Az Amerikai Légierő tisztviselői vizsgálni kezdték a titkos haditengerészeti űrprogramról szóló állításokat

Egy szigorúan titkos amerikai légierő űrprogram tisztviselői, amely egy űrmegfigyelő rendszert működtet a Föld körül, komolyan vizsgálni k...

Egy szigorúan titkos amerikai légierő űrprogram tisztviselői, amely egy űrmegfigyelő rendszert működtet a Föld körül, komolyan vizsgálni kezdték azokat az informátor állításokat, hogy az amerikai haditengerészet titokban kifejlesztett egy párhuzamos űrprogramot több kilométer hosszú űrhajókkal, melyek nyolc harci csoporthoz tartoznak, és amelyek képesek mélyűri műveletekre.

Corey Goode, a titkos űrprogram informátora szerint egy magas rangú tisztviselő a légierő programtól, akit ő "Sigmund"-nak nevezett, már "információcserét" folytat Goode-val, hogy többet megtudjon az állítólagos haditengerészeti űrprogramról és azokról a pletykákról, miszerint együttműködnek az Északi és más földönkívüli csoportokkal.

Goode korábban beszámolt róla, hogy a Sigmunddal először egy sor katonai elrablás alkalmával találkozott, melyek 2016 januárjában kezdődtek, amikor egy háromszög alakú antigravitációs űrhajó landolt az ő texasi otthona közelében, és két légierő tiszt a járműből erőszakkal vitte fel a fedélzetére. Goode-t később kihallgatták és vegyi anyagokat fecskendeztek be neki, hogy így kényszerítsék az információ forrásainak felfedésére.


Miután 2015 márciusában a nyilvánosság elé lépett, Goode állításai felkeltették egy szigorúan titkos légierő űrprogram figyelmét, amely szorosan együttműködik más egyesült államokbeli katonai szervezettel, mint például a Nemzeti Felderítő Hivatal, a Nemzetbiztonsági Hivatal és a Védelmi Hírszerző Ügynökség. Goode ezt a szervezeti együtműködést nevezi a Katonai Ipari Komplexum Titkos Űrprogramjának (MIC-SSP).

Az MIC-SPP-től teljesen különálló egy fejlettebb haditengerészeti program, az úgynevezett "Solar Warden," melyben Goode állítása szerint egy "Húsz év és vissza" szolgálatot teljesített 1987-től 2007-ig. Korábbi beszámolóiban Goode már hosszan tárgyalta a Solar Warden tevékenységét és kölcsönhatását az ide látogató földönkívüli civilizációkkal.

Az emberrablások kezdetén Sigmund próbálta megtudni Goode információinak forrását, amely szigorúan titkos adatokat tárt fel az MIC-SSP programról. Korábbi jelentéseiben Goode azt is leírta, hogyan próbálták Sigmund és beosztottjai vegyi anyagokkal kényszeríteni Goode-t, hogy árulja el a Solar Warden programnak dolgozó ügynököket.

Sigmund kihallgatásainak természete kezdett jelentősen megváltozni, amikor megállapította, hogy Goode információi, legalábbis részben pontosak voltak, és hogy nem része egy dezinformációs programnak, amelynek az MIC-SSP csaló elemeihez lett volna köze.

Sigmund később egy "információcserébe" kezdett Goode-val, amelyre a 2016 utolsó felében létrejött "találkozókon" került sor. Goode információkat kapott az Antarktiszról és az intenzív hatalmi harcról az Egyesült Államok nemzetbiztonsági rendszerén belül, amely a 2016-os elnökválasztást is érintette. Goode egy beszámolót írt az egyik ilyen információcseréről, melyet 2016 december 11-én hozott nyilvánosságra.

Március 16-án Goode egy részletes négy órás eligazítást adott a Sigmunddal és/vagy két MIC-SSP beosztottjával folytatott találkozóiról, amelyekre a mai napig rendszeresen sor kerül. A Goode által szolgáltatott információk eredetileg az "Endgame 3" (Végjáték 3) részben jelennek majd meg, melyből információkat adott át ahhoz, hogy nyilvánosságra kerüljenek.


A Goode által feltárt információk terjedelme lélegzetelállító az Egyesült Államok nemzetbiztonságára vonatkozóan, valamint a bolygó többi részére nézve. Következésképpen ez az összefoglaló lesz az első egy cikksorozatban, amely leírja azokat az információkat, melyeket Goode szerzett a Sigmunddal és/vagy beosztottjaival folytatott "információcserék" során, és azokról a tevékenységekről, melyekben Goode is részt vett.

Az "információcserével" összefüggésben Goode szerint Sigmund dühös volt azon tény miatt, hogy az MIC-SSP program nem volt tájékozott a mélyűrben folyó tevékenységekről, köztük a földönkívüli életről és technológiáról. Egy sokkal erősebb haditengerészeti program esetleges létezése, amely a mélyűrben tevékenykedik olyan technológiákkal, amelyek jóval fejlettebbek, mint bármi, ami az MIC-SSP program birtokában van, különös aggodalomra adott okot Sigmund számára.

Sigmund MIC-SSP programja elsősorban a Föld közeli műveletekre korlátozódik (800 kilométeres magasságban), felhasználva legalább két működő űrállomást, amelyek képesek több száz személy, valamint néhány század TR-3B számára otthont biztosítani, melyek az állomásokon szolgálnak. Mindez összhangban van azzal az eligazítással, melyet Ronald Reagan korábbi amerikai elnök kapott 1985-ben, majd később megjelent Reagan könyv formában kiadott naplójában, ahol leírta, hogy az Egyesült Államoknak megvan az a képessége, hogy 300 asztronautát helyezzen ki az űrbe.

"Ebéd 5 magas rangú űrkutatóval. Lenyűgöző volt. Az űr valóban az utolsó határ, és néhány fejlesztés a csillagászatban stb. olyan, mint a tudományos-fantasztikum, kivéve, hogy valóságosak. Megtudtam, hogy a sikló kapacitásunk olyan, hogy 300 embert tudnánk pályára küldeni." (334. o.)

Kapcsolódó cikk: Titkos NRO űrállomások kerültek nyilvánosságra a korlátozott közzétételi terv részeként

Reagant az MIC-SSP progarmról tájékoztatták és nagy hatást gyakoroltak rá annak képességei.

Emellett Goode azt mondja, hogy az MIC-SSP program kisebb bázisokat tart fenn a Holdon és a Marson, de ezek másodlagosak az elsődleges feladatához, a Föld közeli megfigyeléshez és tevékenységhez képest.

Goode szerint Sigmund és az MIC-SSP alkalmazottak mind azt mondták, hogy ők csak a "lándzsa hegye" voltak, amikor a fejlett katonai technológiák űrbe telepítésére került sor, de most már ők is rájöttek, hogy csupán egyszerű "parti őrség"-ként szolgáltak.

Sigmund haragja azon hazugságok miatt, amit neki és más MIC-SSP alkalmazottnak mondtak, dühös összecsapásokhoz vezetett a feletteseivel. Ez vezetett ahhoz, hogy Sigmund egy sor komoly vizsgálatot kezdeményezett Goode kijelentéseivel, valamint azokkal az újabb állításokkal kapcsolatban, melyeket William Tompkins tett a vele készített interjúkban és a "Selected by Extraterrestrials" című könyvében, amelyben komolyan részletezi az Egyesült Államok Titkos Űrprogramját és együttműködését az Északi földönkívüliekkel.

Goode szerint Sigmund jelenleg egy hasonló típusú vizsgálatot végez Michael Salla 2017 márciusában megjelent "Az Egyesült államok Haditengerészetének Titkos Űrprogramja és az Északi földönkívüli szövetség" című könyvével kapcsolatban. Sigmund vizsgálata magában foglalja történelmi dokumentumok keresését is, valamint haditengerészeti személyekkel folytatott interjúkat, akik potenciális tudás birtokában vannak a haditengerészeti űrprogramról, amelyet titokban hoztak létre az MIC-SSP programmal párhuzamosan.


Goode számos lehetséges forrásának kiküszöbölése után, ahonnan Goode lenyűgöző mennyiségű információval rendelkezik, Sigmund arra a következtetésre jutott, hogy két magyarázat maradt Goode állításaival kapcsolatban. Az első az, hogy az "Északi földönkívüliek" ide látogató csoportja, akik ismertek az MIC-SSP számára, Goode-t agykontroll segítségével manipulálják és pontos információkkal látják el egy ismeretlen programról.

A második, hogy Goode valóban összeköttetésben áll a haditengerészet által működtetett titkos űrprogrammal, amely része egy "Titkos Űrprogram Szövetségnek," és együtt dolgozik a Gömb Lények Szövetsége nevű ide látogató földönkívüli csoporttal.

Sigmund részben azért kezdte az információcserét, hogy tovább vizsgálja Goode állításait, hogy ez segítsen meghatározni, hogy a két magyarázat közül melyik bizonyul pontosabbnak.

Sigmundot az is aggasztja, hogy az MIC-SSP "korlátozott nyilvánosságra hozatali" tervei szerint csak az igazság egy részét fednék fel a mélyűrben folyó tevékenységekkel kapcsolatban, amely az amerikai hadsereg kevésbé titkos részeit érintené, és hogy az igazságnak meghatározhatónak és nyilvánosnak kell lennie annak érdekében, hogy fenntartsák a morált a különböző programokban. Vajon az MIC-SSP valóban a "lándzsa hegye" volt csupán, ahogy Sigmund mondta?

Ez különösen Tom DeLonge "Sekret Machines" nevű könyvével és kezdeményezésével kapcsolatban válik meglehetősen fontossá, amely 2016 elején kezdődött, és amely mögött 10 magas rangú katonai és vállalati tisztviselő áll.

Kapcsolódó cikk: Tom DeLonge rocksztár hivatalos támogatást kap a Földönkívüliek teljes nyilvánosságra hozatalához

DeLonge és tanácsadói csoportja őszintén úgy véli, hogy az amerikai légierő által működtetett űrprogram valamint a TR-3B antigravitációs járművek nyilvánosságra hozatala egy új korszak eljövetelét fogja jelenteni az űrkutatásban. Ezek a TR-3B századok az 51-es körzeten kívül, a Diego Garcia sziget titkos űrkikötőjében működnek, valamint egy titkos helyen az Antarktiszon, amely Sigmund szerint szintén egy jelentős kutató és fejlesztő létesítmény.

Március 20-i beszámolójában Goode többet is elárult erről az antarktiszi bázisról:

"Néhány katonai és vállalati (Lockheed stb...) kutató és fejlesztő létesítmény valójában bázis, melyek nagyon hasonlóak, de sokkal nagyobbak, mint a Camp Freedom, amely Grönlandon épült az 50-es években az Iceworm Projekt részeként. Az űrkikötő egy kibővített egykori náci létesítmény. A náciknak több bázisa épült az Antarktisz délkeleti és keleti régiójában. Az ok, amiért Sigmund felhozta ezt az egészet, mert az Iceworm Projekt videót felhasználtam az előadásomban. Sokkal több dolog folyik az Antarktiszon, amelyek nem kapcsolódnak az ősi romokhoz. A nemzetközi szerződések értelmében tilos fegyver platformok fejlesztése és tesztelése az Antarktiszon. Sok korai bázis a Holdon és a Marson hasonló módon épült."

http
Tom DeLonge erőfeszítéseinek széles körű volt a támogatása az amerikai légierő és a vállalati tisztviselők körében. Goode szerint már nem ez a helyzet. Sigmund most úgy véli, hogy az olyan erőfeszítések, mint DeLonge-é csak egyfajta "korlátozott nyilvánosságra hozatalt" jelentenének, amely a végtelenségig állandósítja az információs szakadékot az MIC-SSP és a Solar Warden/Titkos Űrprogram Szövetség között.

Következésképpen, az egykor egységes légierő támogatás DeLonge közzétételi kezdeményezése mögött veszít az erejéből. Lényegében az MIC-SSP program a végére akar járni mindennek, mielőtt bármi nyilvánosságra kerül az MIC-SSP űrprogramról.

Goode szerint Sigmund találkozókat szervezett, ahol tájékoztatókat tartott a repülőgépipari közösség kiválasztott VIP tagjai számára. Vezető mérnökök, tudósok, iparosok és mások hallgatták Goode információit, hogy lássák, bármi ezek közül igaznak hangzik-e számukra.

A találkozókat Sigmund szervezte és beosztottai segítették Goode utazásait, ha erre szükség volt és ügyeltek a biztonságára. Goode azt mondja, hogy már egy sor beszámolót tartott 28 VIP személy részére hasonló titkos találkozókon, melyeken 1-8 érintett vett részt.

Az egyik ilyen találkozón három ember volt érintett, akik egy konferencián vettek részt, amit egy szállodában tartottak, ahol Goode tartózkodott 2017 januárjának végén.

A konferencia az "Emberi űrrepülés és kutató fórum" volt, amit a Special Aerospace Services (SAS) szervezett. Goode azt mondja, hogy a három VIP személy közül, akik a fórumon is részt vettek, az egyik résztvevő felállt és hitetlenkedve távozott, miszerint ilyen titkos űrprogram nem létezik.


A másik két személy az eligazítás végéig maradt, de csodálkozó kifejezésük arra utalt, hogy egy szót sem hittek el abból, amit Goode mondott.

Goode azt mondja, hogy általa tartott valamennyi tájékoztatón egy vagy több személy hasonló módon felállt és hitetlenkedve távozott, míg a maradó VIP személyek nagyrészt furcsa arckifejezéssel hallgatták végig. Következésképpen Sigmund nemrégiben leállította ezeket a VIP eligazító találkozókat, mert nem sikerült elérni a kívánt hatást, hogy tájékoztassák ezeket a személyeket egy lehetséges haditengerészeti űrprogramról, és mindez nem tárt fel újabb információkat, melyek segíthettek volna Sigmundnak a vizsgálatban.

Ugyanaz történt, mint William Tompkinssal a második világháború alatt, amikor azt a feladatot kapta, hogy tájékoztató csomagokat szállítson, melyek náci repülő csészealjakról szóló információkat tartalmaztak, melyek antigravitációs technológiát használtak, és hogy a náci programhoz egy hüllő földönkívüli faj nyújtott segítséget.

Tompkins elmondta, hogy számos alkalommal, amikor ezeket az eligazító csomagokat kézbesítette (a San Diego-i haditengerészeti légibázisról) különböző repülőgép társaságok kísérleti teszt létesítményeibe, az agytrösztöknek és egyetemi tanszékeknek, ahol a vezető tudósok és mérnök elutasították az információkat, mint ami lehetetlen. Tompkins szerint folyamatos harcban állt a szűk látókörű szkepticizmussal azok részéről, akiket arra képeztek ki, hogy a hagyományos tudományos törvényeket sérthetetlennek fogadják el.

Annak ellenére, hogy a VIP eligazításoknak vége, Goode azt állítja, hogy Sigmunddal és beosztottaival mai napig folyamatosak a találkozói. Ezeken a találkozókon Goode fontos információkat kapott Trump elnöki adminisztrációjáról és hivatalos eseményekről, amelyeken nyilvánosságra fogják hozni az igazságot az elnyomott technológiákról. Ezt bizonyítja egy titkos memorandum, melyet Trump bocsátott ki nem sokkal 2017 január 20-i hivatalba lépését követően, hogy feloldják az egészséggel és ingyen energiával kapcsolatos titkos szabadalmakat.

Folytatás a "Titkos elnöki memorandumot adott ki Trump az öregedés elleni és az ingyen energia technológiák nyilvánosságra hozásáról" című cikkben.

http://ujvilagtudat.blogspot.hu/2017/03/titkos-elnoki-memorandumot-adott-ki.html

Exopolitics

Név

3D nyomtató,50,432 Hz,1,51-es körzet,37,52-es körzet,1,5d,1,5G,1,6 órás munkanap,2,911,24,Aaron Swartz,1,Ábrahám,2,acél,5,adattárolás,11,adósság,21,Afganisztán,27,Afrika,137,agy,348,agykontroll,28,ájulás,1,Akasa-krónika,4,akkumulátor,90,alagút,1,alakváltó,1,alapjövedelem,25,Alaszka,26,Albánia,1,albínó,1,Alekszej Navalnij,3,Alex Jones,22,alga,3,Algéria,3,aligátor,1,alkímia,4,alkohol,7,állati tudatosság,42,állatvilág,599,allergia,14,álmatlanság,3,álom,55,alumínium,7,alvás,60,alvási paralízis,2,Amazonas,8,Amerika,1517,aminosav,1,amishok,1,amputáció,1,anarchia,1,Andrew Basiago,8,Anglia,463,angyal,11,animációs film,7,Anonymous,5,Antarktisz,92,antenna,1,antianyag,4,antibiotikum,9,antigravitáció,30,Antikrisztus,5,antioxidáns,1,Antonio Urzi,2,Anunnaki,25,anyagtudomány,98,anyaméh,3,anyatej,1,Apollo,7,arany,134,aranymetszés,2,árapály,3,arcfelismerés,8,arcolvasás,1,arcvakság,1,Argentína,36,Arisztotelész,1,árja faj,2,arkhónok,1,árnyékember,3,árnyember,3,árvíz,14,Asgardia,1,ASMR,1,ásvány,9,Asszíria,3,aszteroida,62,asztma,1,asztráltest,21,asztrológia,8,ateizmus,1,Atlantisz,39,átok,5,atombomba,95,atomenergia,83,atomok,6,átverés,1,aura,11,Ausztrália,197,Ausztria,30,autizmus,18,autó,36,autokrácia,1,avarok,2,azbeszt,1,Azerbajdzsán,3,Aztékok,29,Ázsia,48,Bábel tornya,2,babona,3,Bahama-szigetek,1,Bahrein,2,Bajkál-tó,1,baktérium,49,baleset,34,Balti-tenger,2,balzsamozás,1,Banglades,1,Bankrendszer,296,bányászat,36,barlang,42,barlangfestmény,7,barlangrajz,6,bázisugrás,1,Belgium,27,Belize,3,belső hang,7,Benedek pápa,27,bennszülött,1,bénulás,2,Bermuda-háromszög,6,beszéd,10,betegség,678,beton,1,Bhután,3,Biblia,96,Bilderberg,13,Bill Gates,19,bilokáció,1,biofegyver,1,biofoton,10,biogáz,2,biokerámia,1,biológia,2,biológiai fegyver,5,biológiai kor,2,biológiai memória,2,biológiai ritmus,5,bioprinter,2,biorobot,10,bioüzemanyag,9,blossom goodchild,6,Bob Dean,4,Bob Lazar,12,boldogság,25,Bolívia,22,bolygómérnökség,9,bor,3,Bosznia-Hercegovina,3,boszorkányság,10,Botswana,3,böjtölés,11,bölcsek köve,1,bőr,19,bőrszín,3,Brazília,84,Brbados,1,BRICS nemzetek,35,bronzkor,1,Buddha,18,buddhizmus,18,Bulgária,9,bunker,4,bűnözés,1,cannabis,83,Carl Sagan,17,Carrie Fisher,1,cenzúra,2,Ceres,1,cetfélék,1,Charlie Chaplin,1,chemtrail,14,Chile,38,chip,1,CIA,151,Ciprus,5,Costa Rica,7,cukor,20,cukorbetegség,20,csakra,7,család,1,családfakutatás,1,csapadék,2,Csecsenföld,2,Csehország,11,csend,1,Csernobil,8,csillagászat,294,csillagkapu,3,csillagkép,6,Csillaggyermek,3,csoda,8,csont,4,csontritkulás,2,Dagesztán,2,Dalai láma,12,Dánia,44,DARPA,18,Darwin,11,David Icke,12,David Wilcock,26,deepfake,6,déjà vu,1,Dél-Afrika,36,Dél-Amerika,1,Dél-Korea,42,demokrácia,7,démon,10,depresszió,30,diagnosztizálás,2,digitális pénz,78,digitális társadalom,12,diktátor,8,diktatúra,18,dimenziók,64,Dimitrij Medvegyev,2,dinoszauruszok,33,DNS,327,dogonok,1,dohányzás,18,dokumentumfilm,1096,dolmen,1,Donald Trump,121,döntés,2,drágakő,9,drón,63,druidák,1,dűne,1,Dzsibuti,2,dzsinn,1,Ebola,3,ébredés,3,Eckhart Tolle,5,Ecuador,24,édesítőszer,1,Edgar Mitchell,12,Edison,6,Edward Snowden,13,Egely György,6,egészség,795,éghajlat,176,ego,1,egyedüllét,3,Egyesült Arab Emírségek,16,Egyiptom,283,Einstein,85,ékírás,6,Eldorádó,1,elektromos áram,104,elektromos autó,144,elektromos hajó,4,elektromos impulzus,3,elektromos kerékpár,6,elektromos közlekedés,20,elektromos motor,14,elektromos repülőgép,6,elektromos roller,1,elektromos út,1,elektromos vonat,9,elektroszmog,44,élelmiszer,210,élet a halál után,159,életcél,7,elhízás,4,elme,2,elme kontroll,75,elmezavar,5,Elon Musk,56,élővilág,59,előző élet,15,elveszett nyelv,5,ember állat hibrid,5,ember idegen hibrid,30,emberáldozat,11,emberi faj,6,emberi jogok,3,emberi nyelv,38,emberi öngyulladás,2,emberi rekord,5,emberiség,216,emberkereskedelem,2,emlékezet,61,empátia,15,Enceladus,1,energia,113,energiafegyver,7,ENSZ,82,enzim,1,epilepszia,4,építészet,425,erdő,5,erdősítés,23,erdőtűz,3,ereklye,2,Erich Von Däniken,3,erkölcs,1,érrendszer,5,érzékelés,28,érzelmek,163,érzéstelenítés,1,Erzsébet királynő,5,ESA,38,esküvői ruha,1,esőerdő,20,Észak-Korea,35,északi fény,2,Északi-sark,16,Észtország,10,étel,196,Etiópia,14,Etruszkok,3,Eurázsia,6,Európa,287,Európai Űrügynökség,7,eurózóna,7,eutanázia,1,evolúció,112,évszakok,2,exobolygó,38,extrém időjárás,85,ezüst,7,fa,84,Facebook,4,fájdalom,33,fakír,1,FBI,53,FED,42,fegyver,39,fehér lyuk,1,fehérje,6,Fehéroroszország,6,fejlődés,331,fekete lyuk,53,feldolgozott étel,23,félelem,116,felemelkedés,1,fém,28,feminizmus,1,fenntartható gazdaság,16,fény,130,fényevés,1,fénygömb,5,fényjelenség,5,fénysebesség,19,fényterápia,10,fénytest,11,féregjárat,8,Ferenc Pápa,43,ferrofluid,1,fertőzés,2,fiatalság elixírje,17,film,359,filozófia,5,Finnország,37,fizika,105,fluorid,4,fóbia,5,fog,3,fogamzásgátló,1,fogyás,1,fokhagyma,2,folyadékmembrán,1,fosszília,4,fosszilis tüzelőanyag,39,fotó,74,foton,12,fotoszintézis,2,Föld,664,föld alatti város,10,földalatti bázis,44,földalatti tó,1,földcsuszamlás,3,földgáz,11,földönkívüliek,786,földrengés,96,Fönícia,1,Franciaország,200,frekvencia,34,frigyláda,1,furcsa hangok világszerte,24,fúzió,2,fúziós reaktor,26,függőség,11,Fülöp-szigetek,16,gabonakör,25,galaktikus föderáció,53,galaxis,76,gáz,22,genetika,238,génmanipuláció,19,génszerkesztés,4,geoglifa,10,George Orwell,2,geotermikus energia,4,gerinc,4,Ghána,3,giroszkóp,1,Gladio,1,gleccser,20,glifozát,5,Globális Fedezeti Számlák,2,globális felmelegedés,147,globális lehűlés,68,GMO,27,gnoszticizmus,1,gomba,28,gondolatátvitel,1,gondolatolvasás,15,gondolkodás,1,gonosz,15,gömbvillám,4,Görögország,67,grafén,11,gravitáció,39,gravitációs hullám,8,Grönland,19,Grúzia,2,Guatemala,17,Günther Wiechmann,1,gyémánt,20,gyermekfejlődés,256,gyermekmunka,2,gyógyítás,347,gyógynövény,86,gyógyszeripar,156,gyorsétel,1,gyulladás,1,gyulladáscsökkentő,5,HAARP,19,háború,469,hacker,5,hadi fejlesztés,96,haj,5,hajó,2,hajóroncs,29,hajszín,4,halak,2,halál,117,halálközeli élmény,48,halhatatlanság,14,hallás,15,Halley -üstökös,1,hallucináció,16,hang,56,hangszer,1,hangterápia,6,harcművészet,11,harmadik szem,10,hatodik érzék,6,Hawaii,31,házasság,1,hazugság,4,hibernálás,8,hibrid faj,7,hidegháború,32,hidrogén,14,hidroponika,1,hieroglifa,12,higany,3,Himalája,9,hipnózis,11,hírek,1714,hírszerzés,3,hit,19,Hold,269,holdbázis,24,holdfogyatkozás,5,holdjáró,16,Hollandia,81,holografikus univerzum,29,hologram,15,Holt-tenger,4,homeopátia,1,Honduras,6,Hongkong,5,hormon,15,horpaszizom,1,Horvátország,12,humor,3,hunok,7,húrelmélet,4,hurrikán,7,húsevés,11,Húsvét-sziget,5,hüllő,21,Hüperborea,1,idegen elrablás,88,idegen lény,406,idegen technológia,304,idegsejt,11,idézet,3,idő,55,időgép,18,időhurok,1,időjárás,86,időjárás módosítás,53,időjárási fegyver,15,időkapszula,6,időkristály,1,időszámítás,2,időutazás,59,igazságszérum,1,III. Richárd,1,iker,2,ikerláng,3,ikrek,1,illat,12,illóolaj,6,illúzió,10,immunrendszer,46,immunterápia,1,implantátum,26,India,189,indián,17,indigó gyerekek,11,Indonézia,39,influenza,4,információ,11,ingyen energia,101,Inkák,17,inkarnáció,2,intelligencia,55,internet,71,intuíció,7,invázió,1,ionhajtómű,4,Irak,87,Iraki Kurdisztán,2,Irán,125,írás,7,irídium,1,Írország,20,iskola,62,ISON üstökös,1,ISS,58,Isten,173,Iszlám,7,ital,2,ITCCS,7,Izland,26,ízlelés,1,izom,1,Izrael,160,James Tyberonn,1,Japán,270,járvány,356,játék,6,jég,63,jéghegy,1,jégkorszak,22,Jemen,10,Jézus,60,jezsuita,1,jód,1,Joe Biden,32,jóga,5,jógi,2,Jordánia,15,jóslat,51,jövőbelátás,42,Jugoszlávia,2,Jupiter,37,kalóz,1,Kambodzsa,10,Kamerun,2,Kanada,129,Kanári-szigetek,3,kannibalizmus,1,káosz,2,kapcsolat,37,kapitalizmus,1,karma,8,karmikus kapcsolat,3,Kasmír,1,Katar,8,katonai technológia,124,kávé,1,Kazahsztán,6,Kazárok,1,Kelták,4,kémkedés,16,kemoterápia,6,kender,77,Kenya,10,kerámia,2,Kereszténység,92,Keshe Alapítvány,5,KGB,8,kiberháború,8,kibernetika,2,kiborg,4,kihalt faj,69,kiméra,3,Kína,631,kincs,16,kiropraktika,1,kísérlet,40,kísértet,12,kiterjesztett valóság,4,klímaváltozás,44,klónozás,21,kobold,1,Kobra,35,Kolumbia,32,kommunikáció,104,kondenzátor,1,Kongó,2,konkréció,1,koponya módosítás,1,korall,8,Koszovó,2,kőkorszak,1,kőkör,1,könyv,618,környezetszennyezés,242,környezetvédelem,201,Közép-Amerika,4,középkor,2,közlekedés,270,közösség,4,kráter,11,kreativitás,10,kreditrendszer,1,Kréta,1,Krím,4,kriogenika,1,kriptid,1,kriptovaluta,45,kristály,37,kristály gyerekek,9,kristálykoponya,6,kromoszóma,9,Kuba,9,kultúra,26,Kung-fu,1,kungfu,1,kutatás,79,Kuvait,8,kvantumfizika,161,kvazár,2,labirintus,2,Laosz,3,lapos Föld,4,látás,52,láthatatlanság,4,látomás,5,Laura Eisenhower,13,láva,3,lávacső,1,láz,1,lebegésterápia,1,LED,8,léggömb,4,léghajó,6,légkör,27,légzés,13,lélek,123,lélekcsoport,2,lélektárs,1,lélekvándorlás,12,lelki fejlődés,422,Lemúria,3,Lengyelország,57,létezés,8,Lettország,1,levegő,69,levitáció,7,lézer,54,Li-Fi,1,Libanon,13,Líbia,22,lítium,1,Litvánia,1,Livánia,1,Lukács Béla,1,Luxemburg,5,Madagaszkár,1,madár,23,magány,13,mágia,8,mágnes,2,mágneses mező,84,mágneses portál,1,mágus,1,Magyarország,174,magyarság eredete,9,Maja leletek,50,maja naptár,5,májbetegség,2,majom,1,Malajzia,12,Mali,1,Málta,5,mamut,10,Mandela effektus,4,manipuláció,13,manó,1,Marokkó,4,Mars,217,Mars Curiosity,21,Marshall-szigetek,2,marsjáró,19,masszázs,1,matematika,19,mátrix,10,Matthew Ward,4,Mauritánia,1,Mauritius,3,meddőség,1,média,75,meditáció,131,médium,4,megalit,37,megfigyelés,40,megnyúlt koponyák,21,megtermékenyítés,7,megújuló energia,161,megvilágosodás,15,méhek,12,memória,65,menedék,2,mentális betegség,42,mennyország,57,méregtelenítés,7,mérés,3,mérgezés,35,Merkúr,14,messiás,2,mesterséges anyaméh,2,mesterséges intelligencia,232,metaanyag,2,meteor,67,meteor Kuba,2,meteor oroszországban,5,Mexikó,144,mezoamerika,8,Mezopotámia,12,Mianmar,2,mike quinsey,10,mikroba,3,mikrohullám,4,Minósz,1,mitológia,4,mítosz,6,mkultra,17,Mongólia,4,Monsanto,27,Mooji,10,morgellon,2,multiverzum,26,múmia,93,munka,30,mutáció,12,műanyag,95,műhold,99,műtét,5,művészet,208,nagylábú,7,Namíbia,1,nanotechnológia,38,Nap,258,napciklus,6,napelem,53,napenergia,164,napfény,106,napfogyatkozás,14,napfolt,11,napkitörés,10,Naprendszer,203,napszél,20,naptár,1,NASA,395,NATO,65,Nazca-kultúra,2,Nazca-vonalak,15,Nefilim,5,nehézfém,6,Neil Keenan,3,nemesfém,13,Németország,348,nemiség,3,Nepál,8,Neptunusz,13,népvándorlás,5,NESARA,3,neuron,5,neutrínó,1,nevetés,3,Niels Bohr,1,Nigéria,10,Nissan,1,nitrogén,1,Norvégia,50,Nostradamus,11,növények,276,növényvédőszer,41,NSA,28,nukleáris energia,58,nullponti energia,1,nyersétel,14,nyomtató,3,Obama,51,obeliszk,1,obszervatórium,5,óceán,86,okkultizmus,5,okostelefon,41,oktatás,65,olaj,62,olajfüggőség,31,Olaszország,198,Olmékok,5,oltás,178,Omán,3,omniverzum,1,online tv,5,OPPT,4,optikai csalódás,1,orákulum,1,organikus,1,orgon energia,3,óriások,28,Orionidák,1,Oroszország,752,oxigén terápia,1,ózonréteg,5,önbecsülés,3,önellátás,2,önismeret,320,önkényuralom,2,önvezető autó,33,önvezető motor,1,őrangyal,1,ördög,8,ördögűzés,8,öregedés,67,Örményország,5,örök élet,9,örök fiatalság,20,öröklés,1,öröklődés,31,ősi civilizációk,448,ősi gyógyítók,5,ősi szöveg,71,ősi technológia,189,ősi viselet,2,őslakos,20,ősrobbanás,22,őssejt,23,összeesküvés-elmélet,2,ötvözet,1,özönvíz,8,Pakisztán,16,Palesztina,26,Panama,5,Pangea,1,pánpszichizmus,3,pánspermia,2,papír,6,Pápua Új-Guinea,6,paradoxon,1,Paraguay,1,paranormális,111,parazita,1,pareidolia,1,párhuzamos univerzum,34,Paul T. Hellyer,4,Pentagon,79,pénz,421,permafroszt,1,Peru,96,perzsák,2,Phobos,3,pihenés,1,piramis,123,platina,4,plazma,10,Plejádok,4,Plútó,3,pokol,10,polgárháború,2,Polinézia,3,politika,2,poltergeist,3,pólusváltás,14,Popper Péter,1,porördög,1,portál,1,Portugália,23,prekogníció,4,prófécia,32,propaganda,10,protézis,1,Proxima Centauri,2,pszichiátria,8,pszichikai erő,14,pszichokinézis,7,pszichológia,70,Puerto Rico,10,pulzár,1,rabszolgaság,9,radioaktív,11,rákbetegség,158,rakéta,1,reaktor,2,régészet,943,reiki,1,reinkarnáció,35,rejtélyek,688,rémálom,1,rendőrállam,75,replikátor,1,reptilián,17,repülés,223,repülő autó,6,repülő humanoid,2,rezgés,18,robot,29,robotok,151,ródium,1,Római Birodalom,82,Románia,18,Roswell,39,rovarok,3,rovarölő,8,rovásírás,4,röntgenlátás,1,Rudolf Steiner,1,Rúmí,1,rúnaírás,2,Rupert Sheldrake,1,Russell Brand,1,ruténium,1,Sabrina Pasterski,1,Salamon király,2,Salvador,3,sámánok,10,sárkányok,2,sarki fény,12,Sátán,16,sav,1,schumnann frekvencia,6,sci-fi,216,sellő,7,shaolin,1,sheldan nidle,13,shelley young,1,Shogun Amona,1,sírkamrák,8,sivatag,49,Skandinávia,1,skizofrénia,3,Skócia,21,smaragd,1,só,21,sors,2,sótalanítás,9,sötét anyag,18,sötét energia,5,Spanyolország,108,spiritualitás,373,sport,39,Srí Lanka,3,Star Trek,13,Star Wars,8,Stephen Bassett,5,Stephen Hawking,16,Steve Quayle,1,Stonehenge,12,stressz,44,sugárzás,58,sumérok,14,suttogás,1,suzanne lie,2,Svájc,59,Svédország,68,szabad akarat,7,szabadkőműves,1,szabadság,8,szag,12,szaglás,4,számítástechnika,175,számmisztika,1,szamuráj,2,szaporodás,6,szarkofág,12,Szaturnusz,33,Szaúd-Arábia,70,szavak,1,szegénység,14,szekta,5,Szelei Magdolna,6,szélenergia,61,szellem,11,szellemek,86,szellemváros,1,szem,59,szembetegség,25,személyiség,1,személyiségteszt,9,személyiségzavar,1,szén,1,szén-dioxid,18,szent geometria,1,Szerbia,12,szerelem,12,szeretet,58,szerotonin,1,szertartás,2,szerv implantátum,9,szerzetes,1,szfinx,10,sziámi iker,1,sziámi ikrek,2,Szibéria,56,Szicília,3,sziget,4,sziklarajz,11,szimbiózis,1,Szingapúr,25,szinkronicitás,5,színlátás,3,színpszichológia,2,színterápia,2,szintetikus üzemanyag,11,Szíria,187,szív,56,szkíták,9,Szlovákia,3,Szlovénia,4,szoftver,2,Szomália,2,szorongás,17,Szovjetunió,88,szökőár,12,Szudán,7,szuperkontinens,10,szupernóva,6,szülés,10,születés,41,Tádzsikisztán,1,Tajvan,17,találmány,42,táltos,1,tanítások,38,tanulás,58,Tanzánia,3,táplálkozás,97,tarot,1,társadalom,146,távolbalátás,31,technológia,1332,tej,5,tektonikus lemez,4,telekinézis,4,telepátia,49,teleportálás,15,teleszkóp,37,telomer,9,temetkezés,2,tengeralattjáró,24,tengervíz,244,teremtés,42,terhesség,4,téridő,19,térkép,6,térmeghajtás,2,természet,462,természetfeletti,59,természetvédelem,61,terraformálás,1,terrorcsoport,12,tervezett elavulás,2,Tesla,97,testbeszéd,1,testelhagyás,6,testen kívüli élmény,19,testhőmérséklet,4,testmódosítás,4,testmozgás,12,testsúly,1,tetoválás,6,Thaiföld,20,Tibet,22,Timbuktu,1,Titán,1,titkos tanítások,2,titkos társaságok,265,titkos űrprogram,134,tó,1,tobozmirigy,9,Toltékok,2,Tonga,1,torinói lepel,2,tornádó,9,torpedó,1,tömegmédia,65,Törökország,121,történelem,1182,törzs,1,transzhumanizmus,9,transzplantáció,1,Trianon,4,tudat,114,tudatalatti,79,tudatmódosítás,20,tudatos álom,28,tudatosság,786,tudomány,1206,túlnépesedés,9,túlvilág,145,Tunézia,1,tüdőbetegség,20,tündérek,1,Türkmenisztán,2,tűz,5,tűzönjárás,1,ufo,890,UFO felfedés,103,UFO vadászok,7,ufo-afrika,4,ufo-amerika,401,ufo-ausztrália,7,ufo-ázsia,29,ufo-budapest,1,ufo-cikkek,2,ufo-egyéb,20,ufo-európa,113,ufo-fotók,9,ufo-magyar,6,ufo-oroszország,20,Uganda,1,új,10920,új pénzügyi rendszer,174,Új-Zéland,37,újrahasznosítás,65,Ukrajna,87,ultrahang,9,Univerzum,254,Uránusz,11,Uri Geller,1,Uriel,1,Uruguay,5,uso,10,utazás,7,űrállomás,45,űrbányászat,3,Üreges Föld,28,űrfegyver,5,űrháború,12,űrhaderő,2,űrkutatás,666,űrlift,2,űrsikló,2,űrszemét,12,űrtechnológia,234,űrutazás,163,űrverseny,10,üstökös,21,üveg,14,üzenetek,63,vakcina,180,vakság,4,választás,2,Valiant Thor,1,vallás,260,valóság,46,vámpír,5,Vatikán,95,vécé,1,vécépapír,2,vegetáriánus,12,végítélet,3,Végjáték,26,végtelen,1,vegyi anyag,68,vegyi fegyver,13,véletlen,1,Venezuela,43,Vénusz,30,vér,41,vércsoport,5,vertikális gazdálkodás,2,veszélyeztetett faj,7,vezeték nélküli áram,2,videó,9716,videojáték,17,Vietnam,18,viking,17,Világgazdasági Fórum,11,világítás,1,világkormány,2,világvége,15,villám,28,virtuális valóság,14,vírus,241,vitamin,20,víz,369,vízenergia,13,vízesés,1,víznyelő,13,Vlagyimir Putyin,26,vonat,9,vulkán,12,vulkánkitörés,88,Wi-Fi,16,WikiLeaks,33,x-akták,21,zaj,5,Zambia,1,zene,60,zeneipar,4,Zimbabwe,4,Zsidóság,24,
ltr
item
Új Világtudat | Az Élet Más Szemmel: Az Amerikai Légierő tisztviselői vizsgálni kezdték a titkos haditengerészeti űrprogramról szóló állításokat
Az Amerikai Légierő tisztviselői vizsgálni kezdték a titkos haditengerészeti űrprogramról szóló állításokat
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEieLFEHVR7mlGuRPCpPTY4qWDMOkznNWWfUReA6udHajK8lJOGKhVcxzsYB4V_5EmkfExipzzDlkAdxmCWsibXJyI4ugi6B9XeNHgSFmVrnN509vKXscZQtmyH8xrTC5KStn83dd5a_Tt0y/s1600/corey+goode+michael+salla+titkos+%25C5%25B1rprogram+nyilv%25C3%25A1noss%25C3%25A1gra+hozatal+fejlett+technol%25C3%25B3gia+ingyen+energia-video-william-tompkins-2017-%25C3%25BAj+vil%25C3%25A1gtudat.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEieLFEHVR7mlGuRPCpPTY4qWDMOkznNWWfUReA6udHajK8lJOGKhVcxzsYB4V_5EmkfExipzzDlkAdxmCWsibXJyI4ugi6B9XeNHgSFmVrnN509vKXscZQtmyH8xrTC5KStn83dd5a_Tt0y/s72-c/corey+goode+michael+salla+titkos+%25C5%25B1rprogram+nyilv%25C3%25A1noss%25C3%25A1gra+hozatal+fejlett+technol%25C3%25B3gia+ingyen+energia-video-william-tompkins-2017-%25C3%25BAj+vil%25C3%25A1gtudat.jpg
Új Világtudat | Az Élet Más Szemmel
https://ujvilagtudat.blogspot.com/2017/03/az-amerikai-legiero-tisztviseloi.html
https://ujvilagtudat.blogspot.com/
https://ujvilagtudat.blogspot.com/
https://ujvilagtudat.blogspot.com/2017/03/az-amerikai-legiero-tisztviseloi.html
true
6773355663696938213
UTF-8
Loaded All Posts Nincs ilyen bejegyzés MEGNÉZEM Tovább Válasz Válasz elvetése Törlés By Kezdőlap OLDALAK BEJEGYZÉSEK Mindet megnézem TOVÁBBI CIKKEK CÍMKE ARCHÍV KERESÉS MINDEN BEJEGYZÉS Nincs ilyen bejegyzés Vissza a kezdőlapra Vasárnap Hétfő Kedd Szerda Csütörtök Péntek Szombat Vas Hét Ke Sze Csüt Pén Szo Január Február Marcius Aprilis Május Június Július Augusztus Szeptember Október November December Jan Feb Már Ápr Máj Jún Júl Aug Szep Okt Nov Dec éppen most 1 perce $$1$$ perce 1 órával ezelőtt $$1$$ órával ezelőtt Tegnap $$1$$ nappal ezelőtt $$1$$ héttel ezelőtt több mint 5 hete Követők Követés THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy