Wi-Fi,16,WikiLeaks,33,x-akták,21,zaj,5,Zambia,1,zene,60,zeneipar,4,Zimbabwe,4,Zsidóság,24,
ltr
item
Új Világtudat | Az Élet Más Szemmel: Egy lehetséges újabb forrás állt elő információkkal az Antarktisz jege alatt megfagyott civilizációról
Egy lehetséges újabb forrás állt elő információkkal az Antarktisz jege alatt megfagyott civilizációról
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjXsnHHuPirH7BmBjhxYwgV99o1aLTYXyF4zXt46HAnWT4JhUaf-WG0B6oMSMcdq3Szjx5hYIKOypQ6SSaKQgxnio_64O_adgFvlly4nYxJtETWD4HZi9w2vzuHL_iz3uNBWhG4KvxNYyw/s1600/antarktisz+%25C5%2591si+fejlett+idegen+f%25C3%25B6ld%25C3%25B6nk%25C3%25ADv%25C3%25BCli+civiliz%25C3%25A1ci%25C3%25B3+bennfentes+inform%25C3%25A1ci%25C3%25B3+video+%25C3%25A1sat%25C3%25A1s+v%25C3%25A1ros+technol%25C3%25B3gia+r%25C3%25A9g%25C3%25A9szet+lockheed-2017-%25C3%25BAj+vil%25C3%25A1gtudat.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjXsnHHuPirH7BmBjhxYwgV99o1aLTYXyF4zXt46HAnWT4JhUaf-WG0B6oMSMcdq3Szjx5hYIKOypQ6SSaKQgxnio_64O_adgFvlly4nYxJtETWD4HZi9w2vzuHL_iz3uNBWhG4KvxNYyw/s72-c/antarktisz+%25C5%2591si+fejlett+idegen+f%25C3%25B6ld%25C3%25B6nk%25C3%25ADv%25C3%25BCli+civiliz%25C3%25A1ci%25C3%25B3+bennfentes+inform%25C3%25A1ci%25C3%25B3+video+%25C3%25A1sat%25C3%25A1s+v%25C3%25A1ros+technol%25C3%25B3gia+r%25C3%25A9g%25C3%25A9szet+lockheed-2017-%25C3%25BAj+vil%25C3%25A1gtudat.jpg
Új Világtudat | Az Élet Más Szemmel
https://ujvilagtudat.blogspot.com/2017/11/egy-lehetseges-ujabb-forras-allt-elo.html
https://ujvilagtudat.blogspot.com/
https://ujvilagtudat.blogspot.com/
https://ujvilagtudat.blogspot.com/2017/11/egy-lehetseges-ujabb-forras-allt-elo.html
true
6773355663696938213
UTF-8
Loaded All Posts Nincs ilyen bejegyzés MEGNÉZEM Tovább Válasz Válasz elvetése Törlés By Kezdőlap OLDALAK BEJEGYZÉSEK Mindet megnézem TOVÁBBI CIKKEK CÍMKE ARCHÍV KERESÉS MINDEN BEJEGYZÉS Nincs ilyen bejegyzés Vissza a kezdőlapra Vasárnap Hétfő Kedd Szerda Csütörtök Péntek Szombat Vas Hét Ke Sze Csüt Pén Szo Január Február Marcius Aprilis Május Június Július Augusztus Szeptember Október November December Jan Feb Már Ápr Máj Jún Júl Aug Szep Okt Nov Dec éppen most 1 perce $$1$$ perce 1 órával ezelőtt $$1$$ órával ezelőtt Tegnap $$1$$ nappal ezelőtt $$1$$ héttel ezelőtt több mint 5 hete Követők Követés THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy