Egy amerikai szabadalmi leírás bizonyítja, hogy az emberi idegrendszer a számítógépen és a tévén keresztül manipulálható

Nehéz információt találni egy bizonyos "Hendricus G. Loos"-ról, annak ellenére, hogy sok szabadalmi bejelentést nyújtott be sik...


Nehéz információt találni egy bizonyos "Hendricus G. Loos"-ról, annak ellenére, hogy sok szabadalmi bejelentést nyújtott be sikerrel olyan készülékekről, amelyek az emberi idegrendszer számítógép képernyőn vagy televízión keresztüli manipulációjával foglalkoznak.

Az összefoglalóban a következőket magyarázza el.

"Élettani hatásokat figyeltek meg emberi alanyok esetében a bőrt stimuláló gyenge elektromágneses mezők hatására, amelyek bizonyos frekvenciákon ½ Hz vagy 2,4 Hz közelében pulzálnak, például, hogy gerjesszék a szenzoros rezonanciát. Számos számítógépes monitor és tévé képcső a pulzáló képek megjelenítésekor elegendő amplitúdójú impulzusos elektromágneses mezőket bocsát ki, amelyek ilyen gerjesztést okoznak. Ezért lehet egy alany idegrendszerét manipulálni egy közeli számítógép monitoron vagy tévékészüléken megjelenő pulzáló képek segítségével.

Az utóbbi esetében a képi pulzálás beágyazható a program anyagba, vagy átfedhető egy videofolyam modulálásával, akár RF jelként, akár videojelként. A számítógép monitoron megjelenített kép egy egyszerű számítógépes program segítségével hatékonyan pulzálható. Bizonyos monitorok esetében a közeli alanyokban érzékeny rezonanciákat kiváltó impulzusos elektromágneses mezők is előállíthatók, még akkor is, ha a megjelenített képek tudatalatti intenzitással pulzálnak." (1)

Vagyis a szabadalmi bejelentés szerint még egy nagyon gyenge impulzus is káros hatással lehet az emberi idegrendszerre.

Ezután azt írja le, hogy az impulzus változékonysága és az ereje szoftver segítségével szabályozható, és elmagyarázza, hogyan működik számítógépes monitoron, DVD-ken, videokazettákon stb., és hogyan lehet távolról irányítani egy másik helyről.

"Bizonyos monitorok olyan elektromágneses mezőimpulzusokat bocsátanak ki, amelyek a közeli alany érzékszervi rezonanciáját gerjesztik olyan képimpulzusok révén, amelyek annyira gyengék, hogy teljesen tudatalattiak. Ez sajnálatos, mivel megnyitja az utat a találmány rosszhiszemű alkalmazása előtt, melynek során az emberek tudtukon kívül ki vannak téve az idegrendszerük manipulálásának valaki más céljai érdekében. Az ilyen alkalmazása etikátlan lenne, és természetesen nem támogatott. Annak érdekében kerül itt említésre, hogy figyelmeztessük a nyilvánosságot a titkos visszaélések lehetőségére, miközben online vannak, vagy tévé, videó vagy DVD nézése közben."

A szabadalom tele van idézett példákkal, hogy az "idegrendszer manipulálható közeli CRT vagy LCD monitor által kibocsátott elektromágneses mezőimpulzusok által, amely pulzáló intenzitású képeket jelenít meg."


Az idegrendszer alapvetően mindent irányít a testünkben, beleértve az agyat is. Ez az idegek és sejtek hálózata, amelyek az agyba és a gerincvelőbe küldik az üzeneteket a test különböző részei felé, és nem titok, hogy az Egyesült Államok kormánya hosszú történelemmel rendelkezik az embereken végzett elmekontroll kísérletek terén. Lehet-e a televízió része egy elmekontroll taktikának? Ez megmagyarázhatja, hogy miért hiszik el olyan sokan a főáramú médiában bemutatott történeteket és magyarázatokat azonnal anélkül, hogy megkérdőjeleznék azokat.

Bizonyos esetekben a tévében látott hírességeket báványozzuk és utánozzuk a viselkedésüket és a vágyaikat.

Néha az olyan perspektívákat, amelyeket bizonyítékok támasztanak alá, és amelyek teljesen ellentétesek a főáramú médiából származó történetekkel és információkkal, az "összeesküvések birodalmába" sorolják. Ez azért veszélyes, mert úgy tűnik, hogy elértük azt a pontot, ahol a televíziók befolyásolják a gondolkodásunkat. Lehetséges, hogy a fentiekben ismertetett impulzus technikákat napi szinten használják a gondolataink, viselkedésünk és észlelésünk befolyásolására?

Tekintettel arra, amit a kormányainkról és a történelem során elkövetett etikátlan cselekedeteikről tudunk, valójában nem kérdéses.

Van valami oka annak, hogy a repülőgépeken és a kórházakban tiltják a mobiltelefonok használatát, mert az elektromágneses átvitelük zavarja a kritikusnak számító elektromos eszközöket. Az agy sem különbözik ettől, mivel egy bioelektromos szerv, amely rendkívül összetett és elektromos mezőt hoz létre. A tudósok valóban képesek az agyműködést koponyán keresztüli mágneses ingerléssel vezérelni, ami egy olyan technika, amely az elektromágneses sugárzás erős impulzusait sugározza az agyba, hogy akadályozza vagy gerjessze az egyes agyi áramköröket.

Vajon ez ugyanaz a fajta dolog, amit a szabadalom ír le, és a számítógép monitorjaink és a televíziós képernyők tényleg képesek erre? Ezért van például, hogy amikor valaki bekapcsolja a Sony Playstationt, a képernyő figyelmezteti őt, hogy olvassa el a fontos egészségügyi információkat a játék előtt. A kutatások azt is kimutatták, hogy az egyszerű mobiltelefon átvitelek is jelentősen befolyásolhatják az agyi hullámainkat, ami hatással van a viselkedésünkre is.

"Az elektromágneses sugárzás hatással lehet a mentális viselkedésre, amikor a megfelelő frekvencián sugározzák," - James Horne, a Loughborough Egyetem Alváskutató Központjának professzora szerint. (2)

Mivel nem csak ilyen hatása lehet, ezért több száz tudós állt össze, és az ENSZ figyelmét próbálja felhívni az elektromágneses sugárzás egészségügyi hatásaira, mert köze van a rákhoz, és kimutatták, hogy manipulálja a DNS-t.

Kapcsolódó cikk: Már több ország tiltja a Wi-Fi-t és a mobiltelefonokat az iskolák, kisgyermekek és a magzatok közelében


Mindebből az derül ki, hogy az elektronikus készülékeink nem csak figyelik és rögzítik mindazt, amit csinálunk, de nagymértékben befolyásolhatják magatartásunkat, észlelésünket, gondolatainkat és érzéseinket is, de vajon ki tudja, hogy a hatalom birtokosai milyen mértékben használják ezeket a készülékeket az elme irányítására. Talán ugyanúgy, ahogy azt a megfigyelés esetében teszik?

Chamath Palihapitiya, a Facebook korábbi alelnöke, mielőtt 2011-ben otthagyta a vállalatot azt mondta: "A rövid távú, dopamin-vezérelt visszacsatolási hurkok, amiket létrehoztunk, tönkreteszik a társadalom működését... Nem létezik civil diskurzus, együttműködés, félretájékoztatás van, tévedés. Szóval hasonló típusú dolgokat látunk." (3)

Amikor az elme kontrollról beszélünk, akkor ma már tudhatjuk, hogy az MK Ultra projekt a CIA édesgyermeke volt. Általában úgy vélik, hogy csak LSD-t használtak emberi vizsgálati alanyokon, de ez csak egyetlen program volt. Ahogy az Egyesült Államok Legfelsőbb Bírósága 1985-ben bemutatta, az MK Ultra 162 különböző titkos projektet tartalmazott, amelyeket közvetetten a CIA finanszírozott, és több egyetemmel, kutatási alappal és hasonló intézményekkel álltak hivatalos szerződéses kapcsolatban. Az MK Ultra dokumentumainak többsége megsemmisült, és soha nem találták meg.

Talán a televíziós programozás része volt az MK Ultra programnak?

Kapcsolódó cikkek: http://ujvilagtudat.blogspot.hu/search/label/elme%20kontroll

Nehéz felfogni ezt az egész dolgot, hogy manipulálnak és felhasználnak bennünket a nyereség, az irányítás és mások hatalmi céljai érdekében, de ez a valóság, amellyel szembe kell néznünk. Korlátlan példa áll rendelkezésre a történelem során egészen a mai napig, és úgy tűnik, hogy az emberi élet minden aspektusát néhány önjelölt hatalommániás akarja meghatározni az egészségügytől, a pénzügyeken, az oktatáson, szórakoztatáson át egészen az élelmiszer gyártásig stb. Eszközökké váltunk a kezükben, és ők irányítják a gondolatainkat, viselkedésünket és felfogásunkat. Ha valaki kicsit más, vagy nem igazán illik bele az általuk ránk erőltetett keretbe, azonnal címkét akasztanak rá, vagy "társadalmilag kirekesztetté" válhat.

Nem kétséges, hogy televíziónk és egyéb elektronikus készülékeink egészségkárosító hatást gyakorolnak, és hogy számos különböző módon befolyásolják idegrendszerünket. A tudomány ezen a téren világos, de ami nem olyan egyértelmű, az az elképzelés, hogy mások is használják ezeket a technikákat tudatosan, hogy irányítsák az elménket. (4)



(1) - https://patents.google.com/patent/US6506148
(2) - https://www.scientificamerican.com/article/mind-control-by-cell/
(3) - https://www.theverge.com/2017/12/11/16761016/former-facebook
(4) - http://www.collective-evolution.com/2018/02/22/us-patent

Név

3D nyomtató,50,432 Hz,1,51-es körzet,36,52-es körzet,1,5d,1,5G,1,6 órás munkanap,2,911,24,Aaron Swartz,1,Ábrahám,2,acél,5,adattárolás,11,adósság,21,Afganisztán,27,Afrika,137,agy,347,agykontroll,28,ájulás,1,Akasa-krónika,4,akkumulátor,89,alagút,1,alakváltó,1,alapjövedelem,24,Alaszka,26,Albánia,1,albínó,1,Alekszej Navalnij,3,Alex Jones,22,alga,3,Algéria,3,aligátor,1,alkímia,4,alkohol,7,állati tudatosság,42,állatvilág,597,allergia,14,álmatlanság,3,álom,55,alumínium,7,alvás,60,alvási paralízis,2,Amazonas,8,Amerika,1516,aminosav,1,amishok,1,amputáció,1,anarchia,1,Andrew Basiago,8,Anglia,463,angyal,11,animációs film,7,Anonymous,5,Antarktisz,92,antenna,1,antianyag,4,antibiotikum,9,antigravitáció,30,Antikrisztus,5,antioxidáns,1,Antonio Urzi,2,Anunnaki,25,anyagtudomány,97,anyaméh,3,anyatej,1,Apollo,7,arany,134,aranymetszés,2,árapály,3,arcfelismerés,8,arcolvasás,1,arcvakság,1,Argentína,35,Arisztotelész,1,árja faj,2,arkhónok,1,árnyékember,3,árnyember,3,árvíz,14,Asgardia,1,ASMR,1,ásvány,9,Asszíria,3,aszteroida,62,asztma,1,asztráltest,21,asztrológia,7,ateizmus,1,Atlantisz,39,átok,5,atombomba,95,atomenergia,83,atomok,6,átverés,1,aura,11,Ausztrália,197,Ausztria,30,autizmus,18,autó,36,autokrácia,1,avarok,2,azbeszt,1,Azerbajdzsán,3,Aztékok,29,Ázsia,48,Bábel tornya,2,babona,3,Bahama-szigetek,1,Bahrein,2,Bajkál-tó,1,baktérium,49,baleset,34,Balti-tenger,1,balzsamozás,1,Banglades,1,Bankrendszer,296,bányászat,36,barlang,41,barlangfestmény,7,barlangrajz,6,bázisugrás,1,Belgium,27,Belize,3,belső hang,7,Benedek pápa,27,bennszülött,1,bénulás,2,Bermuda-háromszög,6,beszéd,10,betegség,678,beton,1,Bhután,3,Biblia,96,Bilderberg,13,Bill Gates,19,bilokáció,1,biofegyver,1,biofoton,10,biogáz,2,biokerámia,1,biológia,2,biológiai fegyver,5,biológiai kor,2,biológiai memória,2,biológiai ritmus,5,bioprinter,2,biorobot,10,bioüzemanyag,9,blossom goodchild,6,Bob Dean,4,Bob Lazar,12,boldogság,25,Bolívia,22,bolygómérnökség,9,bor,3,Bosznia-Hercegovina,3,boszorkányság,10,Botswana,3,böjtölés,11,bölcsek köve,1,bőr,19,bőrszín,3,Brazília,84,Brbados,1,BRICS nemzetek,35,bronzkor,1,Buddha,18,buddhizmus,18,Bulgária,9,bunker,4,bűnözés,1,cannabis,83,Carl Sagan,17,Carrie Fisher,1,cenzúra,2,Ceres,1,cetfélék,1,Charlie Chaplin,1,chemtrail,14,Chile,37,chip,1,CIA,151,Ciprus,5,Costa Rica,7,cukor,20,cukorbetegség,20,csakra,7,család,1,családfakutatás,1,csapadék,2,Csecsenföld,2,Csehország,11,csend,1,Csernobil,8,csillagászat,293,csillagkapu,3,csillagkép,6,Csillaggyermek,3,csoda,8,csont,4,csontritkulás,2,Dagesztán,2,Dalai láma,12,Dánia,44,DARPA,18,Darwin,11,David Icke,12,David Wilcock,26,deepfake,6,déjà vu,1,Dél-Afrika,36,Dél-Amerika,1,Dél-Korea,42,demokrácia,7,démon,10,depresszió,30,diagnosztizálás,2,digitális pénz,78,digitális társadalom,12,diktátor,8,diktatúra,18,dimenziók,64,Dimitrij Medvegyev,2,dinoszauruszok,33,DNS,327,dogonok,1,dohányzás,18,dokumentumfilm,1094,dolmen,1,Donald Trump,121,döntés,2,drágakő,9,drón,63,druidák,1,dűne,1,Dzsibuti,2,dzsinn,1,Ebola,3,ébredés,3,Eckhart Tolle,5,Ecuador,24,édesítőszer,1,Edgar Mitchell,12,Edison,6,Edward Snowden,13,Egely György,6,egészség,795,éghajlat,176,ego,1,egyedüllét,3,Egyesült Arab Emírségek,16,Egyiptom,283,Einstein,85,ékírás,6,Eldorádó,1,elektromos áram,103,elektromos autó,143,elektromos hajó,4,elektromos impulzus,3,elektromos kerékpár,6,elektromos közlekedés,20,elektromos motor,14,elektromos repülőgép,6,elektromos roller,1,elektromos út,1,elektromos vonat,9,elektroszmog,44,élelmiszer,210,élet a halál után,159,életcél,7,elhízás,4,elme,2,elme kontroll,75,elmezavar,5,Elon Musk,55,élővilág,58,előző élet,15,elveszett nyelv,5,ember állat hibrid,5,ember idegen hibrid,30,emberáldozat,11,emberi faj,6,emberi jogok,3,emberi nyelv,38,emberi öngyulladás,2,emberi rekord,5,emberiség,216,emberkereskedelem,2,emlékezet,60,empátia,15,Enceladus,1,energia,113,energiafegyver,7,ENSZ,82,enzim,1,epilepszia,4,építészet,425,erdő,5,erdősítés,23,erdőtűz,3,ereklye,2,Erich Von Däniken,3,erkölcs,1,érrendszer,5,érzékelés,28,érzelmek,162,érzéstelenítés,1,Erzsébet királynő,5,ESA,38,esküvői ruha,1,esőerdő,20,Észak-Korea,35,északi fény,2,Északi-sark,16,Észtország,10,étel,195,Etiópia,14,Etruszkok,3,Eurázsia,6,Európa,287,Európai Űrügynökség,7,eurózóna,7,eutanázia,1,evolúció,112,évszakok,2,exobolygó,38,extrém időjárás,85,ezüst,7,fa,84,Facebook,4,fájdalom,33,fakír,1,FBI,53,FED,42,fegyver,39,fehér lyuk,1,fehérje,6,Fehéroroszország,6,fejlődés,331,fekete lyuk,52,feldolgozott étel,22,félelem,116,felemelkedés,1,fém,28,feminizmus,1,fenntartható gazdaság,16,fény,129,fényevés,1,fénygömb,5,fényjelenség,5,fénysebesség,19,fényterápia,10,fénytest,11,féregjárat,8,Ferenc Pápa,43,ferrofluid,1,fertőzés,2,fiatalság elixírje,17,film,359,filozófia,5,Finnország,37,fizika,104,fluorid,4,fóbia,5,fog,3,fogamzásgátló,1,fogyás,1,fokhagyma,2,folyadékmembrán,1,fosszília,4,fosszilis tüzelőanyag,39,fotó,74,foton,12,fotoszintézis,2,Föld,663,föld alatti város,10,földalatti bázis,44,földalatti tó,1,földcsuszamlás,3,földgáz,11,földönkívüliek,786,földrengés,96,Fönícia,1,Franciaország,200,frekvencia,34,frigyláda,1,furcsa hangok világszerte,24,fúzió,2,fúziós reaktor,26,függőség,11,Fülöp-szigetek,16,gabonakör,25,galaktikus föderáció,53,galaxis,75,gáz,22,genetika,238,génmanipuláció,19,génszerkesztés,4,geoglifa,10,George Orwell,2,geotermikus energia,4,gerinc,4,Ghána,3,giroszkóp,1,Gladio,1,gleccser,20,glifozát,5,Globális Fedezeti Számlák,2,globális felmelegedés,147,globális lehűlés,68,GMO,27,gnoszticizmus,1,gomba,28,gondolatátvitel,1,gondolatolvasás,15,gondolkodás,1,gonosz,15,gömbvillám,4,Görögország,67,grafén,11,gravitáció,39,gravitációs hullám,8,Grönland,19,Grúzia,2,Guatemala,17,Günther Wiechmann,1,gyémánt,20,gyermekfejlődés,255,gyermekmunka,2,gyógyítás,347,gyógynövény,86,gyógyszeripar,156,gyulladás,1,gyulladáscsökkentő,5,HAARP,19,háború,469,hacker,5,hadi fejlesztés,95,haj,5,hajó,2,hajóroncs,29,hajszín,4,halak,2,halál,117,halálközeli élmény,48,halhatatlanság,14,hallás,15,Halley -üstökös,1,hallucináció,16,hang,56,hangszer,1,hangterápia,6,harcművészet,11,harmadik szem,10,hatodik érzék,6,Hawaii,31,házasság,1,hazugság,4,hibernálás,8,hibrid faj,7,hidegháború,32,hidrogén,14,hidroponika,1,hieroglifa,12,higany,3,Himalája,9,hipnózis,11,hírek,1713,hírszerzés,3,hit,18,Hold,269,holdbázis,24,holdfogyatkozás,5,holdjáró,16,Hollandia,81,holografikus univerzum,29,hologram,15,Holt-tenger,4,homeopátia,1,Honduras,6,Hongkong,5,hormon,15,horpaszizom,1,Horvátország,12,humor,3,hunok,6,húrelmélet,4,hurrikán,7,húsevés,11,Húsvét-sziget,5,hüllő,21,Hüperborea,1,idegen elrablás,88,idegen lény,406,idegen technológia,303,idegsejt,11,idézet,3,idő,54,időgép,18,időhurok,1,időjárás,86,időjárás módosítás,53,időjárási fegyver,15,időkapszula,6,időkristály,1,időszámítás,2,időutazás,59,igazságszérum,1,III. Richárd,1,iker,2,ikerláng,3,ikrek,1,illat,12,illóolaj,6,illúzió,10,immunrendszer,46,immunterápia,1,implantátum,26,India,189,indián,16,indigó gyerekek,11,Indonézia,39,influenza,4,információ,11,ingyen energia,101,Inkák,17,inkarnáció,2,intelligencia,55,internet,71,intuíció,7,invázió,1,ionhajtómű,4,Irak,87,Iraki Kurdisztán,2,Irán,125,írás,7,irídium,1,Írország,20,iskola,62,ISON üstökös,1,ISS,58,Isten,172,Iszlám,7,ital,2,ITCCS,7,Izland,26,ízlelés,1,izom,1,Izrael,160,James Tyberonn,1,Japán,270,járvány,356,játék,6,jég,63,jéghegy,1,jégkorszak,22,Jemen,10,Jézus,60,jezsuita,1,jód,1,Joe Biden,32,jóga,5,jógi,2,Jordánia,15,jóslat,51,jövőbelátás,42,Jugoszlávia,2,Jupiter,37,kalóz,1,Kambodzsa,10,Kamerun,2,Kanada,129,Kanári-szigetek,3,kannibalizmus,1,káosz,2,kapcsolat,37,kapitalizmus,1,karma,8,karmikus kapcsolat,3,Kasmír,1,Katar,8,katonai technológia,123,kávé,1,Kazahsztán,6,Kazárok,1,Kelták,4,kémkedés,16,kemoterápia,6,kender,77,Kenya,10,kerámia,2,Kereszténység,92,Keshe Alapítvány,5,KGB,8,kiberháború,8,kibernetika,2,kiborg,4,kihalt faj,69,kiméra,3,Kína,631,kincs,16,kiropraktika,1,kísérlet,40,kísértet,12,kiterjesztett valóság,4,klímaváltozás,44,klónozás,21,kobold,1,Kobra,35,Kolumbia,32,kommunikáció,104,kondenzátor,1,Kongó,2,konkréció,1,koponya módosítás,1,korall,8,Koszovó,2,kőkorszak,1,kőkör,1,könyv,618,környezetszennyezés,242,környezetvédelem,201,Közép-Amerika,4,középkor,2,közlekedés,268,közösség,4,kráter,11,kreativitás,10,kreditrendszer,1,Kréta,1,Krím,4,kriogenika,1,kriptid,1,kriptovaluta,45,kristály,37,kristály gyerekek,9,kristálykoponya,6,kromoszóma,9,Kuba,9,kultúra,26,Kung-fu,1,kungfu,1,kutatás,79,Kuvait,8,kvantumfizika,161,kvazár,2,labirintus,2,Laosz,3,lapos Föld,4,látás,51,láthatatlanság,4,látomás,5,Laura Eisenhower,13,láva,3,láz,1,lebegésterápia,1,LED,8,léggömb,4,léghajó,6,légkör,27,légzés,13,lélek,123,lélekcsoport,2,lélektárs,1,lélekvándorlás,12,lelki fejlődés,422,Lemúria,3,Lengyelország,57,létezés,8,Lettország,1,levegő,69,levitáció,7,lézer,54,Li-Fi,1,Libanon,13,Líbia,22,lítium,1,Litvánia,1,Livánia,1,Lukács Béla,1,Luxemburg,5,Madagaszkár,1,madár,23,magány,13,mágia,8,mágnes,2,mágneses mező,83,mágneses portál,1,mágus,1,Magyarország,174,magyarság eredete,9,Maja leletek,50,maja naptár,5,májbetegség,2,majom,1,Malajzia,12,Mali,1,Málta,5,mamut,10,Mandela effektus,4,manipuláció,12,manó,1,Marokkó,4,Mars,217,Mars Curiosity,21,Marshall-szigetek,2,marsjáró,19,masszázs,1,matematika,19,mátrix,10,Matthew Ward,4,Mauritánia,1,Mauritius,3,meddőség,1,média,75,meditáció,131,médium,4,megalit,37,megfigyelés,40,megnyúlt koponyák,20,megtermékenyítés,7,megújuló energia,161,megvilágosodás,15,méhek,12,memória,64,menedék,2,mentális betegség,42,mennyország,57,méregtelenítés,7,mérés,3,mérgezés,35,Merkúr,14,messiás,2,mesterséges anyaméh,2,mesterséges intelligencia,228,metaanyag,2,meteor,67,meteor Kuba,2,meteor oroszországban,5,Mexikó,144,mezoamerika,8,Mezopotámia,12,Mianmar,2,mike quinsey,10,mikroba,3,mikrohullám,4,Minósz,1,mitológia,4,mítosz,6,mkultra,17,Mongólia,4,Monsanto,27,Mooji,10,morgellon,2,multiverzum,26,múmia,93,munka,30,mutáció,12,műanyag,95,műhold,98,műtét,5,művészet,208,nagylábú,7,Namíbia,1,nanotechnológia,38,Nap,258,napciklus,6,napelem,53,napenergia,164,napfény,106,napfogyatkozás,14,napfolt,11,napkitörés,10,Naprendszer,203,napszél,20,naptár,1,NASA,395,NATO,65,Nazca-kultúra,2,Nazca-vonalak,15,Nefilim,5,nehézfém,6,Neil Keenan,3,nemesfém,13,Németország,348,nemiség,3,Nepál,8,Neptunusz,13,népvándorlás,5,NESARA,3,neuron,5,neutrínó,1,nevetés,3,Niels Bohr,1,Nigéria,10,Nissan,1,nitrogén,1,Norvégia,50,Nostradamus,11,növények,276,növényvédőszer,41,NSA,28,nukleáris energia,58,nullponti energia,1,nyersétel,14,nyomtató,3,Obama,51,obeliszk,1,obszervatórium,5,óceán,86,okkultizmus,5,okostelefon,41,oktatás,65,olaj,62,olajfüggőség,31,Olaszország,197,Olmékok,5,oltás,178,Omán,3,omniverzum,1,online tv,5,OPPT,4,optikai csalódás,1,orákulum,1,organikus,1,orgon energia,3,óriások,28,Orionidák,1,Oroszország,752,oxigén terápia,1,ózonréteg,5,önbecsülés,3,önellátás,2,önismeret,318,önkényuralom,2,önvezető autó,32,önvezető motor,1,őrangyal,1,ördög,8,ördögűzés,8,öregedés,67,Örményország,5,örök élet,9,örök fiatalság,20,öröklés,1,öröklődés,31,ősi civilizációk,448,ősi gyógyítók,5,ősi szöveg,71,ősi technológia,189,ősi viselet,2,őslakos,20,ősrobbanás,22,őssejt,23,összeesküvés-elmélet,2,ötvözet,1,özönvíz,8,Pakisztán,16,Palesztina,26,Panama,5,Pangea,1,pánpszichizmus,3,pánspermia,2,papír,6,Pápua Új-Guinea,6,paradoxon,1,Paraguay,1,paranormális,111,parazita,1,pareidolia,1,párhuzamos univerzum,34,Paul T. Hellyer,4,Pentagon,79,pénz,420,permafroszt,1,Peru,96,perzsák,2,Phobos,3,pihenés,1,piramis,123,platina,4,plazma,10,Plejádok,4,Plútó,3,pokol,10,polgárháború,2,Polinézia,3,politika,2,poltergeist,3,pólusváltás,14,Popper Péter,1,porördög,1,portál,1,Portugália,23,prekogníció,4,prófécia,32,propaganda,10,protézis,1,Proxima Centauri,2,pszichiátria,8,pszichikai erő,14,pszichokinézis,7,pszichológia,69,Puerto Rico,10,pulzár,1,rabszolgaság,9,radioaktív,11,rákbetegség,158,rakéta,1,reaktor,2,régészet,940,reiki,1,reinkarnáció,35,rejtélyek,686,rémálom,1,rendőrállam,75,replikátor,1,reptilián,17,repülés,222,repülő autó,6,repülő humanoid,2,rezgés,18,robot,28,robotok,151,ródium,1,Római Birodalom,82,Románia,18,Roswell,39,rovarok,3,rovarölő,8,rovásírás,4,röntgenlátás,1,Rudolf Steiner,1,Rúmí,1,rúnaírás,2,Rupert Sheldrake,1,Russell Brand,1,ruténium,1,Sabrina Pasterski,1,Salamon király,2,Salvador,3,sámánok,10,sárkányok,2,sarki fény,12,Sátán,16,sav,1,schumnann frekvencia,6,sci-fi,216,sellő,7,shaolin,1,sheldan nidle,13,shelley young,1,Shogun Amona,1,sírkamrák,8,sivatag,48,Skandinávia,1,skizofrénia,3,Skócia,21,smaragd,1,só,21,sors,2,sótalanítás,9,sötét anyag,18,sötét energia,5,Spanyolország,108,spiritualitás,373,sport,39,Srí Lanka,3,Star Trek,13,Star Wars,8,Stephen Bassett,5,Stephen Hawking,16,Steve Quayle,1,Stonehenge,12,stressz,44,sugárzás,58,sumérok,14,suttogás,1,suzanne lie,2,Svájc,59,Svédország,67,szabad akarat,7,szabadkőműves,1,szabadság,8,szag,12,szaglás,4,számítástechnika,175,számmisztika,1,szamuráj,2,szaporodás,6,szarkofág,12,Szaturnusz,33,Szaúd-Arábia,69,szavak,1,szegénység,14,szekta,5,Szelei Magdolna,6,szélenergia,61,szellem,11,szellemek,86,szellemváros,1,szem,58,szembetegség,25,személyiség,1,személyiségteszt,9,személyiségzavar,1,szén,1,szén-dioxid,18,szent geometria,1,Szerbia,12,szerelem,12,szeretet,58,szerotonin,1,szertartás,2,szerv implantátum,9,szerzetes,1,szfinx,10,sziámi iker,1,sziámi ikrek,2,Szibéria,56,Szicília,3,sziget,4,sziklarajz,11,szimbiózis,1,Szingapúr,25,szinkronicitás,5,színlátás,2,színpszichológia,2,színterápia,2,szintetikus üzemanyag,11,Szíria,187,szív,56,szkíták,9,Szlovákia,3,Szlovénia,4,szoftver,2,Szomália,2,szorongás,17,Szovjetunió,88,szökőár,12,Szudán,7,szuperkontinens,10,szupernóva,6,szülés,10,születés,41,Tádzsikisztán,1,Tajvan,17,találmány,42,táltos,1,tanítások,38,tanulás,58,Tanzánia,3,táplálkozás,97,tarot,1,társadalom,146,távolbalátás,31,technológia,1329,tej,5,tektonikus lemez,4,telekinézis,4,telepátia,49,teleportálás,15,teleszkóp,37,telomer,9,temetkezés,2,tengeralattjáró,24,tengervíz,244,teremtés,42,terhesség,4,téridő,19,térkép,6,térmeghajtás,2,természet,462,természetfeletti,59,természetvédelem,61,terraformálás,1,terrorcsoport,12,tervezett elavulás,2,Tesla,97,testbeszéd,1,testelhagyás,6,testen kívüli élmény,19,testhőmérséklet,4,testmódosítás,4,testmozgás,12,testsúly,1,tetoválás,6,Thaiföld,20,Tibet,22,Timbuktu,1,Titán,1,titkos tanítások,2,titkos társaságok,265,titkos űrprogram,134,tó,1,tobozmirigy,9,Toltékok,2,Tonga,1,torinói lepel,2,tornádó,9,torpedó,1,tömegmédia,65,Törökország,121,történelem,1179,törzs,1,transzhumanizmus,9,transzplantáció,1,Trianon,4,tudat,114,tudatalatti,79,tudatmódosítás,20,tudatos álom,28,tudatosság,785,tudomány,1203,túlnépesedés,9,túlvilág,144,Tunézia,1,tüdőbetegség,20,tündérek,1,Türkmenisztán,2,tűz,5,tűzönjárás,1,ufo,888,UFO felfedés,103,UFO vadászok,7,ufo-afrika,4,ufo-amerika,400,ufo-ausztrália,7,ufo-ázsia,29,ufo-budapest,1,ufo-cikkek,2,ufo-egyéb,20,ufo-európa,113,ufo-fotók,9,ufo-magyar,6,ufo-oroszország,20,Uganda,1,új,10899,új pénzügyi rendszer,174,Új-Zéland,37,újrahasznosítás,65,Ukrajna,87,ultrahang,9,Univerzum,254,Uránusz,11,Uri Geller,1,Uriel,1,Uruguay,5,uso,9,utazás,7,űrállomás,45,űrbányászat,3,Üreges Föld,28,űrfegyver,5,űrháború,12,űrhaderő,2,űrkutatás,664,űrlift,2,űrsikló,2,űrszemét,11,űrtechnológia,234,űrutazás,163,űrverseny,10,üstökös,21,üveg,14,üzenetek,63,vakcina,180,vakság,4,választás,2,Valiant Thor,1,vallás,259,valóság,46,vámpír,4,Vatikán,95,vécé,1,vécépapír,2,vegetáriánus,12,végítélet,3,Végjáték,26,végtelen,1,vegyi anyag,68,vegyi fegyver,13,véletlen,1,Venezuela,43,Vénusz,30,vér,41,vércsoport,5,vertikális gazdálkodás,2,veszélyeztetett faj,7,vezeték nélküli áram,2,videó,9697,videojáték,17,Vietnam,18,viking,16,Világgazdasági Fórum,11,világítás,1,világkormány,2,világvége,15,villám,28,virtuális valóság,14,vírus,241,vitamin,20,víz,369,vízenergia,13,vízesés,1,víznyelő,13,Vlagyimir Putyin,26,vonat,9,vulkán,12,vulkánkitörés,88,Wi-Fi,16,WikiLeaks,33,x-akták,21,zaj,5,Zambia,1,zene,60,zeneipar,4,Zimbabwe,4,Zsidóság,24,
ltr
item
Új Világtudat | Az Élet Más Szemmel: Egy amerikai szabadalmi leírás bizonyítja, hogy az emberi idegrendszer a számítógépen és a tévén keresztül manipulálható
Egy amerikai szabadalmi leírás bizonyítja, hogy az emberi idegrendszer a számítógépen és a tévén keresztül manipulálható
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgZX8YEXO3b-aRBXxlfpehVQ2OrkW0TUz2e3rOwoJ_hT9vca9dZJVquecXtHmvYwAu1he57HN3R7WpLJ5tAoEO8h9lJETVO9gizkt312FtjcfJV1T-TmgT8_7HBMdLWmIZi9iXxqppQ190/s1600/elektrom%25C3%25A1gneses+sug%25C3%25A1rz%25C3%25A1s+elme+agy+kontroll+viselked%25C3%25A9s+gondolkod%25C3%25A1s+befoly%25C3%25A1sol%25C3%25A1s+video+film-dokumentumfilm-2018-%25C3%25BAj+vil%25C3%25A1gtudat.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgZX8YEXO3b-aRBXxlfpehVQ2OrkW0TUz2e3rOwoJ_hT9vca9dZJVquecXtHmvYwAu1he57HN3R7WpLJ5tAoEO8h9lJETVO9gizkt312FtjcfJV1T-TmgT8_7HBMdLWmIZi9iXxqppQ190/s72-c/elektrom%25C3%25A1gneses+sug%25C3%25A1rz%25C3%25A1s+elme+agy+kontroll+viselked%25C3%25A9s+gondolkod%25C3%25A1s+befoly%25C3%25A1sol%25C3%25A1s+video+film-dokumentumfilm-2018-%25C3%25BAj+vil%25C3%25A1gtudat.jpg
Új Világtudat | Az Élet Más Szemmel
https://ujvilagtudat.blogspot.com/2018/04/egy-amerikai-szadalmi-leiras-bizonyitja.html
https://ujvilagtudat.blogspot.com/
https://ujvilagtudat.blogspot.com/
https://ujvilagtudat.blogspot.com/2018/04/egy-amerikai-szadalmi-leiras-bizonyitja.html
true
6773355663696938213
UTF-8
Loaded All Posts Nincs ilyen bejegyzés MEGNÉZEM Tovább Válasz Válasz elvetése Törlés By Kezdőlap OLDALAK BEJEGYZÉSEK Mindet megnézem TOVÁBBI CIKKEK CÍMKE ARCHÍV KERESÉS MINDEN BEJEGYZÉS Nincs ilyen bejegyzés Vissza a kezdőlapra Vasárnap Hétfő Kedd Szerda Csütörtök Péntek Szombat Vas Hét Ke Sze Csüt Pén Szo Január Február Marcius Aprilis Május Június Július Augusztus Szeptember Október November December Jan Feb Már Ápr Máj Jún Júl Aug Szep Okt Nov Dec éppen most 1 perce $$1$$ perce 1 órával ezelőtt $$1$$ órával ezelőtt Tegnap $$1$$ nappal ezelőtt $$1$$ héttel ezelőtt több mint 5 hete Követők Követés THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy