Egy földönkívüli üzenet az emberiségnek: "Kívánjátok, hogy megjelenjünk?" - 3. rész

Arra készülünk, hogy belevessük magunkat egy olyan "továbbított" vagy "csatornázott" üzenetbe, amelyet állítólag Jean...


Arra készülünk, hogy belevessük magunkat egy olyan "továbbított" vagy "csatornázott" üzenetbe, amelyet állítólag Jean Ederman vagy más néven egy Eric Julien nevű férfi kapott. Jean elméjének kivetítését gyakorolta, amikor kapcsolatba lépett általa jóindulatú földönkívülieknek nevezett lényekkel, melynek során megkapta az üzenetet.

Az "Egy földönkívüli üzenet az emberiségnek: "Kívánjátok, hogy megjelenjünk?" - 2. rész" című cikk folytatása: http://ujvilagtudat.blogspot.hu/2017/09/egy-foldonkivuli-uzenet-az-emberisegnek_21.html

Mi legyen most? Várnotok kellene az utolsó pillanatig, hogy megoldásokat találjatok? Fájdalmon kell keresztül mennetek vagy számíthattok rá?

A történelmetek során soha nem szűntek meg az olyan emberek közötti találkozók, akik egymást a konfliktusok és hódítások körülményei között fedezték fel.

A Föld most egy olyan faluvá válik, ahol mindenki ismer mindenki mást, de a konfliktusok továbbra is fennállnak, és a mindenféle fenyegetések egyre rosszabbodnak intenzitásukban és időtartamukban.

Azok a személyek, akiknek sok potenciális lehetőségük lenne, nem gyakorolhatják méltósággal. Ez a helyzet a legnagyobb többségetek számára, alapvetően geopolitikai okokból.

Több milliárdan vagytok, de a gyermekeitek oktatása és az életkörülményeitek, valamint számos állat és sok növényi élet feltételei a politikai, pénzügyi, katonai és vallási képviselőitek hüvelykujja alatt vannak.

A gondolataitokat és a hiedelmeiteket partizán érdekek után modellezték, ugyanakkor azt az érzést adják, hogy teljes mértékben ti irányítjátok a sorsotokat - ami lényegében a valóság, de hosszú az út egy kívánság és egy tény között, amikor a valódi játékban meglévő szabályok rejtve maradnak.

Ezúttal nem vagytok hódítók. Az elfogult információ terjesztése hatékony stratégia az emberek manipulálására. A gondolatok és érzelmek előidézése, vagy éppen olyan organizmusok létrehozása, amelyek nem tartoznak hozzátok, egy még régebbi stratégia.

Egy nagy hullám van a horizonton. Nagyon pozitív dolgokat foglal magában, ugyanakkor van benne erősen negatív potenciál. Jelenleg a haladás csodálatos lehetőségei egymás mellett állnak a pusztítás fenyegetéseivel.

Azonban csak azt vagytok képesek érzékelni, amit megmutatnak nektek. A természeti erőforrások csökkenése elkerülhetetlen, és nem indítottak el hosszú távú kollektív rehabilitációs projektet. Az ökoszisztéma kimerülési mechanizmusa meghaladta a visszafordíthatatlan határértékeket.

Az olyan források szűkössége, amelyek ára napról napra emelkedni fog - és ezek tisztességtelen elosztása - nagymértékben elő fogja mozdítani a testvérharcokat, a városaitok szívétől a saját országaitokig.


Ez az oka annak, hogy a mai döntéseitek a történelmetek során sokkal inkább, mint valaha, közvetlenül és jelentősen befolyásolják a holnapi túléléseteket.

A gyűlölet nő... de a szeretet is. Ez ad magabiztosságot azon képességeteket illetően, hogy megoldásokat találjatok.

Ugyanakkor az emberi viselkedések, melyeket a múlt szokásai és kondicionálások alakítottak, nagy tehetetlenséggel rendelkeznek, ami zsákutcába vezet. A kritikus tömeg nem érhető el, amíg a dolgok szabotálása ügyesen és hatékonyan folyik.

A problémáitokat olyan képviselőkre bízzátok, akiknek a közös jólétről meglévő tudatosságát feltartóztathatatlanul elhomályosítják a korporatív érdekek.

Az emberek ezen feltételezett szolgái sokkal gyakrabban vitatják meg a formát, mint a tartalmat. A cselekvés pillanatában a késedelmek már egy olyan pontig felhalmozódnak, amikor inkább engdelmeskednetek kell, nem pedig választanotok.

Ez a tehetetlenség sokféleképpen jellemző bármely civilizációra. Milyen esemény módosíthatja ezt gyökeresen? Honnan származhat egy kollektív és egyesítő tudatosság, amely megakadályozza, hogy vakon rohanjatok előre?

A törzsek, a populációk és az emberi nemzetek mindig találkoztak és kölcsönhatásba léptek egymással. Az emberi családra nehezedő fenyegetésekkel szemben talán időbe telik egy nagyobb kölcsönhatás létrejötte.

Két módon lehet egy kozmikus kapcsolatot létrehozni egy másik civilizációval: állandó képviselő által vagy közvetlenül a hétköznapi egyénekkel.

Az első út az érdekek ütközését eredményezi, a második út tudatossághoz vezet. Az első módot olyan fajok csoportja választotta ki, amelyeket az emberiség rabszolgaságban tartása motivált, ezáltal irányítva a Föld erőforrásait, génállományát és az emberi érzelmi energia tömegét.

A második utat egy olyan fajokból álló csoport választotta, akik a Szellem Szolgálatának okán léptek szövetségre. Néhány évvel ezelőtt bemutatkoztunk az emberi hatalmi struktúra képviselőinek, de a kinyújtott kezünket olyan érdekek alapján utasították el, amelyek összeegyeztethetetlenek voltak stratégiai jövőképükkel.

Ezért kell a mai egyéneknek ezt a döntést meghozniuk anélkül, hogy a képviselők beavatkoznának. Amit a múltban ajánlottunk azoknak, akikről azt hittük, hogy képesek hozzájárulni a boldogságotokhoz, azt most nektek ajánljuk.

Csak kevesen vagytok tudatában annak, hogy nem emberi lények vesznek részt a hatalom centralizálásában a világban és a finom irányításban. Ezek a teremtmények nem feltétlenül állnak az anyagi síkotokon, pont ezért lehetnek rendkívül hatékonyak és félelmetesek a közeljövőben.

Ugyanakkor azt is tudnotok kell, hogy jó néhány képviselőtök ténylegesen küzd a veszély ellen, hogy nem minden idegen emberrablás történik a károtokra, és ez az ellenállás szintén létezik a dominancia-orientált fajok között.


Népeitek békéje és újraegyesítése jelentené az első lépést, hogy harmóniába kerüljetek azon civilizációkkal, amelyek mások, mint a tiétek. Pontosan ez az, amit minden áron el akarnak kerülni azok, akik a színfalak mögött manipulálnak benneteket azzal, hogy megosztanak titeket.

Ők uralkodnak azok felett, akik látszólag kormányoznak benneteket. Erejük abból származik, hogy bizalmatlanságot és félelmet csepegtetnek. Ez jelentős károkat okoz kozmikus természeteteknek.

Ez az üzenet nem lenne érdekes, ha ezen manipulátorok befolyása nem érné el csúcspontját, és ha megtévesztő és gyilkos terveik nem valósulnának meg néhány éven belül.

A határidőik szorosak és az emberiség példátlan nehézségekbe fog ütközni a következő tíz ciklusban (években?). Ahhoz, hogy védekezhessetek ezen agresszióval szemben, melynek nincs arca, legalább elegendő információval kell rendelkeznetek, ami rámutat a megoldásra.

Itt ismét megjegyezzük, hogy a megjelenés és a testtípus nem lesz elegendő ahhoz, hogy megmondjátok, ki a domináns a szövetségben.

Pszichés fejlődésetek jelenlegi állapotában rendkívül nehéz számotokra megkülönböztetni őket egymástól. Az intuíciótok mellett képzésre lesz szükségetek, amikor eljön az idő. Annak tudatában, hogy felbecsülhetetlen értékű a szabad akarat, felhívunk benneteket egy alternatívára.

Mit kínálhatunk?

Felkínálhatjuk számotokra az univerzum és az élet holisztikusabb elképzelését, konstruktív kölcsönhatásokat, a tisztességes és testvéri viszonyok megtapasztalását, a technikai tudás felszabadítását, a szenvedés felszámolását, az egyéni hatalom ellenőrzött gyakorlását, az új energiaformákhoz való hozzáférést, a tudat jobb megértését.

Nem tudunk segítséget nyújtani az egyéni és kollektív félelmeitek leküzdésében, vagy hogy olyan törvényeket hozunk, amelyeket nem ti választottatok. Nektek is önállóan kell dolgoznotok egyéni és kollektív erőfeszítéseket téve a kívánt világ megteremtéséhez, és nyilvánvalóvá tenni a szellemet az új égbolt felé törekedve.

Mit kapnánk?

Ha úgy határoztok, hogy létrejöhet egy ilyen kapcsolat, örvendenénk, hogy megvédhetjük a testvéri egyensúlyt a világegyetem ezen régiójában, a gyümölcsöző diplomáciai cseréknek, és intenzív örömmel töltene el bennünket annak a tudata, hogy egységesek vagytok annak érdekében, hogy elérjétek mindazt, amire képesek vagytok.

Az öröm érzése erősen keresett az univerzumban, mert ez az energia isteni. Mi a kérdés, amit fel akarunk tenni?

Folytatás az "Egy földönkívüli üzenet az emberiségnek: "Kívánjátok, hogy megjelenjünk?" - 4. rész" című cikkben: http://ujvilagtudat.blogspot.hu/2017/10/egy-foldonkivuli-uzenet-az-emberisegnek.html



Név

3D nyomtató,50,432 Hz,1,51-es körzet,36,52-es körzet,1,5d,1,5G,1,6 órás munkanap,2,911,24,Aaron Swartz,1,Ábrahám,2,acél,5,adattárolás,11,adósság,21,Afganisztán,27,Afrika,137,agy,347,agykontroll,28,ájulás,1,Akasa-krónika,4,akkumulátor,89,alagút,1,alakváltó,1,alapjövedelem,25,Alaszka,26,Albánia,1,albínó,1,Alekszej Navalnij,3,Alex Jones,22,alga,3,Algéria,3,aligátor,1,alkímia,4,alkohol,7,állati tudatosság,42,állatvilág,597,allergia,14,álmatlanság,3,álom,55,alumínium,7,alvás,60,alvási paralízis,2,Amazonas,8,Amerika,1516,aminosav,1,amishok,1,amputáció,1,anarchia,1,Andrew Basiago,8,Anglia,463,angyal,11,animációs film,7,Anonymous,5,Antarktisz,92,antenna,1,antianyag,4,antibiotikum,9,antigravitáció,30,Antikrisztus,5,antioxidáns,1,Antonio Urzi,2,Anunnaki,25,anyagtudomány,97,anyaméh,3,anyatej,1,Apollo,7,arany,134,aranymetszés,2,árapály,3,arcfelismerés,8,arcolvasás,1,arcvakság,1,Argentína,35,Arisztotelész,1,árja faj,2,arkhónok,1,árnyékember,3,árnyember,3,árvíz,14,Asgardia,1,ASMR,1,ásvány,9,Asszíria,3,aszteroida,62,asztma,1,asztráltest,21,asztrológia,7,ateizmus,1,Atlantisz,39,átok,5,atombomba,95,atomenergia,83,atomok,6,átverés,1,aura,11,Ausztrália,197,Ausztria,30,autizmus,18,autó,36,autokrácia,1,avarok,2,azbeszt,1,Azerbajdzsán,3,Aztékok,29,Ázsia,48,Bábel tornya,2,babona,3,Bahama-szigetek,1,Bahrein,2,Bajkál-tó,1,baktérium,49,baleset,34,Balti-tenger,1,balzsamozás,1,Banglades,1,Bankrendszer,296,bányászat,36,barlang,42,barlangfestmény,7,barlangrajz,6,bázisugrás,1,Belgium,27,Belize,3,belső hang,7,Benedek pápa,27,bennszülött,1,bénulás,2,Bermuda-háromszög,6,beszéd,10,betegség,678,beton,1,Bhután,3,Biblia,96,Bilderberg,13,Bill Gates,19,bilokáció,1,biofegyver,1,biofoton,10,biogáz,2,biokerámia,1,biológia,2,biológiai fegyver,5,biológiai kor,2,biológiai memória,2,biológiai ritmus,5,bioprinter,2,biorobot,10,bioüzemanyag,9,blossom goodchild,6,Bob Dean,4,Bob Lazar,12,boldogság,25,Bolívia,22,bolygómérnökség,9,bor,3,Bosznia-Hercegovina,3,boszorkányság,10,Botswana,3,böjtölés,11,bölcsek köve,1,bőr,19,bőrszín,3,Brazília,84,Brbados,1,BRICS nemzetek,35,bronzkor,1,Buddha,18,buddhizmus,18,Bulgária,9,bunker,4,bűnözés,1,cannabis,83,Carl Sagan,17,Carrie Fisher,1,cenzúra,2,Ceres,1,cetfélék,1,Charlie Chaplin,1,chemtrail,14,Chile,37,chip,1,CIA,151,Ciprus,5,Costa Rica,7,cukor,20,cukorbetegség,20,csakra,7,család,1,családfakutatás,1,csapadék,2,Csecsenföld,2,Csehország,11,csend,1,Csernobil,8,csillagászat,294,csillagkapu,3,csillagkép,6,Csillaggyermek,3,csoda,8,csont,4,csontritkulás,2,Dagesztán,2,Dalai láma,12,Dánia,44,DARPA,18,Darwin,11,David Icke,12,David Wilcock,26,deepfake,6,déjà vu,1,Dél-Afrika,36,Dél-Amerika,1,Dél-Korea,42,demokrácia,7,démon,10,depresszió,30,diagnosztizálás,2,digitális pénz,78,digitális társadalom,12,diktátor,8,diktatúra,18,dimenziók,64,Dimitrij Medvegyev,2,dinoszauruszok,33,DNS,327,dogonok,1,dohányzás,18,dokumentumfilm,1094,dolmen,1,Donald Trump,121,döntés,2,drágakő,9,drón,63,druidák,1,dűne,1,Dzsibuti,2,dzsinn,1,Ebola,3,ébredés,3,Eckhart Tolle,5,Ecuador,24,édesítőszer,1,Edgar Mitchell,12,Edison,6,Edward Snowden,13,Egely György,6,egészség,795,éghajlat,176,ego,1,egyedüllét,3,Egyesült Arab Emírségek,16,Egyiptom,283,Einstein,85,ékírás,6,Eldorádó,1,elektromos áram,103,elektromos autó,143,elektromos hajó,4,elektromos impulzus,3,elektromos kerékpár,6,elektromos közlekedés,20,elektromos motor,14,elektromos repülőgép,6,elektromos roller,1,elektromos út,1,elektromos vonat,9,elektroszmog,44,élelmiszer,210,élet a halál után,159,életcél,7,elhízás,4,elme,2,elme kontroll,75,elmezavar,5,Elon Musk,55,élővilág,58,előző élet,15,elveszett nyelv,5,ember állat hibrid,5,ember idegen hibrid,30,emberáldozat,11,emberi faj,6,emberi jogok,3,emberi nyelv,38,emberi öngyulladás,2,emberi rekord,5,emberiség,216,emberkereskedelem,2,emlékezet,60,empátia,15,Enceladus,1,energia,113,energiafegyver,7,ENSZ,82,enzim,1,epilepszia,4,építészet,425,erdő,5,erdősítés,23,erdőtűz,3,ereklye,2,Erich Von Däniken,3,erkölcs,1,érrendszer,5,érzékelés,28,érzelmek,163,érzéstelenítés,1,Erzsébet királynő,5,ESA,38,esküvői ruha,1,esőerdő,20,Észak-Korea,35,északi fény,2,Északi-sark,16,Észtország,10,étel,195,Etiópia,14,Etruszkok,3,Eurázsia,6,Európa,287,Európai Űrügynökség,7,eurózóna,7,eutanázia,1,evolúció,112,évszakok,2,exobolygó,38,extrém időjárás,85,ezüst,7,fa,84,Facebook,4,fájdalom,33,fakír,1,FBI,53,FED,42,fegyver,39,fehér lyuk,1,fehérje,6,Fehéroroszország,6,fejlődés,331,fekete lyuk,53,feldolgozott étel,22,félelem,116,felemelkedés,1,fém,28,feminizmus,1,fenntartható gazdaság,16,fény,130,fényevés,1,fénygömb,5,fényjelenség,5,fénysebesség,19,fényterápia,10,fénytest,11,féregjárat,8,Ferenc Pápa,43,ferrofluid,1,fertőzés,2,fiatalság elixírje,17,film,359,filozófia,5,Finnország,37,fizika,104,fluorid,4,fóbia,5,fog,3,fogamzásgátló,1,fogyás,1,fokhagyma,2,folyadékmembrán,1,fosszília,4,fosszilis tüzelőanyag,39,fotó,74,foton,12,fotoszintézis,2,Föld,663,föld alatti város,10,földalatti bázis,44,földalatti tó,1,földcsuszamlás,3,földgáz,11,földönkívüliek,786,földrengés,96,Fönícia,1,Franciaország,200,frekvencia,34,frigyláda,1,furcsa hangok világszerte,24,fúzió,2,fúziós reaktor,26,függőség,11,Fülöp-szigetek,16,gabonakör,25,galaktikus föderáció,53,galaxis,76,gáz,22,genetika,238,génmanipuláció,19,génszerkesztés,4,geoglifa,10,George Orwell,2,geotermikus energia,4,gerinc,4,Ghána,3,giroszkóp,1,Gladio,1,gleccser,20,glifozát,5,Globális Fedezeti Számlák,2,globális felmelegedés,147,globális lehűlés,68,GMO,27,gnoszticizmus,1,gomba,28,gondolatátvitel,1,gondolatolvasás,15,gondolkodás,1,gonosz,15,gömbvillám,4,Görögország,67,grafén,11,gravitáció,39,gravitációs hullám,8,Grönland,19,Grúzia,2,Guatemala,17,Günther Wiechmann,1,gyémánt,20,gyermekfejlődés,255,gyermekmunka,2,gyógyítás,347,gyógynövény,86,gyógyszeripar,156,gyulladás,1,gyulladáscsökkentő,5,HAARP,19,háború,469,hacker,5,hadi fejlesztés,95,haj,5,hajó,2,hajóroncs,29,hajszín,4,halak,2,halál,117,halálközeli élmény,48,halhatatlanság,14,hallás,15,Halley -üstökös,1,hallucináció,16,hang,56,hangszer,1,hangterápia,6,harcművészet,11,harmadik szem,10,hatodik érzék,6,Hawaii,31,házasság,1,hazugság,4,hibernálás,8,hibrid faj,7,hidegháború,32,hidrogén,14,hidroponika,1,hieroglifa,12,higany,3,Himalája,9,hipnózis,11,hírek,1713,hírszerzés,3,hit,18,Hold,269,holdbázis,24,holdfogyatkozás,5,holdjáró,16,Hollandia,81,holografikus univerzum,29,hologram,15,Holt-tenger,4,homeopátia,1,Honduras,6,Hongkong,5,hormon,15,horpaszizom,1,Horvátország,12,humor,3,hunok,6,húrelmélet,4,hurrikán,7,húsevés,11,Húsvét-sziget,5,hüllő,21,Hüperborea,1,idegen elrablás,88,idegen lény,406,idegen technológia,304,idegsejt,11,idézet,3,idő,54,időgép,18,időhurok,1,időjárás,86,időjárás módosítás,53,időjárási fegyver,15,időkapszula,6,időkristály,1,időszámítás,2,időutazás,59,igazságszérum,1,III. Richárd,1,iker,2,ikerláng,3,ikrek,1,illat,12,illóolaj,6,illúzió,10,immunrendszer,46,immunterápia,1,implantátum,26,India,189,indián,16,indigó gyerekek,11,Indonézia,39,influenza,4,információ,11,ingyen energia,101,Inkák,17,inkarnáció,2,intelligencia,55,internet,71,intuíció,7,invázió,1,ionhajtómű,4,Irak,87,Iraki Kurdisztán,2,Irán,125,írás,7,irídium,1,Írország,20,iskola,62,ISON üstökös,1,ISS,58,Isten,172,Iszlám,7,ital,2,ITCCS,7,Izland,26,ízlelés,1,izom,1,Izrael,160,James Tyberonn,1,Japán,270,járvány,356,játék,6,jég,63,jéghegy,1,jégkorszak,22,Jemen,10,Jézus,60,jezsuita,1,jód,1,Joe Biden,32,jóga,5,jógi,2,Jordánia,15,jóslat,51,jövőbelátás,42,Jugoszlávia,2,Jupiter,37,kalóz,1,Kambodzsa,10,Kamerun,2,Kanada,129,Kanári-szigetek,3,kannibalizmus,1,káosz,2,kapcsolat,37,kapitalizmus,1,karma,8,karmikus kapcsolat,3,Kasmír,1,Katar,8,katonai technológia,123,kávé,1,Kazahsztán,6,Kazárok,1,Kelták,4,kémkedés,16,kemoterápia,6,kender,77,Kenya,10,kerámia,2,Kereszténység,92,Keshe Alapítvány,5,KGB,8,kiberháború,8,kibernetika,2,kiborg,4,kihalt faj,69,kiméra,3,Kína,631,kincs,16,kiropraktika,1,kísérlet,40,kísértet,12,kiterjesztett valóság,4,klímaváltozás,44,klónozás,21,kobold,1,Kobra,35,Kolumbia,32,kommunikáció,104,kondenzátor,1,Kongó,2,konkréció,1,koponya módosítás,1,korall,8,Koszovó,2,kőkorszak,1,kőkör,1,könyv,618,környezetszennyezés,242,környezetvédelem,201,Közép-Amerika,4,középkor,2,közlekedés,268,közösség,4,kráter,11,kreativitás,10,kreditrendszer,1,Kréta,1,Krím,4,kriogenika,1,kriptid,1,kriptovaluta,45,kristály,37,kristály gyerekek,9,kristálykoponya,6,kromoszóma,9,Kuba,9,kultúra,26,Kung-fu,1,kungfu,1,kutatás,79,Kuvait,8,kvantumfizika,161,kvazár,2,labirintus,2,Laosz,3,lapos Föld,4,látás,52,láthatatlanság,4,látomás,5,Laura Eisenhower,13,láva,3,lávacső,1,láz,1,lebegésterápia,1,LED,8,léggömb,4,léghajó,6,légkör,27,légzés,13,lélek,123,lélekcsoport,2,lélektárs,1,lélekvándorlás,12,lelki fejlődés,422,Lemúria,3,Lengyelország,57,létezés,8,Lettország,1,levegő,69,levitáció,7,lézer,54,Li-Fi,1,Libanon,13,Líbia,22,lítium,1,Litvánia,1,Livánia,1,Lukács Béla,1,Luxemburg,5,Madagaszkár,1,madár,23,magány,13,mágia,8,mágnes,2,mágneses mező,83,mágneses portál,1,mágus,1,Magyarország,174,magyarság eredete,9,Maja leletek,50,maja naptár,5,májbetegség,2,majom,1,Malajzia,12,Mali,1,Málta,5,mamut,10,Mandela effektus,4,manipuláció,13,manó,1,Marokkó,4,Mars,217,Mars Curiosity,21,Marshall-szigetek,2,marsjáró,19,masszázs,1,matematika,19,mátrix,10,Matthew Ward,4,Mauritánia,1,Mauritius,3,meddőség,1,média,75,meditáció,131,médium,4,megalit,37,megfigyelés,40,megnyúlt koponyák,20,megtermékenyítés,7,megújuló energia,161,megvilágosodás,15,méhek,12,memória,64,menedék,2,mentális betegség,42,mennyország,57,méregtelenítés,7,mérés,3,mérgezés,35,Merkúr,14,messiás,2,mesterséges anyaméh,2,mesterséges intelligencia,229,metaanyag,2,meteor,67,meteor Kuba,2,meteor oroszországban,5,Mexikó,144,mezoamerika,8,Mezopotámia,12,Mianmar,2,mike quinsey,10,mikroba,3,mikrohullám,4,Minósz,1,mitológia,4,mítosz,6,mkultra,17,Mongólia,4,Monsanto,27,Mooji,10,morgellon,2,multiverzum,26,múmia,93,munka,30,mutáció,12,műanyag,95,műhold,98,műtét,5,művészet,208,nagylábú,7,Namíbia,1,nanotechnológia,38,Nap,258,napciklus,6,napelem,53,napenergia,164,napfény,106,napfogyatkozás,14,napfolt,11,napkitörés,10,Naprendszer,203,napszél,20,naptár,1,NASA,395,NATO,65,Nazca-kultúra,2,Nazca-vonalak,15,Nefilim,5,nehézfém,6,Neil Keenan,3,nemesfém,13,Németország,348,nemiség,3,Nepál,8,Neptunusz,13,népvándorlás,5,NESARA,3,neuron,5,neutrínó,1,nevetés,3,Niels Bohr,1,Nigéria,10,Nissan,1,nitrogén,1,Norvégia,50,Nostradamus,11,növények,276,növényvédőszer,41,NSA,28,nukleáris energia,58,nullponti energia,1,nyersétel,14,nyomtató,3,Obama,51,obeliszk,1,obszervatórium,5,óceán,86,okkultizmus,5,okostelefon,41,oktatás,65,olaj,62,olajfüggőség,31,Olaszország,197,Olmékok,5,oltás,178,Omán,3,omniverzum,1,online tv,5,OPPT,4,optikai csalódás,1,orákulum,1,organikus,1,orgon energia,3,óriások,28,Orionidák,1,Oroszország,752,oxigén terápia,1,ózonréteg,5,önbecsülés,3,önellátás,2,önismeret,319,önkényuralom,2,önvezető autó,32,önvezető motor,1,őrangyal,1,ördög,8,ördögűzés,8,öregedés,67,Örményország,5,örök élet,9,örök fiatalság,20,öröklés,1,öröklődés,31,ősi civilizációk,448,ősi gyógyítók,5,ősi szöveg,71,ősi technológia,189,ősi viselet,2,őslakos,20,ősrobbanás,22,őssejt,23,összeesküvés-elmélet,2,ötvözet,1,özönvíz,8,Pakisztán,16,Palesztina,26,Panama,5,Pangea,1,pánpszichizmus,3,pánspermia,2,papír,6,Pápua Új-Guinea,6,paradoxon,1,Paraguay,1,paranormális,111,parazita,1,pareidolia,1,párhuzamos univerzum,34,Paul T. Hellyer,4,Pentagon,79,pénz,421,permafroszt,1,Peru,96,perzsák,2,Phobos,3,pihenés,1,piramis,123,platina,4,plazma,10,Plejádok,4,Plútó,3,pokol,10,polgárháború,2,Polinézia,3,politika,2,poltergeist,3,pólusváltás,14,Popper Péter,1,porördög,1,portál,1,Portugália,23,prekogníció,4,prófécia,32,propaganda,10,protézis,1,Proxima Centauri,2,pszichiátria,8,pszichikai erő,14,pszichokinézis,7,pszichológia,70,Puerto Rico,10,pulzár,1,rabszolgaság,9,radioaktív,11,rákbetegség,158,rakéta,1,reaktor,2,régészet,941,reiki,1,reinkarnáció,35,rejtélyek,686,rémálom,1,rendőrállam,75,replikátor,1,reptilián,17,repülés,222,repülő autó,6,repülő humanoid,2,rezgés,18,robot,29,robotok,151,ródium,1,Római Birodalom,82,Románia,18,Roswell,39,rovarok,3,rovarölő,8,rovásírás,4,röntgenlátás,1,Rudolf Steiner,1,Rúmí,1,rúnaírás,2,Rupert Sheldrake,1,Russell Brand,1,ruténium,1,Sabrina Pasterski,1,Salamon király,2,Salvador,3,sámánok,10,sárkányok,2,sarki fény,12,Sátán,16,sav,1,schumnann frekvencia,6,sci-fi,216,sellő,7,shaolin,1,sheldan nidle,13,shelley young,1,Shogun Amona,1,sírkamrák,8,sivatag,48,Skandinávia,1,skizofrénia,3,Skócia,21,smaragd,1,só,21,sors,2,sótalanítás,9,sötét anyag,18,sötét energia,5,Spanyolország,108,spiritualitás,373,sport,39,Srí Lanka,3,Star Trek,13,Star Wars,8,Stephen Bassett,5,Stephen Hawking,16,Steve Quayle,1,Stonehenge,12,stressz,44,sugárzás,58,sumérok,14,suttogás,1,suzanne lie,2,Svájc,59,Svédország,67,szabad akarat,7,szabadkőműves,1,szabadság,8,szag,12,szaglás,4,számítástechnika,175,számmisztika,1,szamuráj,2,szaporodás,6,szarkofág,12,Szaturnusz,33,Szaúd-Arábia,70,szavak,1,szegénység,14,szekta,5,Szelei Magdolna,6,szélenergia,61,szellem,11,szellemek,86,szellemváros,1,szem,59,szembetegség,25,személyiség,1,személyiségteszt,9,személyiségzavar,1,szén,1,szén-dioxid,18,szent geometria,1,Szerbia,12,szerelem,12,szeretet,58,szerotonin,1,szertartás,2,szerv implantátum,9,szerzetes,1,szfinx,10,sziámi iker,1,sziámi ikrek,2,Szibéria,56,Szicília,3,sziget,4,sziklarajz,11,szimbiózis,1,Szingapúr,25,szinkronicitás,5,színlátás,3,színpszichológia,2,színterápia,2,szintetikus üzemanyag,11,Szíria,187,szív,56,szkíták,9,Szlovákia,3,Szlovénia,4,szoftver,2,Szomália,2,szorongás,17,Szovjetunió,88,szökőár,12,Szudán,7,szuperkontinens,10,szupernóva,6,szülés,10,születés,41,Tádzsikisztán,1,Tajvan,17,találmány,42,táltos,1,tanítások,38,tanulás,58,Tanzánia,3,táplálkozás,97,tarot,1,társadalom,146,távolbalátás,31,technológia,1330,tej,5,tektonikus lemez,4,telekinézis,4,telepátia,49,teleportálás,15,teleszkóp,37,telomer,9,temetkezés,2,tengeralattjáró,24,tengervíz,244,teremtés,42,terhesség,4,téridő,19,térkép,6,térmeghajtás,2,természet,462,természetfeletti,59,természetvédelem,61,terraformálás,1,terrorcsoport,12,tervezett elavulás,2,Tesla,97,testbeszéd,1,testelhagyás,6,testen kívüli élmény,19,testhőmérséklet,4,testmódosítás,4,testmozgás,12,testsúly,1,tetoválás,6,Thaiföld,20,Tibet,22,Timbuktu,1,Titán,1,titkos tanítások,2,titkos társaságok,265,titkos űrprogram,134,tó,1,tobozmirigy,9,Toltékok,2,Tonga,1,torinói lepel,2,tornádó,9,torpedó,1,tömegmédia,65,Törökország,121,történelem,1180,törzs,1,transzhumanizmus,9,transzplantáció,1,Trianon,4,tudat,114,tudatalatti,79,tudatmódosítás,20,tudatos álom,28,tudatosság,786,tudomány,1203,túlnépesedés,9,túlvilág,144,Tunézia,1,tüdőbetegség,20,tündérek,1,Türkmenisztán,2,tűz,5,tűzönjárás,1,ufo,889,UFO felfedés,103,UFO vadászok,7,ufo-afrika,4,ufo-amerika,401,ufo-ausztrália,7,ufo-ázsia,29,ufo-budapest,1,ufo-cikkek,2,ufo-egyéb,20,ufo-európa,113,ufo-fotók,9,ufo-magyar,6,ufo-oroszország,20,Uganda,1,új,10906,új pénzügyi rendszer,174,Új-Zéland,37,újrahasznosítás,65,Ukrajna,87,ultrahang,9,Univerzum,254,Uránusz,11,Uri Geller,1,Uriel,1,Uruguay,5,uso,10,utazás,7,űrállomás,45,űrbányászat,3,Üreges Föld,28,űrfegyver,5,űrháború,12,űrhaderő,2,űrkutatás,665,űrlift,2,űrsikló,2,űrszemét,11,űrtechnológia,234,űrutazás,163,űrverseny,10,üstökös,21,üveg,14,üzenetek,63,vakcina,180,vakság,4,választás,2,Valiant Thor,1,vallás,259,valóság,46,vámpír,5,Vatikán,95,vécé,1,vécépapír,2,vegetáriánus,12,végítélet,3,Végjáték,26,végtelen,1,vegyi anyag,68,vegyi fegyver,13,véletlen,1,Venezuela,43,Vénusz,30,vér,41,vércsoport,5,vertikális gazdálkodás,2,veszélyeztetett faj,7,vezeték nélküli áram,2,videó,9704,videojáték,17,Vietnam,18,viking,16,Világgazdasági Fórum,11,világítás,1,világkormány,2,világvége,15,villám,28,virtuális valóság,14,vírus,241,vitamin,20,víz,369,vízenergia,13,vízesés,1,víznyelő,13,Vlagyimir Putyin,26,vonat,9,vulkán,12,vulkánkitörés,88,Wi-Fi,16,WikiLeaks,33,x-akták,21,zaj,5,Zambia,1,zene,60,zeneipar,4,Zimbabwe,4,Zsidóság,24,
ltr
item
Új Világtudat | Az Élet Más Szemmel: Egy földönkívüli üzenet az emberiségnek: "Kívánjátok, hogy megjelenjünk?" - 3. rész
Egy földönkívüli üzenet az emberiségnek: "Kívánjátok, hogy megjelenjünk?" - 3. rész
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgmteFo8Tih6tEvGueZfeOa9Trbc03PuaIKCYuyhXlJdnDlsctq8rgCVNcnSuJB41YYHSVKVJb2JbM3qLr2_0BbL_HzTGCI4qv1xyOrc6RSkFt1LvZdTW3yO2cIXXj-YEd4n99o_EWRuHg/s1600/ufo+f%25C3%25B6ld%25C3%25B6nk%25C3%25ADv%25C3%25BCli+%25C3%25BCzenet+intelligens+%25C3%25A9let+f%25C3%25B6ld+k%25C3%25B6nyv+video+rejt%25C3%25A9ly+t%25C3%25A1volbal%25C3%25A1t%25C3%25A1s-cia-hadsereg-titkos-program-2017-%25C3%25BAj+vil%25C3%25A1gtudat.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgmteFo8Tih6tEvGueZfeOa9Trbc03PuaIKCYuyhXlJdnDlsctq8rgCVNcnSuJB41YYHSVKVJb2JbM3qLr2_0BbL_HzTGCI4qv1xyOrc6RSkFt1LvZdTW3yO2cIXXj-YEd4n99o_EWRuHg/s72-c/ufo+f%25C3%25B6ld%25C3%25B6nk%25C3%25ADv%25C3%25BCli+%25C3%25BCzenet+intelligens+%25C3%25A9let+f%25C3%25B6ld+k%25C3%25B6nyv+video+rejt%25C3%25A9ly+t%25C3%25A1volbal%25C3%25A1t%25C3%25A1s-cia-hadsereg-titkos-program-2017-%25C3%25BAj+vil%25C3%25A1gtudat.jpg
Új Világtudat | Az Élet Más Szemmel
https://ujvilagtudat.blogspot.com/2017/09/egy-foldonkivuli-uzenet-az-emberisegnek_29.html
https://ujvilagtudat.blogspot.com/
https://ujvilagtudat.blogspot.com/
https://ujvilagtudat.blogspot.com/2017/09/egy-foldonkivuli-uzenet-az-emberisegnek_29.html
true
6773355663696938213
UTF-8
Loaded All Posts Nincs ilyen bejegyzés MEGNÉZEM Tovább Válasz Válasz elvetése Törlés By Kezdőlap OLDALAK BEJEGYZÉSEK Mindet megnézem TOVÁBBI CIKKEK CÍMKE ARCHÍV KERESÉS MINDEN BEJEGYZÉS Nincs ilyen bejegyzés Vissza a kezdőlapra Vasárnap Hétfő Kedd Szerda Csütörtök Péntek Szombat Vas Hét Ke Sze Csüt Pén Szo Január Február Marcius Aprilis Május Június Július Augusztus Szeptember Október November December Jan Feb Már Ápr Máj Jún Júl Aug Szep Okt Nov Dec éppen most 1 perce $$1$$ perce 1 órával ezelőtt $$1$$ órával ezelőtt Tegnap $$1$$ nappal ezelőtt $$1$$ héttel ezelőtt több mint 5 hete Követők Követés THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy