Bennfentesek fedik fel a föld alatti katonai és vállalati bázisok titkát, ahol futurisztikus technológiákat őriznek

A Kozmikus Közzététel május 22-i epizódjában két bennfentes, Emery Smith és Corey Goode vitatta meg közvetlen tudását a titkos föld alatt...


A Kozmikus Közzététel május 22-i epizódjában két bennfentes, Emery Smith és Corey Goode vitatta meg közvetlen tudását a titkos föld alatti bázisokról és az ott alkalmazott szuper fejlett technológiákról. Feltárták a biztonsági protokollokat, a politikai felügyeletet, valamint az utazási és álcázási technológiákat, melyeket titokban használnak ezeken a bázisokon.

Goode a legismertebb az első kézből származó tapasztalatairól több titkos űrprogramon belül, valamint a különböző földönkívüli és belső földi csoportokkal való kapcsolatáról, amelyeket 2014 végén hozott nyilvánosságra. Azt mondja, hogy ezen föld alatti katonai / vállalati bázisokról nagyrészt azon okos eszközök segítségével szerezte a tudását, amelyeken tájékoztató dokumentumokhoz volt hozzáférése a "20 és vissza" programban töltött szolgálata alatt, valamint közvetlen személyes tapasztalatain alapulnak az általa megismert információk, melyeket a titkos űrprogramban szerzett.

Goode titkos űrprogramokról tett tanúbizonyságát David Wilcock Kozmikus Közzététel című sorozatából és a The Ascension Mysterious című könyvéből ismerhetjük teljes terjedelmében; valamint Michael Salla Titkos Űrprogram trilógiájában került tárgyalásra széles körben. Wilcock és Salla több száz forrást és dokumentumot azonosított, amelyek többségében alátámasztják Goode állításait.

Smith nyilvánosan 2017 decemberében lépett a nyilvánosság elé mint bennfentes / informátor, hogy megossza közvetlen tapasztalatait több titkosított programmal kapcsolatban, ami azzal kezdődött, hogy a Kirtland Légierő Bázison az amerikai légierőtől "Sebészeti Első Asszisztensi" kiképzést kapott. Számos dokumentumot tett nyilvánossá a weboldalán, amelyek igazolják katonai kiképzését és azt, hogy sebész asszisztensként dolgozik. (1)

2004-ben és 2011-ben két szabadalmat szerzett innovatív orvostechnikai eszközökkel. LinkedIn oldalán két olyan orvosi cikkre utal, amelyek írásában közreműködött. Személyesen sikerüt beszélni a 2006-ban írt első tanulmány fő szerzőjével, Robert J. Mandle-el, aki megerősítette Smith részvételét és orvosi kutatói kompetenciáját.

Smith számos interjút adott a Kozmikus Közzétételben és máshol, ahol beszélt a vállalati / katonai kísérletekben való részvételéről, melynek során körülbelül 3000 szövetmintát vizsgált, melyek földönkívüliektől, hibridektől és más egzotikus életformáktól származtak. Azt állítja, hogy a Kirtland Légierő Bázis titkos föld alatti létesítményeiben és másutt körülbelül 250 földönkívüli testen hajtott végre boncolást.

A május 22-i Kozmikus Közzététel interjúban Smith és Goode összehasonlították a föld alatti létesítmények biztonságával, helyszíneivel és technológiáival kapcsolatos ismereteiket. A beszélgetés egy részlete az alábbi videóban látható.


Ami figyelemre méltó a hallgató számára, hogy mennyire jól emlékszik Goode arra, amit az okos eszközökön olvasott, ami szinte megegyezik Smith azon közvetlenül tapasztalataival, amikor meglátogatta ezeket a föld alatti katonai / vállalati létesítményeket.

A beszélgetésük középpontjában az a közös tudás áll, hogy az Egyesült Államokban több száz titkos bázis létezik, melyek gyakran katonai létesítményekben találhatók, de valójában vállalatok ellenőrzik:

Emery: Tisztában vagyok azzal, hogy csak az USA-ban körülbelül 300 ilyen létesítmény található.

Amikor azt mondod, hogy a kormányé, akkor szeretném, ha beszélnénk erről, mert nem mindig a kormány tulajdonában vannak ezek a létesítmények.

Ők védik ezeket a létesítményeket - a hadsereg -, de nem mindig... ők irányítják a létesítményeket, mert ezek nagyobb vállalatok és ismeretlen szervezetek tulajdonában vannak.

Corey: Különböző felügyelet alatt állnak.

Emery: Pontosan.

Smith és Goode állításai óriási jelentőséggel bírnak, mivel rávilágítanak arra, hogy az USA hadserege sokszor talán nincs is tisztában azzal, hogy mi történik számos titkosított projekt keretében, amelyeket a vállalatok katonai létesítményekben üzemeltetnek.

Smith és Goode azt is megvitatták, hogy az USA-ban illetve a bolygón máshol található több száz bázist egy nagyon fejlett maglev vasúti rendszer köti össze egymással.


Corey: Néhány ilyen bázis... nem érhető el a felszínről. Át kell menni a villamosrendszeren, a titkos villamosrendszeren a föld alatt.

Emery: Igen.

Corey: És az egyetlen bejárat és kijárat az a villamosrendszeren keresztül van... És gyakran, nagyon mélyen vannak, ahogy korábban mondtam. Bizonyos mélységben már nem tekinthető az Egyesült Államok területének ... És így szabadon használható.

Emery: Abszolút így van... És ha egyszer leérsz, akkor fel kell szállnod egy villamosra.

És sokan közülük különböző típusú maglevek és lávacső eszközök, amire fel lehet szállni... És az ember viselhetné a biztonsági öveket, de nem kell. Nem is tudod, hogy haladsz, mert annyira nem lehet érezni, és így éri el a nagy sebességet.

És nem tudom, milyen gyorsak, de hallottam, hogy ezek közül néhány óránként meghaladja az 500 mérföldet.

Corey: Igen, én több mint 700-at hallottam.

Emery: Igen. Tehát ha egyszer lejutsz, mikor odaérsz, akkor még át kell menned egy másik biztonsági ellenőrző ponton.

Corey: Mert egy másik országba is eljuthatsz, amit ismersz.

Emery: Így van. Vagy egy másik bolygóra.

Corey: Igen. Pontosan. Nemrégiben pont arról beszéltem, hogy ... Nemrég, amikor a Hold Műveleti Parancsnokságra vittek, egy tájékoztató helyiségbe kísértek, és ott volt egy ablak.

És kinézetem az ablakon, és láttam Marsot.

Emery: Ha, ha. Igen.

Corey: És azt mondták nekem, hogy sokszor az emberek ezeket a villamosokat használják. És ugyanúgy felszáll az ember egy ilyen villamosra, és egy másik bolygóra érkezik...

Emery: Igen.


Smith és Goode számos további részletet tárgyalt meg a titkos földalatti transzferrendszerek képességeiről, amelyről először Phil Schneider beszélt 1995-ben egy olyan interjú sorozatban, amely végül a meggyilkolásához / öngyilkosságához vezetett néhány hónappal később 1996 januárjában. De ugyanerről szól Dr. Richard Sauder, "Föld alatti bázisok és alagutak: Mi próbál meg elrejteni a kormány" című 1995-ös könyve. (2)

Ezenkívül Wilcock rámutatott másokra is, akik Schneider és Sauder rendkívüli kinyilatkoztatása óta a nyilvánosság elé léptek:

"Hadd említsem meg Bob Deant, Pete Petersont, Jacob és Henry Deacont, akik mindannyian beszámoltak ezekről a föld alatti rendszerekről, amelyek máshová szállítják az embert, és még csak észre sem lehet venni. Csak utazol ezen a dolgon, és valahogy máshová jutsz."

Wilcock megkérdezte Smith-t és Goode-t, hogy mit tudnak a tórium nevű fémes elemről a föld alatti bázisokkal kapcsolatban:

Corey: Nos, tudom, hogy a programok, a hajó, a kutatóhajó, ahol feladatot hajtottam végre, eredetileg nukleáris volt. Aztán tórium alapúra cserélték őket.

Aztán lecserélték valamilyen elektromágneses motorral, amely hosszú csöveket tartalmazott, amelyek forogtak.

Emery: Így van.

Corey: Azt hiszem, ez valamiféle elektromágneses súrlódás volt. És a vezetékek felveszik az energiát, és vezeték nélkül átengedik a csöveken keresztül, majd közvetlenül ezekhez a hatalmas kondenzátorokhoz mennek.

Emery: Így van. Igen, sok kondenzátort használnak ezeken a bázisokon, hogy megőrizzék az energiát.

Nem vagyok a tórium szakértője, de a közelmúltban egy olyan projektben vettem részt, ahol egy magánszervezet - egy magánvállalkozás - felvett engem... Egész Amerikába embereket küldtek ki - egy tudományos csapatot -, hogy megtalálják a legnagyobb tórium lelőhelyet itt az Egyesült Államokban.

És pontosan tudom, hogy hol van. És ez szintén Új-Mexikóban van. Nem fogom elmondani a várost, melynek a közelében található, de azt elmondom, hogy Új-Mexikóban van.

És ott korlátlan mennyiségben található tórium, amely képes ellátni az összes bolygót és az összes bázist, és természetesen itt is bennünket végtelenül a jelenleg általunk használt energia mennyiségéhez képest.

Smith és Goode feltárták, hogy a tóriumot hideg fúziós eljárásban használják, amely gyakorlatilag korlátlan energia ellátást nyújt a titkos projektekhez és az űrhajókhoz.

Smith és Goode ezután a legújabb hologram technológia megvitatásával folytatta, ami olyan hihetetlen mértékben fejlett, hogy a hologramok fizikailag szilárdnak és tömeggel rendelkezőnek tűnhetnek:

Corey: Igen, sok ilyen technológia van - a maszkolási technológia hologramokkal.

Emery: Rengeteg.

Corey: Arra a pontra fejlesztették a hologramokat, ahol már tömegük is van.

Emery: Így van.

Corey: Vagy "kemény fénynek" nevezik őket...

Emery: Még árnyékot is vet. Igen, ezt én is igazolhatom, és én is részese voltam... nem pont ennek, de voltak olyan projektek, amelyek közel voltak hozzám, amikor olyan műholdakon dolgoztak, amelyek képesek erre, vagy a 90-es évek elején a műholdakra helyezték el ezt a technológiát.

Corey: Igen. Őrület, hogy megszüntetik a villamos energiát vagy áramforrást, és úgy marad.

Emery: Így van.


Az a tény, hogy Smith és Goode megerősítették egymás tapasztalatait és ismereteit a föld alatti bázisokon használt technológiákról igen jelentős, mivel a Smith által birtokolt kiterjedt dokumentációk igazolják azt az alapvető állítást, hogy képzett sebész asszisztens, aki boncolásokban vett részt halott földönkívülieken a Kirtland Légierő Bázison és más titkos helyszíneken.

Az első közös "kozmikus csúcstalálkozó" interjúból levont következtetés az, hogy Smith tapasztalatai és dokumentációja megerősítik Goode állításait, melyeket 2014 végétől kezdve folyamatosan hozott nyilvánosságra. Ez fontos bizonyíték azok számára, akik még mindig bizonytalanok Goode hihetetlen állításainak igazságában. (3)

Smith és Goode együtt fognak megjelenni a következő Kozmikus Közzététel epizódokban, és ismét összevetik tapasztalataikat és tudásukat a szigorúan titkos programokkal kapcsolatban. Ez az  interjúsorozat elengedhetetlen mindazok számára, akik meg akarják ismerni az igazságot a titkos űrprogramokról. (4)

(1) - https://emerysmith.net
(2) - https://www.amazon.com/dp/B00JVAW57G
(3) - https://www.gaia.com/video/cosmic-summit
(4) - https://www.exopolitics.org/insiders-reveal-secrets


Név

3D nyomtató,50,432 Hz,1,51-es körzet,36,52-es körzet,1,5d,1,5G,1,6 órás munkanap,2,911,24,Aaron Swartz,1,Ábrahám,2,acél,5,adattárolás,11,adósság,21,Afganisztán,27,Afrika,137,agy,347,agykontroll,28,ájulás,1,Akasa-krónika,4,akkumulátor,89,alagút,1,alakváltó,1,alapjövedelem,25,Alaszka,26,Albánia,1,albínó,1,Alekszej Navalnij,3,Alex Jones,22,alga,3,Algéria,3,aligátor,1,alkímia,4,alkohol,7,állati tudatosság,42,állatvilág,597,allergia,14,álmatlanság,3,álom,55,alumínium,7,alvás,60,alvási paralízis,2,Amazonas,8,Amerika,1516,aminosav,1,amishok,1,amputáció,1,anarchia,1,Andrew Basiago,8,Anglia,463,angyal,11,animációs film,7,Anonymous,5,Antarktisz,92,antenna,1,antianyag,4,antibiotikum,9,antigravitáció,30,Antikrisztus,5,antioxidáns,1,Antonio Urzi,2,Anunnaki,25,anyagtudomány,97,anyaméh,3,anyatej,1,Apollo,7,arany,134,aranymetszés,2,árapály,3,arcfelismerés,8,arcolvasás,1,arcvakság,1,Argentína,35,Arisztotelész,1,árja faj,2,arkhónok,1,árnyékember,3,árnyember,3,árvíz,14,Asgardia,1,ASMR,1,ásvány,9,Asszíria,3,aszteroida,62,asztma,1,asztráltest,21,asztrológia,7,ateizmus,1,Atlantisz,39,átok,5,atombomba,95,atomenergia,83,atomok,6,átverés,1,aura,11,Ausztrália,197,Ausztria,30,autizmus,18,autó,36,autokrácia,1,avarok,2,azbeszt,1,Azerbajdzsán,3,Aztékok,29,Ázsia,48,Bábel tornya,2,babona,3,Bahama-szigetek,1,Bahrein,2,Bajkál-tó,1,baktérium,49,baleset,34,Balti-tenger,1,balzsamozás,1,Banglades,1,Bankrendszer,296,bányászat,36,barlang,42,barlangfestmény,7,barlangrajz,6,bázisugrás,1,Belgium,27,Belize,3,belső hang,7,Benedek pápa,27,bennszülött,1,bénulás,2,Bermuda-háromszög,6,beszéd,10,betegség,678,beton,1,Bhután,3,Biblia,96,Bilderberg,13,Bill Gates,19,bilokáció,1,biofegyver,1,biofoton,10,biogáz,2,biokerámia,1,biológia,2,biológiai fegyver,5,biológiai kor,2,biológiai memória,2,biológiai ritmus,5,bioprinter,2,biorobot,10,bioüzemanyag,9,blossom goodchild,6,Bob Dean,4,Bob Lazar,12,boldogság,25,Bolívia,22,bolygómérnökség,9,bor,3,Bosznia-Hercegovina,3,boszorkányság,10,Botswana,3,böjtölés,11,bölcsek köve,1,bőr,19,bőrszín,3,Brazília,84,Brbados,1,BRICS nemzetek,35,bronzkor,1,Buddha,18,buddhizmus,18,Bulgária,9,bunker,4,bűnözés,1,cannabis,83,Carl Sagan,17,Carrie Fisher,1,cenzúra,2,Ceres,1,cetfélék,1,Charlie Chaplin,1,chemtrail,14,Chile,37,chip,1,CIA,151,Ciprus,5,Costa Rica,7,cukor,20,cukorbetegség,20,csakra,7,család,1,családfakutatás,1,csapadék,2,Csecsenföld,2,Csehország,11,csend,1,Csernobil,8,csillagászat,294,csillagkapu,3,csillagkép,6,Csillaggyermek,3,csoda,8,csont,4,csontritkulás,2,Dagesztán,2,Dalai láma,12,Dánia,44,DARPA,18,Darwin,11,David Icke,12,David Wilcock,26,deepfake,6,déjà vu,1,Dél-Afrika,36,Dél-Amerika,1,Dél-Korea,42,demokrácia,7,démon,10,depresszió,30,diagnosztizálás,2,digitális pénz,78,digitális társadalom,12,diktátor,8,diktatúra,18,dimenziók,64,Dimitrij Medvegyev,2,dinoszauruszok,33,DNS,327,dogonok,1,dohányzás,18,dokumentumfilm,1094,dolmen,1,Donald Trump,121,döntés,2,drágakő,9,drón,63,druidák,1,dűne,1,Dzsibuti,2,dzsinn,1,Ebola,3,ébredés,3,Eckhart Tolle,5,Ecuador,24,édesítőszer,1,Edgar Mitchell,12,Edison,6,Edward Snowden,13,Egely György,6,egészség,795,éghajlat,176,ego,1,egyedüllét,3,Egyesült Arab Emírségek,16,Egyiptom,283,Einstein,85,ékírás,6,Eldorádó,1,elektromos áram,103,elektromos autó,143,elektromos hajó,4,elektromos impulzus,3,elektromos kerékpár,6,elektromos közlekedés,20,elektromos motor,14,elektromos repülőgép,6,elektromos roller,1,elektromos út,1,elektromos vonat,9,elektroszmog,44,élelmiszer,210,élet a halál után,159,életcél,7,elhízás,4,elme,2,elme kontroll,75,elmezavar,5,Elon Musk,55,élővilág,58,előző élet,15,elveszett nyelv,5,ember állat hibrid,5,ember idegen hibrid,30,emberáldozat,11,emberi faj,6,emberi jogok,3,emberi nyelv,38,emberi öngyulladás,2,emberi rekord,5,emberiség,216,emberkereskedelem,2,emlékezet,60,empátia,15,Enceladus,1,energia,113,energiafegyver,7,ENSZ,82,enzim,1,epilepszia,4,építészet,425,erdő,5,erdősítés,23,erdőtűz,3,ereklye,2,Erich Von Däniken,3,erkölcs,1,érrendszer,5,érzékelés,28,érzelmek,163,érzéstelenítés,1,Erzsébet királynő,5,ESA,38,esküvői ruha,1,esőerdő,20,Észak-Korea,35,északi fény,2,Északi-sark,16,Észtország,10,étel,195,Etiópia,14,Etruszkok,3,Eurázsia,6,Európa,287,Európai Űrügynökség,7,eurózóna,7,eutanázia,1,evolúció,112,évszakok,2,exobolygó,38,extrém időjárás,85,ezüst,7,fa,84,Facebook,4,fájdalom,33,fakír,1,FBI,53,FED,42,fegyver,39,fehér lyuk,1,fehérje,6,Fehéroroszország,6,fejlődés,331,fekete lyuk,53,feldolgozott étel,22,félelem,116,felemelkedés,1,fém,28,feminizmus,1,fenntartható gazdaság,16,fény,130,fényevés,1,fénygömb,5,fényjelenség,5,fénysebesség,19,fényterápia,10,fénytest,11,féregjárat,8,Ferenc Pápa,43,ferrofluid,1,fertőzés,2,fiatalság elixírje,17,film,359,filozófia,5,Finnország,37,fizika,104,fluorid,4,fóbia,5,fog,3,fogamzásgátló,1,fogyás,1,fokhagyma,2,folyadékmembrán,1,fosszília,4,fosszilis tüzelőanyag,39,fotó,74,foton,12,fotoszintézis,2,Föld,663,föld alatti város,10,földalatti bázis,44,földalatti tó,1,földcsuszamlás,3,földgáz,11,földönkívüliek,786,földrengés,96,Fönícia,1,Franciaország,200,frekvencia,34,frigyláda,1,furcsa hangok világszerte,24,fúzió,2,fúziós reaktor,26,függőség,11,Fülöp-szigetek,16,gabonakör,25,galaktikus föderáció,53,galaxis,76,gáz,22,genetika,238,génmanipuláció,19,génszerkesztés,4,geoglifa,10,George Orwell,2,geotermikus energia,4,gerinc,4,Ghána,3,giroszkóp,1,Gladio,1,gleccser,20,glifozát,5,Globális Fedezeti Számlák,2,globális felmelegedés,147,globális lehűlés,68,GMO,27,gnoszticizmus,1,gomba,28,gondolatátvitel,1,gondolatolvasás,15,gondolkodás,1,gonosz,15,gömbvillám,4,Görögország,67,grafén,11,gravitáció,39,gravitációs hullám,8,Grönland,19,Grúzia,2,Guatemala,17,Günther Wiechmann,1,gyémánt,20,gyermekfejlődés,255,gyermekmunka,2,gyógyítás,347,gyógynövény,86,gyógyszeripar,156,gyulladás,1,gyulladáscsökkentő,5,HAARP,19,háború,469,hacker,5,hadi fejlesztés,95,haj,5,hajó,2,hajóroncs,29,hajszín,4,halak,2,halál,117,halálközeli élmény,48,halhatatlanság,14,hallás,15,Halley -üstökös,1,hallucináció,16,hang,56,hangszer,1,hangterápia,6,harcművészet,11,harmadik szem,10,hatodik érzék,6,Hawaii,31,házasság,1,hazugság,4,hibernálás,8,hibrid faj,7,hidegháború,32,hidrogén,14,hidroponika,1,hieroglifa,12,higany,3,Himalája,9,hipnózis,11,hírek,1713,hírszerzés,3,hit,18,Hold,269,holdbázis,24,holdfogyatkozás,5,holdjáró,16,Hollandia,81,holografikus univerzum,29,hologram,15,Holt-tenger,4,homeopátia,1,Honduras,6,Hongkong,5,hormon,15,horpaszizom,1,Horvátország,12,humor,3,hunok,6,húrelmélet,4,hurrikán,7,húsevés,11,Húsvét-sziget,5,hüllő,21,Hüperborea,1,idegen elrablás,88,idegen lény,406,idegen technológia,304,idegsejt,11,idézet,3,idő,54,időgép,18,időhurok,1,időjárás,86,időjárás módosítás,53,időjárási fegyver,15,időkapszula,6,időkristály,1,időszámítás,2,időutazás,59,igazságszérum,1,III. Richárd,1,iker,2,ikerláng,3,ikrek,1,illat,12,illóolaj,6,illúzió,10,immunrendszer,46,immunterápia,1,implantátum,26,India,189,indián,16,indigó gyerekek,11,Indonézia,39,influenza,4,információ,11,ingyen energia,101,Inkák,17,inkarnáció,2,intelligencia,55,internet,71,intuíció,7,invázió,1,ionhajtómű,4,Irak,87,Iraki Kurdisztán,2,Irán,125,írás,7,irídium,1,Írország,20,iskola,62,ISON üstökös,1,ISS,58,Isten,172,Iszlám,7,ital,2,ITCCS,7,Izland,26,ízlelés,1,izom,1,Izrael,160,James Tyberonn,1,Japán,270,járvány,356,játék,6,jég,63,jéghegy,1,jégkorszak,22,Jemen,10,Jézus,60,jezsuita,1,jód,1,Joe Biden,32,jóga,5,jógi,2,Jordánia,15,jóslat,51,jövőbelátás,42,Jugoszlávia,2,Jupiter,37,kalóz,1,Kambodzsa,10,Kamerun,2,Kanada,129,Kanári-szigetek,3,kannibalizmus,1,káosz,2,kapcsolat,37,kapitalizmus,1,karma,8,karmikus kapcsolat,3,Kasmír,1,Katar,8,katonai technológia,123,kávé,1,Kazahsztán,6,Kazárok,1,Kelták,4,kémkedés,16,kemoterápia,6,kender,77,Kenya,10,kerámia,2,Kereszténység,92,Keshe Alapítvány,5,KGB,8,kiberháború,8,kibernetika,2,kiborg,4,kihalt faj,69,kiméra,3,Kína,631,kincs,16,kiropraktika,1,kísérlet,40,kísértet,12,kiterjesztett valóság,4,klímaváltozás,44,klónozás,21,kobold,1,Kobra,35,Kolumbia,32,kommunikáció,104,kondenzátor,1,Kongó,2,konkréció,1,koponya módosítás,1,korall,8,Koszovó,2,kőkorszak,1,kőkör,1,könyv,618,környezetszennyezés,242,környezetvédelem,201,Közép-Amerika,4,középkor,2,közlekedés,268,közösség,4,kráter,11,kreativitás,10,kreditrendszer,1,Kréta,1,Krím,4,kriogenika,1,kriptid,1,kriptovaluta,45,kristály,37,kristály gyerekek,9,kristálykoponya,6,kromoszóma,9,Kuba,9,kultúra,26,Kung-fu,1,kungfu,1,kutatás,79,Kuvait,8,kvantumfizika,161,kvazár,2,labirintus,2,Laosz,3,lapos Föld,4,látás,52,láthatatlanság,4,látomás,5,Laura Eisenhower,13,láva,3,lávacső,1,láz,1,lebegésterápia,1,LED,8,léggömb,4,léghajó,6,légkör,27,légzés,13,lélek,123,lélekcsoport,2,lélektárs,1,lélekvándorlás,12,lelki fejlődés,422,Lemúria,3,Lengyelország,57,létezés,8,Lettország,1,levegő,69,levitáció,7,lézer,54,Li-Fi,1,Libanon,13,Líbia,22,lítium,1,Litvánia,1,Livánia,1,Lukács Béla,1,Luxemburg,5,Madagaszkár,1,madár,23,magány,13,mágia,8,mágnes,2,mágneses mező,83,mágneses portál,1,mágus,1,Magyarország,174,magyarság eredete,9,Maja leletek,50,maja naptár,5,májbetegség,2,majom,1,Malajzia,12,Mali,1,Málta,5,mamut,10,Mandela effektus,4,manipuláció,13,manó,1,Marokkó,4,Mars,217,Mars Curiosity,21,Marshall-szigetek,2,marsjáró,19,masszázs,1,matematika,19,mátrix,10,Matthew Ward,4,Mauritánia,1,Mauritius,3,meddőség,1,média,75,meditáció,131,médium,4,megalit,37,megfigyelés,40,megnyúlt koponyák,20,megtermékenyítés,7,megújuló energia,161,megvilágosodás,15,méhek,12,memória,64,menedék,2,mentális betegség,42,mennyország,57,méregtelenítés,7,mérés,3,mérgezés,35,Merkúr,14,messiás,2,mesterséges anyaméh,2,mesterséges intelligencia,229,metaanyag,2,meteor,67,meteor Kuba,2,meteor oroszországban,5,Mexikó,144,mezoamerika,8,Mezopotámia,12,Mianmar,2,mike quinsey,10,mikroba,3,mikrohullám,4,Minósz,1,mitológia,4,mítosz,6,mkultra,17,Mongólia,4,Monsanto,27,Mooji,10,morgellon,2,multiverzum,26,múmia,93,munka,30,mutáció,12,műanyag,95,műhold,98,műtét,5,művészet,208,nagylábú,7,Namíbia,1,nanotechnológia,38,Nap,258,napciklus,6,napelem,53,napenergia,164,napfény,106,napfogyatkozás,14,napfolt,11,napkitörés,10,Naprendszer,203,napszél,20,naptár,1,NASA,395,NATO,65,Nazca-kultúra,2,Nazca-vonalak,15,Nefilim,5,nehézfém,6,Neil Keenan,3,nemesfém,13,Németország,348,nemiség,3,Nepál,8,Neptunusz,13,népvándorlás,5,NESARA,3,neuron,5,neutrínó,1,nevetés,3,Niels Bohr,1,Nigéria,10,Nissan,1,nitrogén,1,Norvégia,50,Nostradamus,11,növények,276,növényvédőszer,41,NSA,28,nukleáris energia,58,nullponti energia,1,nyersétel,14,nyomtató,3,Obama,51,obeliszk,1,obszervatórium,5,óceán,86,okkultizmus,5,okostelefon,41,oktatás,65,olaj,62,olajfüggőség,31,Olaszország,197,Olmékok,5,oltás,178,Omán,3,omniverzum,1,online tv,5,OPPT,4,optikai csalódás,1,orákulum,1,organikus,1,orgon energia,3,óriások,28,Orionidák,1,Oroszország,752,oxigén terápia,1,ózonréteg,5,önbecsülés,3,önellátás,2,önismeret,319,önkényuralom,2,önvezető autó,32,önvezető motor,1,őrangyal,1,ördög,8,ördögűzés,8,öregedés,67,Örményország,5,örök élet,9,örök fiatalság,20,öröklés,1,öröklődés,31,ősi civilizációk,448,ősi gyógyítók,5,ősi szöveg,71,ősi technológia,189,ősi viselet,2,őslakos,20,ősrobbanás,22,őssejt,23,összeesküvés-elmélet,2,ötvözet,1,özönvíz,8,Pakisztán,16,Palesztina,26,Panama,5,Pangea,1,pánpszichizmus,3,pánspermia,2,papír,6,Pápua Új-Guinea,6,paradoxon,1,Paraguay,1,paranormális,111,parazita,1,pareidolia,1,párhuzamos univerzum,34,Paul T. Hellyer,4,Pentagon,79,pénz,421,permafroszt,1,Peru,96,perzsák,2,Phobos,3,pihenés,1,piramis,123,platina,4,plazma,10,Plejádok,4,Plútó,3,pokol,10,polgárháború,2,Polinézia,3,politika,2,poltergeist,3,pólusváltás,14,Popper Péter,1,porördög,1,portál,1,Portugália,23,prekogníció,4,prófécia,32,propaganda,10,protézis,1,Proxima Centauri,2,pszichiátria,8,pszichikai erő,14,pszichokinézis,7,pszichológia,70,Puerto Rico,10,pulzár,1,rabszolgaság,9,radioaktív,11,rákbetegség,158,rakéta,1,reaktor,2,régészet,941,reiki,1,reinkarnáció,35,rejtélyek,686,rémálom,1,rendőrállam,75,replikátor,1,reptilián,17,repülés,222,repülő autó,6,repülő humanoid,2,rezgés,18,robot,29,robotok,151,ródium,1,Római Birodalom,82,Románia,18,Roswell,39,rovarok,3,rovarölő,8,rovásírás,4,röntgenlátás,1,Rudolf Steiner,1,Rúmí,1,rúnaírás,2,Rupert Sheldrake,1,Russell Brand,1,ruténium,1,Sabrina Pasterski,1,Salamon király,2,Salvador,3,sámánok,10,sárkányok,2,sarki fény,12,Sátán,16,sav,1,schumnann frekvencia,6,sci-fi,216,sellő,7,shaolin,1,sheldan nidle,13,shelley young,1,Shogun Amona,1,sírkamrák,8,sivatag,48,Skandinávia,1,skizofrénia,3,Skócia,21,smaragd,1,só,21,sors,2,sótalanítás,9,sötét anyag,18,sötét energia,5,Spanyolország,108,spiritualitás,373,sport,39,Srí Lanka,3,Star Trek,13,Star Wars,8,Stephen Bassett,5,Stephen Hawking,16,Steve Quayle,1,Stonehenge,12,stressz,44,sugárzás,58,sumérok,14,suttogás,1,suzanne lie,2,Svájc,59,Svédország,67,szabad akarat,7,szabadkőműves,1,szabadság,8,szag,12,szaglás,4,számítástechnika,175,számmisztika,1,szamuráj,2,szaporodás,6,szarkofág,12,Szaturnusz,33,Szaúd-Arábia,70,szavak,1,szegénység,14,szekta,5,Szelei Magdolna,6,szélenergia,61,szellem,11,szellemek,86,szellemváros,1,szem,59,szembetegség,25,személyiség,1,személyiségteszt,9,személyiségzavar,1,szén,1,szén-dioxid,18,szent geometria,1,Szerbia,12,szerelem,12,szeretet,58,szerotonin,1,szertartás,2,szerv implantátum,9,szerzetes,1,szfinx,10,sziámi iker,1,sziámi ikrek,2,Szibéria,56,Szicília,3,sziget,4,sziklarajz,11,szimbiózis,1,Szingapúr,25,szinkronicitás,5,színlátás,3,színpszichológia,2,színterápia,2,szintetikus üzemanyag,11,Szíria,187,szív,56,szkíták,9,Szlovákia,3,Szlovénia,4,szoftver,2,Szomália,2,szorongás,17,Szovjetunió,88,szökőár,12,Szudán,7,szuperkontinens,10,szupernóva,6,szülés,10,születés,41,Tádzsikisztán,1,Tajvan,17,találmány,42,táltos,1,tanítások,38,tanulás,58,Tanzánia,3,táplálkozás,97,tarot,1,társadalom,146,távolbalátás,31,technológia,1330,tej,5,tektonikus lemez,4,telekinézis,4,telepátia,49,teleportálás,15,teleszkóp,37,telomer,9,temetkezés,2,tengeralattjáró,24,tengervíz,244,teremtés,42,terhesség,4,téridő,19,térkép,6,térmeghajtás,2,természet,462,természetfeletti,59,természetvédelem,61,terraformálás,1,terrorcsoport,12,tervezett elavulás,2,Tesla,97,testbeszéd,1,testelhagyás,6,testen kívüli élmény,19,testhőmérséklet,4,testmódosítás,4,testmozgás,12,testsúly,1,tetoválás,6,Thaiföld,20,Tibet,22,Timbuktu,1,Titán,1,titkos tanítások,2,titkos társaságok,265,titkos űrprogram,134,tó,1,tobozmirigy,9,Toltékok,2,Tonga,1,torinói lepel,2,tornádó,9,torpedó,1,tömegmédia,65,Törökország,121,történelem,1180,törzs,1,transzhumanizmus,9,transzplantáció,1,Trianon,4,tudat,114,tudatalatti,79,tudatmódosítás,20,tudatos álom,28,tudatosság,786,tudomány,1203,túlnépesedés,9,túlvilág,144,Tunézia,1,tüdőbetegség,20,tündérek,1,Türkmenisztán,2,tűz,5,tűzönjárás,1,ufo,889,UFO felfedés,103,UFO vadászok,7,ufo-afrika,4,ufo-amerika,401,ufo-ausztrália,7,ufo-ázsia,29,ufo-budapest,1,ufo-cikkek,2,ufo-egyéb,20,ufo-európa,113,ufo-fotók,9,ufo-magyar,6,ufo-oroszország,20,Uganda,1,új,10906,új pénzügyi rendszer,174,Új-Zéland,37,újrahasznosítás,65,Ukrajna,87,ultrahang,9,Univerzum,254,Uránusz,11,Uri Geller,1,Uriel,1,Uruguay,5,uso,10,utazás,7,űrállomás,45,űrbányászat,3,Üreges Föld,28,űrfegyver,5,űrháború,12,űrhaderő,2,űrkutatás,665,űrlift,2,űrsikló,2,űrszemét,11,űrtechnológia,234,űrutazás,163,űrverseny,10,üstökös,21,üveg,14,üzenetek,63,vakcina,180,vakság,4,választás,2,Valiant Thor,1,vallás,259,valóság,46,vámpír,5,Vatikán,95,vécé,1,vécépapír,2,vegetáriánus,12,végítélet,3,Végjáték,26,végtelen,1,vegyi anyag,68,vegyi fegyver,13,véletlen,1,Venezuela,43,Vénusz,30,vér,41,vércsoport,5,vertikális gazdálkodás,2,veszélyeztetett faj,7,vezeték nélküli áram,2,videó,9704,videojáték,17,Vietnam,18,viking,16,Világgazdasági Fórum,11,világítás,1,világkormány,2,világvége,15,villám,28,virtuális valóság,14,vírus,241,vitamin,20,víz,369,vízenergia,13,vízesés,1,víznyelő,13,Vlagyimir Putyin,26,vonat,9,vulkán,12,vulkánkitörés,88,Wi-Fi,16,WikiLeaks,33,x-akták,21,zaj,5,Zambia,1,zene,60,zeneipar,4,Zimbabwe,4,Zsidóság,24,
ltr
item
Új Világtudat | Az Élet Más Szemmel: Bennfentesek fedik fel a föld alatti katonai és vállalati bázisok titkát, ahol futurisztikus technológiákat őriznek
Bennfentesek fedik fel a föld alatti katonai és vállalati bázisok titkát, ahol futurisztikus technológiákat őriznek
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhV879Jd7QmHwn3Y9euAvIXAibJVaEt3GUjAmHzJPXAgkhDXnyZ_IK30POkG_wzDk5qQAPcYlRTT8G9wM06LBV_860Q2h2wCiZi4S2a8lUF4zRbpt4-2p2r8Ram-ap5_NI18j-QePumq-0/s1600/f%25C3%25B6ld+alatti+katonai+v%25C3%25A1llalati+b%25C3%25A1zis+maglev+vonat+idegen+l%25C3%25A9ny+technol%25C3%25B3gia+corey+goode+emery+smith+video+titkos+%25C5%25B1program-2018-%25C3%25BAj+vil%25C3%25A1gtudat.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhV879Jd7QmHwn3Y9euAvIXAibJVaEt3GUjAmHzJPXAgkhDXnyZ_IK30POkG_wzDk5qQAPcYlRTT8G9wM06LBV_860Q2h2wCiZi4S2a8lUF4zRbpt4-2p2r8Ram-ap5_NI18j-QePumq-0/s72-c/f%25C3%25B6ld+alatti+katonai+v%25C3%25A1llalati+b%25C3%25A1zis+maglev+vonat+idegen+l%25C3%25A9ny+technol%25C3%25B3gia+corey+goode+emery+smith+video+titkos+%25C5%25B1program-2018-%25C3%25BAj+vil%25C3%25A1gtudat.jpg
Új Világtudat | Az Élet Más Szemmel
https://ujvilagtudat.blogspot.com/2018/05/bennfentesek-fedik-fel-fold-alatti.html
https://ujvilagtudat.blogspot.com/
https://ujvilagtudat.blogspot.com/
https://ujvilagtudat.blogspot.com/2018/05/bennfentesek-fedik-fel-fold-alatti.html
true
6773355663696938213
UTF-8
Loaded All Posts Nincs ilyen bejegyzés MEGNÉZEM Tovább Válasz Válasz elvetése Törlés By Kezdőlap OLDALAK BEJEGYZÉSEK Mindet megnézem TOVÁBBI CIKKEK CÍMKE ARCHÍV KERESÉS MINDEN BEJEGYZÉS Nincs ilyen bejegyzés Vissza a kezdőlapra Vasárnap Hétfő Kedd Szerda Csütörtök Péntek Szombat Vas Hét Ke Sze Csüt Pén Szo Január Február Marcius Aprilis Május Június Július Augusztus Szeptember Október November December Jan Feb Már Ápr Máj Jún Júl Aug Szep Okt Nov Dec éppen most 1 perce $$1$$ perce 1 órával ezelőtt $$1$$ órával ezelőtt Tegnap $$1$$ nappal ezelőtt $$1$$ héttel ezelőtt több mint 5 hete Követők Követés THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy