"Mentőexpedíció" - Lélektani hadviselés, hogy eltitkolják a valódi bázisok létezését a Marson

A legutóbbi hollywoodi produkció a "Mentőexpedíció" főszereplője Matt Damon, aki egy Marson rekedt űrhajóst alakít egy nagyon sz...


A legutóbbi hollywoodi produkció a "Mentőexpedíció" főszereplője Matt Damon, aki egy Marson rekedt űrhajóst alakít egy nagyon szórakoztató, sőt nagyszerű akciófilm, de a valóságban ez az amerikai kormány lélektani hadviselése, hogy felkészítse a tömegeket arra a félrevezető bejelentésre, hogy egy szép napon majd eljutunk a Marsra.

A valóság az, hogy már legalább a 70-es évek óta vannak kolóniáink a Marson! Preston James (1), akinek interjúi megtalálhatók a YouTube-on, számos magas biztonsági tanúsítvánnyal rendelkező emberrel beszélt, akik elmondták, hogy hosszú évek óta vannak bázisaink a Holdon és a Marson. John Lear (2), Amerika egyik legnagyobb pilótája elmondta, hogy már évtizedek óta ott vagyunk a Holdon és a Marson, és űrhajó flottáink vannak! Stew Webbnek (3), aki sok baráttal rendelkezik a hírszerző ügynökségeknél, ugyanezt mondták.

Andrew Basiago (4) szintén azt állítja, hogy vannak bázisaink a Marson. Őt fiatal korában toborozták a Pegazus Projekt nevű időutazási kísérlet számára. Később szolgálatra vették fel, és a Marsra utazott. Egy Tesla által létrehozott teleportációs eszközzel ment, amely percek alatt eljuttatta a Marsra! Arról számolt be, hogy űrruha nélkül lehet lélegezni a Marson, és már vannak ott emberi kolóniák, valamint néhány nagyon furcsa és veszélyes állati életforma.

Andrew leírását a Mars portálról alátámasztja Henry Deacon a Projet Camelotnak adott interjújában. (5) A teleportációs készüléket Ugrószobának nevezte.

Kapcsolódó cikk: Egy harmadik tanú is megerősítette Obama részvételét a CIA ugrószoba programjában a 80-as évek elején

Ben Rich, a Lockheed Martin Skunk Works osztályának vezérigazgatója ezt mondta: "Már megvannak az eszközeink a csillagközi utazáshoz, de ezek a technológiák fekete projektek részét képezik, és valami isteni cselekedetre lenne szükség, hogy valaha is az emberiség javát szolgálják. Bármit, amit el tudunk képzelni már tudjuk, hogyan kell megvalósítani."

Kapcsolódó cikk: A Lockheed Skunk Works második igazgatója döbbenetes megjegyzéseket tett az UFO technológiáról

A NASA évtizedek óta azt mondta, hogy nincs víz és élet a Marson. Mielőtt megjelent ez a film, a NASA bejelentette, hogy víz van a Marson! Az emberek, akik a filmen dolgoztak elmondták, hogy már hónapokkal korábban tudták, ami azt bizonyítja, hogy a NASA úgy időzítette az információ közzétételét a "rabszolgák" számára, hogy egybeessen a film megjelenésével, amit segítségül hívtak.



Bár szórakoztatónak tűnik, ez a film a tömegek felkészítését szolgálja arra a bejelentésre, hogy 2030-ban embereket küldünk a Marsra, vagy bármely más időpontban, amit előhúznak egy kalapból. Lassan el kell ereszteniük ezt a nagy hazugságot. A NASA hazudott minden Marssal kapcsolatos dologról - az egész rakéta alapú űrprogram egy nagy hazugság. Miért gondolja bárki, hogy már nincs űrsikló? Előfordult már bármely ismert kormány esetében, hogy felhagyott valamivel, hacsak nem volt helyette valami sokkal jobb? Nincs szükségünk rakétákra, vagy akár repülőgépekre már több mint 100 éve. Úgy tűnik, megunták a tömegek számára bemutatott színjátékot. Tesla antigravitációs rendszereket használunk a titkos űrprogramjainkhoz, és így épültek fel a bázisok a Holdon és a Marson. A "rabszolgáknak" nem szabad ezt tudniuk, mert ha tudnák, hogy ott vagyunk a Marson, nem lennének boldogok, hogy minden nap kirabolják őket a benzinkúton, miközben az ingyenes Tesla meghajtás már 100 éve rendelkezésre áll!

Nikola Tesla az antigravitációs lebegtetést már több mint 100 éve létrehozta. Megkapta a szabadalmat egy olyan repülő csészealj típusú járműre, amely vezeték nélküli ingyen energiát használt a meghajtáshoz. Tesla soha nem szabadalmaztatott semmit, amit még nem épített meg, így az antigravitációs jármű már körülbelül 100 éve létezik.

Kapcsólódó cikk: Tesla elképesztő UFO-ja

Halála után az amerikai kormány elkobozta az összes Tesla iratot és szabadalmat, és a legjobb elméket állította rá találmányainak titkos projektekben történő további fejlesztésére. Van, aki elhiszi, hogy Tesla képes volt több mint 100 évvel ezelőtt megépíteni egy repülő csészealjat, és az amerikai kormány nem tudta megtenni, miután dollár milliárdokat öltek bele, és a világ legjobb elméi dolgoztak ezeken a projekteken? Van-e értelme annak, hogy soha nem tértünk vissza a Holdra a 70-es éveket követően? Persze, hogy nincs! Elhiszi valaki, hogy eldobtak minden Tesla technológiát, vagy nem voltak képesek azt reprodukálni, különösen a tudományban az elmúlt 100 évben bekövetkezett fejlődést látva, megemlítve csupán a számítógépes és szupravezető technológiákat? Természetesen nem!


Ma már tudjuk, hogy a JP Morgan pusztította el Tesla vezeték nélküli elektromos rendszerét, és megvonta tőle az összes finanszírozást. Mindezen információk természetesen az ellenőrzött tömegmédiában jelentek meg. Vajon hány egyetemen tanítanak minden idők legnagyobb feltalálójáról és szabadalmairól, Nikola Tesláról? Azt akarják, hogy csak annyira legyünk okosak, hogy működtetni tudjuk a gépeket és el tudjuk végezni a munkánkat, de nem lehetünk elég okosak ahhoz, hogy mint emberiség megtudjuk, hogy elárultak bennünket, és a szabad energiát, valamint az antigravitációt visszatartották, hogy tömeges használatba kerülhessenek.

Kapcsolódó cikk: A titkos Mars kolónia projekt - Laura Magdalene Eisenhower - 1. rész

Az informátorok vallomásai mellett van egy elképesztő YouTube videó a Google Marson felfedezett "Alfa Bioállomásról". Ez valójában egy mesterséges szerkezet a Marson. Körülbelül 200 méter hosszú, és tisztán kivehető az alakja, és a különböző színű szakaszai! A videó olyan gyorsan terjedt el az internet, hogy az elit a nagy svindler Michio Kaku-t küldte a leleplezésére. Beleértendő ebbe az a teljesen nevetséges kísérlet, hogy a szerkezetet gammasugárnak nevezik, ami eltalálta a fényképező kamerát. A legfinomabb kifejezés rá a szélhámos. Ennek az embernek egyáltalán nincs hitele, és nem találkozott soha egy olyan atomerőművel, amit ne szeretett volna, miközben az egész Csendes-óceán Fukushima miatt haldoklik. Az emberek radioaktív szusit esznek minden nap, és Michio Kaku azt mondja, hogy ez nem nagy ügy!


Kapcsolódó cikk: A titkos Mars kolónia projekt - Laura Magdalene Eisenhower - 2. rész

Mondjuk el mindenkinek, hogy kapcsolják ki a hamis híreket, és kezdjenek el tanulni Nikola Tesláról, és hogyan fejnek bennünket, mint a teheneket az áramért ezen a bolygón, amely ingyen lehetne, ahogy azt Tesla akarta! Hazudtak nekünk a Marsról, és most eladnak nekünk egy filmet, hogy érezzük magunkat újra jól. Eközben vannak olyan emberek, akár a Marson, akik jót kacagnak a filmen, és a buta embereken a Földön, akik még mindig hisznek a hazug kormányokban és a sajtóban. Nem baj, hogy megtévesztettek, mert mindannyiunkat rászedtek a valaha készített legnagyobb agymosó eszköz, a televízió segítségével, de nem oké, ha valaki azután is bolond, hogy rájött az igazságra. Tényleg oktalan az, aki a közeljövőben bármelyik hazudozónak elhisz bármit. Egyetlen reményünk az, hogy teljesen lejáratja magát a média és a kormány, és remélhetőleg egy nap rájönnek a kormányban, hogy milyen gonosz is volt elpusztítani a bolygónkat nukleáris energiával és más áramforrásokkal, melyekre már 100 éve nincs szükségünk. Nos, nézze meg a filmet az, aki egy pár órára egy fantázia világban akar élni, de ismerjük fel, hogy minden, amit látunk egy hatalmas hazugság eltussolását szolgálja! Évtizedek óta ott vagyunk a Marson. Itt az ideje, hogy felébredjünk!

(1) - http://www.veteranstoday.com/author/jim/
(2) - http://www.thelivingmoon.com/47john_lear/menu.html
(3) - http://www.stewwebb.com/
(4) - http://www.projectpegasus.net/
(5) - https://www.youtube.com/watch?v=X1Sw8yutI1Y

Before It's News
Név

3D nyomtató,50,432 Hz,1,51-es körzet,37,52-es körzet,1,5d,1,5G,1,6 órás munkanap,2,911,24,Aaron Swartz,1,Ábrahám,2,acél,5,adattárolás,11,adósság,21,Afganisztán,27,Afrika,137,agy,348,agykontroll,28,ájulás,1,Akasa-krónika,4,akkumulátor,90,alagút,1,alakváltó,1,alapjövedelem,25,Alaszka,26,Albánia,1,albínó,1,Alekszej Navalnij,3,Alex Jones,22,alga,3,Algéria,3,aligátor,1,alkímia,4,alkohol,7,állati tudatosság,42,állatvilág,599,allergia,14,álmatlanság,3,álom,55,alumínium,7,alvás,60,alvási paralízis,2,Amazonas,8,Amerika,1517,aminosav,1,amishok,1,amputáció,1,anarchia,1,Andrew Basiago,8,Anglia,464,angyal,11,animációs film,7,Anonymous,5,Antarktisz,92,antenna,1,antianyag,4,antibiotikum,9,antigravitáció,30,Antikrisztus,5,antioxidáns,1,Antonio Urzi,2,Anunnaki,25,anyagtudomány,98,anyaméh,3,anyatej,1,Apollo,7,arany,134,aranymetszés,2,árapály,3,arcfelismerés,8,arcolvasás,1,arcvakság,1,Argentína,36,Arisztotelész,1,árja faj,2,arkhónok,1,árnyékember,3,árnyember,3,árvíz,14,Asgardia,1,ASMR,1,ásvány,9,Asszíria,3,aszteroida,62,asztma,1,asztráltest,21,asztrológia,8,ateizmus,1,Atlantisz,39,átok,5,atombomba,95,atomenergia,83,atomok,6,átverés,1,aura,11,Ausztrália,197,Ausztria,30,autizmus,18,autó,36,autokrácia,1,avarok,2,azbeszt,1,Azerbajdzsán,3,Aztékok,29,Ázsia,48,Bábel tornya,2,babona,3,Bahama-szigetek,1,Bahrein,2,Bajkál-tó,1,baktérium,49,baleset,34,Balti-tenger,2,balzsamozás,1,Banglades,1,Bankrendszer,296,bányászat,36,barlang,42,barlangfestmény,7,barlangrajz,6,bázisugrás,1,Belgium,27,Belize,3,belső hang,7,Benedek pápa,27,bennszülött,1,bénulás,2,Bermuda-háromszög,6,beszéd,10,betegség,678,beton,1,Bhután,3,Biblia,96,Bilderberg,13,Bill Gates,19,bilokáció,1,biofegyver,1,biofoton,10,biogáz,2,biokerámia,1,biológia,2,biológiai fegyver,5,biológiai kor,2,biológiai memória,2,biológiai ritmus,5,bioprinter,2,biorobot,10,bioüzemanyag,9,blossom goodchild,6,Bob Dean,4,Bob Lazar,12,boldogság,25,Bolívia,22,bolygómérnökség,9,bor,3,Bosznia-Hercegovina,3,boszorkányság,10,Botswana,3,böjtölés,11,bölcsek köve,1,bőr,19,bőrszín,3,Brazília,84,Brbados,1,BRICS nemzetek,35,bronzkor,1,Buddha,18,buddhizmus,18,Bulgária,9,bunker,4,bűnözés,1,cannabis,83,Carl Sagan,17,Carrie Fisher,1,cenzúra,2,Ceres,1,cetfélék,1,Charlie Chaplin,1,chemtrail,14,Chile,38,chip,1,CIA,151,Ciprus,5,Costa Rica,7,cukor,20,cukorbetegség,20,csakra,7,család,1,családfakutatás,1,csapadék,2,Csecsenföld,2,Csehország,11,csend,1,Csernobil,8,csillagászat,294,csillagkapu,3,csillagkép,6,Csillaggyermek,3,csoda,8,csont,4,csontritkulás,2,Dagesztán,2,Dalai láma,12,Dánia,44,DARPA,18,Darwin,11,David Icke,12,David Wilcock,26,deepfake,6,déjà vu,1,Dél-Afrika,36,Dél-Amerika,1,Dél-Korea,42,demokrácia,7,démon,10,depresszió,30,diagnosztizálás,2,digitális pénz,78,digitális társadalom,12,diktátor,8,diktatúra,18,dimenziók,64,Dimitrij Medvegyev,2,dinoszauruszok,33,DNS,327,dogonok,1,dohányzás,18,dokumentumfilm,1096,dolmen,1,Donald Trump,121,döntés,2,drágakő,9,drón,63,druidák,1,dűne,1,Dzsibuti,2,dzsinn,1,Ebola,3,ébredés,3,Eckhart Tolle,5,Ecuador,24,édesítőszer,1,Edgar Mitchell,12,Edison,6,Edward Snowden,13,Egely György,6,egészség,795,éghajlat,176,ego,1,egyedüllét,3,Egyesült Arab Emírségek,16,Egyiptom,283,Einstein,85,ékírás,6,Eldorádó,1,elektromos áram,104,elektromos autó,144,elektromos hajó,4,elektromos impulzus,3,elektromos kerékpár,6,elektromos közlekedés,20,elektromos motor,14,elektromos repülőgép,6,elektromos roller,1,elektromos út,1,elektromos vonat,9,elektroszmog,44,élelmiszer,210,élet a halál után,159,életcél,7,elhízás,4,elme,2,elme kontroll,75,elmezavar,5,Elon Musk,56,élővilág,59,előző élet,15,elveszett nyelv,5,ember állat hibrid,5,ember idegen hibrid,30,emberáldozat,11,emberi faj,6,emberi jogok,3,emberi nyelv,38,emberi öngyulladás,2,emberi rekord,5,emberiség,216,emberkereskedelem,2,emlékezet,61,empátia,15,Enceladus,1,energia,113,energiafegyver,7,ENSZ,82,enzim,1,epilepszia,4,építészet,425,erdő,5,erdősítés,23,erdőtűz,3,ereklye,2,Erich Von Däniken,3,erkölcs,1,érrendszer,5,érzékelés,28,érzelmek,163,érzéstelenítés,1,Erzsébet királynő,5,ESA,38,esküvői ruha,1,esőerdő,20,Észak-Korea,35,északi fény,2,Északi-sark,16,Észtország,10,étel,196,Etiópia,14,Etruszkok,3,Eurázsia,6,Európa,287,Európai Űrügynökség,7,eurózóna,7,eutanázia,1,evolúció,112,évszakok,2,exobolygó,38,extrém időjárás,85,ezüst,7,fa,84,Facebook,4,fájdalom,33,fakír,1,FBI,53,FED,42,fegyver,39,fehér lyuk,1,fehérje,6,Fehéroroszország,6,fejlődés,331,fekete lyuk,53,feldolgozott étel,23,félelem,116,felemelkedés,1,fém,28,feminizmus,1,fenntartható gazdaság,16,fény,130,fényevés,1,fénygömb,5,fényjelenség,5,fénysebesség,19,fényterápia,10,fénytest,11,féregjárat,8,Ferenc Pápa,43,ferrofluid,1,fertőzés,2,fiatalság elixírje,17,film,359,filozófia,5,Finnország,37,fizika,105,fluorid,4,fóbia,5,fog,3,fogamzásgátló,1,fogyás,1,fokhagyma,2,folyadékmembrán,1,fosszília,4,fosszilis tüzelőanyag,39,fotó,74,foton,12,fotoszintézis,2,Föld,664,föld alatti város,10,földalatti bázis,44,földalatti tó,1,földcsuszamlás,3,földgáz,11,földönkívüliek,786,földrengés,96,Fönícia,1,Franciaország,200,frekvencia,34,frigyláda,1,furcsa hangok világszerte,24,fúzió,2,fúziós reaktor,26,függőség,11,Fülöp-szigetek,16,gabonakör,25,galaktikus föderáció,53,galaxis,76,gáz,22,genetika,238,génmanipuláció,19,génszerkesztés,4,geoglifa,10,George Orwell,2,geotermikus energia,4,gerinc,4,Ghána,3,giroszkóp,1,Gladio,1,gleccser,20,glifozát,5,Globális Fedezeti Számlák,2,globális felmelegedés,147,globális lehűlés,68,GMO,27,gnoszticizmus,1,gomba,28,gondolatátvitel,1,gondolatolvasás,15,gondolkodás,1,gonosz,15,gömbvillám,4,Görögország,67,grafén,11,gravitáció,39,gravitációs hullám,8,Grönland,19,Grúzia,2,Guatemala,17,Günther Wiechmann,1,gyémánt,20,gyermekfejlődés,256,gyermekmunka,2,gyógyítás,347,gyógynövény,86,gyógyszeripar,156,gyorsétel,1,gyulladás,1,gyulladáscsökkentő,5,HAARP,19,háború,469,hacker,5,hadi fejlesztés,96,haj,5,hajó,2,hajóroncs,29,hajszín,4,halak,2,halál,117,halálközeli élmény,48,halhatatlanság,14,hallás,15,Halley -üstökös,1,hallucináció,16,hang,56,hangszer,1,hangterápia,6,harcművészet,11,harmadik szem,10,hatodik érzék,6,Hawaii,31,házasság,1,hazugság,4,hibernálás,8,hibrid faj,7,hidegháború,32,hidrogén,14,hidroponika,1,hieroglifa,12,higany,3,Himalája,9,hipnózis,11,hírek,1715,hírszerzés,3,hit,19,Hold,269,holdbázis,24,holdfogyatkozás,5,holdjáró,16,Hollandia,81,holografikus univerzum,29,hologram,15,Holt-tenger,4,homeopátia,1,Honduras,6,Hongkong,5,hormon,15,horpaszizom,1,Horvátország,12,humor,3,hunok,7,húrelmélet,4,hurrikán,7,húsevés,11,Húsvét-sziget,5,hüllő,21,Hüperborea,1,idegen elrablás,88,idegen lény,406,idegen technológia,304,idegsejt,11,idézet,3,idő,55,időgép,18,időhurok,1,időjárás,86,időjárás módosítás,53,időjárási fegyver,15,időkapszula,6,időkristály,1,időszámítás,2,időutazás,59,igazságszérum,1,III. Richárd,1,iker,2,ikerláng,3,ikrek,1,illat,12,illóolaj,6,illúzió,10,immunrendszer,46,immunterápia,1,implantátum,26,India,189,indián,17,indigó gyerekek,11,Indonézia,39,influenza,4,információ,11,ingyen energia,101,Inkák,17,inkarnáció,2,intelligencia,55,internet,71,intuíció,7,invázió,1,ionhajtómű,4,Irak,87,Iraki Kurdisztán,2,Irán,125,írás,7,irídium,1,Írország,20,iskola,62,ISON üstökös,1,ISS,58,Isten,173,Iszlám,7,ital,2,ITCCS,7,Izland,26,ízlelés,1,izom,1,Izrael,160,James Tyberonn,1,Japán,270,járvány,356,játék,6,jég,63,jéghegy,1,jégkorszak,22,Jemen,10,Jézus,60,jezsuita,1,jód,1,Joe Biden,32,jóga,5,jógi,2,Jordánia,15,jóslat,51,jövőbelátás,42,Jugoszlávia,2,Jupiter,37,kalóz,1,Kambodzsa,10,Kamerun,2,Kanada,129,Kanári-szigetek,3,kannibalizmus,1,káosz,2,kapcsolat,37,kapitalizmus,1,karma,8,karmikus kapcsolat,3,Kasmír,1,Katar,8,katonai technológia,124,kávé,1,Kazahsztán,6,Kazárok,1,Kelták,4,kémkedés,16,kemoterápia,6,kender,77,Kenya,10,kerámia,2,Kereszténység,92,Keshe Alapítvány,5,KGB,8,kiberháború,8,kibernetika,2,kiborg,4,kihalt faj,69,kiméra,3,Kína,631,kincs,16,kiropraktika,1,kísérlet,40,kísértet,12,kiterjesztett valóság,4,klímaváltozás,44,klónozás,21,kobold,1,Kobra,35,Kolumbia,32,kommunikáció,104,kondenzátor,1,Kongó,2,konkréció,1,koponya módosítás,1,korall,8,Koszovó,2,kőkorszak,1,kőkör,1,könyv,618,környezetszennyezés,242,környezetvédelem,201,Közép-Amerika,4,középkor,2,közlekedés,270,közösség,4,kráter,11,kreativitás,10,kreditrendszer,1,Kréta,1,Krím,4,kriogenika,1,kriptid,1,kriptovaluta,45,kristály,37,kristály gyerekek,9,kristálykoponya,6,kromoszóma,9,Kuba,9,kultúra,26,Kung-fu,1,kungfu,1,kutatás,79,Kuvait,8,kvantumfizika,161,kvazár,2,labirintus,2,Laosz,3,lapos Föld,4,látás,52,láthatatlanság,4,látomás,5,Laura Eisenhower,13,láva,3,lávacső,1,láz,1,lebegésterápia,1,LED,8,léggömb,4,léghajó,6,légkör,27,légzés,13,lélek,123,lélekcsoport,2,lélektárs,1,lélekvándorlás,12,lelki fejlődés,422,Lemúria,3,Lengyelország,57,létezés,8,Lettország,1,levegő,69,levitáció,7,lézer,54,Li-Fi,1,Libanon,13,Líbia,22,lítium,1,Litvánia,1,Livánia,1,Lukács Béla,1,Luxemburg,5,Madagaszkár,1,madár,23,magány,13,mágia,8,mágnes,2,mágneses mező,84,mágneses portál,1,mágus,1,Magyarország,174,magyarság eredete,9,Maja leletek,50,maja naptár,5,májbetegség,2,majom,1,Malajzia,12,Mali,1,Málta,5,mamut,10,Mandela effektus,4,manipuláció,13,manó,1,Marokkó,4,Mars,217,Mars Curiosity,21,Marshall-szigetek,2,marsjáró,19,masszázs,1,matematika,19,mátrix,10,Matthew Ward,4,Mauritánia,1,Mauritius,3,meddőség,1,média,75,meditáció,131,médium,4,megalit,37,megfigyelés,40,megnyúlt koponyák,21,megtermékenyítés,7,megújuló energia,161,megvilágosodás,15,méhek,12,memória,65,menedék,2,mentális betegség,42,mennyország,57,méregtelenítés,7,mérés,3,mérgezés,35,Merkúr,14,messiás,2,mesterséges anyaméh,2,mesterséges intelligencia,232,metaanyag,2,meteor,67,meteor Kuba,2,meteor oroszországban,5,Mexikó,144,mezoamerika,8,Mezopotámia,12,Mianmar,2,mike quinsey,10,mikroba,3,mikrohullám,4,Minósz,1,mitológia,4,mítosz,6,mkultra,17,Mongólia,4,Monsanto,27,Mooji,10,morgellon,2,multiverzum,26,múmia,93,munka,30,mutáció,12,műanyag,95,műhold,99,műtét,5,művészet,208,nagylábú,7,Namíbia,1,nanotechnológia,38,Nap,258,napciklus,6,napelem,53,napenergia,164,napfény,106,napfogyatkozás,14,napfolt,11,napkitörés,10,Naprendszer,203,napszél,20,naptár,1,NASA,395,NATO,65,Nazca-kultúra,2,Nazca-vonalak,15,Nefilim,5,nehézfém,6,Neil Keenan,3,nemesfém,13,Németország,348,nemiség,3,Nepál,8,Neptunusz,13,népvándorlás,5,NESARA,3,neuron,5,neutrínó,1,nevetés,3,Niels Bohr,1,Nigéria,10,Nissan,1,nitrogén,1,Norvégia,50,Nostradamus,11,növények,276,növényvédőszer,41,NSA,28,nukleáris energia,58,nullponti energia,1,nyersétel,14,nyomtató,3,Obama,51,obeliszk,1,obszervatórium,5,óceán,86,okkultizmus,5,okostelefon,41,oktatás,65,olaj,62,olajfüggőség,31,Olaszország,198,Olmékok,5,oltás,178,Omán,3,omniverzum,1,online tv,5,OPPT,4,optikai csalódás,1,orákulum,1,organikus,1,orgon energia,3,óriások,28,Orionidák,1,Oroszország,752,oxigén terápia,1,ózonréteg,5,önbecsülés,3,önellátás,2,önismeret,320,önkényuralom,2,önvezető autó,33,önvezető motor,1,őrangyal,1,ördög,8,ördögűzés,8,öregedés,67,Örményország,5,örök élet,9,örök fiatalság,20,öröklés,1,öröklődés,31,ősi civilizációk,448,ősi gyógyítók,5,ősi szöveg,71,ősi technológia,189,ősi viselet,2,őslakos,20,ősrobbanás,22,őssejt,23,összeesküvés-elmélet,2,ötvözet,1,özönvíz,8,Pakisztán,16,Palesztina,26,Panama,5,Pangea,1,pánpszichizmus,3,pánspermia,2,papír,6,Pápua Új-Guinea,6,paradoxon,1,Paraguay,1,paranormális,111,parazita,1,pareidolia,1,párhuzamos univerzum,34,Paul T. Hellyer,4,Pentagon,79,pénz,421,permafroszt,1,Peru,96,perzsák,2,Phobos,3,pihenés,1,piramis,123,platina,4,plazma,10,Plejádok,4,Plútó,3,pokol,10,polgárháború,2,Polinézia,3,politika,2,poltergeist,3,pólusváltás,14,Popper Péter,1,porördög,1,portál,1,Portugália,23,prekogníció,4,prófécia,32,propaganda,10,protézis,1,Proxima Centauri,2,pszichiátria,8,pszichikai erő,14,pszichokinézis,7,pszichológia,70,Puerto Rico,10,pulzár,1,rabszolgaság,9,radioaktív,11,rákbetegség,158,rakéta,1,reaktor,2,régészet,943,reiki,1,reinkarnáció,35,rejtélyek,688,rémálom,1,rendőrállam,75,replikátor,1,reptilián,17,repülés,223,repülő autó,6,repülő humanoid,2,rezgés,18,robot,29,robotok,151,ródium,1,Római Birodalom,82,Románia,18,Roswell,39,rovarok,3,rovarölő,8,rovásírás,4,röntgenlátás,1,Rudolf Steiner,1,Rúmí,1,rúnaírás,2,Rupert Sheldrake,1,Russell Brand,1,ruténium,1,Sabrina Pasterski,1,Salamon király,2,Salvador,3,sámánok,10,sárkányok,2,sarki fény,12,Sátán,16,sav,1,schumnann frekvencia,6,sci-fi,216,sellő,7,shaolin,1,sheldan nidle,13,shelley young,1,Shogun Amona,1,sírkamrák,8,sivatag,49,Skandinávia,1,skizofrénia,3,Skócia,21,smaragd,1,só,21,sors,2,sótalanítás,9,sötét anyag,18,sötét energia,5,Spanyolország,108,spiritualitás,373,sport,39,Srí Lanka,3,Star Trek,13,Star Wars,8,Stephen Bassett,5,Stephen Hawking,16,Steve Quayle,1,Stonehenge,12,stressz,44,sugárzás,58,sumérok,14,suttogás,1,suzanne lie,2,Svájc,59,Svédország,68,szabad akarat,7,szabadkőműves,1,szabadság,8,szag,12,szaglás,4,számítástechnika,175,számmisztika,1,szamuráj,2,szaporodás,6,szarkofág,12,Szaturnusz,33,Szaúd-Arábia,70,szavak,1,szegénység,14,szekta,5,Szelei Magdolna,6,szélenergia,61,szellem,11,szellemek,86,szellemváros,1,szem,59,szembetegség,25,személyiség,1,személyiségteszt,9,személyiségzavar,1,szén,1,szén-dioxid,18,szent geometria,1,Szerbia,12,szerelem,12,szeretet,58,szerotonin,1,szertartás,2,szerv implantátum,9,szerzetes,1,szfinx,10,sziámi iker,1,sziámi ikrek,2,Szibéria,56,Szicília,3,sziget,4,sziklarajz,11,szimbiózis,1,Szingapúr,25,szinkronicitás,5,színlátás,3,színpszichológia,2,színterápia,2,szintetikus üzemanyag,11,Szíria,187,szív,56,szkíták,9,Szlovákia,3,Szlovénia,4,szoftver,2,Szomália,2,szorongás,17,Szovjetunió,88,szökőár,12,Szudán,7,szuperkontinens,10,szupernóva,6,szülés,10,születés,41,Tádzsikisztán,1,Tajvan,17,találmány,42,táltos,1,tanítások,38,tanulás,58,Tanzánia,3,táplálkozás,97,tarot,1,társadalom,146,távolbalátás,31,technológia,1332,tej,5,tektonikus lemez,4,telekinézis,4,telepátia,49,teleportálás,15,teleszkóp,37,telomer,9,temetkezés,2,tengeralattjáró,24,tengervíz,244,teremtés,42,terhesség,4,téridő,19,térkép,6,térmeghajtás,2,természet,462,természetfeletti,59,természetvédelem,61,terraformálás,1,terrorcsoport,12,tervezett elavulás,2,Tesla,97,testbeszéd,1,testelhagyás,6,testen kívüli élmény,19,testhőmérséklet,4,testmódosítás,4,testmozgás,12,testsúly,1,tetoválás,6,Thaiföld,20,Tibet,22,Timbuktu,1,Titán,1,titkos tanítások,2,titkos társaságok,265,titkos űrprogram,134,tó,1,tobozmirigy,9,Toltékok,2,Tonga,1,torinói lepel,2,tornádó,9,torpedó,1,tömegmédia,65,Törökország,121,történelem,1182,törzs,1,transzhumanizmus,9,transzplantáció,1,Trianon,4,tudat,114,tudatalatti,79,tudatmódosítás,20,tudatos álom,28,tudatosság,786,tudomány,1206,túlnépesedés,9,túlvilág,145,Tunézia,1,tüdőbetegség,20,tündérek,1,Türkmenisztán,2,tűz,5,tűzönjárás,1,ufo,890,UFO felfedés,103,UFO vadászok,7,ufo-afrika,4,ufo-amerika,401,ufo-ausztrália,7,ufo-ázsia,29,ufo-budapest,1,ufo-cikkek,2,ufo-egyéb,20,ufo-európa,113,ufo-fotók,9,ufo-magyar,6,ufo-oroszország,20,Uganda,1,új,10921,új pénzügyi rendszer,174,Új-Zéland,37,újrahasznosítás,65,Ukrajna,87,ultrahang,9,Univerzum,254,Uránusz,11,Uri Geller,1,Uriel,1,Uruguay,5,uso,10,utazás,7,űrállomás,45,űrbányászat,3,Üreges Föld,28,űrfegyver,5,űrháború,12,űrhaderő,2,űrkutatás,666,űrlift,2,űrsikló,2,űrszemét,12,űrtechnológia,234,űrutazás,163,űrverseny,10,üstökös,21,üveg,14,üzenetek,63,vakcina,180,vakság,4,választás,2,Valiant Thor,1,vallás,260,valóság,46,vámpír,5,Vatikán,95,vécé,1,vécépapír,2,vegetáriánus,12,végítélet,3,Végjáték,26,végtelen,1,vegyi anyag,68,vegyi fegyver,13,véletlen,1,Venezuela,43,Vénusz,30,vér,41,vércsoport,5,vertikális gazdálkodás,2,veszélyeztetett faj,7,vezeték nélküli áram,2,videó,9717,videojáték,17,Vietnam,18,viking,17,Világgazdasági Fórum,11,világítás,1,világkormány,2,világvége,15,villám,28,virtuális valóság,14,vírus,241,vitamin,20,víz,369,vízenergia,13,vízesés,1,víznyelő,13,Vlagyimir Putyin,26,vonat,9,vulkán,12,vulkánkitörés,88,Wi-Fi,16,WikiLeaks,33,x-akták,21,zaj,5,Zambia,1,zene,60,zeneipar,4,Zimbabwe,4,Zsidóság,24,
ltr
item
Új Világtudat | Az Élet Más Szemmel: "Mentőexpedíció" - Lélektani hadviselés, hogy eltitkolják a valódi bázisok létezését a Marson
"Mentőexpedíció" - Lélektani hadviselés, hogy eltitkolják a valódi bázisok létezését a Marson
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgdl8pkJKWVzPjiplePXSGjlHPGVitZpuYAOQFQfHntkq_fUbDxVJwSxUcrN3obzydHb1mhc6Ebkt3xmKiC9FztKKYi07G3QfIr0WYK2uKHwD47TLew3UsIQlV9XML1ZyGYu8Qzci48sA3h/s1600/the+martian+ment%25C5%2591exped%25C3%25ADci%25C3%25B3+matt+damon+film+mars+b%25C3%25A1zis+nasa+hazugs%25C3%25A1g+%25C3%25A9let+leveg%25C5%2591+l%25C3%25A9gk%25C3%25B6r+tesla+antigravit%25C3%25A1ci%25C3%25B3+%25C5%25B1rhaj%25C3%25B3+flotta+hold-2015-%25C3%25BAj+vil%25C3%25A1gtudat.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgdl8pkJKWVzPjiplePXSGjlHPGVitZpuYAOQFQfHntkq_fUbDxVJwSxUcrN3obzydHb1mhc6Ebkt3xmKiC9FztKKYi07G3QfIr0WYK2uKHwD47TLew3UsIQlV9XML1ZyGYu8Qzci48sA3h/s72-c/the+martian+ment%25C5%2591exped%25C3%25ADci%25C3%25B3+matt+damon+film+mars+b%25C3%25A1zis+nasa+hazugs%25C3%25A1g+%25C3%25A9let+leveg%25C5%2591+l%25C3%25A9gk%25C3%25B6r+tesla+antigravit%25C3%25A1ci%25C3%25B3+%25C5%25B1rhaj%25C3%25B3+flotta+hold-2015-%25C3%25BAj+vil%25C3%25A1gtudat.jpg
Új Világtudat | Az Élet Más Szemmel
https://ujvilagtudat.blogspot.com/2015/10/mentoexpedicio-lelektani-hadviseles.html
https://ujvilagtudat.blogspot.com/
https://ujvilagtudat.blogspot.com/
https://ujvilagtudat.blogspot.com/2015/10/mentoexpedicio-lelektani-hadviseles.html
true
6773355663696938213
UTF-8
Loaded All Posts Nincs ilyen bejegyzés MEGNÉZEM Tovább Válasz Válasz elvetése Törlés By Kezdőlap OLDALAK BEJEGYZÉSEK Mindet megnézem TOVÁBBI CIKKEK CÍMKE ARCHÍV KERESÉS MINDEN BEJEGYZÉS Nincs ilyen bejegyzés Vissza a kezdőlapra Vasárnap Hétfő Kedd Szerda Csütörtök Péntek Szombat Vas Hét Ke Sze Csüt Pén Szo Január Február Marcius Aprilis Május Június Július Augusztus Szeptember Október November December Jan Feb Már Ápr Máj Jún Júl Aug Szep Okt Nov Dec éppen most 1 perce $$1$$ perce 1 órával ezelőtt $$1$$ órával ezelőtt Tegnap $$1$$ nappal ezelőtt $$1$$ héttel ezelőtt több mint 5 hete Követők Követés THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy