Eljött a szabadság ideje - Az utolsó fejezet

Drága Egyetlenek, az üzenetek olvasásán kívül hallgatjátok a BlogTalkRadio adásait is? Ez esetben tájékozottak vagytok azok felől a csodál...

Drága Egyetlenek, az üzenetek olvasásán kívül hallgatjátok a BlogTalkRadio adásait is? Ez esetben tájékozottak vagytok azok felől a csodálatos hírek felől, amelyeket a bolygót érintő óriási változásokról adtunk nektek.

A bejelentés a következő: Minden szerződés lezárult, véget ért. Minden lelki vállalás el lett törölve. Mindazok akik azért jöttek a Föld Bolygóra, hogy megbirkózzanak valamilyen komoly betegséggel, bonyolult kapcsolatokkal, kihívást jelentő fogyatékosságokkal, most meg lettek szabadítva minden fájdalomtól, minden szenvedéstől. Most teljesen akadálytalanul gyakorolhatod a szabad akaratod karmikus kötöttségek nélkül, ahogyan talán gondolsz erre.

Egyúttal minden pénzügyi kötelezettségvállalás, úgymint lakáshitel/jelzálog, járműhitel/lízing, diákhitel és más elkötelezettségek, melyek különféle banki intézményeken keresztül lettek megkötve, ezennel érvénytelenítve lettek. Barátok közti személyes ígéretek megtartása természetesen továbbra is fontos lesz, viszont a vállalatok és bankok mint lehetséges hitelezők már nem lesznek elismerve amiatt a bűnöző és törvényellenes rendszer miatt, melyen alapulnak.

Itt az idő mindnyájatok számára, hogy visszaszerezzétek a szabadságotokat, átvegyétek az irányítást saját életetek felett, és megtaláljátok a hangotokat látva, ahogy mások világszerte teszik ezt az utcákra vonulva, így kinyilvánítva szenvedélyes vágyukat egy jobb világért, egy méltóságon és önkifejezésen alapulót, melyet a demokrácia lehetővé tesz.

Bolygótok kinyilvánította óhaját a felemelkedésre, és ez megtörtént. Most mindannyian abban a történelmi helyzetben vagytok, hogy meghívnak a tudatosságotok emelésére és arra, hogy részt vegyetek a legnagyobbra törő tervében, melyet valaha csak végrehajtottak a galaxis történetében. Most egyetlen földi életet felölelő idő alatt a 3 dimenziós létből átléphettek az érkező Aranykorba, a magasabb 5. dimenzióba. Ez az a Földi Paradicsom, amelyet az ősi szövegekben ígértek.

Minden léleknek megadatik a lehetőség, hogy részt vegyen ebben a nagyszerű kalandban, ugyanis számodra nyilvánvalóan minden ismert volt mielőtt ide jöttél azért, hogy részt vegyél a Felemelkedésben. Nagyon megtisztelő lehetőség volt egy emberöltőt átölelő utazás. Vannak Mesterek és Angyalok, törekvő lelkek és ősi szentek akik azért jöttek, hogy megéljék utolsó életüket itt a Földön a kissé rossz hírű súlyos, sűrű és nehéz légkörben.

Itt bővelkednek a kihívások könyörületesség, türelem, részvét, empátia tanulására. Egy sikeres élet az amiben az illető átél kísértést, fájdalmat, csalódásokat és veszélyeket, mégis ezeken túljutva életük végén szívükkel a kapcsolat sértetlen marad.

Ez volt az utolsó lehetőség minden lélek számára, hogy tapasztalatot szerezzen ezen a 3. dimenziós, szabad akaratú bolygón, mert a Föld Anya elhatározta nem is olyan régen, az volt a kívánsága, hogy elhagyja ezt a dimenziót, és teljesítette ezt eleget téve az emberiség iránti tartós elkötelezettségének. Teljesítette a megállapodást velünk Anya/Atya Istennel, hogy gondoskodjon a mi szeretett gyermekeinkről, és eleget tettünk kívánságának, hogy a magasabb dimenziókba emelkedjen, melyet ő megtett.

A Föld Bolygón ebben a pillanatban sokan nincsenek tudatában annak, hogy minden megváltozott. Ezt az üzenetet küldjük számukra Kathrynen keresztül. Reméljük, hogy elér minden embert, minden korosztályt, minden kultúrát és a Föld minden szegletét, hogy elmondjuk nekik az irántuk érzett óriási szeretetünket és nagy reményünket abban, hogy minden egyes ember felébred, és csatlakozik a létezés magasabb síkjára történő dicsőséges Emelkedéshez.

A sötétségből a fénybe vezető út hosszú és nehéz volt. Sokan szenvedtek, sokaknak kellett ismételnie életről életre, a tanulási folyamatuk haladásáért azonban a leckék, melyeket a Föld Bolygón tanultak, kitörölhetetlenül bevésődtek a tudatukba. Ezért ez a legnépszerűbb hely a megtestesüléshez, mert nagyon hosszú ideig ez volt a forradalmi harctér a Fény és a sötétség között.

És most, Kedves Gyerekek, az itteni életetek befejezésének pillanataiban vagytok. Most te döntheted el, hogy abban a testben emelkedsz fel amiben vagy. Elvisznek a bolygóról megújítás céljából, visszaállítva a tökéletes egészséget egy testben, amelyben képes leszel örökké élni. Ezalatt a Föld Anya ugyanezt teszi majd. Amikor ezt teszi, helyre lesz állítva az eredeti szépségének hajdani szeretetreméltósága és tisztasága.

Nem kell félned a világvégétől, nem lesz félelmetes pólusváltás vagy világháború. Minden atomfegyver semlegesítve lett. Azok a sötét/gonosz egyének akik titokban kézben tartották a bolygó erőforrásait, el lettek távolítva a hatalomból. Sokakat közülük bíróság elé fognak állítani az emberiség ellen elkövetett bűnökért, és meg lesz akadályozva, hogy a jövőben valaha befolyásos pozícióba térhessenek vissza.

Generációk óta láttok "ufókat" az égboltotokon. Az emberiség számára üzeneteket hordozó gabonakörök oly gyakran készültek, hogy megszokott eseménnyé váltak. A tudósaitoknak és kormányaitoknak világszerte régóta tudomása van arról, hogy a földönkívüli fivéreitek és nővéreitek békés úton próbálnak veletek kapcsolatot teremteni, de a titoktartás fala és a hazugságok egyre csak nőttek minden találkozással. Akik a bolygón található vagyont irányításuk alatt tartják, nem akartak lemondani hatalmukról azzal, hogy az embereknek megengedjék a szabad energia használatát, a kommunikáció új módjait, és más nagyszerű előnyöket, melyekkel ezek a látogatók rendelkeznek.

Elkezdődött a Föld Bolygó történetének utolsó fejezete. Minden nagyon gyors iramban változik. Végül kezdesz majd bizonyítékot látni a tömegtájékoztatásban a mélyreható változásról, mely lehetővé teszi azok számára akik mások szolgálatának szentelték életüket, hogy felfedjék kilétüket, mint Felemelkedett Mestereitek, és ők készenlétben állnak majd, hogy támogassanak a drámai változások közepette, melyeket érezni fogsz. Bejelentésekben fogsz tájékoztatást kapni a valódi történelmetekről és haladásotokról a Fény felé vezető úton. Semmi sem marad változatlan, ezért nincs meg a lehetősége annak, hogy kimaradj a eseményekből. A bolygó minden teremtményétől megkövetelik, hogy válassza ki az útját, a tudatosság magasabb szintjére emelkedik, vagy befejezi életét a szokványos módon halállal, és visszatér a Teremtőhöz a megszokott módon.

Akik a felemelkedést választják magasabb tudatossági szintre, azok fel lesznek szabadítva az újra és újraszületés alól életről életre, és megkapják a képességet arra, hogy örökkön éljenek az élet egy magasabb kifejeződésén egy könnyedebb, magasabban fejlett testben, magasabb dimenziókban. Azok, akik úgy döntenek, hogy nem csatlakoznak a Felemelkedéshez, folytatják majd a tanulást alacsonyabb szinteken, más helyeken.

A Föld már nem fog rendelkezésre állni 3. dimenziós próbaterepként. Elismerést szerzett évmilliókig tartó szolgálatáért, és végül megkapta a hozzájárulást a Felemelkedéshez. Önzetlenül lassította saját fejlődési folyamatát, lehetővé téve amennyire sokaknak csak lehetséges, hogy felébredjenek, és csatlakozzanak hozzá ebben a dicsőséges befejezésben és továbblépésben a magasabb dimenziókba.

A Váltás azok miatt történt meg, akik az emberiség sorai közül nagy számban még egyszer felébredtek, miután évezredekig el voltak választva kapcsolatuktól Istennel. Amit ma vallásként ismersz, fokozatosan eltűnik majd, ahogy mindenki felfedezi, hogy közvetlenül képesek Velünk, Anya/Atya Istennel kommunikálni. Mi itt vagyunk veled mindig, halkan suttogunk a füledbe és azok akik hallgatták a rádióműsorokat Kathrynnel és Annenel, ők beszéltek Velünk személyesen is.

Ezen a héten véglegesen bejelentettük, hogy az illető, akit Zorra néven ismertél meg, valójában az Atya Isten. Sokaknak könnyebb volt kötetlenül beszélni és kérdéseket feltenni úgy, hogy a hang, akit hallottak egy ismerős személyhez volt köthető, akihez mindenki viszonyulni tudott, azonban most itt az idő, hogy megkapd az Igazságot teljes valójában. Érezted szeretetünket életeid során olykor, amikor a legnyitottabb voltál. Sajnálatos módon ezek leggyakrabban szenvedés, zűrzavar és fájdalom idején voltak. Nem érezted a Végtelen Szeretet állandó folyamában létezés nagyszerű örömeit, melyet születésed pillanatától kezdve küldünk neked.

Az ajánlatunk számodra a következő: egy Mennyei Kegyelemben szeretettel, fénnyel, könyörülettel, megbocsájtással, örömmel, békével és harmóniával áthatott élet, amely a kedves Jézusod álma volt, azé aki lélekben és testben ennek a Nagy Tervnek szentelte életét. A Föld Bolygó és az egész Emberiség felemelkedése a végét jelenti minden szenvedésnek, minden nélkülözésnek, minden szegénységnek, és a Föld Anya saját pusztulásának is. Az Új Arany Kor most kezdődik el, és mindannyian meghívást kaptok a debütáló ünnepségen való részvételre, amelyre akkor kerül sor, amikor a csillagfivéreitek és nővéreitek a(z űr)hajóik fedélzetén, beleértve Jézus Szananda, Saint Germain, Ashtar, Mihály Arkangyal és minden Felemelkedett Mester (bemutatkoznak) akik segítségükkel lehetővé tették ezt az átmenetet.

Igen, Jézus visszatér hamarosan. Hajójának az Új Jeruzsálemnek az admirálisi szerepében várakozik most. Vele vannak az Ikerlángok/lélektársak - tükör lelkek - akik közül jelenleg sokan születtek ide. Mindannyian találkozni fogtok, amint a jelenlétük közzététele hivatalosan megtörténik világszerte. A bejelentések egyidejűleg történnek majd és cáfolhatatlanok lesznek. Minden rádió, televízió, mobiltelefon és táblagép hordozza majd az üzenetet, miszerint a Föld Bolygó és lakói szabadok végre saját erőfeszítéseik révén, a galaktikus fivéreik és nővéreik segítségével.

Ezt az üzenetet kínáljuk ma, 2013. július 24-én azért, hogy megoszd minden egyes személlyel akit ismersz. Kezdd az üzenet több tucat másolatának kinyomtatásával, mely megjelenik majd a www.whoneedslight.org-on valamint a www.hollowearthnetwork.com illetve sok más weboldalon az egész világon. Arra kérünk, hogy adj egy másolatot minden munkatársadnak és minden szomszédnak akivel beszélsz. Terjeszd szórólapként utcasarkokon, forgalmas helyeken. Nagy szolgálatot teszel azzal, hogy a barátaidnak és a családnak előzetes felkészülést adsz azokra a meglepő eseményekre, melyek oly gyorsan bontakoznak majd ki a szemed előtt, hogy a tájékozatlant sokkolja majd a varázs és annak látszólagos lehetetlensége.
Ne maradj ki az öröm megéléséből csak azért, mert aggódsz, gyanakodsz vagy mert óvatos vagy bármilyen hírrel kapcsolatban, mely nem igazodik azokhoz a féligazságokhoz, melyeket megszoktál. Ne aggódj amiatt, hogy az emberek azt gondolják majd, hogy egy félrebeszélő őrült vagy. Nektek felébredetteknek és tájékozottaknak kell a vezetőknek lennetek ennek az átállásnak az idején. Az emberek összezavarodnak majd, és ennek következtében aggódnak, ha nem biztosíthatóak az Isten és köztük lévő szerető kapcsolat felől, mely megszilárdítja és megnyugtatja őket abban, hogy ez a Váltás előrelépésüket szolgálja. Semmi sem veszik el, minden megy tovább, jóllehet más formában, ahogy azt a termodinamika első szabályában tanították.

A(z emberi) kapcsolatok folytatódnak szeretőbb és elfogadó formában, és mindenki felfedezi majd a valódi szellemi azonosságát, mint résztvevők a dicsőséges Föld projektben. Minden gyermek, állat és más szellemi lény könnyűszerrel, erőfeszítés nélkül fog felemelkedni. A felnőttek azok akikért aggódunk. Rövid az idő. Emeld a tudatosságod és rezgési szintedet azzal, hogy gondolataid, érzéseid és cselekedeteid felett teljesen átveszed az irányítást. Nyisd meg a szíved, hogy ítélet nélkül szerethess. Gyakorolj megbocsájtást minden kapcsolatodban, és ne engedd, hogy bárki megbélyegzésébe vagy elítélésébe ess, még ha azok bántottak téged, illetve más vallásúak vagy világnézetűek mint te. Mindez elolvad az Egységbe való emelkedésben, mely együtt jár a magasabb dimenziókba történő Felemelkedéssel.

A testetek és jelenlegi személyazonosságotok, valamint minden gondolatotok a "valóságról" láthatóvá lesz mint rövid pillanat az örökkévalóságban, ahogy valójában van. Hamarosan megtanulod érezni és használni isteni képességeidet, mert te csakugyan a Mi képünkre lettél teremtve. Ti Istenek vagytok mindannyian. Csak arra van szükséged, hogy elfogadd a szoros kapcsolatot Velünk, mely átáramlik rajtad. Mi vagyunk Teremtőitek és legnagyobb rajongóitok.

A emberi szülőktől eltérően mi sosem veszítjük el a türelmünket vagy reményünket illetve bizalmunkat a végső győzelmetekben mint önálló lelkek, és értékes tagjai intelligens és tudatos lények nagy sokaságának. Ideje, hogy elfoglaljátok a helyeteket a Fény Galaktikus Szövetségében teljes jogú tagként és a Föld Bolygó képviselőjeként.

Hamarosan (űr)hajók ezreit és csillagfivérek és nővérek millióit fogod látni, akik azért vannak itt, hogy megöleljenek és ajándékokat hozzanak nektek. Fogadd őket nyílt szívvel és lélekkel. Hagyd hátra a harcias hódítókról szóló régi elképzelést. Ők teremtmények/lények, emberi lények és másfajta lények, akik civilizációjának fejlődése messze meghaladta a tiétekét érzelmileg, bölcsességben és technológiailag. Technológiájuk messze fejlettebb a tiéteknél, melyet szeretettel hoztak létre, és csak a Nagyobb Jó érdekében használnak.

Olvasd a nektek szóló üzeneteinket, melyeket ingyenesen tettünk közzé az egész világ számára Kathryn weboldalán: www.whoneedslight.org. Vidd el ezt az üzenetet a világnak, mely bevezetőként szolgál az aktuális eseményekhez arról, ami jelenleg a földkerekségen történik. Mutasd meg mindenkinek akit ismersz. Beszélj arról amit itt tanultál, és egészítsd ki a weboldalról származó további információkkal. Ne következtess elhamarkodottan ennek az egy üzenetnek az alapján. Ha van kérdésed, olvass tovább, tegyél fel kérdéseket a BlogTalkRadio műsoraiban melyek minden szerdán 2:30-kor és minden második szombaton 6 órakor vannak. (Az időpontokról bővebben lásd mindkét weboldalt.) Kathryn az üzeneteinket élőben közvetíti Jézustól és más Felemelkedett Mestertől érkező információkkal együtt. Csatlakozz, hogy segíthessünk annak megértésében amit itt elmondtunk neked és arról, hogy mi jön.

Jobban szeretünk annál mint amit szavak valaha kifejezhetnek,

A te Anya/Atya Istened

Kathryn May közvetítésével, 2013. július 24.

http://disclosure-2012.com/page/482259802
Név

3D nyomtató,50,432 Hz,1,51-es körzet,37,52-es körzet,1,5d,1,5G,1,6 órás munkanap,2,911,24,Aaron Swartz,1,Ábrahám,2,acél,5,adattárolás,11,adósság,21,Afganisztán,27,Afrika,137,agy,348,agykontroll,28,ájulás,1,Akasa-krónika,4,akkumulátor,90,alagút,1,alakváltó,1,alapjövedelem,25,Alaszka,26,Albánia,1,albínó,1,Alekszej Navalnij,3,Alex Jones,22,alga,3,Algéria,3,aligátor,1,alkímia,4,alkohol,7,állati tudatosság,42,állatvilág,601,allergia,14,álmatlanság,3,álom,55,alumínium,7,alvás,60,alvási paralízis,2,Amazonas,8,Amerika,1517,aminosav,1,amishok,1,amputáció,1,anarchia,1,Andrew Basiago,8,Anglia,465,angyal,11,animációs film,7,Anonymous,5,Antarktisz,92,antenna,1,antianyag,4,antibiotikum,9,antigravitáció,30,Antikrisztus,5,antioxidáns,1,Antonio Urzi,2,Anunnaki,25,anyagtudomány,98,anyaméh,3,anyatej,1,Apollo,7,arany,134,aranymetszés,2,árapály,3,arcfelismerés,8,arcolvasás,1,arcvakság,1,Argentína,36,Arisztotelész,1,árja faj,2,arkhónok,1,árnyékember,3,árnyember,3,árvíz,14,Asgardia,1,ASMR,1,ásvány,9,Asszíria,3,aszteroida,62,asztma,1,asztráltest,21,asztrológia,8,ateizmus,1,Atlantisz,39,átok,5,atombomba,95,atomenergia,84,atomok,6,átverés,1,aura,11,Ausztrália,197,Ausztria,30,autizmus,18,autó,36,autoimmun betegség,1,autokrácia,1,avarok,2,azbeszt,1,Azerbajdzsán,3,Aztékok,29,Ázsia,48,Bábel tornya,2,babona,3,Bahama-szigetek,1,Bahrein,2,Bajkál-tó,1,baktérium,49,baleset,34,Balti-tenger,2,balzsamozás,1,Banglades,1,Bankrendszer,296,bányászat,36,barlang,42,barlangfestmény,7,barlangrajz,6,bázisugrás,1,Belgium,28,Belize,3,belső hang,7,Benedek pápa,27,bennszülött,1,bénulás,2,Bermuda-háromszög,6,beszéd,10,betegség,679,beton,1,Bhután,3,Biblia,96,Bilderberg,13,Bill Gates,19,bilokáció,1,biofegyver,1,biofoton,10,biogáz,2,biokerámia,1,biológia,2,biológiai fegyver,5,biológiai kor,2,biológiai memória,2,biológiai ritmus,5,bioprinter,2,biorobot,10,bioüzemanyag,9,blossom goodchild,6,Bob Dean,4,Bob Lazar,12,boldogság,25,Bolívia,22,bolygómérnökség,9,bor,3,Bosznia-Hercegovina,3,boszorkányság,10,Botswana,3,böjtölés,11,bölcsek köve,1,bőr,20,bőrszín,3,Brazília,84,Brbados,1,BRICS nemzetek,35,bronzkor,1,Buddha,18,buddhizmus,18,Bulgária,9,bunker,4,bűnözés,1,cannabis,83,Carl Sagan,17,Carrie Fisher,1,cenzúra,2,Ceres,1,cetfélék,1,Charlie Chaplin,1,chemtrail,14,Chile,38,chip,1,CIA,151,Ciprus,5,Costa Rica,7,cukor,20,cukorbetegség,20,csakra,7,család,1,családfakutatás,1,csapadék,2,Csecsenföld,2,Csehország,11,csend,1,Csernobil,9,csillagászat,295,csillagkapu,3,csillagkép,6,Csillaggyermek,3,csoda,8,csont,4,csontritkulás,2,Dagesztán,2,Dalai láma,12,Dánia,44,DARPA,18,Darwin,11,David Icke,12,David Wilcock,26,deepfake,6,déjà vu,1,Dél-Afrika,36,Dél-Amerika,1,Dél-Korea,42,demokrácia,7,démon,10,depresszió,30,diagnosztizálás,2,digitális pénz,78,digitális társadalom,12,diktátor,8,diktatúra,18,dimenziók,64,Dimitrij Medvegyev,2,dinoszauruszok,33,DNS,328,dogonok,1,dohányzás,18,dokumentumfilm,1098,dolmen,1,Donald Trump,121,döntés,2,drágakő,9,drón,63,druidák,1,dűne,1,Dzsibuti,2,dzsinn,1,Ebola,3,ébredés,3,Eckhart Tolle,5,Ecuador,24,édesítőszer,1,Edgar Mitchell,12,Edison,6,Edward Snowden,13,Egely György,6,egészség,795,éghajlat,176,ego,1,egyedüllét,3,Egyesült Arab Emírségek,16,Egyiptom,283,Einstein,85,ékírás,6,Eldorádó,1,elektromos áram,104,elektromos autó,144,elektromos hajó,4,elektromos impulzus,3,elektromos kerékpár,6,elektromos közlekedés,20,elektromos motor,14,elektromos repülőgép,6,elektromos roller,1,elektromos út,1,elektromos vonat,9,elektroszmog,44,élelmiszer,210,élet a halál után,159,életcél,7,elhízás,4,elme,2,elme kontroll,75,elmezavar,5,Elon Musk,56,élővilág,59,előző élet,15,elveszett nyelv,5,ember állat hibrid,5,ember idegen hibrid,30,emberáldozat,11,emberi faj,6,emberi jogok,3,emberi nyelv,38,emberi öngyulladás,2,emberi rekord,5,emberiség,216,emberkereskedelem,2,emlékezet,61,empátia,15,Enceladus,1,energia,113,energiafegyver,7,ENSZ,82,enzim,1,epilepszia,4,építészet,425,erdő,5,erdősítés,23,erdőtűz,3,ereklye,2,Erich Von Däniken,3,erkölcs,1,érrendszer,5,érzékelés,28,érzelmek,163,érzéstelenítés,1,Erzsébet királynő,5,ESA,38,esküvői ruha,1,esőerdő,20,Észak-Korea,35,északi fény,2,Északi-sark,16,Észtország,10,étel,196,Etiópia,14,Etruszkok,3,Eurázsia,6,Európa,287,Európai Űrügynökség,7,eurózóna,7,eutanázia,1,evolúció,112,évszakok,2,exobolygó,39,extrém időjárás,85,ezüst,7,fa,84,Facebook,4,fájdalom,33,fakír,1,FBI,53,FED,42,fegyver,39,fehér lyuk,1,fehérje,6,Fehéroroszország,6,fejlődés,331,fekete lyuk,53,feldolgozott étel,23,félelem,116,felemelkedés,1,fém,28,feminizmus,1,fenntartható gazdaság,16,fény,130,fényevés,1,fénygömb,5,fényjelenség,5,fénysebesség,19,fényterápia,10,fénytest,11,féregjárat,8,Ferenc Pápa,43,ferrofluid,1,fertőzés,2,fiatalság elixírje,17,film,359,filozófia,5,Finnország,37,fizika,105,fluorid,4,fóbia,5,fog,3,fogamzásgátló,1,fogyás,1,fokhagyma,2,folyadékmembrán,1,fosszília,4,fosszilis tüzelőanyag,39,fotó,74,foton,12,fotoszintézis,2,Föld,664,föld alatti város,10,földalatti bázis,44,földalatti tó,1,földcsuszamlás,3,földgáz,11,földönkívüliek,787,földrengés,96,Fönícia,1,Franciaország,200,frekvencia,35,frigyláda,1,furcsa hangok világszerte,24,fúzió,2,fúziós reaktor,26,függőség,11,Fülöp-szigetek,16,gabonakör,25,galaktikus föderáció,53,galaxis,76,gáz,22,genetika,238,génmanipuláció,19,génszerkesztés,4,geoglifa,10,George Orwell,2,geotermikus energia,4,gerinc,4,Ghána,3,giroszkóp,1,Gladio,1,gleccser,20,glifozát,5,Globális Fedezeti Számlák,2,globális felmelegedés,147,globális lehűlés,68,GMO,27,gnoszticizmus,1,gomba,28,gondolatátvitel,1,gondolatolvasás,15,gondolkodás,1,gonosz,15,gömbvillám,4,Görögország,67,grafén,11,gravitáció,39,gravitációs hullám,8,Grönland,19,Grúzia,2,Guatemala,17,Günther Wiechmann,1,gyémánt,20,gyermekfejlődés,257,gyermekmunka,2,gyógyítás,347,gyógynövény,86,gyógyszeripar,156,gyorsétel,1,gyulladás,1,gyulladáscsökkentő,5,HAARP,19,háború,471,hacker,5,hadi fejlesztés,97,haj,5,hajó,2,hajóroncs,29,hajszín,4,halak,2,halál,117,halálközeli élmény,48,halhatatlanság,14,hallás,15,Halley -üstökös,1,hallucináció,16,hang,56,hangszer,1,hangterápia,6,harcművészet,11,harmadik szem,10,hatodik érzék,6,Hawaii,31,házasság,1,hazugság,4,hibernálás,8,hibrid faj,7,hidegháború,32,hidrogén,14,hidroponika,1,hieroglifa,12,higany,3,Himalája,9,hipnózis,11,hírek,1717,hírszerzés,3,hit,19,Hold,269,holdbázis,24,holdfogyatkozás,5,holdjáró,16,Hollandia,81,holografikus univerzum,29,hologram,15,Holt-tenger,4,homeopátia,1,Honduras,6,Hongkong,5,hormon,15,horpaszizom,1,Horvátország,12,humor,3,hunok,7,húrelmélet,4,hurrikán,7,húsevés,11,Húsvét-sziget,5,hüllő,21,Hüperborea,1,idegen elrablás,88,idegen lény,407,idegen technológia,304,idegsejt,11,idézet,3,idő,55,időgép,18,időhurok,1,időjárás,86,időjárás módosítás,53,időjárási fegyver,15,időkapszula,6,időkristály,1,időszámítás,2,időutazás,59,igazságszérum,1,III. Richárd,1,iker,2,ikerláng,3,ikrek,1,illat,12,illóolaj,6,illúzió,10,immunrendszer,46,immunterápia,1,implantátum,26,India,189,indián,17,indigó gyerekek,11,Indonézia,39,influenza,4,információ,11,ingyen energia,101,Inkák,17,inkarnáció,2,intelligencia,55,internet,71,intuíció,7,invázió,1,ionhajtómű,4,Irak,87,Iraki Kurdisztán,2,Irán,125,írás,7,irídium,1,Írország,20,iskola,62,ISON üstökös,1,ISS,58,Isten,173,Iszlám,7,ital,2,ITCCS,7,Izland,26,ízlelés,1,izom,1,Izrael,161,James Tyberonn,1,Japán,270,járvány,356,játék,6,jég,63,jéghegy,1,jégkorszak,22,Jemen,10,Jézus,60,jezsuita,1,jód,1,Joe Biden,32,jóga,5,jógi,2,Jordánia,15,jóslat,51,jövőbelátás,42,Jugoszlávia,2,Jupiter,37,kalóz,1,Kambodzsa,10,Kamerun,2,Kanada,129,Kanári-szigetek,3,kannibalizmus,1,káosz,2,kapcsolat,37,kapitalizmus,1,karma,8,karmikus kapcsolat,3,Kasmír,1,Katar,8,katonai technológia,125,kávé,1,Kazahsztán,6,Kazárok,1,Kelták,4,kémkedés,16,kemoterápia,6,kender,77,Kenya,10,kerámia,2,Kereszténység,92,Keshe Alapítvány,5,KGB,8,kiberháború,8,kibernetika,2,kiborg,4,kihalt faj,69,kiméra,3,Kína,631,kincs,16,kiropraktika,1,kísérlet,40,kísértet,12,kiterjesztett valóság,4,klímaváltozás,44,klónozás,21,kobold,1,Kobra,35,Kolumbia,33,kommunikáció,104,kondenzátor,1,Kongó,2,konkréció,1,koponya módosítás,1,korall,8,Koszovó,2,kőkorszak,1,kőkör,1,könyv,618,környezetszennyezés,242,környezetvédelem,201,Közép-Amerika,4,középkor,2,közlekedés,270,közösség,4,kráter,11,kreativitás,10,kreditrendszer,1,Kréta,1,Krím,4,kriogenika,1,kriptid,1,kriptovaluta,45,kristály,37,kristály gyerekek,9,kristálykoponya,6,kromoszóma,9,Kuba,9,kultúra,26,Kung-fu,1,kungfu,1,kutatás,79,Kuvait,8,kvantumfizika,161,kvazár,2,labirintus,2,Laosz,3,lapos Föld,4,látás,52,láthatatlanság,4,látomás,5,Laura Eisenhower,13,láva,3,lávacső,1,láz,1,lebegésterápia,1,LED,8,léggömb,4,léghajó,6,légkör,27,légzés,13,lélek,123,lélekcsoport,2,lélektárs,1,lélekvándorlás,12,lelki fejlődés,422,Lemúria,3,Lengyelország,57,létezés,8,Lettország,1,levegő,69,levitáció,7,lézer,54,Li-Fi,1,Libanon,13,Líbia,22,lítium,1,Litvánia,1,Livánia,1,Lukács Béla,1,Luxemburg,5,Madagaszkár,1,madár,23,magány,13,mágia,8,mágnes,2,mágneses mező,84,mágneses portál,1,mágus,1,Magyarország,175,magyarság eredete,9,Maja leletek,50,maja naptár,5,májbetegség,2,majom,1,Malajzia,12,Mali,1,Málta,5,mamut,10,Mandela effektus,4,manipuláció,13,manó,1,Marokkó,4,Mars,217,Mars Curiosity,21,Marshall-szigetek,2,marsjáró,19,masszázs,1,matematika,19,mátrix,10,Matthew Ward,4,Mauritánia,1,Mauritius,3,meddőség,1,média,75,meditáció,131,médium,4,megalit,37,megfigyelés,40,megnyúlt koponyák,21,megtermékenyítés,7,megújuló energia,161,megvilágosodás,15,méhek,12,memória,65,menedék,2,mentális betegség,42,mennyország,57,méregtelenítés,7,mérés,3,mérgezés,35,Merkúr,14,messiás,2,mesterséges anyaméh,2,mesterséges intelligencia,232,metaanyag,2,meteor,67,meteor Kuba,2,meteor oroszországban,5,Mexikó,145,mezoamerika,8,Mezopotámia,12,Mianmar,2,mike quinsey,10,mikroba,3,mikrohullám,4,Minósz,1,mitológia,4,mítosz,6,mkultra,17,Mongólia,4,Monsanto,27,Mooji,10,morgellon,2,multiverzum,26,múmia,94,munka,30,mutáció,12,műanyag,95,műhold,99,műtét,5,művészet,208,nagylábú,7,Namíbia,1,nanotechnológia,38,Nap,258,napciklus,6,napelem,53,napenergia,164,napfény,106,napfogyatkozás,14,napfolt,11,napkitörés,10,Naprendszer,203,napszél,20,naptár,1,NASA,395,NATO,65,Nazca-kultúra,2,Nazca-vonalak,15,Nefilim,5,nehézfém,6,Neil Keenan,3,nemesfém,13,Németország,348,nemiség,3,Nepál,8,Neptunusz,13,népvándorlás,5,NESARA,3,neuron,5,neutrínó,1,nevetés,3,Niels Bohr,1,Nigéria,10,Nissan,1,nitrogén,1,Norvégia,50,Nostradamus,11,növények,276,növényvédőszer,41,NSA,28,nukleáris energia,58,nullponti energia,1,nyersétel,14,nyomtató,3,Obama,51,obeliszk,1,obszervatórium,5,óceán,86,okkultizmus,5,okostelefon,41,oktatás,65,olaj,62,olajfüggőség,31,Olaszország,198,Olmékok,5,oltás,178,Omán,3,omniverzum,1,online tv,5,OPPT,4,optikai csalódás,1,orákulum,1,organikus,1,orgon energia,3,óriások,28,Orionidák,1,Oroszország,753,oxigén terápia,1,ózonréteg,5,önbecsülés,3,önellátás,2,önismeret,320,önkényuralom,2,önvezető autó,33,önvezető motor,1,őrangyal,1,ördög,8,ördögűzés,8,öregedés,67,Örményország,5,örök élet,9,örök fiatalság,20,öröklés,1,öröklődés,31,ősi civilizációk,450,ősi gyógyítók,5,ősi szöveg,71,ősi technológia,189,ősi viselet,2,őslakos,20,ősrobbanás,22,őssejt,23,összeesküvés-elmélet,3,ötvözet,1,özönvíz,8,Pakisztán,16,Palesztina,27,Panama,5,Pangea,1,pánpszichizmus,3,pánspermia,2,papír,6,Pápua Új-Guinea,6,paradoxon,1,Paraguay,1,paranormális,111,parazita,1,pareidolia,1,párhuzamos univerzum,34,Paul T. Hellyer,4,Pentagon,79,pénz,421,permafroszt,1,Peru,96,perzsák,2,Phobos,3,pihenés,1,piramis,123,platina,4,plazma,10,Plejádok,4,Plútó,3,pokol,10,polgárháború,2,Polinézia,3,politika,2,poltergeist,3,pólusváltás,14,Popper Péter,1,porördög,1,portál,1,Portugália,23,prekogníció,4,prófécia,32,propaganda,10,protézis,1,Proxima Centauri,2,pszichiátria,8,pszichikai erő,14,pszichokinézis,7,pszichológia,70,Puerto Rico,10,pulzár,1,rabszolgaság,9,radioaktív,11,rákbetegség,158,rakéta,1,reaktor,2,régészet,945,reiki,1,reinkarnáció,35,rejtélyek,690,rémálom,1,rendőrállam,75,replikátor,1,reptilián,17,repülés,224,repülő autó,6,repülő humanoid,2,rezgés,19,robot,29,robotok,151,ródium,1,Római Birodalom,82,Románia,18,Roswell,39,rovarok,3,rovarölő,8,rovásírás,4,röntgenlátás,1,Rudolf Steiner,1,Rúmí,1,rúnaírás,2,Rupert Sheldrake,1,Russell Brand,1,ruténium,1,Sabrina Pasterski,1,Salamon király,2,Salvador,3,sámánok,10,sárkányok,2,sarki fény,12,Sátán,16,sav,1,schumnann frekvencia,6,sci-fi,216,sellő,7,shaolin,1,sheldan nidle,13,shelley young,1,Shogun Amona,1,sírkamrák,8,sivatag,49,Skandinávia,1,skizofrénia,3,Skócia,21,smaragd,1,só,21,sors,2,sótalanítás,9,sötét anyag,18,sötét energia,5,Spanyolország,108,spiritualitás,373,sport,39,Srí Lanka,3,Star Trek,13,Star Wars,8,Stephen Bassett,5,Stephen Hawking,16,Steve Quayle,1,Stonehenge,12,stressz,44,sugárzás,59,sumérok,14,suttogás,1,suzanne lie,2,Svájc,59,Svédország,68,szabad akarat,7,szabadkőműves,1,szabadság,8,szag,12,szaglás,4,számítástechnika,175,számmisztika,1,szamuráj,2,szaporodás,6,szarkofág,12,Szaturnusz,33,Szaúd-Arábia,70,szavak,1,szegénység,14,szekta,5,Szelei Magdolna,6,szélenergia,61,szellem,11,szellemek,86,szellemváros,1,szem,59,szembetegség,25,személyiség,1,személyiségteszt,9,személyiségzavar,1,szén,1,szén-dioxid,18,szent geometria,1,Szerbia,13,szerelem,12,szeretet,58,szerotonin,1,szertartás,2,szerv implantátum,9,szerzetes,1,szfinx,10,sziámi iker,1,sziámi ikrek,2,Szibéria,56,Szicília,3,sziget,4,sziklarajz,11,szimbiózis,1,Szingapúr,25,szinkronicitás,5,színlátás,3,színpszichológia,2,színterápia,2,szintetikus üzemanyag,11,Szíria,187,szív,56,szkíták,9,Szlovákia,3,Szlovénia,4,szoftver,2,Szomália,2,szorongás,17,Szovjetunió,88,szökőár,12,Szudán,7,szuperkontinens,10,szupernóva,6,szülés,10,születés,41,Tádzsikisztán,1,Tajvan,17,találmány,42,táltos,1,tanítások,38,tanulás,58,Tanzánia,3,táplálkozás,97,tarot,1,társadalom,146,távolbalátás,31,technológia,1333,tej,5,tektonikus lemez,4,telekinézis,4,telepátia,49,teleportálás,15,teleszkóp,37,telomer,9,temetkezés,2,tengeralattjáró,25,tengervíz,244,teremtés,42,terhesség,4,téridő,19,térkép,6,térmeghajtás,2,természet,462,természetfeletti,59,természetvédelem,61,terraformálás,1,terrorcsoport,12,tervezett elavulás,2,Tesla,97,testbeszéd,1,testelhagyás,6,testen kívüli élmény,19,testhőmérséklet,4,testmódosítás,4,testmozgás,12,testsúly,1,tetoválás,6,Thaiföld,20,Tibet,22,Timbuktu,1,Titán,1,titkos tanítások,2,titkos társaságok,265,titkos űrprogram,134,tó,1,tobozmirigy,9,Toltékok,2,Tonga,1,torinói lepel,2,tornádó,9,torpedó,1,tömegmédia,65,Törökország,121,történelem,1184,törzs,1,transzhumanizmus,9,transzplantáció,1,Trianon,4,tudat,114,tudatalatti,79,tudatmódosítás,20,tudatos álom,28,tudatosság,786,tudomány,1208,túlnépesedés,9,túlvilág,145,Tunézia,1,tüdőbetegség,20,tündérek,1,Türkmenisztán,2,tűz,5,tűzönjárás,1,ufo,891,UFO felfedés,103,UFO vadászok,7,ufo-afrika,4,ufo-amerika,402,ufo-ausztrália,7,ufo-ázsia,29,ufo-budapest,1,ufo-cikkek,2,ufo-egyéb,20,ufo-európa,113,ufo-fotók,9,ufo-magyar,6,ufo-oroszország,20,Uganda,1,új,10934,új pénzügyi rendszer,174,Új-Zéland,37,újrahasznosítás,65,Ukrajna,88,ultrahang,9,Univerzum,255,Uránusz,11,Uri Geller,1,Uriel,1,Uruguay,5,uso,10,utazás,7,űrállomás,45,űrbányászat,3,Üreges Föld,28,űrfegyver,5,űrháború,12,űrhaderő,2,űrkutatás,667,űrlift,2,űrsikló,2,űrszemét,12,űrtechnológia,234,űrutazás,163,űrverseny,10,üstökös,21,üveg,14,üzenetek,63,vakcina,180,vakság,4,választás,2,Valiant Thor,1,vallás,260,valóság,46,vámpír,5,Vatikán,95,vécé,1,vécépapír,2,vegetáriánus,12,végítélet,3,Végjáték,26,végtelen,1,vegyi anyag,68,vegyi fegyver,13,véletlen,1,Venezuela,43,Vénusz,30,vér,42,vércsoport,5,vertikális gazdálkodás,2,veszélyeztetett faj,7,vezeték nélküli áram,2,videó,9729,videojáték,17,Vietnam,18,viking,17,Világgazdasági Fórum,11,világítás,1,világkormány,2,világvége,15,villám,28,virtuális valóság,14,vírus,241,vitamin,20,víz,371,vízenergia,13,vízesés,1,víznyelő,14,Vlagyimir Putyin,26,vonat,9,vulkán,12,vulkánkitörés,88,Wi-Fi,16,WikiLeaks,33,x-akták,21,zaj,5,Zambia,1,zene,60,zeneipar,4,Zimbabwe,4,Zsidóság,24,
ltr
item
Új Világtudat | Az Élet Más Szemmel: Eljött a szabadság ideje - Az utolsó fejezet
Eljött a szabadság ideje - Az utolsó fejezet
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgEWBME-OWS-xWjaEg5ebkKOSSRLhcdJr1Oq6-ZEiy-H_Up2IoodAbRZSICMCXcwSbY1eshi6d-4uCNIn2lAi-auSLh6nz1YdPZx66XW7SWfy8Z_Wj4ATbRzOgVi1veHkGkPjZsa0deTFc/s1600/szabads%C3%A1g-aranykor-felemelked%C3%A9s-ad%C3%B3ss%C3%A1g+elt%C3%B6rl%C3%A9s-%C3%BAj+vil%C3%A1gtudat.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgEWBME-OWS-xWjaEg5ebkKOSSRLhcdJr1Oq6-ZEiy-H_Up2IoodAbRZSICMCXcwSbY1eshi6d-4uCNIn2lAi-auSLh6nz1YdPZx66XW7SWfy8Z_Wj4ATbRzOgVi1veHkGkPjZsa0deTFc/s72-c/szabads%C3%A1g-aranykor-felemelked%C3%A9s-ad%C3%B3ss%C3%A1g+elt%C3%B6rl%C3%A9s-%C3%BAj+vil%C3%A1gtudat.jpg
Új Világtudat | Az Élet Más Szemmel
https://ujvilagtudat.blogspot.com/2013/08/eljott-szabadsag-ideje-az-utolso-fejezet.html
https://ujvilagtudat.blogspot.com/
https://ujvilagtudat.blogspot.com/
https://ujvilagtudat.blogspot.com/2013/08/eljott-szabadsag-ideje-az-utolso-fejezet.html
true
6773355663696938213
UTF-8
Loaded All Posts Nincs ilyen bejegyzés MEGNÉZEM Tovább Válasz Válasz elvetése Törlés By Kezdőlap OLDALAK BEJEGYZÉSEK Mindet megnézem TOVÁBBI CIKKEK CÍMKE ARCHÍV KERESÉS MINDEN BEJEGYZÉS Nincs ilyen bejegyzés Vissza a kezdőlapra Vasárnap Hétfő Kedd Szerda Csütörtök Péntek Szombat Vas Hét Ke Sze Csüt Pén Szo Január Február Marcius Aprilis Május Június Július Augusztus Szeptember Október November December Jan Feb Már Ápr Máj Jún Júl Aug Szep Okt Nov Dec éppen most 1 perce $$1$$ perce 1 órával ezelőtt $$1$$ órával ezelőtt Tegnap $$1$$ nappal ezelőtt $$1$$ héttel ezelőtt több mint 5 hete Követők Követés THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy