Pszichokinézis: Tudományos tény, vagy fikció?

A sok pszichikai kutatási terület közül az egyik a Pszichokinézis jelenségének a vizsgálata. Ez magában foglalja az emberi tudat lehetség...


A sok pszichikai kutatási terület közül az egyik a Pszichokinézis jelenségének a vizsgálata. Ez magában foglalja az emberi tudat lehetséges hatásait a viselkedésre, a fizikai és biológiai rendszerekre és folyamatokra, valamint több lazán kapcsolódó hatás jellemzése, a különböző mértékű energia formák megnyilvánulása, a replikálódó képesség és a statisztikai viselkedés. (1) A tudat ezen képessége képes közvetlen hatást gyakorolni a fizikai, anyagi világra. Ez a tudat hatása az anyagra. A Pszichokinézis sokkal többet jelent, mint tárgyak mozgatását az elmével, amit többnyire telekinézisnek neveznek. Ugyanúgy foglalkozik a tudatosság gondolatával, és a fizikai világgal való összefüggésével, melyet nap mint nap érzékelünk magunk körül. (2)

A Pszichokinézis az egyik jelenség a sok közül, melyet a parapszichológia tárgyába sorolnak. Nem lehet megérteni a Pszichokinézist anélkül, hogy röviden összefoglalnánk a parapszichológiai jelenség tudományos közösségen belüli hátterét, amely pszichikai kutatásnak tekinthető. Ez a cikk egy rövid háttérképet ad a parapszichológiai tanulmányokról, és aztán mélyebben a Pszichokinézis jelenségéről.

A pszichikus jelenségek mindig is egy "tartós paradoxont" jelentettek a legtöbb hagyományos kutató és tudós számára a világon. Ez túlnyomórészt a vizsgálatok hiánya miatt van. Nem tisztességes elítélni egy témát anélkül, hogy először meg ne vizsgálnánk. A pszichikus jelenségek az egész történelem során felkeltették az emberek figyelmét, de a megértésükre tett tudományos erőfeszítések nagyon fiatalok, körülbelül száz évesek. A parapszichológusok igyekeznek összegyűjteni a kísérleti bizonyítékokat évek óta, és bár sok információ gyűlt össze, a pszichikai jelenségeket még mindig úgy tűnik, hogy a tudományos-fantasztikus kategóriával egy csoportba sorolják legtöbbször, ami rendkívül abszurd a témában rendelkezésre álló tudományos adatok összességének fényében. Ez olyasmi, amin változtatnunk kell. A nem fizikai jelenségek elismerése, és hogy a tudat hogyan gyakorol közvetlen hatást a fizikai, anyagi világra, egy fontos lépés lenne a tudományos fejlődés, és az egész emberiség szempontjából. Ma a tudományon belül a hiányzó láncszem a tudat, és az, hogy az érzelmeink, érzéseink és rezgési frekvenciáink hogyan játszanak óriási szerepet és vannak hatással arra, amit az emberek megtapasztalnak ezen a világon.

A kritikusok, akik a pszichikai jelenségek ellen érvelnek, ezt hitből teszik. Mindeközben számos következetes, és megismételhető bizonyíték létezik, amely alátámasztja a jelenség valóságát. A probléma a parapszichológiával az, hogy vitatja sok ember mélyen gyökerező világnézetét. Ha a bizonyítékok bemutatásra kerülnek egy erős hitrendszer ellenében, van egy nagyon erős vágy, hogy azt elutasítsák, amikor a bizonyítékokat meg sem nézik. Ezt nevezzük kognitív disszonanciának, és sokszor ez a leggyakoribb reakció az új igazságokra.

Egyre nagyobb annak felismerése, hogy az ideológiai tényezők döntő szerepet játszanak számos tudományos "vitában". Sokan azzal érvelnek, hogy a "naturalista" világkép inkább egy politikai vagy vallási ideológia, mint egy bizonyítékokkal alátámasztott álláspont.

"A materialisták évtizedek óta háborút folytatnak a pszi kutatások ellen, mert minden bizonyíték a pszi valódiságáról, nem számít, milyen apró, halálos az ideológiai rendszerükre." - Mario Beauregard neurológus (2007)


Ez a vita (akár a pszichikus jelenség valódi vagy sem) már jó ideje tart. Eltekintve attól, hogy ezek a fogalmak kihívást jelentenek a világ paradigmái számára, a vita másik oka az a tény lehet, hogy ezek nagy részét titoktartás övezi. A sok tudományos adathoz való hozzáférés, és a parapszichológiára vonatkozó megfigyelés nélkül hogyan is lehetne szilárd következtetésre jutni róla?

Tudtuk, hogy a Föld lapos, tudtuk, hogy mi voltunk az univerzum középpontja, tudtuk, hogy egy ember készítette gépezet nehezebb a levegőnél, és nem tud repülni. Az egész emberi történelmen keresztül az értelmiségi hatóságok fennhatóságukat jelentették ki, nevetségessé téve vagy elnyomva a valóság bizonyítékait, amelyek egyszerűen nem fértek bele az elfogadott tudás kereteibe.

2004-ben az Egyesült Államok légierejének "Teleportációs Fizikai Tanulmányok" című kutatási projektje, melynek szerzője Eric Davis volt azt mutatja, hogy a Pszichokinézisnek és egyéb parapszichológiai jelenségeknek szigorú kutatása és dokumentációja volt több éven keresztül, és számos kutató részvételével.

Ennek egyik példája az a 24 éves kormány által támogatott program, mely vizsgálta az ESP-t (érzékszerveken túli észlelés), és potenciális használatát a hírszerző közösségen belül. A végleges jelentést 1995-ben adták ki, és a CIA arra a következtetésre jutott, hogy a statisztikailag jelentős hatását laboratóriumban már bizonyították. Ezt a műveletet CSILLAGKAPUNAK nevezték, és a legtöbb kutatás és eredmény titkosítva lett. A védelmi minisztérium elnyomta a 24 évnyi vizsgálat nagy mennyiségű adatait.

Egy másik példa a titokban végzett parapszichológiai kutatásokra a Stanford Egyetemen a CIA és az NSA által végzett távolbalátási kísérletek. Ez a program egy speciális hozzáférést igénylő kutatásnak lett minősítve, amely fölött a kongresszusnak sem volt felügyelete, senkinek sem volt tudomása az elért eredményekről, és hogy mire használták azokat. A távolbalátás bizonyos személyek azon képessége, hogy távoli helyekről és jellemzőiről adjanak leírást akár több ezer kilométeres távolságra a saját fizikai helyüktől. Ez a program több éven át tartott, és váratlanul leállították a kutatások és az eredmények nagy részének titkosításával. A programban résztvevők képesek voltak más bolygóknak távolbalátás segítségével történő vizsgálatára. (3)

Ez a két kísérlet önmagában is megmutatja, hogy a tudomány és a kutatás a legmagasabb kormányzati szinten volt, és nagyon érdekelték őket a parapszichológiai jelenségek. Hogyan lehet, hogy a hagyományos tudományos világ elutasítja a jelenséget, a védelmi minisztérium azonban nem? Egy másik magyarázat, hogy miért nem létezhetnek ilyen típusú jelenségek, mivel sokan egyszerűen félnek tőle, és még nem állnak rá készen.


Az újabb kiszivárogtatások Edward Snowdentől nemrég rávilágítottak a fekete költségvetésre, a védelmi szektoron belüli több trillió dollárra évente. A minisztériumban ezek a programok annyira titkosak, hogy egy 1997-es amerikai szenátusi jelentés úgy ír róluk, mint amelyek "olyan érzékenyek, hogy mentesülnek a Kongresszus felé történő szabványos jelentési követelmények alól". Azokból az információkból ítélve, melyekkel az állami szektorral kapcsolatban rendelkezünk a parapszichológia jelenségeket illetően, a kutatások nagy része (újra) titkosítva marad. Ez azt jelenti, hogy az összes tudományos erőfeszítés, hogy megértsük és felfogjuk ezt a jelenséget nem lehet széles körben ismert, amikor bármi is nyilvánosságra kerül. Ez titkosított tudomány, melynek még mindig van elég bizonyítéka a nyilvánosság számára, melyek alátámasztják a jelenség létezését, mivel a legtöbb embernek a saját megérzése ezt elárulja.

"A legjobb becslések szerint az amerikai kormányzati nyilvántartások több mint felét titkosítják. Egy levéltáros számára, aki arra törekszik, hogy megőrizze és megértse a történelmet ez azt jelenti, hogy a történelem legnagyobb részét titokban tartják előlünk. Gondolkozzunk el ezen egy pillanatra!" - Richard Dolan

Most, hogy egyértelmű, hogy a védelmi minisztérium is birtokában van a legtöbb információnak, és kutatásokat végzett ezen jelenségekkel kapcsolatban, vizsgáljuk meg, mi az ami jelenleg elérhető a nyilvánosság számára. Mit tudunk erről a titokzatos világról, amely akár több százezer, sőt millió évvel is fejlettebb lehet, mint a "normális mindennapi világunk"?

Az egyik példa az emberi aura és a szándék. Nem sokkal ezelőtt egy orosz tudós és a Princeton professzora kimutatta, hogy az emberi energiamező felelős a fizikai anyagi világban történő változásokért.

"Arra a következtetésre jutottunk, hogy a tudatunk része az anyagi világnak, és tudatunkkal közvetlenül vagyunk képesek befolyásolni világunkat. Az érzelmeinkkel és a szándékainkkal együtt közvetlenül tudjuk befolyásolni a világot." - Dr. Konstantin Korotkov, számítástechnika tudományi és biofizikai professzor

Mint emberi lények a látható fényspektrumból nem sokat láthatunk, egy egész világ van láthatatlan energiából, amit nehéz lenne az elme számára felfogni az ellenőrzéshez szükséges tudományos mérések nélkül. Az egyik módszer, hogy áthidaljuk ezt a szakadékot, a bioelektrofotográfia. A célja az, hogy rögzítse ezt a fényként látható energiamezőt a test körül. A metafizikai világban ez az energiakibocsátás személyes auraként ismert, a tudományos területen saját energiamezőként. Ez beletartozik a Pszichokinézisbe, mivel a saját biológiai rendszerünkre hatással van, ez egy tudatosság, ami befolyásolja és megváltoztatja a fizikalitást.

A bioelektromos jelenség része volt az orvostudománynak a történelem során. Tény, hogy az első írásos dokumentumok egészen az ősi egyiptomi hieroglifákig nyúlnak vissza i.e. 4000-ig. A görög filozófusok, Arisztotelész és Thalész kísérleteztek a borostyánnal, és felismerték, hogy vonzzák a könnyű anyagokat. A bioelektromos aktivitás érzékelése régre visszavezethető, és sok mai ötletet valójában évekkel ezelőtt kifejlesztettek. A bioelektromos és biomágneses tereket a test hozza létre, közvetlen hatást gyakorolva a fizikai anyagi világra. Ez egyetlen példa az ismert hagyományos tudományból, ami óriási hatással lehet az egészségügyre, és így tovább.


A Véletlenszerű Esemény Generátorok egy másik példa. Hogy meghatározzuk az elme szándékát a fizikai világban, több úgynevezett véletlenszám-generátort építettek, elsősorban a Princeton-on. A gép egy érme feldobását utánozta, és az eredményeket hosszú ideig rögzítették. Ebben a kísérletben a gép másodpercenként 200 feldobást végzett, ami egy 100-as átlagot produkált, ahogyan azt várták. Felügyelet nélkül hagyva a gép folytatta az eredmények előállítását, ami egy 50/50 százalékos értéket vetített előre a fej és írás között. Amikor emberi szándékot adtak a kérdéshez, ami egy 50/50 százalékos esélyt jelentett mindkét lehetőségre, elkezdett eltérni az elvárástól, amikor a megfigyelő szándékát fejtette ki a számokra, hogy magasabb, vagy alacsonyabb legyen. Bár az elme hatása a gépekre nem volt nagy, de elég volt ahhoz, hogy a modern fizika ne tudja az eredményt megmagyarázni.

Az említett kísérletet Dr. Robert G. Jahn végezte, aki 25 évet töltött egy nagy adatbázis összegyűjtésével a pszichokinézis tapasztalati adataiból, amely egyértelműen utal ennek a jelenségnek a valóságára. Ő alapította a Princeton Mérnöki Rendellenességek kutatócsoportot, amely több ellenőrzött kísérletet végzett tudományos feltételek mellett, melyek során az emberi elme hatását mérték számos eszköz segítségével.

Jahn ismétlődő és következetes eredményeket mutatott a laborban mentálisan érintett anyagokra vonatkozóan, és az 1980-as években Jahn részt vett egy találkozón a pszichokinézis témájában a Haditengerészeti Kutatólaboratóriumban, ahol arra figyelmeztetett, hogy az ellenfelek a pszichokinézist kihasználva az amerikai katonai pilótáknál elérhetik a repülőgépük feletti irányítás elvesztését.

Jelentett események szerint az emberi lények képesek létrehozni ezt a jelenséget maguk körül, bár ez gyakran az összeesküvés elméletek birodalma maradt. Azoknál, akikről bebizonyosodott, hogy képesek voltak rá, azonnal csalónak próbálták beállítani, úgyhogy példaként használni őket fölösleges. Valószínűleg sokan vannak, akik úgy döntenek, hogy nem állnak ki a nyilvánosság elé. Uri Geller állítólag bizonyította Pszichokinetikus képességét egy vita során történt kanálhajlítással, ami az amerikai Capitolium épületében volt. Egy kanalat hajlított meg erő nélkül, és a kanál tovább hajolt, miután letette, és folytatta a beszélgetést.

A Globális Tudatosság kísérlet

A Globális Tudatosság kísérletet a Szellemi Tudományok Intézete kezdeményzte a Princeton Egyetemmel együtt.

Dr Jahn-nal együtt dolgozott Dr Roger D. Nelson is. Ahelyett, hogy egy személyt vizsgáltak volna egy időben, ugyanazt a módszert próbálták ki embercsoportokon. Először is csoportos meditációkban dolgozva csatlakoztatott 70 véletlen esemény generátort az egész világról a saját számítógépére a Princeton-on. Ezt nevezték a Globális Tudatosság Projektnek. Ez egy több tudományágat átfogó együttműködés a tudósok, mérnökök, művészek és mások között. Az adatokat folyamatosan gyűjtötték a  véletlenszám-generátorok globális hálózatából, melyek a világ minden táján voltak találhatók. Ez a projekt több mint tíz évnyi adatot tartalmaz. (4)

A kísérlet célja az volt, hogy megvizsgálja az összefüggéseket, amelyek tükrözik a tudatosság jelenlétét és aktivitását a világon. Az eredmények azt mutatják, hogy amikor több millió ember osztja meg szándékait és érzelmeit, az adatok jelentős eltéréseket mutattak az elvárttól. Mindez azt jelenti, hogy amikor az emberi tudat következetessé és összehangolttá válik, a véletlenszerű rendszerek viselkedése megváltozhat.

A lista folytatódik, és a szó szerint több száz, ha nem több ezer hiteles kutatási anyag azt sugallja,  hogy az ilyen típusú jelenség valódi. Milyen messzire eljutottunk, és mennyi mindent felfedeztünk, ami még mindig titkos a hagyományos tudomány számára. Talán már a küszöbén vagyunk, hogy kiderüljön.

Függetlenül attól, hogy miféle fekete költségvetés kerül napvilágra, lassan világossá válik, hogy emberek tömegei ébrednek rá arra, hogy a tudat közvetlen hatással van a fizikai, anyagi világunkra. Az érzelmek és az érzések a legfontosabbak a változás létrehozásában, ha több ember érkezik a szeretet, a megértés és a béke helyéről, ami magunkban található, akkor ez a másfajta valóság lassan, de kétségtelenül elkezd megnyilvánulni ezen a bolygón, ami jelenleg is történik.

(1) - https://www.yumpu.com/xx/document/view/59821040/p1
(2) - https://www.yumpu.com/en/document/view/59821044/p2
(3) - https://www.yumpu.com/xx/document/view/59821045/p3
(4) - http://noetic.org/research/projects/global-consciousness-project

CE

Név

3D nyomtató,50,432 Hz,1,51-es körzet,37,52-es körzet,1,5d,1,5G,1,6 órás munkanap,2,911,24,Aaron Swartz,1,Ábrahám,2,acél,5,adattárolás,11,adósság,21,Afganisztán,27,Afrika,137,agy,348,agykontroll,28,ájulás,1,Akasa-krónika,4,akkumulátor,90,alagút,1,alakváltó,1,alapjövedelem,25,Alaszka,26,Albánia,1,albínó,1,Alekszej Navalnij,3,Alex Jones,22,alga,3,Algéria,3,aligátor,1,alkímia,4,alkohol,7,állati tudatosság,42,állatvilág,599,allergia,14,álmatlanság,3,álom,55,alumínium,7,alvás,60,alvási paralízis,2,Amazonas,8,Amerika,1517,aminosav,1,amishok,1,amputáció,1,anarchia,1,Andrew Basiago,8,Anglia,463,angyal,11,animációs film,7,Anonymous,5,Antarktisz,92,antenna,1,antianyag,4,antibiotikum,9,antigravitáció,30,Antikrisztus,5,antioxidáns,1,Antonio Urzi,2,Anunnaki,25,anyagtudomány,98,anyaméh,3,anyatej,1,Apollo,7,arany,134,aranymetszés,2,árapály,3,arcfelismerés,8,arcolvasás,1,arcvakság,1,Argentína,36,Arisztotelész,1,árja faj,2,arkhónok,1,árnyékember,3,árnyember,3,árvíz,14,Asgardia,1,ASMR,1,ásvány,9,Asszíria,3,aszteroida,62,asztma,1,asztráltest,21,asztrológia,8,ateizmus,1,Atlantisz,39,átok,5,atombomba,95,atomenergia,83,atomok,6,átverés,1,aura,11,Ausztrália,197,Ausztria,30,autizmus,18,autó,36,autokrácia,1,avarok,2,azbeszt,1,Azerbajdzsán,3,Aztékok,29,Ázsia,48,Bábel tornya,2,babona,3,Bahama-szigetek,1,Bahrein,2,Bajkál-tó,1,baktérium,49,baleset,34,Balti-tenger,2,balzsamozás,1,Banglades,1,Bankrendszer,296,bányászat,36,barlang,42,barlangfestmény,7,barlangrajz,6,bázisugrás,1,Belgium,27,Belize,3,belső hang,7,Benedek pápa,27,bennszülött,1,bénulás,2,Bermuda-háromszög,6,beszéd,10,betegség,678,beton,1,Bhután,3,Biblia,96,Bilderberg,13,Bill Gates,19,bilokáció,1,biofegyver,1,biofoton,10,biogáz,2,biokerámia,1,biológia,2,biológiai fegyver,5,biológiai kor,2,biológiai memória,2,biológiai ritmus,5,bioprinter,2,biorobot,10,bioüzemanyag,9,blossom goodchild,6,Bob Dean,4,Bob Lazar,12,boldogság,25,Bolívia,22,bolygómérnökség,9,bor,3,Bosznia-Hercegovina,3,boszorkányság,10,Botswana,3,böjtölés,11,bölcsek köve,1,bőr,19,bőrszín,3,Brazília,84,Brbados,1,BRICS nemzetek,35,bronzkor,1,Buddha,18,buddhizmus,18,Bulgária,9,bunker,4,bűnözés,1,cannabis,83,Carl Sagan,17,Carrie Fisher,1,cenzúra,2,Ceres,1,cetfélék,1,Charlie Chaplin,1,chemtrail,14,Chile,38,chip,1,CIA,151,Ciprus,5,Costa Rica,7,cukor,20,cukorbetegség,20,csakra,7,család,1,családfakutatás,1,csapadék,2,Csecsenföld,2,Csehország,11,csend,1,Csernobil,8,csillagászat,294,csillagkapu,3,csillagkép,6,Csillaggyermek,3,csoda,8,csont,4,csontritkulás,2,Dagesztán,2,Dalai láma,12,Dánia,44,DARPA,18,Darwin,11,David Icke,12,David Wilcock,26,deepfake,6,déjà vu,1,Dél-Afrika,36,Dél-Amerika,1,Dél-Korea,42,demokrácia,7,démon,10,depresszió,30,diagnosztizálás,2,digitális pénz,78,digitális társadalom,12,diktátor,8,diktatúra,18,dimenziók,64,Dimitrij Medvegyev,2,dinoszauruszok,33,DNS,327,dogonok,1,dohányzás,18,dokumentumfilm,1096,dolmen,1,Donald Trump,121,döntés,2,drágakő,9,drón,63,druidák,1,dűne,1,Dzsibuti,2,dzsinn,1,Ebola,3,ébredés,3,Eckhart Tolle,5,Ecuador,24,édesítőszer,1,Edgar Mitchell,12,Edison,6,Edward Snowden,13,Egely György,6,egészség,795,éghajlat,176,ego,1,egyedüllét,3,Egyesült Arab Emírségek,16,Egyiptom,283,Einstein,85,ékírás,6,Eldorádó,1,elektromos áram,104,elektromos autó,144,elektromos hajó,4,elektromos impulzus,3,elektromos kerékpár,6,elektromos közlekedés,20,elektromos motor,14,elektromos repülőgép,6,elektromos roller,1,elektromos út,1,elektromos vonat,9,elektroszmog,44,élelmiszer,210,élet a halál után,159,életcél,7,elhízás,4,elme,2,elme kontroll,75,elmezavar,5,Elon Musk,56,élővilág,59,előző élet,15,elveszett nyelv,5,ember állat hibrid,5,ember idegen hibrid,30,emberáldozat,11,emberi faj,6,emberi jogok,3,emberi nyelv,38,emberi öngyulladás,2,emberi rekord,5,emberiség,216,emberkereskedelem,2,emlékezet,61,empátia,15,Enceladus,1,energia,113,energiafegyver,7,ENSZ,82,enzim,1,epilepszia,4,építészet,425,erdő,5,erdősítés,23,erdőtűz,3,ereklye,2,Erich Von Däniken,3,erkölcs,1,érrendszer,5,érzékelés,28,érzelmek,163,érzéstelenítés,1,Erzsébet királynő,5,ESA,38,esküvői ruha,1,esőerdő,20,Észak-Korea,35,északi fény,2,Északi-sark,16,Észtország,10,étel,196,Etiópia,14,Etruszkok,3,Eurázsia,6,Európa,287,Európai Űrügynökség,7,eurózóna,7,eutanázia,1,evolúció,112,évszakok,2,exobolygó,38,extrém időjárás,85,ezüst,7,fa,84,Facebook,4,fájdalom,33,fakír,1,FBI,53,FED,42,fegyver,39,fehér lyuk,1,fehérje,6,Fehéroroszország,6,fejlődés,331,fekete lyuk,53,feldolgozott étel,23,félelem,116,felemelkedés,1,fém,28,feminizmus,1,fenntartható gazdaság,16,fény,130,fényevés,1,fénygömb,5,fényjelenség,5,fénysebesség,19,fényterápia,10,fénytest,11,féregjárat,8,Ferenc Pápa,43,ferrofluid,1,fertőzés,2,fiatalság elixírje,17,film,359,filozófia,5,Finnország,37,fizika,105,fluorid,4,fóbia,5,fog,3,fogamzásgátló,1,fogyás,1,fokhagyma,2,folyadékmembrán,1,fosszília,4,fosszilis tüzelőanyag,39,fotó,74,foton,12,fotoszintézis,2,Föld,664,föld alatti város,10,földalatti bázis,44,földalatti tó,1,földcsuszamlás,3,földgáz,11,földönkívüliek,786,földrengés,96,Fönícia,1,Franciaország,200,frekvencia,34,frigyláda,1,furcsa hangok világszerte,24,fúzió,2,fúziós reaktor,26,függőség,11,Fülöp-szigetek,16,gabonakör,25,galaktikus föderáció,53,galaxis,76,gáz,22,genetika,238,génmanipuláció,19,génszerkesztés,4,geoglifa,10,George Orwell,2,geotermikus energia,4,gerinc,4,Ghána,3,giroszkóp,1,Gladio,1,gleccser,20,glifozát,5,Globális Fedezeti Számlák,2,globális felmelegedés,147,globális lehűlés,68,GMO,27,gnoszticizmus,1,gomba,28,gondolatátvitel,1,gondolatolvasás,15,gondolkodás,1,gonosz,15,gömbvillám,4,Görögország,67,grafén,11,gravitáció,39,gravitációs hullám,8,Grönland,19,Grúzia,2,Guatemala,17,Günther Wiechmann,1,gyémánt,20,gyermekfejlődés,256,gyermekmunka,2,gyógyítás,347,gyógynövény,86,gyógyszeripar,156,gyorsétel,1,gyulladás,1,gyulladáscsökkentő,5,HAARP,19,háború,469,hacker,5,hadi fejlesztés,96,haj,5,hajó,2,hajóroncs,29,hajszín,4,halak,2,halál,117,halálközeli élmény,48,halhatatlanság,14,hallás,15,Halley -üstökös,1,hallucináció,16,hang,56,hangszer,1,hangterápia,6,harcművészet,11,harmadik szem,10,hatodik érzék,6,Hawaii,31,házasság,1,hazugság,4,hibernálás,8,hibrid faj,7,hidegháború,32,hidrogén,14,hidroponika,1,hieroglifa,12,higany,3,Himalája,9,hipnózis,11,hírek,1714,hírszerzés,3,hit,19,Hold,269,holdbázis,24,holdfogyatkozás,5,holdjáró,16,Hollandia,81,holografikus univerzum,29,hologram,15,Holt-tenger,4,homeopátia,1,Honduras,6,Hongkong,5,hormon,15,horpaszizom,1,Horvátország,12,humor,3,hunok,7,húrelmélet,4,hurrikán,7,húsevés,11,Húsvét-sziget,5,hüllő,21,Hüperborea,1,idegen elrablás,88,idegen lény,406,idegen technológia,304,idegsejt,11,idézet,3,idő,55,időgép,18,időhurok,1,időjárás,86,időjárás módosítás,53,időjárási fegyver,15,időkapszula,6,időkristály,1,időszámítás,2,időutazás,59,igazságszérum,1,III. Richárd,1,iker,2,ikerláng,3,ikrek,1,illat,12,illóolaj,6,illúzió,10,immunrendszer,46,immunterápia,1,implantátum,26,India,189,indián,17,indigó gyerekek,11,Indonézia,39,influenza,4,információ,11,ingyen energia,101,Inkák,17,inkarnáció,2,intelligencia,55,internet,71,intuíció,7,invázió,1,ionhajtómű,4,Irak,87,Iraki Kurdisztán,2,Irán,125,írás,7,irídium,1,Írország,20,iskola,62,ISON üstökös,1,ISS,58,Isten,173,Iszlám,7,ital,2,ITCCS,7,Izland,26,ízlelés,1,izom,1,Izrael,160,James Tyberonn,1,Japán,270,járvány,356,játék,6,jég,63,jéghegy,1,jégkorszak,22,Jemen,10,Jézus,60,jezsuita,1,jód,1,Joe Biden,32,jóga,5,jógi,2,Jordánia,15,jóslat,51,jövőbelátás,42,Jugoszlávia,2,Jupiter,37,kalóz,1,Kambodzsa,10,Kamerun,2,Kanada,129,Kanári-szigetek,3,kannibalizmus,1,káosz,2,kapcsolat,37,kapitalizmus,1,karma,8,karmikus kapcsolat,3,Kasmír,1,Katar,8,katonai technológia,124,kávé,1,Kazahsztán,6,Kazárok,1,Kelták,4,kémkedés,16,kemoterápia,6,kender,77,Kenya,10,kerámia,2,Kereszténység,92,Keshe Alapítvány,5,KGB,8,kiberháború,8,kibernetika,2,kiborg,4,kihalt faj,69,kiméra,3,Kína,631,kincs,16,kiropraktika,1,kísérlet,40,kísértet,12,kiterjesztett valóság,4,klímaváltozás,44,klónozás,21,kobold,1,Kobra,35,Kolumbia,32,kommunikáció,104,kondenzátor,1,Kongó,2,konkréció,1,koponya módosítás,1,korall,8,Koszovó,2,kőkorszak,1,kőkör,1,könyv,618,környezetszennyezés,242,környezetvédelem,201,Közép-Amerika,4,középkor,2,közlekedés,270,közösség,4,kráter,11,kreativitás,10,kreditrendszer,1,Kréta,1,Krím,4,kriogenika,1,kriptid,1,kriptovaluta,45,kristály,37,kristály gyerekek,9,kristálykoponya,6,kromoszóma,9,Kuba,9,kultúra,26,Kung-fu,1,kungfu,1,kutatás,79,Kuvait,8,kvantumfizika,161,kvazár,2,labirintus,2,Laosz,3,lapos Föld,4,látás,52,láthatatlanság,4,látomás,5,Laura Eisenhower,13,láva,3,lávacső,1,láz,1,lebegésterápia,1,LED,8,léggömb,4,léghajó,6,légkör,27,légzés,13,lélek,123,lélekcsoport,2,lélektárs,1,lélekvándorlás,12,lelki fejlődés,422,Lemúria,3,Lengyelország,57,létezés,8,Lettország,1,levegő,69,levitáció,7,lézer,54,Li-Fi,1,Libanon,13,Líbia,22,lítium,1,Litvánia,1,Livánia,1,Lukács Béla,1,Luxemburg,5,Madagaszkár,1,madár,23,magány,13,mágia,8,mágnes,2,mágneses mező,84,mágneses portál,1,mágus,1,Magyarország,174,magyarság eredete,9,Maja leletek,50,maja naptár,5,májbetegség,2,majom,1,Malajzia,12,Mali,1,Málta,5,mamut,10,Mandela effektus,4,manipuláció,13,manó,1,Marokkó,4,Mars,217,Mars Curiosity,21,Marshall-szigetek,2,marsjáró,19,masszázs,1,matematika,19,mátrix,10,Matthew Ward,4,Mauritánia,1,Mauritius,3,meddőség,1,média,75,meditáció,131,médium,4,megalit,37,megfigyelés,40,megnyúlt koponyák,21,megtermékenyítés,7,megújuló energia,161,megvilágosodás,15,méhek,12,memória,65,menedék,2,mentális betegség,42,mennyország,57,méregtelenítés,7,mérés,3,mérgezés,35,Merkúr,14,messiás,2,mesterséges anyaméh,2,mesterséges intelligencia,232,metaanyag,2,meteor,67,meteor Kuba,2,meteor oroszországban,5,Mexikó,144,mezoamerika,8,Mezopotámia,12,Mianmar,2,mike quinsey,10,mikroba,3,mikrohullám,4,Minósz,1,mitológia,4,mítosz,6,mkultra,17,Mongólia,4,Monsanto,27,Mooji,10,morgellon,2,multiverzum,26,múmia,93,munka,30,mutáció,12,műanyag,95,műhold,99,műtét,5,művészet,208,nagylábú,7,Namíbia,1,nanotechnológia,38,Nap,258,napciklus,6,napelem,53,napenergia,164,napfény,106,napfogyatkozás,14,napfolt,11,napkitörés,10,Naprendszer,203,napszél,20,naptár,1,NASA,395,NATO,65,Nazca-kultúra,2,Nazca-vonalak,15,Nefilim,5,nehézfém,6,Neil Keenan,3,nemesfém,13,Németország,348,nemiség,3,Nepál,8,Neptunusz,13,népvándorlás,5,NESARA,3,neuron,5,neutrínó,1,nevetés,3,Niels Bohr,1,Nigéria,10,Nissan,1,nitrogén,1,Norvégia,50,Nostradamus,11,növények,276,növényvédőszer,41,NSA,28,nukleáris energia,58,nullponti energia,1,nyersétel,14,nyomtató,3,Obama,51,obeliszk,1,obszervatórium,5,óceán,86,okkultizmus,5,okostelefon,41,oktatás,65,olaj,62,olajfüggőség,31,Olaszország,198,Olmékok,5,oltás,178,Omán,3,omniverzum,1,online tv,5,OPPT,4,optikai csalódás,1,orákulum,1,organikus,1,orgon energia,3,óriások,28,Orionidák,1,Oroszország,752,oxigén terápia,1,ózonréteg,5,önbecsülés,3,önellátás,2,önismeret,320,önkényuralom,2,önvezető autó,33,önvezető motor,1,őrangyal,1,ördög,8,ördögűzés,8,öregedés,67,Örményország,5,örök élet,9,örök fiatalság,20,öröklés,1,öröklődés,31,ősi civilizációk,448,ősi gyógyítók,5,ősi szöveg,71,ősi technológia,189,ősi viselet,2,őslakos,20,ősrobbanás,22,őssejt,23,összeesküvés-elmélet,2,ötvözet,1,özönvíz,8,Pakisztán,16,Palesztina,26,Panama,5,Pangea,1,pánpszichizmus,3,pánspermia,2,papír,6,Pápua Új-Guinea,6,paradoxon,1,Paraguay,1,paranormális,111,parazita,1,pareidolia,1,párhuzamos univerzum,34,Paul T. Hellyer,4,Pentagon,79,pénz,421,permafroszt,1,Peru,96,perzsák,2,Phobos,3,pihenés,1,piramis,123,platina,4,plazma,10,Plejádok,4,Plútó,3,pokol,10,polgárháború,2,Polinézia,3,politika,2,poltergeist,3,pólusváltás,14,Popper Péter,1,porördög,1,portál,1,Portugália,23,prekogníció,4,prófécia,32,propaganda,10,protézis,1,Proxima Centauri,2,pszichiátria,8,pszichikai erő,14,pszichokinézis,7,pszichológia,70,Puerto Rico,10,pulzár,1,rabszolgaság,9,radioaktív,11,rákbetegség,158,rakéta,1,reaktor,2,régészet,943,reiki,1,reinkarnáció,35,rejtélyek,688,rémálom,1,rendőrállam,75,replikátor,1,reptilián,17,repülés,223,repülő autó,6,repülő humanoid,2,rezgés,18,robot,29,robotok,151,ródium,1,Római Birodalom,82,Románia,18,Roswell,39,rovarok,3,rovarölő,8,rovásírás,4,röntgenlátás,1,Rudolf Steiner,1,Rúmí,1,rúnaírás,2,Rupert Sheldrake,1,Russell Brand,1,ruténium,1,Sabrina Pasterski,1,Salamon király,2,Salvador,3,sámánok,10,sárkányok,2,sarki fény,12,Sátán,16,sav,1,schumnann frekvencia,6,sci-fi,216,sellő,7,shaolin,1,sheldan nidle,13,shelley young,1,Shogun Amona,1,sírkamrák,8,sivatag,49,Skandinávia,1,skizofrénia,3,Skócia,21,smaragd,1,só,21,sors,2,sótalanítás,9,sötét anyag,18,sötét energia,5,Spanyolország,108,spiritualitás,373,sport,39,Srí Lanka,3,Star Trek,13,Star Wars,8,Stephen Bassett,5,Stephen Hawking,16,Steve Quayle,1,Stonehenge,12,stressz,44,sugárzás,58,sumérok,14,suttogás,1,suzanne lie,2,Svájc,59,Svédország,68,szabad akarat,7,szabadkőműves,1,szabadság,8,szag,12,szaglás,4,számítástechnika,175,számmisztika,1,szamuráj,2,szaporodás,6,szarkofág,12,Szaturnusz,33,Szaúd-Arábia,70,szavak,1,szegénység,14,szekta,5,Szelei Magdolna,6,szélenergia,61,szellem,11,szellemek,86,szellemváros,1,szem,59,szembetegség,25,személyiség,1,személyiségteszt,9,személyiségzavar,1,szén,1,szén-dioxid,18,szent geometria,1,Szerbia,12,szerelem,12,szeretet,58,szerotonin,1,szertartás,2,szerv implantátum,9,szerzetes,1,szfinx,10,sziámi iker,1,sziámi ikrek,2,Szibéria,56,Szicília,3,sziget,4,sziklarajz,11,szimbiózis,1,Szingapúr,25,szinkronicitás,5,színlátás,3,színpszichológia,2,színterápia,2,szintetikus üzemanyag,11,Szíria,187,szív,56,szkíták,9,Szlovákia,3,Szlovénia,4,szoftver,2,Szomália,2,szorongás,17,Szovjetunió,88,szökőár,12,Szudán,7,szuperkontinens,10,szupernóva,6,szülés,10,születés,41,Tádzsikisztán,1,Tajvan,17,találmány,42,táltos,1,tanítások,38,tanulás,58,Tanzánia,3,táplálkozás,97,tarot,1,társadalom,146,távolbalátás,31,technológia,1332,tej,5,tektonikus lemez,4,telekinézis,4,telepátia,49,teleportálás,15,teleszkóp,37,telomer,9,temetkezés,2,tengeralattjáró,24,tengervíz,244,teremtés,42,terhesség,4,téridő,19,térkép,6,térmeghajtás,2,természet,462,természetfeletti,59,természetvédelem,61,terraformálás,1,terrorcsoport,12,tervezett elavulás,2,Tesla,97,testbeszéd,1,testelhagyás,6,testen kívüli élmény,19,testhőmérséklet,4,testmódosítás,4,testmozgás,12,testsúly,1,tetoválás,6,Thaiföld,20,Tibet,22,Timbuktu,1,Titán,1,titkos tanítások,2,titkos társaságok,265,titkos űrprogram,134,tó,1,tobozmirigy,9,Toltékok,2,Tonga,1,torinói lepel,2,tornádó,9,torpedó,1,tömegmédia,65,Törökország,121,történelem,1182,törzs,1,transzhumanizmus,9,transzplantáció,1,Trianon,4,tudat,114,tudatalatti,79,tudatmódosítás,20,tudatos álom,28,tudatosság,786,tudomány,1206,túlnépesedés,9,túlvilág,145,Tunézia,1,tüdőbetegség,20,tündérek,1,Türkmenisztán,2,tűz,5,tűzönjárás,1,ufo,890,UFO felfedés,103,UFO vadászok,7,ufo-afrika,4,ufo-amerika,401,ufo-ausztrália,7,ufo-ázsia,29,ufo-budapest,1,ufo-cikkek,2,ufo-egyéb,20,ufo-európa,113,ufo-fotók,9,ufo-magyar,6,ufo-oroszország,20,Uganda,1,új,10920,új pénzügyi rendszer,174,Új-Zéland,37,újrahasznosítás,65,Ukrajna,87,ultrahang,9,Univerzum,254,Uránusz,11,Uri Geller,1,Uriel,1,Uruguay,5,uso,10,utazás,7,űrállomás,45,űrbányászat,3,Üreges Föld,28,űrfegyver,5,űrháború,12,űrhaderő,2,űrkutatás,666,űrlift,2,űrsikló,2,űrszemét,12,űrtechnológia,234,űrutazás,163,űrverseny,10,üstökös,21,üveg,14,üzenetek,63,vakcina,180,vakság,4,választás,2,Valiant Thor,1,vallás,260,valóság,46,vámpír,5,Vatikán,95,vécé,1,vécépapír,2,vegetáriánus,12,végítélet,3,Végjáték,26,végtelen,1,vegyi anyag,68,vegyi fegyver,13,véletlen,1,Venezuela,43,Vénusz,30,vér,41,vércsoport,5,vertikális gazdálkodás,2,veszélyeztetett faj,7,vezeték nélküli áram,2,videó,9716,videojáték,17,Vietnam,18,viking,17,Világgazdasági Fórum,11,világítás,1,világkormány,2,világvége,15,villám,28,virtuális valóság,14,vírus,241,vitamin,20,víz,369,vízenergia,13,vízesés,1,víznyelő,13,Vlagyimir Putyin,26,vonat,9,vulkán,12,vulkánkitörés,88,Wi-Fi,16,WikiLeaks,33,x-akták,21,zaj,5,Zambia,1,zene,60,zeneipar,4,Zimbabwe,4,Zsidóság,24,
ltr
item
Új Világtudat | Az Élet Más Szemmel: Pszichokinézis: Tudományos tény, vagy fikció?
Pszichokinézis: Tudományos tény, vagy fikció?
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhJ9FsruZxokZEZ0w9Xalo43iSAlgDE_BuByK6-7akt3-fiw9wE8BE2wwy8antEot37TQkIGSritPwAZMhzeIx4hO67jFtGwjRdhmzoR-JKfNXD9kw87YtpMqgUingKxN5Hj1Qmt3V4PYHt/s640/telekin%C3%A9zis+pszichokin%C3%A9zis+tudat+tudatoss%C3%A1g+aura+energiamez%C5%91-%C3%BAj+vil%C3%A1gtudat.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhJ9FsruZxokZEZ0w9Xalo43iSAlgDE_BuByK6-7akt3-fiw9wE8BE2wwy8antEot37TQkIGSritPwAZMhzeIx4hO67jFtGwjRdhmzoR-JKfNXD9kw87YtpMqgUingKxN5Hj1Qmt3V4PYHt/s72-c/telekin%C3%A9zis+pszichokin%C3%A9zis+tudat+tudatoss%C3%A1g+aura+energiamez%C5%91-%C3%BAj+vil%C3%A1gtudat.jpg
Új Világtudat | Az Élet Más Szemmel
https://ujvilagtudat.blogspot.com/2013/11/pszichokinezis-tudomanyos-teny-vagy.html
https://ujvilagtudat.blogspot.com/
https://ujvilagtudat.blogspot.com/
https://ujvilagtudat.blogspot.com/2013/11/pszichokinezis-tudomanyos-teny-vagy.html
true
6773355663696938213
UTF-8
Loaded All Posts Nincs ilyen bejegyzés MEGNÉZEM Tovább Válasz Válasz elvetése Törlés By Kezdőlap OLDALAK BEJEGYZÉSEK Mindet megnézem TOVÁBBI CIKKEK CÍMKE ARCHÍV KERESÉS MINDEN BEJEGYZÉS Nincs ilyen bejegyzés Vissza a kezdőlapra Vasárnap Hétfő Kedd Szerda Csütörtök Péntek Szombat Vas Hét Ke Sze Csüt Pén Szo Január Február Marcius Aprilis Május Június Július Augusztus Szeptember Október November December Jan Feb Már Ápr Máj Jún Júl Aug Szep Okt Nov Dec éppen most 1 perce $$1$$ perce 1 órával ezelőtt $$1$$ órával ezelőtt Tegnap $$1$$ nappal ezelőtt $$1$$ héttel ezelőtt több mint 5 hete Követők Követés THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy