Edgar Cayce, hat ujjú óriások és Atlantisz természetfeletti teremtő istenei - 1. rész

" A primitív elme nem kitalálja a mítoszokat, hanem megtapasztalja őket. " - Carl Jung Közel 30 év után visszatértem a híres ...


"A primitív elme nem kitalálja a mítoszokat, hanem megtapasztalja őket." - Carl Jung

Közel 30 év után visszatértem a híres "alvó prófétához", Edgar Cayce olvasásához, mint egy útitervhez, hogy megpróbáljam összefoglalni civilizációnk összetett eredetét és a Homo sapiens teremtését. Cayce (1877. március 18. - 1945. január 3.) amerikai keresztény misztikus volt. Kentucky államban, Hopkinsville-ben született, aki olyan kérdésekre válaszolt transz állapotban változatos témákban, mint a gyógyítás, a reinkarnáció, a háborúk, Atlantisz és a jövő eseményei.

Bár csak nyolc osztályt végzett, Cayce végül nem csak lenyűgöző anyagmennyiséget (több mint 14 000 közlést és mintegy 25 millió szót) tudott közvetíteni, hanem egy rendkívül részletes és összetett munkát is. Halála után létrehozták a Szövetség a Kutatásért és Megvilágosodásért nevű nonprofit szervezetet, amely megkönnyítette Cayce munkájának tanulmányozását. (1)

Az emberi eredet intellektuális óriásai

A Cayce anyag, Rudolf Steiner szakirodalma, a rózsakeresztesek, a szabadkőművesek, a teozófusok, Platón irodalma, valamint a hazai szájhagyományok, mítoszok és legendák hosszú összehasonlító elemzését végeztem el. Ami kiderült, az legalább olyan váratlan volt, mint amennyire bizarr.

Gyakorlatilag minden forrás azt állítja, hogy a Homo sapienst természetfeletti módon hozták létre régen Atlantisz elveszett kontinensén, amely az Atlanti-óceánon létezett. Egy olyan kontinens, amelynek népessége részben óriásokból és kis emberekből állt.

Rudolf Steiner
Hosszú életű androgün teremtő istenekről írtak, akiket néha hat ujjal vagy lábujjal jellemeztek azt állítva, hogy ők szülték meg az emberiséget. Azt állították, hogy Atlantisz végül egy nagy áradás során megsemmisült mintegy 12 ezer évvel ezelőtt, és a túlélők vitték a civilizáció művészetét Egyiptomba, Amerikába és számos más helyre ezt követően. Cayce a következőket közvetítette a 364-11-es közlésében:

"Kérem, adjon néhány részletet Atlantisz népének kinézetéről, szokásairól és ruházatáról az első pusztítás előtti időszakban". Számos méretben léteztek termetüket tekintve, az úgynevezett törpéktől az óriásokig - mert óriások voltak a Földön azokban a napokban, akik 3-3,5 méter magasak voltak és arányosak.

Rudolf Steiner a következőket mondta Atlantisz lakóiról: "Minden, ami a 'legendás' óriásokra utal, abszolút az igazság ismeretén alapul. ... Szellemi tudományos szempontból teljesen helyesnek tartjuk, hogy az óriások buták és a törpék nagyon okosak." A titkos társaságok szakirodalma, a szóbeli hagyományok és a vallási dokumentumok, mint a Biblia, mind ősi óriások létezését hirdetik.

A teremtő istenek

A nyomozás végül visszavezet bennünket az androgün teremtő istenek rejtélyéhez, az első lényekhez, akiket az emberiség építészeinek tekintettek, és akik nem nélküli androgün formában éltek a távoli korokban. Forduljunk az Edgar Cayce-t ismerő W. H. Church-höz, hogy segítsen nekünk megérteni, hogy mit jelent ez.

"A primitív vagy Atlantisz előtti fázisban, az első hatalmas uralkodók megjelenése előtt Poszeidón és Atlasz vagy Amiliusz felvilágosult uralkodása idején, ami az atlantiszi civilizáció mindenkori csúcsát jelentette, az új kontinenst buzgón gyarmatosították. Azt ígérték, hogy olyan lesz, amit Cayce a 'Világ édenkertjének' nevez, és amely az androgün lelki lények legkülönlegesebb fajának ad otthont ... A hindu mitológiában a mai emberi fajunk magvai Isten fiai voltak, akik az atlantiszi korszakhoz kapcsolódó gyökérfaj idején félig isteni, androgün lényekké váltak önmagukat testekbe börtönözve, amelyek fiziológiailag megváltoztak és emberi megjelenésűek lettek. Ebben a formában feleségeket vettek el, akik megjelenésükben valóban teljesen emberiek voltak és tisztességesen néztek ki." (2)
[post_ads_2]
Ez a leírás nagyon hasonlít a nefilim bibliai történetére, akik emberi feleségeket vettek fel. Valójában a Biblia egyértelműen beszél az óriásokról, a hat ujjukról és lábujjaikról, androgün teremtő istenekről és egy nagy áradásról.

Church így folytatja:

"Amiliusz uralkodásának első napjaiban a nemek szétválasztása még nem kezdődött meg. Bár a férfiak külső aspektusukban, Isten androgün fiaiként megtestesítették magukban a férfiak és nők természetét egy személyben. A teremtő erők felé fordulva olyan csatornákká válhattak, hogy saját fajuk után adrogün utódokat hozzanak létre kettős lélekkel és kettős nemű testtel. Ily módon nem volt szükség a nemi együttlétre, mint a szaporodás eszközére."

Bár az élet nem tűnik túl szórakoztatónak nemi együttlét nélkül, az emberiség természetfeletti eredetére utal, melyet számos ősi kultúra világszerte megosztott. A "csodálatos születési téma", vagy, hogy az emberek agyagból vagy egy fazekas korongon készültek, a világ vallásaiban és mitológiáiban mindenhol előfordul. Példákat találhatunk rá a Teremtés könyvében, a Koránban és az egyiptomi, a görög, a sumér, az inka, a kínai és egyes indián mítoszokban.


Több ilyen teremtőt androgünként írnak le, mint például az egyiptomi Khnum isten. Khnum-ot egy domborművön ábrázolták Esznában, aki embereket teremt egy fazekas korongon, miközben az androgün Thoth azokról az évekről ír, amikor emberek fognak élni utána. Érdekes módon Eszna templomát egy névtelen androgün teremtő istennek szentelték, és az androgün Khnumot hat ujjal ábrázolták.


Számos szakember is vizsgálta ezt a furcsa esetet. Az Israel Exploration Journal című folyóirat 2007. évi 57. számában Irit Ziffer az androgün teremtő istenségek ötletét vizsgálja elgondolkodtató tanulmányában "Az első Ádám, androgün és az Ain Ghazal kétfejű mellszobor" címmel. Ain Ghazal egy ősi hely Jordániában, amelyet durván időszámításunk előtt 8250-re datálnak, ahol a világ legősibb szobrait fedezték fel néhány évtizeddel ezelőtt. (3)


http
Ziffer erős eséllyel támasztja alá, hogy a kétfejű szobor egy androgün teremtő istenségnek felel meg. Egy másik érdekes csavar a történetben, hogy a szobrok közül néhánynak hat ujja és lábujja van, amely Gath bibliai óriásával áll kapcsolatban.


Ziffer elmagyarázza: "Schmandt-Besserat azt javasolta, hogy az Ain Ghazal szobrok istenségeket ábrázoltak. A szobrok polidaktilizmusa (ritka genetikai szindróma) isteni tulajdonságról árulkodik, és az ékírásos irodalom alapján a kétfejű mellszobrot Marduk istenként azonosítja (a teremtés eposza szerint 'négy szeme és négy füle volt' - Dalley 1991: 236) és Ishtarként (a ninivei Ishtar az Tiamat ... négy szeme és négy füle volt. - Livingstone 1986: 223, Schmandt-Besserat 1998a: 10-15)."

Így az androgün emberi prototípust, amely mindkét nemet tartalmazza, a kétfejű személyen keresztül határozta meg, állítja Ziffer. Mindez meglehetősen lenyűgöző, hiszen a legrégebbi, valaha felfedezett szobrokat az istenségek tiszteletére készítették, akik androgünök voltak és hat ujjal és lábujjjal rendelkeztek. Ne feledjük, hogy Ain Ghazal szobrai több mint 8000 évvel idősebbek, mint a Biblia.

A 2. részben több ősi példát fogunk megvizsgálni, melyek az androgünök és a hat ujjú óriások és istenek létezését bizonyítják a történelem során. (4)

Folytatás a "Edgar Cayce, hat ujjú óriások és Atlantisz természetfeletti teremtő istenei - 2. rész" című cikkben: http://ujvilagtudat.blogspot.hu/2017/10/edgar-cayce-hat-ujju-oriasok-es.html

Jim Vieira

(1) - https://www.edgarcayce.org/
(2) - https://www.amazon.com/Edgar-Cayces-Story-Soul-Church/dp/0876042736
(3) - https://www.researchgate.net/publication/273383039_The_First_Adam_Androgyny
(4) - http://www.ancient-origins.net/myths-legends/edgar-cayce-six-fingered-giants-and-super
Név

3D nyomtató,50,432 Hz,1,51-es körzet,37,52-es körzet,1,5d,1,5G,1,6 órás munkanap,2,911,24,Aaron Swartz,1,Ábrahám,2,acél,5,adattárolás,11,adósság,21,Afganisztán,27,Afrika,137,agy,348,agykontroll,28,ájulás,1,Akasa-krónika,4,akkumulátor,90,alagút,1,alakváltó,1,alapjövedelem,25,Alaszka,26,Albánia,1,albínó,1,Alekszej Navalnij,3,Alex Jones,22,alga,3,Algéria,3,aligátor,1,alkímia,4,alkohol,7,állati tudatosság,42,állatvilág,599,allergia,14,álmatlanság,3,álom,55,alumínium,7,alvás,60,alvási paralízis,2,Amazonas,8,Amerika,1517,aminosav,1,amishok,1,amputáció,1,anarchia,1,Andrew Basiago,8,Anglia,464,angyal,11,animációs film,7,Anonymous,5,Antarktisz,92,antenna,1,antianyag,4,antibiotikum,9,antigravitáció,30,Antikrisztus,5,antioxidáns,1,Antonio Urzi,2,Anunnaki,25,anyagtudomány,98,anyaméh,3,anyatej,1,Apollo,7,arany,134,aranymetszés,2,árapály,3,arcfelismerés,8,arcolvasás,1,arcvakság,1,Argentína,36,Arisztotelész,1,árja faj,2,arkhónok,1,árnyékember,3,árnyember,3,árvíz,14,Asgardia,1,ASMR,1,ásvány,9,Asszíria,3,aszteroida,62,asztma,1,asztráltest,21,asztrológia,8,ateizmus,1,Atlantisz,39,átok,5,atombomba,95,atomenergia,83,atomok,6,átverés,1,aura,11,Ausztrália,197,Ausztria,30,autizmus,18,autó,36,autokrácia,1,avarok,2,azbeszt,1,Azerbajdzsán,3,Aztékok,29,Ázsia,48,Bábel tornya,2,babona,3,Bahama-szigetek,1,Bahrein,2,Bajkál-tó,1,baktérium,49,baleset,34,Balti-tenger,2,balzsamozás,1,Banglades,1,Bankrendszer,296,bányászat,36,barlang,42,barlangfestmény,7,barlangrajz,6,bázisugrás,1,Belgium,27,Belize,3,belső hang,7,Benedek pápa,27,bennszülött,1,bénulás,2,Bermuda-háromszög,6,beszéd,10,betegség,678,beton,1,Bhután,3,Biblia,96,Bilderberg,13,Bill Gates,19,bilokáció,1,biofegyver,1,biofoton,10,biogáz,2,biokerámia,1,biológia,2,biológiai fegyver,5,biológiai kor,2,biológiai memória,2,biológiai ritmus,5,bioprinter,2,biorobot,10,bioüzemanyag,9,blossom goodchild,6,Bob Dean,4,Bob Lazar,12,boldogság,25,Bolívia,22,bolygómérnökség,9,bor,3,Bosznia-Hercegovina,3,boszorkányság,10,Botswana,3,böjtölés,11,bölcsek köve,1,bőr,19,bőrszín,3,Brazília,84,Brbados,1,BRICS nemzetek,35,bronzkor,1,Buddha,18,buddhizmus,18,Bulgária,9,bunker,4,bűnözés,1,cannabis,83,Carl Sagan,17,Carrie Fisher,1,cenzúra,2,Ceres,1,cetfélék,1,Charlie Chaplin,1,chemtrail,14,Chile,38,chip,1,CIA,151,Ciprus,5,Costa Rica,7,cukor,20,cukorbetegség,20,csakra,7,család,1,családfakutatás,1,csapadék,2,Csecsenföld,2,Csehország,11,csend,1,Csernobil,8,csillagászat,294,csillagkapu,3,csillagkép,6,Csillaggyermek,3,csoda,8,csont,4,csontritkulás,2,Dagesztán,2,Dalai láma,12,Dánia,44,DARPA,18,Darwin,11,David Icke,12,David Wilcock,26,deepfake,6,déjà vu,1,Dél-Afrika,36,Dél-Amerika,1,Dél-Korea,42,demokrácia,7,démon,10,depresszió,30,diagnosztizálás,2,digitális pénz,78,digitális társadalom,12,diktátor,8,diktatúra,18,dimenziók,64,Dimitrij Medvegyev,2,dinoszauruszok,33,DNS,327,dogonok,1,dohányzás,18,dokumentumfilm,1096,dolmen,1,Donald Trump,121,döntés,2,drágakő,9,drón,63,druidák,1,dűne,1,Dzsibuti,2,dzsinn,1,Ebola,3,ébredés,3,Eckhart Tolle,5,Ecuador,24,édesítőszer,1,Edgar Mitchell,12,Edison,6,Edward Snowden,13,Egely György,6,egészség,795,éghajlat,176,ego,1,egyedüllét,3,Egyesült Arab Emírségek,16,Egyiptom,283,Einstein,85,ékírás,6,Eldorádó,1,elektromos áram,104,elektromos autó,144,elektromos hajó,4,elektromos impulzus,3,elektromos kerékpár,6,elektromos közlekedés,20,elektromos motor,14,elektromos repülőgép,6,elektromos roller,1,elektromos út,1,elektromos vonat,9,elektroszmog,44,élelmiszer,210,élet a halál után,159,életcél,7,elhízás,4,elme,2,elme kontroll,75,elmezavar,5,Elon Musk,56,élővilág,59,előző élet,15,elveszett nyelv,5,ember állat hibrid,5,ember idegen hibrid,30,emberáldozat,11,emberi faj,6,emberi jogok,3,emberi nyelv,38,emberi öngyulladás,2,emberi rekord,5,emberiség,216,emberkereskedelem,2,emlékezet,61,empátia,15,Enceladus,1,energia,113,energiafegyver,7,ENSZ,82,enzim,1,epilepszia,4,építészet,425,erdő,5,erdősítés,23,erdőtűz,3,ereklye,2,Erich Von Däniken,3,erkölcs,1,érrendszer,5,érzékelés,28,érzelmek,163,érzéstelenítés,1,Erzsébet királynő,5,ESA,38,esküvői ruha,1,esőerdő,20,Észak-Korea,35,északi fény,2,Északi-sark,16,Észtország,10,étel,196,Etiópia,14,Etruszkok,3,Eurázsia,6,Európa,287,Európai Űrügynökség,7,eurózóna,7,eutanázia,1,evolúció,112,évszakok,2,exobolygó,38,extrém időjárás,85,ezüst,7,fa,84,Facebook,4,fájdalom,33,fakír,1,FBI,53,FED,42,fegyver,39,fehér lyuk,1,fehérje,6,Fehéroroszország,6,fejlődés,331,fekete lyuk,53,feldolgozott étel,23,félelem,116,felemelkedés,1,fém,28,feminizmus,1,fenntartható gazdaság,16,fény,130,fényevés,1,fénygömb,5,fényjelenség,5,fénysebesség,19,fényterápia,10,fénytest,11,féregjárat,8,Ferenc Pápa,43,ferrofluid,1,fertőzés,2,fiatalság elixírje,17,film,359,filozófia,5,Finnország,37,fizika,105,fluorid,4,fóbia,5,fog,3,fogamzásgátló,1,fogyás,1,fokhagyma,2,folyadékmembrán,1,fosszília,4,fosszilis tüzelőanyag,39,fotó,74,foton,12,fotoszintézis,2,Föld,664,föld alatti város,10,földalatti bázis,44,földalatti tó,1,földcsuszamlás,3,földgáz,11,földönkívüliek,786,földrengés,96,Fönícia,1,Franciaország,200,frekvencia,34,frigyláda,1,furcsa hangok világszerte,24,fúzió,2,fúziós reaktor,26,függőség,11,Fülöp-szigetek,16,gabonakör,25,galaktikus föderáció,53,galaxis,76,gáz,22,genetika,238,génmanipuláció,19,génszerkesztés,4,geoglifa,10,George Orwell,2,geotermikus energia,4,gerinc,4,Ghána,3,giroszkóp,1,Gladio,1,gleccser,20,glifozát,5,Globális Fedezeti Számlák,2,globális felmelegedés,147,globális lehűlés,68,GMO,27,gnoszticizmus,1,gomba,28,gondolatátvitel,1,gondolatolvasás,15,gondolkodás,1,gonosz,15,gömbvillám,4,Görögország,67,grafén,11,gravitáció,39,gravitációs hullám,8,Grönland,19,Grúzia,2,Guatemala,17,Günther Wiechmann,1,gyémánt,20,gyermekfejlődés,256,gyermekmunka,2,gyógyítás,347,gyógynövény,86,gyógyszeripar,156,gyorsétel,1,gyulladás,1,gyulladáscsökkentő,5,HAARP,19,háború,469,hacker,5,hadi fejlesztés,96,haj,5,hajó,2,hajóroncs,29,hajszín,4,halak,2,halál,117,halálközeli élmény,48,halhatatlanság,14,hallás,15,Halley -üstökös,1,hallucináció,16,hang,56,hangszer,1,hangterápia,6,harcművészet,11,harmadik szem,10,hatodik érzék,6,Hawaii,31,házasság,1,hazugság,4,hibernálás,8,hibrid faj,7,hidegháború,32,hidrogén,14,hidroponika,1,hieroglifa,12,higany,3,Himalája,9,hipnózis,11,hírek,1715,hírszerzés,3,hit,19,Hold,269,holdbázis,24,holdfogyatkozás,5,holdjáró,16,Hollandia,81,holografikus univerzum,29,hologram,15,Holt-tenger,4,homeopátia,1,Honduras,6,Hongkong,5,hormon,15,horpaszizom,1,Horvátország,12,humor,3,hunok,7,húrelmélet,4,hurrikán,7,húsevés,11,Húsvét-sziget,5,hüllő,21,Hüperborea,1,idegen elrablás,88,idegen lény,406,idegen technológia,304,idegsejt,11,idézet,3,idő,55,időgép,18,időhurok,1,időjárás,86,időjárás módosítás,53,időjárási fegyver,15,időkapszula,6,időkristály,1,időszámítás,2,időutazás,59,igazságszérum,1,III. Richárd,1,iker,2,ikerláng,3,ikrek,1,illat,12,illóolaj,6,illúzió,10,immunrendszer,46,immunterápia,1,implantátum,26,India,189,indián,17,indigó gyerekek,11,Indonézia,39,influenza,4,információ,11,ingyen energia,101,Inkák,17,inkarnáció,2,intelligencia,55,internet,71,intuíció,7,invázió,1,ionhajtómű,4,Irak,87,Iraki Kurdisztán,2,Irán,125,írás,7,irídium,1,Írország,20,iskola,62,ISON üstökös,1,ISS,58,Isten,173,Iszlám,7,ital,2,ITCCS,7,Izland,26,ízlelés,1,izom,1,Izrael,160,James Tyberonn,1,Japán,270,járvány,356,játék,6,jég,63,jéghegy,1,jégkorszak,22,Jemen,10,Jézus,60,jezsuita,1,jód,1,Joe Biden,32,jóga,5,jógi,2,Jordánia,15,jóslat,51,jövőbelátás,42,Jugoszlávia,2,Jupiter,37,kalóz,1,Kambodzsa,10,Kamerun,2,Kanada,129,Kanári-szigetek,3,kannibalizmus,1,káosz,2,kapcsolat,37,kapitalizmus,1,karma,8,karmikus kapcsolat,3,Kasmír,1,Katar,8,katonai technológia,124,kávé,1,Kazahsztán,6,Kazárok,1,Kelták,4,kémkedés,16,kemoterápia,6,kender,77,Kenya,10,kerámia,2,Kereszténység,92,Keshe Alapítvány,5,KGB,8,kiberháború,8,kibernetika,2,kiborg,4,kihalt faj,69,kiméra,3,Kína,631,kincs,16,kiropraktika,1,kísérlet,40,kísértet,12,kiterjesztett valóság,4,klímaváltozás,44,klónozás,21,kobold,1,Kobra,35,Kolumbia,32,kommunikáció,104,kondenzátor,1,Kongó,2,konkréció,1,koponya módosítás,1,korall,8,Koszovó,2,kőkorszak,1,kőkör,1,könyv,618,környezetszennyezés,242,környezetvédelem,201,Közép-Amerika,4,középkor,2,közlekedés,270,közösség,4,kráter,11,kreativitás,10,kreditrendszer,1,Kréta,1,Krím,4,kriogenika,1,kriptid,1,kriptovaluta,45,kristály,37,kristály gyerekek,9,kristálykoponya,6,kromoszóma,9,Kuba,9,kultúra,26,Kung-fu,1,kungfu,1,kutatás,79,Kuvait,8,kvantumfizika,161,kvazár,2,labirintus,2,Laosz,3,lapos Föld,4,látás,52,láthatatlanság,4,látomás,5,Laura Eisenhower,13,láva,3,lávacső,1,láz,1,lebegésterápia,1,LED,8,léggömb,4,léghajó,6,légkör,27,légzés,13,lélek,123,lélekcsoport,2,lélektárs,1,lélekvándorlás,12,lelki fejlődés,422,Lemúria,3,Lengyelország,57,létezés,8,Lettország,1,levegő,69,levitáció,7,lézer,54,Li-Fi,1,Libanon,13,Líbia,22,lítium,1,Litvánia,1,Livánia,1,Lukács Béla,1,Luxemburg,5,Madagaszkár,1,madár,23,magány,13,mágia,8,mágnes,2,mágneses mező,84,mágneses portál,1,mágus,1,Magyarország,174,magyarság eredete,9,Maja leletek,50,maja naptár,5,májbetegség,2,majom,1,Malajzia,12,Mali,1,Málta,5,mamut,10,Mandela effektus,4,manipuláció,13,manó,1,Marokkó,4,Mars,217,Mars Curiosity,21,Marshall-szigetek,2,marsjáró,19,masszázs,1,matematika,19,mátrix,10,Matthew Ward,4,Mauritánia,1,Mauritius,3,meddőség,1,média,75,meditáció,131,médium,4,megalit,37,megfigyelés,40,megnyúlt koponyák,21,megtermékenyítés,7,megújuló energia,161,megvilágosodás,15,méhek,12,memória,65,menedék,2,mentális betegség,42,mennyország,57,méregtelenítés,7,mérés,3,mérgezés,35,Merkúr,14,messiás,2,mesterséges anyaméh,2,mesterséges intelligencia,232,metaanyag,2,meteor,67,meteor Kuba,2,meteor oroszországban,5,Mexikó,144,mezoamerika,8,Mezopotámia,12,Mianmar,2,mike quinsey,10,mikroba,3,mikrohullám,4,Minósz,1,mitológia,4,mítosz,6,mkultra,17,Mongólia,4,Monsanto,27,Mooji,10,morgellon,2,multiverzum,26,múmia,93,munka,30,mutáció,12,műanyag,95,műhold,99,műtét,5,művészet,208,nagylábú,7,Namíbia,1,nanotechnológia,38,Nap,258,napciklus,6,napelem,53,napenergia,164,napfény,106,napfogyatkozás,14,napfolt,11,napkitörés,10,Naprendszer,203,napszél,20,naptár,1,NASA,395,NATO,65,Nazca-kultúra,2,Nazca-vonalak,15,Nefilim,5,nehézfém,6,Neil Keenan,3,nemesfém,13,Németország,348,nemiség,3,Nepál,8,Neptunusz,13,népvándorlás,5,NESARA,3,neuron,5,neutrínó,1,nevetés,3,Niels Bohr,1,Nigéria,10,Nissan,1,nitrogén,1,Norvégia,50,Nostradamus,11,növények,276,növényvédőszer,41,NSA,28,nukleáris energia,58,nullponti energia,1,nyersétel,14,nyomtató,3,Obama,51,obeliszk,1,obszervatórium,5,óceán,86,okkultizmus,5,okostelefon,41,oktatás,65,olaj,62,olajfüggőség,31,Olaszország,198,Olmékok,5,oltás,178,Omán,3,omniverzum,1,online tv,5,OPPT,4,optikai csalódás,1,orákulum,1,organikus,1,orgon energia,3,óriások,28,Orionidák,1,Oroszország,752,oxigén terápia,1,ózonréteg,5,önbecsülés,3,önellátás,2,önismeret,320,önkényuralom,2,önvezető autó,33,önvezető motor,1,őrangyal,1,ördög,8,ördögűzés,8,öregedés,67,Örményország,5,örök élet,9,örök fiatalság,20,öröklés,1,öröklődés,31,ősi civilizációk,448,ősi gyógyítók,5,ősi szöveg,71,ősi technológia,189,ősi viselet,2,őslakos,20,ősrobbanás,22,őssejt,23,összeesküvés-elmélet,2,ötvözet,1,özönvíz,8,Pakisztán,16,Palesztina,26,Panama,5,Pangea,1,pánpszichizmus,3,pánspermia,2,papír,6,Pápua Új-Guinea,6,paradoxon,1,Paraguay,1,paranormális,111,parazita,1,pareidolia,1,párhuzamos univerzum,34,Paul T. Hellyer,4,Pentagon,79,pénz,421,permafroszt,1,Peru,96,perzsák,2,Phobos,3,pihenés,1,piramis,123,platina,4,plazma,10,Plejádok,4,Plútó,3,pokol,10,polgárháború,2,Polinézia,3,politika,2,poltergeist,3,pólusváltás,14,Popper Péter,1,porördög,1,portál,1,Portugália,23,prekogníció,4,prófécia,32,propaganda,10,protézis,1,Proxima Centauri,2,pszichiátria,8,pszichikai erő,14,pszichokinézis,7,pszichológia,70,Puerto Rico,10,pulzár,1,rabszolgaság,9,radioaktív,11,rákbetegség,158,rakéta,1,reaktor,2,régészet,943,reiki,1,reinkarnáció,35,rejtélyek,688,rémálom,1,rendőrállam,75,replikátor,1,reptilián,17,repülés,223,repülő autó,6,repülő humanoid,2,rezgés,18,robot,29,robotok,151,ródium,1,Római Birodalom,82,Románia,18,Roswell,39,rovarok,3,rovarölő,8,rovásírás,4,röntgenlátás,1,Rudolf Steiner,1,Rúmí,1,rúnaírás,2,Rupert Sheldrake,1,Russell Brand,1,ruténium,1,Sabrina Pasterski,1,Salamon király,2,Salvador,3,sámánok,10,sárkányok,2,sarki fény,12,Sátán,16,sav,1,schumnann frekvencia,6,sci-fi,216,sellő,7,shaolin,1,sheldan nidle,13,shelley young,1,Shogun Amona,1,sírkamrák,8,sivatag,49,Skandinávia,1,skizofrénia,3,Skócia,21,smaragd,1,só,21,sors,2,sótalanítás,9,sötét anyag,18,sötét energia,5,Spanyolország,108,spiritualitás,373,sport,39,Srí Lanka,3,Star Trek,13,Star Wars,8,Stephen Bassett,5,Stephen Hawking,16,Steve Quayle,1,Stonehenge,12,stressz,44,sugárzás,58,sumérok,14,suttogás,1,suzanne lie,2,Svájc,59,Svédország,68,szabad akarat,7,szabadkőműves,1,szabadság,8,szag,12,szaglás,4,számítástechnika,175,számmisztika,1,szamuráj,2,szaporodás,6,szarkofág,12,Szaturnusz,33,Szaúd-Arábia,70,szavak,1,szegénység,14,szekta,5,Szelei Magdolna,6,szélenergia,61,szellem,11,szellemek,86,szellemváros,1,szem,59,szembetegség,25,személyiség,1,személyiségteszt,9,személyiségzavar,1,szén,1,szén-dioxid,18,szent geometria,1,Szerbia,12,szerelem,12,szeretet,58,szerotonin,1,szertartás,2,szerv implantátum,9,szerzetes,1,szfinx,10,sziámi iker,1,sziámi ikrek,2,Szibéria,56,Szicília,3,sziget,4,sziklarajz,11,szimbiózis,1,Szingapúr,25,szinkronicitás,5,színlátás,3,színpszichológia,2,színterápia,2,szintetikus üzemanyag,11,Szíria,187,szív,56,szkíták,9,Szlovákia,3,Szlovénia,4,szoftver,2,Szomália,2,szorongás,17,Szovjetunió,88,szökőár,12,Szudán,7,szuperkontinens,10,szupernóva,6,szülés,10,születés,41,Tádzsikisztán,1,Tajvan,17,találmány,42,táltos,1,tanítások,38,tanulás,58,Tanzánia,3,táplálkozás,97,tarot,1,társadalom,146,távolbalátás,31,technológia,1332,tej,5,tektonikus lemez,4,telekinézis,4,telepátia,49,teleportálás,15,teleszkóp,37,telomer,9,temetkezés,2,tengeralattjáró,24,tengervíz,244,teremtés,42,terhesség,4,téridő,19,térkép,6,térmeghajtás,2,természet,462,természetfeletti,59,természetvédelem,61,terraformálás,1,terrorcsoport,12,tervezett elavulás,2,Tesla,97,testbeszéd,1,testelhagyás,6,testen kívüli élmény,19,testhőmérséklet,4,testmódosítás,4,testmozgás,12,testsúly,1,tetoválás,6,Thaiföld,20,Tibet,22,Timbuktu,1,Titán,1,titkos tanítások,2,titkos társaságok,265,titkos űrprogram,134,tó,1,tobozmirigy,9,Toltékok,2,Tonga,1,torinói lepel,2,tornádó,9,torpedó,1,tömegmédia,65,Törökország,121,történelem,1182,törzs,1,transzhumanizmus,9,transzplantáció,1,Trianon,4,tudat,114,tudatalatti,79,tudatmódosítás,20,tudatos álom,28,tudatosság,786,tudomány,1206,túlnépesedés,9,túlvilág,145,Tunézia,1,tüdőbetegség,20,tündérek,1,Türkmenisztán,2,tűz,5,tűzönjárás,1,ufo,890,UFO felfedés,103,UFO vadászok,7,ufo-afrika,4,ufo-amerika,401,ufo-ausztrália,7,ufo-ázsia,29,ufo-budapest,1,ufo-cikkek,2,ufo-egyéb,20,ufo-európa,113,ufo-fotók,9,ufo-magyar,6,ufo-oroszország,20,Uganda,1,új,10921,új pénzügyi rendszer,174,Új-Zéland,37,újrahasznosítás,65,Ukrajna,87,ultrahang,9,Univerzum,254,Uránusz,11,Uri Geller,1,Uriel,1,Uruguay,5,uso,10,utazás,7,űrállomás,45,űrbányászat,3,Üreges Föld,28,űrfegyver,5,űrháború,12,űrhaderő,2,űrkutatás,666,űrlift,2,űrsikló,2,űrszemét,12,űrtechnológia,234,űrutazás,163,űrverseny,10,üstökös,21,üveg,14,üzenetek,63,vakcina,180,vakság,4,választás,2,Valiant Thor,1,vallás,260,valóság,46,vámpír,5,Vatikán,95,vécé,1,vécépapír,2,vegetáriánus,12,végítélet,3,Végjáték,26,végtelen,1,vegyi anyag,68,vegyi fegyver,13,véletlen,1,Venezuela,43,Vénusz,30,vér,41,vércsoport,5,vertikális gazdálkodás,2,veszélyeztetett faj,7,vezeték nélküli áram,2,videó,9717,videojáték,17,Vietnam,18,viking,17,Világgazdasági Fórum,11,világítás,1,világkormány,2,világvége,15,villám,28,virtuális valóság,14,vírus,241,vitamin,20,víz,369,vízenergia,13,vízesés,1,víznyelő,13,Vlagyimir Putyin,26,vonat,9,vulkán,12,vulkánkitörés,88,Wi-Fi,16,WikiLeaks,33,x-akták,21,zaj,5,Zambia,1,zene,60,zeneipar,4,Zimbabwe,4,Zsidóság,24,
ltr
item
Új Világtudat | Az Élet Más Szemmel: Edgar Cayce, hat ujjú óriások és Atlantisz természetfeletti teremtő istenei - 1. rész
Edgar Cayce, hat ujjú óriások és Atlantisz természetfeletti teremtő istenei - 1. rész
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjUdEkrwhdfU4HEmV0SqPlv1a2H94R-kN9JPyN3_eL3XAnMxHGkJWU6E5w8em67lE3PgFxpTQKdGv75ZmF_FNDR33lkm0GdEYZ4JgzxjoCiZ_uMxa08SMIH1zG4c5PnGysez-1vsGOKldo/s1600/edgar+cayce+atlantisz+rudolf+steiner+biblia+t%25C3%25B6rt%25C3%25A9nelem+%25C3%25B3ri%25C3%25A1sok+t%25C3%25B6rp%25C3%25A9k+adrog%25C3%25BCn+k%25C3%25A9tnem%25C5%25B1+l%25C3%25A9nyek+teremt%25C5%2591+isten+emberis%25C3%25A9g+video+k%25C3%25B6nyv+szobor+%25C5%2591si+civiliz%25C3%25A1ci%25C3%25B3-2017-%25C3%25BAj+vil%25C3%25A1gtudat.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjUdEkrwhdfU4HEmV0SqPlv1a2H94R-kN9JPyN3_eL3XAnMxHGkJWU6E5w8em67lE3PgFxpTQKdGv75ZmF_FNDR33lkm0GdEYZ4JgzxjoCiZ_uMxa08SMIH1zG4c5PnGysez-1vsGOKldo/s72-c/edgar+cayce+atlantisz+rudolf+steiner+biblia+t%25C3%25B6rt%25C3%25A9nelem+%25C3%25B3ri%25C3%25A1sok+t%25C3%25B6rp%25C3%25A9k+adrog%25C3%25BCn+k%25C3%25A9tnem%25C5%25B1+l%25C3%25A9nyek+teremt%25C5%2591+isten+emberis%25C3%25A9g+video+k%25C3%25B6nyv+szobor+%25C5%2591si+civiliz%25C3%25A1ci%25C3%25B3-2017-%25C3%25BAj+vil%25C3%25A1gtudat.jpg
Új Világtudat | Az Élet Más Szemmel
https://ujvilagtudat.blogspot.com/2017/09/edgar-cayce-hat-ujju-oriasok-es.html
https://ujvilagtudat.blogspot.com/
https://ujvilagtudat.blogspot.com/
https://ujvilagtudat.blogspot.com/2017/09/edgar-cayce-hat-ujju-oriasok-es.html
true
6773355663696938213
UTF-8
Loaded All Posts Nincs ilyen bejegyzés MEGNÉZEM Tovább Válasz Válasz elvetése Törlés By Kezdőlap OLDALAK BEJEGYZÉSEK Mindet megnézem TOVÁBBI CIKKEK CÍMKE ARCHÍV KERESÉS MINDEN BEJEGYZÉS Nincs ilyen bejegyzés Vissza a kezdőlapra Vasárnap Hétfő Kedd Szerda Csütörtök Péntek Szombat Vas Hét Ke Sze Csüt Pén Szo Január Február Marcius Aprilis Május Június Július Augusztus Szeptember Október November December Jan Feb Már Ápr Máj Jún Júl Aug Szep Okt Nov Dec éppen most 1 perce $$1$$ perce 1 órával ezelőtt $$1$$ órával ezelőtt Tegnap $$1$$ nappal ezelőtt $$1$$ héttel ezelőtt több mint 5 hete Követők Követés THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy