Ugrószoba a Marsra: A CIA készítette elő Obamát és Basiagot, mint jövőbeli elnököket?

Az "Állítólagos időutazó indul az Egyesült Államok elnökségéért: Igaz, vagy egy CIA lélektani hadviselés?" című cikk folytatása....

Az "Állítólagos időutazó indul az Egyesült Államok elnökségéért: Igaz, vagy egy CIA lélektani hadviselés?" című cikk folytatása.

http://ujvilagtudat.blogspot.hu/2015/12/allitolagos-idoutazo-indul-az-egyesult.html

A sorozat első részében bemutattuk, hogy Andrew Basiago indul a 2016-os elnökválasztáson, melynek alapja részben az a meggyőződése, hogy előre meghatározta őt, mint az egyik jövőbeli amerikai elnököt egy CIA/DARPA által működtetett időutazó program, a "Pegazus Projekt." A projekt fő célja az volt, hogy hírszerzési információkat gyűjtsenek a világban zajló múltbeli és jövőbeli eseményekről, beleértve a következő elnökök megválasztását.

A Pegazus Projektben való részvételét követően (1969-1972) Basiago állítása szerint 1980-tól 1984-ig felvették őt egy másik CIA által irányított projektbe, melyben teleportációs technológiát használtak a Marsra történő utazáshoz. Ezeken az "Ugrószobákon" keresztül utazott ő és mások a vörös bolygóra több alkalommal, ahol szemtanúja lett az őshonos életnek a Marson, valamint az ott található titkos bázisoknak.

1980-ban, a CIA Ugrószoba projekt kezdetén Basiago állítása szerint megtudta, hogy Barack Obamát szintén előre azonosították, mint egy jövőbeli elnököt, és Basiago sorsa is az volt, hogy amerikai elnök legyen:

"Barack Obamának szintén elmondták; mert amikor ő és én a Mars Ugrószoba projektben szolgáltunk, Ed Dames kiképzése alatt álltunk 1980 nyarán, a Siskiyous főiskolán Weedben, Kaliforniában. Az ő és az én elnökségem nyílt megvitatásra került azok által, akik jelen voltak..."

Basiago továbbá azt állította, hogy 1980-ban ő és Barack Obama valójában szobatársak voltak, miközben tájékoztatták őket a közelgő Ugrószoba teleportálásról a Marsra:

"Szóval Barack Obama nem csak, hogy tudatában volt elnökségének, amikor 1980-ban kiképeztek bennünket, miközben ő 19 éves volt - és csak 1980 augusztusában lett 19 -, de együtt is laktunk rövid ideig, pár napig a Siskiyous főiskolán. Tájékoztató dokumentumokat olvasott, amit azért adtak neki, hogy előkészítsék az elnökségre."

Fontos, hogy Basiago itt kijelenti, hogy a CIA aktívan előkészítette Obamát az elnökségre, hozzáférést adva a tájékoztató dokumentumokhoz. Más szóval Basiago szerint Obama egy CIA által jóváhagyott amerikai elnök.

Basiago nincs egyedül azon állításával, hogy Obamát a CIA készítette fel, mint jövőbeli elnököt. Wayne Madsen oknyomozó riporter volt az első, aki ilyen állítást tett 2010. augusztusában egy három részes cikksorozatban. Ezt követte egy 2012-ben megjelent könyve, melynek címe: Manufacturing a President: The CIA’s Insertion of Barack H. Obama, Jr. into the White House.

http://www.amazon.co.uk/The-Manufacturing-President-Insertion-Barack/dp/1478260645

Basiago egy váratlan csavart adott Obama CIA kapcsolatához, vagyis Obama elnöki előkészítése a Marsra történő titkos teleportációs program idején kezdődött. Kiszámítható módon sok vitát eredményeztek Basiago állításai, és az egész oda vezetett, hogy kigúnyolták, ahogy azt egy 2012. október 11-i Colbert Report bizonyítja, vizsgálva Basiago Mars Ugrószoba vallomását.


Voltak azonban más informátorok is, akik hasonló állításokat tettek teleportációs technológiákról, melyek lehetővé teszik a Marsra történő utazást. Olyan informátorok, mint Michael Relfe és Henry Deacon (más néven Arthur Neumann) a nyilvánosság elé léptek azt állítva, hogy hasonló teleportációs technológiát használva utaztak a Marsra.

http://www.themarsrecords.com/wp/

http://www.thelivingmoon.com/42stargate/03files/Henry_Deacon_Camelot.html

Egy másik informátor, Corey Goode azt állítja, hogy a teleportációs technológiákat először a németek fejlesztették, és már az 1940-es években használták berendezések szállítására a Marson található titkos bázisokra. Azt mondja, hogy ezeket a német bázisokat később jelentősen bővítették az amerikai hadiipari komplexummal együttműködve.

Basiago állításai, miszerint részt vett egy titkos CIA marsi teleportációs projektben 1980-ban hihetőek, mivel más független informátorok is ilyen állításokat tettek.

Ha Basiago alapvető állításai helytállóak a két titkos projektben való részvételét illetően, akkor lehetséges, hogy abban is igazat állít, hogy Obamát a CIA készítette fel, hogy elnök legyen egy Mars Ugrószoba projekt idején? Ha igen, úgy Basiagot szintén a CIA készítette elő, mint jövőbeli elnököt, és 2016-os választási ajánlata része egy CIA által szentesített közzétételi programnak?


Vajon a CIA készítette fel Andrew Basiagot, mint az Amerikai Közzététel Elnökét?

Basiago állításai sok alapos vizsgálatot és kritikát eredményeztek a veterán UFO és exopolitika kutatók körében. Basiago állításait magam is kritizáltam, mint az élet felfedezőjét a Marson, amit ő a Mars Rover képeinek elemzésére alapozott egy 2008. decemberében megjelent tanulmányában.

http://exopolitics.blogs.com/files/mars---andrew-d.-basiago---the-discovery-of-life-on-mars---12-12-08.pdf

Állításait gyakorló ügyvéd létére szakszerűtlennek és nem meggyőzőnek találtam, mert nem volt hajlandó konzultálni független képelemző szakértőkkel, hogy alátámassza tanulmányának megállapításait. A visszautasítása oda vezetett, hogy szándékosan "rögeszmésnek" neveztem őt.

https://web.archive.org/web/20121003155525/http://exopolitics.org/Exo-Comment-114.htm

2008-as kezdeti nyilvános megjelenését követően Basiago ismét előállt, hogy felfedje részvételét a CIA és a DARPA által működtetett Pegazus Projektben 2009. novemberében. Ezt követte kinyilatkoztatása a Mars Ugrószoba programról 2011. augusztusában. Becsületére legyen mondva, Basiago sok ezt követő munkát fektetett további informátorok, tanúk és dokumentumok felkutatásába, hogy alátámassza vitatott állításait.

http://www.coasttocoastam.com/show/2009/11/11

http://exopolitics.blogs.com/exopolitics/2011/11/mars-visitors-basiago-and-stillings-confirm-barack-obama-traveled-to-mars-1.html

Több személy is jelentkezett azt állítva, hogy szintén részt vettek a CIA Mars teleportációs programjában. Brett Stillings és Bernard Mendez is tanúsították, hogy részei voltak ennek a programnak. Alátámasztották Basiago azon állítását, hogy Obama mellett más keimelkedő közéleti személyiségek, mint például Regina Dugan E., Mary Jean Eisenhower és Stansfield Turner admirális is részt vettek ezekben a programokban.

http://www.starshipearththebigpicture.com/2013/05/04/evidence-and-witnesses-to-mars-jumprooms-mounting/

Basiago számtalan független vizsgálaot végzett vallomásának alátámasztására, és további részletes bizonyítékokkal szolgált, melyeket interjúkban fedezett fel. Ide tartoznak David Baker, a Parsons vállalat egykori mérnökének észrevételei.

http://www.projectpegasus.net/docs/research_papers/Project-Pegasus-Retired-Parsons-Engineer-affirms-Andy's-Account-2-14-10.pdf

Baker alátámasztotta Basiago különböző mérnökökről megjelent beszámolóját, akikről Basiago azt állította, hogy találkozott velük, miközben a Parsons vállalatnál dolgoztak. Ez erőteljesen alátámasztja, hogy Basiago valóban jelen volt, mikor apja más Parsons mérnökökkel intézte ügyeit a "speciális projektekben", melyek szigorúan titkosak voltak.

A Basiago által szolgáltatott részletes adatok és bizonyítékok felülvizsgálata során a Pegazus és a Mars Ugrószoba projektekkel kapcsolatban kevés kételyt találtam Basiago verzióját illetően, ahogy az eseményeket elmondta. Ugyanis az általa nyújtott bizonyítékok, hogy alátámasszák a tanúvallomását, kiterjedésükben valóban lenyűgözőek, és arra a következtetésre vezetnek, hogy Basiago őszintén és nagy részletességgel mondja el az igazságot azokról az eseményekről, melyeket személyesen tapasztalt meg.

Tehát úgy tűnik, hogy Basiago nem hazudik, amikor azt állítja, hogy titkos CIA/DARPA közös működtetésű projektekben dolgozott, melyek időutazással és Mars teleportációs technológiákkal foglalkoztak.

Van itt azonban egy fontos figyelmeztetés, amit meg kell fontolni, amikor informátorként és elnökjelöltként való megbízhatósága kerül értékelésre. Basiago felvételen mondja azt, hogy őt és Barack Obamát előre meghatározta a CIA, mint jövőbeli elnököket. Azt mondta, hogy Obamát ezt követően a CIA készítette elő az elnökségre. Ez azt sugallja, hogy Basiagot hasonló módon készítették fel, és része egy CIA által jóváhagyott közzétételi programnak.

Basiago része egy CIA által jóváhagyott közzétételi programnak?

Természetes feltételezni, hogy a Basiago által használt időutazó technológiákat, hogy hírszerzési információkat biztosítsanak a CIA számára, felhasználhatták működési biztonsági okokból. Ezzel megállapíthatták Basiago megbízhatóságát, mivel a titkosság fenntartását a jövőben aggályosnak tekinthették.

Basiago későbbi döntése felnőttként, hogy informátor lesz, szinte bizonyosan előrelátható volt már egészen korán a pszichológiai profilalkotás segítségével. Ez nagyon valószínű, hogy ugyanahhoz a CIA által működtetett időutazó technológiához vezetett volna, melyeket arra használtak, hogy őt, mint jövőbeli informátort azonosítsák.

Basiago elmondta, hogy hallotta Donald Rumsfeldet felfedni azon terveit, hogy őt és a többi Pegazus Projekt résztvevőt, miután befejezték a középiskolát, a Haditengerészeti Akadémiára viszik Minneapolisba. Mint haditengerészeti tiszt, Basiago továbbra is titkos programokban dolgozott tovább, és így emlékszik vissza Rumsfeld szavaira:

"Rumsfeld az apámnak magyarázott - szó szerint ezt mondta: 'Azt tervezzük csinálni a srácokkal a középiskolában, hogy felvesszük őket a Haditengerészeti Akadémiára mint elsőéves kadétokat, amikor befejezik a középiskolát; és ezt fogjuk használni indokul, hogy bevonjuk őket a jövőbeli projekt tevékenységekbe.' Tehát 1971/72-ben ők már azt tervezték, ami a sorsunk lett 1979 őszén. És Rumsfeld tudatában volt, hogy mi volt a nagy terv."

Azonban Basiago kijelenti, hogy fellázadt a terv ellen, melyet úgy vártak, hogy követni fog, és helyette a polgári élet mellett döntött:

"... apám leültetett a középiskolában és azt mondta, hogy a Haditengerészeti Akadémiára megyek - amit végül elutasítottam, mint egy lehetőséget..."

Fontos szem előtt tartani, hogy mint 17/18 éves, 1979-ben Basiago nem volt hajlandó követni nem csak az apja, hanem Rumsfeld korábbi védelmi miniszter tanácsát sem, aki a Ford adminisztráció alatt 1975-től 1977-ig volt először ebben a pozícióban.

Pillanatkép: Andy Basiago előadása, ahol Donald Rumsfeld részvételéről beszél a Pegazus Projektben




















Kapcsolódó cikk: Egy harmadik tanú is megerősítette Obama részvételét a CIA ugrószoba programjában a 80-as évek elején

Elutasítása miatt, hogy folytassa haditengerészeti karrierjét, a pszichológiai profilalkotás felfedte volna, ha Basiago biztonsági fenyegetést jelent a jövőben a Pegazus Projekt programra. Ez megjósolható módon további biztonsági átvilágításhoz vezethetett az időutazó technológiákat felhasználva, melyek felfedhették Basiago szerepét, mint jövőbeli informátor.

A UCLA egyetemi tanulmányai alatt Basiago elmondása szerint mégis felvették egy másik CIA projektbe. Ez egy nyugtalanító kérdést vet fel. Miért hagyta figyelmen kívül a CIA a Basiago által felmutatott vörös zászlót, amikor megtagadta, hogy kövesse a CIA/DARPA által szentesített karrierjét, és miért jutalmazta helyette azzal, hogy hozzáférést biztosított egy újabb CIA projekthez, mely ezúttal a Mars utazó Ugrószoba technológiát jelentette?

Azon idő alatt, amikor résztvevője volt ennek a másik CIA titkos programnak, Basiago leír egy esetet, amely választ ad. Elmondása alapján 1983-ban 22 évesen kérte meg őt az akkori CIA irányítója Courtney Hunt, hogy utazzon el egy általános iskolába, hogy találkozzon egyHesper Natalie nevű 10 éves lánnyal. Hunt tisztában volt azzal, hogy 27 évvel később 2010-ben ő fog segíteni nyilvánosan megerősíteni, hogy Basiago részt vett a Pegazus Projektben, és hogy egy igazi informátor.

Basiago előadásában a következőket mondta:

"Voltak más elméleteink is, hogy esetleg mit tehetett Hunt. Hunt lehet, hogy a Montauk Szék írásaimból vette Hesper nevét - a fájlomból, mely a jövőbe való utazásomra vonatkozott mint gyerek -, majd úgy döntött, hogy találkozzam vele gyerekként, mert miután találkozunk valós időben, az alapvetően javítaná a részvételemet a programban."

http://videotranscripts.net/transcripts/andrew-d-basiago-secret-space-programme-time-travel-and-teleportation-insider-testimony-part-3/

Ez az, ahol Basiago megindokolja, hogy Hunt, valamint az apja valójában "Fehér akalaposok" voltak a CIA-n belül azt akarva, hogy nyilvánosságra kerüljenek a teleportációs technológiák a jövőben:

"Tehát lehet, hogy tulajdonképpen valami alapvetően pozitív burkolt dolog volt, amit Hunt csinált, hogy aláássa a projekt titkosságát. De ezzel együtt nem csak egy Montauk lány van itt, hanem valaki a múltamból, aki tudja, hogy az igazat mondom, - mert a CIA-nak ott voltam én, hogy menjek és találkozzam vele - így volt Hesper 27 évvel korábban, amikor valós időben találkoztunk?

Hesper: Igen."

A fenti idézeteket körültekintően kell figyelembe venni, amikor Basiago vallomását értékeljük. Amit feltár, hogy Basiago irányítója Hunt, és ezért a CIA nagyon is tudatában volt annak a a lehetőségnek, hogy Basiago informátorrá válhat, és nyilvánosságra hozhatja azokat a titkos programokat, melyekben maga is részt vett.

Ahelyett, hogy lépéseket tettek volna, hogy ezt megakadályozzák, a CIA aktívan segített neki előkészülni a találkozókra, mint például Hesper esetében 1983-ban, hogy később 2010-ben újra találkozzanak, hogy támogassa őt, mint hiteles informátort.

Mindez arra enged következtetni, hogy Basiagot a CIA jövőbeli informátorként azonosította, és ezért tette ki eseményeknek, embereknek és körülményeknek, amelyek alakítják és befolyásolják a későbbi vallomását. Ez azt sugallja, hogy Basiago informátor tevékenysége része egy hosszú távú CIA által jóváhagyott közzétételi programnak, amelyet a jövőbeli elnökök azonosítására és előkészítésére alapoztak.

1. rész - Állítólagos időutazó indul az Egyesült Államok elnökségéért: Igaz, vagy egy CIA lélektani hadviselés?
2. rész - Ugrószoba a Marsra: A CIA készítette elő Obamát és Basiagot, mint jövőbeli elnököket?

Exopolitics
Név

3D nyomtató,50,432 Hz,1,51-es körzet,37,52-es körzet,1,5d,1,5G,1,6 órás munkanap,2,911,24,Aaron Swartz,1,Ábrahám,2,acél,5,adattárolás,11,adósság,21,Afganisztán,27,Afrika,138,agy,350,agykontroll,28,ájulás,1,Akasa-krónika,4,akkumulátor,91,alagút,1,alakváltó,1,alapjövedelem,25,Alaszka,26,Albánia,1,albínó,1,Alekszej Navalnij,3,Alex Jones,22,alga,3,Algéria,3,aligátor,1,alkímia,4,alkohol,8,állati tudatosság,45,állatvilág,606,allergia,14,álmatlanság,3,álom,56,alumínium,7,alvás,60,alvási paralízis,2,Amazonas,8,Amerika,1520,aminosav,1,amishok,1,amputáció,1,anarchia,1,Andrew Basiago,8,Anglia,465,angyal,11,animációs film,7,Anonymous,5,Antarktisz,93,antenna,1,antianyag,4,antibiotikum,9,antigravitáció,31,Antikrisztus,5,antioxidáns,1,Antonio Urzi,2,Anunnaki,25,anyagtudomány,98,anyaméh,3,anyatej,1,Apollo,7,arany,134,aranymetszés,2,árapály,3,arcfelismerés,8,arcolvasás,1,arcvakság,1,Argentína,36,Arisztotelész,1,árja faj,2,arkhónok,1,árnyékember,3,árnyember,3,árvíz,14,Asgardia,1,ASMR,1,ásvány,9,Asszíria,3,aszteroida,62,asztma,1,asztráltest,21,asztrológia,8,ateizmus,1,Atlantisz,39,átok,5,atombomba,95,atomenergia,84,atomok,6,átverés,1,aura,11,Ausztrália,197,Ausztria,30,autizmus,18,autó,36,autoimmun betegség,1,autokrácia,1,avarok,2,azbeszt,1,Azerbajdzsán,3,Aztékok,29,Ázsia,48,Bábel tornya,2,babona,3,Bahama-szigetek,1,Bahrein,2,Bajkál-tó,1,baktérium,49,baleset,34,Balti-tenger,2,balzsamozás,1,Banglades,1,Bankrendszer,296,bányászat,36,barlang,43,barlangfestmény,7,barlangrajz,6,bázisugrás,1,Belgium,28,Belize,3,belső hang,7,Benedek pápa,27,bennszülött,1,bénulás,2,Bermuda-háromszög,6,beszéd,10,betegség,679,beton,1,Bhután,3,Biblia,96,Bilderberg,13,Bill Gates,19,bilokáció,1,biofegyver,1,biofoton,10,biogáz,2,biokerámia,1,biológia,2,biológiai fegyver,5,biológiai kor,2,biológiai memória,2,biológiai ritmus,5,bioprinter,2,biorobot,10,bioüzemanyag,9,blossom goodchild,6,Bob Dean,4,Bob Lazar,12,boldogság,25,Bolívia,22,bolygómérnökség,9,bor,3,Bosznia-Hercegovina,3,boszorkányság,10,Botswana,3,böjtölés,11,bölcsek köve,1,bőr,20,bőrszín,3,Brazília,84,Brbados,1,BRICS nemzetek,35,bronzkor,1,Buddha,18,buddhizmus,18,Bulgária,9,bunker,4,bűnözés,1,cannabis,83,Carl Sagan,17,Carrie Fisher,1,cenzúra,2,Ceres,1,cetfélék,1,Charlie Chaplin,1,chemtrail,14,Chile,38,chip,1,CIA,151,Ciprus,5,Costa Rica,8,cukor,20,cukorbetegség,20,csakra,7,család,1,családfakutatás,1,csapadék,2,Csecsenföld,2,Csehország,11,csend,1,Csernobil,9,csillagászat,296,csillagkapu,3,csillagkép,6,Csillaggyermek,3,csoda,8,csont,4,csontritkulás,2,Dagesztán,2,Dalai láma,12,Dánia,44,DARPA,18,Darwin,11,David Icke,12,David Wilcock,26,deepfake,6,déjà vu,1,Dél-Afrika,36,Dél-Amerika,1,Dél-Korea,42,demokrácia,7,démon,10,depresszió,30,diagnosztizálás,2,digitális pénz,78,digitális társadalom,12,diktátor,8,diktatúra,18,dimenziók,64,Dimitrij Medvegyev,2,dinoszauruszok,34,DNS,328,dogonok,1,dohányzás,18,dokumentumfilm,1100,dolmen,1,Donald Trump,121,döntés,2,drágakő,9,drón,63,druidák,1,dűne,1,Dzsibuti,2,dzsinn,1,Ebola,3,ébredés,3,Eckhart Tolle,5,Ecuador,24,édesítőszer,1,Edgar Mitchell,12,Edison,6,Edward Snowden,13,Egely György,6,egészség,797,éghajlat,177,ego,1,egyedüllét,3,Egyesült Arab Emírségek,16,Egyiptom,284,Einstein,85,ékírás,6,Eldorádó,1,elektromos áram,105,elektromos autó,144,elektromos hajó,4,elektromos impulzus,3,elektromos kerékpár,6,elektromos közlekedés,20,elektromos motor,14,elektromos repülőgép,6,elektromos roller,1,elektromos út,1,elektromos vonat,9,elektroszmog,44,élelmiszer,210,élet a halál után,159,életcél,7,elhízás,4,elme,2,elme kontroll,75,elmezavar,5,Elon Musk,56,élővilág,59,előző élet,15,elveszett nyelv,5,ember állat hibrid,5,ember idegen hibrid,30,emberáldozat,11,emberi faj,6,emberi jogok,3,emberi nyelv,39,emberi öngyulladás,2,emberi rekord,5,emberiség,216,emberkereskedelem,2,emlékezet,61,empátia,15,Enceladus,1,energia,113,energiafegyver,7,ENSZ,83,enzim,1,epilepszia,4,építészet,425,erdő,5,erdősítés,23,erdőtűz,3,ereklye,2,Erich Von Däniken,3,erkölcs,1,érrendszer,5,érzékelés,28,érzelmek,164,érzéstelenítés,1,Erzsébet királynő,5,ESA,39,esküvői ruha,1,esőerdő,20,Észak-Korea,35,északi fény,2,Északi-sark,16,Észtország,10,étel,196,Etiópia,14,Etruszkok,3,Eurázsia,6,Európa,287,Európai Űrügynökség,7,eurózóna,7,eutanázia,1,evolúció,112,évszakok,2,exobolygó,39,extrém időjárás,85,ezüst,7,fa,84,Facebook,4,fájdalom,33,fakír,1,FBI,53,FED,42,fegyver,39,fehér lyuk,1,fehérje,6,Fehéroroszország,6,fejlődés,331,fekete lyuk,53,feldolgozott étel,23,félelem,116,felemelkedés,1,fém,28,feminizmus,1,fenntartható gazdaság,16,fény,130,fényevés,1,fénygömb,5,fényjelenség,5,fénysebesség,20,fényterápia,10,fénytest,11,féregjárat,8,Ferenc Pápa,43,ferrofluid,1,fertőzés,2,fiatalság elixírje,18,film,359,filozófia,5,Finnország,37,fizika,106,fluorid,4,fóbia,5,fog,3,fogamzásgátló,1,fogyás,1,fokhagyma,2,folyadékmembrán,1,fosszília,4,fosszilis tüzelőanyag,39,fotó,74,foton,12,fotoszintézis,2,Föld,666,föld alatti város,10,földalatti bázis,44,földalatti tó,1,földcsuszamlás,3,földgáz,11,földönkívüliek,788,földrengés,96,Fönícia,1,Franciaország,200,frekvencia,35,frigyláda,1,furcsa hangok világszerte,24,fúzió,2,fúziós reaktor,26,függőség,11,Fülöp-szigetek,16,gabonakör,25,galaktikus föderáció,53,galaxis,76,gáz,23,genetika,238,génmanipuláció,19,génszerkesztés,4,geoglifa,10,George Orwell,2,geotermikus energia,4,gerinc,4,Ghána,3,giroszkóp,1,Gladio,1,gleccser,20,glifozát,5,Globális Fedezeti Számlák,2,globális felmelegedés,147,globális lehűlés,68,GMO,27,gnoszticizmus,1,gomba,28,gondolatátvitel,1,gondolatolvasás,15,gondolkodás,1,gonosz,15,gömbvillám,4,Görögország,67,grafén,11,gravitáció,39,gravitációs hullám,8,Grönland,19,Grúzia,2,Guatemala,17,Günther Wiechmann,1,gyász,1,gyémánt,20,gyermekfejlődés,258,gyermekmunka,2,gyógyítás,347,gyógynövény,87,gyógyszeripar,156,gyorsétel,1,gyulladás,1,gyulladáscsökkentő,5,HAARP,19,háború,471,hacker,5,hadi fejlesztés,97,haj,5,hajó,2,hajóroncs,29,hajszín,4,halak,2,halál,118,halálközeli élmény,48,halhatatlanság,14,hallás,15,Halley -üstökös,1,hallucináció,17,hang,56,hangszer,1,hangterápia,6,harcművészet,11,harmadik szem,10,hatodik érzék,6,Hawaii,31,házasság,1,hazugság,4,hibernálás,8,hibrid faj,7,hidegháború,32,hidrogén,14,hidroponika,1,hieroglifa,12,higany,3,Himalája,9,hipnózis,11,hírek,1718,hírszerzés,3,hit,19,Hold,270,holdbázis,24,holdfogyatkozás,5,holdjáró,16,Hollandia,81,holografikus univerzum,29,hologram,15,Holt-tenger,4,homeopátia,1,Honduras,6,Hongkong,5,hormon,15,horpaszizom,1,Horvátország,12,humor,3,hunok,7,húrelmélet,4,hurrikán,7,húsevés,11,Húsvét-sziget,5,hüllő,21,Hüperborea,1,idegen elrablás,88,idegen lény,408,idegen technológia,307,idegsejt,11,idézet,3,idő,55,időgép,18,időhurok,1,időjárás,86,időjárás módosítás,53,időjárási fegyver,15,időkapszula,6,időkristály,1,időszámítás,2,időutazás,60,igazságszérum,1,III. Richárd,1,iker,2,ikerláng,3,ikrek,1,illat,12,illóolaj,6,illúzió,10,immunrendszer,46,immunterápia,1,implantátum,26,India,189,indián,17,indigó gyerekek,11,Indonézia,40,influenza,4,információ,11,ingyen energia,102,Inkák,17,inkarnáció,2,intelligencia,56,internet,71,intuíció,7,invázió,1,ionhajtómű,4,Irak,87,Iraki Kurdisztán,2,Irán,125,írás,7,irídium,1,Írország,20,iskola,62,ISON üstökös,1,ISS,58,Isten,174,Iszlám,7,ital,2,ITCCS,7,Izland,26,ízlelés,1,izom,1,Izrael,161,James Tyberonn,1,Japán,270,járvány,356,játék,6,jég,64,jéghegy,1,jégkorszak,22,Jemen,10,Jézus,61,jezsuita,1,jód,1,Joe Biden,32,jóga,5,jógi,2,Jordánia,15,jóslat,52,jövőbelátás,42,Jugoszlávia,2,Jupiter,37,kalóz,1,Kambodzsa,10,Kamerun,2,Kanada,129,Kanári-szigetek,3,kannibalizmus,1,káosz,2,kapcsolat,37,kapitalizmus,1,karma,8,karmikus kapcsolat,3,Kasmír,1,Katar,8,katonai technológia,125,kávé,1,Kazahsztán,6,Kazárok,1,Kelták,4,kémkedés,16,kemoterápia,6,kender,77,Kenya,10,kerámia,2,Kereszténység,93,Keshe Alapítvány,5,KGB,8,kiberháború,8,kibernetika,2,kiborg,4,kihalt faj,69,kiméra,3,Kína,634,kincs,16,kiropraktika,1,kísérlet,41,kísértet,12,kiterjesztett valóság,4,klímaváltozás,44,klónozás,21,kobold,1,Kobra,35,Kolumbia,33,kommunikáció,105,kondenzátor,1,Kongó,2,konkréció,1,koponya módosítás,1,korall,8,Koszovó,2,kőkorszak,1,kőkör,1,könyv,619,környezetszennyezés,242,környezetvédelem,201,Közép-Amerika,4,középkor,2,közlekedés,272,közösség,4,kráter,11,kreativitás,10,kreditrendszer,1,Kréta,1,Krím,4,kriogenika,1,kriptid,1,kriptovaluta,45,kristály,38,kristály gyerekek,9,kristálykoponya,6,kromoszóma,9,Kuba,9,kultúra,27,Kung-fu,1,kungfu,1,kutatás,79,Kuvait,8,kvantumfizika,162,kvazár,2,labirintus,2,Laosz,3,lapos Föld,4,látás,52,láthatatlanság,4,látomás,6,Laura Eisenhower,13,láva,3,lávacső,1,láz,1,lebegésterápia,1,LED,8,léggömb,4,léghajó,6,légkör,27,légzés,13,lélek,123,lélekcsoport,2,lélektárs,1,lélekvándorlás,12,lelki fejlődés,422,Lemúria,3,Lengyelország,58,létezés,8,Lettország,1,levegő,70,levitáció,7,lézer,54,Li-Fi,1,Libanon,13,Líbia,22,lítium,1,Litvánia,1,Livánia,1,Lukács Béla,1,Luxemburg,5,Madagaszkár,1,madár,24,magány,13,mágia,8,mágnes,2,mágneses mező,85,mágneses portál,1,mágus,1,Magyarország,176,magyarság eredete,9,Maja leletek,50,maja naptár,5,májbetegség,2,majom,1,Malajzia,12,Mali,1,Málta,5,mamut,10,Mandela effektus,4,manipuláció,13,manó,1,Marokkó,4,Mars,217,Mars Curiosity,21,Marshall-szigetek,2,marsjáró,19,masszázs,1,matematika,19,mátrix,10,Matthew Ward,4,Mauritánia,1,Mauritius,3,meddőség,1,média,75,meditáció,131,médium,4,megalit,37,megfigyelés,40,megnyúlt koponyák,21,megtermékenyítés,7,megújuló energia,161,megvilágosodás,15,méhek,12,memória,65,menedék,2,mentális betegség,42,mennyország,58,méregtelenítés,8,mérés,3,mérgezés,37,Merkúr,14,messiás,2,mesterséges anyaméh,2,mesterséges intelligencia,235,metaanyag,2,meteor,67,meteor Kuba,2,meteor oroszországban,5,Mexikó,145,mezoamerika,8,Mezopotámia,12,Mianmar,2,mike quinsey,10,mikroba,3,mikrohullám,4,Minósz,1,mitológia,4,mítosz,6,mkultra,17,Mongólia,4,Monsanto,27,Mooji,10,morgellon,2,multiverzum,26,múmia,94,munka,30,mutáció,12,műanyag,95,műhold,99,műtét,5,művészet,208,nagylábú,7,Namíbia,1,nanotechnológia,38,Nap,259,napciklus,6,napelem,53,napenergia,164,napfény,106,napfogyatkozás,14,napfolt,11,napkitörés,10,Naprendszer,203,napszél,20,naptár,1,NASA,395,NATO,65,Nazca-kultúra,2,Nazca-vonalak,15,Nefilim,5,nehézfém,6,Neil Keenan,3,nemesfém,13,Németország,348,nemiség,3,Nepál,8,Neptunusz,13,népvándorlás,5,NESARA,3,neuron,5,neutrínó,1,nevetés,3,Niels Bohr,1,Nigéria,10,Nissan,1,nitrogén,1,Norvégia,50,Nostradamus,11,növények,276,növényvédőszer,41,NSA,28,nukleáris energia,58,nullponti energia,1,nyersétel,14,nyomtató,3,Obama,51,obeliszk,1,obszervatórium,5,óceán,87,okkultizmus,5,okostelefon,41,oktatás,65,olaj,62,olajfüggőség,31,Olaszország,198,Olmékok,5,oltás,178,Omán,3,omniverzum,1,online tv,5,OPPT,4,optikai csalódás,1,orákulum,1,organikus,1,orgon energia,3,óriások,28,Orionidák,1,Oroszország,753,oxigén terápia,1,ózonréteg,5,önbecsülés,3,önellátás,2,önismeret,320,önkényuralom,2,önvezető autó,33,önvezető motor,1,őrangyal,1,ördög,8,ördögűzés,8,öregedés,67,Örményország,5,örök élet,9,örök fiatalság,21,öröklés,1,öröklődés,31,ősi civilizációk,450,ősi gyógyítók,5,ősi szöveg,71,ősi technológia,189,ősi viselet,2,őslakos,20,ősrobbanás,22,őssejt,23,összeesküvés-elmélet,3,ötvözet,1,özönvíz,8,Pakisztán,16,Palesztina,27,Panama,5,Pangea,1,pánpszichizmus,3,pánspermia,2,papír,6,Pápua Új-Guinea,6,paradoxon,1,Paraguay,1,paranormális,112,parazita,1,pareidolia,1,párhuzamos univerzum,34,Paul T. Hellyer,4,Pentagon,79,pénz,421,permafroszt,1,Peru,96,perzsák,2,Phobos,3,pihenés,1,piramis,123,platina,4,plazma,10,Plejádok,4,Plútó,3,pokol,10,polgárháború,2,Polinézia,3,politika,2,poltergeist,3,pólusváltás,14,Popper Péter,1,porördög,1,portál,2,Portugália,23,prekogníció,4,prófécia,33,propaganda,10,protézis,1,Proxima Centauri,2,pszichiátria,8,pszichikai erő,14,pszichokinézis,7,pszichológia,71,Puerto Rico,10,pulzár,1,rabszolgaság,9,radioaktív,11,rákbetegség,159,rakéta,1,reaktor,2,régészet,950,reiki,1,reinkarnáció,35,rejtélyek,696,rémálom,1,rendőrállam,75,replikátor,1,reptilián,17,repülés,224,repülő autó,6,repülő humanoid,2,rezgés,19,robot,29,robotok,152,ródium,1,Római Birodalom,82,Románia,18,Roswell,39,rovarok,3,rovarölő,8,rovásírás,4,röntgenlátás,1,Rudolf Steiner,1,Rúmí,1,rúnaírás,2,Rupert Sheldrake,1,Russell Brand,1,ruténium,1,Sabrina Pasterski,1,Salamon király,2,Salvador,3,sámánok,10,sárkányok,2,sarki fény,12,Sátán,16,sav,1,schumnann frekvencia,6,sci-fi,216,sellő,7,shaolin,1,sheldan nidle,13,shelley young,1,Shogun Amona,1,sírkamrák,8,sivatag,51,Skandinávia,1,skizofrénia,3,Skócia,21,smaragd,1,só,22,sors,2,sótalanítás,9,sötét anyag,18,sötét energia,5,Spanyolország,108,spiritualitás,374,sport,39,Srí Lanka,3,Star Trek,13,Star Wars,8,Stephen Bassett,5,Stephen Hawking,16,Steve Quayle,1,Stonehenge,12,stressz,44,sugárzás,59,sumérok,14,suttogás,1,suzanne lie,2,Svájc,59,Svédország,68,szabad akarat,7,szabadkőműves,1,szabadság,8,szag,12,szaglás,4,számítástechnika,175,számmisztika,1,szamuráj,2,szaporodás,6,szarkofág,12,Szaturnusz,33,Szaúd-Arábia,70,szavak,1,szegénység,14,szekta,5,Szelei Magdolna,6,szélenergia,61,szellem,11,szellemek,86,szellemváros,1,szem,59,szembetegség,25,személyiség,1,személyiségteszt,9,személyiségzavar,1,szén,1,szén-dioxid,18,szent geometria,1,Szerbia,13,szerelem,12,szeretet,58,szerotonin,1,szertartás,2,szerv implantátum,9,szerzetes,1,szfinx,10,sziámi iker,1,sziámi ikrek,2,Szibéria,56,Szicília,3,sziget,4,sziklarajz,12,szimbiózis,1,Szingapúr,25,szinkronicitás,5,színlátás,3,színpszichológia,2,színterápia,2,szintetikus üzemanyag,11,Szíria,187,szív,56,szkíták,9,Szlovákia,3,Szlovénia,4,szoftver,2,Szomália,2,szorongás,17,Szovjetunió,88,szökőár,12,Szudán,7,szuperkontinens,10,szupernóva,6,szülés,10,születés,41,Tádzsikisztán,1,Tajvan,17,találmány,42,táltos,1,tanítások,38,tanulás,58,Tanzánia,3,táplálkozás,97,tarot,1,társadalom,147,távolbalátás,31,technológia,1336,tej,5,tektonikus lemez,4,telekinézis,4,telepátia,49,teleportálás,15,teleszkóp,37,telomer,9,temetkezés,2,tengeralattjáró,25,tengervíz,245,teremtés,43,terhesség,4,téridő,19,térkép,6,térmeghajtás,3,természet,462,természetfeletti,59,természetvédelem,61,terraformálás,1,terrorcsoport,12,tervezett elavulás,2,Tesla,98,testbeszéd,1,testelhagyás,6,testen kívüli élmény,19,testhőmérséklet,4,testmódosítás,4,testmozgás,12,testsúly,1,tetoválás,6,Thaiföld,20,Tibet,22,Timbuktu,1,Titán,1,titkos tanítások,2,titkos társaságok,265,titkos űrprogram,134,tó,1,tobozmirigy,9,Toltékok,2,Tonga,1,torinói lepel,2,tornádó,9,torpedó,1,tömegmédia,65,Törökország,121,történelem,1187,törzs,1,transzhumanizmus,9,transzplantáció,1,Trianon,4,tudat,115,tudatalatti,79,tudatmódosítás,20,tudatos álom,28,tudatosság,786,tudomány,1216,túlnépesedés,9,túlvilág,146,Tunézia,1,tüdőbetegség,20,tündérek,1,Türkmenisztán,2,tűz,5,tűzönjárás,1,ufo,894,UFO felfedés,103,UFO vadászok,7,ufo-afrika,4,ufo-amerika,405,ufo-ausztrália,7,ufo-ázsia,29,ufo-budapest,1,ufo-cikkek,2,ufo-egyéb,20,ufo-európa,113,ufo-fotók,9,ufo-magyar,6,ufo-oroszország,20,Uganda,1,új,10968,új pénzügyi rendszer,175,Új-Zéland,37,újrahasznosítás,65,Ukrajna,88,ultrahang,9,Univerzum,255,Uránusz,11,Uri Geller,1,Uriel,1,Uruguay,5,uso,10,utazás,7,űrállomás,45,űrbányászat,3,Üreges Föld,28,űrfegyver,5,űrháború,12,űrhaderő,2,űrkutatás,668,űrlift,2,űrsikló,2,űrszemét,12,űrtechnológia,234,űrutazás,165,űrverseny,10,üstökös,21,üveg,14,üzenetek,63,vakcina,180,vakság,4,választás,2,Valiant Thor,1,vallás,261,valóság,47,vámpír,5,Vatikán,95,vécé,1,vécépapír,2,vegetáriánus,12,végítélet,3,Végjáték,26,végtelen,1,vegyi anyag,69,vegyi fegyver,13,véletlen,1,Venezuela,43,Vénusz,30,vér,43,vércsoport,5,vertikális gazdálkodás,2,veszélyeztetett faj,7,vezeték nélküli áram,2,videó,9762,videojáték,17,Vietnam,18,viking,17,Világgazdasági Fórum,11,világítás,1,világkormány,2,világrend,1,világvége,15,villám,28,virtuális valóság,14,vírus,241,vitamin,20,víz,372,vízenergia,13,vízesés,1,víznyelő,14,Vlagyimir Putyin,26,vonat,9,vulkán,12,vulkánkitörés,88,Wi-Fi,16,WikiLeaks,33,x-akták,21,zaj,5,Zambia,1,zene,61,zeneipar,4,Zimbabwe,4,Zsidóság,24,
ltr
item
Új Világtudat | Az Élet Más Szemmel: Ugrószoba a Marsra: A CIA készítette elő Obamát és Basiagot, mint jövőbeli elnököket?
Ugrószoba a Marsra: A CIA készítette elő Obamát és Basiagot, mint jövőbeli elnököket?
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgzNDMbH0jF1TIXEHFkxvJ4GZvQNT9ymRi5IAvYd3qxCA4rSP62AbwXhqq4dO9SzxI71U2C-OB6eSjcj1R2uuoW3G0TqHKHzbQdbs35h_IBktyb6XDD4EjKMv0rdvq7XzYYLGiIM1BKWzXz/s1600/andrew+Basiago+cia+pegazus+projekt+kronovizor+id%25C5%2591utaz%25C3%25A1s+video+m%25C3%25BAlt-j%25C3%25B6v%25C5%2591-eln%25C3%25B6kjel%25C3%25B6lt-titkos-program-2015-%25C3%25BAj+vil%25C3%25A1gtudat.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgzNDMbH0jF1TIXEHFkxvJ4GZvQNT9ymRi5IAvYd3qxCA4rSP62AbwXhqq4dO9SzxI71U2C-OB6eSjcj1R2uuoW3G0TqHKHzbQdbs35h_IBktyb6XDD4EjKMv0rdvq7XzYYLGiIM1BKWzXz/s72-c/andrew+Basiago+cia+pegazus+projekt+kronovizor+id%25C5%2591utaz%25C3%25A1s+video+m%25C3%25BAlt-j%25C3%25B6v%25C5%2591-eln%25C3%25B6kjel%25C3%25B6lt-titkos-program-2015-%25C3%25BAj+vil%25C3%25A1gtudat.jpg
Új Világtudat | Az Élet Más Szemmel
https://ujvilagtudat.blogspot.com/2016/01/ugroszoba-marsra-cia-keszitette-elo.html
https://ujvilagtudat.blogspot.com/
https://ujvilagtudat.blogspot.com/
https://ujvilagtudat.blogspot.com/2016/01/ugroszoba-marsra-cia-keszitette-elo.html
true
6773355663696938213
UTF-8
Loaded All Posts Nincs ilyen bejegyzés MEGNÉZEM Tovább Válasz Válasz elvetése Törlés By Kezdőlap OLDALAK BEJEGYZÉSEK Mindet megnézem TOVÁBBI CIKKEK CÍMKE ARCHÍV KERESÉS MINDEN BEJEGYZÉS Nincs ilyen bejegyzés Vissza a kezdőlapra Vasárnap Hétfő Kedd Szerda Csütörtök Péntek Szombat Vas Hét Ke Sze Csüt Pén Szo Január Február Marcius Aprilis Május Június Július Augusztus Szeptember Október November December Jan Feb Már Ápr Máj Jún Júl Aug Szep Okt Nov Dec éppen most 1 perce $$1$$ perce 1 órával ezelőtt $$1$$ órával ezelőtt Tegnap $$1$$ nappal ezelőtt $$1$$ héttel ezelőtt több mint 5 hete Követők Követés THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy