Titkos föld alatti városok évezredek óta befolyásolják az emberi civilizációt és vallást

Több tízezer éves föld alatti városok ősi hálózata erőteljes befolyást gyakorolt az emberi társadalmakra és vallásokra évezredeken kereszt...

Több tízezer éves föld alatti városok ősi hálózata erőteljes befolyást gyakorolt az emberi társadalmakra és vallásokra évezredeken keresztül, Corey Goodey, a titkos űrprogram informátora szerint. Legutóbb azt állította, hogy ezeknek a városoknak a hálózata tárgyalásban van azokkal a nagyobb nemzetekkel, melyek titkos űrprogramokat fejlesztettek.

Szeptember 23-án Goode nyilvánosságra hozott egy beszámolót, amelyben leírt egy hét föld alatti ősi civilizációval történt diplomáciai találkozót, melyek a közelmúltban alakítottak egy szövetséget a Föld felszíni politikai és technológiai változások érdekében. A Gaia TV Kozmikus Közzététel legújabb epizódjában (1) Goode feltárja tudását ezen föld alatti civilizációkról, amit "Agartha Hálózatként" ír le - melyről számos információhoz jutott azon "okos eszközök" révén, melyekhez hozzáférése volt a titkos űrprogramban eltöltött szolgálata során 1987-től 2007-ig.

Kapcsolódó cikk: A Titkos Űrprogram Szövetség az Ősi földi civilizációk tanácsával tárgyal

Goode elmondja, hogy az Agartha Hálózatot a Föld felszínén bekövetkezett egymás utáni kataklizmák miatt hozták létre az idők során, mely ahhoz vezetett, hogy a különböző civilizációk menhelyeket hoztak létre az elit, valamint a legfejlettebb technológiák számára. Ahogy a számos ősi föld alatti város terjeszkedett az idők során, sokan csatlakoztak, hogy létrehozzák az Agartha Hálózatot, amely fejlett űrhajókkal rendelkezett, az úgynevezett "Ezüst flottával".

Az Agartha Hálózat és a többi szakadár ősi civilizáció nem egyedül voltak, akik menedékeket hoztak létre föld alatti helyszíneken a Föld viharos felszíni történelme során. Nem emberi fajok, melyek között ott voltak a "Raptorok" (egy hibrid hüllő és madár faj) is jelen voltak, és jelentős szerepet játszottak a Föld kataklizmikus történetében.

Továbbá egy háborús hüllő faj, az úgynevezett "Drakóniaiak", akik először mintegy 300 ezer évvel ezelőtt jelentek meg Goode szerint, és kezdtek genetikai kísérletekbe néhány felszíni lakóval, akik túlélték a korábbi kataklizmákat. Egyéb emberszerű földönkívüliek is genetikai kísérletekbe fogtak - összesen 22-en - a felszíni emberiség maradékával.

A Drako és az emberi földönkívüli látogatók között nagy háborúk folytak, melyek során az egyik vagy a másik oldal szerencséje nőtt vagy fogyatkozott az idők folyamán. Goode elmondta, hogy Zecharia Sitchin "A Föld krónikája" című könyvsorozatban meglehetősen pontos leírást ad ezekről a csatákról. Eközben az Agartha Hálózat szigorú megfigyelés alatt tartotta a Föld felszíni feltételeket, és a különböző földönkívüli látogatók által végzett genetikai kísérleteket, miközben egymással harcoltak.

Goode elmondta, hogy az Agartha Hálózat úgy tett, mintha istenek volnának, amikor a felszíni emberiség tagjaival találkoztak, így akár életet is adhattak, vagy legalábbis befolyást gyakoroltak az ősi pogány vallásokra. A görög "istenek", és más vallási hagyományok hasonló istenei közül sokan valójában az Agartha Hálózat tagjai voltak.

Goode szeptember 23-i beszámolója szerint az Agarthai és más föld alatti civilizációk azt állították, hogy annak érdekében tettek így, hogy egy kevés rendet és civilizáltságot hozzanak egy viharos felszíni emberiség számára, melyet genetikailag változtattak meg a Drakóniaiak és más földönkívüli látogatók, hogy agresszívvé váljanak.

Goode elmondta, hogy nem csak az Agartha Hálózat tett úgy, mintha istenek lennének a felszíni emberiség számára, de hasonlóképpen tett néhány földönkívüli látogató is. Közöttük voltak a madárszerű földönkívüliek, akiket az ókori egyiptomiak Thoth-ként és Hóruszként tiszteltek. Az "Egység törvénye" anyaga szerint a Ré csoport azt mondja, hogy erőfeszítéseik ellenére, hogy csupán tanítói legyenek az ókori egyiptomiaknak, istenként tisztelték őket.

Az egység törvénye: http://issuu.com/webshare/docs/egyst


Goode állításait ókori történészek támasztják alá, mint Manethón (kb. i.e. 300), aki úgy írja le a pre-dinasztikus Egyiptomot (2), ahol közvetlenül uralkodtak az istenek, akik a felszíni emberiség között jártak évezredeken keresztül. Ezek az "istenek" emberekkel házasodtak, és létrejött a félistenek generációja, akik az emberiség fölött huzamosabb ideig uralkodtak. Hasonló forgatókönyv olvasható Énok könyvében.

Egy szeptemberi Coast to Coast interjúban Goode azt mondta, hogy az istenek (Agarthaiak és az idelátogató földönkívüliek) a Föld felszínén jártak egészen a 4. századig. Ez a hozzávetőleges időpont jól összecseng a pogány vallások fokozatos eltűnésével, és a Kereszténység felemelkedésével Konstantin római császár i.sz. 325-ben történt áttérését követően. (3)

Időszámítás szerint 600 körül létrejött az Iszlám, és gyorsan elterjedt az egész Közel-Keleten, Észak-Afrikában és Ázsiában. Az ősi pogány hagyományok gyorsan eltűntek, ahogy a két monoteista vallás terjedt a világon, gyakran kard által.

Mindkét monoteista vallás jelentős mértékben építette magába a zsidó vallás fontosabb elemeit ("Ószövetség" a Kereszténységben), melyek egy ismeretlen transzcendens, Jahve vagy Jehova nevű "istenre" hivatkoznak. Az Ószövetség számos utalást tartalmaz erre az állítólagos transzcendens istenre, aki megparancsolta az ősi hébereknek, hogy kíméletlenül számolják fel a bennszülött pogány népeket, amit ma etnikai tisztogatásnak neveznénk. Ez arra utal, hogy a héber "isten" nagy valószínűséggel volt egy fejlett földönkívüli, vagy egy föld alatti szélhámos.

Ha helytálló, amit Goode mond, akkor az Agartha Hálózat felszíni emberiségre gyakorolt befolyása az ősi pogány hiedelmeken keresztül jelentősen gyengült a Kereszténység és az Iszlám terjedésével, melyek átvették a héber ismeretlen transzcendes istenben való hitet. Ez a két monoteista vallás valóban egy transzcendes lény isteni beavatkozásának eredménye, vagy őket is hasonlóképpen befolyásolta egy vagy több különböző földönkívüli civilizáció, melyek transzcendes lényeknek adták ki magukat?

Goode azt állítja, hogy a modern korban az Agarthaiak próbáltak érvényt szerezni a felszíni emberiség feletti befolyásuknak, ezúttal úgy téve, mintha más világokból érkező földönkívüliek lennének. Látszólag ezt tették a német titkos társaságok esetében, melyek a náci SS-el együtt repülő csészealj technológiákat fejlesztettek ki a második világháború időszakában.

Az Agartha Hálózat tárgyalt és szerződéseket kötött a német titkos társaságokkal, befogadva azok egyes tagjait föld alatti városaikba, miközben segítséget nyújtottak másoknak, hogy föld alatti bázisokat hozzanak létre az Antarktiszon és Dél-Amerikában, Goode szerint.

A németek hasonló genetikával rendelkeztek, mint az Agartha Hálózat néhány tagja, akikkel kapcsolatba kerültek az Antarktiszon és Dél-Amerikában. Ennek ellenére nem minden ősi föld alatti civilizáció osztozik ezen faji jellegzetességeken, ahogy azt Goode egyértelművé tette szeptember 23-i beszámolójában, melyet több képpel is szemléltetett, melyek október 7-én jelentek meg.


Goode azt mondja, hogy az Agartha Hálózat úgy tett, mintha földönkívüliek lennének az amerikai titkos űrprogram esetében, míg az 1970-es években ez ki nem derült. Újabban már tárgyalások folynak a titkos űrprogramok és az Agartha Hálózat között, ahogy az Goode szeptember 23-i jelentéséből kiderült.

Ha Goode beszámolója, amit a titkos űrprogram minősített tájékoztató dokumentumaiban olvasott pontos, akkor jelentése az Agartha Hálózatról és történelméről sok kérdést vet fel. Egyrészt azért, mert az Agartha Hálózat és más szakadár ősi civilizációk is egyértelműen befolyásolták a felszíni emberiséget azt színlelve, hogy istenek, újabban pedig, hogy földönkívüliek.

Másrészt az Agartha Hálózat az ősi tudás és történelem egy olyan tárházát képviseli, mely bizonyos mértékben a földönkívüliek Föld felszínén történt beavatkozását megelőző időkből származik. Ezért segíteni tudnának a felszíni emberiségnek minél többet megtudni eredetéről és lehetőségeiről, annak ellenére, hogy zavarba ejtően sok változtatást alkalmazott sok ide látogató földönkívüli civilizáció a hosszú távú genetikai kísérletek során.

Bár a kritikusok azt állítják, hogy nincs komoly bizonyíték, mely alátámasztaná Goode tanúvallomását, ám valójában írásos bizonyítékok igazolják legfontosabb állításait. Emellett Goode őszintesége, állításainak következetessége, valamint kényszerítő erejű közvetett bizonyítékok is megerősítik ennek a beszámolónak minden pontját, amely valódi, és nem kitalált.

Goode legújabb Kozmikus Közzététel interjúja, valamint szeptember 23-i beszámolója a történelem egy olyan változatát ismerteti, melyet meg kell fontolniuk mindazoknak, akik az igazságot keresik az emberiség eredetéről, valamint kölcsönhatásáról az ősi civilizációkkal és a földönkívüli látogatókkal. Amennyiben valóban folynak tárgyalások az Agartha Hálózattal, ahogy Goode állítja, akkor talán nem kell sokat várni a jövőbeli közzétételekre, amelyek feje tetejére állítják majd az emberi történelmet, és felfednek sok kényelmetlen igazságot eredetünkről és a nagy vallásokról.

(1) - http://www.gaiamtv.com/video/agarthans-advancing-frontier#play/105576
(2) - http://penelope.uchicago.edu/Thayer/E/Roman/Texts/Manetho/History_of_Egypt/1*.html
(3) - http://www.coasttocoastam.com/show/2015/09/14

Exopolitics

Név

3D nyomtató,50,432 Hz,1,51-es körzet,37,52-es körzet,1,5d,1,5G,1,6 órás munkanap,2,911,24,Aaron Swartz,1,Ábrahám,2,acél,5,adattárolás,11,adósság,21,Afganisztán,27,Afrika,137,agy,348,agykontroll,28,ájulás,1,Akasa-krónika,4,akkumulátor,90,alagút,1,alakváltó,1,alapjövedelem,25,Alaszka,26,Albánia,1,albínó,1,Alekszej Navalnij,3,Alex Jones,22,alga,3,Algéria,3,aligátor,1,alkímia,4,alkohol,7,állati tudatosság,42,állatvilág,599,allergia,14,álmatlanság,3,álom,55,alumínium,7,alvás,60,alvási paralízis,2,Amazonas,8,Amerika,1517,aminosav,1,amishok,1,amputáció,1,anarchia,1,Andrew Basiago,8,Anglia,463,angyal,11,animációs film,7,Anonymous,5,Antarktisz,92,antenna,1,antianyag,4,antibiotikum,9,antigravitáció,30,Antikrisztus,5,antioxidáns,1,Antonio Urzi,2,Anunnaki,25,anyagtudomány,98,anyaméh,3,anyatej,1,Apollo,7,arany,134,aranymetszés,2,árapály,3,arcfelismerés,8,arcolvasás,1,arcvakság,1,Argentína,36,Arisztotelész,1,árja faj,2,arkhónok,1,árnyékember,3,árnyember,3,árvíz,14,Asgardia,1,ASMR,1,ásvány,9,Asszíria,3,aszteroida,62,asztma,1,asztráltest,21,asztrológia,8,ateizmus,1,Atlantisz,39,átok,5,atombomba,95,atomenergia,83,atomok,6,átverés,1,aura,11,Ausztrália,197,Ausztria,30,autizmus,18,autó,36,autokrácia,1,avarok,2,azbeszt,1,Azerbajdzsán,3,Aztékok,29,Ázsia,48,Bábel tornya,2,babona,3,Bahama-szigetek,1,Bahrein,2,Bajkál-tó,1,baktérium,49,baleset,34,Balti-tenger,2,balzsamozás,1,Banglades,1,Bankrendszer,296,bányászat,36,barlang,42,barlangfestmény,7,barlangrajz,6,bázisugrás,1,Belgium,27,Belize,3,belső hang,7,Benedek pápa,27,bennszülött,1,bénulás,2,Bermuda-háromszög,6,beszéd,10,betegség,678,beton,1,Bhután,3,Biblia,96,Bilderberg,13,Bill Gates,19,bilokáció,1,biofegyver,1,biofoton,10,biogáz,2,biokerámia,1,biológia,2,biológiai fegyver,5,biológiai kor,2,biológiai memória,2,biológiai ritmus,5,bioprinter,2,biorobot,10,bioüzemanyag,9,blossom goodchild,6,Bob Dean,4,Bob Lazar,12,boldogság,25,Bolívia,22,bolygómérnökség,9,bor,3,Bosznia-Hercegovina,3,boszorkányság,10,Botswana,3,böjtölés,11,bölcsek köve,1,bőr,19,bőrszín,3,Brazília,84,Brbados,1,BRICS nemzetek,35,bronzkor,1,Buddha,18,buddhizmus,18,Bulgária,9,bunker,4,bűnözés,1,cannabis,83,Carl Sagan,17,Carrie Fisher,1,cenzúra,2,Ceres,1,cetfélék,1,Charlie Chaplin,1,chemtrail,14,Chile,38,chip,1,CIA,151,Ciprus,5,Costa Rica,7,cukor,20,cukorbetegség,20,csakra,7,család,1,családfakutatás,1,csapadék,2,Csecsenföld,2,Csehország,11,csend,1,Csernobil,8,csillagászat,294,csillagkapu,3,csillagkép,6,Csillaggyermek,3,csoda,8,csont,4,csontritkulás,2,Dagesztán,2,Dalai láma,12,Dánia,44,DARPA,18,Darwin,11,David Icke,12,David Wilcock,26,deepfake,6,déjà vu,1,Dél-Afrika,36,Dél-Amerika,1,Dél-Korea,42,demokrácia,7,démon,10,depresszió,30,diagnosztizálás,2,digitális pénz,78,digitális társadalom,12,diktátor,8,diktatúra,18,dimenziók,64,Dimitrij Medvegyev,2,dinoszauruszok,33,DNS,327,dogonok,1,dohányzás,18,dokumentumfilm,1096,dolmen,1,Donald Trump,121,döntés,2,drágakő,9,drón,63,druidák,1,dűne,1,Dzsibuti,2,dzsinn,1,Ebola,3,ébredés,3,Eckhart Tolle,5,Ecuador,24,édesítőszer,1,Edgar Mitchell,12,Edison,6,Edward Snowden,13,Egely György,6,egészség,795,éghajlat,176,ego,1,egyedüllét,3,Egyesült Arab Emírségek,16,Egyiptom,283,Einstein,85,ékírás,6,Eldorádó,1,elektromos áram,104,elektromos autó,144,elektromos hajó,4,elektromos impulzus,3,elektromos kerékpár,6,elektromos közlekedés,20,elektromos motor,14,elektromos repülőgép,6,elektromos roller,1,elektromos út,1,elektromos vonat,9,elektroszmog,44,élelmiszer,210,élet a halál után,159,életcél,7,elhízás,4,elme,2,elme kontroll,75,elmezavar,5,Elon Musk,56,élővilág,59,előző élet,15,elveszett nyelv,5,ember állat hibrid,5,ember idegen hibrid,30,emberáldozat,11,emberi faj,6,emberi jogok,3,emberi nyelv,38,emberi öngyulladás,2,emberi rekord,5,emberiség,216,emberkereskedelem,2,emlékezet,61,empátia,15,Enceladus,1,energia,113,energiafegyver,7,ENSZ,82,enzim,1,epilepszia,4,építészet,425,erdő,5,erdősítés,23,erdőtűz,3,ereklye,2,Erich Von Däniken,3,erkölcs,1,érrendszer,5,érzékelés,28,érzelmek,163,érzéstelenítés,1,Erzsébet királynő,5,ESA,38,esküvői ruha,1,esőerdő,20,Észak-Korea,35,északi fény,2,Északi-sark,16,Észtország,10,étel,196,Etiópia,14,Etruszkok,3,Eurázsia,6,Európa,287,Európai Űrügynökség,7,eurózóna,7,eutanázia,1,evolúció,112,évszakok,2,exobolygó,38,extrém időjárás,85,ezüst,7,fa,84,Facebook,4,fájdalom,33,fakír,1,FBI,53,FED,42,fegyver,39,fehér lyuk,1,fehérje,6,Fehéroroszország,6,fejlődés,331,fekete lyuk,53,feldolgozott étel,23,félelem,116,felemelkedés,1,fém,28,feminizmus,1,fenntartható gazdaság,16,fény,130,fényevés,1,fénygömb,5,fényjelenség,5,fénysebesség,19,fényterápia,10,fénytest,11,féregjárat,8,Ferenc Pápa,43,ferrofluid,1,fertőzés,2,fiatalság elixírje,17,film,359,filozófia,5,Finnország,37,fizika,105,fluorid,4,fóbia,5,fog,3,fogamzásgátló,1,fogyás,1,fokhagyma,2,folyadékmembrán,1,fosszília,4,fosszilis tüzelőanyag,39,fotó,74,foton,12,fotoszintézis,2,Föld,664,föld alatti város,10,földalatti bázis,44,földalatti tó,1,földcsuszamlás,3,földgáz,11,földönkívüliek,786,földrengés,96,Fönícia,1,Franciaország,200,frekvencia,34,frigyláda,1,furcsa hangok világszerte,24,fúzió,2,fúziós reaktor,26,függőség,11,Fülöp-szigetek,16,gabonakör,25,galaktikus föderáció,53,galaxis,76,gáz,22,genetika,238,génmanipuláció,19,génszerkesztés,4,geoglifa,10,George Orwell,2,geotermikus energia,4,gerinc,4,Ghána,3,giroszkóp,1,Gladio,1,gleccser,20,glifozát,5,Globális Fedezeti Számlák,2,globális felmelegedés,147,globális lehűlés,68,GMO,27,gnoszticizmus,1,gomba,28,gondolatátvitel,1,gondolatolvasás,15,gondolkodás,1,gonosz,15,gömbvillám,4,Görögország,67,grafén,11,gravitáció,39,gravitációs hullám,8,Grönland,19,Grúzia,2,Guatemala,17,Günther Wiechmann,1,gyémánt,20,gyermekfejlődés,256,gyermekmunka,2,gyógyítás,347,gyógynövény,86,gyógyszeripar,156,gyorsétel,1,gyulladás,1,gyulladáscsökkentő,5,HAARP,19,háború,469,hacker,5,hadi fejlesztés,96,haj,5,hajó,2,hajóroncs,29,hajszín,4,halak,2,halál,117,halálközeli élmény,48,halhatatlanság,14,hallás,15,Halley -üstökös,1,hallucináció,16,hang,56,hangszer,1,hangterápia,6,harcművészet,11,harmadik szem,10,hatodik érzék,6,Hawaii,31,házasság,1,hazugság,4,hibernálás,8,hibrid faj,7,hidegháború,32,hidrogén,14,hidroponika,1,hieroglifa,12,higany,3,Himalája,9,hipnózis,11,hírek,1714,hírszerzés,3,hit,19,Hold,269,holdbázis,24,holdfogyatkozás,5,holdjáró,16,Hollandia,81,holografikus univerzum,29,hologram,15,Holt-tenger,4,homeopátia,1,Honduras,6,Hongkong,5,hormon,15,horpaszizom,1,Horvátország,12,humor,3,hunok,7,húrelmélet,4,hurrikán,7,húsevés,11,Húsvét-sziget,5,hüllő,21,Hüperborea,1,idegen elrablás,88,idegen lény,406,idegen technológia,304,idegsejt,11,idézet,3,idő,55,időgép,18,időhurok,1,időjárás,86,időjárás módosítás,53,időjárási fegyver,15,időkapszula,6,időkristály,1,időszámítás,2,időutazás,59,igazságszérum,1,III. Richárd,1,iker,2,ikerláng,3,ikrek,1,illat,12,illóolaj,6,illúzió,10,immunrendszer,46,immunterápia,1,implantátum,26,India,189,indián,17,indigó gyerekek,11,Indonézia,39,influenza,4,információ,11,ingyen energia,101,Inkák,17,inkarnáció,2,intelligencia,55,internet,71,intuíció,7,invázió,1,ionhajtómű,4,Irak,87,Iraki Kurdisztán,2,Irán,125,írás,7,irídium,1,Írország,20,iskola,62,ISON üstökös,1,ISS,58,Isten,173,Iszlám,7,ital,2,ITCCS,7,Izland,26,ízlelés,1,izom,1,Izrael,160,James Tyberonn,1,Japán,270,járvány,356,játék,6,jég,63,jéghegy,1,jégkorszak,22,Jemen,10,Jézus,60,jezsuita,1,jód,1,Joe Biden,32,jóga,5,jógi,2,Jordánia,15,jóslat,51,jövőbelátás,42,Jugoszlávia,2,Jupiter,37,kalóz,1,Kambodzsa,10,Kamerun,2,Kanada,129,Kanári-szigetek,3,kannibalizmus,1,káosz,2,kapcsolat,37,kapitalizmus,1,karma,8,karmikus kapcsolat,3,Kasmír,1,Katar,8,katonai technológia,124,kávé,1,Kazahsztán,6,Kazárok,1,Kelták,4,kémkedés,16,kemoterápia,6,kender,77,Kenya,10,kerámia,2,Kereszténység,92,Keshe Alapítvány,5,KGB,8,kiberháború,8,kibernetika,2,kiborg,4,kihalt faj,69,kiméra,3,Kína,631,kincs,16,kiropraktika,1,kísérlet,40,kísértet,12,kiterjesztett valóság,4,klímaváltozás,44,klónozás,21,kobold,1,Kobra,35,Kolumbia,32,kommunikáció,104,kondenzátor,1,Kongó,2,konkréció,1,koponya módosítás,1,korall,8,Koszovó,2,kőkorszak,1,kőkör,1,könyv,618,környezetszennyezés,242,környezetvédelem,201,Közép-Amerika,4,középkor,2,közlekedés,270,közösség,4,kráter,11,kreativitás,10,kreditrendszer,1,Kréta,1,Krím,4,kriogenika,1,kriptid,1,kriptovaluta,45,kristály,37,kristály gyerekek,9,kristálykoponya,6,kromoszóma,9,Kuba,9,kultúra,26,Kung-fu,1,kungfu,1,kutatás,79,Kuvait,8,kvantumfizika,161,kvazár,2,labirintus,2,Laosz,3,lapos Föld,4,látás,52,láthatatlanság,4,látomás,5,Laura Eisenhower,13,láva,3,lávacső,1,láz,1,lebegésterápia,1,LED,8,léggömb,4,léghajó,6,légkör,27,légzés,13,lélek,123,lélekcsoport,2,lélektárs,1,lélekvándorlás,12,lelki fejlődés,422,Lemúria,3,Lengyelország,57,létezés,8,Lettország,1,levegő,69,levitáció,7,lézer,54,Li-Fi,1,Libanon,13,Líbia,22,lítium,1,Litvánia,1,Livánia,1,Lukács Béla,1,Luxemburg,5,Madagaszkár,1,madár,23,magány,13,mágia,8,mágnes,2,mágneses mező,84,mágneses portál,1,mágus,1,Magyarország,174,magyarság eredete,9,Maja leletek,50,maja naptár,5,májbetegség,2,majom,1,Malajzia,12,Mali,1,Málta,5,mamut,10,Mandela effektus,4,manipuláció,13,manó,1,Marokkó,4,Mars,217,Mars Curiosity,21,Marshall-szigetek,2,marsjáró,19,masszázs,1,matematika,19,mátrix,10,Matthew Ward,4,Mauritánia,1,Mauritius,3,meddőség,1,média,75,meditáció,131,médium,4,megalit,37,megfigyelés,40,megnyúlt koponyák,21,megtermékenyítés,7,megújuló energia,161,megvilágosodás,15,méhek,12,memória,65,menedék,2,mentális betegség,42,mennyország,57,méregtelenítés,7,mérés,3,mérgezés,35,Merkúr,14,messiás,2,mesterséges anyaméh,2,mesterséges intelligencia,232,metaanyag,2,meteor,67,meteor Kuba,2,meteor oroszországban,5,Mexikó,144,mezoamerika,8,Mezopotámia,12,Mianmar,2,mike quinsey,10,mikroba,3,mikrohullám,4,Minósz,1,mitológia,4,mítosz,6,mkultra,17,Mongólia,4,Monsanto,27,Mooji,10,morgellon,2,multiverzum,26,múmia,93,munka,30,mutáció,12,műanyag,95,műhold,99,műtét,5,művészet,208,nagylábú,7,Namíbia,1,nanotechnológia,38,Nap,258,napciklus,6,napelem,53,napenergia,164,napfény,106,napfogyatkozás,14,napfolt,11,napkitörés,10,Naprendszer,203,napszél,20,naptár,1,NASA,395,NATO,65,Nazca-kultúra,2,Nazca-vonalak,15,Nefilim,5,nehézfém,6,Neil Keenan,3,nemesfém,13,Németország,348,nemiség,3,Nepál,8,Neptunusz,13,népvándorlás,5,NESARA,3,neuron,5,neutrínó,1,nevetés,3,Niels Bohr,1,Nigéria,10,Nissan,1,nitrogén,1,Norvégia,50,Nostradamus,11,növények,276,növényvédőszer,41,NSA,28,nukleáris energia,58,nullponti energia,1,nyersétel,14,nyomtató,3,Obama,51,obeliszk,1,obszervatórium,5,óceán,86,okkultizmus,5,okostelefon,41,oktatás,65,olaj,62,olajfüggőség,31,Olaszország,198,Olmékok,5,oltás,178,Omán,3,omniverzum,1,online tv,5,OPPT,4,optikai csalódás,1,orákulum,1,organikus,1,orgon energia,3,óriások,28,Orionidák,1,Oroszország,752,oxigén terápia,1,ózonréteg,5,önbecsülés,3,önellátás,2,önismeret,320,önkényuralom,2,önvezető autó,33,önvezető motor,1,őrangyal,1,ördög,8,ördögűzés,8,öregedés,67,Örményország,5,örök élet,9,örök fiatalság,20,öröklés,1,öröklődés,31,ősi civilizációk,448,ősi gyógyítók,5,ősi szöveg,71,ősi technológia,189,ősi viselet,2,őslakos,20,ősrobbanás,22,őssejt,23,összeesküvés-elmélet,2,ötvözet,1,özönvíz,8,Pakisztán,16,Palesztina,26,Panama,5,Pangea,1,pánpszichizmus,3,pánspermia,2,papír,6,Pápua Új-Guinea,6,paradoxon,1,Paraguay,1,paranormális,111,parazita,1,pareidolia,1,párhuzamos univerzum,34,Paul T. Hellyer,4,Pentagon,79,pénz,421,permafroszt,1,Peru,96,perzsák,2,Phobos,3,pihenés,1,piramis,123,platina,4,plazma,10,Plejádok,4,Plútó,3,pokol,10,polgárháború,2,Polinézia,3,politika,2,poltergeist,3,pólusváltás,14,Popper Péter,1,porördög,1,portál,1,Portugália,23,prekogníció,4,prófécia,32,propaganda,10,protézis,1,Proxima Centauri,2,pszichiátria,8,pszichikai erő,14,pszichokinézis,7,pszichológia,70,Puerto Rico,10,pulzár,1,rabszolgaság,9,radioaktív,11,rákbetegség,158,rakéta,1,reaktor,2,régészet,943,reiki,1,reinkarnáció,35,rejtélyek,688,rémálom,1,rendőrállam,75,replikátor,1,reptilián,17,repülés,223,repülő autó,6,repülő humanoid,2,rezgés,18,robot,29,robotok,151,ródium,1,Római Birodalom,82,Románia,18,Roswell,39,rovarok,3,rovarölő,8,rovásírás,4,röntgenlátás,1,Rudolf Steiner,1,Rúmí,1,rúnaírás,2,Rupert Sheldrake,1,Russell Brand,1,ruténium,1,Sabrina Pasterski,1,Salamon király,2,Salvador,3,sámánok,10,sárkányok,2,sarki fény,12,Sátán,16,sav,1,schumnann frekvencia,6,sci-fi,216,sellő,7,shaolin,1,sheldan nidle,13,shelley young,1,Shogun Amona,1,sírkamrák,8,sivatag,49,Skandinávia,1,skizofrénia,3,Skócia,21,smaragd,1,só,21,sors,2,sótalanítás,9,sötét anyag,18,sötét energia,5,Spanyolország,108,spiritualitás,373,sport,39,Srí Lanka,3,Star Trek,13,Star Wars,8,Stephen Bassett,5,Stephen Hawking,16,Steve Quayle,1,Stonehenge,12,stressz,44,sugárzás,58,sumérok,14,suttogás,1,suzanne lie,2,Svájc,59,Svédország,68,szabad akarat,7,szabadkőműves,1,szabadság,8,szag,12,szaglás,4,számítástechnika,175,számmisztika,1,szamuráj,2,szaporodás,6,szarkofág,12,Szaturnusz,33,Szaúd-Arábia,70,szavak,1,szegénység,14,szekta,5,Szelei Magdolna,6,szélenergia,61,szellem,11,szellemek,86,szellemváros,1,szem,59,szembetegség,25,személyiség,1,személyiségteszt,9,személyiségzavar,1,szén,1,szén-dioxid,18,szent geometria,1,Szerbia,12,szerelem,12,szeretet,58,szerotonin,1,szertartás,2,szerv implantátum,9,szerzetes,1,szfinx,10,sziámi iker,1,sziámi ikrek,2,Szibéria,56,Szicília,3,sziget,4,sziklarajz,11,szimbiózis,1,Szingapúr,25,szinkronicitás,5,színlátás,3,színpszichológia,2,színterápia,2,szintetikus üzemanyag,11,Szíria,187,szív,56,szkíták,9,Szlovákia,3,Szlovénia,4,szoftver,2,Szomália,2,szorongás,17,Szovjetunió,88,szökőár,12,Szudán,7,szuperkontinens,10,szupernóva,6,szülés,10,születés,41,Tádzsikisztán,1,Tajvan,17,találmány,42,táltos,1,tanítások,38,tanulás,58,Tanzánia,3,táplálkozás,97,tarot,1,társadalom,146,távolbalátás,31,technológia,1332,tej,5,tektonikus lemez,4,telekinézis,4,telepátia,49,teleportálás,15,teleszkóp,37,telomer,9,temetkezés,2,tengeralattjáró,24,tengervíz,244,teremtés,42,terhesség,4,téridő,19,térkép,6,térmeghajtás,2,természet,462,természetfeletti,59,természetvédelem,61,terraformálás,1,terrorcsoport,12,tervezett elavulás,2,Tesla,97,testbeszéd,1,testelhagyás,6,testen kívüli élmény,19,testhőmérséklet,4,testmódosítás,4,testmozgás,12,testsúly,1,tetoválás,6,Thaiföld,20,Tibet,22,Timbuktu,1,Titán,1,titkos tanítások,2,titkos társaságok,265,titkos űrprogram,134,tó,1,tobozmirigy,9,Toltékok,2,Tonga,1,torinói lepel,2,tornádó,9,torpedó,1,tömegmédia,65,Törökország,121,történelem,1182,törzs,1,transzhumanizmus,9,transzplantáció,1,Trianon,4,tudat,114,tudatalatti,79,tudatmódosítás,20,tudatos álom,28,tudatosság,786,tudomány,1206,túlnépesedés,9,túlvilág,145,Tunézia,1,tüdőbetegség,20,tündérek,1,Türkmenisztán,2,tűz,5,tűzönjárás,1,ufo,890,UFO felfedés,103,UFO vadászok,7,ufo-afrika,4,ufo-amerika,401,ufo-ausztrália,7,ufo-ázsia,29,ufo-budapest,1,ufo-cikkek,2,ufo-egyéb,20,ufo-európa,113,ufo-fotók,9,ufo-magyar,6,ufo-oroszország,20,Uganda,1,új,10920,új pénzügyi rendszer,174,Új-Zéland,37,újrahasznosítás,65,Ukrajna,87,ultrahang,9,Univerzum,254,Uránusz,11,Uri Geller,1,Uriel,1,Uruguay,5,uso,10,utazás,7,űrállomás,45,űrbányászat,3,Üreges Föld,28,űrfegyver,5,űrháború,12,űrhaderő,2,űrkutatás,666,űrlift,2,űrsikló,2,űrszemét,12,űrtechnológia,234,űrutazás,163,űrverseny,10,üstökös,21,üveg,14,üzenetek,63,vakcina,180,vakság,4,választás,2,Valiant Thor,1,vallás,260,valóság,46,vámpír,5,Vatikán,95,vécé,1,vécépapír,2,vegetáriánus,12,végítélet,3,Végjáték,26,végtelen,1,vegyi anyag,68,vegyi fegyver,13,véletlen,1,Venezuela,43,Vénusz,30,vér,41,vércsoport,5,vertikális gazdálkodás,2,veszélyeztetett faj,7,vezeték nélküli áram,2,videó,9716,videojáték,17,Vietnam,18,viking,17,Világgazdasági Fórum,11,világítás,1,világkormány,2,világvége,15,villám,28,virtuális valóság,14,vírus,241,vitamin,20,víz,369,vízenergia,13,vízesés,1,víznyelő,13,Vlagyimir Putyin,26,vonat,9,vulkán,12,vulkánkitörés,88,Wi-Fi,16,WikiLeaks,33,x-akták,21,zaj,5,Zambia,1,zene,60,zeneipar,4,Zimbabwe,4,Zsidóság,24,
ltr
item
Új Világtudat | Az Élet Más Szemmel: Titkos föld alatti városok évezredek óta befolyásolják az emberi civilizációt és vallást
Titkos föld alatti városok évezredek óta befolyásolják az emberi civilizációt és vallást
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhN71IoX_OaD6jggkyr7WnRbLVxLQByVYCNOKx8rWUwdy5TlD-JQvt2ls43rb4Vip0jIKjpWEmIkBLnTQzw8pJ9KrtknkqwkaHDT99YAfDEB2uX4ujkz7dPuPF4a_Obtn5vDoTGA8GEPNk2/s1600/corey+goode+agartha+h%25C3%25A1l%25C3%25B3zat+%25C5%2591si+civiliz%25C3%25A1ci%25C3%25B3k+idegenek+f%25C3%25B6ld%25C3%25B6nk%25C3%25ADv%25C3%25BCliek+vall%25C3%25A1s+t%25C3%25B6rt%25C3%25A9nelem+rejt%25C3%25A9ly+emberis%25C3%25A9g+genetikai+manipul%25C3%25A1ci%25C3%25B3+dns+beavatkoz%25C3%25A1s+egyiptom+kereszt%25C3%25A9nys%25C3%25A9g+iszl%25C3%25A1m+h%25C3%25A9ber-zsid%25C3%25B3-2015-%25C3%25BAj+vil%25C3%25A1g.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhN71IoX_OaD6jggkyr7WnRbLVxLQByVYCNOKx8rWUwdy5TlD-JQvt2ls43rb4Vip0jIKjpWEmIkBLnTQzw8pJ9KrtknkqwkaHDT99YAfDEB2uX4ujkz7dPuPF4a_Obtn5vDoTGA8GEPNk2/s72-c/corey+goode+agartha+h%25C3%25A1l%25C3%25B3zat+%25C5%2591si+civiliz%25C3%25A1ci%25C3%25B3k+idegenek+f%25C3%25B6ld%25C3%25B6nk%25C3%25ADv%25C3%25BCliek+vall%25C3%25A1s+t%25C3%25B6rt%25C3%25A9nelem+rejt%25C3%25A9ly+emberis%25C3%25A9g+genetikai+manipul%25C3%25A1ci%25C3%25B3+dns+beavatkoz%25C3%25A1s+egyiptom+kereszt%25C3%25A9nys%25C3%25A9g+iszl%25C3%25A1m+h%25C3%25A9ber-zsid%25C3%25B3-2015-%25C3%25BAj+vil%25C3%25A1g.jpg
Új Világtudat | Az Élet Más Szemmel
https://ujvilagtudat.blogspot.com/2015/10/titkos-fold-alatti-varosok-evezredek.html
https://ujvilagtudat.blogspot.com/
https://ujvilagtudat.blogspot.com/
https://ujvilagtudat.blogspot.com/2015/10/titkos-fold-alatti-varosok-evezredek.html
true
6773355663696938213
UTF-8
Loaded All Posts Nincs ilyen bejegyzés MEGNÉZEM Tovább Válasz Válasz elvetése Törlés By Kezdőlap OLDALAK BEJEGYZÉSEK Mindet megnézem TOVÁBBI CIKKEK CÍMKE ARCHÍV KERESÉS MINDEN BEJEGYZÉS Nincs ilyen bejegyzés Vissza a kezdőlapra Vasárnap Hétfő Kedd Szerda Csütörtök Péntek Szombat Vas Hét Ke Sze Csüt Pén Szo Január Február Marcius Aprilis Május Június Július Augusztus Szeptember Október November December Jan Feb Már Ápr Máj Jún Júl Aug Szep Okt Nov Dec éppen most 1 perce $$1$$ perce 1 órával ezelőtt $$1$$ órával ezelőtt Tegnap $$1$$ nappal ezelőtt $$1$$ héttel ezelőtt több mint 5 hete Követők Követés THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy